Laurean Gorgo – Raport 5D mai 2018
06/06/2018
Lorean Gorgo – Raport 5D iulie 2018
31/07/2018
Show all

Laurean Gorgo – Raport 5D – iunie 2018

Nașterea Raiului: întoarcerea în Grădină

 

De Lauren, 30 iunie 2018, raport 5D

Traducrere: Ana Nicolai

 

Acum, că am trecut de perioada de integrare a solstițiului și am intrat în noul anotimp, ne așteaptă pe toți transformări rodnice pe măsură ce intrăm în a doua jumătate a acestui an de vibrație 11/2, de autoritate și uniune sacră. Ne îndreptăm spre un alt punct de cotitură important din viața noastră… cu trei eclipse apropiate, pe lângă Marte retrograd și apropiatul ciclu de Mercur retrograd, ne aventurăm adânc în necunoscut, în extra-ordinar.

Pentru veteranii înălțării, anotimpul ce se așterne în față aduce un potențial uriaș pentru apariția modelului uman străvechi/original. Începem să interacționăm cu circuitele Noului Om ce se conectează la serverul central al Noului Pământ… o combinație de programe și software avansate necesare pentru ceea ce se numește „Experiența Raiului”.

Ne pregătim cu sârguință fiecare nivel al sistemului corpului pentru această schimbare de la solstițiul din decembrie 2017… o perioadă care a a introdus codurile de diamant necesare activării corpului de lumină (de diamant/curcubeu) multidimensional. Cerințele pentru încheierea acestei perioade de pregătire au fost mai mult decât cuprinzătoare… ba chiar imobilizatoare… întrucât am fost încremeniți luni la rând în starea de abandon, desfăcând fiecare contract karmic cu viața noastră în dualitate și recartografiindu-ne rețelele neuronale.

Ocupându-ne de roadele născute din Mama Supremă, ajungem să cunoaștem din nou reciprocitatea cu Viața.

Obiectivul acestor numeroase luni a fost acela de a ne sintetiza corpul fizic și cel de lumină… de a ne rescrie scenariul pentru densitatea umană și de a elimina programarea veche, astfel ca un nou destin clar să poată lua ființă din forma noastră fizică.

Pentru a face asta e necesar să respectăm pe deplin spațiul în care suntem în timp ce rămânem deschiși și neutri față de expresia corpului de lumină în curs de dezvoltare, fapt ce îi permite corpului fizic să primească și să mențină o frecvență nouă, mai înaltă. Până acum acesta a fost un proces dur în mare parte… în care se poate să fi avut impresia că toate corpurile noastre sunt în conflict unele cu altele, dar în realitate am asistat la un proces de fuzionare, pe măsură ce matricea noastră inferioară ajunge la o sinteză cu cea superioară, unificând corpul mai dens cu corpul de lumină (mai ușor).

Prin urmare, pentru a fi total pregătiți pentru acest anotimp plin de evenimente am lucrat zi și noapte (în starea de veghe și în cea de vis) pentru a anula câmpuri de dizarmonie densificată, îndepărtându-ne continuu atenția din trecut, astfel ca să nu mai proiectăm acele linii temporale asupra viitorului nostru. În timp ce ne-am realiniat constant percepțiile la Adevăr, ne-am curățat arhivele akashice și am reorganizat/ restructurat orice tipare de energie incoerente ce au creat actuala stare a minții-corpului nostru.

Toate acestea ca pregătire pentru a doua jumătate a anului, în care începem să ne dăm FIINță nouă înșine reimaginându-ne dintr-un loc de coeziune reală… armonizându-ne lumea interioară-exterioară, reconstituindu-ne corpul fizic cu ajutorul forței vieții… toate acestea în numele „purificării receptaculelor noastre pământești” pentru venirea Copilului Sfânt.

Pregătiți? Bineînțeles că nu. Nu contează… e timpul să trecem la treabă.

Inversarea polilor electromagnetici

Solstițiul din iunie a marcat punctul maxim de lumină pentru cei din emisfera nordică și punctul minim de lumină pentru cei din emisfera sudică. Acest punct de polaritate menține echilibrul energetic necesar păstrării în balanță a polilor Pământului, ei fiind cei care distribuie o mare parte din energia electromagnetică în rețelele Pământului.

În mod similar, polii matricei noastre bioenergetice (câmpului toroidal) sunt receptori de energie electromagnetică care este distribuită apoi fiecărei celule din corpul uman… fiecare celulă are și ea un câmp de polaritate pozitivă și negativă în ADN-ul nostru.

Din câte îmi este arătat, această distribuire de energie electromagnetică (corpului planetar și celui uman) s-a inversat în esență în ultimele luni… respectiv în aprilie/mai… iar stabilizarea acestei inversări continuă să aibă un efect asupra planetei, omenirii și în special asupra relației minte-corp/rețelei noastre neuronale pe măsură ce intrăm în programul realității Noului Pământ.

Inversarea polilor se petrece loc tot timpul. Ea este importantă deoarece atunci când se schimbă magnetismul se schimbă informațiile… mai exact, sunt atrase dintr-o Sursă nouă/diferită. Acest lucru e necesar pentru evoluția personală și planetară, pentru activarea ADN-ului nostru cristalin și a ADN-ului Pământului, deoarece inversările magnetice ne oferă acces energetic la ADN-ul planetar și la arhivele (Sălile Akashice din Amenti) experienței noastre umane străvechi, precum și acces la informațiile existente în Modelul nostru Divin.

Chakrele sunt primii receptori ai acestor informații noi… ele corespund atât câmpurilor electromagnetice ale Pământului, cât și sistemului nostru central nervos/electric, ritmului circadian, sistemului circulator și distribuirii de hormoni reglatori. Aceasta este „știința” din spatele motivului pentru care începând de la echinocțiu ne-am simțit ATÂT DE  indispuși… fără să facem vreun progres ferm sau durabil. Recenta inversare de energie, deși a reușit să ne mute pe o traiectorie nouă, a creat de asemenea sentimente haotice/necontrolate și/sau fenomenul de deconectare totală/pierdere a identității în cea mai mare parte a lunii mai.

Realitatea este că am încheiat ceva FOARTE important… nu doar sfârșitul unui ciclu de viață, dar și sfârșitul unei întregi ere umane ce include descendența (ancestrală) proprie. Dacă v-ați simțit brusc ghidați/inspirați să faceți ceva cu totul diferit, să începeți ceva cu mult ieșit din comun… poate chiar să vă mutați undeva unde nu v-ați gândit niciodată înainte… e posibil ca acesta să fie motivul.

Magneticele noastre se inversează pentru a se alinia cu planurile noastre Adevărate, fapt ce duce la următorul ciclu de reamintire… și care ne permite de asemenea să ne eliberăm de contractele (karmice) expirate ce susțin vechea matrice, astfel ca să avem energia/spațiul de a ne dirija acum atenția asupra lucrurilor care sunt/au fost mereu în mod profund o parte din noi, dar cu care nu am fost pregătiți să ne întâlnim până acum.

Unele din acestea pot veni ca o surpriză totală la un anumit nivel… ce pare ca o schimbare de 180 de grade față de unde suntem actualmente și/sau față de ceea ce facem… dar la un alt nivel este total intuitiv, chiar logic, atunci când ne evaluăm obiectiv interesele constituționale, dorințele ferme adevărate, chiar trăsăturile de personalitate pe care le avem din naștere. Acum, că ne cunoaștem atât de bine interiorul, e timpul să ne reobișnuim cu exteriorul… e timpul să unim lumile într-un mod care să aibă sens atât pentru Adevărul nostru divin, cât și pentru aspectele noastre umane intrinseci.

De aceea actualul nivel de întrupare a reclamat o abandonare atât de completă și totală, o eliberare de tot ceea ce am trăit până acum…inclusiv de povestea înălțării… întrucât toate acestea au fost doar o pregătire pentru exprimarea Sinelui nostru real/esențial, născut din toate acele experiențe de viață, relații, încercări și zbucium sufletești.

Tot de aceea e necesar să rămânem în continuare foarte deschiși la posibilități, să fim dispuși să încercăm lucruri noi… să o luăm de la zero dacă e nevoie. Activăm o experiență umană/de viață cu totul nouă în noi înȘine, iar semințele acelei noi vieți au fost deja sădite în conștiența noastră… acum depinde de noi să facem pașii necesari în credință spre acele realități viitoare și să le hrănim până când se materializează.

Dacă nu suntem dornici să facem schimbările vom fi împinși în ele… fapt ce se poate manifesta sub formă de diminuare a resurselor, iritație și/sau neliniște continuă în mediul nostru fizic dacă, de exemplu sufletul ne cheamă înainte spre o nouă viață, iar noi opunem rezistență sau ignorăm chemarea. Dacă suntem atenți la ghionturile primite… privim reflectarea sinceră pe care ne-o prezintă oglinda vieții și a relațiilor personale… e ușor să vedem când am trăit îndeajuns o experiență, când e momentul să mergem mai departe, când nu mai există forță de viață care să ne susțină actuala situație de viață.

Evaluările sincere ale vieții sunt deosebit de importante în clipa de față și în continuare, în a doua jumătate a anului. După ceea ce pare a fi o eternitate de crize existențiale continue, depășim acest obstacol și ne îndreptăm spre redobândirea sentimentului de Sine la un nivel mai înalt/profund, pe măsură ce finalizăm rescrierea din vid și ne concentrăm energiile asupra eliberării/reconstruirii structurilor fizice din viața noastră necesare pentru a găzdui Modelul Creatoarei Noului Om-Noului Pământ.

Deși e posibil să ni se pară că suntem un străin total față de noi înșine, inversarea magnetică ne oferă ocazia de a găzdui acest model nou/superior… de a ne elibera de vechile identități și de a ne activa, reconecta și întrupa matricea de siliciu a ADN-ului, care la rândul ei ne rafinează și ne acordează toate sistemele corpului la o nouă octavă sau frecvență de vibrație. Această acordare fină va duce la un nou ciclu de exprimare Creativă care, odată ce ne stabilim pe poziție, va aduce cu ea o infuzie nouă de încredere care să ne împingă pe fiecare dintre noi din zona de confort pe calea proprie.

Și, desigur, în timp ce am fost împinși în afara zonei de confort și am fost nevoiți să ne abandonăm noilor niveluri de discordanță în timp ce eliberăm vechea matrice celulară și întrupăm matricea celulară nouă/cristalină/de siliciu, și Gaia a cunoscut în nucleul Ei cristalinschimbări importante rezultate din recenta inversare a polilor. Cel mai important exemplu despre asta îmi este arătat ca punerea în libertate de coduri cristaline din liniile temporale lemuriene, ce produc o distrugere masivă a vechiului Pământ și crearea (la modul propriu) a Noului Pământprin cutremure, erupții vulcanice, furtuni etc. pe măsură ce viața de pe planetă e modificată în mod irevocabil.

Om Nou → Pământ Nou.  Adică „Experiența Raiului” ⇊

Nașterea Raiului

Potrivit arcturienilor și conștiinței Elohimilor, portalul recentului solstițiu a inițiat apariția Raiului, ceea ce înseamnă că holograma Raiului pe Pământ este acum activă/activată.

Aceste activări ale Raiului sunt de mare importanță pentru procesul de asimilare a/pentru toate regnurile de pe Pământ, prin intermediul cursurilor de apă de pe pământ, întrucât ele transmit informații străvechi din straturile de cristal subterane, fapt ce aduce uscatul de pe pământ la o aliniere mai mare cu Planul Divin.

Pe măsură ce Gaia activează aceste coduri din interior, Ea produce frecvența cristalină/christificată necesară experienței Noului Om-Noului Pământ și distribuie aceste informații de-a lungul cursurilor de apă de pe pământ.

Asemenea activărilor Noului Om, aceasta va constitui o serie de activări codificate ce vor stimula multe straturi de cristal din pământ să pună în libertate noi informații necesare experienței Noului Pământ.

Aceste activări ale straturilor cristaline aduc corpul Pământului la viață ca să spunem așa, la fel cum vă aduceți și voi corpul fizic la viață.

 

Această serie de activări ale straturilor de cristal vestește ceea ce se numește „mișcarea Raiul pe Pământ”… o desfășurare continuă la nivel cosmic și celest sincronizată cu ciclul de 7 ani al lui Uranus în Taur. În această perioadă, mulți dintre noi se vor simți chemați să se alăture planetei în procesul ei de reconstituire a Forței Vieții, susținând-o în moduri proprii să-și „arunce mantia 3D și să-și dezvăluie frumusețea magnifică”.

Mișcarea Raiul pe Pământ debutează cu activările codurilor de diamant din corpul planetar care sunt apoi puse în circulație de-a lungul cursurilor de apă de pe pământ, transmițând întregii Vieți rezonanța de diamant. 

Pe măsură ce aceste frecvențe pătrund în cele mai adânci unghere ale pământului, procesul de restructurare moleculară începe rehidratarea Forței Vieții care este apoi distribuită în lumea naturii la fel cum e distribuită prin sistemul circulator al Noului Om. .

Experiența Raiului

Restructurarea uscatului prin formarea de materie a Noului Pământ a început printr-o serie de prefaceri terestre intense, de dezastre și evenimente naturale ce vor continua ca o temă dominantă pe durata lui Uranus în Taur (Raiul pe Pământ) în următorii 7 ani. Acest fapt îmi este arătat ca fiind intervalul de timp necesar pentru reconstruirea considerabilă a pământului, ale cărei evenimente sunt cauzate de inversarea polilor magnetici ce influențează întreaga viață, în special natura noastră umană.

Întrucât materia corpului vă este alcătuită în întregime din energie… energie ce s-a densificat sau a fuzionat în formă… este evident să spunem că materia corpului vostru se va schimba pe măsură ce energia se schimbă.

Nu numai că vă schimbați natura materială, dar și compoziția materială… inversarea magnetică modifică coordonatele la care aderați în prezent.

Ca atare, noua hartă a biomatricei voastre vă reformează materia corpului, fiind o cerință necesară pentru a rămâne în corpul fizic pe noua Terră.

Aceste „schimbări ale naturii materiale” sunt schimbările Formei Umane Superioare, avansate sau noi… modelul Adam Kadmon/Universal sau uman cosmic pe care deschizătorii de drum/sufletele care intră într-un corp adult/semințele stelare/pionierii/ființele angelice/bodhisattva/etc. și l-au construit în procesul personal de înălțare în decursul acestor mulți ani.

În principiu, acum, că holograma Noului Pământ a fost oficial instalată (pe planetă), prototipurile Noului Om ce corespund hologramei superioare trec prin schimbările aferente nivelului următor, pentru a se alinia cu ceea ce se numește „Experiența Raiului”… în a doua jumătate a acestui an.

Experiența Raiului este experiența hologramei Pământului înălțat în conjuncție cu  holograma omului înălțat… ambele fiind necesare pentru a lua parte la frecvențele realității mai înalte a Pământului.

Evident că cei mai mulți (oameni) nu sunt pregătiți pentru întreaga înflorire a Experienței Raiului, dar cei care se ocupă de asta de câțiva ani… cei care s-au pregătit și sunt pregătiți pentru expresia umană Superioară/de (Dumnezeu) Creator… încep acum să facă tranziția de la fizicalitatea care i-a susținut pe pământul 3D la noua fizicalitate (prin intermediul spinului accelerat al particulei) necesară pentru a susține realitatea Noului Pământ.

În definiția noastră, „pregătiți” înseamnă dobândirea conștiinței (christice) de diamant și întrunirea numeroaselor condiții bionergetice necesare pentru a susține aceste frevențe mai înalte în corpul fizic. 

„Pregătiți” sunt cei care și-au încheiat circuitul karmic și care fac acum tranziția la circuitul unității prin intermediul Modelului Uman Universal.

Este subliniat faptul că cei care și-au ridicat suficient de mult frecvența personală pentru a menține acest coeficient de lumină vor face primii tranziția, ca un preludiu la ceea ce devine posibil pentru toți.

„A face tranziția” → cum ar fi în procesul de eliberare de matricea expirată… cea care e păstrată în structura noastră celulară… și dobândirea noului model pe măsură ce este ancorat în matricea superioară a corpului nostru. Acestea fiind spuse, tranziția la sistemul de circuite al noului om imită de fapt procesul morții, prin aceea că trebuie să ne eliberăm de TOATE extensiile energiei noastre din programele tuturor realităților, în timp ce ne ancorăm simultan numeroasele euri multidimensionale în linia temporală curentă a înălțării.

De aceea mulți dintre voi simt ceea ce este numit adesea „chinurile morții”, întrucât prima jumătate a anului a servit la desprinderea totală din circuitul karmic.

Acest proces intens de deconectare a început la solstițiul din decembrie 2017, iar acum, pe măsură ce treceți de solstițiul din iunie 2018, ajungeți la ceea ce noi am numi faza de reconectare… reconectarea matricei sufletului vostru → cu modelul ADN-ului Noului Om → Modelul Raiului Noului Pământ.

Acest proces de aliniere esențial constituie ceea ce noi numim „Experiența Raiului” și va avea scopul de a vă susține în reconstituirea corpului vostru plasmatic în lunile ce urmează.

Drept urmare a acestei alinieri, mulți vor începe să simtă Noul circuit Uman ce se va manifesta la niveluri subtile ca o modificare bionergetică a curentului electromagnetic pe măsură ce se conectează la serverul central al Noului Pământ.

Constituția dinamică (vie)

Aud în repetate rânduri că portalul solstițiului a adus cu el un potențial uriaș (adică coduri) pentru apariția Omului Nou, Avansat, un proces ce reclamă o schimbare a constituției pe măsură ce aducem corpul la Viață.

Este clar că ni se schimbă compoziția corpului… trebuie să se schimbe… pentru a se potrivi cu compoziția Noului Pământ. Consiliile numesc mereu aceste schimbări „structuri celulare noi” ce corespund matricei corpului superior/celulare superioare, dar în esență modificarea constituției are loc de la un material dens bazat pe carbon la un material mai plin de lumină, cristalin sau bazat pe plasmă… acesta din urmă aducând în prim-plan natura noastră Reală radiantă, esența spirituală născută din modelul nostru divin.

Ne referim la acest lucru în sens literal și figurativ, căci deveniți realmente o nouă versiune umană… atât la nivel fizic, cât și eteric.

Pentru cei în curs de întrupare asta înseamnă o modificare a constituției pe măsură ce trec la o viteză a (particulei) spinului mai mare, mai accelerată.

Corpul fizic al Noului Om, care primește informații și inteligență de lumină de la corpul plasmatic, are o constituție dinamică sau vie… bazată în/pe structura și mecanica (toroidală) a Creației și, prin urmare, se armonizează întotdeauna cu Pământul și cu universul multidimensional. Pe măsură ce întrupăm din ce în ce mai mult din Sinele nostru Adevărat, capacitatea existentă în corpul uman de a-și genera propria lumină… de a lumina din miezul nostru cristalin… crește tot mai mult.

La fel cum Pământul are un nucleu cristalin bioluminescent, și structura bioenegetică umană originală își are propria Sursă de energie. În momentul solstițiului toți am trecut, ca să spun așa, un prag de lumină (de diamant) ce a servit la activarea acestui potențial latent existent în matricea noastră celulară superioară.

Asta înseamnă că în curând vom începe să conștientizăm această inteligență superioară ce ne transmite Adevărul despre structura bionergetică umană originală… nu doar la nivel mental… ci sentimentul că în noi există tot ceea ce avem nevoie pentru a ne autosusține, la fel cum universurile conțin structurile cosmice/cuantice necesare pentru a susține sisteme solare. În final, devenim un sistem solar în sine… alimentat, susținut și luminat de propriul Soare interior… Sursa Luminii proprii.

Acum, și vă spunem intenționat asta… nu fiți copleșiți de aceste cuvinte, căci ele exprimă o mică fărâmă dintr-un proces a cărui manifestare a durat mulți ani.

Nu este ceva ce „pur și simplu se întâmplă”, ca să zicem așa… ci ceva care trece în materialitate ca urmare a multor ani de pregătire anteriori.

Ca atare, dorim să înțelegeți și să vă conectați la amploarea acestui moment și la ceea ce a însemnat el pentru fiecare dintre voi pe măsură ce treceți de pragul de lumină și intrați în a doua jumătate a anului.

Arhetipul Adam și Eva

De la solstițiul trecut (din decembrie) suntem supuși unui proces de recalibrare interioară/Feminină destul de intens care dă acum prioritatea procesului de recalibrare exterioară/Masculină, ce a început oficial la recentul solstițiu (din iunie). Acest portal ne-a furnizat codurile necesare pentru a ne alinia lumea exterioară cu cea interioară, la dobândirea cărora lucrăm sârguincios de când frecvențele de diamant au inițiat o serie de activări intense, începând chiar înainte de anul nou.

Această perioadă de pregătire interioară a fost epuizantă dar necesară pentru a-l ghida pe fiecare dintre noi în frecvența Noului Pământ/Raiului, iar acum intrăm în ceea ce a fost numită „o perioadă extinsă de armonizare”... armonizarea/unificarea energiilor noastre masculine-feminine/interioare-exterioare născute din consacrarea Uniunii mistice ce a avut loc mai devreme anul acesta.

Cu alte cuvinte, ne adâncim în uniunea noastră divină.

Acum veți trece printr-o serie de noi activări ce vor servi la armonizarea realităților voastre interioare și exterioare pentru ca ele să se alinieze cu Modelul Raiului.

Acest proces de armonizare este sinonim cu etapa de tranziție despre care am vorbit mai devreme…eliberarea de modelul sau de matricea voastră celulară expirată, în favoarea matricei celulare superioare, de silicat.

Momentul solstițiului i-a oferit fiecăruia dintre voi o dispensă divină (așa cum fac toate portalurile) care a vestit noile frecvențe ce activează cerințele de ADN necesare pentru a-i aduce pe cei pregătiți la starea de acordare necesară experienței Noului Om-Noului Pământ… adică reconectarea matricei sufletului → modelul ADN-ului Noului Om → Modelul Raiului Noului Pământ.

Acesta e punctul de convergență a uniunii noastre interioare-exterioare/divine-umane… fuziunea sacră a Forței Vieții (universale) cu forța vieții personale, cu expresia supremă a Sinelui ca Sursă.

Armonizarea uniunii necesită un grad de încredere nou, pe măsură ce revenim în lumea celor vii, cu Sinele Feminin intact. E posibil să ne simțim în continuare necopți și expuși din cauză că ne-am abandonat modelul 3D, dar odată ce ne înmormântăm vechiul eu și vechea viață, trebuie să întreprindem acțiunile necesare pentru a ne testa noul Model pe care l-am construit cu atâta minuțiozitate, pentru a-i asigura stabilitate în lumea socială.

Nu ne mai este îngăduit să ne supunem autoritatea interioară, să ne facem mici în fața „lumii cunoscute” sau a majorității acceptate… în loc de asta ni se cere să ne păstrăm inocența și inima deschisă, vulnerabilitatea și unicitatea… în timp ce trăim în lumea în curs de destrămare.

La un nivel mai înalt sau mai arhetipal, Femininul (Eva) începe să se deschidă pentru a primi Masculinul (Adam), așa că trebuie să avem încredere din nou în energia noastră/energia masculină, de data aceasta de pe poziția maturității spirituale. De asemenea, e necesar să ne încredem în „Interpreta noastră principală” să ne ghideze pe măsură ce reintrăm în domeniul lumii fizice… de data aceasta fără să ne lăsăm la ușă sufletul, dar și fără a cădea în disprețul abject al masculinului inferior.

Respectarea ambelor lumi ca fiind valide înseamnă a găsi echilibrul delicat între supunere și recalcitranță… și fiecare dintre noi va fi chemat să stăpânească acest echilibru în lumea socială. Reamintiți-vă că în unitate nu este vorba despre asta SAU cealaltă, ci de asta ȘI cealaltă… întotdeauna sunt ambele. Nu putem pierde niciodată din vedere niciun capăt al spectrului polarității… în unitate viața se referă la sine ȘI ceilalți… masculin ȘI feminin… divin ȘI uman… spiritual Și material.

Din fericire, Marte retrograd ne ajută să ne remodelăm interacțiunea cu viața ca un continuum… la fel cum el ne va provoca să ne eliberăm de ultimele noastre influențe patriarhale.  Așa că în mod sigur această călătorie pe firul amintirilor aduce/va aduce la suprafață acele locuri din interior unde cândva ne-am simțit inferiori, subjugați, reprimați sau dominați de masculinul inferior… atât din noi înșine prin reacțiile obișnuite ale minții inferioare, cât și din cel reflectat în lumea din jurul nostru (ceilalți).

De aceea, o parte din această călătorie de recalibrare va include revizuirea acțiunilor noastre pentru a le alinia cu o nouă expresie (Feminin-împuternicită) a laturii Masculine a Sinelui nostru Divin.

Acest proces de revizuire va servi de asemenea la degajarea portalului nostru (chakra rădăcină) către lumea fizică, astfel ca sufletul să poată intra pe deplin în existența mai densă. Pe durata întregii veri ne vor fi date ocazii perfecte de a debloca, dezactiva și elibera aceste energii arhetipale vechi rămase captive în celulele noastre, asistând corpul (femininul) să se deschidă către/să primească Sinele Christificat (masculinul) în formă.

Acest proces de recalibrare fizică include și  eliberarea forței noastre vitale creative/sexuale care inițiază întoarcerea la parteneriatul sacru sau la uniunea iluminată… ce se traduce prin disoluția totală a dinamicii relației karmice, în unele cazuri încheierea unui parteneriat fizic se va manifesta atunci când sunt finalizate contractele karmice. Toate acestea ca pregătire pentru deschiderea către (re)uniuni superioare/suflete gemene.

Potrivit Surselor mele, modelul pentru această uniune lăuntrică/cosmică este încheiat… dar pentru a trece la el încă mai avem de deschis/degajat traseele fizice din corpul, viața și relațiile noastre. Ne mai așteaptă multă muncă, dar din câte îmi este arătat, va fi o muncă foarte productivă și constructivă… acest anotimp arată ca o debarasare.

Rețineți că obiectivul final al acestui an (universal 2) este ca mai întâi să ne unificăm (Adamul și Eva interioare) și apoi să armonizăm acea uniune pentru a crea spațiul (sigur)… în corpul nostru și pe pământ… ca pregătire pentru a se naște Copilul Sfânt anul viitor (de vibrație universală 3).

După solstițiu începem etapa a doua a acestui proces… armonizând (echilibrând și egalizând) Forțele „pe pământ precum în ceruri”, pentru a face loc celei mai de preț cocreații.

Atunci când Regina cosmică revine la locul ei legitim din noi toți, recuperându-și locul de pe tronul ei divin, ea își așteaptă logodnicul pentru a sărbători uniunea sacră. Acum, că ea și-a reamintit, acceptat și împuternicit întru totul autonomia, se pregătește să-și primească omologul Adevărat, pentru a prezenta deplinătatea Planului Divin la care să aducă mărturie toți.

Regina și Regele Divin vor deține din nou supremația, asigurându-se că copilul divin din fiecare dintre noi este în siguranță și susținut să creeze raiul pe pământ din sanctitatea purității palatului nostru lăuntric.

Împreună, Forțele feminină și masculină înviate vor susține și menține Legea Divină… echilibrul natural pentru o viață nouă, pentru ca Modelul Raiului să fie făcut vizibil. 

 Iar noi, Păstrătorii sacri ai Grădinii, ne vom ocupa de recoltele înfloritoare și abundente născute din Mama Supremă, în reciprocitate adevărată, pe măsură ce ajungem să cunoaștem din nou re-uniunea cu lumea „altora” și întreaga Viață.  – Avansare planetară: de la lege umană la lege divină

Începe reconstituirea

Pe măsură ce învățăm să ne adaptăm la starea de „constituție vie” sau dinamică, începem procesul de „reconstituire a receptaculului nostru pământesc necesar pentru a susține trecerea ei la frecvențele Noului Pământ”, așa cum s-a menționat în raportul anterior.

Potrivit arcturienilor, experiența Raiului reclamă să „aducem corpul la Viață”…  prin rehidratarea cu forța vieții… în scopul de a reveni la starea noastră de ființare originală, flexibilă, mai plasmatică.

Următoarele luni de vară (de iarnă în emisfera sudică) îi oferă fiecăruia din voi suportul cosmic, solar și celest exact pentru a-și manifesta natura spirituală, pentru a-și întrupa modelul, pentru a aduce corpul la Viață ca să spunem așa.

Atunci când forțele noastre masculină-feminină ajung la un echilibru armonic, unificăm  miezul cel mai intim al ființei noastre spirituale cu straturile cele mai îndepărtate ale experienței noastre pământești în lumea temporală. Această unificare, așa cum am învățat, are loc mai întâi în apele Vieții… începând cu apa din celulele noastre.

Pe măsură ce frecvențele luminii de diamant pătrund în masa fizică a corpului uman și a corpului pământului, armonizarea începe cu apa din celulele voastre.

Așa că acelora care au încheiat circuitul, ca să spunem așa, celor care au finalizat schimbările interioare necesare pentru a se alinia cu frecvențele de diamant, le revine acum să purifice apa din corp, ca pregătire pentru reconstituire.

Asta înseamnă procesul de reconstituire despre care am vorbit înainte, în care vă aliniați, prin rezonanță, cu modelul Noului Pământ/Om, prin intermediul apei și sângelui din corpul vostru.

Acest proces (de reconstituire) îmi este arătat vizual ca un fel de transfuzie… de înlocuire a apei din celulele noastre cu o structură moleculară nouă/coerentă ce îi permite corpului fizic să își capete rezonanța bioluminescentă superioară/plasmatică. Apa din celulele noastre primește mai întâi energia, păstrează și transmite informațiile vibraționale mai înalte și le transferă masei mai dense a corpului.

Pe de altă parte, procesul de purificare este în mare măsură emoțional, pe măsură ce succesiunea de valuri de purificare deschide în corp noi trasee de reaprovizionare și reînnoire. Nu cred că e întâmplător faptul că etapa de reconstituire începe sub semnul de apă/maternal al Soarelui în Rac, despre care este bine știut că se referă la trăiri.

Cu tot sprijinul actual cosmic și celest de a îndepărta densitatea din corpul fizic în acest anotimp, e posibil ca acele sentimente să apară direct din miezul ființei noastre… atunci când aruncăm eoni de karmă din genealogia noastră umană/ancestrală colectivă, suntem fără îndoială conduși la unele scufundări foarte adânci, dar și rodnice. Se poate ca aceste eliberări emoționale să nu fie întotdeauna plăcute, dar de acum suntem atât de versați, încât vom avea tot sprijinul din lume (la modul real) pentru a reuși să ștergem sfârșitul unei ere din matricea ADN-ului nostru.

De asemenea, e bine de reținut că orice nivel mai profund de eliberări emoționale este/va fi de fapt celular… atunci când „celulelor” păstrătoare din corp li se permite să se elibereze de matricea/modelul expirat, lacrimile noastre servesc la eliminarea oricărui balast persistent din mintea inferioară/lumea veche păstrat în biologia noastră.

Căderile nervoase → descoperiri ar putea fi o temă prevalentă în iulie, în special pe măsură ce ne apropiem de primele eclipse din triadă… cei aflați la niveluri înalte de întrupare abordează degajările ce însoțesc eliberarea Sinelui spiritual. (Observați că orice eliberare este adesea precedată de un val de furie intensă ce aprinde ca un băț de chibrit combustibilul oricăror emoții pe care le „rumegați”, stimulând eliminarea din corp a unor energii foarte străvechi.   ) Căutați să nu judecați nimic din ceea ce apare… IUBIREA de sine și încurajarea vor fi foarte utile în a ne asista să trecem prin orice valuri mari ce ajută la eliberarea de memorii celulare foarte vechi.

Aflați de asemenea că aceste purificări ale apei nu numai că deschid spațiu în interior pentru a întrupa Modelul superior, ci servesc și la a ne expansiona sentimentele mult dincolo de sine… la a ne deschide inima mai sus și mai larg, pentru a simți adevăratele niveluri/vibrații divine ale altruismului, care e posibil să nu aibă sens pentru minte, dar care ne pregătesc să primim și să acționăm potrivit „ordinelor vieții” noi, provenite din planurile noastre divine.

Elementele Raiului

Ultima informație interesantă pe care am primit-o a fost despre înțelegerea faptului că corpul, odată reconstituit cu ajutorul luminii plasmatice, va aduce spre noi elementele esențiale ale Noului Pământ necesare Experienței Raiului. Din câte înțeleg, aceste elemente… care nu se găsesc atât de ușor în planul fizic al pământului… vor începe acum să se infiltreze în planetă prin cei care dețin și transmit codurile cristaline ce valorifică și direcționează ceea ce se numește „Elementele Raiului”.

Elementele Raiului, cum le numim noi, sunt elementele care alcătuiesc materia în planurile mai înalte sau mai puțin dense ale existenței și, deși sunt esențiale compoziției Noului Pământ, ele nu sunt pe deplin cunoscute de actualii oameni de știință de pe pământ.

Acest lucru se va schimba. În viitor, vor apărea noi tehnologii ce vor detecta aceste elemente noi superioare, mai rafinate, pe care cei care au constituția Noului Om le întrupează deja și, în esență, fac ca o „descoperire științifică, să poată fi descoperită”.

Cei care aveți constituția corporală plasmatică a Noului Om, voi veți vesti apropiata atragere a acestor descoperiri, pe măsură ce progrese noi, superioare, devin cunoscute și larg acceptate.

Un alt aspect interesant… în special pe măsură ce înaintăm mai mult în călătoria lui Marte retrograd/în afara limitelor…  Consiliul arcturian îmi atrage atenția asupra existenței unei legături între conștiența noastră recentă crescândă cu privire la „materia organică” vie a constituției corpului plasmatic și recenta descoperire de materie organică pe Marte.

Cei din Consiliu spun că așa cum cosmologii noștri sunt foarte entuziasmați de descoperirea de „materie vie” pe Marte, și noi ar trebui să fim entuziasmați de această reflectare exterioară a schimbărilor ce se petrec în acest moment în „materia vie” din corpul uman.

Mai aflu că această nouă descoperire de materie organică pe Marte va stimula multe din modalitățile viitoare în care știința va privi structura materiei, iar asta va avea un efect și mai mare asupra/pentru corpul uman, asupra modului în care lumea  o consideră și asupra metodelor medicinei/de vindecare pe care le folosim pentru a o menține și susține etc.

Și încă cum.

În onoarea întoarcerii noastre „înapoi în Grădină”, vă las cu această revenire clasică din anii 1970:

Joni Mitchell – Woodstuck, https://www.youtube.com/watch?v=cRjQCvfcXn0

Suntem praf stelar

Suntem de aur

Și ne-am convins să ne întoarcem

Înapoi în Grădină

 

Urez fiecăruia dintre voi o perioadă de transformare bogată în evenimente, dar liniștită… iar tuturor prietenilor mei americani o zi de 4 iulie/Ziua Independenței fericită!

♡,

Lauren