Lauren Gorgo, 29 septembrie 2017, raportul 5D
04/10/2017
Lauren Gorgo – raport 5D noiembrie 2017
21/11/2017
Show all

Laurean Gorgo – raport 5D octombrie 2017

11-11: Portalul oglinzii

Lauren, 27 octombrie, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

După o vară toridă, de focuri de transmutare ce ne-au mistuit cele mai vechi frici… eliberându-ne inima de robie umană… și după o intrare extrem de intensă în anotimpul toamnei (în emisfera nordică), începem în sfârșit să găsim un ritm cu fluxul sacru al noii Vieți.

În septembrie, o lună clară de încheieri venite imediat după eclipsa de Soare… din punct de vedere energetic am ajuns la limita cea mai de jos. În octombrie (o lună de vibrație 2), am început să punem fundația pentru creațiile noastre care trebuie să apară în noul an, cu un accent special pe parteneriate… o avanpremieră a temei principale din 2018 (an de vibrație 2). În noiembrie vom face să apară ultimele noastre roade din 2017, pe măsură ce începem să ne reumplem potirul foarte gol, după glorificata devastare din anotimpul precedent.

Ca pregătire pentru noul an, unii dintre noi se pregătesc să își testeze aripile recent înviate… pentru a vedea cât de departe au ajuns cu testarea fricilor recent alchimizate, prin unele alegeri de viață noi, în timp ce alții sunt atrași mai adânc în interior, evaluând densitatea și crezurile rămase, care au ieșit la iveală în perioada eclipselor.

Caracteristica distinctivă a Forței Vieții este că, mai presus de toate, ea aspiră să creeze.

De asemenea, tocmai am trecut printr-un ciclu lunar foarte important ce a marcat întemeierea Modelului Uman Divin, iar acum… trecând prin apropiatul portal 11:11… inaugurăm un nivel nou de asimilare a Sinelui nostru nou/străvechi/original.

În timp ce ne aliniem cu natura noastră spirituală reală, corpul inferior începe să aibă o relație nouă cu corpul superior. Această relație necesită un nivel nou de circuite și comunicare, întrucât trecem la o frecvență cu totul nouă a iluminării întrupate.

Această frecvență nouă reprezintă treapta următoare a concretizării corpului de lumină, ce inaugurează începutul unei schimbări de viață uriașă sau poate ar trebui să spun… o schimbare de proporții în experiența vieții noastre.

În timp ce trecem la o experiență nouă a corpului, trecem și la experiența unei vieți noi, în rezonanță cu Adevărul nostru întrupat. Lăsăm în urmă tiparul karmic, inclusiv toate structurile pe care le-am construit pentru a-l susține, fapt ce necesită unele schimbări de viață importante, ce se aliniază cu chemarea noastră mai înaltă… cu modelul nostru divin… cu harta a ceea ce suntem în mod autentic și cu contribuția pe care am venit să ne-o aducem în aceste vremuri extrem de provocatoare și impresionante de pe pământ.

Corpul fizic este vehiculul pentru înălțare. Doar atunci când creștem frecvența fiecărei celule putem să ne înălțăm/coborâm într-o experiență cu totul nouă a experienței vieții fizice. Pentru cei care sunt pionieri ai acestei noi frontiere umane, devine tot mai evident adevărul că singura soluție este prin intermediul… corpului… că singura modalitate de mărire a frecvenței corpului este întruparea sufletului.

În timp ce forța vitală personală și planetară cresc pentru a ajunge la pragul necesar activării modelului ADN-ului divin atât în cadrul colectivului în curs de înălțare, cât și al Pământului în curs de înălțare, suntem de asemenea chemați să pășim înainte susținând total acest proces… să intrăm pe deplin în puterea noastră, să începem să facem pași mai mari în direcția dorinței divine.

Există o senzație crescândă de urgență, că ACUM e momentul să dăm viață viziunilor noastre, să introducem o viață nouă în creațiile noastre existente. Și asta deoarece fiecare acțiune fizică în lumea reală, pe care o facem în sprijinul realității înălțate, contribuie exponențial la împământarea ei.

Așteptarea duce la și mai multă așteptare. Primesc iar și iar mesajul că e nevoie să ne mișcăm pentru a ajunge la expresia noastră creativă… că nu e suficient să fim atenți la chemarea Inimii, ci trebuie să o îndeplinim acum.

„Pornești spre Locuri Extraordinare! Azi e ziua ta cea mare! Muntele tău așteaptă, așa că… mergi mai departe pe calea ta!”

― Dr. Seuss, Oh, The Places You’ll Go! (Oh, locurile în care vei merge!)

Starea de separare caută să ia sfârșit

Intrând în ultimele luni ale acestui an de vibrație 1, mulți dintre noi ajung la o stare de hotărâre în propria conducere spirituală… acceptând natura suverană, independentă, DUMNEZEIASCĂ, acum, că suntem atât de adânc înrădăcinați în inimă (tema principală din 2017).

Întregul an 2017 ne-a ajutat și ne ajută să dobândim această capacitate… de a ne elibera de orice probleme 3D restante ale chakrei rădăcină, ce ne împiedică să ne împământăm adânc în ființa noastră, pentru a ajunge la deplinătatea autonomiei noastre. Pentru cei în curs de întrupare, prioritatea principală din acest an (de vibrație 1) a fost să rescrie chakra întâi cu conștiința DUMNEZEIASCĂ, pentru a se adânci mai mult în natura autorității divine a Sinelui care guvernează, existentă în fiecare din inimile noastre (noua chakră rădăcină), ca pregătire pentru realizarea uniunii divine de anul viitor.

2018 este un an universal 11/2 (2+0+1+8 = 11 (1+1) = 2), care are atât vibrația 11 a autorității spirituale, cât și vibrația 2 a uniunii/parteneriatului/armoniei… în care starea noastră de separare caută să ia sfârșit.

Doi este și numărul Femininului Divin/Mamei cosmice… adică chakra sacrală, pântecul creației… motiv pentru care ne-am petrecut o foarte mare parte din acest an punând în libertate energia Dumnezeiței în noi înșine, între noi și, prin urmare, în planeta în Sine. Înfruntându-ne și învingându-ne fricile antice de oprimare, rezultate din eoni de denaturare a genului sacru, suntem în sfârșit capabili să o eliberăm total pe „actrița noastră”, oferind astfel întâietății femininului Forța necesară pentru Creație Adevărată, străveche pe pământ.

În timp ce acest an universal 1 este/a fost dedicat rescrierii unei realități noi pentru chakra 1, stabilizând nivelul de bază al siguranței noastre în IUBIRE universală, anul universal 2 va fi dedicat rescrierii unei realități noi pentru chakra a 2-a, stabilind un nivel nou/mai înalt/unificat de exprimare a energiilor noastre creative și sexuale, în scopul de a se manifesta în cele mai echilibrate și armonioase moduri posibile.

Întrucât anul acesta am investit atât de mult timp/energie/atenție eliberând inima umană, întregindu-ne prin IUBIRE de Sine, intrăm pe un teren unde acum vom putea să ne împărtășim acea IUBIRE în maniere de tot felul… cu proiecte noi, oameni noi și relații importante noi. Acest fapt va aduce mult mai multă împlinire în viața noastră, pe măsură ce învățăm să ne încredem din nou în înțelepciunea și ocrotirea inimii noastre care acum este purificată.

Se înțelege deci de la sine că inima a fost elementul cheie al acestei etape a călătoriei, căci inima este cea care a eliberat locul sufletului independent din cadrul Sufletului colectiv mai vast… fapt ce a făcut posibilă învierea Femininului Divin, revenirea reală la locul și poziția lui legitimă pe această planetă.

La acestea noi spunem… există o schimbare clară în cooperarea cu planeta ca întreg, iar această schimbare este de datoria fiecărui suflet care se înalță în acest moment să o facă.

Prin asta vrem să spunem că schimbările de pe pământ, atât cele directe, cât și cele indirecte, sunt rezultatul inimilor purificate existente acum ca să ajute la înălțarea planetară, prin înălțarea personală și biologică.

Forța vitală planetară crește în tandem cu ridicarea lui kundalini în toți cei care au creat de bună voie în inima lor un spațiu, pentru ca divinitatea să le umple templul cu lumină.

Iar acum această lumină atinge limita ei inferioară.

Limita inferioară a Luminii

La cei aflați pe drumul cel mai înalt al autorității, al înălțării fizice, templul corpului ajunge acum la punctul de saturație al luminii.

Acest punct de saturație este o cerință necesară activării următorului nivel de trezire din ADN-ul divin… atât la nivel personal cât și planetar… și motivul pentru care e posibil să observați unele schimbări agreabile în perspectiva și realitatea voastră cotidiană.

Nivelul următor de iluminare pentru cei aflați pe calea întrupării este o conștientizare mai mare a corpului de lumină.

Acesta e gradul de conștientizare necesar pentru a anima modelul divin și pentru a alinia corpul mai dens cu corpul de lumină.

Și Pământul ajunge la punctul lui de saturație, intrând într-o nouă octavă a luminii, și am ajutat împreună planeta în acest proces. În timp ce ajutăm pământul să-și activeze și să treacă la modelul lui divin, traversăm în plan colectiv acest prag important, care îmi este explicat ca o perioadă foarte  vulnerabilă de tranziție, pe măsură ce trecem de la o etapă a întrupării la alta. Pentru a depăși acest prag e necesar să ne deschidem pentru a primi mai multă lumină, fapt ce ne face, pe noi și pământul, deosebit de vulnerabili la forțele inferioare.

Dacă ați dat întâmplător peste unele energii mai întunecate decât de obicei, simțind că vă dau târcoale sentimente de anxietate, e posibil ca aceasta să fie cauza… e ca și cum scutul psihic sau stratul de protecție din jurul pământului a fost temporar înlăturat, pentru a permite această infuzie importantă de lumină, ca pregătire pentru portalul 11:11.

Referitor la asta… mi se comunică că pentru cei pregătiți pentru următorul nivel de activare a corpului de lumină, va exista o altă contopire mai profundă cu corpul fizic, ce va iniția o nouă eliberare de acele aparent nesfârșite straturi ale tiparului karmic. Mi se arată un interval de timp pentru asta, ce precede portalul 11:11… mai exact 5 zile de lumină crescută, inclusiv portalul propriu-zis. Îmi imaginez că vom resimți asta printr-o altă rundă de activitate solară/vânturi solare și turbulențele geomagnetice aferente.

Din câte înțeleg, această limită inferioară a luminii inițiază nu doar o eliberare mai profundă a tiparului karmic, ci și activează asimilarea de către corpul fizic a corpului de lumină și tehnologiile superioare ale corpului, necesare tranziției noastre în noul spațiu vibrațional.

În această privință, portalul 11:11 este o răscruce importantă și îmi este arătat ca fiind un portal direct către noul an… an în care mulți vor finaliza și reflecta uniunea divină:

Anul viitor este un moment culminant pentru reflectarea sinelui în alții, pe măsură ce vă eliberați de tiparul corpului inferior și vă acceptați adevărul autentic, perfecțiunea divină.

În principiu, încă ne aflăm între stările întrupării, dar sistemul corpului inferior începe să interacționeze din nou cu conștiința corpului superior (CCS), care, prin actul în sine, retrogradează pe parcurs ultimul tipar karmic. Această interacțiune s-a putut realiza datorită perioadei de Rusalii din iunie, care ne-a pregătit corpul pentru deconectarea totală de trecutul nostru, prin intermediul eclipsei totale de Soare din august… dar abia acum începem să ne îndreptăm spre partea cealaltă a acestei acțiuni extraordinare. Cel puțin în măsura în care putem vedea unde ne-am aflat și de ce.

Înțelegem că pentru a putea să avansați în viață, să participați la lumea fizică, e necesar ca sistemul corpului vostru să se alinieze cu lumea fizică… și exact acest lucru s-a petrecut în tot acest timp, chiar dacă e posibil să pară altfel.

Oricât de dureroasă și necruțătoare a fost, perioada de Rusalii a reprezentat pivotul întrupării sufletului nostru în acest an, a contribuit într-o manieră foarte productivă la pregătirea noastră pentru acest nou nivel al iluminării corpului… focurile botezului (transmutării) realmente ne-au activat ADN-ul superior/DUMNEZEIESC/divin. Ei bine, în realitate focul alchimic ne-a decalcifiat ADN-ul cândva cristalizat, pentru a aduce la lumină, ca să spun așa, genetica noastră superioară (modelul Adam Kadmon)… astfel ca până la eclipsa de Soare mulți să fie pregătiți să înceapă procesul actual de aliniere cu nivelul fizic al existenței.

Această aliniere, atât pe plan personal cât și planetar, este acum în plină desfășurare… începându-și turul ei la roata destinului.

Sistemul circulator de lumină 5D

Pentru cei care ne aflăm la nivelul conștientizării corpului de lumină, un capitol nou se deschide din conștiința celulelor noastre, ce ne conduce la o relație nou-nouță (întrupată) cu viața.

Acum, că atingem un punct de saturație și corpul inferior interacționează cu conștiința corpului superior (CCS), încep să se activeze noi circuite de lumină… care activează dimensiuni noi ale conștiinței în ADN-ul nostru, în corp.

Când se activează aceste circuite noi, ele deschid noi canale ale forței vitale în matricea celulară, care creează puncte noi (de spin) de intersectare a luminii cu forma. Îmi sunt înfățișate aceste puncte de spin precum cele care unesc corpul auric cu corpul eteric al pământului. Acest mecanism al luminii asigură procesul de cooperare al înălțării personale și planetare și este necesar pentru a transmite frecvențele esențiale necesare pentru a colabora cu rețeaua/matricea noului Pământ.

Categoric că asta aduce imediat în minte imaginea picturii Teologul, a lui Alex Grey:

Teolog: Unirea conștiinței umane și divine ce împletește țesătura spațiului și timpului, în care Sinele și mediul lui sunt încorporate. (1984)

Consiliul explică că odată ce toate nivelurile corpului de lumină s-au activat și sunt conectate cu punctele de spin menționate mai sus… care în viziunea mea par să se afle de-a lungul meridianelor fizice de acupunctură… ele creează un sistem circulator de lumină de dimensiunea a 5-a.

Un lucru pe care dorim să-l înțelegeți în acest moment este acela că meridianele voastre biologice se conectează pe parcursul procesului cu meridianele pământului, într-o manieră nouă sau mai degrabă superioară.

Prin urmare, și voi faceți cunoștință cu fizicalitatea corpului vostru fizic și a pământului într-o manieră foarte nouă.

Deși această perioadă este vulnerabilă, întrucât vă simțiți centrați între vechiul flux al meridianelor și cel nou, veți descoperi simultan că dincolo de suprafață ia naștere un corp mult mai rezistent.

Nașterea acestui corp nou dincolo de suprafața modelului corpului nostru vechi/karmic, este o experiență interesantă, subtilă, solicitantă, vulnerabilă și frumoasă… toate acestea în același timp. Ca întotdeauna, ea este de asemenea combinată cu foarte mult disconfort, așa că este necesar să vă armonizați cu voi înșivă, pentru a vă conecta cu sistemul de comunicare al noilor circuite.

Acestea fiind spuse, conștiința corpului superior (CCS) este inconfundabilă… se simte ca un curent real interior de extaz unduios, ca și cum celulele ar fi super încântate (aparent) fără niciun motiv. El nu apare dintr-o stare mentală (deși contribuie categoric la gândire), ci mai mult dintr-o experiență conștientă, dintr-o bucurie și pozitivitate pură, ce dorește foarte mult să se exprime prin corp.

Aceste sentimente sunt rezultatul activării noilor circuite ce deschid în corp traseele noi ale forței vieții, pompându-ne prin vene IUBIRE universală.

Caracteristica distinctivă a Forței Vieții este aceea că, mai presus de orice, ea aspiră să creeze… să reînnoiască, să reînvigoreze, să re-imagineze, să găsească un scop nou, să restaureze… pur și simplu pentru a face lucrurile mai bine, mai armonioase, mai rafinate, mai eficiente, mai frumoase. Fie că avem sau nu această vitalitate fizică, putem simți această viață nouă ce apare subit, rugând să fie exprimată.

În stadiile de început, ea cauzează multe probleme sistemului corpului inferior, prin aceea că această energie caută să străpungă blocajele (de pe meridiane) cu o forță foarte electrizantă care este în mișcare, evoluează, schimbă forma mereu. Zi și noapte, ea caută o supapă, o cale de a intra în lumea fizică… prin VOI… fapt ce poate duce la multe nopți agitate și/sau fără somn, din cauza zbârnâitului continuu al corpului, a spasmelor sistemului nervos și, bineînțeles, a echivalentului îndrăgit al insomniei → zile neproductive, în care te simți epuizat.

Atunci când conștiința corpului superior (CCS) interacționează cu sistemul corpului inferior, ea poate să stârnească și unele răni foarte vechi de a fi Adevărul nostru deplin… pot apărea gânduri și impresii vechi, din multe vieți anterioare, chiar frică și anxietate, așa că sfatul este să fim atenți la orice „câmpuri mentale” și să îndrumăm cu răbdare eul inferior prin experiența mai înaltă. Orice impresii pe care le avem pe parcursul înălțării/întrupării sunt în general amprente ale memoriei celulare în curs de dizolvare, unele datând de la începutul cursului vieții noastre.

Când apar acele amintiri celulare, ele ne pot zgudui, așa că este important să ne detașăm și să observăm, să ne lăsăm CCS să ne conducă pe acest teren nou, fiind conștienți că ADN-ul nostru divin a fost calcifiat/cristalizat, înghețat în „timp”, de la începutul timpului. Adică sunt de așteptat unele schelete, dar nu trebuie crezut în ele.

Dacă/atunci când mintea nu poate accesa izvorul bunătății, simțiți pulsul corpului. Celulele noastre ne cheamă Acasă acum, începând să prindă viață, să respire noua Viață, să simtă optimismul (IUBIREA) în toate… chiar și atunci când nu există un motiv clar. CCS este ca un fluviu constant de fericire creativă, ce curge sub conștiența noastră conștientă… deocamdată e nevoie de un pic de efort (intenție) ca să accesăm acviferul euforiei, dar nivelul apelor crește treptat pentru a ne întâlni, pentru a ne menține în această stare încântătoare.

Cheia dobândirii acestui nou nivel de lumină este consecvența. La acest nivel de iluminare întrupată căutăm să găsim semne de stabilitate în mod regulat, demn de încredere, continuu… indiferent de ceea ce face lumea exterioară… indiferent de ceea ce face natura… indiferent de ceea ce face vremea… indiferent de ceea ce face Soarele etc.

Căutăm dovada energiei punctului zero, demonstrată de sustenabilitatea Sinelui nostru (câmpul toroidal total activat), prin potențialul ce se trezește pentru a ne susține neutralitatea mentală, emoțională și fizică… pentru a menține pacea interioară, bucuria creativă și armonia din interiorul haosului. Colectivitatea înălțată intră acum în această potențialitate…încet dar sigur, ne reconectăm circuitele superioare activate, cu cele ale pământului și cu toate celelalte inițieri (12 catene activate).

Pe măsură ce forța vitală se trezește mai plenar în peisajul corpului nostru, vom dobândi mai mult din orice… în special mai multă vitalitate fizică și putere. Odată ce suntem puternici în spirit, corpul va oglindi acel adevăr, dar în cursul dezvoltării mușchilor noștri spirituali de-a lungul anilor, se poate ca mușchii fizici să se fi atrofiat… chiar dacă am făcut exerciții fizice regulate sau mișcare. Și asta pentru că o parte foarte mare din forța noastră vitală a fost direcționată spre atingerea conștiinței mai înalte, spre atingerea acestei „limite minime de lumină”.

Pe măsură ce corpul de lumină coboară mai total în tărâmurile terestre, corpul fizic va fi din nou hrănit și fortificat de infuziile forței luminii, dar este important de asemenea să rămânem conștienți de faptul că vitalitatea noastră este în continuare puternic investită în transfigurarea corpului… precum și în ancorarea/stabilizarea liniei temporale a unității… și că, atât timp cât este cazul, avem/vom avea rezerve limitate.

De acord că toți ne aflăm în puncte diferite ale acestui proces, dar singurul element real este acesta: corpul este vehiculul vostru pentru înălțare, fiind prin urmare ghidul care să vă spună ce este potrivit pentru voi și când.

Am menționat asta acum câțiva ani, dar pentru că ne aflăm în stadii variate ale devenirii, merită să spun din nou că conștiința consiliului galactic a menționat cândva că transformarea totală poate să utilizeze până la 60-70% din rezervele forței noastre vitale în orice zi (gândiți-vă la zilele cu activitate solară intensă), așa că trebuie să fim mereu rezonabili cu rezultatele activității noastre, în special în momentele când spiritul ne este învigorat și totul pare posibil.

Ceea ce este… și nu este… până când ESTE.

Rezonanța noului corp

Un alt lucru care mi-a fost explicat este că nivelul următor de activare a corpului de lumină e necesar pentru procesul organic al regenerării celulare, pentru ca matricea minte-corp să se recalibreze la o nouă octavă a luminii reconfortante. De fapt, începând cu Luna nouă în Balanță (de pe 19 octombrie), am tot recepționat cuvintele „nouă octavă a luminii”, deși mi-a trebuit un minut ca să înțeleg perfect și intuitiv esența.

Această octavă nouă a luminii reconfortante crește vibrația corpului nostru fizic și a corpului planetar. La nivel personal, ea mărește viteza spinului (în mecanica cuantică și fizica particulelor elementare, spinul este momentul cinetic intrinsec al unei particule. În mecanica clasică, impulsul unghiular al unui corp este asociat cu rotația corpului în jurul propriului centru de masă. N.tr.), pe măsură ce celulele noastre preiau rezonanța noului corp. Această nouă viteză a spinului e creată de Merkaba activată din jurul fiecărei celule, fiind de asemenea responsabilă de centrifugarea a tot ceea ce nu este aliniat cu conștiința ce ne guvernează corpul.

Conștiința care ne guvernează corpul este conștiința corpului superior, ESTE conștiința nemuririi, ESTE ADN-ul divin și inteligența genetică avansată, ce au stat inactive în matricea celulară umană mii și mii de ani.

Știți că sunteți în contact cu conștiința voastră nemuritoare atunci când lucrurile cândva foarte provocatoare pentru a le accepta (mental) drept adevărate devin normale, chiar lăsate să meargă de la sine… ceva obișnuit pentru mintea conștientă. Personal, am avut o profundă activare a corpului de lumină în timpul eclipselor din octombrie 2014, care a adus schimbări pozitive în viața mea, iar partea cea mai memorabilă a fost schimbarea totală în conștiință, ce mi-a permis să percep (chiar dacă pentru o clipă) dincolo de modelul muritor.

Iată mai jos un fragment din acel articol de blog:

Aflată în această stare, am putut cumva să privesc „înapoi” la modelul corpului 3D în care concomitent încă trăiesc și am înțeles, cu multă claritate, stupiditatea întregii situații… lipsa generală a funcției lui și cum faptul de a-ți fi împiedicat accesul la centrul de putere este atât de arhaic, încât experiența de a fi un om 3d nici măcar nu are sens, în comparație cu modelul uman divin original, postactivarea așa-zisului „ADN Divin”. Nu este nici măcar în același multivers de înțelegere.

Pe măsură ce se trezește această inteligență… inteligența DUMNEZEIASCĂ/genomul uman divin… corpul fizic începe să dobândească un ritm vibratoriu nou, iar această vibrație nouă a corpului are o calitate foarte nouă… o calitate curativă, reparatorie, de genul „pot face”, ce este rezultatul activării ADN-ului divin prin uniunea spiritului cu forma. De asemenea, corpul fizic devine foarte receptiv la vibrația noastră generală, la felul în care gândim și simțim în orice moment și ne comunică (destul de instantaneu) atunci când nu suntem aliniați.

NOTĂ: Pe măsură ce se activează ADN-ul Divin, e posibil să observați schimbări/semne în meditațiile sau vizualizările voastre, ce reflectă această trezire. De exemplu, am văzut de curând o spirală foarte largă, sclipitoare și foarte „reflectorizantă” de ADN AURIU, coborându-mi pe coloană, de fiecare dată când pătrund în interior. În exercițiile/vizualizările mele de împământare am mai observat că acum plutesc foarte ușor deasupra pământului, într-un câmp energetic (toroidal) autogenerat, în loc să mă împământez în planetă, în modul obișnuit. Aceste indicatoare sunt subtile, dar foarte revelatoare.

Celulele ni se accelerează la modul propriu, mărindu-și viteza spinului, pentru a întruni cerințele luminii ce vine din natura noastră spirituală reală, frecvența prin care existăm în stările exaltate. Aceasta e vibrația necesară Vindecării (regenerării celulare) reale, așa că e posibil să aveți senzația că în conștiința voastră ceva a devenit brusc clar, îndemnându-vă să luați măsuri noi cu privire la problemele vechi din țesuturile voastre și/sau credeți subit că acum imposibilul e posibil.

Formele-gând cu totul noi ce apar din corpul fizic constituie un semn clar că conștiința corpului superior interacționează cu sistemul corpului inferior, prin noul sistem de comunicare… reconectarea circuitelor de lumină 5D. Aceste gânduri/sentimente/Cunoașteri ce apar de curând provin din miezul Adevărului nostru spiritual autentic… mai exact din corpul Ka.

Iisus mi-a descris corpul Ka în felul următor:

„Corpul spiritului dat fiecărei ființe încarnate în momentul nașterii. Ka-ul divin acționează ca o interfață pentru ca sufletul să fie adus în tărâmurile fizice… este partea sufletului care conține harta perfecțiunii voastre umane și care menține acea perfecțiune, chiar și în ciuda încercărilor umane mari, a purtării urâte, a bolii sau automutilării.

Această hartă a perfecțiunii umane a fost creată pentru a fi modelul la care să reveniți în această etapă a evoluției. Întrucât acest model este fortifiant, adică se reface și se reînnoiește singur, este de maximă importanță ca aceste atribute să fie reamintite în formă.“

Comunicarea cu corpul Ka (cu ajutorul CCS) nu e mentală, ea este fără exagerare o formă de Cell Speak… ce apare rapid din inteligența celulei. Ea diferă de procesul de informare de a „învăța despre” capacitățile corpului… lucru pe care îl facem din 2012, când a început coborârea în formă. Acest stadiu nou reprezintă mai mult o integrare a acelor informații, o Cunoaștere bazată pe simțire, ce depășește orice îndoială.

NOTĂ: e posibil de asemenea să interacționați cu corpul Ka în meditațiile voastre, atunci când treziți amintirile Ka-ului întrupat. El se prezintă ca un „dublu eteric al corpului” (versiunea de vibrație mai înaltă a perfecțiunii voastre umane), ce poate să intre în spațiul unde meditați și să se unească cu corpul fizic prin intermediul punctelor de spin ale meridianelor menționate mai sus. Dacă nu, aceasta este o vizualizare extraordinară la care să participați în acest moment.

Acestea fiind spuse și oricât de incitantă ar fi această nouă calitate expansivă a energiei corpului, ea este totuși un proces concret, ce reclamă conștiinciozitate, autoritate și o credință, încredere și disciplină nemăsurate, în timp ce intrăm în și ieșim din conștiința corpului superior și rezonanța noului corp. În unele zile/ore este o adiere, în alte zile/ore crezi că ești nebun pentru că gândești toate astea. Niciun scenariu nu contează cu adevărat, dar este util să rămâi împământat și detașat de ambele.

După cum vă puteți imagina, nu este o acțiune ușoară sau lipsită de efort… pentru voi, pentru conștiința corpului vostru, pentru orice nivel al sistemului corpului vostru.

Este un proces prin care doar inițiații cei mai de seamă sunt pregătiți în prezent și prin care fiecare dintre cei pregătiți îi va ajuta la rândul lui pe alții pe parcursul acestui proces dificil, ca susținători ai noului potențial uman.

În mare, ceea ce mi se cere să transmit cu claritate drept „cea mai pertinentă idee de înțeles în acest moment” este complexitatea absolută a ceea ce ia formă, la modul propriu, și faptul că trebuie să avem încredere totală că inteligența corpului nostru va face fructuoasă această călătorie de colaborare.

Știm că atingerea vibrației necesare pentru a iniția tehnologiile corpului de lumină a fost un urcuș lent și nu pentru cei slabi de inimă… totuși… pentru cei aflați în față, acest proces este motivul pentru care au venit și pentru care reușesc, în ciuda tuturor greutăților.

Este un proces deopotrivă nou și extrem de vechi pentru voi… în care învățați să vă ajustați lumea interioară la lumea exterioară, străduindu-vă să găsiți echilibrul necesar între sanctuarul vostru interior, palatul păcii voastre interioare, și lumea din jur.

În acest sens, vă reamintim din nou că vă treziți și vă amintiți… că acolo unde se întâlnesc acele lumi, existați în uniune adevărată.

Portalul oglinzii

Pe măsură ce traversăm granița dintre etapele întrupării noastre, corpul fizic începe să dobândească o nouă expresie de sine, pe lângă eliberarea de expresia noastră învechită. Acesta este un proces simultan, la fel cum sunt toate sfârșiturile și începuturile, dar schimbările de la nivelul fizic al vieții noastre tind să ne amplifice neliniștea… ceea ce este normal și de așteptat… și motivul pentru care Consiliul Suprem Pleiadian ar vrea să facă cunoscute unele informații referitoare la proces.

Acum, și spunem asta cu multă grijă… cei care trec la această vibrație nouă a conștiinței corpului se vor elibera de un nou strat, mai profund, de densitate învechită, atât în corpul fizic, cât și în viața fizică.

Spunem asta nu pentru a vă preveni, ci pentru a vă face conștienți de înțelegerea faptului că pe măsură ce corpul începe acest nivel nou de eliberare, veți asista de asemenea la eliberarea de obiceiuri fizice ale vieții și formei karmice.

Mai devreme anul acesta, chiar în preajma Rusaliilor, Consiliul m-a informat că apropiatul portal 11:11 reprezintă ceea ce ei numesc acum Portalul oglinzii… procesul de sincronizare a expresiilor noastre superioare și inferioare, de a deveni (oglindi) o reflectare exterioară mai exactă a Sinelui nostru autentic.

Atunci când fizicalitatea începe să asimileze natura noastră spirituală reală, corpul va cunoaște de bună seamă schimbări… dar și viața noastră va începe să se schimbe pentru a reflecta cine devenim. Trecem la o nouă conștiință a corpului și prin urmare atragem/vom atrage noi stiluri de viață ce rezonează mai mult cu întruparea noastră.

Aceste schimbări se pot manifesta în multe forme, așa că ni se cere să fim deschiși, receptivi și încrezători în ceea ce se dezvăluie.

Schimbările din corp și viață reprezintă o parte normală din procesul de transfigurare și cu toate că duce la un rezultat cât se poate de miraculos, călătoria reclamă conștientizare… și, de multe ori, disciplină.

Este un proces dintre cele mai importante și motivul pentru care a durat trei decenii ca să se ajungă aici.

Vehiculul corporal pe care l-am folosit pentru a lua parte la experiența karmică a pământului, a dualității… și sistemul de meridiane existent pentru a susține acea realitate… se schimbă pe măsură ce ne redirecționăm circuitele spre o vibrație mai înaltă. Atunci când corpul fizic se acordează la frecvența nouă, el se deconectează în mod natural de frecvența veche… iar acest proces impune să nu mai acordăm deloc atenție vechilor obiceiuri fizice, vechilor structuri fizice și alegerilor de viață care susțin matricea ce a servit șederii noastre în separare.

Asistăm și vom continua să asistăm pentru un timp la realocarea forței vieții, pe măsură ce redirecționăm fluxul reSurselor, de la modelul cauzal la modelul divin, pentru experiența vieții noi. Prin urmare, în timp ce avansăm vom sesiza o chemare clară spre lucruri noi, dar și o renunțare la atașamente/interes față de unele lucruri vechi… chiar și de unele lucruri pe care le-am îndrăgit cândva.

Pentru unii, acesta e într-adevăr un moment declanșator, căci incertitudinea legată de ceea ce urmează are tendința de a stârni un sentiment de frică sau neliniște.

Vrem să fie foarte clar faptul că eliminați nu doar instinctele voastre de bază și structurile pe care le-ați construit în jurul lor, ci eliminați și efectele secundare dăunătoare acelor instincte mai de bază, ce sunt cauza principală a foarte multă suferință.

Intrând în această perioadă de ajustare ce ne îndrumă să ne extindem în experiențe noi, întreaga noastră realitate fizică trece la o vibrație nouă, însemnând că intrăm într-un sistem de clasificare cu totul nou. Asta începe cu corpul fizic, dar se extinde în întreaga noastră viață, continuând în munca, relațiile, recrearea din viața noastră… până la interesele noastre în general.

De la eclipsa de Soare, se poate să fi remarcat într-un mod mai profund aceste schimbări în „munca voastră spirituală”.

De exemplu, mulți care și-au încheiat experiența umană inferioară nu mai sunt dedicați muncii constante cu ei, fapt ce pune în libertate multă forță vitală pentru a explora lucruri noi. Prin urmare, în timp ce avansăm prin această etapă de iluminare întrupată, vehiculul nostru fizic devine antena prin care trimitem și primim IUBIRE universală spre și de la lumea din jur.

Asta înseamnă, mai presus de orice, apariția de noi dorințe ce atrag potențiale noi care vor conduce la o prioritate foarte nouă… că vom fi atrași spre noi interese în viață, unele care poate că nu ne-au interesat înainte.

În ceea ce mă privește, o schimbare majoră tocmai a apărut acum 4 zile, odată cu o conștientizare subită, cu toate că descurajantă, că mă voi muta mai devreme decât anticipasem. Deși știu că partenerul meu și eu ne-am pierdut aproape de tot bucuria de a trăi în acest loc, că a mai rămas foarte puțină forță a vieții care să ne susțină, în același timp este descurajant, prin aceea că de-a lungul celor 12 ani cât am trăit (ne-am înălțat) aici am pus ATÂT de multă iubire în această proprietate… am restaurat și renovat aproape fiecare centimetru, la interior și exterior, ajungând ca abia acum să înceapă să reflecte cu acuratețe viziunea noastră interioară.

Fie ce-o fi, chemarea la acțiune a venit și, deși o parte din mine vrea categoric să o ignore… poate chiar să protesteze un pic  (de acord, mult)… scopul nostru de a trăi aici ia sfârșit. Nu imediat, dar abundența forței vieții, care cândva ne-a alimentat și susținut pasiunile în această casă, a început deja să se mute, fiind deja transferată viitoarei noastre vieți. Așa că acum trebuie să ne îndreptăm atenția spre noua noastră traiectorie… să ne ajustăm prioritățile, să fim total în acord și aliniați vibrațional cu viața viitoare care ne așteaptă… chiar dacă avem o mică idee despre ce înseamnă asta.

Este timpul pentru toți să începem să facem pași reali în direcția Cunoașterii inimii, în timp ce ne invită să trecem prin portalul oglinzii, în nou. E timpul să ne decretăm viziunea raiului pe pământ, întrucât cei dornici să o facă au pregătirea specializată și aptitudinile necesare creării de sisteme ale lumii noi, pentru Epoca de Aur. Indiferent că e vorba de tehnologie nouă, de viață în comunitate, de noi sisteme de guvernare/financiare/educaționale etc., ni se cere să fim pe poziție și total pregătiți pentru a participa… pentru a da viață acelor viziuni, pentru a exprima extazul deplin al Spiritului, în formă.

Dacă putem să ne dăm voie să răspundem deschis la noi invitații de schimbare a vieții… să nu mai ezităm și/sau să ne amânăm destinul, să simțim și să exprimăm sentimentul de libertate și aventură care apare prin inițierea a ceva nou… vom ajunge să cunoaștem din nou entuziasmul și curajul puterii noastre de Creator.

Să știți că schimbarea atmosferei ESTE o parte integrantă din noua viteză a spinului vostru, ESTE noua calitate a energiei la care mulți dintre voi participați plenar.

Priviți-o în felul următor… corpul vostru este realmente un transmițător ce se acordează la frecvențe noi, la sisteme ale realității noi, așa că orice chemare la noutate este de fapt o invitație de a întâmpina reflecțiile exterioare ale dorințelor voastre cele mai intime.

Ca atare, vă încurajăm să fiți deschiși la ceea ce apare, să întâmpinați noua voastră stare cu un sentiment de curiozitate, chiar încântare, în timp ce ajungeți să cunoașteți o nouă latură a Sinelui vostru și felul în care ea produce o viață nouă, în moduri noi.

Apropiatul portal 11:11 va fi esențial în această privință, dar este doar ușa, ușa pe care VOI trebuie să intrați… e marea deschidere către o nouă reflectare a Sinelui, în care vă veți dezvolta mai plenar pe măsură ce anul universal 2 vă cheamă înainte.

Chemare la IUBIRE mai înaltă

În următorul an (de vibrație universală 2), mulți vor intra în ceea ce se numește ‘încheierea etapei uniunii divine’… atât în ei înșiși, cât și în dinamica parteneriatului sacru.

Pe măsură ce ajungeți să vă conștientizați drept maeștri fizici și ce va însemna asta în timp ce treceți la finalizarea etapei de uniune divină, veți ajunge să cunoașteți relația în cel mai adevărat sens, drept cea mai importantă oglindă dintre toate.

Reunirea partenerilor sacri în lumea fizică este rezultatul/răsplata pentru reunirea partenerilor sacri în interior… unirea polarităților noastre interioare masculină-feminină. Este punctul în care călătoria noastră individuală și personală, de suflet în curs de înălțare, își întâlnește imaginea reflectată în altcineva și nu indică doar nivelul de realizare, ci are un scop însemnat pentru înălțarea pământului și a omenirii.

La nivel mai înalt, scopul parteneriatelor sacre este dublu: 1) ele au și mențin amestecul echilibrat al energiilor masculine-feminine în fizicalitate, servind ca o adevărată ancoră pentru linia temporară unificată, precum și 2) pentru a servi ca exemplu despre ceea ce Consiliul numește „IUBIRE deplină” sau mai înaltă.

În acest sens, am vrea să precizăm că aceia dintre voi care se pregătesc să întâlnească reflectarea exterioară a uniunii profunde a masculinului-femininului lor primesc deja semnalele… chemarea Inimii, să spunem… cu toate că în realitate chemarea este o experiență total întrupată.

Aceste ‘semnale’ apar sub forma dorinței venite din Inimă, dar se manifestă ca o chemare viscerală corporală spre și de la partenerul vostru sacru.

Pentru cei care la ora actuală trăiesc în parteneriat cu „celălalt”, această chemare interioară generează expresia mai înaltă a conștiinței în relațiile existente… valurile sufletului ce tânjește după o uniune profundă reprezintă expresia exterioară a consolidării uniunii noastre interioare, care pulsează energii spre și de la matricea inimii noastre superioare, făcând să apară energiile IUBIRII mai înalte, care acum se pot manifesta în parteneriatele sacre.

Pentru cei care în prezent nu trăiesc în parteneriat cu perechea lor, dar vor să o facă, chemarea pulsatorie a matricei inimii superioare servește în același fel… atunci când IUBIREA voastră unificată comunică cu conștiința planetară, atrage aceste uniuni, materializând în viața și lumea voastră exterioară dinamica relației interioare purificate.

Aflu că, în ambele cazuri parteneriatele de uniune sacră vor da senzația de ceva foarte nou… nefiind deloc similare cu dinamica karmică, prin care suntem obișnuiți să relaționăm în iubirea  de nivel jos… iubirea codependentă (nevoie și atașament uman) bazată pe separare.

Aceste relații bazate pe IUBIRE mai înaltă abia încep să-și facă cunoscută prezența, existând totuși o Cunoaștere incontestabilă că partenerul sacru vă cheamă, căci veți simți plenar beatitudinea chemării inimii.

Nu o veți simți ca pe o nevoie, ci ca pe o aspirație de a vă împărtăși plenitudinea cu altcineva… pentru a cocrea cu ajutorul IUBIRII mai înalte, în lumea de jos.

Există senzația de a fi deja angajați în această relație, întrucât sentimentul care vine din interior este atât de plenar, încât aproape că nu contează dacă există o uniune în plan fizic sau nu. Dar atunci când există, când ia naștere în formă, ea există pur și simplu pentru bucuria de a vă vedea, de a vă cunoaște pe voi înȘivă într-un mod foarte plenar, în altcineva.

Aceasta e starea de plenitudine interioară necesară pentru a atrage o dinamică a partenerului divin… faptul că sunteți sau nu deja într-o relație cu acel partener nu contează, căci uniunea exterioară ‘contează’ doar prin finalitatea uniunii interioare.

În ultimele luni din acest an de vibrație 1, atenția se va concentra pe noua Creație a Sinelui și  finalizarea interioară a singularității noastre, în timp ce înaintăm prin hotărârile rămase, necesare pentru independența noastră reală ca ființe suverane (DUMNEZEU).

Odată ce suntem fermi în autonomia noastră totală… adică nu mai dorim un parteneriat dintr-o poziție karmică… vom fi liberi să trecem la dinamica perechii divine cu partenerul nostru sacru, dacă alegem astfel.

La fel ca în cazul tuturor începuturilor din această călătorie, munca noastră se îndreaptă rapid spre planul social, dar cât de norocos este faptul că Jupiter se va afla în Scorpion aproape tot anul 2018, ajutându-ne să ajungem la o uniune mai profundă cu ceilalți, datorită unei IUBIRI mai înalte… susținându-ne să facem ceea ce ne place cu cine ne place, să exprimăm puterea reală a energiilor noastre creative/sexuale într-o manieră înălțătoare.

Pentru cei care simt chemarea la parteneriat divin, este timpul să alchimizeze, să redefinească și să rescrie scenariul denaturat (și foarte volatil) al relațiilor umane intime… să (re)descopere sexualitatea sacră și să restabilească schimbul de IUBIRE fizică, în modul cel mai echilibrat energetic, mai reciproc și mai armonios posibil.

#floare la ureche#

♡,

Lauren

ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2017 Toate drepturile rezervate.