Ziua Globală a Unimii (1)
23/11/2016
Ziua Mondială a Unimii (3) – Deepak Chopra
28/11/2016
Show all

Doreen Virtue – Ziua Mondială a Unimii (2)

Interviu cu Doreen Virtue

Traducere: Daniela Toma

Steve:  Salutare tuturor! Sunt Steve Farrell, Director Executiv General la Humanity Team şi mă bucur de aceste 30 de minute cu Doreen Virtue. Doreen Virtue deţine diplome de facultate, master şi doctorat în consiliere psihologică şi este de o viaţă clarvăzătoare ce lucrează cu tărâmul angelic şi ajută milioane de oameni prin intermediul cărţilor ei, citirilor şi programelor de media socială. De asemenea, este cel mai vândut autor al Editurii Hay House.

La început, aş vrea să mulţumesc tuturor oamenilor care participă astăzi pe platforma Amplified atât în varianta mobilă cât şi de calculator şi ne răspund. Avem o audienţă enormă care s-a înregistrat la Ziua Mondială a Unimii şi care participă în direct la summit. De asemenea, vreau să mulţumesc miilor de participanţi la programele din teren inclusiv la evenimente la biserică, programele din Mexic şi Argentina, Cercurile Ritmului Global (Global Rhythm Circles) şi la alte evenimente ale comunităţii.

Este cel de-al şaptelea an în care sărbătorim Ziua Mondială a Unimii şi am crescut an de an ca număr de persoane înregistrate şi ascultători. Peste 200,000 s-au înregistrat să participe în acest interval de timp. Mulţumesc fiecăruia dintre voi pentru că ajutaţi Ziua Mondială a Unimii să devină Ziua Pământului pentru omenirea trează/conştientă (awakened humanity). Acum prezint invitatul nostru special.

Dr.Doreen Virtue este un metafizician clarvăzător care lucrează cu terapia Îngerilor şi este scriitor şi profesor. Este autoarea a peste 50 de cărţi şi este trainer internaţional de top. Doreen a lucrat ca psihoterapeut până în iulie 1995 când viaţa ei a fost salvată prin intervenţie divină.  După respectiva experienţă, Doreen s-a concentrat doar pe cercetarea şi învăţarea ei despre intervenţia divină. Din 1996, Doreen a învăţat zeci de mii de oameni din toată lumea cum să se angajeze în Terapia cu Îngeri. Terapia cu Îngeri este o metodă de vindecare spirituală care presupune lucrul cu ghizii şi îngerii unei persoane.

Doreen este o bună prietenă, o prietenă apropiată a Zilei Mondiale a Unimii şi a Humanity Team (Echipei Omenirii). Bine ai venit la Ziua Mondială a Unimii Doreen! Este minunat să fii cu noi.

Doreen: Salut! Ce faceţi? Da, sunt fericită să fiu din nou cu voi. Cred că este al treilea sau al patrulea an cu voi.

Steve: Da, este, mulţumim că îţi faci timp pentru asta. Apreciem mult Doreen. Apreciem programele cu tine. Doamne! Avem doar 30 de minute, deci sar direct la întrebări pentru că am avea atât de multe subiecte de discutat în legătură cu care să ne împărtăşeşti înţelepciunea şi energia inimii. Mă gândeam să începem cu acest rol de lider mondial în cursuri, autor ş.a.m.d. ce rol joacă Unimea în conferinţele, scrierile şi cursurile tale?

Doreen: Este totul. Noi predăm ceea ce trebuie să învăţăm, deci mă întăreşte. De fiecare dată când sunt acolo, atât datorită formaţiei mele psihologice, şi psihologia presupune învăţătura prin care ajuţi oamenii să fie liniştiţi şi fericiţi, cât şi pentru că toţi cei aflaţi pe calea spirituală au aceeaşi intenţie. Şi am simţit când am început să predau despre îngeri, atunci am început să văd persoane din audienţă cum se transformă – ei veneau şi erau nervoşi, stressaţi, în discomfort şi îi vedeam cum se relaxează ca o floare de lotus care se deschide. A avut un efect unificator asupra celor din jurul lor şi asupra mea, aşa că nu poţi ajuta pe cineva fără ca de fapt să te ajuţi pe tine. O mare parte din misiunea mea a fost dintotdeauna să ajut oamenii care aveau experienţe religioase dureroase sau simţeau că rugăciunile lor nu sunt ascultate, să se  întoarcă la Sursa Creator fără a simţi frică sau vină.

Steve: Minunat! Scuză-mă Doreen dar trebuie să spun că Doreen Virtue are o pagina Facebook imensă cu fani. Sunt un milion trei sute şi ceva. Iubesc clipurile tale video când eşti relaxată postate. Aşa cum ai menţionat, spui că aceşti oameni renunţă la stress şi frică şi se deschid ca un lotus. Pot să văd că aşa este pentru că tu o faci. Întrupezi asta în clipurile tale şi în munca ta.

Doreen: Mulţumesc. Clipurile mele sunt prostuţe. Avem cu animale – cred ca Johnny Carson a spus să nu iei cu tine pe scena copii sau animale pentru că sunt impredictibili/le şi îţi fură spectacolul – ceea ce eu iubesc. Prin urmare, în fiecare săptămână în clipurile mele distribuim un animal salvat sau un animăluţ de casă şi nu ştim ce se va întâmpla şi asta este partea amuzantă.

Steve: Da. Îmi aduc aminte – cred că anul trecut, ai avut un câine ce fusese salvat. A ronţăit cablurile telefonice şi ai fost nevoită să întrerupi şi să continui mai târziu, dar asta este minunat.

Doreen: Da. Am avut câteva cazuri de-astea. În aer liber am avut vaci sau măgari şi ele se aşează în faţa camerei astfel încât eu nu mă mai vad, aşa că îmi ridic capul peste vacă. Da, este distractiv.

Steve: Da. Şi, desigur aceste animale fac parte din conştiinţa divină a unimii, ceea ce este minunat.

Doreen: Ei bine, rugăciunea mea, desigur – pentru că sunt vegetariană de 20 de ani – este ca noi să ne recunoaştem înrudirea cu toate formele de viaţă şi în ultimă instanţă să onorăm viaţa însăşi şi asta include, dacă eşti ghidat către asta, să renunţi la carne sau să renunţi la produse animale sau chiar să devii vegetarian.

Sunt dovada vie că a fi vegan este o cale sănătoasă pentru că mai am puţin până la 60 de ani şi mă simt de 17. Mă simt mai tânără ca niciodată şi simt ca şi cum o fântână secretă a tinereţii iese pe aici. Este cu siguranţă mult mai uşor să fii vegan acum decât atunci când am început eu să fiu. Sunt atât de multe alternative. Am o prietenă mai tânără, cred că are 25 de ani, căreia i-am spus “Sunt vegană de 20 de ani”. Ea mi-a răspuns „Eşti vegană încă de dinainte de a fi la modă să fii vegan”. Asta m-a gâdilat.

Steve:Minunat! Vom reveni la asta. Am primit aici un loc de parcare pentru că mi-am dorit să scurtez calea oamenilor care nu sunt familiarizaţi cu munca ta. Sunt sigur că cei mai mulţi sunt, dar unii ascultători nu; poţi explica te rog ce este Terapia cu Îngeri ca metodă de terapie spirituală, doar pentru a forma o idee oamenilor?

Doreen: Mulţumesc. Terapia cu Îngeri este o metodă mai clară de comunicare cu îngerii păzitori pe care Dumnezeu i-a desemnat fiecărei persoane. Îi iubesc pentru că ne unesc de-a lungul oricărei religii sau divizări spirituale pentru că oamenii nu sunt de acord cu Dumnezeu şi Iisus sau cu alt maestru înălţat, dar aproape toţi sunt de acord cu îngerii. Una dintre cele mai mari bucurii ale mele, în cei 25 de ani în care am colindat lumea predicând despre îngeri, a fost să adun unul lângă celălalt oameni care în mod normal probabil nu erau de acord unul cu altul în legătură cu nimic. Îmi aduc aminte la un curs era la propriu un preot catolic care purta guleraş lângă un evreu, lângă un Wiccan şi se înţelegeau de minune pentru că îngerii erau factorul unificator.

Toţi primim mesaje de la îngerii noştri, însă Terapia cu Îngeri trece la nivelul de ascultare şi primire a mesajelor la propriu. Am fost înţeleasă greşit de-a lungul anilor. Oamenii au înţeles că eu am spus să idolatrizăm îngerii, ceea ce nu am spus niciodată, pentru că ei nu vor să fie idolatrizaţi. Ei sunt extensia lui Dumnezeu aşa cum şi noi suntem. Toţi îngerii păzitori pe care îi avem cu toţii sunt poduri între ego şi Sinele Superior. Aşa şi în conştiinţa lui Dumnezeu, totul este Unu, totul este Iubire. Nu există separare, dar în viaţa de zi cu zi, alunecăm în ego sau în afara lui în gânduri de separare, prin urmare îngerii înţeleg asta. Ei înţeleg când suntem în ego şi sunt în compasiune şi doar ne aduc acasă, ajutându-ne să iertăm, ajutându-ne să nu mai judecăm şi să ne reîntoarcem la Pace.

Steve: Ei, minunat! Şi în lumea de azi, sunt sigur că vorbeşti tuturor celor de aici Doreen.

Doreen: Ei bine, acum este o perioadă de echilibrare pentru că vreţi să fiţi conştienţi de ce se întâmplă în lume, dar nu vreţi să fiţi atraşi în judecată. Din ce în ce mai mulţi oameni devin sensibili. Acum, mai mult ca niciodată, oamenii ştiu când ceva este adevărat sau nu, prin urmare vezi mai multă suspiciune cu privire la ce spune media, la instituţii, la politică. Deci, ce faci cu toate acele senzaţii când ştii că eşti minţit? Ei bine, rămâi în pace.

Media socială îţi arată articole şi fotografii care te supără. Cum rămâi în compasiune şi nu te dărâmă toată acea suferinţă cu care eşti agăţat pe media socială? Ei bine, în acel moment este cel mai important să ne scufundăm în practici spirituale ca rugăciunea fără încetare – care cred că este esenţială, indiferent cum te rogi,  aveţi mare grijă de corpurile voastre prin exerciţii de streching (întindere) sau yoga sau Pilates sau plimbaţi-vă în natură. A mânca curat nu mai este acum o opţiune. Asta presupune cât mai puţine chimicale şi cât mai neprocesat cu putinţă. Suntem aici Acum pentru a fi modele de pace şi nu ne permitem vindecători sau profesori spirituali distraşi şi atraşi de aşa-zise drame.

Steve: Doamne, nu-i aşa că acesta este adevărul? Da, Amin. Îmi place asta, rugăciune fără încetare. Suntem în flux. Nu-i aşa? Chiar acum, când stăm aici, am această imagine frumoasă cu natura dincolo de fereastra mea şi poţi simţi acea conştiinţă divină, acea esenţă, acea Unime din care toţi facem parte, care este această întreagă rugăciune. Sunt diverse moduri de a spune asta, dar iubesc această rugăciune fără încetare. Desigur, este ceea ce cred eu.

Doreen: Da Pavel, Pavel şi Francis amândoi spun asta şi cred că acum este mai aplicabil ca niciodată. Fie priveşti lumea ca fiind un loc periculos şi asta te trage în jos, fie o priveşti ca pe un proiect. Oh, asta are nevoie de ajutorul meu şi aşa aleg să privesc.

Steve: Da, absolut. Bine. Continui să te aduc aici Acum, pentru că eu consider că partea practică este necesară oamenilor, deci cum foloseşti Terapia cu Îngeri pentru a-i ajuta pe ceilalţi să perceapă clar propria ghidare divină?

Doreen: Ei bine, un aspect frumos al Terapiei cu Îngeri este acela de a realiza că nu eşti niciodată singur. Este atât de uşor să te simţi abandonat, respins, criticat, copleşit, poate orice persoană asta, dar când te acordezi la acea prezenţă care este tot timpul cu tine, nu numai că te conectezi la Sursă, la Dumnezeu, dar dacă eşti stressat nu poţi atinge mereu acea vibraţie înaltă a Iubirii pure. Este uşor să vorbeşti cu Dumnezeu când eşti singur într-o sală de meditaţie, dar poţi simţi acea vibraţie înaltă când eşti la volan în trafic sau ai întârziat la serviciu?

Atunci intervin îngerii, pentru că repet, ei sunt legătura/podul dintre Ego şi Sinele Superior. Deci tot ceea ce trebuie să facem este să le cerem ajutorul. Ei toţi aderă la legea Liberului Arbitru, care spune că nici unul nu poate interveni fără permisiunea noastră expresă. Şi drăguţ este că nu contează cum ceri ajutor. Doar trebuie să o faci şi să te gândeşti. Poţi să o rosteşti tare. Poţi să o scrii. Poţi să o afirmi. Poţi să cerşeşti pentru ajutor.

Terapia cu Îngeri înseamnă să fii conştient de îngerul tău păzitor, pe care fiecare îl are fără excepţie, aşa cum fiecare are plămâni şi o inimă. Nu ai putea supravieţui acestei planete fără îngeri. Mie îmi place să îi consider astronauţi care menţin puntea de legătură cu nava-mamă. Asta sunt ei. Sunt punţile noastre de legătură cu Raiul, deci să fim conştienţi de ei, să îi chemăm. Repet, nu ne rugăm la îngeri sau îi divinizăm. Poţi cere lui Dumnezeu „Doamne Dumnezeule ajută-mă” şi El va trimite îngeri la tine, sau spuneţi „Îngeri păzitori ajutaţi-mă cu asta” şi veţi simţi acea pătură de energie liniştitoare şi caldă de jur împrejurul vostru,  şi care vă ajută să vă recentraţi, astfel încât să nu depuneţi efort în a găsi pacea în situaţii dificile.

Steve: Da, frumos! Hai să rămânem în zona asta, Doreen, pentru că bănuiesc că mulţi ascultători au o experienţă similară cu a mea. Am doi copii de 11 şi de 14 ani, şi desigur, făcând ceea ce fac, toată discuţia asta despre Divin, Dumnezeu, prezenţa lui Unu cu care suntem toţi conectaţi, îngeri, îngeri păzitori, arhangheli, Iisus şi aşa mai departe, este ceva obişnuit în casa noastră.

Dar chiar şi fiica mea care poate sta în energia acesta în majoritatea timpului are momente de stress în care are probleme. Acesta ar fi desigur momentul în care să folosim ajutorul tărâmului angelic. Băiatul meu simte îngerii şi chiar pe bunicul lui care este decedat, însă se luptă cu această simţire. Este anxios de multe ori şi este provocat să caute şi să menţină această energie angelică. Prin urmare, pentru persoanele care se chinuie, cum pot pur şi simplu să creadă mai mult, să înţeleagă şi să accepte acest tărâm nevăzut şi cum pot şti şi să se încreadă şi să utilizeze să spunem aceşti îngeri, Iisus, Dumnezeu şi tot tărâmul angelic pe care îl descrii ca fiind mereu aici pentru noi?

Doreen: Întotdeauna aici pentru noi. Unul dintre lucrurile pe care le predau este că nu trebuie să credeţi în ei. Puteţi să îi trataţi ca un om de ştiinţă căruia i-ar plăcea să experimenteze ca ipoteză, iar această ipoteză este că aveţi tot acest ajutor ceresc la dispoziţie atunci când îl cereţi. Astfel, experimentaţi prin a cere ajutor şi observaţi ce se întâmplă. Doamne Dumnezeule! Atât de mulţi dintre cei cu care am lucrat de-a lungul anilor au abordat sceptic şi au spus „ok, hai să testăm şi să dovedim” şi Raiul/Cerul nu ia în seamă această atitudine. Raiul primeşte cu braţele deschise scepticii.

Prin urmare, principala cale prin care treceţi de la scepticism sau chiar de la credinţă la certitudine este prin experimentare. Motivul pentru care cred cu toată fiinţa mea este că am avut toate aceste experienţe, inclusiv aceea ca viaţa mea să fie salvată prin intervenţie divină în 1995 aşa cum ai menţionat şi tu la început. Deci, după ce ai aceste experienţe, pur şi simplu ştii că sunt aici. Prin urmare, orice sceptic să încerce. Pur şi simplu să încerce. Nimeni nu trebuie să ştie că o faceţi, dar puteţi să o faceţi. Este doar între tine şi Dumnezeu. Nu sunt ca la confesional.

Câteodată oamenilor le este frică pentru că trebuie să meargă – şi au avut o experienţă negativă cu – la o instituţie religioasă şi atunci trebuie să câştigi asta sau le este frică că trebuie să fie ca sfinţii, perfecţi, şi nimeni nu este. Fiecare om din lumea asta face greşeli şi alunecă în egoul lui. Dar nu trebuie să fiţi sfinţi. Nu trebuie să aparţii unei anume religii. Nu trebuie să câştigi ajutorul. Aşa cum ai plămâni şi o inimă, cum am spus anterior, îi ai pe ei şi ei vor să te ajute. În fiecare zi îngerii se roagă „poate azi ea sau el îmi va cere ajutorul” şi să permiţi să fii ajutat este următorul pas după ce l-ai cerut.

Te va speria asta? Este prea înfiorător pentru tine sau vei binecuvânta ajutorul şi vei spune:”bine. Voi permite să fiu ajutat”. Este similar cu acea situaţie în care permiţi ca o altă persoană să te ajute. O vezi ca pe un afront puterii tale, este un semn de slăbiciune sau te simţi obligat? Refuzi ajutorul pentru că nu vrei să necăjeşti oamenii?vei face probabil la fel cu ajutorul pe care ţi-l trimite Dumnezeu.

Steve: Da. Amin. Este de asemenea adevărat, aşa cum ai arătat şi tu. Pe măsură ce înaintezi pe cale cu atât ai mai multe miracole sau chestii supranaturale sau experienţe divine, iar încrederea îţi sporeşte. Pur şi simplu ştii că tărâmul nevăzut este aici. Ştii.

Doreen: Da. Ştii. L-ai menţionat pe Iisus şi vreau să revin pentru că Iisus mă împinge atât de puternic să mă implic în lume şi să ajut. Când mi-am început cariera acum 25 de ani nu mă consideram ca fiind din curentul New Age. Am fost crescută să fiu creştină unitariană, dar nu ştiam că eram considerată New Age pentru că era ceva normal pentru mine, dar după ce am fost publicată de Hay House şi am început să urc pe scenele evenimentelor new Age, oamenii care erau acolo de mult itmp îmi spuneau:”nu vorbi de Iisus, vei jigni oamenii”. Foloseau termenul „catolici recuperaţi” şi nu am înţeles niciodată asta. M-a întristat într-un fel. Îmi spuneau lucruri ca „numeşte-l Sananda sau Jeshua. Nu purta cruci pe scenă” şi am primit toate aceste mesaje bazate pe frică despre Iisus  şi nu ştiam ce să fac cu ele.

Acum că sunt mai matură, nu îmi mai pasă aşa de ceea ce cred oamenii, îmi urmez propriul adevăr. Am realizat că mulţi oameni au scăpat copilul în băiţă. Iisus este uimitor. Nu este ca la confesional. Nu are nimic de-a face cu vinovăţia sau judecata sau cu crucificarea. Nu este nici măcar în tărâmul lui Iisus asta. Iisus este un supererou şi cel mai harnic maestru înălţat de aici.

Şi unul dintre lucrurile care m-au bulversat Steve – şi vreau să recomand celor interesaţi dintre ascultători – este un clip Youtube: „Iisus experienţa în preajma morţii” („Jesus near-death experience”). Cred că majoritatea dintre noi îşi aduc aminte de Betty Eadie care a scris o carte superbă „Salvată de Lumină” prin anii 80, dar sunt o imensitate de videoclipuri ale oamenilor care au trecut prin această experienţă de a junge într-un loc oarecum înfricoşător şi pustiu şi Iisus a venit şi i-a luat de acolo. Şi la oamenii care sunt agnostici sau de altă credinţă a venit El şi i-a salvat.

Este deci cineva pe care vrei să cunoşti. Iisus este cineva care îţi aduce fericire şi pace şi el este cel mai uimitor vindecător şi orator/priceput într-ale cuvintelor dacă ai nevoie să scrii sau să susţii discursuri. Şi nu cere nimic în schimb. Asta face religia dar cred că suntem puţin confuzi, nu?

Steve: Da. Mă bucur că ai hotărât să demontezi ideea asta Doreen, pentru că eu personal consider că sunt  diverşi îngeri, arhangheli, îngeri păzitori şi alţii implicaţi în lucrurile din viaţa mea, dar Iisus – mai ales în perioadele de provocări când am nevoie să mă simt în siguranţă, că nu am voie să greşesc – atunci Iisus apare şi am o listă scurtă de 3 lucruri. Iisus este prezent pentru că este putere, tărie şi energie vindecătoare, care crează sentimentul de siguranţă.  Acestea sunt incluse de drept în energia Lui.

Doreen: Da. el este un supererou.

Steve: Da, este minunat

Doreen: Şi va fi alături de oricine. Încă merg pe coji de ouă când predau despre Iisus pentru că sunt atât de mulţi oameni, de exemplu în perioada de început a New Age-ului meu, care spuneau:”nu vorbi despre Iisus pentru că nimeni nu vrea să vorbească despre el” şi încă găsesc acum ideea asta. Oamenilor le este încă frică de pronunţarea patriarhală de genul „El” sau „Tatăl” şi eu am privit dincolo de asta. Eu sincer îl văd pe Iisus ca fiind pro-viaţă, pro-oameni, nu bărbat sau femeie sau în orice fel de separare. El vrea să ne ajute pe toţi să supravieţuim şi să trăim în pace, să fim fericiţi şi în siguranţă. Ai dreptate. El este partenerul suprem dacă ai nevoie de unul când cobori în valea umbrelor morţii. El este acolo să se asigure că eşti în siguranţă.

Steve: Da, absolut. Şi, desigur, Fecioara Maria – văd că şi despre Ea vorbeşti – este minunată, pur şi simplu! Este acum aici, nu-i aşa?

Doreen: Este mama noastră a tuturor. Şi a celor care au rana legată de mamă, dacă ai orice problemă legată de mama ta sau o suferinţă, Ea este mama cea mai grijulie. Ea m-a învăţat cum să echilibrez partea feminină şi puterea, pentru că pe măsură ce creşteam credeam că a fi feminină înseamnă să fiu pasivă şi slabă şi să dau oricui altcuiva puterea. Cred că, co-dependenţa este definiţia feminităţii, dar am aflat asta după ce am început să lucrez cu Fecioara Maria – şi nu am fost crescută în catolicism, iar despre Ea ştiam că este cineva din povestea de Crăciun şi atât – după ce am început să o văd, după ce am primit scrieri şi am început să mă conectez cu Ea şi apoi am fost la Lourdes în Franţa şi m-am umplut, pentru că locul acela mi-a schimbat viaţa. Energia ei şi îngerii de acolo, nici nu pot vorbi coerent despre acestea, însă concluzia este că Iisus şi Fecioara Maria sunt prezenţi pentru oricine şi fiecare dintre noi, indiferent de religie sau cale spirituală, indiferent de tipul experienţelor pe care le-am avut cu formele organizate de religie. Aş spune că este esenţial pentru fiecare dintre noi să ne conectăm Acum la acest nivel înalt al lor.

Steve: Da, absolut. Este pentru că naşterea a avut loc şi transformarea Lui, această transmutare, trezire/conştientizare, este o stare de maturitate şi toţi avem un rol de jucat şi este ceva uriaş modul în care supranaturalul intră în relaţia cu Dumnezeu, cu Divinitatea Iisus, Fecioara Maria, arhanghelii, îngerii. Pentru mine, nu aş putea face ce fac fără această energie şi banuiesc că aşa se întâmplă fiecăruia.

Doreen: Ei bine, aşa cum am mai spus, mai mult ca niciodată acum, Iisus apare oamenilor şi le spune „Întoarce-te la mine” şi oamenii sunt confuzi. Ei nu ştiu. „Sunt încă în biserica creştină?”” Michael şi cu mine frecventăm o biserică creştină pentru că iubim să ne îmbăiem în energia lui Iisus şi a Duhului Sfânt. Am găsit o biserică numită Foursquare (Pătrată) care este axată pe înviere în loc de crucificare. Suntem atât de fericiţi, pentru că plecăm de acolo plini de energia Spiritului Sfânt şi ne este de ajuns pentru o săptămână. Deci, cred că Iisus le cere oamenilor să se întoarcă la el, dar într-un alt fel, un mod nou bazat pe Iubire.

Steve: Asta este minunat. Ei bine, în trei minute sunt două lucruri pe care doresc să le discutăm – deşi s-ar putea să nu avem destul timp pentru acestea două – dar să încercăm. Unul este legat de subiectul vegetarismului şi de a mânca mâncare vie/întreagă, iar al doilea este legat de ceea ce ai spus acum aproape un an Doreen, că îngerii ţi-au transmis că noi suntem ca nişete piane atent acordate şi cu cât ne creăm o viaţă mai sănătoasă, cu atât vom fi mai împliniţi. Spuneai că ai vrea să revii la această informaţie de a fi vegan/vegetarian şi la toate aspectele legate de acest subiect. Poţi să ne mai spui câteva cuvinte, te rog?

Doreen: Desigur. Pot vorbi ore întregi despre manifestare. Nimeni nu e blocat sau înţepenit decât atunci când nu ascultăm/auzim. Şi ne plângem sau ne învinovăţim şi este cel mai mare deserviciu pe care am putea să ni-l facem nouă înşine. Prima hrană pe care o ai să te hrăneşti sunt cuvintele pozitive. Este esenţial să-ţi urmăreşti cu atenţie cuvintele. Am scris şi o carte numită Cuvinte Îngereşti (Ed. Adevăr Divin – nota tr.) în care puteţi vedea  graficele unui calculator în care am înregistrat cuvinte pozitive şi cuvinte negative pentru a vizualiza cum arată. Cuvintele pozitive au o vibraţie atât de înaltă. Cuvintele negative nu au nicio vibraţie. Poţi să îţi schimbi viaţa vorbind pozitiv.

În al doilea rând, îngerii m-au învăţat cum să manifest instantaneu ceva, însă trebuie să ai o energie înaltă şi ei spun că această energie provine din exerciţii/mişcare, aer curat – şi de aceea nu le place ca oamenii să fumeze pentru că fumatul îţi ia aerul curat – şi forţa vieţii din alimente.

Cea mai înaltă forţă a vieţii provine de la produse proaspăt culese, coapte natural la soare, produse organice, pentru că sunt pline de viaţă. Şi cu cât stau mai mult pe rafturi, cu cât sunt mai procesate sau îngheţate, sau microundizate, cu atât forţa vieţii scade. Lucrurile care sunt cu forţa mică a vieţii sunt pesticidele, pentru că ele omoară, sunt o forţă negativă a vieţii sau nulă şi tot aşa şi tot ceea ce împlică suferinţă.

Ştiu că uneori oamenii spun „Ei. Dar şi plantele suferă” şi este oarecum adevărată şi această afirmaţie. Modul cel mai bun de a te hrăni este doar cu fructe dacă putem face asta fără să rănim pomii care ne dau benevol fructele lor, însă dacă te uiţi la studiile legate de modul în care sunt tratate în prezent animalele în fermele de producţie, mizeria din toată viaţa lor – inclusiv măcelul/tăierea – energia durerii este în carne şi te trage în jos. Generează dureri de cap şi alte probleme fizice, nu mai spunem de hormonii de creştere şi de chimicalele îngrozitoare pe care le dau animalelor, mâncarea modificată genetic şi aşa mai departe.

Prin urmare, vegetarismul, atât timp cât este organic şi nu „junk” vegetarism îţi dă atât de multă energie încât poţi materializa aproape instantaneu, orice ai nevoie, şi asta ni s-a promis fiecăruia dintre noi. Este precum margaretele pe câmp, precum Predica de Munte, nimic nu îţi mai este blocat. Nimic nu ma i este ţinut la distanţă de tine cu excepţia a ce vrem noi, pentru că devenim atât de puternici încât facem şi întoarcerea instantaneu.

Steve: Superb. Avem un post imens doar pentru puterea spirituală la care ajungi prin această relaţie cu Divinul şi îngerii. Este şi pe pagina ta de Facebook. Oamenii ar trebui să devină prieteni cu Doreen Virtue pe Facebook. Doreen, la sfarşitul programului de aici, cum pot oamenii să te urmărească pe tine şi munca ta?

Doreen: Aşa cum ai spus şi tu, pe Facebook, DoreenVirtue444 sau pe site-ul meu www.angeltherapy.com . sunt multe gratuităţi acolo. Poţi primi o citire gratuită a cardurilor cu îngeri sau ce înseamnă numerele îngereşti pe care le vezi ca 1,2,3,4 sau 444 şi, de asemenea,  o mulţime de meditaţii gratuite.

Steve: Aşa deci, deci o mulţime de meditaţii şi inspiraţii angelice. Mulţumim mult Doreen. Ce jumătate de oră fabuloasă! Mulţumim pentru înţelepciunea ta şi lucrurile inspiraţionale pe care le împărtăşeşti, invitaţiile adresate oamenilor cu privire la stilul de viaţă şi pur şi simplu pentru energia inimii tale. Mulţumim. Eşti minunată şi de-abia aştept să ne revedem curând. Doreen locuieşte în Hawaii.

De asemenea, vreau să mulţumesc co-creatorilor Zilei Mondiale a Unimii 2016 şi colegilor şi partenerilor mei de la Humanity Team care au muncit atât de mult timp de un an pentru a planifica şi a produce Ziua Mondială a Unimii 2016. Vă mulţumesc fiecăruia dintre voi, tuturor celor care ascultaţi, participanţilor la Ziua Mondială a Unimii 2016. Vreau să vă invit să intraţi în secţiunea dedicată lui Doreen de pe www.globalonenesssummit.com să vă lăsaţi comentariile şi inspiraţiile. …

Înainte de a trece la următorul nostru program, dorim să ne bucurăm de un moment de Unime şi să experimentăm 10 secunde de linişte astfel încât să ne conectăm cu Divinul nostru interior. Să începem momentul nostru de Unime acum.

Doreen mai eşti aici?

Doreen: Da, sunt. Mulţumesc mult, a fost minunat. Apreciez discuţia noastră şi faptul că am vorbit despre Dumnezeu, a însemnat mult pentru mine. Mulţumesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi mult succes în continuare Steve. Cred că ceea ce faceţi este minunat.