Întrebări şi răspunsuri – episodul 12
29/05/2015
Portalul işi continuă drumul
31/05/2015
Show all

Întrebări şi răspunsuri – episodul 13

Drunvalo Melchizedek
în dialog cu Carolina Cociş,
profesor acreditat al Şcolii Reamintirii
octombrie 2014

Drunvalo: Bună Carolina, ţi-am citit scrisoarea în care mi-ai spus că vrei să discutăm despre anumite subiecte. M-am hotărât să ignor această scrisoare, pur şi simplu întreabă-mă orice, o să îţi răspund cât pot de bine.

Carolina: În primul rând aş vrea să ne prezentăm. Predau seminarul ATIH (n. tr. Awakening the Illuminated Heart – Trezirea Inimii Iluminate) împreună cu mama mea de mai bine de doi ani, iar acum avem un grup de aproape 1000 de persoane care au participat la seminarul susţinut de noi…
Drunvalo: Da am auzit de acest lucru, este minunat, este o adevărată performanţă!
Carolina: Mulţumim, suntem foarte onorate şi emoţionate şi noi de acest lucru.
Drunvalo: Ştiţi, pe vremea seminarului Flower of Life am avut 375 de profesori care erau autorizaţi să conducă acest seminar, dar 15 profesori au avut mai mulţi elevi decât toţi restul împreună. Asta este, unii ştiu să facă mai bine această activitate, alţii mai puţin bine. Voi sunteţi dintre cei care reuşesc să facă mai bine această activitate

Carolina: Mulţumesc, suntem foarte onoraţi. Vreau să ştii că traducem din limba engleză în limba română toate materialele, informaţiile care provin de la tine, fie că sunt interviuri, articole, Q&A, sau orice alt tip de comunicare…, le discutăm, facem meditaţii cu tematica acestor informaţii… le traducem în limba română şi le răspândim în toată ţara. Le postăm şi pe grupul nostru, pentru a fi accesibile celor 1000 de membrii ai grupului, urmărim foarte atent tot ceea ce faci. Totodată materialele traduse ajung şi pe newsletter-ul editurii care ţi-a publicat cărţile în limba română (editura For You), şi aşa informaţiile ajung la mii de oameni aici în România. Eşti foarte bine primit în România şi îţi mulţumesc că ai acceptat să facem împreună acest episod de Q&A.
Drunvalo: Nu ştiu cum o să ajung în România, din cauza vârstei îmi este din ce mai greu să călătoresc, dar România este unul din locurile în care doresc să ajung, aşa că acest lucru este posibil. (n. tr. aplauze din grupul Carolinei).

Carolina: O să consider acest episod de Q&A ca şi cum ai fi venit în România.
Drunvalo: Mulţumesc, dar eu tot mai doresc să ajung la voi.

Carolina: Eşti oricând binevenit!
Drunvalo: În răspunsurile la întrebările voastre vreau să mai adaug ceva … referitor la munca mea de până acum; ceea ce mi se întâmplă acum, atât în viaţa personală cât şi în ceea ce priveşte opera mea, … mi se întâmplă cele mai minunate lucruri. Nici nu se compară cu perioada seminarului Flower of Life. Învăţ şi eu nişte lucruri, care ştiam că sunt adevărate. Sunt foarte atras de aceste lucruri, la fel ca pe vremea când mi-am întâlnit prima dată îngerii, pur şi simplu mi s-a oprit mintea. Vin acum informaţii de pe tot globul. Am de exemplu acces la nişte cercetări care se fac deja de 45 de ani, cercetări foarte bine secretizate. Şi mi se deschid diverse portiţe de acces la diverse proiecte, accesând o parte din informaţie.
În primul rând este vorba despre informaţii pe care oamenii de ştiinţă le consideră ca adevărate, dar nu ştiu să le explice. Partea de informaţie pe care oamenii de ştiinţă nu o desluşesc este însă preluată de cei de la HearthMath. Aceştia din urmă sunt în stare să demonstreze aceste lucruri. Am descoperit lucruri noi chiar şi în ultimele două zile. Foarte simplificat, în momentul când bate inima aceasta produce o foarte mică cantitate de electricitate. Acest fenomen este de natură chimică: sunt trei substanţe chimice la al căror stimul, la nivelul celulei, se produce o mică scânteie care controlează ritmul inimii, după care apare instant puternicul câmp magnetic din jurul corpului. Oamenii de ştiinţă reuşesc să observe doar această mică scânteie. Este un câmp de 5000 de ori mai puternic decât orice alt câmp generat de creier sau orice organ al omului. Conform legilor ştiute ale fizicii ar fi nevoie de o cantitate mult mai mare de electricitate pentru a se genera un câmp magnetic atât de puternic. Până acum nimeni nu a explicat acest lucru. Noi cred că am reuşit să găsim explicaţia. Cred că am descoperit de ce este în stare o singură celulă a omului. Pentru cei implicaţi este o noutate importantă, pentru că această descoperire ne va accelera foarte mult drumul către dimensiunile mai înalte. Urmează să apară o carte pe această temă.
Producerea câmpului magnetic al inimii este consecinţa mai multor condiţii concurente. În anumite condiţii qi-ul pur / prana care circulă prin canalul pranic se transformă în electricitate. În tubul pranic, prana circulă în sens descendent, iar electricitatea se mişcă în sens ascendent. Curenţii de tip Berkeley ştim că pot să curgă în ambele sensuri. Oamenii de ştiinţă au măsurat şi au constatat acest lucru, doar că nu sunt în stare să explice fenomenul. Asta facem noi – ne bazăm pe ştiinţă şi o corelăm cu ştiinţa MerKaBei. Din câte ştiu eu, dintre toţi savanţii, inginerii, matematicienii care cercetează acest fenomen, unul singur cunoaşte şi ştiinţa MerKaBei, iar acesta avansează mult mai repede decât ceilalţi. Acesta este avantajul nostru, cunoaştem fenomenul câmpului magnetic creat în jurul omului, care la rândul lui este similar cu câmpurile din jurul planetelor, stelelor, galaxiilor.

Carolina: Ce legătură au toate acestea cu merkaba noastră, a omului?
Drunvalo: Ceea ce se învaţă la seminarul ATIH (Awakening the Illuminated Heart – Trezirea Inimii Iluminate) sunt elemente de bază necesare pentru a putea studia şi aceşti curenţi Berkeley. Am descoperit acest lucru recent. La noul seminar (n. tr. seminarul „The way to do is to be” – noul seminar pe care îl conduce Drunvalo) am permis până acum accesul şi celor care nu au absolvit ATIH-ul, am considerat că lucrurile vor funcţiona şi aşa, dar m-am înşelat. Ar putea să funcţioneze pentru practicanţii avansaţi ai budismului de tip tibetan. Acum absolvirea ATIH-ului este condiţie necesară pentru participarea la noul seminar. Pentru a participa cu succes la seminar, trebuie să ai bazele învăţate la ATIH. La aceste cunoştinţe bază, în timpul acestui seminar, se adaugă o altă cunoaştere, o cunoaştere mult mai adâncă. Această cunoaştere în sine nu este foarte complicată. Complicată este însă folosirea / implementarea acestei cunoaşteri, pentru că trebuie să cunoşti în ce mod şi unde să te deplasezi în interiorul propriului corp, pentru a avea anumite rezultate, pentru a realiza anumite lucruri.
La fel, nici când se formează o galaxie nu poţi vedea fluxul acestor curenţi Berkeley decât destul de târziu, când acesta se maturizează, când fiinţele din aceea galaxie învaţă cum să îl genereze la nivel galactic, tot aşa cum acea celulă din noi face acest lucru pentru noi. Se repetă aceeaşi mişcare a energiei pe mai multe nivele, fie că ne îndreptăm atenţia asupra nivelului atomic, fie la nivel macro, acelaşi lucru se întâmplă la nivele / dimensiuni diferite. Din acest motiv, pentru că stăpânim ştiinţa MerKaBei şi înţelegem mişcarea energiei în interiorul / în jurul corpului nostru – informaţie care savanţilor le lipseşte – putem avansa mult mai repede, putem prezice următorul pas. Oamenii de ştiinţă sunt nevoiţi să apeleze la ştiinţa convenţională. Trebuie să măsoare, să cerceteze totul, le-a luat 45 de ani să ajungă la cunoaşterea de astăzi, iar noi am avansat mult mai repede, bazându-ne pe ştiinţa MerKaBei – în şase luni am realizat ceea ce lor le-a luat 45 de ani. Asta pentru că înţelegem efectele pe care MerKaBa o are asupra corpului nostru.

Carolina: Ce crezi că se va întâmpla în această ultimă parte al anului 2014? … uşor uşor avansăm către partea finală a acelei ferestre a timpului….
Drunvalo: Personal cred că trebuie să aşteptăm până în ultima clipă. Există de mult timp un dialog cu Mama Pământ, acesta a început încă din 1999. Convingerea mea personală este că Mama Pământ controlează situaţia şi încearcă să ne pună la dispoziţie cât de mult timp posibil. În mod normal ea trebuia să treacă în dimensiunea a patra încă în anul 1999, putea să o facă, dar a mai amânat acest pas. Totul se petrece în perfectă ordine. Nu cred că se va întâmpla acest lucru în acest an, nici măcar în prima jumătate al anului viitor. Din câte observ eu, Mama Pământ va aştepta până în ultima clipă. Noi nu putem să facem altceva decât să ne pregătim şi să aşteptăm. Când va veni timpul, totul se va întâmpla foarte repede. Va trebui să ştim ce avem de făcut; cel mai probabil, internetul şi alte tipuri similare de comunicaţie nu vor mai funcţiona. Probabil că vom dezvolta până atunci un alt tip de comunicaţie. În prima parte a anului 2015 vom ştii mai exact tot de ce avem nevoie şi vom transmite informaţia şi către voi pentru ca să o asimilaţi şi să o răspândiţi mai departe.
Să ne înţelegem, scopul nostru nu este neapărat ca aceste informaţii să ajungă la toată lumea. Ţintim cu aceste informaţii anumiţi oameni, la aceştia sigur va ajunge toată informaţia necesară. Să nu vă îngrijoreze faptul că informaţia nu ajunge la toţi cei 7,1 miliarde de oameni. Şi ei vor trece prin procesul de înălţare, doar că acesta va fi altul decât cel prin care vom trece noi.
Ştiu că sunt vremuri grele, vremuri extreme pentru noi. La un moment dat nu ne vom gândi decât la supravieţuire. Dar merită să facem toate eforturile, ceea ce ne aşteaptă este ceva foarte frumos. Voi, cei care aţi făcut ATIH-ul nu trebuie să faceţi altceva decât să faceţi ultima întoarcere de 90 de grade. Aceea meditaţie rezolvă problema la nivel personal. La ceea ce lucrăm rezolvă problema la nivel global, pur şi simplu conştiinţa Pământului va fi reconectată cu Universul. Universul este şi acum conectat cu noi. Ştie exact ce ni se întâmplă. Noi nu ştim ce i se întâmplă Universului în întregime, nu vedem încă situaţia completă. Vrem ca măcar câteva persoane să înveţe să perceapă Universul în întregimea lui. Iar acest lucru va ajuta fiecare fiinţă de pe Pământ. Nici măcar eu nu am crezut că o să reuşim să ajungem la acest nivel. Nu am crezut că omul va fi în stare să facă acest lucru. De obicei, ca să ajungi la acest nivel ai nevoie de foarte mult timp, nu se întâmplă aşa de repede. Doresc ca voi, profesorii de ATIH, să participaţi cât mai repede la seminarul în care o să explicăm aceste lucruri, pentru că nu ştiu câte astfel de seminarii vom avea timpul să organizăm. Nu ajunge doar să cunoşti aceste lucruri. Simpla cunoaştere a lor este un lucru extraordinar, dar pentru a avea efect va fi nevoie ca aceste cunoştinţe să fie integrate în fiecare respiraţie, în tot corpul, să facă parte integrantă din corpul vostru energetic. Aceste informaţii încercăm să le transmitem către voi. Chiar şi cunoscând ceea ce am descoperit până acum este un lucru bun, rămâne foarte puţin de adăugat la informaţia actuală. Credem că în seminarul din octombrie vom fi în stare să vă transmitem informaţia completă. Seminarul din octombrie (n. tr. – The way to do is to be) va aduce informaţia mai completă decât în primele două seminarii de acest fel, va fi mai multă informaţie transmisă, mult peste ceea ce a oferit vreodată Flower of Life sau Atihul – cunoaşterea dobândită va fi mult mai cuprinzătoare, informaţiile vor deveni mult mai cristalizate. Vom ajunge la un nou nivel, cunoaşterea va fi mult extinsă. Fie că vei observa fie că nu, vei ajunge să fii conectat cu absolut toate formele de viaţă, ceea ce va deschide noi posibilităţi întregii omeniri.
Întreaga lume ştiinţifică este entuziasmată de actualele descoperiri, pentru că membrii lor intuiesc în ce direcţie îi duce aplicarea acestor descoperiri, dar încă nu ştiu să asambleze toate aceste noi informaţii. Aici intervine ştiinţa MerKaBei, noi suntem cei care punem fiecare mică informaţie la locul său. Fără a cunoaşte ştiinţa MerKaBei le-ar lua sute de ani ca să asambleze toată informaţia. Totuşi în aceşti 45 de ani de cercetări ei au descoperit şi ne-au oferit lucruri importante, care ne-au scutit pe noi de efortul necesar să le aflăm prin meditaţie.
Întoarcerea de 90 de grade este suficientă, dar noi ajungem la un nou nivel de care oamenii de ştiinţă nu au avut cunoştinţă, în timp ce curentele spirituale le-au considerat din totdeauna ca adevărate, deşi nu au avut cum să demonstreze validitatea acestor informaţii – noi reuşim să demonstrăm aceste adevăruri ale spiritualităţii.
Oamenii vor avea acces la nivele foarte înalte ale existenţei care până acum nu au fost accesibile fiinţei umane, fără să fie nevoiţi să îşi părăsească corpul. Vom ajunge să fim asemenea maeştrilor înălţaţi, doar că ne vom păstra corpurile fizice. Iar în această stare veţi atinge imortalitatea, vă veţi păstra corpurile şi nu veţi mai fi nevoiţi să schimbaţi locaţia/locul unde existaţi. Veţi deveni foarte importanţi pentru Mama Pământ, pentru că ea va putea să comunice prin voi şi prin alţii care înţeleg aceste lucruri cu ceilalţi oameni, pentru a le transmite toată această cunoaştere. Ar fi minunat şi dacă măcar 1000 de oameni ar ajunge în această stare. De exemplu, dacă tu, Carolina, ai putea să îi înveţi pe toţi 1000 de elevi ai tăi şi aceştia ar practica, ai putea face toate lucrurile de care Mama Pământ are nevoie să fie făcute.

Carolina: Vorbeşte-ne te rog despre Frăţia celor şapte raze, nu ştim mai nimic despre ei….
Drunvalo: Frăţia celor şapte raze a fost creată acum 230 mii ani. Şi ADN-ul a fost creat cam în aceeaşi perioadă, vârsta lui fiind tot aproximativ de 230 mii ani. Înainte ca ADN-ul nostru să fie creat, Machiavinda Melchizedek a coborât pe Pământ şi a pus bazele acestui ordin. La aceea vreme doar emisfera stângă a creierului fiinţei umane a fost dezvoltată, cea care corespunde tetraedrului şi cubului, reprezentând logica, limbajul, … , dar partea corespunzătoare inimii era mai slab dezvoltată. Partea legată de inimă a fost ceva mai dezvoltată în Atlantida, dar acea cunoaştere s-a pierdut, niciodată nu a ajuns la marea masă a oamenilor – acea cunoaştere era stăpânită doar de câteva sute de oameni.
Machiavinda ştia că ne vom confrunta cu acest neajuns, că partea feminină din noi nu va fi în echilibru cu partea noastră masculină, astfel a venit şi a fondat această frăţie, frăţie compusă la rândul ei din 72 de ordine, bazându-se pe geometria icosadodecaedrului – formă geometrică similară formei grilei de conştiinţă care înconjoară planeta noastră. În această formă geometrică sunt 60 tetraedre care formează suprafaţa acestuia, mai sunt 12 puncte care ies în exterior şi formează partea de „icosaedru”, in total 72 de ordine – 60+12=72 de puncte. În plus unghiul pe care îl formează laturile pentagonului este tot de 72 de grade, lucru important pentru că atât icosaedrul cât şi dodecaedrul se bazează pe forma geometrică a pentagonului. Machiavinda a folosit icosaedrul şi dodecaedrul, forme care reprezintă emisfera dreaptă a creierului, cu ajutorul octaedrului – care reprezintă corpus callosum (n. tr. partea din creier care leagă emisfera dreaptă de emisfera stângă).
Toate aceste ordine au avut activitate bine temporizată, bazată pe cicluri, în care fiecare avea activitate o anumită perioadă bine definită, după care pentru o anumită perioadă iarăşi bine definită dispăreau, toate în afara primului şi ultimului ordin – alfa şi omega – ordinul Melchizedek şi Frăţia celor şapte raze.
Unele dintre ele, care au lucrat cu emisfera stângă a creierului, şi-au făcut treaba şi şi-au încheiat activitatea, dar alte 36 de ordine care au lucrat cu emisfera dreaptă a creierului (36 de grade – un alt unghi important în geometria sacră) au continuat să activeze – de exemplu, ordinul rosicrucian care are cicluri de activitate/ nonactivitate de 100 de ani, 100 de ani sunt activi, după care pentru 100 de ani sunt total inactivi. Actualmente, ordinele din frăţie îşi termină activitatea, şi-au realizat scopul pentru care au fost create.
Cel mai important ordin al zilelor noastre tinde să devină Frăţia celor şapte raze, care se află “fizic” în Bolivia, pe panta sudică a unui munte uriaş, există acolo o crăpătură greu observabilă din afară, dar de dimensiune mare, prin care pătrunde soarele, creând o atmosferă tropicală, cu cascade, căldură tot timpul – în acest loc s-a stabilit această frăţie. Ei îşi desfăşoară activitatea preponderent pe plan interdimensional. Ei sunt pregătiţi să asiste fiecare om din cei 7,1 miliarde oameni în procesul de Înălţare. Suntem convinşi că nici un suflet, nici o persoană nu va piere în cursul procesului de Înălţare.
Nu contează ce ai făcut în timpul vieţii tale, dacă ai fost atras mai mult de partea întunecată sau de către lumină. În momentul Înălţării polarităţile vor dispare, vom deveni indivizi bine conectaţi în unime, vom crea un Univers bine centrat în unime. Fie că eşti o persoană rea, fie că eşti o persoană bună, oricum vei reuşi să te înalţi. Asta pentru că tendinţa este ca totul să se reintegreze în unime.
Arhanghelul Lucifer este considerat – scrie şi în Biblie – cel mai luminos înger pe care Dumnezeu l-a creat. Dacă observăm doar prin filtrul polarităţii acest lucru nu prea este posibil. Arhanghelul Mihail are rolul opus lui Lucifer. Ei doi nu fac altceva decât să joace un joc pentru a crea dualitatea, pentru a face posibil ca omul să trăiască experienţa ambelor polarităţi. De ceva vreme polaritatea tinde să dispară, arhanghelul Lucifer lucrează în strânsă colaborare cu arhanghelul Mihail pentru a dizolva polarizarea lumii. Experimentul dualităţii practic este terminat.
Noi pur şi simplu vom face altceva. Nu pot să vă spun ce, este ceva ce este peste imaginaţia omenirii, vom merge într-un loc în care nu există stele, nu există planete, nu există polaritate, nu există nimic din ceea ce avem aici. Va fi un loc cu totul diferit. O să fim fericiţi acolo, nu o să mai existe luptă, suferinţă, durere, moarte, toate aceste lucruri care aparţin dualităţii vor dispărea. Voioşia va fi de alt fel, sexul nu va mai fi ceea ce ştim astăzi că este, energia sexuală va exista, dar va fi folosită cu totul altfel. O să fie o lume nouă, un cadou, nu un lucru rău, nu o lume pedeapsă, va fi o adevărată feerie cosmică. Dacă omenirea, dacă măcar câţiva dintre oameni ar putea percepe ce frumuseţe ne aşteaptă, dacă măcar câţiva ar putea accesa această conştiinţă înaltă, … e o nebunie totală, tot ceea ce ştim în adâncul inimii ca fiind adevărat, ni se va dezvălui.
Dorinţa noastră este ca aceste noi informaţii să ajungă şi să fie înţelese de către profesorii noştri. La început o să lucrăm cu puţini oameni, poate 5-6 oameni; asta pentru că degeaba cunoşti informaţia, dacă nu ştii şi să aplici cele învăţate nu ne este de nici un folos. E mai dificil de făcut decât cele învăţate la ATIH. Sunt doar două variante – poţi să reuşeşti sau poţi să nu reuşeşti acel lucru. Dacă reuşeşti, cu siguranţă vei şti acest lucru, întreaga ta energie internă va începe să circule altfel, sunt diferite nivele, din ce în ce mai dificile pe măsură ce reuşeşti să atingi nivelele anterioare; de exemplu în budismul practicat în Tibet nu discută despre MerKaBa decât după 40 de cicluri de viaţă completate, iar până nu este complet înţeleasă MerKaBa nu discută despre aceste cunoştinţe avansate.
Dacă reuşeşti să atingi aceste nivele pur şi simplu vei începe să pluteşti. Nu va exista dubiu. Dacă nu vei obţine starea de plutire înseamnă cu nu ai ajuns la acel nivel de cunoaştere. Oamenii în vârstă din Tibet plutesc mai tot timpul şi trăiesc într-o stare continuă de extaz, de beatitudine, pentru că în această stare eşti direct conectat cu toate fiinţele, inclusiv cu Dumnezeu, chiar la nivelul conştient. Eşti parte din unime. Şi pur şi simplu pluteşti. Discutam cu unul dintre învăţătorii mei tibetani, care mi-a mărturisit că maestrul său era în stare de plutire încă de prima dată când l-a cunoscut, acum 700 de ani, şi continuă să plutească şi astăzi. Acest maestru este tot timpul fericit, el a învăţat tot ce putea de la Viaţă, nu îşi mai face griji, doar pur şi simplu încearcă să ajute omenirea.
Ceea ce putem noi să facem este să ne însuşim etapele pe care trebuie să le parcurgem. Cunoaştem foarte exact care sunt aceste etape, totul se reduce la acel mic lucru pe care îl face inima pentru a genera câmpul magnetic din jurul corpului. În momentul în care înţelegem fenomenul şi suntem în stare să îl realizăm, vom pluti.
Un alt fenomen interesant va fi ca şi cum soarele ar emite o uriaşă masă plasmică care ajunge instant pe Pământ – este în fapt energia sexuală rezultată din conexiunea Soarelui cu Pământul. Această masă de plasmă dă naştere unui curent electric care va circula prin centrul pământului. Detaliile se învaţă la seminar, conform cu principiul precum sus aşa şi jos, … trebuie să ai câte o peliculă de apă atât deasupra ta cât şi dedesubt, iar când energia pe care o emiţi supraîncălzeşte apa creează plasmă. Putem observa la Pământ aureola boreală, în formă de inel, care înconjoară polul nord magnetic (care este deplasat faţă de polul nord geografic); acesta nu este decât o manifestare externă a sexului care are loc între Soare şi Mama Pământ.
Convingerea mea este că putem şi noi să înţelegem acest fenomen şi să participăm şi noi activ în această relaţie. Ceea ce vrem să facem este să pătrundem şi noi în relaţia celor doi, să trăim experienţa acestei iubiri, să înţelegem cum „mama” şi „tata” îşi modifică structura ca să realizeze această legătură.
Crezul meu este că şi fiinţa umană are posibilitatea să creeze o astfel de legătură, avem exact acelaşi câmp electromagnetic în jurul corpului nostru, avem aceleaşi fluxuri energetice interne pe care le are Soarele şi Pământul, trebuie doar să înţelegem fenomenul, după care să acţionăm. Posibil să zicem că din zece oameni care vor lucra cu mine la acest proiect să reuşească doar unul. Chiar nu contează acest lucru, important ar fi ca măcar o fiinţă umană să reuşească, atunci vom şti cu toţii cum să facem acea conexiune. Se aplică principiul că dacă măcar o persoană ştie, atunci toată lumea ştie. La acest proiect lucrăm acum. Aş dori să mă întâlnesc periodic cu cei care ajung la acest nivel, cu cei care ajung să dobândească această cunoaştere, pentru a exersa împreună, pentru a completa cunoştinţele. Nu se ştie nici odată de unde apare înţelegerea finală.

Carolina: Care este părerea ta despre conexiunile noastre cu îngerii, cu alte civilizaţii ca arcturienii, pleiadienii, hathorii…. cu fiinţele de plasma…?
Drunvalo: Sunt multe fiinţe de dimensiunea a patra de care suntem destul de apropiaţi. Ei ştiu să ne supravegheze, să ne observe, pentru că ei sunt conectaţi cu tot ceea ce există, noi încă nu suntem, dar din momentul în care reuşim să ne conectăm cu tot ceea ce există, toate aceste fiinţe au dorinţa şi vin să ne ajute. E şi spre avantajul lor. Dacă reuşim să ne conectăm, devenim un fel de sine inferior pentru aceştia. Pleiadienii au descoperit acest lucru abia acum doar doi ani. Iniţial puteau doar câţiva pleiadieni să realizeze această conexiune. Pentru ei asta e premisa să treacă din dimensiunea a patra în dimensiunea a cincea. Acest lucru este un prim pas necesar pentru a deveni fiinţă cosmică. Asta pentru că în momentul când treci din dimensiunea a patra în dimensiunea a cincea îţi pierzi forma, devii Universul, devii unul cu totul. Accesul lor în dimensiunea a cincea este legat /condiţionat şi de ce facem noi acum în dimensiunea noastră. Noi încă nu suntem suficient dezvoltaţi, ne străduim să devenim fiinţe de dimensiunea a patra. Înainte să ajungem în dimensiunea a cincea va trebui să accedem şi să stăm un timp scurt în dimensiunea a patra. Cu acea cunoaştere pe care o transmitem noi vom reuşi să bypassăm, să scurtcircuităm sute de etape ale evoluţiei vieţii. Ar fi un salt atât de măreţ… Nu cred că vreun om a reuşit înainte să facă aşa ceva. Nu ştiu de nici unul care să fi reuşit până acum.

Carolina: Nu suntem de fapt în dimensiunea a patra?
Drunvalo: Cred că suntem. Doar că Mama Pământ încă ne permite să avem gândirea celei de a treia dimensiuni, asta pentru a ne face mai uşoară adaptarea. La începutul fiecărei dimensiuni, la intrarea într-un nou tărâm este nevoie de o perioadă de adaptare. Dacă ruşii şi toţi ceilalţi au dreptate…, atunci mai avem de stat doar puţin timp, cam 16 luni, în această a treia dimensiune menţinută de Mama Pământ pentru a ne ajuta să ne adaptăm. Este un moment perfect ales şi sunt sigur că vom reuşi să accedem în dimensiunea a patra. Dar totul depinde doar de Tatăl Soare şi Mama Pământ, ei vor fi cei care vor alege momentul perfect. Ar putea să aleagă şi momentul imediat următor…
Mai avem de găsit încă o ultimă cheie. Savanţii încercă de 45 de ani să îşi dea seama cum de o singură celulă este în stare să producă cantitatea de energie necesară generării uriaşului câmp magnetic din jurul corpului. Dacă am fi mai mulţi oameni care să ajungem la un anumit nivel de înţelegere, de exemplu la cel pe care mă aflu eu, cred că am pune mult mai repede la punct acest ultim detaliu.
Savanţii mi-au arătat ce au descoperit ei cu ajutorul ştiinţei. Trebuie să înţeleg mai adânc aceste ultime informaţii. Probabil că voi lua legătura cu cei de la HearthMath, ştiu că şi ei lucrează la acest subiect. Alte variante nu prea avem, pe măsură ce se adună din ce în ce mai multă informaţie lucrurile converg către aceeaşi finalitate, necunoscutele şi fenomenele posibile devin din ce în ce mai puţine. Nu am apucat încă să schimbăm informaţii şi păreri cu HearthMath pe acest subiect, dar urmează să se întâmple şi acest lucru.
Accesul nostru în conştiinţa celei de a patra dimensiuni este posibilă şi numai cu cunoştinţele dobândite la seminarul ATIH – Trezirea Inimii Iluminate .
În plus prin studierea acestor curenţi Berkeley înţelegem clar şi fenomenul, modalitatea cum acest lucru se întâmplă. La următorul seminar vom încerca măcar să descriem mecanismul. Sunt informaţii noi care nu au existat când am ţinut seminariile anterioare. Acum cunoaştem cum poate corpul fizic să treacă din dimensiunea a treia în dimensiunea a patra. Totul se reduce la aceea ultimă întoarcere de 90 de grade. După aceea ultimă întoarcere curenţii Berkeley specifici dimensiunii a treia sunt perfect aliniaţi cu curenţii Berkeley specifici dimensiunii a patra. Astfel corpul fizic poate să treacă din dimensiunea a treia în dimensiunea a patra.

Carolina: Am avut între noi nişte discuţii despre vindecare. Poţi să ne spui câteva cuvinte despre acest subiect?
Drunvalo: Multe lucruri se pot vindeca şi cu ajutorul MerKaBei. Vindecarea în sine este un subiect imens. Sunt atât de multe concepte, idei, proceduri, modalităţi de a vindeca, de a readuce echilibrul… Eu personal nu fac altceva decât respir prana. De 14 ani nu am avut nici măcar o răceală banală. Mi s-a întâmplat odată însă, călătoream împreună cu familia cu un mic avion, veneam din zona golfului San Francisco către casă, către Flexton, şi am prins cu toţii o răceală în gât. Aceasta a fost singura mea problemă de foarte mult timp. Dacă ai grijă să foloseşti suplimentele minerale potrivite pur şi simplu nu te vei îmbolnăvii. Până şi tumorile vor dispare. Necazul este că nu mai putem asimila mineralele din hrană. Pământul este golit de aceste minerale, poate mai există mici suprafeţe unde pământul este bogat în minerale, dar cea mai mare parte din solul fertil este lipsit de aceste minerale. Astfel nici plantele cu care ne hrănim nu mai conţin aceste minerale esenţiale. La nivel fizic poţi să readuci echilibrul în corp doar cu ajutorul acestor suplimente de minerale. Sunt şi alte modalităţi, cum ar fi atingerea unui nivel de conştiinţă prin care se poate obţine vindecarea. Depinde mult şi de problema pe care o ai şi de cauza ei. E posibil ca să găseşti cauza nu în viaţa actuală, ci poate cu 5 vieţi în urmă. Pentru a rezolva problema trebuie să te duci sau să aduci din viaţa anterioară acea cauză şi să o rezolvi, astfel vei readuce echilibrul. Pur şi simplu sunt multe de discutat, nu vom reuşi să acoperim în timpul care ne mai este disponibil nici măcar bazele vindecării

Carolina: Care este părerea ta despre recuperarea de suflet?
Drunvalo: Vindecarea prin recuperarea sufletului îşi are originea în lumea triburilor indigene. Toate aceste triburi consideră că nu îşi au originea pe Pământ, de exemplu mayaşi cred că ei au venit din Pleiade…
Recuperarea sufletului presupune că în timp am fost în mai multe locuri ale Universului. Noi existăm de mai mult timp decât Universul, iar asta presupune că şi noi am venit de altundeva. Pământul este o planetă relativ tânără. Astfel, fiecare din noi a venit din altă parte. Unii sunt de mai mult timp aici, alţii de mai puţin timp. Eu personal sunt abia la a doua viaţă pe Pământ, din acest punct de vedere mă consider un copil mic încă. Să exemplificăm: să presupunem că ai venit din Pleiade unde ai petrecut ceva timp, să zicem 100 mii de ani. Acolo te-ai ataşat de fiinţe, obiecte, …. Când te-ai decis să pleci de acolo, parte din conştiinţa ta a rămas acolo. Peste tot pe unde treci rămâne o parte din conştiinţa ta. Dacă nu realizezi că trebuie să fii „curat” când părăseşti un loc, şi nu toată lumea ştie acest lucru, laşi bucăţele din tine, devii împrăştiat prin tot Universul. Dacă ai părţi din tine şi prin alte părţi ale Universului, atunci înainte ca să faci schimbări de conştiinţă / transformări de felul pentru care ne pregătim noi acum, trebuie să îţi aduni aceste bucăţele. Dacă eşti în legătură cu sinele tău superior, acesta la nevoie va face această treabă pentru tine. Nu este un lucru rău de făcut. Pur şi simplu unii ştiu ce fac, alţii nu. La fel ca şi la ATIH, poate nu toţi profesorii formaţi au înţeles cum să predea, la fel şi cu vindecătorii – unii fac treabă bună şi în cunoştinţă de cauză, alţii nu. Din 1000 de practicanţi poate 15 ştiu ceea ce fac. Am constatat asta şi în cazul ştiinţei acupuncturii. Cel care l-a dus în America a ajuns la un anumit nivel de înţelegere a acestei tehnici. El a transmis tehnica către toţi doctorii din State. Dar nevasta lui a devenit mai bună în acest domeniu decât el. Nu este uşor să îţi găseşti profesorul potrivit.

Carolina: Aceste părţi din suflet pot să fie şi în perioada dintre vieţile petrecute pe Pământ? Sau vieţi petrecute şi în alte părţi?
Drunvalo: Pot fi, dar depinde foarte mult de persoană şi de personalitatea acestuia. Fiecare formă de vindecare este diferită. Uneori problemele sunt rezolvate, alte ori rămân nerezolvate pentru că nu realizăm că mai sunt şi alte blocaje. E de dorit să ne vindecăm, să ne căutăm permanent şi să menţinem starea de echilibru. E bine să ne hrănim corect, să consumăm hrană crescută fără pesticide, fără chimicale, hrană nemodificată genetic. Pentru om sunt importante perioadele de somn şi obiceiurile legate de acestea, sunt mulţi oameni care nu dorm suficient şi care habar nu au la ce efecte negative se expun. Eu personal nu am venit să fiu vindecător. Însă dacă te ocupi de conştiinţă, de spiritualitate, nu ai cum să nu fi implicat şi în vindecare, trebuie să te vindeci ca să poţi pătrunde în nivelele superioare de conştiinţă. Dar nu aceasta este misiunea vieţii mele. Eu am venit să transmit informaţii de bază despre MerKaBa şi despre corpul de lumină. Există mulţi vindecători buni. Dacă vrei să înveţi de la cineva, poţi să încerci cu Jon Sweeney, dacă vrei îţi transmit numărul lui de telefon. El s-a vindecat singur. A afirmat la un moment dat că dacă Dumnezeu îi arată cum să se vindece, atunci îşi va dedica întreaga viaţă vindecării semenilor. El a învăţat şi practică Qi Gong. Şi reuşeşte să vindece sute de oameni. Părerea mea este că Qi-Gong este cea mai bună formă de vindecare.

Carolina: Şi ultima mea întrebare: Ce poţi să ne spui despre divinul feminin?
Drunvalo: E o altă întrebare cu răspuns lung. Fiecare dintre noi are o latură masculină şi o latură feminină. Nu există nimeni care să aibă exclusiv doar o latură feminină sau masculină. Nu a fost şi nu va fi. Moartea nu înseamnă altceva decât că ai rămas doar cu latura feminină sau cu cea masculină. Când ajungi în oricare extremă atunci nu mai eşti în echilibru, nu mai poţi să îţi păstrezi corpul, mori. Fiecare dintre noi suntem compuşi din partea feminină şi partea masculină, părţi aflate în echilibru, existente în cantităţi diferite.
Divinul feminin există în fiecare dintre noi, fie că suntem femei, fie că suntem bărbaţi. E totuşi mare diferenţă între bărbaţi şi femei. Se spune că femeile înţeleg mai bine femeile decât cum majoritatea bărbaţilor înţeleg femeile. Şi acest lucru este adevărat. Datorită ciclului vieţii pe care l-am parcurs, divinul feminin a fost suprimat de-a lungul ultimelor 13 000 de ani. Începând cu 22 decembrie 2012 divinul feminin a revenit în actualitate, EA devine din ce în ce mai puternică, lucru evident de altfel. Până nu de mult femeile au fost foarte oprimate în multe zone ale globului. Situaţia se mai ameliorează. Ceea ce este important însă este că femeile devin conştiente de latura lor feminină şi ne aduc prin acest canal foarte multă informaţie spirituală valoroasă. Consideram că informaţia spirituală este valabilă pentru toate timpurile. Dar nu este aşa. Atâta timp cât vom rămâne pe Pământ, pe viitor, vom accesa informaţia spirituală prin divinul feminin. Dar nu vom rămâne prea mult în acest loc. În mod normal divinul feminin ar avea nevoie de 100 de ani să se manifeste. Dar în momentul acesta divinul feminin nu are acest timp la dispoziţie. Trebuie să înţelegem că acum avem nevoie de partea feminină pentru a înţelege lucrurile. Din păcate doar atât pot să spun acum. Răspunsul este lung şi nu avem timp la dispoziţie. Mulţumesc mult celor care m-aţi urmărit.

Traducere şi adaptare: Pasztori Geza, Braşov, 09 octombrie 2014