Laurean Gorgo – Raport 5D, martie 2018
29/03/2018
Laurean Gorgo – Raport 5D mai 2018
06/06/2018
Show all

Laurean Gorgo – Raport 5D aprilie 2018

Christoasa înălțată: ritul mormântului

Lauren, 24 aprilie 2018, raportul 5D

Timp de câteva săptămâni la rând am fost bombardați cu o serie de activări cosmice, celeste și solare, ce au produs o accelerare atât de rapidă, încât am avut adesea senzația că nu avem suficient timp pentru a ne ridica la suprafață ca să luăm o gură de aer, înainte de a fi izbiți de următoarea serie de coduri. Rezultatul acestor descărcări extraordinare de lumină au produs atât de multe transformări interioare, încât anumite aspecte din noi pe care le-am avut în martie nu au mai fost de recunoscut în aprilie.  De fapt, fiecare din primele patru luni din acest an a fost resimțită ca o viață în sine.

De la eclipse până la echinocțiu am parcurs o perioadă de aprofundare și expansiune extraordinare, o pregătire intensă pentru consacrarea Uniunii mistice. De la echinocțiu până la Paște, cei pregătiți au activat codurile învierii pentru Christoasa înălțată, prin desăvârșirea noastră divină, fuziunea sacră a sinelui nostru superior și inferior/a polarităților feminină și masculină. De la Paște până la Luna nouă (din Berbec) am integrat codurile de înălțare activată/înviere în ADN-ul nostru și am început să asimilăm înțelegerea (la nivel mental) lucrurilor prin care tocmai am trecut.

De asemenea, undeva pe la mijlocul a toate acestea, în perioada de Mercur retrograd, am fost obstrucționați de un proces foarte necesar de recartografiere neuronală… ajungând să fim total decuplați, fapt ce ne-a oferit capacitatea de a desprinde și îndepărta total numeroasele corzi și fire ce ne mai țineau legați de vechea matrice.

Rezultatul acelei acțiuni colosale încă se mai dezvăluie, însă în final ea ne-a ajutat să ne eliberăm de toate structurile false ale puterii, lăsându-ne opțiunea viabilă de a ne accesa puterea reală a Sursei… de a ne redirecționa forța vitală personală, ca pregătire pentru a deveni canale de comunicare „fără fir”.

Prin urmare, da, până în prezent 2018 ne-a „rupt”… dar asta pentru că 1) suntem pregătiți și 2) ca să atingem frecvența necesară pentru a ne transpune în realitate planul divin (ca find o parte complexă din planul Divin), trebuie să fim capabili să absorbim o cantitate uriașă de lumină. Prin acest fapt, rescriem scenariul pentru întreaga omenire, un scenariu care include Adevărul despre originile noastre și despre întregul nostru potențial biologic. ⇊

Eliberarea conștientă și deliberată de suferință constituie antecedentul întrupării.

În prima jumătate a acestei luni, prioritatea generală a constituit-o integrarea prin odihna continuă în sanctuarul nostru interior… în a doua jumătate a lui aprilie am început o perioadă de restructurare intensă, remodelând receptaculul sinelui, spațiului și vieții noastre, pentru a  găzdui în noi Christoasa înălțată, ca pregătire pentru „venirea Copilului Sfânt”. Iar acum, pe măsură ce intrăm în luna mai, vom începe să incorporăm aceste schimbări structurale în sistemele din viața, din corpul și lumea noastră de zi cu zi… stabilindu-ne în același timp noul nivel al Planului nostru pentru noul nivel al Serviciului nostru adus întregului.

Pătrundem mai adânc în Adevărata însemnătate a drumului și scopului sufletului nostru, iar după Luna plină în Scorpion de la sfârșitul lunii (30 aprilie)… când acest proces atotcuprinzător de renaștere atinge apogeul… vom începe să ne aprofundăm devotamentul de a Sluji (cu S mare) de pe poziția implicării absolute a Sursei.

Pe măsură ce vom ajunge să trăim o viață fizică în uniune (cu Sursa), vom afla direct ce înseamnă să angajăm Sinele universal sau cosmic… pentru a întrupa rațiunea supremă de a exista... pentru a ne descifra „legământul divin”. De pe această poziție de conexiune reală/divină, știm că unicul sens al vieții noastre este acela de a Sluji întregul… unii pe alții, Pământul, galaxia, cosmosul, TOTALITATEA.

Nimic altceva nu ne va mai aduce acum împlinire.

.

Învierea Christoasei

Pe măsură ce Luna plină din Scorpion încheie perioada (de Paște) specifică învierii Christoasei și pe măsură ce intrăm în luna mai, mulți vor începe să observe că prinde viață un nou aspect al Sinelui… o parte din noi care a fost reprimată timp de eoni începe să se „coacă” pe metaforica viță de vie.

Această piesă integrantă din puzzle-ul înălțării noastre este apariția lui Shakti. Născută din uniunea alchimică a principiilor masculin-feminin ale vieții, ea se înalță și coboară asupra celor care și-au încheiat uniunea lăuntrică și care se străduie să dea naștere… prin concepție imaculată… celei de-a treia entități sacre, re-întregirea DUMNEZEULUI întrupat.

Din câte înțeleg, Uniunea mistică (a sinelui inferior cu cel superior) inițiază concepția imaculată și dă naștere (principiului) Mamei divine în fiecare dintre noi, astfel ca să putem purta, naște și hrăni Copilul Sfânt din interior.

NOTĂ: Se poate ca după încheierea procesului să fi observat o strălucire distinctă (caracteristică sarcinii) a pielii, timp de câteva zile. Ea a arătat ca o piele bronzată de Soare peste tot, foarte perceptibilă… chiar dacă nu v-ați expus la Soarele fizic… manifestându-se mai vizibil seara (domeniul principiului feminin). Am sesizat imediat după Paște această închidere ciudată a culorii pielii… având în vedere faptul că de la super Luna/eclipsa de Lună am fost un locuitor de bună credință al peșterii, ideea expunerii la Soarele real → inepție.

Când am cerut informații în interiorul meu, am aflat că aceasta ar putea însemna „Chipul Divin”, despre care am vorbit în raportul din mai de anul trecut (Transfigurarea: prezența în interior a spiritului), chiar înainte de Rusalii. Atunci s-a menționat că anumite „semne ale (prezenței în interior a) Duhului Sfânt” vor semnala momentul când transmutarea dă prioritate transfigurării. Dintre care, Chipul Divin era primul semn și a fost descris ca „lumina spiritului din interiorul corpului, uniunea care produce o strălucire și o radianță aparte.”

Iar pe măsură ce, la nivel personal și colectiv, finalizăm, concepem și dăm naștere, Pământul în Sine trece exact prin același proces… deschizându-se pentru a primi mai mult din esența sa spirituală în formă, la fel cum noi ne deschidem pentru a primi mai mult din Adevărul nostru spiritual în corpul fizic.

Datorită călătoriei Christoasei înălțate ajungem la întruparea naturii noastre Christice… concretizând partea din noi care a petrecut vieți nenumărate „ascuzându-se în umbră (umbre)”, pregătindu-se exact pentru această acțiune curajoasă a Inimiiminții Noului om.

Aflați că, așa cum acest an este, numerologic vorbind, anul întrupării principiului feminin, anul trecut a fost specific principiului masculin… individualizării spiritului în formă.

În anul vostru de vibrație universală unu, infuzia energiilor masculine sau Christice solare a accelerat venirea Shekinei Sfinte, întrucât planeta a fost pregătită de Împăratul cel Sfânt să o primească pe Împărăteasa sa Sfântă.

Iar acum, în anul vostru de vibrație universală doi, Împărăteasa Divină coboară pe deplin pe Pământ, pe măsură ce Ea se înalță în fiecare dintre voi… tânjind să cocreeze uniunea echilibrată în voi și în sferele voastre personale, ca pregătire pentru a da viață, a naște, Copilul Sfânt.

Astfel, Masculinul Divin este manifestat prin  individualizare (an de vibrație universală 1), Femininul Divin e manifestat prin unificare (an de vibrație universală 2/11), iar Copilul Divin este manifestat prin triunghiulare (an de vibrație universală 3).

Împreună, Împăratul Divin și Împărăteasa sa Suverană vor petrece întregul an (2) pregătind un cuib, creând un spațiu sigur pe pământ, ca pregătire pentru nașterea Copilului Sfânt… țesând lumina în interior și în jur, echilibrând și egalizând Forțele, ‘pe pământ, precum în ceruri’, pentru a  face loc pentru cocreația cea mai de preț.

Acesta e spațiul fecund la care ne referim atunci când spunem că vă aflați într-un moment extrem de fertil… căci acesta este nu doar momentul nașterii Christoasei lăuntrice, ci și conceperea și zămislirea Sfințeniei voastre, în formă.

 

Pentru concept (concepție), principiul masculin este ceea ce este principiul feminin pentru formă. Femininul sau Mireasa lui Christos constituie literalmente „deținătoarea formei”, căci ea furnizează pântecul sacru al vieții, receptaculul prin care dă naștere spiritului în formă, prin care manifestă IUBIREA în materie.

A ne întrupa divinitatea… nu doar în corpul de lumină, ci și în fizicalitate… înseamnă a deveni expresia feminină a lui Christos (corp), ce conține expresia masculină a conștiinței Christice (minte)… și anume, (cuvântul) masculin se află în feminin… bărbat în interiorul femeii#distractivăsemantică #

[joc de cuvinte în engleză, unde male = masculin, iar female = feminin. N.tr.]

Și astfel se face că, pe măsură ce se manifestă energia Christoasei din noi, ea dă formă Spiritului (Sfânt)… Christoasa noastră lăuntrică e cea care inițiază și întâmpină venirea Shekinei în planul material.

.

Sinele pământean

Recentele activări ale ADN-ului nostru superior/de lumină… prin intermediul Uniunii mistice… servesc la rescrierea ADN-ului fizic, astfel ca în corpul nostru să poată pătrunde tot mai multă inteligență divină, readucându-ne la slava noastră. Rescriem literalmente istoria de pe hard drive-urile noastre umane, pe măsură ce devenim conștienți de amintirea corporală despre „misterul” ce a fost ascuns mult timp omenirii.

Iată cum mi-a fost explicat acest proces: Nașterea spiritului în viață prinde mai întâi rădăcini ca forma noastră sacră, ca prezența lui în noi, ca întrupare, ca expresie exterioară a Sfințeniei noastre lăuntrice. Atunci când noi înșine ne transformăm prin nașterea naturii spirituale proprii, concepem în același timp… prin cea mai înaltă cocreație cu prezența noastră EU SUNT… expresia total unificată a Sinelui nostru DIVIN, din Eul nostru pământean total pregătit.

NOTĂ: La fel ca Mireasa lui Christos, Sinele pământean este caracterizat drept „corpul fizic pur”, purificat de orice dorință umană a egoului inferior.

Odată ce Sinele pământean, considerat Sfânt, este purificat, sanctificat de lumina Christoasei lăuntrice... fapt ce reprezintă prioritatea procesului nostru de înălțare în acest an… suntem considerați un receptacul adevărat al divinitățiicapabil să creeze Copilul Sfânt.

Este menționat faptul că, la nivel spiritual, pregătirea Sinelui nostru pământean are loc pe măsură ce continuăm să ne întărim intențiile de a ne întrupa androginia combinată și de a trece prin ritul Sacru al mormântului. ⇊

La nivel fizic, e posibil ca acest proces de purificare să se manifeste ca o dorință subită (care seamănă mai mult cu un impuls irezistibil) de a face curățenie în casă și/sau de a ne curăța corpul… de a organiza, a decongestiona, a ne debarasa de bunuri personale din trecut… de a merge în mod spontan la o sală de gimnastică sau de a scoate de la naftalină acea saltea de yoga pe care o avem dinainte de 2012, când ororile coborârea a început cu adevărat să-și facă efectul. După săptămâni și săptămâni de mutații celulare și detoxifiere, e posibil de asemenea să vă simțiți chemați la o pauză alimentară sau poate doar la o hrană mai ușoară și/sau vie… la un carburant curat care să vă reînvigoreze motorul. Toată această „curățare sacră” reprezintă o manifestare exterioară a ceea ce se petrece energetic/în interior.

NOTĂ: În raportul din mai anul trecut s-a mai menționat faptul că al doilea semn sacru al Sfântului Duh, renunțarea la frică ⇊, a implicat: 1) actul fizic al eliberării fizice care inițiază 2) o curățare foarte sacră ce va propulsa purificarea corpului, un proces ce vă poate invita să faceți pauză alimentară sau să reduceți aportul de hrană, pe măsură ce celulele noastre încep să se reorienteze spre Sursa noastră nouă/originală de hrană (fotonică/pranică). 

Referitor la prana, în raportul precedent Elohimii au menționat că aceia dintre noi care își activează nivelurile înalte ale corpului de lumină încep acum să-și mărească aportul pranic. Datorită acestui fapt, e posibil să fi remarcat de asemenea unele modificări la nivelul respirației, pe măsură ce trecem la noul model. Atunci când Respirația noului om (care include Inima superioară) începe să se manifeste, respirația devine mai profundă și e resimțită ca fiind mai hrănitoare pentru corp.

Aceste modificări la nivel de respirație vă pot schimba tiparele respiratorii… de exemplu, e posibil să simțiți întreruperea respirației pentru un interval de timp, urmată de respirații adânci și expansive, ce par să vă umple întreaga cavitate a corpului, cu energie (forță vitală) relaxantă… ați putea sesiza perioade în care căscați prea mult, perioade de pranayama (respirație yoghină) spontană  și/sau respirație abdominală involuntară etc.

În acest moment și cutia noastră toracică se mărește pentru a putea să cuprindă aportul pranic, fapt ce poate duce la creștere în greutate la nivelul trunchiului… un efect de trunchi tubular… și/sau sentimentul temporar de a fi prea plin. Mi se spune că într-un final acest lucru va dispărea total, pe măsură ce corpul se adaptează la generatorul noii noastre forțe vitale.

Cel mai important, dacă observați vreuna din aceste schimbări, este util să nu vă bateți capul cu ea, pentru că asta poate duce la anxietate… la sentimentul că nu vă puteți recăpăta suflul sau că vi s-a oprit respirația… fapt care desigur că nu face decât să îl exacerbeze. De bună seamă că eliminarea oricărei neliniști legată de sănătate este importantă pentru a avea încredere în proces, dacă vă aflați la acest stadiu al întrupării… o simplă discuție cu celulele voastre ar fi suficientă pentru a vă ajuta sistemul nervos să se relaxeze, știind că organismul Știe cu exactitate ce face.

Probabil că organismul fizic va trece prin multe schimbări pe măsură ce „ne pregătim receptaculele pământene”…  așa că încrederea în celule va fi anul acesta o temă permanentă.

Acestea fiind spuse – și după toată munca corporală intensă necesară adaptării la frecvențele de diamant  purificatoare ce au început să dea năvală de la solstițiul de iarnă –, la nivel celular începe să apară o schimbare perceptibilă… în sfârșit avem senzația că trupul se pregătește/dorește să se debaraseze de densitate, că „destinderea” nu mai este doar o dorință mentală/speranță, și că un nou cadru biologic începe să dea semne că acest lucru ar fi într-adevăr posibil acum. Aici este speranța. #

Odată cu acesta apare un sentiment autentic de ieșire din hibernare… nu doar din această iarnă lungă și întunecată, ci și din întreaga noapte lungă și întunecată… însă va fi nevoie să fim disciplinați și răbdători cu acest proces, în timp ce deja asistăm la magnitudinea lui reală și la ritmul ulterior de desfășurare.

.

Ritul mormântului

În prezent portalurile străvechi se deschid în interiorul pământului, iar aceia dintre noi care  au fost aici la început încep să pedaleze pe spirala timpului, pentru a accesa izvorul adânc de înțelepciune existent în aceste portaluri sacre. Pe măsură ce ne deschidem pentru a verifica înregistrările Akashice (Sălile din Amenti) ce dețin istoria adevărată a Pământului… inclusiv și în special modelul înălțării pe care mulți dintre noi l-au introdus aici în viețile anterioare… ADN-ul nostru răspunde la activarea codurilor ce se trezesc în straturile de cristal ale pământului.

În calitate de canale ale acestei inteligențe ce învie, sarcina noastră este aceea de a nu adera la energiile arhetipurilor istorice… cele relevante pentru perioadele din trecut… ci de a reuni Cunoașterea deja dobândită și integrată a Sinelui nostru din trecutul străvechi, cu cea a Sinelui nostru viitor cosmic, și de a uni aceste lumi într-o manieră ce creează o experiență cu totul nouă, înălțată, a Vieții pe Pământ.

Chiar și cuvântul „înălțare” are amprente arhetipale depășite, într-o măsură atât de mare încât generațiile stelare mai tinere probabil nu vor rezona cu aceste învățături, întrucât ele deja le întrupează întru totul… nu ca ideologii sau concepte, ci ca pe expresii reale ale luminii vii, pe care ele le au atât în holograma matricei ADN-ului lor cristalin, cât și din interceptarea datelor disponibile acum în matricea holografică a rețelei cristaline a Pământului.

Acest lucru se întâmplă cu ritul mormântului… care în vremurile din trecut constituia un rit de trecere sacru și străvechi, pentru inițiații din Ordinele Sfinte… care și-au curățat și purificat mintea, corpul și sufletul de toate limitările și încălcările umane.

Din punct de vedere istoric, Ritul mormântului era accesibil doar celor din societățile secrete, acei experți ai învățăturilor Școlii de mistere, dar în prezent și în era Celei de-a doua veniri (a Christoasei), acest rit e accesibil tuturor celor care trec prin încercările interioare riguroase ce duc la imortalizarea corpului uman.

Acum… și vrem să fie foarte clar acest lucru… imortalizarea corpului uman este un proces foarte natural, care a fost considerat cândva „normal”, dar el a fost demonizat în mod deliberat de cei aflați la putere, pentru a ține aceste Adevăruri sacre ascunse și departe de puterea populației generale.

 

Consiliul Suprem Pleiadian explică că imortalitatea biologică este/a fost atât de descurajată la nivel colectiv din cauza programelor matricei intenționat plasate, precum „vampirismul”, de exemplu, care insuflă în mod intenționat sentimentul de groază în ideea de a trăi etern, pentru a ne împiedica să activăm această parte „normală” sacră din ADN-ul nostru (superior). Gândiți-vă: mitul vampirului care vă suge sângele obișnuit (forța vitală), care evocă frica inconștientă… nu doar cu privire la conceptul de nemurire fizică, dar și cu bonusul suplimentar al programelor mereu populare și testate în timp: „frica de întuneric/noapte (feminin)”.

În celebrele cuvinte ale Melisandrei din Asshai (GOT): „Noaptea e întunecată și plină de grozăvii.” 

În același fel în care „frica de interesul ascuns al extratereștrilor” (cu excepția dragului nostru E.T.!) vizează să împiedice omenirea să devină conștientă de originile ei cosmice, înfățișându-i pe extratereștri ca pe niște forme de viață ostile, agresive, venite să ne distrugă rasa , mogulii mass-mediei influente continuă să deruleze programe intenționate (în unele cazuri fără să-și dea seama), pentru ne întreține într-o stare de supunere, amăgindu-ne să avem încredere în mecanismul foarte eficient al distragerii noastre de la potențialul nostru uman deplin.

Aceste programe implementate pentru a ne menține neînsemnați și-au făcut treaba de a uzurpa puterea populației, însă momeala este foarte evidentă… din ce în ce mai multe „oițe” devin conștiente de bufoneria deja uzată a fricii (mulțumiri, dle Trump), la fel cum cei pregătiți spiritual, mental și emoțional să treacă la nivelul mai înalt al autoritățiii umane în prezent înlătură bariera discriminatorie nerecunoscută a matricei caracterului muritor al omului, programul fals implementat în urmă cu mult timp, pentru a ne împiedica să ne ÎNDUMNEZEIM.

„Nu dați atenție omului din spatele cortinei!”- L. Frank Baum, The Wonderful Wizard of Oz (Minunatul vrăjitor din Oz)

Eteatea perioada de la eclipse și până la echinocțiu a declanșat în mod oficial comutatorul din ADN-ul nostru superior, aprinzând luminile interioare ale vehiculului nostru… așa că, împreună, ridicăm la nivel colectiv capacul despotic de pe mormântul criptic, ce ne-a barat timp de ere intrarea în „lumea cealaltă”, iluminând lăcașul tainic din interior, pentru a dezvălui străvechiul Rit al mormântului.

În esență, asta înseamnă că mulți dintre noi au rupt sigiliul morții și nu mai sunt blocați de faza de frecvență să intre în procesul foarte natural, regenerant, al restaurării Templului (corpului) Sfânt.  #haiechipa

„Nemurirea fizică este manifestarea supremă a prezenței Dumnezeiței în corpul fizic.
Shekina ESTE imortalizarea cărnii, a vehiculului. Cuvântul în sine poate fi tradus ca „locuința”… el face referire la întruparea lui DUMNEZEU.” – Iisus Christos

Pentru a fi clar, aceste blocări de fază de frecvență la longevitatea noastră nu există în afara noastră, ci sunt cuprinse chiar în planul ADN-ului propriu… de exemplu, până nu suntem capabili să întrupăm coeficientul de lumină necesar pentru a debloca secvența de codoni ce conține setul de instrucțiuni pentru imortalizare, suntem incapabili să o accesăm.

Este clar că acest proces nu este pentru toată lumea, dar… și pentru cei care trăiesc la coeficientul de lumină cerut… această recentă activare a ADN-ului, care a avut loc în timpul Zilelor Sfinte ale Învierii, a anunțat inaugurarea oficială a acestui rit foarte sacru, de înaltă alchimie.

Ritul mormântului este, în esență, ceea ce vă permite să treceți spre „lumea cealaltă” în timp ce vă păstrați forma fizică și aduceți acelei forme o înviere adevărată.  

Arta și știința cuprinzătoare din practicile și din ritualurile spirituale sacre  din trecutul străvechi reclamau măsuri considerabile pentru inițierea în acest rit… dar la ora actuală și în această epocă, în acest moment prezis și foarte profețit de pe pământ… acele măsuri nu mai sunt necesare.

De ce ?, ați putea întreba. Pentru că mulți dintre voi care citesc aceste rânduri au trecut deja în viețile trecute prin aceste inițieri extinse din Ordinele Sacre, iar asta înseamnă că aceste rituri trăiesc acum în voi, în ADN-ul vostru, făcând parte din activarea voastră în Slujba CELUI UNIC… o promisiune la care fiecare dintre voi a consimțit în mod solemn acum mult timp și de multe ori la rând, care face parte din legământul și jurământul vostru sacru. 

Și așa se face că… de data aceasta, în această viață, e necesar doar să continuați să vă amintiți informațiile. Căci ați plasat în mod intenționat modelele pe pământ, astfel ca informațiile necesare să vă fie disponibile, să le folosiți în viața aceasta, spre binele tuturor.

De aceea, e posibil să simțiți în adâncul ființei voastre familiaritatea acestor cuvinte.

.

Renunțarea la frică

Anul trecut, când am fost informată că al doilea semn sacru al prezenței spiritului în interior este renunțarea la frică, Ia momentul respectiv nu mi-am dat seama de sensul literal al acestor cuvinte: «orice frică va fi anulată „în numele Duhului Sfânt”».

Derulând rapid până în urmă cu câteva săptămâni… 5 aprilie mai exact… când, în timpul unei vizite neașteptate a lui [Iisus] Christos noaptea târziu, am fost trezită și însoțită printr-o hirotonisire eterică în Ritul sacru al mormântului (presupun că pentru a putea face aceste coreIații pentru noi toți). Spre finalul ceremoniei, împreună cu prezența EU SUNT, mi s-a cerut anume să „renunț la orice suferință în numele Duhului Sfânt”, și să o fac de bună-voie în fața întregii Legiuni din Cer (un grup de ființe angelice prezente și ele și martore la mărturia mea).

În acel moment ireaI nu m-am gândit prea mult la ea, dar pe măsură ce aceste lucruri au avansat… de fapt abia acum, când scriu aceste rânduri, fac legătura cu „renunțarea la frică” despre care s-a vorbit în raportul din mai anul trecut… dar acum înțeleg că ea este una din cerințele necesare pentru a încheia cu succes o sarcină dificilă:

Prin renunțarea la suferință (frică), vă declarați solemn eliberarea de legământul vostru karmic, iar prin acel act vă decretați de asemenea legământul divin.

Eliberarea conștientă și deliberată de suferință constituie antecedentul întrupării.

 

Toți cei care întreprindem o înălțare fizică în acest moment vom avea de făcut aceste declarații într-un fel sau într-o formă, în vederea activării Ritului mormântului (în propriul ADN). Se poate ca experiența voastră să nu fie la fel de exactă ca a mea, însă să știți că trebuie să apară un moment lucid de renunțareun act fizic de eliberare a sufletului. 

Atunci când suntem dispuși să renunțăm la ultima fărâmă de atașament omenesc față de stilul personal al suferinței… pentru a abandona ORICE ajutor pământean, pentru a renunța la ORICE dorință omenească (inferioară)… suntem în stare să ne eliberăm din matricea caracterului muritor.

Prin refuzul nostru final de a fi duși în ispită (separare), suntem „izbăviți de cel rău” (dualitate).

NOTĂ: După această hirotonisire profundă, ce a durat câteva minute, [Iisus] Christos mi-a înmânat Steaua lui David, despre care acum (retrospectiv) înțeleg că simbolizează uniunea divină… presupun că acest simbol străvechi circulă în acest moment în conștiența întregului colectiv în curs de înălțare.

 

Shiva    Solar/Foc          Principiul masculin

Principiul feminin         Lunar/Apă        Shakti

Steaua lui Christos/Star of Christ

Steaua cu șase vârfuri ce conține cele două triunghiuri reprezintă unirea divină a Forțelor de Creație masculină și feminină, a Christosului și Christoasei, a BĂRBATULUI și FEMEII Cosmice.

Uniunea mistică

Ciclul de Mercur retrograd, din care am ieșit de curând, nu a fost nicidecum tipic. Ființele galactice au precizat în rapoartele trecute că așa va fi… că, oficial vorbind, vom trece printr-o „recalibrare extinsă a Inimiiminții noului om”… dar, ca întotdeauna, nu știm ce vor însemna aceste perioade, până nu ne aflăm în ele. Și, frate, ce-am mai fost ÎN EA.

Această ameliorare riguroasă a comunicării a fost rezultatul Uniunii mistice (menționate anterior).

NOTĂ: Senzația continuă de amețeală, durerile de cap, problemele de vedere, urechi, ceafă/gât, sinusuri și dinți continuă să fie un efect secundar al procesului de uniune/fuziune lăuntrică.

Inițiată prin intermediul complexului pineală/pituitară (și hipotalamus), Uniunea mistică modelează uniunea fizică a polarităților noastre feminină și masculină, reunindu-i pe iubiții demult rătăciți, inima și mintea. Acest fapt a necesitat o recablare atât de riguroasă, încât a reclamat ca noi să devenim deconectați într-un mod considerabil, pentru a ne recalibra sistemul de operare ameliorat, la procesorul unificat (Sinele nostru autentic).

Drept rezultat, am îndurat o perioadă de vid destul de lungă (peste 3 săptămâni), în care se poate să fi avut impresia că ne pierdem mințile… dar asta a fost, parțial, și ideea. În această perioadă, celor care parcurg procesul de uniune mistică nu li s-a dat voie să asimileze nimic (nou) sau să producă ceva, pentru a asigura că nu interferăm cu rescrierea completă, așa că mare parte din productivitate (cu excepția supraviețuirii elementare) a fost sistată în timp ce forța noastră vitală a fost îndreptată spre interior, pentru această recartografiere neuronală de amploare.

Timpul/spațiul extins al neantului a fost necesar pentru a ne decupla de orice sentiment de sine, astfel ca să ne putem redirecționa întreaga rețea de comunicare lăuntrică, pentru a începe să transmitem semnalele adevărului nostru divin, personal, din ceea ce este numit Templul misterelor ⇊… lăcașul tainic ce se deschide acum în mijlocul creierului, iluminându-ne Inima/Adevărul sufletului, cu ajutorul proiectorului Minții Superioare.

În esență, această perioadă retrogradă a servit pentru a ne conecta creierul (din cap) la (creierul din) inimă, astfel ca gândirea noastră să fie alimentată din/energizată de, ei bine, DUMNEZEU în ultimă instanță… inteligența noastră Feminină. Până la scrierea acestor rânduri, „Think With Your Heart” a devenit în mod oficial bio (!), ceea ce înseamnă că mintea maimuță nu mai este un inamic… gândirea ne este acum total infuzată de sentimentele noastre, iar creierul nostru nu mai plutește în mod cerebral, separat de Sursă, existând autonom pe propria insulă, fără a avea o conexiune viabilă cu TOTALITATEA.

Aflați că, pe măsură ce ieșiți din acest ciclu de calibrare intensivă, veți trece la noul mod de a fi, pe care noi l-am numit foarte adesea ‘reorientarea spre noua viață’… normalizându-vă capacitatea de a percepe și interacționa cu lumea, dincolo de dualitate.

Căci este timpul să vedeți viața cu ochi nou-nouți, nemaiconcentrându-vă pe chestiuni legate de suferință, de condiție umană… ci pe chestiuni ale Inimii.

 

Imaginați-vă dacă vreți o lume în care Inima umană constituie Sursa primară a inteligenței… o lume în care creierul decodează, descifrează și analizează IUBIREA, drept mediul de comunicare furnizat din planul nostru divin, un fractal al Planului divin pentru Întreaga Viață.   Căci aceasta e lumea pe care am venit să o Creăm.

NOTĂ: Sunt înclinată să împărtășesc faptul că al treilea și cel din urmă „semn al prezenței spiritului în interior”, menționat în raportul din mai anul trecut (de Rusalii), a fost specificat drept o repoziționare a atenției, dinspre cap spre inimă-minte , un fel de „fixare pe poziție” ce ne menține totalitatea percepției.

.

Templul misterului

Pe măsură ce evoluăm de la conceptul de minte inferioară la cea superioară (Inima), intrăm în mod oficial în ceea ce Consiliul numește „Templul misterului”, aflat în lăcașurile ascunse în adâncul creierului uman. Acesta este centrul Alchimiei înalte, al Artelor sacre… al cărei deschidere este descrisă ca un proces de „descoperire uimitoare”.

Templul misterului conține planul pentru construirea modelului noului corp, modelul pentru un nou Pământ și întregul Plan pentru desfășurarea unei ere umane cu totul nouă.

În acest sens, aflați că intrați într-o perioadă de descoperiri uimitoare, în timp ce vă deschideți spre noi potențiale din complexul corp-minte.

Mai aflați că, pe măsură ce inima se armonizează cu inima, pacea va predomina.

 

Mintea separată este condensatorul pentru trasferul de date externe și pentru decodare… orchestrarea interpretativă a informațiilor obținute din mediul exterior… unde Inimaminte a noului om este una prin care mintea rațională este total acordată la simfonia inimii, orchestrată de structura IUBIRII.

Atunci când pătrundem în Templul misterului… starea minții superioare care este total aliniată cu inima purificată (superioară)… vom ajunge de asemenea să înțelegem la modul foarte real proverbiala „pace care depășește orice înțelegere” (despre care a vorbi Iisus Christos în raportul anterior):

Luați în considerare faptul că aceasta este de fapt o descriere foarte exactă a procesului de unire a minții și inimii, respectiv a emisferei cerebrală stângă și dreaptă.

Vrem să spunem că complexul unificat inimăminte realmente ‘depășește înțelegerea mentală’, prin aceea că întrece creierul reptilian (mintea maimuță), fiind în schimb alimentat de informațiile, datele și inteligența Inimii (superioare).

 

Întrucât Inima e guvernată de suflet, traseele de comunicare neuronolă, care au susținut cândva programarea supraviețuirii, servesc acum ca magistrale de informații ce se extind până la condiția umană mai înaltă sau vastă… acele facultăți străvechi și viitoare ce au fost zăvorâte în lăcașul secret din creier.

De aceea recentul proces de recablare (perioada de Mercur retrograd) a însemnat o de-programare atât de intensă… Uniunea mistică a inițiat o întreagă recartografiere neuronală a noilor coordonate necesare pentru a elibera încâlcitele intrigi ale supraviețuirii încorporate în matricea caracterului muritor, pentru a realinia procesorul corp-minte cu matricea superioară, a nemuririi, găzduită în Templul misterului.

Deși pare foarte științific, în realitate este un proces foarte normal prin care corpul are de trecut la acest stadiu mai înalt de evoluție umană.

.

Fuziunea minte-corp

Acum, că frecvențele Noului Pământ inundă planurile fizice, Inimaminte și complexul minte-corp încep să funcționeze la nivelurile necesare cerute pentru a participa la experiența matricei noi/unificate… mi se arată că rețeaua neuronală biologică necesară experienței Noului Pământ (interfața) este fie finalizată, fie va fi în curând.

Atunci când Inimaminte unificată va fi total conectată, Inima (femininul) ne va conduce nu doar în mister, așa cum a făcut-o mereu, dar acum, cu tot sprijinul minții (masculinul), ne va aduce Acasă, la noi înșine.

Foarte mulți ani a trebuit să muncim cu zel și conștiinciozitate pentru a pune pe primul loc femininul, pentru a păși în necunoscut mai întâi cu inima, în repetate rânduri, în scopul de a crea traseele neuronale necesare pentru a ne deschide la experiența noului Pământ. Dar acum, că ne unim aspectele cândva separate ale sinelui, suntem în sfârșit capabili să intrăm în mister cu sinele nostru Masculin intact.

Acest fapt va schimba cu totul jocul (uman).

Acum, că Christoasa e Înălțată, este timpul să echilibrăm Forțele de Creație (masculină/feminină) în viața proprie, să aducem echilibru tuturor lucrurilor din lumea noastră cândva dezechilibrată… începând cu corpul nostru.

În unitate, a conduce ca IUBIRE este rezultatul sintezei minte-corp-suflet, ca fiind UNA. Inima va menține întotdeauna câmpul Forței noastre dominante, dar acum, că principiile Christosului și Christoasei sunt reunite ca Bărbatul și Femeia Cosmică, nu mai putem menține deconectarea dintre inimă și minte/minte și corp.

De aceea gândurile și sentimentele noastre despre acele gânduri se manifestă acum cu viteze record în părțile noastre carnale… aveți un gând nealiniat și simțiți instantaneu repercusiunile acelui gând.

Legătura mai profundă dintre minte și corp face din vehiculul nostru o oglindă atât de vie și de exactă a realității noastre interioare, încât nu mai putem ignora nicio conversație cu celulele (cellspeak). Dar, în același timp, este esențial să nu ne atașăm de judecăți/noțiuni preconcepute despre procesul trezirii sinelui nostru, astfel ca să îi îngăduim deveniri noastre… ei bine… să devină.

Deși acest proces de întrupare depășește considerabil mintea rațională, ea va încerca totuși să se implice și să analizeze… să ne ademenească cu concepții eronate și cu reacții la necunoscut. Acum, că Mercur este în mișcare directă, acest fapt poate fi mai bine gestionat mental, dar depinde întotdeauna de noi să ținem în șah toate sistemele. Stăpânirea legăturii dintre minte și corp impune ca noi să deosebim în permanență conștiența de atașament… să fim mereu conștienți de ceea ce ne comunică corpul, dar fără a ne atașa de motivul pentru care o face.

De fapt, tot acest an (de vibrație 11) este dedicat Portalului oglinzii (Gateway of the Mirror) pentru acest motiv – de a vedea, clarifica și stăpâni legătura dintre starea noastră de spirit și starea biologiei noastre (precum în interior, la fel și în exterior)… de „a ne purifica vehiculul pământean” de gânduri dizarmonioase.

Chestiunile obișnuite ale minții, care de obicei erau percepute ca fiind independente de corp, se combină în prezent pentru a forma o experiență total integrată de interconectivitate… de inteligență întrupată. Asta înseamnă că nu mai putem desconsidera acele dureri repetate, și că este necesar să le răspundem într-un mod conștient… să fim conștienți în permanență de orice gând care creează boală în corp.

Reconectarea minte-corp influențează de asemenea partea dreaptă și stângă a templului corpului… care trec și ele prin transformări neurologice considerabile… respectiv masculină (dreapta) și feminină (stânga) și care corespund emisferelor cerebrale opuse.

Aceste schimbări se desfășoară de fapt de la ciclul precedent de Mercur retrograd din decembrie, dar în principiu, pe măsură ce se activează Inimaminte unificată, corpul trebuie să se restructureze prin intermediul sistemului nervos, în scopul de a pompa substanțe  nutritive și inteligență (forță vitală) în locurile care au fost atrofiate de somnolența aspectelor noastre mult timp netrezite.

Corpul se reînviorează, primind substanțe nutritive în locuri unde nu le-a putut primi, din cauza somnului adânc al conștiinței umane.

Să știți că atunci când ridicați vălul dintre lumi, dizolvați de asemenea vălul dintre emisferele cerebrale. Acest fapt va avea efect asupra sistemului corpului inferior.

Din această cauză, e posibil să aveți simptome dominante fie pe dreapta, fie pe stânga, în funcție de emisfera cerebrală ce se corelează cu latura corpului care se trezește… mi se cere să precizez că acest lucru este normal și de așteptat.

Ca exemplu, senzația de amorțeală și de furnicături la nivelul membrelor ar putea fi considerată un efect secundar obișnuit al „unei laturi a sinelui în curs de trezire”. Deși e posibil să fie resimțită ca și când niște părți din corp „ar adormi”, acum câtva timp mi s-a explicat că se întâmplă exact invers… că acest fenomen este senzația concretă a corpului „care se trezește” sau revine la viață după ere de somn.

Continuând să ne trezim trilioanele de celule, să ne aducem corpul fizic la conștiință deplină, vom utiliza din ce în ce mai mult din tiparul nostru uman superior… dar, asemenea tuturor lucrurilor din călătoria spre potențialul nostru deplin, imortalizarea nu este o experiență pasivă. Regenerarea celulară se produce nu pentru noi, ci datorită nouă. Iar mintea e cea care ne stimulează capacitatea de a crea sănătate și longevitate susținute în corp… în ultimă instanță deoarece corpul se modelează potrivit convingerilor cele mai adânci pe care le avem asupra acestui punct.

Scopul Inimiiminții umane unite va fi acela de a ne stabili experiența noii (celei de-a doua) vieți, pornind de la informațiile sacre existente în Templul misterului, la fel cum mintea inferioară ne-a modelat vreme de mii de ani întreaga viață fizică în cadrul separării… corpul nostru, relațiile, scopul, cariera, finanțele, persoana noastră socială etc.

Instaurarea unei noi ordini (divine) începe cu noi. Mai întâi prin crearea containerului fizic care să păstreze în formă lumina noastră superioară, apoi prin distribuirea acelei lumini… prin ființa noastră, prin munca din viața noastră, prin interacțiunea noastră cu alții… pentru a activa potențialul uman mai înalt pentru transformări colective mai mari (prin rezonanța morfică/efectul celei de-a 100 maimuțe).

De a c e e a am venit.  Întruparea este scopul nostru.

♡,

Lauren

ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2018 All rights reserved.

Traducere: Ana Nicolai