Din PROGRAME
28/06/2017
Reurbanizarea multidimensională
27/07/2017
Show all

Lauren, 25 iulie 2017, Raport 5D

Puterea Inimii sacre: pentru IUBIREA de Sine

De Lauren, 25 iulie 2017, Raport 5D

Traducere: Ana Nicolai

În schema mai largă a lucrurilor, iulie a fost o lună de tranziție foarte importantă între energiile purificatoare ale Rusaliilor și energiile apropiatei eclipse din august. Într-un fel se poate să fi avut senzația că ne tatonăm drumul înainte printr-un coridor subteran lung și întunecat, care aproape ne-a împiedicat să vedem dincolo de capacitatea personală de procesare, dar situația se schimbă din nou radical și avem în sfârșit străfulgerări despre locul în care am fost, de ce și ce rost a avut întregul efort.

Cu Marte și Soare aflate toată luna în tărâmul emoțional al Racului, am fost mobilizați la o scufundare serioasă în adâncuri, până în miezul sinelui și celulelor noastre, ca pregătire pentru următoarea serie de evenimente celeste puternice ale anului: eclipsa parțială de Lună de pe 7 august, Poarta Leului de pe 8 august și mult anticipata eclipsă totală de Soare de pe 21 august, ce au loc toate în zodia Leului, acționată de energia Inimii.

Ne creăm Euniversul cu fiecare pas pe care îl facem în direcția IUBIRII de Sine necondiționate.

În timp ce am săpat adânc în fundațiile noastre/ne-am ocupat de problemele de bază restante, ne-am adaptat simultan și la frecvențele noi/mai înalte introduse prin portalul solstițiului din iunie. Acele valuri solare ce modifică ADN-ul au crescut vibrația generală până la un nivel amețitor… tot ca pregătire pentru evenimentele din august… și am simțit cu toții arsura lor într-un mod ce se poate să fi fost dificil, dar care ne provoacă cu ardoare să pășim în experiența unei vieți mai vaste.

Aceste energii considerabil mai puternice/pure sunt noua stare obișnuită următoare și, ca întotdeauna, noi trebuie să ne ajustăm, să ne adaptăm și să ne aliniem cu frecvențele, ridicându-ne frecvența personală și biologică pentru a ajunge la nivelul lor… fapt ce se reduce întotdeauna la debarasarea de și mai multă lipsă de autenticitate, de toxine mentale, emoționale și fizice, în scopul de a ne mări vibrația/viteza de rotație.

Măsura în care am putut să de-densificăm prima jumătate a anului va fi relevantă pentru întreaga eliberare ce ne așteaptă până la sfârșitul anului, mai ales prin intermediul acestei perioade de eclipse foarte unică și al portalului 8:8 care este întotdeauna dătător de putere.

Aceia dintre voi care se întreabă când se vor „domoli” energiile, amintiți-vă că procesul de evoluție este continuu, prin aceea că energiile nu se diminuează niciodată, ci ne forțează să progresăm. Adică singura cale e să trecem prin ele, ceea ce înseamnă un proces constant de rafinare personală… de acordare/reacordare… racordându-ne la noua bandă de frecvențe și renunțând apoi la tot ceea ce nu mai este în acord cu frecvența nouă/mai înaltă. Dar odată ce am redus încărcătura, am integrat și ne-am aclimatizat, înaintăm din nou fără efort… și întotdeauna într-o manieră mai bună, mai pură, mai luminoasă, mai creativ de vie și mai satisfăcătoare.

Deoarece energia de la solstițiu a fost puternică, mulți au fost aruncați într-o adevărată centrifugă de purificare puternică, ce a impus o serie de eliberări… eliminarea unei serii de programe, în scopul îndepărtării aspectelor expirate. Eliminarea din noi a părților/tiparelor/comportamentelor care nu ne mai sunt de folos, în scopul de a ne rafina exprimarea energiei, poate părea migăloasă și laborioasă, dar e esențială pentru obținerea echilibrului final pentru înălțare personală… adică rațiunea pentru care suntem aici.

Frecvențele DUMNEZEU sunt acum printre noi și ne cer să ne eliberăm de identificarea cu orice lucru, pentru a ne contopi cu TOATE lucrurile. Intrarea în lunile de vară/iarnă a fost puțin derutantă… DAR întreaga capitulare, eliberare (chiar și de acele lucruri care fac parte intrinsecă din planul nostru divin) este/a avut ca scop această fază incitantă care dorește să pună un punct ferm trecutului, astfel ca să putem intra pe deplin în PREZENT.

Celor pregătiți „să ne finalizăm seriile de activare a Merkabei” (mai multe despre asta mai jos) nu ne este permis să aducem cu noi în perioada eclipselor nicio parte din identitatea pe care am creat-o pentru noi în dualitate, deoarece o mare parte din acea călătorie s-a bazat pe munca noastră karmică și/sau serviciul pentru trezirea planetară/spirituală.

Da, a fost o perioadă extra-ordinară de golire și poate fi tulburător faptul de a observa că ne scad forța vitală, motivația, inspirația creativă și resursele, dar prioritatea/scopul/dorințele noastre pur și simplu trec la un cadru nou, întrucât toate circuitele noastre sunt redirecționate spre un nou server central.

Dacă simțiți că vă copleșesc zidurile, e posibil ca acesta să fie motivul. Am adus la suprafață ceea ce a mai rămas pe fundul mării vieții noastre în dualitate, deoarece în iunie/iulie am făcut alegeri (linii temporale) noi și importante… alegeri ce vor determina cum vom simți eclipsele și locul în care ne vor ghida să aterizăm. Ca întotdeauna, noul peisaj nu se va dezvălui/nu se poate dezvălui până când/dacă noi nu îi facem loc. Dacă vă puteți păstra credința (refuzați să reacționați/dați energie circumstanțelor neplăcute), în curând vor apărea uși acolo unde cândva nu exista niciuna.

Ne așteaptă o perioadă cu totul uimitoare, chiar dacă de nedescris… perioadă ce va provoca inima curajoasă de leu din noi toți să se ridice, să ne ghideze, să ne împuternicească și să ne elibereze, prin ceea ce consiliile galactice numesc o serie de „evenimente cosmice de neuitat”.

Așadar, mintea la o parte, inima ACTIVATĂ… și să ne bucurăm de călătorie!

Începe perioada eclipselor

Pe 23 iulie, odată cu Luna nouă în Leu, a început un ciclu cosmic nou și s-a deschis oficial portalul eclipselor.

Pentru cei care facilitează conștient înălțarea planetară/personală, această serie aparte de eclipse are un scop măreț (micro și macro), deoarece conține codurile de creație masculine și feminine necesare finalizării etapei de soluționare a trecutului nostru (rezolvând/dizolvând/absorbind linii temporale), precum și codările necesare să inițieze revelarea întrupării christificate (realizarea modelului superior) pentru fiecare suflet ce s-a pregătit pentru această serie foarte specială de evenimente. NOTĂ: vom integra și asimila aceste energii până la următorul ciclu de eclipse de la începutul lui 2018.

Când spunem „pregătire”, vrem să fie clar faptul că ne referim în primul rând la purificarea mentală și emoțională inițiată de coborârea Duhului Sfânt în planurile pământești, care a provocat profunda eliberare celulară rezultată din „prezența în interior a spiritului”.

Fiecare dintre noi, în felul său, trece printr-un ciclu de purificare evident de/deliberat de temeinic, care a început pe 4 iunie și în timpul căruia au avut loc 2 evenimente semnificative: Marte a intrat în Rac, fapt ce a inițiat o purificare emoțională și celulară profundă care a fost apoi perpetuată/susținută de Rusalii (tot pe 4 iunie), când flăcările sacre (kundalini) ale transmutării au învăluit amintirile celulare străvechi din istoria noastră genetică… în unele cazuri vechi de ere întregi… conducându-l pe fiecare dintre noi printr-o purificare a întregului sistem al corpului, ca pregătire pentru următoarele 6 săptămâni.

Deși se poate ca durata acestui ciclu să fi dat un sens nou cuvântului intens… s-a simțit ca și cum am fi trecut direct din foc în mașina de spălat a fost totuși necesară o curățare a sufletului divin orchestrată, care să ne ajute pe fiecare în parte să renunțăm la densitate, să ne curățăm canalele, astfel ca să fim deschiși și pregătiți să primim cu mai multă ușurință apropiatele coduri și frecvente. Și, bineînțeles, ca să diseminăm apoi acele frecvențe în rețelele Pământului, cu cât mai puține filtre/blocaje/miasme posibile.

Într-un limbaj simplu  motivul acestei purificări (în mare parte feminină) atât de cuprinzătoare a fost acela de a face mai suportabile următoarele una-două luni… chiar plăcute… pentru a elimina (temă importantă) orice stă în calea luminii ce pătrunde în profunzime, fapt ce impune ca fiecare dintre noi să-și schimbe total linia temporală în cea mai înaltă realitate posibilă, ce ne este disponibilă în acest moment.

În timp ce scriu, faza de pregătire pentru această perioadă apropiată este încă în vigoare și, potrivit ființelor galactice, va continua până la sfârșitul Lunii noi, pe 26 iulie, în aceeași zi în care se deschide portalul 8:8… adică anul nou planetar.

Deși putem simți deja forța apropiatei porți stelare, atunci când se va deschide vom intra într-o perioadă de accelerare rapidă. Această accelerare ar putea fi resimțită fie învigorantă și revitalizantă, fie inducătoare de copleșire și anxietate. O mare parte din acea opțiune depinde de cât de dispuși/capabili suntem să avem încredere în capacitatea Inimii de a ne ghida și de cât de dispuși/capabili suntem să ne lăsăm la ușă creierul care gândește.

Perioada favorabilă plină de forță, ce se deschide în fața voastră, nu doar întâmpină mult anticipatul ciclu de eclipse, ci și vă conduce direct în Portalul Leului, când sunt transmise Pământului codurile de lumină evolutive pentru anul nou planetar.

Combinația de evenimente celeste din acest an este foarte specială… ea anunță schimbări colective și personale fără precedent, ce depășesc cu mult domeniul și raza normală a posibilităților cotidiene.

Dacă vă simțiți în continuare descurajați și/sau incapabili să vă motivați în acest sens, încredințați-vă cu ei, recunoscând în totalitate faptul că vă este de folos în moduri (încă) necunoscute.

Cu siguranță că a existat un nou nivel de provocare și da, trebuie să ne abandonăm într-un mod mai profund/amplu, DAR… dacă ne încredințăm întru totul acestui proces, ne permitem rara oportunitate de a finaliza descendențele genetice și karmice personale, familiale, ancestrale care și-au urmat cursul, în scopul de a ne alinia cu Pământul și cu potențialul cel mai înalt al omenirii…  de a pune în sfârșit capăt vechiului tipar/sistem care ne-a susținut în dualitate și de a trece la unitate, pentru totdeauna.

Din câte se spune, eclipsele furnizează vehiculului (Merkaba) energia necesară pentru a ajunge la destinația nouă/mai înaltă și mai autentică, dar pentru a ajunge acolo vom avea nevoie de o concentrare de neclintit (centrată în inimă), de o doză suplimentară de disciplină mentală și de capitulare continuă. Elementele cheie pentru o tranziție tihnită sunt: 1) capacitatea de a rămâne DESCHIS, flexibil și de a ne adapta la evenimente… 2) să rămânem conectați la realitatea mai înaltă/ceea ce se întâmplă cu adevărat și 3) să arătăm calea cu ajutorul energiei feminine (inimă și corp), permițând fluxului sentimentelor noastre intuitive să ne ghideze în cealaltă parte.

Știu că eclipsele tind să stârnească reacții ancestrale bazate pe frică, dar mi se subliniază că asta nu înseamnă că trebuie să fie greu sau dur… de aceea am petrecut foarte multe luni pregătindu-ne anume pentru ACEST moment. DACĂ alegem astfel și DACĂ putem lăsa Inima să ne ghideze necondiționat, rezultatul poate fi o călătorie uluitoare, mistică/magică în necunoscut.

Pentru semințele stelare care se află printre noi, eclipsele pot părea mai degrabă normale. De fapt, acestea sunt momentele pe care le-am așteptat… când timpul se evaporă, imposibilul devine posibil și neimaginabilul devine real.

reNaștere, reÎnvățare, reCreare

La solstițiu, imediat după procesul de purificare de la Rusalii, mulți dintre noi au renăscut din nou (într-o vibrație mai înaltă), iar de atunci lucrăm sârguincioși pentru a ne ancora cu fermitate în acest nivel nou al noii noastre experiențe umane.

Nu a fost neapărat ușor și probabil că vom lucra puțin la stabilizarea picioarelor noastre nesigure, dar deja am început o călătorie absolut nouă de maturizare, de a ne familiariza cu viața… deși de data asta, în timp ce stăm cu susul în sus (dinspre interior spre exterior) și ne suprapunem viziunea mai înaltă/mai adevărată/mai cuprinzătoare asupra lumii pe care am creat-o înainte.

La fel ca trecerea prin experiența morții și renașterea în lumea formei, acum e necesar să ne creăm din nou realitatea… având o vedere proaspătă și chiar o inocență copilărească. Salutare zodia Leului.

Realitatea, așa cum o cunoaștem, nu e neclintită, ci maleabilă… tot ce trăim e legat de vibrația personală.

În dualitate, cât timp menținem separarea între eul nostru și Sursă, vedem/atragem/cunoaștem contrariile… toți oamenii/scenariile necesare pentru a lumina locurile (umbra) din noi în care păstrăm separarea (frica) între eul uman și Sursa (reală) puterii noastre. Spre exemplu (unul foarte simplist), dacă mai avem în noi nerezolvată energia victimei, vom continua să atragem energia agresorului… pe acei oameni și/sau situații de viață care pot demonstra (oglindi) frecvența pe care o emitem (prin mecanisme universale/holografice), reflectând lumina asupra locurilor (ascunse) unde ne simțim lipsiți de putere.

Aceasta e singura cale de a ne vedea pe noi înșine în dualitate și, prin urmare, modalitatea principală prin care ne creăm realitatea… prin polaritate, adică cauză și efect.

Și în conștiința unificată, în care sinele ESTE Sursa, vedem/trăim totul corelat cu vibrația personală, numai că după ce ne-am neutralizat și ne-am echilibrat polaritățile interioare, începem să vedem/atragem/trăim similaritatea (și anume cine se aseamănă se adună), în locul contrariilor… aici ne creăm realitatea ca o extensie și expresie a propriei IUBIRI, a adevărului nostru unic și personal, așa cum se manifestă în lumea din jurul nostru.

Astfel ne creăm propriul EUnivers.

Ne creăm propriul EUnivers cu fiecare pas pe care îl facem în favoarea adevărului nostru… de fiecare dată când ne IUBIM necondiționat, de fiecare dată când ne păstrăm Sinele ca și centru absolut al hologramei noastre, ne creăm de asemenea universul. Atunci când ne manifestăm IUBIREA pe care o vedem-simțim-reamintim în interior, viziunea noastră mai înaltă prinde viață… devine lumea noastră… iar planul nostru se materializează.

Doar prin angajamentul de a vă iubi cu adevărat Sinele puteți dobândi curajul necesar pentru a deveni centrul absolut al uni-versului vostru și apoi să vă creați viața în consecință. – CSP în Creează ca IUBIRE

Înțelegerea mecanismului holografic existent ne permite să ne deschidem spre lumile infinite din interiorul lumilor, să trecem liberi în abundența realităților noului Pământ, să dăm viață Pământului Făgăduinței. Dar acest fapt se poate materializa doar cu ajutorul viziunii unificate (inima), a ochilor noi pentru viața nouă, ce rezultă din vederea Sinelui ÎNTREG.

Capacitatea de a ne VEDEA pe noi înȘine ne determină capacitatea de a VEDEA (și prin urmare de a crea) lumea din interiorul nostru… de a accesa planul păstrat în locul tainic din Inima noastră. Acolo unde avem unghiuri moarte, vederea ne este distorsionată… acolo unde vederea ne este distorsionată, capacitatea de a ne percepe planul divin este distorsionată.

De aceea trebuie aduse la lumină toate umbrele… recunoscute, acceptate, IUBITE… înainte de a putea crea din noul nostru model. Tot din această cauză scopul nostru mai înalt nu ni se revelează până nu ne aflăm pe deplin în Inimă… cu cât rămânem mai profund în Inimă, cu atât avem mai mult acces la planul sufletului nostru.

Pe măsură ce creați lumea nouă în interiorul vostru, creați lumea nouă în jurul vostru… pe măsură ce conștientizați modelul nou ce ia naștere, conștientizați Raiul.

Până nu ne finalizăm munca cu umbra, nu vom fi total concentrați pe creațiile noului nostru model, deoarece nu le putem VEDEA în întregime. Conștiența noastră permanentă se concentrează pe noul tipar atunci când 1) putem să ne vedem TOTALITATEA ființei și 2) când relația cu tot ce vedem în noi este pură.

Atunci când ne raportăm la noi înșine ca fiind puri, ne putem raporta la lume ca fiind pură. Aceasta e o condiție prealabilă, deoarece în lumea nouă, relația cu TINE determină totul… și anume, așa cum relaționezi cu tine, așa relaționezi cu ceilalți și cu lumea din jurul tău și așa relaționează ceilalți și lumea cu tine. Adică, TU ești tot ceea ce ESTE.

Dacă vedeți defecte în voi, vedeți defecte în lumea voastră și, conform universului holografic, aceea e lumea pe care o proiectați/creați. În mod similar (în sens opus), orice defect pe care îl vedem în lume își are originea în părțile neiubite din noi. IUBIȚI-VĂ defectele pe care le vedeți la voi, iar programele acelei realități vor dispărea de pe rola filmului vostru.

Dacă vă acordați la această nouă bandă de frecvențe la care încă ne adaptăm, e posibil să observați că nu există separare rămasă între ceea ce este în interior și ceea ce e în exterior… că VOI sunteți tot. Noi am fost mereu totul, doar că acum nu mai avem cum să evităm/să ne ferim/să scăpăm de NOI.

Următoarele 6 săptămâni vă vor purta pe un covor fermecat în interiorul lumii VOASTRE, unde veți avea o ocazie specială de a vedea, cu ochi clari, în ce fel vă vedeți cu adevărat pe voi înșivă și cum a fost creată lumea din jurul acelui sine.

Puterea IUBIRII

 În raportul anterior, Consiliul Suprem Pleiadian a menționat că a doua jumătate a lui 2017 are unele daruri noi și unice pentru cei cu Inima pură… și că lucruri noi vor fi cerute de la ceea ce ei au numit „tribul Inimii noului om”.

… 1) să fim deosebit de autentici în tranzacțiile noastre, 2) să împământăm acele tranzacții autentice într-un mod care ne servește (în primul rând) nouă, fapt ce servește în esență TUTUROR și 3) să ne recreăm întreaga viață, nu doar acele domenii din viață în care suntem în mod intrinsec abili, pe baza adevărului despre cine Știm că suntem.

Acum înțeleg mai clar că pe durata eclipselor aceste energii ale Inimii împuternicite, pe care le-am acumulat prin intermediul flăcărilor Inimii sacre de la Rusalii, vor fi mobilizate să acționeze… mai exact, mi se arată câteva momente de pe parcurs, în care vom fi chemați să ne IUBIM pe noi înȘine mai presus de TOATE, că acea IUBIRE de sine este, în esență, generatoarea acestei călătorii, la fel cum e generatoarea înălțării personale și planetare.

În funcție de cum se vor desfășura lucrurile pentru fiecare, fie ne va fi testată autoritatea Inimii (de a alege IUBIREA în locul fricii), fie vom găsi hotărâre în această capacitate (de a ne rescrie istoria). E foarte probabil să fie câte puțin din fiecare.

În ambele situații, calea de mijloc constă în bunăvoința noastră de a accepta și de a ne manifesta puterea divină feminină, pentru a ne elibera, pentru a pune capăt unor tipare foarte ancestrale de creație denaturată. Vom avea câteva ocazii sigure și neașteptate de a ne încrede implicit în amalgamul echilibrat al puterii Inimii… varietatea unică a puterii (feline/feminine) Leului, care îmbină energiile împuternicte ale plexului solar și inimii într-un mod minunat.

Purificarea prin care am trecut ne-a fost de mare folos în această privință, ne-a ajutat să rupem niște lanțuri grele din jurul inimii… lanțuri ce ne-au făcut să ne fie frică (eoni întregi) de schimbare, în loc să o acceptăm. Noul nivel de neînfricare, promis după Rusalii, ne va permite acum să facem multe progrese, dacă avem încredere deplină în ceea ce apare.

Astfel, fiecare dintre noi va porni într-o călătorie nouă ce va atrage situațiile de viață necesare pentru a aduce la lumină aceste părți noi din noi…  pentru a transmuta toată acea alchimie emoțională recentă, într-un potențial creativ cu totul nou (adică transfigurare), și pentru a aduce la viață acel potențial, cu ajutorul unei Inimi total deschisă, încrezătoare și împuternicită.

Luna trecută am spus că a gândi cu Inima nu mai este „opțional”, că în prezent este o cerință și că în curând vom observa (poate la nivel colectiv) de ce este exact așa. Mi se dă o viziune clară cu o coardă întinsă ce unește eclipsele și apele învolburate ale mării de dedesubt… și înțelegerea faptului că dacă rămânem ferm ancorați în Inimă, vom înainta pe sfoară fără efort… chiar cu curaj și grație. Dar dacă ne angrenăm mintea (inferioară) și cădem în apele tumultuoase de dedesubt, vom avea mai mult zbucium emoțional decât necesar.

De această dată este important să ne amintim că tăria puterii inimii noastre se măsoară în IUBIREA de Sine… ale cărei derivate aduc sentimente profunde de merit și valoare. Acest fapt va fi important deoarece 1) ceea ce credem cu adevărat și profund despre această capacitate va ieși categoric la lumină și 2) ne vom afla pe un teren necunoscut, unde ne vor fi prezentate numeroase puncte de alegere noi. Fiecare din aceste puncte de alegere reprezintă o ocazie reală de a alege un gând nou/mai înalt/original, ce se aliniază cu planul nostru divin și ne permite să trecem cu totul la modelul nostru înălțat, să ne ocupăm locul și poziția meritată, de adevărați lideri ai IUBIRII în acest moment.

Odată ce ne IUBIM pe noi înșine necondiționat, IUBIM necondiționat toate lucrurile… odată ce avem acces la puritatea ființei noastre, avem acces la puritatea întregii existențe, și de aceea relația noastră cu ceilalți și cu lumea fizică se schimbă atât de radical… pentru că relația noastră cu Sinele este schimbată radical. Nu mai suntem dispuși/capabili să acceptăm mai puțin decât știe Inima noastră că este Adevărat.

Așa că acum avem ocazia de a ne crea din nou relația cu TOT ce ține de fizicalitate, pe baza acestei relații noi cu Sinele… corpul nostru, partenerii noștri (fie că e vorba de convocarea în lumea fizică a companionilor noștri divini și/sau de a face mai profunde parteneriatele fizice existente), relațiile cu familia/prietenii, cu lucrurile și chestiile noastre lumești, cu aspirațiile și motivațiile noastre, cu tot ce ține de ele.

Când suntem purificați, totul trebuie să provină dintr-un loc pur (din adevărul esenței noastre diamantine), fapt ce înseamnă să ne dăm voie să ne îndrăgostim din nou de viață, de fiecare aspect al ei, chiar (și mai ales) și de locurile în care înainte au existat frică și aversiune… la fel cum ne-am reamintit cum să ne îndrăgostim iar de noi înșine. Acest lucru nu este doar posibil, ci și necesar pentru înălțarea fizică… a coexista în lumea 3D având o conștiință unificată înseamnă a aplica IUBIREA uni-versală la absolut TOATE lucrurile.

Aceasta e o temă recurentă din comunicările mele din prezent cu toate ființele din afara lumii noastre, așa că vom constata că puterea total activată a inimii va mobiliza curajul nostru de a fi total noi înșine cu ceilalți, de a nu mai fi „din lume”, ci în ȘI din lume din nou… de a ne deschide Sinele spre intimitate adevărată, de a ne conecta mai profund și de a împărtăși mai mult… de a accepta ceva neplăcut dar de neschimbat în experiența vieții (și în relațiile noastre), cu Sinele întreg intact.

Vom fi chemați spre locuri în care ne-am abținut, de care ne-am cramponat, în care ne-am îngrădit energia și ni se va cere să facem exact contrariul… să intrăm în acele experiențe și să trecem prin ele, cu neînfricare. Acum e mai ușor de făcut asta, dar e necesar să fie luate măsuri pentru a ancora aceste căi noi, la nivelul de bază al vieții noastre, unde fiecare interacțiune devine o oportunitate, fiecare obstacol devine un buldozer.

De cele mai multe ori, acest lucru înseamnă ocaziile mărunte, de zi cu zi, în care ni se oferă șanse subtile dar profunde de a face alegeri noi, de a înlocui programe vechi cu gânduri eliberate, așa că a face să conteze fiecare moment este o necesitate.

Alteori, acest fapt poate implica să reluăm legătura cu oameni din trecutul nostru și/sau să reînviem relații, dintr-un loc al plenitudinii. Acest lucru nu este întotdeauna ușor, întrucât apasă pe părți din corpul fricii noastre și pe o condiționare ce poate avea judecăți puternice și/sau respingere dureroasă față de adevărul personal, dar Inima noastră este acum gata să ierte și să uite total, să îi lase pe ceilalți în ea, să aibă încredere în capacitatea de a ne IUBI pe noi înșine în orice situație ce se poate să ne fi rănit în trecut.

Odată ce ne întregim prin IUBIRE de sine, e necesar să învățăm apoi să dăruim și să primim IUBIRE în egală măsură… fără să ne abținem, dar și fără să ne trădăm pe noi înșine. Pentru a fi în lume, e necesar să fim deprinși prin practică când să împărtășim liber și când e nevoie de o reținere moderată. Nu mai este îndeajuns să avem gândurile și sentimentele potrivite… manifestarea lor în lume, unii cu alții, într-o manieră sinceră este modul în care transmitem ștafeta, în care inițiem lanțul evoluției umane despre care am vorbit luna trecută.

În esență, învățăm să FIM prezenți în lumea (separată) din lumea interioară (înălțată) și luăm acum/vom lua măsurile fizice necesare realizării acelui scop. Singura cale de a face acest lucru într-o manieră eficientă este cu ajutorul unui câmp al inimii/tor total activat… potrivit Consiliului, acest lucru ne este acum la îndemână.

Înlocuirea programării

A fi renăscut în unitate înseamnă a fi 100% responsabil de felul în care trăim totul… de fiecare linie temporală… și pentru că nu a mai rămas libertatea de mișcare între trecut-prezent-viitor, în absolut fiecare moment alegerile noastre sunt rescrise, programele vechi sunt înlocuite cu potențiale noi… adică e necesar să înlocuim nu doar programarea veche cu privire la relațiile noastre, ci la TOATE lucrurile.

Procedând astfel, descoperim că fiecare decizie nouă pe care o luăm aduce o nouă descoperire ce nu ne-a fost disponibilă până atunci… că aceste alegeri noi au (în sfârșit) puterea de a dăinui. Mai mult de atât, ele atrag elemente noi, oportunități noi pentru experiențe de viață noi ce se armonizează cu vibrația adevărului nostru autentic… că atunci când avem curajul de a fi adevărați, atragem acel adevăr într-un mod similar.

Capacitatea noastră de a fi inexcuzabil de autentici, fideli nouă înȘine în toate felurile, ne dă acces la punctul zero, la euniversul nostru, fapt ce ne pune în mișcare noul model. Iisus Christos ne-a oferit luna trecută mici informații despre asta, când  a spus că:

 …. „lucrurile necesare pentru a institui modelul noii noastre vieți vor fi aduse acum în centrul atenției, iar aceste aspecte noi, pe măsură ce iau naștere, elimină în mod organic aspectele vechi… că acest ‘program de înlocuire’ va deveni o activitate zilnică, în care nu e necesar să ne concentrăm pe ceea ce a fost, ci exclusiv pe ceea ce începe să FIe.”

Ultima frază de mai sus este esențială și am sentimentul că va continua să fie pe toată durata eclipselor, pe măsură ce lucrăm ca să ne re-scriem viața pe baza noilor noastre viziuni… acele gânduri/lucruri/programe ce trebuie aruncate sunt ț i p ă t o r de clare și în fiecare din acele momente avem ocazia să ne consolidăm noul adevăr, să ne amintim de realitatea noastră mai înaltă în locurile unde mai suntem agățați în dualitate, fiind împiedicați de orice urme rămase din amintirile rănii de bază.

Aceasta este o acțiune deopotrivă ușoară și riguroasă, prin aceea că orice. lucru. mărunt. trebuie reprogramat, rafinat, reacordat la matricea hologramei noi. Unii se află în punctul în care acum e necesar să filtrăm fiecare acțiune de zi cu zi, cu un pieptăn cu dinți fini, pentru a reține orice impedimente din ceea ce transmitem, iar dacă o facem, să le recalculăm cu ajutorul noului nostru procesor. Devine clar faptul că după ce ne rezolvăm chestiile umane inferioare, e necesar apoi să revenim la acele locuri din programarea noastră, pentru a transmite un semnal nou… pentru a înlocui acele linii temporale inferioare cu altele superioare.

Este neîndurător, știu, dar dacă ați făcut până acum lucrarea emoțională, va fi floare la ureche în comparație cu alte dăți din trecut… pare să fie mai degrabă o „potrivire pe poziție” repetată… ca și cum am avea toate instrumentele și doar trebuie să le folosim la nivelul de bază al vieții.

Folosirea acelor instrumente este oarecum ușoară, odată ce avem mecanismele puse la punct, pentru a rămâne conștienți, pentru a ne aminti în fiecare moment de puterea noastră de a schimba lucrurile… de a invoca, de a accepta, de a comanda realitatea cea mai înaltă care ne este disponibilă în orice moment. De-acum, pentru cei aflați pe punctul de a se întrupa total, această practică este probabil ceva obișnuit.

NOTĂ: Acest proces de înlocuire a programării va fi evidențiat în special pe durata apropiatului ciclu de rafinare al lui Mercur retrograd (12 august)…. (Pentru mine) Faptul că are loc în intervalul acestei serii de evenimente puternice, vorbește despre capacitatea noastră de a eclipsa total aceste programe mentale din trecut… prin însuși faptul de a ne conștientiza potențialul de a trece în sfârșit și în totalitate la o expresie superioară a Sinelui.

De la ÎN serviciu, la CA serviciu

De la Rusalii, o temă majoră și constantă a fost o disoluție nouă/mai profundă a identității… iar din ceea ce mi se spune, acest fapt este emoționant în special pentru lucrătorii întru lumină și cei care arată drumul, care sunt în mod conștient „în serviciu” adus planetei, de la Convergența Armonică din august 1987.

NOTĂ: Încă nu îmi este întru totul clară legătura, poate se va dezvălui mai târziu, dar văd un fir clar între Convergența Armonică și apropiata eclipsă de Soare. Mi se arată că, pentru cei care s-au activat la sau în preajma acelui moment, acest ciclu de 30 de ani este foarte semnificativ.

Aceia dintre noi care renasc la viață și care acum pot vedea pe fiecare nivel că procesul de „trezire spirituală” a fost doar asta… un proces… se întorc acum la ceea ce este și a fost mereu autentic pentru noi, în cel mai omenesc mod. Dar pentru unii această adâncire în experiența pământească creează din câte se pare o prăpastie, o criză de identitate mai profundă, o debarasare de falsitatea deghizată în „serviciu” pentru cei care mai rămân în dinamica „ajutorării altora” și/sau a lumii ca fiind factorul esențial, Sursa supremă a adevărului nostru autentic. Ceea ce nu este așa. SINELE este.

Calea spre realitatea mai înaltă a trecut întotdeauna prin sine, numai că, așa cum înțeleg eu lucrurile, acum 30 de ani natura holografică a existenței nu a fost total vizibilă și/sau înțeleasă (la un nivel personal), așa că conștientizarea faptului că noi înșine suntem catalizatorul înălțării… că ne aflăm aici nu doar pentru a atinge o conștiință mai înaltă, dar și pentru a o întrupa… nu a fost cu totul clar și/sau adoptat în întregime de toți cei care s-au trezit în acel moment.

Dar acum, că Matricea Creației adevărate este pusă la punct și devine din ce în ce mai greu de susținut metodologia „în slujba”, pentru cei aflați în frunte, mi se face cunoscut faptul că aceia care încă se mai agață de acea dinamică expirată, cu susul în jos/dinspre exterior spre interior, devin foarte sentimentali.

Dacă acest lucru e valabil pentru voi, este important să înțelegeți că mecanica creației s-a schimbat, că odată ce ajungem cu susul în sus, suntem TOT TIMPUL în serviciu… că în calitate de ființe înălțate, unificate, întregi, nu trăim în serviciu, ci CA serviciu.

În unitate, experiența integrată a vieții în sine ESTE serviciul nostru adus întregului (nu suntem separați în NICIUN fel), așa că orice serviciu folosit de dragul „altor” forțe înseamnă a ieși în afara Sinelui… introduce separare între sine și Sursă. Adevărul holografic despre eunivers afirmă că odată ce NOI suntem întregi, îi percepem pe toți oamenii și toate lucrurile ca fiind întregi… că ceea ce facem pentru noi înșine, facem pentru ceilalți. Motiv pentru care în unitate toate lucrurile gravitează în jurul Sinelui (centrat în Inimă). NOTĂ:  Pentru cei care au urmat cursul prin corespondență Creează ca IUBIRE, acesta ar putea fi un moment potrivit pentru a revedea Lecția 3.

În densitatea a 5-a, scopul nostru este să cunoaștem și să exprimăm Sinele de dragul de a cunoaște și exprima Sursa, așa că singura cale de a servi în unitate este să fim fideli  SINELUI, să acționăm din interesul Sinelui nostru (superior).

Acestea fiind spuse, prin orchestrarea perfectă a planului divin, nu toată lumea se află la același nivel de adevăr, prin urmare punctul în care vă aflați în procesul propriu de fuzionare și constituția voastră personală vor determina gradul de reușită în orice frecvență/expresie dată. Rețineți totuși că odată ce ați depășit frecvența acelei expresii, nu o mai puteți susține/încuraja, așa că ea se va diminua în mod natural, pentru a fi înlocuită de o expresie nouă/mai înaltă.

Aceasta este o enigmă complicată pentru cei care arată drumul, pentru că munca noastră pare să fie „în serviciul” altora, dar la nivelul cel mai înalt, dorința noastră centrată în Inimă pentru exprimarea Sinelui acționează în interesul unul SINE mult mai vast… Sinele care este conectat cu TOATE… iar faptul de a proceda astfel poate părea altora drept egoism. Dar adevărul (mai înalt) este că la nivelul unificat al conștiinței acționăm întotdeauna în interesul Sinelui nostru, deoarece ne conștientizăm pe noi înȘine CA un aspect al Sursei.

Atunci când ne unim aspectele umane și divine, nu mai există nicio separare între sine și serviciu și, prin urmare, cei care au trăit o viață întreagă în serviciu adus celorlalți, disociată de sine, trebuie acum să schimbe macazul, pentru a întrupa serviciul ca pe ceva ce SUNTEM, dar categoric că asta ne schimbă orientarea față de el… asta fiind de obicei tot ceea ce se cere.

În unele cazuri, această reorientare va conduce înapoi la expresia originală/scopul original (sau o versiune a ei/lui) al sufletului nostru, numai că într-un mod nou/mai înalt, mai centrat (divin) pe Sine. Pentru alții, pe durata eclipselor e posibil să apară o carieră cu totul nouă sau o nouă experiență de viață.

În ambele cazuri, o autoevaluare onestă este imperios necesară pentru a înainta. Realitatea noastră fizică reflectă acum acele locuri unde avem nevoie să ne concentrăm în continuare/să dăm foarte multă atenție… acele locuri unde susținerea noastră dispare, unde resursele (energetice, financiare și de alte feluri) ni se micșorează sau unde interesul nostru scade… și să facem ajustările/schimbările necesare pentru a ne redirecționa destinul spre calea mai înaltă ce ne cheamă pe toți tot înainte.

Vom fi presați să facem acum aceste alegeri, cu o seriozitate și o integritate absolute. Întotdeauna este de preferat să alegem conștient (atunci când nu reușim să alegem, urmează suferința), dar dacă avem curajul să fim total onești cu noi înșine, să ne deschidem inima spre noi posibilități, apropiatele eclipse ar putea să ofere ocazii neașteptate de valorificare a acelui curaj… revelând opțiuni noi pe care e posibil să nu le vedem apărând, dar asta ar putea să ne pună inima pe jar (de data asta într-un sens plăcut).

La nivel mai înalt, mecanismele creației adevărate sunt mai importante decât orice, motiv pentru care toți am fost forțați să ne cernem viața prin sită, să avem încredere în orice dorință, în fiecare aspirație și motivație a noastră, în timp ce ne reorientăm spre un mod de viață cu totul nou.

A ne întâlni pe noi înșine în această manieră nouă nu este lipsit de efort, prin aceea că e posibil să facem ceva opus multor condiționări de lungă durată. Cu toate acestea, este esențial să conștientizăm că între spirit și materie nu mai există separare și că acum întregul nostru „succes spiritual” trebuie căutat prin intermediul eului și al vieții noastre fizice.

După ce ne contopim cu TOTALITATEA (ne înălțăm), trebuie apoi să ne renaștem (coborâm) din nou în individualitate (fizicalitate)… numai că de data aceasta ne naștem (întrupăm) cu întreaga noastră conștiință intactă.

Procesul de coeziune

Am aflat că apropiata eclipsă de Soare e numită convergența particulei, și deși nu am primit personal acele informații, voi spune că a atins o coardă clară în ființa mea, la întâlniri recente ale Consiliului, în care eclipsa solară a fost descrisă (la un nivel personal) ca inițiind ceea ce ei au numit un proces de coeziune.

 Coeziunea a fost descrisă drept o energie unificatoare ce propulsează sistemul corpului inferior printr-un proces prin care toate aspectele sinelui… toate aspectele individualizate ale sufletului și liniile temporale paralele/personale… converg într-o UNICĂ expresie. (Poate că această convergență a particulei este veriga de legătură cu  Convergența Armonică. )

S-a menționat de asemenea că această ocazie fără precedent, de a unifica TOATE aspectele sinelui va servi la consolidarea noii noastre experiențe umane… la eliberarea tuturor restricțiilor care ne împiedică întruparea totală, la redirecționarea tuturor circuitelor și, în final, la resetarea coordonatelor noastre, pentru a se alinia total cu/planifica modelul nostru divin. Toate acestea par destul de extraordinare… teoretic.

E posibil să observați deja această coeziune, sub forma secvențelor extrasenzoriale repetate sau recurente și/sau a celor din vis, în care revedeți aceeași linie temporală în repetate rânduri, în încercarea de a rezolva-renunța la ceea ce inhibă atingerea acestui apogeu și procesul de absorbire. Foarte adesea, aceste soluționări ale liniilor temporale ne vor atrage atenția chiar înainte de a adormi, cu flash-uri despre spațiul unui vis foarte „familiar”, pe care îl frecventăm. Aceste flash-uri sunt o chemare la soluționare... pentru a intenționa în mod deliberat acea concluzie și/sau pentru a comanda conștient întoarcerea oricăror aspecte nestatornice.

NOTĂ: Acest proces de coeziune nu constituie doar o reunire a aspectelor sufletului într-o expresie unică și unificată a Sinelui, ci, din câte înțeleg, este de asemenea ceea ce creează noul model, pas cu pas, pentru ca experiența vieții noastre înălțate să meargă înainte.

Pentru mulți, a venit acum timpul de a reabsorbi toate părțile din noi care au existat în multiple dimensiuni și realități… timpul de a aduce TOTALITATEA ființei noastre în momentul ACUM. În timp ce chemarea de înapoiere a tuturor aspectelor sufletului este transmisă în curentul vieții noastre, ne pregătim concomitent pentru ceea ce se numește „o expirație de proporții grandioase”… o implozie și apoi o explozie de energie. Primul meu gând a fost că aceasta are legătură cu big bang-ul personal, menționat în rapoarte mai devreme anul acesta.

Prin acest proces de implozie-explozie, cei pregătiți își vor fi reamintit toate versiunile trecute și viitoare ale sinelui, își vor fi rezolvat toate datoriile karmice și își vor redirecționa simultan fluxul personal (toroidal) de energie, dinspre interior spre exterior… decât spre interior DINSPRE exterior, cum a menționat maestrul Iisus în raportul precedent:

În perioada Rusaliilor am descărcat codurile necesare realizării acestui nou nivel de transformare și, drept rezultat, forța noastră vitală s-a aflat în procesul FOARTE complex al unei restructurări totale (dinspre interior spre exterior), necesară pentru a redirecționa fluxul de energie dinspre interior spre exterior (toroidal îmi vine în minte)… iată cum o descrie Iisus:

„Corpul fizic își face trecerea de la transmutare la transfigurare, pe măsură ce forța noastră vitală începe să redirecționeze fluxul de energie dinspre interior spre exterior.

Această energie care curge înspre exterior vine acum în totalitate din interior, ceea ce înseamnă că fiecare schimbare, fiecare modificare din corpul uman vine din natura voastră divină reală, din modelul perfecțiunii voastre.”

După cum interpretez eu, „energia ce curge dinspre exterior și provine din interior” este fluxul divin de energie ce rezultă din „big bang-ul personal”, din toate părțile sinelui ce implodează (se integrează) spre INterior, după care tot ce există în interior este apoi explodat (proiectat) spre exterior… o expansiune continuă ce se aliniază cu expansiunea ÎNTREGII Creații.

Acest flux divin (toroidal) de energie e necesar pentru a atrage SPRE noi totalitatea reSurselor (energiei) universale… pentru a ne menține pe noi înșine ca microcosmos al macrocosmosului… și este făcut posibil prin activarea completă a Merkabei „originale” (cu 12 vârfuri), vehiculul pentru realizarea conștiinței esenței noastre cristaline din dimensiunea a 12-a.

Merkaba originală

 Aceia dintre noi aflați pe calea înălțării fizice își dezvoltă sau își activează de mulți ani Merkaba originală, prin diverse cicluri.

Aceasta este o cerință pentru înălțare și întrupare… pentru a integra corpul de lumină în corpul fizic… și mi se arată că pe durata apropiatei eclipse solare vom primi codurile cosmice necesare finalizării seriilor de activare a Merkabei noastre, pentru a iniția câmpul (toroidal) de dimensiunea a 12-a necesar să existe în lumea nouă.

NOTĂ: Este un lucru obișnuit în cazul activărilor Merkabei să resimțiți unele senzații de amețeală/instabilitate, de greață, de învârtire, modificări ale presiunii la nivelul urechilor/capului, dezorientare etc. Cu toate energiile amplificate din luna august, mă aștept total să nu existe excepții.

Merkaba originală… cea pe care am avut-o când ne-am creat… este o structură geometrică sacră și complexă ce emană din Floarea vieții. Ea constă din două tetraedre ce se rotesc în sens invers (adică Steaua lui David) care, atunci când sunt total activate, creează un câmp energetic de torsiune.

Refacerea acestui câmp de forță sacru e necesară atât pentru elevarea conștiinței noastre în tărâmurile mai înalte, cât și pentru coborârea modelului Adam Kadmon în fizicalitate, după realizarea divină. Modelul Adam Kadmon este templul/modelul perfecțiunii noastre biologice, ADN-ul nostru DUMNEZEIESC… harta sau coordonatele pentru câmpul nostru bioenergetic (toroidal) independent… care este intrinsec Merkabei originale.

De la căderea omului, în timp ce am existat în conștiința separării (de Sursă), am funcționat în cadrul unui câmp nenatural sau ceea ce CSP numește un câmp „merkaba fals”, conectat la rețeaua/matricea falsă destinată rasei umane sclave. Alterarea modelului nostru divin creează o rotație inversă, în care câmpurile merkabei anorganice se rotesc în direcție opusă față de Merkaba organică/originală.

În acest sens, dorim să vă reamintim că fluxul inversat al toroidului constituie în esență o inversare a polilor personali, prin aceea că inversați fluxul de energie exact în modul opus ce a fost planificat în dualitate, prin intermediul tiparului cauzal/karmic.

 Vehiculul merkabei false îmi este descris drept „modelul de-evolutiv” ce se mișcă în direcția descendentă a degenerării, pe când Merkaba originală este modelul „evolutiv” ce se mișcă în direcția ascendentă a regenerării.

Prin urmare, în timp ce merkaba falsă se rotește în sens invers, ne „densificăm” (coborâm în densitate/separare)… devenim deconectați/în carantină, deoarece suntem rupți de Sursa noastră originală de energie și de circuitul de reînnoire ce ne permite să primim/ne umplem cu forța primară a vieții. Această tehnologie de rotație inversă creează ceea ce mie mi se pare a fi energia unei găuri negre ce aspiră forța de viață exterioară din alții/mediu (într-un stil parazitar), în scopul de a se susține.

Pe de altă parte, Merkaba originală conține structurile electromagnetice necesare pentru a atrage continuu și a recicla Forța vieții universale, pentru a crea un sistem de inteligență divină ce se susține, se reglează și se regenerează singur, care este racordat direct în Sursa întregii creații… anulând toate interferențele de mediu ce vin din lumea exterioară și cu care se amestecă câmpurile noastre.

Acest flux de energie adecvat susține că nu mai suntem legați de legile naturii, că câmpul conștiinței noastre se extinde mult dincolo de planurile pământului, ceea ce înseamnă, printre alte lucruri, că avem în noi o capacitate extraordinară de a introduce informații din afara lumii.

Această inducție de energie, să-i spunem, vă este necesară pentru a vă menține ca ‘oameni divini’… ca hibrizi cosmico-umani.

Prin aceasta, potențialul de viață se mărește de 1.000 de ori, căci vă pregătiți nu doar pentru inaugurarea raiului pe pământ, ci și pentru a-l întrupa.

Am simțit să împărtășesc această imagine uimitoare, intituIată „Merkaba Adam Kadmon”, creată de Filip Forss, un membru din TWYH și un artist digital genial. Îți mulțumesc, @filip!

Urez cu sinceritate fiecăruia dintre voi cea mai magică călătorie pe covorul fermecat, din foarte multele voastre vieți!

,

Lauren

ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2017 Toate drepturile rezervate.