Laurean Gorgo – Raport 5D aprilie 2018
23/05/2018
Laurean Gorgo – Raport 5D – iunie 2018
07/07/2018
Show all

Laurean Gorgo – Raport 5D mai 2018

Devenind descătușați: eliberarea și Noul Pământ

Lauren, 28 mai 2018, raportul 5D

 

Traducere: Ana Nicolai

 

Acum, că principiul feminin al Vieții își găsește exprimarea lui fizică liberă, e timpul să aducem principiul masculin la un echilibru, pentru a începe să cocreăm având potențiale cu totul noi. A face acest lucru în mod eficient înseamnă a da frâu liber exprimării pure a puterii noastre primordiale, în timp ce onorăm totodată Forța sacră a Vieții din toate lucrurile.

Cu mult așteptata intrare a lui Uranus în Taur (pe 15 mai)… un moment de răscruce esențial pentru planetă… avem o șansă reală de a găsi acest echilibru, în timp ce întreaga viață de pe Pământ se îndreaptă spre unele schimbări evolutive (revoluționare) neașteptate. Eliberarea este numele acestui joc nou, și simțim fiecare strop din ea.

Rând pe rând, rupem lanțurile care ne leagă, învățând să dăm prioritate spontaneității spiritului din noi în timp ce Sinele superior ne ghidează și ne îndeamnă în fiecare clipă să ne îndreptăm valorile spre ceva mai măreț, mai aliniat și aducător de mult mai multă împlinire. Recenta noastră eliberare din sclavie (mentală) deschide uși noi, împiedicând frica să ne țină blocați în vreo situație nedorită, în timp ce conștientizarea Sinelui nostru Real ne eliberează de toate restricțiile expirate și autoimpuse. Suntem, în sfârșit, dornici să înțelegem natura reală a iluziei, cu orice preț.

Dorința noastră de a vedea întregul Adevăr ne permite accesul la a doua și ultima etapă a conștientizării Sinelui… prima se încheie odată ce ne eliberăm, a doua începe pe măsură ce ne îndreptăm atenția spre exterior, (re)conectându-ne cu lumea socială, pentru a ne duce la bun sfârșit scopul Creativ din viața noastră, nivelul mai înalt/planetar al Serviciului nostru.

Acesta e punctul în care se află mulți în prezent… trecând de la sclavie la emanciparea care ne aliniază cu capacitatea noastră inerentă de Creator, cu aptitudinea noastră de a modela viața cu ajutorul materializării divine. Este adevărat că nu mai suntem constrânși de povară, condiționare, așteptări, încercări grele sau suferință, dar pentru a ne deschide către noile potențiale și, cel mai important, pentru a le ancora în viața noastră de zi cu zi, e necesar să le transpunem în faptă… să testăm în viața noastră ceea ce am învățat, să ne dovedim nouă înșine aceste aptitudini, în relațiile noastre cu ceilalți și cu lumea din jur. Acest lucru va deveni și mai important în a doua jumătate a anului.

A trăi în Noua Lume este sinonim cu a ne întrupa natura Reală.

Dintr-odată… ei bine, după zeci de ani, chiar vieți întregi … nu mai suntem blocați în programul niciunei realități, ceea ce înseamnă că în orice loc și în orice moment în care ne reprimăm natura nelimitată (revenim la reacțiile obișnuite ale minții inferioare) întâlnim o tensiune incredibilă ce ne forțează să facem alegeri diferite.

De aceea, e necesar să fim foarte atenți, să ne folosim noua perspectivă fără filtre, pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat fiecare moment din acest nou punct de vedere… să ne evaluăm cu sinceritate imaginea reflectată în oglinda autorității noastre, în acest an de vibrație universală 11. În timp ce facem asta, continuăm să aducem toate contradicțiile (polaritățile) și tensiunile nerezolvate sub comanda noastră, examinând, modificând și rescriind orice/toate tiparele autodistructive… redirecționându-ne în mod inevitabil cursul vieții, deschizând drumul personal către Noul Pământ. (mai multe pe această temă în secțiunea următoare ⇊)

De fiecare dată când ne reorientăm vechile răspunsuri date vieții (mecanismele de siguranță), retragem din matricea veche mai multă forță vitală, pe care o distribuim celei Noi… cu fiecare pas înainte făcut cu curaj, descoperim următorul progres care ne întâmpină. Încet dar sigur, acest fapt ne mărește încrederea pe măsură ce dobândim capacitatea de a ne împuternici în moduri ce nu au fost posibile până acum.

În timp ce facem asta, ne eliberăm de unele tipare foarte vechi ale oprimării…evidențiate deopotrivă în plan personal și colectiv… eliberându-ne în moduri la care până acum doar am visat. Iar pe măsură ce deschidem în noi spații noi, apar minuni… numai că le simțim ca fiind mai mult normale decât miraculoase, acum, că ne-am aliniat cu miracolul care este Viața.

De acum și până la solstițiul din iunie, atenția noastră rămâne concentrată pe eliberarea de condiționarea mentală, plantându-ne concomitent viitorul, „a doua Viață” a noastră, în această perioadă extrem de fertilă, în care fiecare clipă are un potențial crescut de a crea geneza unei noi lumi. Similar hidroînsămânțării, cei care sunt în curs de întrupare însămânțează o întreagă suspensie de semințe pentru o Viață cu totul nouă… ce germinează cu o viteză superluminică.

Aceasta este o ocazie fără precedent de a trece la următorul ciclu de reamintire, de a ne elibera de contractele (karmice) expirate ce au susținut vechiul și de a ne concentra atenția exclusiv asupra noului. E o perioadă în care să rămânem deschiși la posibilități, să fim dispuși să încercăm lucruri noi… să o luăm de la început, dacă e nevoie.

E timpul să aducem Viața la întregul ei potențial.

.

Vederea multidimensională

Primul lucru care mi-a atras atenția în raportul din luna aceasta a fost ceea ce consiliile galactice numesc „intrarea noastră oficială în tărâmul Noului Pământ”.

Această deschidere a apărut la jumătatea lunii, prin intermediul incredibilei de puternice Luni pline (în Taur) cuplată cu intrarea lui Uranus în Taur (pe 15 mai). În ziua aceea mi-a fost arătat un portal deschizându-se cu ajutorul portalului cosmic din Inima noastră, care îi aduce pe cei pregătiți la o nouă bandă de frecvență ce ne conduce la noua/următoare etapă a revelației specifică „modificării peisajului nostru interior și exterior pentru a ne alinia cu Noul Pământ“.

Potrivit Consiliului Arcturian de Lumină, această frecvență nouă ne ajută să eliminăm matricea vechiului Pământ din matricea celulară inferioară, în timp ce, concomitent, intrăm pe Noul Pământ prin intermediul matricei noastre celulare superioare… un proces ce va reclama capacitatea noastră crescândă de „a percepe viața cu ochi noi”.

Acest proces implică la început un pic de imaginație, căci trebuie să vedeți realmente, mai întâi cu vederea interioară, noua lume ce vi se deschide în scopul de a v-o crea.
Viziunea despre Noul Pământ, să-i spunem… sau văzul multidimensional… începe să se activeze la inițiații din Ordinele Sacre și la toți cei de aici care sunt pionieri ai conștiinței noii lumi, pentru a crea podurile cristaline de curcubeu pentru ceilalți din lumea 3D.
Toate acestea au loc prin intermediul corpului superior/matricei celulare superioare… pe măsură ce vă nașteți în lumina superioară dați naștere și structurilor superioare de lumină pentru un Nou Pământ și construiți podurile eterice pe care să treacă societatea.
Pe măsură ce matricea vechiului Pământ dispare, aceste poduri le vor deveni mai vizibile, mai clare, celor care caută un drum nou.

 

Întrucât noua bandă de frecvență ne activează „văzul multidimensional”, apar noi conștientizări despre Sinele superior și scopul nostru mai înalt, amintiri noi legate de ceea ce am plantat dinainte pentru „a doua noastră viață” încep să răsară din ADN-ul nostru. Asta va însemna „o redirecționare foarte pozitivă și de mișcare înainte a atenției”, ce vestește drumul fizic personal spre Noul Pământ… care va deveni în schimb drumul pentru toți ceilalți.

Dorim din nou să fie foarte clar faptul că Noul Pământ nu este un „loc” din afara voastră, în orice caz, el va părea să fie așa cu ajutorul vederii voastre multidimensionale, prin care veți crea pornind de la acea viziune, până când va deveni realitate.
Ceea ce numiți Noul Pământ există deja aici, deja iminent pentru voi, numai că acum sunteți la nivelul de a trăi în acea lume dinspre interior spre exterior, după mulți ani de dezvoltare personală… cel puțin după cum pare a fi prin prisma structurilor timpului și spațiului liniar.
A trăi pe Noul Pământ este sinonim cu a vă întrupa natura Reală, întrucât „matricea celulară superioară” vă oferă tehnologia necesară pentru a vă armoniza cu  matricea Noului Pământ.

 

Pe măsură ce ne obișnuim cu vederea multidimensională, trecem la „etapa de reorientare spre noua viață” (despre care am vorbit în multe rapoarte trecute), în timp ce învățăm să ne ajustăm lentilele pentru a vedea noul. Eliminăm treptat programul vechii realități și ne concentrăm din nou, prin holograma pământului înălțat, pe nivelul fizic al vieții… adică pretutindeni în jurul nostru…. locul unde noua realitate va ajunge eventual (și în sfârșit) să fie mai clară.

Cu alte cuvinte, ochii fizici ne sunt echipați cu circuite noi necesare recepționării și transmiterii de impulsuri sinaptice noi, pentru a percepe holograma superioară în lumea din jurul nostru.

Acest fapt are forța de a ne îndrepta vederea exterioară spre interior, spre lumi indistincte, făcând deocamdată dificilă concentrarea pe lucrurile din lumea fizică… el poate produce de asemenea oboseală a ochilor, dureri de cap, dificultăți de a citi/înțelege și chiar confuzie mentală, în timp ce se activează vederea superioară. Deși reprezintă o pregătire continuă de când s-a încheiat Uniunea mistică de la Paște/echinocțiu, ea pare să se fi intensificat… fiind cu toate acestea o experiență trecătoare, un proces temporar în recablarea noastră.

Această recablare optică extinsă constituie o parte importantă din recartografierea neurologică (despre care am vorbit în raportul precedent) și din îmbunătățirea sistemului nervos central, necesare pentru a funcționa la noul nivel al inteligenței corpului de lumină (plasmatic ⇊)… ea are foarte multă legătură cu tensiunea continuă din zona din spate a capului (lobul occipital → unde imaginea e convertită în informații), cu senzația de amețeală și cu problemele spațiale. Ca întotdeauna, și asta va trece.

Nervul optic, o grupare de fibre nervoase asemănătoare unui cablu, adună și transmite informații vizuale de la ochi la creier. Nervul optic din ochiul uman primește semnale luminoase de la circa 125 de milioane de celule fotoreceptoare (denumite bastonașe și conuri), prin două tipuri de neuroni intermediari, și anume celule bipolare și amacrine. În creier, nervul optic transmite semnale vizuale nucleului geniculat lateral, unde informațiile vizuale sunt transmise cortexului vizual din creier, care convertește impulsurile imaginii în obiecte pe care le vedem.

Ceea ce este interesant (și de bună seamă că nu e întâmplător) este faptul că fibrele nervoase interne ce conectează și transmit informații vizuale de la ochi la creier sunt foarte similare cu ceea ce arată ca niște filamente multistratificate purpurii, ce formează cabluri de fibre optice eterice și luminescente care ne conectează sistemele de operare la rețeaua Noului Pământ. Aceste „cabluri” sunt o conștiință vie cristalină cu care cei care au programul „potrivit” (îmbunătățit/activat) pot interacționa. Este un lucru fascinant și splendid de privit, pe care îl văd, dar pe care încă mă chinui să-l descriu în cuvinte.

Un lucru e sigur… când se va încheia această recablare, ea va schimba modul în care vedem lumea, atât în sens literal, cât și figurat. E posibil să aveți deja astfel de străfulgerări, în care în unele „zile 5D” lumea pare a fi viu colorată, strălucind într-o formă nouă, efervescentă în înflorirea ei, și în care interconectivitatea vieții este foarte clară, evidentă, în cele mai sublime moduri. Se poate ca acelora care au un centru extrasenzorial foarte activ, această nouă realitate și componentele ei să li se arate de câtva timp.

În ceea ce mă privește, am început să pătrund cu privirea în această lume nouă în preajma coborârii Duhului Sfânt/Shekinei, anul trecut de RusaIii, însă a fost o deschidere un pic derutantă, înceată și treptată, pe care abia acum încep să o înțeleg (foarte puțin). Și pe bună dreptate… e o adevărată priveliște de privit, chiar uluitoare. A început cu geometrii, de la simple la mai complexe, și cu rețele de lumină care în final s-au transformat într-o lume cu totul nouă de ființe (elementale și extraterestre), de obiecte, tehnologii și forme de viață inteligente, interdimensionale, bioluminescente, ce ne depășesc imaginația. Cel puțin pe a mea.

Consider că am o vedere extrasenzorială destul de dezvoltată, iar de-a lungul anilor am văzut multe lucruri pe care nu le-am putut descrie niciodată… ceea ce am văzut atunci depășește tot ce văzusem înainte cu vederea mea interioară, dar cel mai impresionant este faptul că pot vedea această lume doar cu ochii deschiși.  Din câte se pare, asta-i cheia. Dacă vezi aspecte din viitorul tău… de pildă: cum arăți, unde locuiești, ce faci, cu cine trăiești (adică jumătatea ta), ce rol ai etc… un factor distinctiv este acela că această lume ni se arată când avem ochii deschiși, ca un strat dimensional sau ca o infiltrare a noii realități în realitatea noastră existentă.

Un lucru pe care îl pot spune cu certitudine este acela că, atunci când te deschizi optic către această lume, aproape nu-ți va veni să crezi… prin aceea că ea te schimbă, e nevoie de acomodare, de timp și spațiu pentru ca mintea să înțeleagă ceea ce vede, deoarece, în cea mai mare parte, funcția noastră cognitivă nu extrage date din această lume. Avatarul nu știe nimic despre lumea asta, vă asigur… deși similară ca și concept, poate chiar ca și compoziție… este substanța din care sunt alcătuite literatura științifico-fantastică, fanteziile, basmele și legendele… universul X… așa că în mod sigur vom avea nevoie să construim o întreagă bază de date pentru creier.

Evident că, în limbajul vremurilor noastre, asta înseamnă o întreagă nouă colecție de emoji  … deși e clar că la acest capitol tehnologia e cu mult înaintea noastră:

Partea cea mai incitantă este că această realitate nouă (născută din viziunea noastră mai înaltă) este cea pe care am venit s-o construim în lumea manifestată… să „îi dăm ființă simulând că există”…. ea conține informațiile, directivele, inspirația, harta și instrucțiunile pentru creațiile Noului nostru Pământ și pentru planurile noastre pline de sens. Modelul divin personal activat (Planul Inimii Superioare) deschide calea spre acele informații, dar depinde de noi să creăm cu ajutorul lor o nouă Viață.

Într-un final, tuturor celor care au vedere multidimensională le va reveni să-și unească forțele și să folosească această vedere superioară, pentru a crea noi lumi în lumi, căci pe această planetă vor exista multiple realități implicate în joc timp de câțiva ani, iar pe măsură ce Pământul va face tranziția… își va arunca vechea mantie pentru a-și dezvălui întreaga frumusețe magnifică… matricea fatală a distrugerii va dispărea treptat, va înceta să existe după o perioadă extinsă de timp.

Între timp, și pe baza capacității noastre de a percepe și de a lucra cu holograma superioară, vom învăța/ne vom reaminti/cunoaște/implementa ce înseamnă să trăiești în armonie cu Pământul, în cocreație adevărată cu Viața și unii cu alții.

În esență, veți ajunge să știți ce înseamnă să fiți vii din nou, într-un mod pe care nu l-ați mai cunoscut în corpul fizic… căci chiar și atunci când erați foarte plini de viață, anestezierea a fost realitatea voastră predominantă.
Experiența Noului Pământ constituie un nivel de însuflețire mai profund și mai plenar decât ar putea-o transmite vreodată experiența voastră actuală.

.

Devenind bioluminescenți

Pentru primele valuri [de oameni] care pătrund în decorul Noului Pământ, apar nuanțe ce încep să dezvăluie noi moduri de a fi, inerente experienței noii noastre vieți. Aceste nuanțe sunt descrise ca fiind în mare parte schimbări anatomice:

Pentru cei care se aliniază cu linia temporală înălțată sau a Noului Pământ, se întâmplă atât de multe prin intermediul sistemului nervos… atât cel central, cât și cel periferic… încât merită să mai fie spuse o dată în acest raport.
Pe măsură ce vă acordați la noua frecvență, simțurile vi se schimbă… sistemul nervos și cel electric se rafinează și, din când în când, vă pot supraîncărca corpul fizic, însă să știți că acele schimbări sunt responsabile de a aduce la viață numeroasele posibilități latente din corpul vostru pământesc și din cel al pământului.
Vrem să spunem mai exact că corpul vi se conectează la serverul central, dacă vreți, al experienței Noului… ca atare, o inteligență vie începe să vă satureze celulele, astfel încât corpul bioplasmatic începe să strălucească în voi și în jur cu o transluciditate opalescentă.

 

Din câte înțeleg, odată ce am absorbit suficient de multă plasmă fotonică (gândiți-vă la ejecțiile de masă coronală) pentru a ne pregăti corpul fizic să interacționeze mai total cu corpul superior de lumină… mai exact, corpul eteric ce deține și pune în circulație forța vitală (adică corpul pranic, corpul bioplasmatic etc.)… celulele încep să radieze de o sarcină [electrică] nouă/mai perceptibilă. Această sarcină nouă emană o luminescență pe care arcturienii o descriu ca fiind similară strălucirii subtile sau emanației difuze pe care o vedeți, să spunem, în jurul unui bec. (Presupun că acesta este efectul de halou înfățișat în jurul maeștrilor înălțați, întrucât zona capului tinde să emită cei mai mulți biofotoni.)

NOTĂ: În mod oficial, știința deja a descoperit (prin intermediul biofotonilor) că organismul uman strălucește, comunică cu lumina și este format din lumină.

Pe măsură ce corpul fizic interacționează mai total cu corpul plasmatic, trupul este infuzat cu mai multă forță a vieții (inteligența luminii vii). Acest lucru are loc prin intermediul canalelor bioplasmatice sau al meridianelor, care funcționează la fel ca mecanismul vaselor de sânge din corpul fizic (numite nadis în terminologia din yoga). Aceste canale subtile ale meridianelor ne conectează corpul bioplasmatic cu corpul fizic prin intermediul celor trei sisteme nervoase… iar sistemul nervos, care este electric, face din corpul nostru fizic un condensator care stochează această încărcătură de lumină plasmatică fluidă.

Asta înseamnă că, pe măsură ce corpul devine condensatorul plasmatic necesar experienței noastre mai înalte/a Noului Pământ, vom fi în sfârșit capabili să ne m u l t i p l i c ă m forța vitală personală, așa cum a fost proiectat să facă modelul nostru original.

NOTĂ: Dacă de la echinocțiu încoace ați tras în mod excesiv numărul 8 (8, 88, 808, 888), aflați că 8 este asociat cu puritatea, învierea și vindecarea prin intermediul corpului pranic. Potrivit lui Kundalini Yoga, avem 10 corpuri, iar al 8-lea este corpul pranic care ne conectează cu fondul nostru de forță vitală… de obicei prin respirație. Dacă vă amintiți de raportul din martie, nu întâmplător Elohimii au menționat că cei care își activează niveluri mai înalte ale corpului de lumină incep să-și mărească aportul pranic… până în aprilie, mulți au relatat despre modificări respiratorii datorate întrupării corpului superior plasmatic/de lumină. (Această asimilare a corpului pranic va continua până în anotimpul viitor și va atinge apogeul în august, la portalul 8-8 din Leu.)

.

Activarea Arborelui Vieții

Menționând „radierea unei noi sarcini (plasmatice)”… mi-am amintit că în ziua în care Uranus (care guvernează sistemul nervos) a intrat în semnul de pământ al Taurului, am primit mesajul că întreaga viață, inclusiv corpul nostru, stabilește să urmeze o „terapie cu ajutorul radiației” extinsă… că  Uranus (care guvernează și fulgerul) furnizează curentul (plasmatic) necesar curățării planetei în următorii 7 ani și mai mult, de malignitatea produsă de om.

NOTĂ: Cu titlu informativ, fulgerul este un exemplu de plasmă prezent la suprafața pământului.

Tot de curând, mi s-a transmis că intrarea lui Uranus în Taur a accelerat activarea oficială a Arborelui Vieții. Poate vă amintiți că în decembrie, în timpul solstițiului, am început să primim o mulțime de coduri necesare nașterii conștiinței de diamant, în scopul de a „deveni Arborele sacru al Vieții” (Omul universal).

Și, după cum știu deja mulți dintre cei din rețeaua TWYH, este interesant că, în aceeași zi în care Uranus a intrat în Taur (Arborele Vieții), pe plan local, această tranziție ne-a adus o tornadă clasică „subită și neașteptată” aici, în New York, ce a smuls sute de „copaci din rădăcini”, dărâmând structuri și linii electrice aeriene ce au distrus întreaga rețea electrică… 75.000 de persoane fără curent electric zile întregi… aducând unul din orașele noastre în stare de urgență. În mod remarcabil, s-a declarat că în toiul furtunii au fost înregistrate aproximativ 1.000 de fulgere pe oră. Asta înseamnă foarte multă plasmă într-o singură zi.

În cele din urmă, asemenea Magicianului din arcana majoră, ne conectăm sistemul electric recablat la (noul) Pământ, pentru a deveni canale fizice curate prin care frecvențele lui DUMNEZEU să circule nestingherite… fără fragmentare (separare/karma), aceste energii pot ajunge aici fără a se diviza, fără a se agăța în miasma personală sau a fi redirecționate prin filtrele noastre umane.

În procesul de reconectare, activăm de asemenea în ADN-ul nostru fiecare literă de foc ce corespunde fiecărei dimensiuni sau benzi de frecvență din Arborele Universal al Vieții sau din matricea universală a ADN-ului uman.

Sistemul nostru electromagnetic minte-corp este, în esență, un computer holografic bioluminescent… care e alimentat cu prana… care are capacități infinite de descărcare și posibilități de programare spectaculoase pentru viitorul Pământului. Pe măsură ce ne activăm, ne conectăm cu natura noastră inerentă, incredibilă, și cu puterea noastră primordială… o putere ce le permite celor pregătiți să lucreze mai conștient cu abundența de energie a luminii vii și receptive, existentă în jurul tuturor formelor de viață.

În timp ce învățăm să conducem în mod corect toată această electricitate în pământ… adică să ne menținem canalele degajate și deschise, în calitate de anse pentru înălțare planetară… vom învăța și să gestionăm cu responsabilitate voltajele crescânde de lumină. Între timp, am face bine să avem o grijă deosebită de antena noastră (coloana vertebrală) și de sistemele electrice, mișcând conștient/continuu acești curenți prin corp, pentru ca generatoarele torului nostru să funcționeze în continuare optim, asigurând că nu există blocaje care să împiedice împământarea acestor energii. Acest lucru va ajuta să fie evitată acea senzație de sistem nervos tensionat-frenetic-epuizat-sleit, pe care toți o îndrăgim atât de mult.

Când mă gândesc la Soarele din Gemeni (aer), la Marte din Vărsător (aer) și la toată energia lui Uranus (aer) ce se activează de curând și care radiază prin și în jurul corpului nostru pământesc, nu pot decât să gândesc: ÎMPĂMÂNTARE. De două ori, dacă aveți din constituție  o energie mentală preponderentă.

.

Culoarea sufletului

Pe lângă faptul de a deveni licurici bioluminescenți  … strălucirea translucidă subtilă a corpului bioplasmatic prezentă în corpul fizic…. Consiliul Arcturian de Lumină mai vorbește despre faptul că începem de asemenea să emitem în mod vizibil culorile adevărate ale identității sufletului nostru.

Pentru a nu le confunda cu culorile aurei, voi spune că culoarea sufletului cu care strălucim se datorează parțial benzii de frecvențe pe care o transmitem din structura noastră cristalină… acea frecvență specifică deține identitatea noastră și e direct legată de scopul (divin) pe care am venit să-l îndeplinim, esența cu care am venit să ne aducem contribuția.

Culoarea sufletului nostru este ușor de recunoscut de tărâmurile mai înalte și de toate ființele ce trăiesc în ele, ceea ce înseamnă că semnătura unică a sufletului nostru poate fi descifrată de toți cei care au „vedere multidimensională”.

În felul acesta, veți ajunge în sfârșit să aflați, în mod clar, cine cooperează cu frecvențele mai înalte, cine se află în holograma Noului Pământ sau se pregătește să facă tranziția acolo.
Pe măsură ce deveniți receptivi la matricea corpului superior de lumină și ignorați matricea inferioară, veți ajunge de asemenea să știți cine e gata să vi se alăture în strădaniile voastre pentru Noul Pământ.
Pentru a fi clar, corpul Noului Pământ la acest nivel e vizibil doar celor care vibrează la frecvența Noului Pământ… în acest moment nu e ceva care să poată fi văzut cu ușurință de toți cei din lumea fizică.
Acest lucru devine vizibil celor care au vedere multidimensională, așa că unii dintre voi vor începe să vadă, cu ochii fizici, ceea ce noi am numi „culorile sufletului”, în și în jurul ființelor ce trăiesc pe Noul Pământ.

 

Ei spun în continuare că în mediul nostru apropiat există unii care acum ne vor Recunoaște și pe care noi îi vom Recunoaște…. că ei sunt membri ai tribului nostru de lumină mai înaltă și că toți sunt anume poziționați în anumite locuri geografice, la fel ca noi. Mai devreme sau mai târziu, vom fi atrași laolaltă cu aceste suflete și vom recunoaște lumina din fiecare… și ne vom aminti de ce.

Unele dintre aceste suflete pot fi de asemenea oameni pe care îi cunoaștem deja, iar când va veni momentul potrivit ei își vor dezvălui „roba de culoare”, lăsând să cadă mantia 3D în fața ochilor noștri.

Aflați că, atunci când începeți să atrageți compatrioții voștri de lumină, acest fapt semnalează începutul vieții voastre „sociale” pe Noul Pământ.
La acestea noi spunem, da, aceste suflete există în lumea voastră fizică… spre uimirea voastră și în contrast puternic cu numeroșii ani de izolare necesară, unii dintre acești membri ai comunității Noului Pământ au fost în preajma voastră tot timpul, așteptând ca podurile cristaline de curcubeu să fie construite, pentru a anunța inaugurarea Lui.
Și astfel se face că, pe măsură ce începeți să observați, să fiți receptivi la aceste subtilități ale vederii superioare, se vor dezvălui noi straturi ale vieții… iar cu noua voastră percepție îi veți vedea și pe cei din lumea voastră care vi se vor alătura acolo.

.

Reconstituirea corpului plasmatic

Îmi sunt arătate unele schimbări în a doua jumătate a lui 2018, pe măsură ce ne aducem existența fizică la o octavă mai înaltă a experienței umane. În prezent susținem simultan ambele realități ale pământului, dar pe măsură ce ne recalibrăm fizicalitatea la Noul Pământ și ne împletim particulele adamantine în holograma superioară, ne vom aduce pe o treaptă mai înaltă nu doar exprimarea  de sine și a vieții… ci și întreaga rațiune de a FI.

Acest fapt va prinde formă în diverse modalități, cea mai presantă din ele fiind concentrarea pe restaurarea corpului fizic… ca pregătire pentru „venirea Copilului Sfânt”. (Amintiți-vă că întruparea este calea spre Noul Pământ… matrice celulară superioară = matrice superioară a Pământului.)

Din raportul pe aprilie:

Odată ce Sinele pământean este purificat, considerat Sfânt, sanctificat de lumina Christoasei lăuntrice... fapt ce reprezintă prioritatea procesului nostru de înălțare în acest an… suntem considerați un receptacul adevărat al divinității, capabil să creeze Copilul Sfânt.

Calibrarea receptaculului nostru fizic la noua octavă a noii experiențe umane este o calibrare la care lucrăm de foarte mult timp… corpul a ingerat FOARTE multă lumină fotonică, absorbind toate frecvențele mai înalte necesare activării ADN-ului superior, încât acum are multă nevoie de reumplere, de „rehidratare”.

În lunile următoare, atenția voastră se va îndrepta spre reconstituirea receptaculului vostru pământesc, pentru a susține trecerea ei la frecvențele Noului Pământ.
Da, afirmăm în mod intenționat faptul că, într-adevăr, corpul este în principal feminin, prin aceea că, la fel ca pământul, apa constituie peste 70% din structura voastră fizică.
Și astfel se face că reconstituirea voastră începe cu principiul Feminin al Vieții, transmis prin apa de curând structurată în celulele voastre.

 

NOTĂ: Dacă termenul de „apă structurată este nou pentru tine, această formă de apă există într-o structură cristalină lichidă… numită uneori apă vie, apă sfințită, apă hexagonală sau apă cristalină lichidă. În cuvintele mele, este apă în forma ei (geometrică) perfectă. Mai multe în Cell Speak Limbajul celulelor (Modulul VI, Lecția 2 – Geometria apei).

Și tot intenționat folosim cuvântul „a reconstitui”, căci vrem să clarificăm faptul că corpul este, ca să spunem așa, rehidratat de Forța vieții… revenind la starea lui de a fi originală, flexibilă, mai plasmatică.

Dorim să fie clar acest lucru, deoarece unii ar putea fi derutați de concept. Acesta nu este un proces liniar, ci simultan… pe măsură ce începeți să vă eliberați din matricea inferioară care v-a ținut constrânși de programarea supraviețuirii, vă conectați simultan la matricea celulară superioară, care e stimulată de lumina plasmatică.

Matricea celulară superioară sau „matricea de silicat a ADN-ului” la care ne referim este cea a corpului vostru de lumină cristalină plasmatică… câmpul uman de bioenergie sau bioplasmatic ce găzduiește setul de instrucțiuni pentru Modelul Adam Kadmon, Arborele Vieții, modelul uman original-universal-angelic.

S-a explicat că pe măsură ce în matricea celulară superioară are loc această conectare, particulele ce alcătuiesc corpul uman se amestecă cu valurile de lumină plasmatică ce ne sunt oferite de Sursă… adică plasma emisă de Soare (și de Soarele Soarelui etc.) pe care o absorbim zilnic… combinând componentele bioplasmatice esențiale ale structurii esenței noastre cristaline, cu plasma solară.

În esență, acest lucru ne permite să convertim plasma într-o stare solidă… creând tiparele geometrice complexe ale luminii cristaline sau arhitectura biologică sacră, necesare pentru a găzdui conștiința corpului nostru superior.

În esență, construiți arhitectura sacră pe care să o umple plasma corpului vostru de lumină.
În acest fel, corpul fizic va începe să se adapteze, cu ajutorul spinului accelerat al particulei, la coordonatele formei voastre Reale… matricea voastră celulară superioară derivată din modelul Adam Kadmon.

 

Din câte înțeleg eu (foarte puțin), pe măsură ce interacționăm cu corpul bioplasmatic și ne mărim forța vitală, materia fizică a corpului se accelerează sau își mărește viteza spinului, fapt ce structurează apa din corp în apă „vie sau cristalină lichidă”. Apoi corpul își schimbă treptat compoziția, aliniindu-se cu frecvențele din apa celulară structurată/sânge, prin absorbție sau asimilare.

Și așa cum reconstituirea noastră individuală/biologică începe cu H2O… transmisă prin apa vie (rafinată/hexagonală) în corpul nostru… tot la fel Mama Pământ își începe rehidratarea cu Forța Vieții prin intermediul apei (care constituie 70% din structura Ei fizică).

Revitalizarea Pământului va avea loc tot prin intermediul cursurilor apelor Ei, restructurând corpul planetar cu apă structurată.
Gândiți-vă la asta astfel: apa este un purtător binecunoscut al vibrației. Apa vie menține vibrația originală la modelul ei divin, conținând o structură moleculară coerentă, așa cum s-a intenționat inițial.
Ameliorarea corpului Pământului va avea loc apoi prin intermediul apei coerent structurate ce conține configurarea geometrică sacră originală pentru modelul Raiului, care circulă prin apele de pe Pământ, transmițând geometria lui DUMNEZEU, cea a desăvârșirii, în tot corpul Ei și, prin urmare, în întreaga Viață.
În același fel, apa coerent structurată, ce conține configurarea geometrică sacră originală pentru modelul Adam Kadmon, circulă prin apa din corpul vostru, transmițând geometria lui DUMNEZEU, cea a desăvârșirii, în tot corpul și, prin urmare, în viața voastră.
Elementul vital se deplasează prin Pământ prin intermediul fluviilor, râurilor și pâraielor la fel cum vasele de sânge, venele și arterele pun în circulație sângele  prin sistemul corpului fizic… transmițând coerența tuturor celulelor și țesuturilor voastre.
Cu cât devine mai structurată (coerentă) apa, cu atât devine mai „hidratat” corpul; cu cât devine mai hidratat corpul, cu atât mai sănătoși și mai plini de tinerețe deveniți.
Asta vrem să spunem atunci când afirmăm că vă rehidratați cu însăși Forța Vieții.

 

Pe scurt: Frecvența (noului Pământ) nouă ce ne este disponibilă e codificată să structureze coerent întreaga Viață… să ne armonizeze și să ne restaureze corpul fizic (și corpul planetar) la perfecțiunea noastră divină originală. Întrucât suntem alcătuiți în principal din apă, această restaurare/rehidratare/reconstituire are loc mai întâi prin crearea de coerență în apa/sângele din corp care poate să valorifice eficient, să transmită și să furnizeze coerență (și prin urmare energia forței vitale a vieții) fiecărei celule și fiecărui sistem care asimilează (asemenea unui diapazon) potrivit legii rezonanței. (Oficial vorbind, n-am nicio idee… încă… cât va dura acest lucru sau ce implică procesul.)

NOTĂ: Tocmai mi-a venit gândul, probabil nu întâmplător, că plasma reprezintă circa jumătate din compoziția sângelui… sunt sigură că există o legătură acolo, pe care nu sunt dispusă să o descopăr în acest moment.

Tot din Limbajul celulelor:

Structura (geometrică) a apei joacă un rol URIAŞ în biologie, în special în ceea ce priveşte regenerarea celulară şi dez-îmbătrânirea, încât ea schimbă în totalitate felul în care ne raportăm atât la apă, cât şi la corpul nostru… structura (hexagonală) şi nu compoziţia chimică a apei este cea care stimulează detoxifierea celulară, regenerarea, reîntinerirea şi rehidratarea.

Observație nostimă! Cercetările au arătat că nou-născuții au în celulele lor un procent foarte ridicat de apă hexagonală – aproape 100% (!)… în timp ce adulții obișnuiți, cu vârste de peste 40 de ani, pot avea aproape jumătate din acel procent.

.

Regulile Minții Superioare

Pe măsură ce frecvența (noului Pământ) nouă prinde rădăcini în dimensiunile fizice, aduce cu ea un nivel nou al potențialelor calității de Creator și progrese ce-i împresoară pe cei care încep să-și conștientizeze eliberarea reală… care are loc simultan.

Aceste progrese sunt accelerate de bunăvoința noastră de a ne elibera continuu de structurile vechiului Pământ care, în realitate, sunt învechite de câțiva ani… de la portalul 12.12.12-21.12.12. Pe măsură ce lăsăm aceste structuri vechi să dispară… fapt ce devine pe zi ce trece tot mai evident și mai lipsit de efort… facem loc pentru minuni, conștientizând sau reamintindu-ne în continuare simplitatea a ceea ce a fost deja creat pentru/de către noi.

Ființele galactice subliniază faptul că, întrucât acum, oficial vorbind, ne aflăm în domeniul Minții superioare (adică a Masculinului superior), aici e locul unde simțim/vom simți progresele în cel mai iminent mod, în special în felul în care noul nivel al gândurilor ne modelează realitatea. Cu Marte (viața fizică) în Vărsător (guvernat de Uranus) și cu Uranus (Mintea superioară) în Taurul cel pământesc nu e de mirare… tot ce ține de fizic este deocamdată sub influența Minții superioare.

NOTĂ: Deși Consiliile îmi prezintă adesea informații prin intermediul arhetipurilor celeste/planetare… și o fac mai ales în acest raport… vă reamintesc că nu sunt astroloagă… în orice caz nu în viața asta. Doar fac tot posibilul ca să transmit ceea ce îmi este transmis, împreună cu înțelegerea mea intuitivă.

De fapt, arcturienii mai spun că Mintea superioară este principiul guvernant pe Pământ pentru următorii 7 ani și… prin intermediul lui Uranus în Taur… și că acest tranzit le oferă celor care au transcens mintea inferioară/s-au deschis către Mintea superioară capacitatea de a se alinia cu întreaga putere a Sursei, pentru a-și actualiza aspectul de DUMNEZEU Creator. ⇊

La nivel personal, conceptul de Minte superioară a încheiat o rescriere epică în timpul precedentului ciclu de Mercur retrograd și, așa cum am aflat de la începutul anului, ne vom recalibra corpul fizic… și, prin extensie, viața fizică… la coordonatele Minții superioare, pe durata apropiatului ciclu de Marte retrograd (26 iunie – 27 august). În ianuarie mi s-a arătat că 2018 are o prioritate foarte importantă MINTE→CORP… prima jumătate fiind consacrată mai mult planului mental → a doua jumătate fiind consacrată mai mult planului fizic.

Mi se reamintește de asemenea că intrarea Iui Uranus → Taur, care a accelerat activarea oficială a Arborelui Vieții, a avut loc prin intermediul Minții superioare… că în ziua de Lună plină (15 mai), combinația acestor două forțe puternice, Uranus (Mintea superioară) și Taur (Arborele Vieții) care este guvernat de Venus (Inimă)… conectându-se și cu Marte (fizicalitate) din Vărsător (viitor/IUBIRE) care e guvernat de Uranus… au creat alinierea sacră necesară activării potențialului de a ne aduce conștiința superioară la un echilibru cu corpul nostru și cu întreaga viață de pe Pământ.

Cu alte cuvinte, aceasta e o adevărată binecuvântare pentru cei care se ocupă energic de asta de prea mult timp ca să mai țină socoteala, și motivul pentru  care ființele galactice pun atât de mult accent pe acest eveniment și pe tot ce e legat de el. Tot ceea ce am realizat/Creat deja înainte de 2012 va începe să se facă cunoscut în lumea manifestată, datorită acestui tranzit… pentru niciun alt motiv decât acela că este timpul/alinierea (cerească).

NOTĂ: Din câte înțeleg, avem la dispoziție aproape 5 luni pentru a exersa împământarea în viața noastră a acestui nou nivel de folosire a puterii dobândite de la Sursă, înainte ca Uranus să revină în Berbec pentru o reexaminare finală a ultimilor 7 ani. (Uranus va fi în Taur între 15 mai – 6 noiembrie 2018… va retrograda înapoi în Berbec între 7 noiembrie 2018 – 5 martie 2019… va reveni în Taur în 6 martie 2019, unde va rămâne până pe 7 iulie 2025) Să sperăm că până atunci ne vom fi ancorat noile capacități într-o asemenea măsură, încât apropiata perioadă retrogradă ne va oferi un contrast revelator privind cât de departe am ajuns.

.

Aspectul DUMNEZEULUI Creator

Mintea superioară/Masculinul superior, eliberată/eliberat în sfârșit din matricea inferioară, introduce noi potențiale ale calității de Creator, ce ne vor ajuta să menținem un echilibru mai bun între tărâmul ceresc și cel pământesc. În cele din urmă, devenim conștienți de aspectul DUMNEZEULUI Creator din interior, fapt ce ne influențează nu doar capacitatea de a ne materializa corpul DUMNEZEIESC, ci ne oferă și mijloacele de a ne folosi conștiința mai înaltă/cosmică pentru materializare divină.

Ca atare, celor care au atins nivelul de conștiință necesar materializării divine le va reveni să o utilizeze pentru elaborarea Planului noii lor vieți… modelele născute din Rai, Tiparul pentru Noul Pământ.
Când treceți la acțiune cu Planul Divin existent în Inima voastră, veți începe să înțelegeți domeniul nou, superior al minții și numeroasele ei funcții noi pentru Creație superioară.

 

Deocamdată, a trece la acțiune înseamnă a anula modalitățile vechi de a crea… decretându-ne Planul de pe o nouă traiectorie, știind că nu mai suntem fizic legați de vechiul Pământ. Într-un final, vom fi capabili de mult mai mult.

În primul rând, v-ați născut Creatori.
Fiecare din voi are în el hardware-ul esențial, programul și inteligența biologică necesare pentru a modela materia cu mintea… asta nu e nimic nou nici pentru voi și nici pentru Pământ.
Acestea fiind zise, EXISTĂ un proces de reînnoire necesar pentru a activa aceste potențiale latente.

 

Pe măsură ce interacționăm cu noile tehnologii ale corpului, ne deschidem în mod firesc spre aceste capacități superioare, așa că Consiliul Arcturian menționează în treacăt cum ar arăta acest lucru și cum putem începe să lucrăm cu aceste potențiale ce se activează de curând.

Ei explică că biocomputerul Noului Om deține în el vortexurile de geometrie sacră ce susțin sau transmit inteligența superioară a matricei Minții superioare (în fiecare celulă) care facilitează Crearea Noului Pământ, din Modelul Divin… Planul cocreat pentru existența noastră evolutivă.

Planul Divin, deși adânc înrădăcinat (Taur) în perspectiva extinsă a Inimii noastre superioare (Venus) este creat prin intermediul perspectivei extinse a Minții noastre superioare (Uranus)… prin urmare, noua Inimă-Minte umană:

Combinația acestor două forțe ale inteligenței umane e cea care dă naștere minunilor… numai că acum știți că ele nu sunt deloc minuni, ci pur și simplu materializarea de noi forme de viață ce iau naștere din conștiința superioară a minții-corpului.
În timp ce porniți în acest nou nivel al călătoriei Inimiiminții activate și începeți să introduceți în joc noi practici Creative, rețineți că în esență creați materie cu ajutorul inteligenței infinite a universului… căci Mintea voastră superioară nu înseamnă nimic, dacă ea nu este un canal pentru inspirația Sursei, un condensator pentru informații cosmice pe pământ.

 

Cu cât explorăm mai mult acest noul nivel al calității de Creator, cu atât vom înțelege mai bine și mai clar că Noul Pământ este o creație totală a Minții (superioare), că ea se materializează doar pe măsură ce noi suntem capabili să o vedem, să o vizualizăm, să îi dăm formă, lucrând direct cu aceste noi potențiale energetice ce se activează în prezent în noi și în jurul nostru.

Acest lucru va deveni mai ușor de sesizat și chiar lipsit de efort pe viitor, ajungând în punctul în care vă veți delecta în bucuria pe care vi-l aduce.
Ca atare, dorim să mai înțelegeți că formarea materiei nu este neapărat instantanee, dar poate fi.
Desigur că există experți care practică deja această artă și știință, însă, spre binele sistemului vostru de operare recent ameliorat, ne referim pur și simplu la capacitatea voastră de a crea o lume palpabilă din ceea ce vă imaginați… și la faptul că, în timp, pe măsură ce vă deschideți spre aceste stări superioare ale Minții, ale Creației, veți ajunge să dați naștere la materie fizică, din nimic.
Abia începeți