Gregg Braden şi Deepak Chopra – O STRĂVECHE RUGĂCIUNE MAGICĂ
01/12/2016
Laurean Gorgo – Raport 5D – dec. 2016
17/12/2016
Show all

Jonathan Goldman la Ziua Mondială a Unimii (4)

Moment pentru vindecarea prin sunet

Jonathan Goldman

Traducere: Nicoleta Iuga  

Introducere.

Dragi cititori,

Îmi pare nespus de rău că nu pot să vă atașez și muzica vindecătoare pe care Jonathan Goldman a folosit-o în această sesiune. Am stat mult pe gânduri dacă să vă dau acest mesaj sau nu, dar iată că am decis să vă ofer întregul eveniment care a însemnat ZIUA MONDIALĂ A UNIMII, indiferent de impedimentele care apar. Cei care lucrează cu sunetele vindecătoare pe care ni le dăruiește acest mare muzician vor putea alege orice CD pentru a se bucura pe deplin de acest mesaj. Dar, important este să promovăm acest mod de vindecare și să-i facem curioși și pe cei care încă nu îl cunosc pe Jonathan. Intrați pe site-ul lui și începeți să lucrați cu sunetul vindecător. Rezultatele sunt uimitoare. Incercați.

https://www.healingsounds.com/

Vă doresc o zi plină de bucurii.

Elena Cociș

 

Steve:  Salutare tuturor! Sunt Steve Farrell, director executiv global la Humanity`s Team și vă urez bun venit la acest program special de 15 minute cu Jonathan Goldman. Jonathan este un prieten bun al Humanity`s Team și al Zilei Mondiale a Unimii. El a creat un moment special pentru Ziua Mondială a Unimii din 2016. Permiteți-mi să-I fac o scurtă prezentare.

Jonathan Goldman este o autoritate internațională în domeniul vindecării cu sunet și pionier în domeniul armonicelor. Este scriitor, director al Asociației Vindecătorilor prin Sunet și președinte al Spirit Music Inc. Jonathan a câștigat de 2 ori premiul acordat de Visionary Awards pentru Cel mai bun album de meditație și pentru Cel mai bun album al anului. Este membru activ al Societății Internaționale pentru Muzică Vindecătoare. Toată viața sa a fost dedicat ajutorării, trezirii și împuternicirii celorlalți prin capacitatea sunetului de a vindeca și transforma.

Jonathan, bine ai venit la Ziua Mondială a Unimii! Mă bucur că ești azi cu noi.

Jonathan: Steve, mă simt atât de binecuvântat să fiu astăzi cu tine, cu ascultătorii tăi dar și cu ființele care poate simt inconștient vibrațiile sunetelor noastre. Ce binecuvântare! Mulțumesc!

Steve: Foarte bine spus. Bineînțeles, și în frecvența muzicii tale apare ideea de mai sus. Da, e adevărat că așa de întâmplă când ne strângem așa cum am făcut-o acum, de Ziua Mondială a Unimii sau de Ziua Vindecării prin Sunet organizată de tine, de Sfântul Valentin și ne dedicăm vindecării Pământului.

Jonathan: Așa este, ziua Mondială a Vindecării prin Sunet.

Steve: Așa este, Ziua Mondială a Vindecării. Asta facem. Știu că în câteva minute vom trăi o experiență care ne va dezvolta conștiința, dar înainte, Jonathan, ai putea să ne povestești puțin despre inspirația pe care ai avut-o de a crea această piesă pentru Ziua Mondială a Unimii pe care ai împărtășit-o cu ascultătorii de anul acesta?

Jonathan: Aș vrea să vorbesc câteva minute despre faptul că majoritatea oamenilor nu conștientizează faptul că sunetul este o energie puternică. Chiar și în timpul unei simple ascultări, sunetul pătrunde în creier prin urechi și afectează sistemul nervos, ritmul cardiac și respirația. În acele momente se întâmplă foarte multe lucruri, mai ales atunci când începem să rezonăm, să vibrăm și să ne rugăm împreună ca unu; eu cred că una din cheile pentru unime este să fim ca unu.

Mai întâi, e respirația deoarece fără ea, sunetul nu există dar imediat după respirație, vine sunetul. Deci, dacă ascultăm și respirăm împreună, putem crea, să zicem, o interfață cu ceea ce eu numesc Matricea Gaia sau cu energia Mamei Pământ.

Steve: Minunat! Tu chiar ai creat și o ecuație cunoscută de multă lume: vindecare = frecvență + intenție. De Ziua Mondială a Unimii am creat cu toții frumoasa intenție de a ne trezi și simți unimea noastră deoarece separarea nu există, nu-i așa? Adevărul este că suntem cu toții unul și așa a fost mereu, dar de abia acum ne trezim și începem să percepem acest lucru.

Jonathan: Da. Este extraordinar că începem să revenim la unime deoarece, din anumite motive, multe specii de pe Pământ au uitat cât suntem de interdependenți. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mecanica cuantică, pentru tradițiile străvechi și fizicienilor moderni care susțin că totul este vibrație, interacționând și unindu-se împreună. Deci, suntem cu toții unu, indiferente dacă suntem sau un conștienți dar dacă suntem conștienți atunci suntem la un alt nivel.

Steve: Da, așa este. Dacă unimea este realitatea supremă, atunci nu văd alt mod de viață mai potrivit decât să trăim conștient adevărul a ceea ce suntem, să-l exprimăm și să-l întrupăm.

Jonathan: Da, întru totul de accord. Revenind la sunet, multă lume nu știe dar, acum mult timp, în secțiunea științifică a New York Times a apărut un articol în care scria că anumite instrumente bazate pe sunet pot crea, distruge sau rearanja structura moleculară a celulelor și pot face ca obiectele să leviteze. Nu inventez nimic. Acest lucru a apărut în New York Times și demonstrează puterea sunetului. Eu chiar cred că una din formulele cheie pentru a fi în starea de grație este: sunet cuplat cu intenție și cu meditație. Pentru mine este foarte important că am ocazia să-ți prezint ție și ascultătorilor tăi ceea ce eu numesc „ascultare conștientă intensivă”, mai ales că nu am mai făcut-o până acum.

Vom asculta o piesă muzicală, Chemarea Îngerilor, de pe CD-urile „Chakra Chants” care lucrează cu energia chakrei coroană simultan cu cea a inimii și cu multe alte sunete. Am participat eu, soția mea și iubita noastră prietenă, Sarah Benson, care acum se află în tărâmul îngerilor. Ea a spus ceva ce aș vrea să le spun și ascultătorilor tăi: adevăratul sunet vindecător este iubirea.

Steve: Face sens, mai ales că unimea este forma iar iubirea este esența. De-a lungul istoriei s-a tot repetat că e adevărat. Deci, dacă iubirea este esența atunci este și frecvența vindecătoare, nu-I așa?

Jonathan: Așa este. Având în vedere aceste lucruri, ce-ar fi să ascultăm niște muzică și apoi să mai discutăm puțin. Pentru ascultători, o să dureze aproximativ 3 minute și sunt sigur că vă va plăcea. O să vă ghidez puțin în meditație apoi o să ascultăm câteva minute și revenim. Cum ți se pare Steve?

Steve: E perfect. Jonathan, de abia aștept să ascult piesa pe care ai creat-o pentru Ziua Mondială a Unimii.

Jonathan: Mulțumesc. Să începem. Aș dori ca în timp ce ascultați muzica, să respirați profund și lent de câteva ori. În timp ce respirați profund, simțiți că inspirați și expirați prin inimă. Simțiți cum energia intră și iese din inimă. Acum, gândiți-vă la ceva pentru care sunteți recunoscători sau pentru care simțiți apreciere. Poate fi o zi de primăvară, un animal sau orice altceva pentru care sunteți cu adevărat recunoscători. E important. Acum, în timp ce ascultați muzica, vizualizați o energie roz frumoasă care pleacă de la voi și interacționează cu câmpul Matricei Gaia, cu energia Mamei Pământ. Știți că această energie ajută la dezvoltarea conștiinței tuturor ființelor de pe planetă.

……………………………………………………………………………………………………………………

Acum, revenim încet, ne recentrăm și suntem încrezători că acest moment de vindecare cu sunet a ajutat la elevarea conștiinței tuturor ființelor vii.

Steve: Oh Dumnezeule! Jonathan, acum, știu că termenul de „pur și simplu divin” vine de la chemarea îngerilor. Wow! Piesa asta de 3 minute este extraordinară și ne permite să simțim, pur și simplu, ce e divinul, unitatea, unimea, iubirea și chiar conexiunea cu frumosul Pământ pe care trăim.

Jonathan: Din punctul meu de vedere, oamenii tot vorbesc de faptul că muzica îmblânzește bestia sălbatică sau cum i-o spune, dar eu cred că ea poate să ne ducă în starea de unime, în care, așa cum spuneai și tu, existăm déjà. E un instrument minunat. Trebuie doar să fim conștienți să folosim muzică lentă, cu energie pozitivă deoarece e foarte importantă în încercarea noastră de conectare și de ființare ca unu.

Steve: Da, mai ales această muzică și această piesă aleasă de tine. Nu-i așa că muzica vindecătoare produsă de tine, ne ajută să ne simțim în uniune divine? Sunt uimit că doar simpla ascultare a CD-urile și seminare tale de care am tot auzit, ne conduc spre conexiunea reală, spre întruparea și exprimarea acesteia, spre emanarea unimii care este Divină.

Jonathan: Mulțumesc, Steve. E foarte interesant deoarece înregistrarea asta a câștigat mai multe premii acum 20 de ani și recent, a fost votată cel mai reprezentativ album de acest gen dintotdeauna, adică dintr-un motiv oarecare, oamenii chiar…cred că e vorba de putere sau de multă iubire.

Steve: Așa este. Multă iubire și talent. Vreau să le spun ascultătorilor că tatăl lui Jonathan, a fost unul din creatorii chirurgiei plastice. Bineînțeles, și fratele său lucrează într-un domeniu legat de această cale. Deși puteai să urmezi această cale deosebită, tu ai ales să creezi, împreună cu soția ta Andi, asociația de vindecare prin sunet prin care spiritualitatea, muzica și toate celelalte pot aduce în lume muzica vindecătoare. Jonathan, nu există nici un dubiu că ai contribuit la trezirea unimii și că ai ajutat oamenii să simtă și să trăiască în unime. Vreau să-ți mulțumesc pentru asta.

Jonathan: Mulțumesc mult Steve, și dacă ascultătorii doresc să afle mai multe, să intre pe site-ul healingsounds.com. Știu că trebuie să te pregătești să-l întâmpini pe următorul nostru oaspete de Ziua Mondială a Unimii din acest plan de existență, așa că îți mulțumesc încă o dată pentru această oportunitate.

Steve: Poți să fii sigur. Mulțumesc că ai venit alături de mine și, din nou, vă reamintesc să Ziua Mondială a Vindecării prin Sunet este de Sf. Valentin. Marcați data în calendar. Noi de alăturăm de fiecare dată lui Jonathan. Este o experiență frumoasă și vindecătoare, așa că, îți mulțumesc din nou Jonathan. Dumnezeule! Ce plăcere să fiu alături de tine.

În continuare, urmează binecuvântarea special creată de Pierre Pradervand de Ziua Mondială a Unimii 2016. Pierre Pradervand a scris o carte extraordinară „Arta blândă a binecuvântării”. A făcut și un film. Puteți să-l vizionați pe youtube. Dacă intrați pe youtube și tastați The Gentle Art of Blessing/Arta blândă a binecuvântării, îl puteți vedea. E extraordinar. Îi invit pe oamenii să se uite. Nu e cazul să treceți peste. E chiar după acest interviu.

Înainte de închiderea emisiunii, ne vom bucura de un moment de unime și vom experimenta 10 secunde de liniște în care ne putem conecta cu Divinul interior și unul cu altul. Haideți să intrăm acum în momentul nostru de unime.

Extraordinar, Jonathan!

Jonathan: Oh Steve, timpul a zburat cu viteza luminii.

Steve: Așa este. De fapt, ăsta e doar începutul. În curând vom sta o oră întregaă de vorbă. Avem atât de multe subiecte minunate de discutat. Mulțumim că te-ai alăturat nouă cu inima și cu muzica ta extraordinară. Acum înțeleg de ce este un album reprezentativ/iconic.

Jonathan: Sper că a fost o experiență de ascultare intensivă care a dezvoltat Matricea Gaiei. Mulțumesc.

Steve: Amin, frate! Mulțumesc Jonathan și vorbim în curând.

Jonathan: Mulțumesc tuturor celor care au ascultat. Acum încheiem. Vă trimit tuturor binecuvântări, lumină și iubire. La revedere!

 

Steve: La revedere! Ai grijă!