5. Nodurile de Haos – Culegere de texte – Vol 2
03/06/2017
4. Nodurile de Haos – culegere Vol 1
04/06/2017
Show all

Lauren, 29 iunie 2017, raportul 5D

IUBIREA prevalează: apare lumea Inimii

Lauren, 29 iunie 2017, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

 

O vară fericită (!)… o iarnă fericită celor din emisfera sudică… și Dumnezeule ce mai anotimp ne așteaptă (literalmente)! Sunt surprinsă la gândul că intrăm deja în a doua jumătate a anului… parcă a trecut o veșnicie de când am intrat în acest an de vibrație universală 1 și iată-ne aici, în punctul central al unui alt moment major de cotitură, al unei noi finalizări grandioase.

Ne-am petrecut cea mai mare parte a acestei luni înghițiți de limbile de foc ale Rusaliilor , arzând zgura restantă din viața noastră cauzală, inclusiv călătoria de crucificare/înviere pentru a ajunge aici… transmutând niște amintiri celulare foarte vechi, asociate modelului (karmic) ce expiră… toate acestea ca pregătire pentru un alt anotimp de schimbare extrem de accelerată.

Pe măsură ce aceste flăcări sacre se intensifică în noi, ele continuă să elimine înregistrările din trecut stocate în corpul fizic… amprentele celulare/impresiile emoționale provenite din vieți și descendențe care nu mai sunt necesare și care ne sunt șterse cu mare atenție din ADN (prin intermediul inițierilor din viață care fac posibilă această eliberare), chiar în timp ce ne ancorăm noul model pentru experiența noii vieți.

Ne aflăm în punctul în care „a gândi cu inima” nu mai este opțional.

Din cauza eliberării a foarte multe amintiri celulare ce ne oglindesc trecutul… este uimitor/tulburător CÂT de multe păstrează corpul… se poate să fi avut senzația că ați retrăit unele chestii vechi… de vieți întregi… ajungând să fiți derutați că ați revenit „iar aici”, după ce luni de zile nu ați fost aici. Dar când sunteți „în ele”, sunteți în ele și chiar dacă în principiu nu am fost deloc în ele… ci doar le finalizăm… este totuși dificil să vezi dincolo de ele.

Vestea bună este că, dacă/atunci când ne abandonăm total lor… dacă/atunci când ne dăm voie să simțim cu adevărat disconfortul lucrurilor cărora le opunem rezistență timp de numeroase încarnări… acceptăm acel nivel insondabil de profund de detașare, necesar pentru a ne elibera de gravitația pe care o târâm după noi încă de la căderea omului… atunci, în timp ce avansăm, ne va fi oferită capacitatea de a reconstrui din temelie, pe baza Adevărului întreg despre cine Știm acum că suntem.

Orice rupturi restante, pe care de la echinocțiu le găsim în țesătura vieții noastre, trebuie să le coasem din nou cu firele autenticității, pentru a ne țese un eunivers ce ne reflectă cu exactitate, pe baza coordonatelor noastre noi/reale, care vor crea în final o lume în care dorim cu adevărat să trăim… o lume a Inimii.

Aceasta e rațiunea pentru care suntem aici, făurind o înălțare fizică pentru planetă… noi suntem frecvența viitorului, întrupată în prezent, care rescrie trecutul. Deținem vibrația (modelul) lumii noi în Inimile noastre purificate, așa că NOI suntem cei care trebuie să dăm mai întâi ființă acelei lumi.

A realiza acest lucru, a ne concretiza cu adevărat înălțarea, necesită o finalizare grandioasă a primului nivel (uman) al jocului, „capitularea totală” (moartea finală a trecutului nostru karmic)… să ne eliberăm de orice ultimă povară (spirituală, mentală, emoțională și fizică) ce ne ține îngreunați de dualitate, împiedicându-ne să intrăm total în noua noastră stare exaltată. A face tabula rasa (ștergerea tiparului karmic) reprezintă un efort extraordinar… dar odată ce îl vom face ne vom simți echilibrați și pregătiți pentru a reasambla… pe baza modelului nostru divin adevărat… de parcă viața noastră în dualitate nu ar fi existat niciodată.

Această eliberare de lumea cauzală înseamnă/va însemna o linie temporală diferită pentru fiecare dintre noi și este foarte important să rămânem fideli drumului nostru unic, dar împreună am stabilit deja la nivel colectiv un potențial nou, inimaginabil pentru noi TOȚI. Pentru unii, munca preliminară se încheie, ultimele piese ale puzzle-ului devin foarte vizibile, ceea ce înseamnă că se apropie o schimbare a priorităților, pe măsură ce suntem chemați spre experiențe de viață mai semnificative.

Primele două anotimpuri din acest an (de vibrație universală 1) ne-au asigurat o integrare temeinică a „lecțiilor” noastre karmice, cu multe teste de inițiere în autoritate, la nivelul fizic al vieții. Acest lucru a fost necesar pentru a culmina ultimii 9 ani de învățare/expansiune, pentru a aduce acele lecții „înapoi la realitate”, pentru a sintetiza acea evoluție în experiența vieții reale, astfel ca să ne putem într-adevăr vedea-simți-atinge materializările din ciclul precedent, pentru a deschide căile noului ciclu. Pentru cei aflați în frunte a fost o sinteză un pic brutală, dar ea a servit pentru a aduce FOARTE multe din trecutul nostru la un moment al adevărului, pentru a degaja foarte mult spațiu din corpul și viața noastră, pentru ceea ce urmează. (adică următorul ciclu de eclipse)

Prin urmare, încheiem această lună din urmă într-o pauză sacră, continuând să ne adunăm resursele interioare, pregătindu-ne în tăcere pentru o perioadă foarte schimbătoare. Înainte să începem orice călătorie nouă e necesar să ne retragem din lumea înconjurătoare, pentru a ne consolida forța vitală, pentru a ne centra și a ne stabiliza energia. Acesta e punctul în care mulți dintre noi se află acum și în care s-au aflat de ceva timp… în mama (la propriu) tuturor vidurilor.

Pe măsură ce ne reconectăm cu noi înȘine la un nivel și mai profund/înalt, vom începe un capitol nou al experienței vieții… de data aceasta fără stratul apăsător al fricii ce ne-a impregnat din vremuri străvechi existența.

Solstițiul-Luna nouă din Rac a constituit un jalon foarte important pentru această finalizare/acest început major, dar după o lună atât de intensă de eradicare, încă mai avem nevoie de timp pentru a ne realinia și regrupa, înainte să ne putem îndrepta iar spre exterior. Atunci când o vom face, noul/următorul nivel al călătoriei, de a da formă creațiilor noastre originale amintindu-ne de ele, ni se va revela pe măsură ce începe etapa de inițiere în creația de nivel divin pe pământ.

Acum, că Știm cât de sus putem zbura cu adevărat, e timpul să ne familiarizăm cu noua situație și să reînvățăm să mergem.

Chiar dacă pe apă.

IUBIREA prevalează

Foarte multe lucruri de pe această planetă sunt destinate să se schimbe în următoarea perioadă, fapt ce are legătură cu femininul divin ce se ridică din lumea morților, pentru a-și lua locul și funcția proprie, de Forță călăuzitoare a creației.

Dumnezeița cosmică este Shakti-ul lui Christos. Ea aparține de pământ ȘI cosmos, iar acum, că a fost eliberată de limitare, e gata să preia comanda vieții, să renască în lumea materiei, să „facă din nou pământul Sfânt”, să venereze o planetă  lipsită de orice sacralitate.

Pe măsură ce Ea este eliberată de constrângerea reprimării, și masculinul divin se poate elibera în totalitate de arhetipul expirat al opresiunii patriarhale și al autorității forțate și să înceapă să se vindece de pe urma traumei profunde atât de răspândită în psihicul colectiv.

Femininul divin lucrează deja asiduu pentru a crea noi structuri pentru viața fizică, catalizând un val extraordinar de schimbare pe cuprinsul planetei… dar amintiți-vă că această Forță de unificare a energiei, atât de hotărâtă să distrugă și să reconstruiască totul după ea, există în fiecare dintre noi, în fiecare om dispus și capabil să-și aducă aminte de puterea Ei sacră, să ridice acea putere și să O elibereze din pântecul cosmic al Creației.

Așa cum noi eliberăm din corpul nostru amintiri expirate, tot așa și Mama Pământ șterge continuu din corpul ei înregistrări din trecutul ei îndepărtat. Traducere: aflu despre o altă rundă de agitație globală.

Intrăm într-o perioadă de „nivelare a terenului de joc” dar, ca întotdeauna, la suprafață nu va arăta neapărat așa. La fel cum orice vindecare începe cu prefaceri… în plan colectiv acest fapt se va desfășura în multe moduri inconfortabile, dar aceia dintre noi care au ochi de văzut Știu că orice vindecare profundă e însoțită de o criză de vindecare.

Mi se arată că această criză care se apropie este o criză de reechilibrare, de revendicare, de înviere, și ar trebui să se observe cum se cuvine faptul că aceia care au săvârșit și căzut pradă acestei restructurări globale au cel mai mult nevoie de IUBIRE, căci ei sunt cei care au provocat această destrămare necesară a vechiului, prin însăși dorința lor pentru metodele expirate… care nu mai sunt susținute de holograma proiectată la nivel colectiv pentru viitorul pământului.

În acest sens, proclamăm că ceea ce a făcut cândva parte din trecut nu mai este necesar pentru viitor și deși unii vor încerca să convingă lumea de acest neadevăr, vă reamintim din nou că nu mai este așa.

Acum IUBIREA este pe primul loc. Tot ceea ce nu este din IUBIRE va fi adus la lumină pentru cercetare publică amănunțită și, în această privință, mulți vor descoperi că este groaznic să se afle în acea situație. 

Vă spunem însă că lumina deja a prevalat, a câștigat deja supremația asupra pământului, indiferent cum par să fie lucrurile. Oricine respinge această noțiune ca fiind adevărată va simți ramificațiile mai intens.

Vine o perioadă în care să vă amintiți din nou de adevărul existenței voastre și în care să rămâneți ferm legați de veridicitatea acelui adevăr.

De la acțiune mentală la acțiune din inimă

Anul acesta este în mod categoric cordial.

Când Venus a staționat pentru a trece la mișcare directă, în ziua premergătoare Învierii (duminica Paștelui), am presupus că anul acesta va gravita în jurul revendicării IUBIRII divine pe planetă, apariției principiului Mamei cosmice… dar, ca întotdeauna, nu știm niciodată cu adevărat ce anume înseamnă un lucru până nu SE PETRECE.

Ei bine, acum SE PETRECE clar.

Pentru cei care și-au activat oficial Inima sacră prin intermediul flăcării întreite (multe arsuri la stomac?), pe durata Rusaliilor (Doamne sfinte, a fost dur), acum trecem printr-o schimbare (globală) decisivă, de la procesare mentală la procesare din inimă, angrenând acest nivel real al activității noului om ca pe o experiență total întrupată.

Solstițiul a servit pentru a ne aduce pe toți în a doua jumătate a lui 2017, cu INIMA mai întâi… chiar dacă protestând și țipând.

Cu toate că înclinarea balanței în favoarea IUBIRII este răsplata supremă pentru lucrurile în direcția cărora lucrăm în plan colectiv din 1999, ea aduce de asemenea propriile provocări, căci acum trebuie să ne creăm noul teritoriu pentru inima trezită, într-o lume de inimi care încă mai dorm.

Crearea acestui teritoriu nou se poate manifesta în forma a numeroase teste aparente ale relațiilor, dar acestea nu sunt pe atât de mult teste, cât o redirecționare permanentă a energiei.

Ne aflăm pe o traiectorie care reclamă să ne restructurăm relațiile la nivel fundamental, pentru ca ele să reflecte caracterul complet al acestei schimbări. Ca atare, e posibil să fim „testați” de ezitarea noastră de a face concesii… de a ne conforma oamenilor din viața noastră care încă mai gândesc cu mintea în locul inimii… este posibil ca aceia care încă prețuiesc mintea mai presus decât sufletul să fie surprinși de noile mecanisme care acționează aici.

Celor mai mulți dintre noi, a trăi din Inimă nu le este familiar, este înnăscut în natura noastră reală stelară/angelică, dar suntem aici pentru a le arăta acum calea celorlalți. Nu neapărat cu ajutorul cuvintelor și/sau învățăturilor noastre, ci pe calea interacțiunilor noastre umane… manifestând un exemplu întruchipat despre ceea ce este/nu este acceptabil, decretând arta granițelor sănătoase și a reciprocității reale, demonstrând ce înseamnă/nu înseamnă în unitate un schimb energetic permisibil.

Dualitatea e saturată de jocuri de putere parazitare… cine o deține/cine o dorește/cine o oferă/cine o ia… dar niciunul din ele nu este autentic suveranității noastre.

Autoritatea nostră divină este chemată să se manifeste acum și este o putere instinctivă a INIMII… ea vine din adâncul izvorului FIInțării noastre pure și țâșnește cu o încredere imensă de a servi Adevărul (binele suprem) atunci când e necesar. Este atotputernică dar și tolerantă, pentru că înțelege condiția umană și, prin urmare, păstrează o detașare sănătoasă plină de compasiune.

Rafinarea echilibrului masculin-feminin și a schimbului din cadrul relațiilor este cel mai important lucru… care ni se cere pentru a îndrepta această navă (Pământ)… așa că ni se cere fiecăruia să stabilim în felul nostru propriu precedentul pentru IUBIRE. Căci dacă nu noi, cine?

Nu va fi întotdeauna frumos sau plăcut, dar standardele noi/mai înalte pentru viață/relații trebuie să vină de la cei care au stăpânit cauzalitatea. Pentru niciun alt motiv decât acela că putem… pentru că acum Știm mai bine, iar odată cu Cunoașterea vastă vine întotdeauna o mare responsabilitate.

Aceia dintre noi care sunt gata să creeze la un nivel nou al luminii sunt 100% responsabili de inițierea lui… e posibil ca aceia din jurul nostru să nu „se uite neapărat la noi ca să învețe”, dar ei vor fi ghidați să o facă, pe baza comportamentului nostru, a cât de buni suntem NOI în a fi autentici.

Aceasta va fi rareori o strădanie lipsită de efort, dat fiind faptul că trăim într-o lume atât de contrară adevărului divin, dar pe măsură ce avansăm mai adânc în experiența întrupată a Inimii (superioare) nu avem altă alegere decât aceea de a trăi potrivit integrității noastre. Asta va însemna că cei din jurul nostru vor trebui să se adapteze (să se ridice), în special cei care ne sunt apropiați, chiar și cei aflați la limita vibrației noastre care doresc să facă parte în continuare din viața noastră.

Acesta este lanțul evoluției umane pe care am venit să îl creăm. Atunci când noi înșine onorăm cu orice preț mai întâi Inima, respectăm sanctitatea adevărului sufletului nostru și îl susținem neclintiți, (în virtutea legii rezonanței) cei din jurul nostru trebuie să urce spre IUBIRE, ca vibrația mai înaltă… chiar dacă pentru o clipă. Această deschidere momentană este forma prin care sădim semințele IUBIRII în inimile celor pe care îi întâlnim, forma în care biserica din noi are capacitatea de a transforma.

Cu cât ne echilibrăm mai mult forțele masculine-feminine din interior, cu atât ne este oferit mai mult sprijin euniversal pentru a înfăptui acest lucru. Cu cât ne unim mai mult natura umană cu cea divină, cu atât mai mult stimulăm Inima împuternicită, prezența în interior a spiritului, trezirea luptătorului din noi care este în sfârșit pregătit și dispus să meargă la luptă (dacă trebuie) pentru ceea ce contează cu adevărat… pentru a sluji și apăra Inima Sfântă, sacră.

Această înverșunare divin îndrumată se manifestă în refuzul nostru de a nu mai reprima femininul divin nicio clipă în plus, de a recunoaște că sentimentele sunt vocea sfințită a sufletului și că ele trebuie nu doar respectate ca atare, dar și create peste tot.

Calea Mamei

Chiar dacă pare altfel, dinspre interior spre exterior este noua metodă corectă. Lumea și-a schimbat în sfârșit abordarea, a trecut pragul în dinamica întâietății femininului, iar celor care au deprins-o le revine să demonstreze (cuvânt cheie) clar această stare de a FI centrată în Inimă.

Totul este cum o facem.

„A arăta” altora este calea de acum, calea de a FACE prin FIInțare, calea Inimii, calea Mamei. Este forța unei energii magnetice spre care efectiv ne simțim atrași, deoarece ea ne onorează/respectă autoritatea interioară/divină. Este calea de a-i învăța pe ceilalți prin exemplu întrupat… de pildă, felul în care leoaica își instruiește puii. La fel cum leoaica își împinge puii în experiența vieții pentru a-i îndruma spre capacitatea lor inerentă… exemplificând-o pe a ei… și noi trebuie să acționăm din adevărul, independența și suveranitatea noastră, pentru a crea (și manifesta) solidaritate reală.

Oamenii din viața noastră care nu sunt încă ancorați în suveranitatea lor nu vor avea mijloacele necesare pentru a face asta singuri, dar la fel ca puii de lei, vor avea referința și exemplul celor care o manifestă în fața lor, pentru ca ei să o găsească în ei.

Pe de altă parte, „instruirea” altora este vechea abordare, calea lui a FACE, calea minții, calea tatălui. Este o forță electrică și efectiv inspiră repulsie, deoarece ne subminează autoritatea lăuntrică/divină. E ușor de reperat aceste energii (ale minții), pentru că ele se dovedesc ineficiente… par foarte mentale, uneori condescendente, chiar depreciative… ca și cum ți s-ar vorbi de sus… fapt ce relevă întotdeauna că gândurile nu au fost sintetizate cu ajutorul Inimii.

Dinamica întâietății minții (egoului) dispare în mod categoric, dar este încă insidioasă, așa că trebuie să fim meticuloși… să ne dăm seama de vechile tipare (vechiul procesor) în noi, dar și în ceilalți. Egoul încă mai are supremație aproape peste tot… se strecoară chiar și (și în special) în unii dintre cei mai bine cunoscuți, respectați și progresiști învățători din mișcarea New Age, fapt ce poate fi extrem de derutant pentru cei care se poate să fi renunțat la autoritatea  proprie (spirituală), pentru autoritatea altora, în moduri foarte vulnerabile.

Aveți grijă să verificați întotdeauna ceea ce spun ceilalți împotriva felului în care e resimțită acceptarea ei. Inima e singurul nostru instrument de încredere cu care să cântărim adevărul, intenția, energia „din spatele cuvintelor” și nu mai putem accepta aceste cuvinte după valoarea lor aparentă. Implicată sau nu, orice persoană care se descrie ca știind mai bine sau mai mult… chiar dacă în mod inconștient… e angrenată în jocuri de putere parazitare care lucrează ca să aspire forța vieții, uzurpând prin aceasta puterea altora, pentru ea însăși. Aceasta este o concepție foarte întâlnită în dualitate… ea nu va fi acceptabilă în unitate.

Sarcina oricărui ghid bun este să scoată în relief adevărul existent în tine… să îți ilustreze autoritatea interioară, ilustrând-o pe a lui.

Creație de nivel mai înalt 

Intrând în a doua jumătate a anului, mi se arată foarte multă energie cu privire la creația nouă/reală. Mai multă ca de obicei. Acest sistem (străvechi) de creație, pe care îmi place să-l numesc Creează ca IUBIRE, e diametral opus modului (masculin-mental) în care am fost învățați să ne creăm viața în dualitate… este condus de principiul feminin, ceea ce înseamnă că pe măsură ce se ridică femininul divin, și [conceptul de] CCI prinde viață în lumea din jurul nostru.

Cei care suntem experimentați în arta creației adevărate, știm că singura cale de înaintare este faptul de a o simți… că cu cât suntem mai total conectați cu lumea în care creațiile noastre venite din inimă dețin supremația, cu atât începem să fim martori la o schimbare profundă în înțelegerea noastră despre viață și mecanismele care o susțin.

Schimbarea de percepție este realmente stimulată de trecerea de la creația din minte la cea venită din inimă… pe care am numit-o de-a lungul anilor creație în momentul prezent, spontană, în timp real și/sau dinspre interior spre exterior.

La nivel planetar, solstițiul a deschis un portal spre ceea ce am numi etapa introductivă în noul nivel (divin) de creație, iar ea începe cu cei care au Inima pură…

Acesta e nivelul de creație despre care am discutat cu voi de la bun început, doar că acum el este aici, prinzând viață la scară globală, la nivelul fizic al vieții.

Cei pregătiți să avanseze în acest nou teritoriu încep ultima jumătate a anului cu un nou mod, recent dobândit, de a se percepe pe ei, pe ceilalți și lumea.

Așa cum am spus în repetate rânduri, aceste noi lentile de percepție sunt întru totul necesare pentru a da formă noii lumi reamintindu-vă de ea.

Din punct de vedere evolutiv, un lucru cu adevărat minunat legat de aceste „lentile noi pentru viața nouă”, care a apărut de la începutul anului, este acela că nu poate fi perceput deloc din minte… că percepțiile minții noastre superioare (conștiința christică) iau naștere de fapt din Inima sacră.

Atunci când putem vedea adevărul IUBIRII universale (nepolaritate), activăm la modul foarte real viziunea Inimii, care proiectează (holografic) stratul perspectivei sufletului asupra creațiilor/vieții noastre… acele piese din puzzle, unic de individuale, care se armonizează în unitatea Creației, a Planului divin pentru Pământ. Acest strat anulează dorința/planul egoului pentru viață… bazat pe lumea exterioară (falsă)… motiv pentru care ne luptăm atât de mult (să renunțăm) atunci când Inima se trezește.

Datorită acestor lentile ale IUBIRII înțelegem (ne reamintim) că creația 5D nu e deloc mentală, ci caracterizată de devoțiune și că această devoțiune e motivată doar de INIMĂ/suflet. „Gândurile nu devin lucruri” până nu sunt sintetizate cu ajutorul Inimii și apoi iau ființă cu ajutorul corpului (chakre/forța vitală), dar până acum… cât timp am fost cufundați într-o lume dominată de mental… cea mai mare parte a acestei cunoașteri sacre a fost pierdută, ignorată sau (în mod convenabil) trecută cu vederea.

În esență, deși multe învățături ar contrazice acest fapt, în realitate, noi nu creăm cu ajutorul gândurilor… ci a Inimii. A nu se confunda cu emoțiile (polaritatea), care înseamnă creație karmică sau cauzală. În unitate, prin creația conștientă, centrul nostru de interes și intențiile ne sunt alimentate de dorința/motivația noastră divină, care e stimulată doar de planul nostru divin pentru această viață… și care există în Inima noastră.

Aici, mintea este total în slujba Inimii. Și trebuie să fie, întrucât mintea nu e capabilă de gândire originală… doar Inima (portalul nostru către Adevărul cosmic) poate să găsească informații aflate dincolo de lumea cunoscută.

De aceea revendicarea femininului divin este/a fost un prim pas imperios necesar în direcția reînvierii Grădinii… căci fără înțelepciunea sacră născută din Mamă → nu se poate intra în Rai. Paradoxul? Doar mâncând fructul din proverbialul Pom al cunoașterii (transcenderea minții/polarității) ajungem să participăm la Pomul vieții (nemurire).

Co din cocreație

Uniunea divină e sinonimă cu fuziunea Inimii creației cosmice (Mama Divină) cu conștiința cosmică (Tatăl Divin)… încheierea căii christificate, după care Dumnezeița poate apoi ajuta la transfigurarea unirii pământului cu materia, a spiritului cu corpul.

Asta înseamnă [prefixul] co din cocreația adevărată… Regina cosmică nu poate înfăptui asta fără Regele ei divin, Cel care creează o ordine măreață din haosul ei primordial, creativ.

Mama/Inima/IUBIREA și Tatăl/mintea/conștientizarea lui DUMNEZEU dau naștere copilului divin din interior, a treia entitate sacră, care ne permite să creăm la un nivel cu totul nou (înălțat) al creației.

Acum, că femininul divin își găsește din nou locul împuternicit în conducerea lumii fizice, masculinul divin își găsește și El locul împuternicit, susținându-ne total potențialul creator neîngrădit… fiind în sfârșit pregătit și apt să se alăture logodnicei sale, în uniune sacră… în deplina reamintire a creației, așa cum s-a intenționat inițial să fie.

Cu aspectul nostru feminin pe primul loc, aspectul nostru masculin își poate aminti mai ușor funcția lui (divină) și se poate ridica în mod organic pentru a ne motiva, susține și structura creațiile în formă… dar nu înainte ca actrița din rolul principal să spună asta în mod categoric.

A înfăptui în noi această dinamică esențială înseamnă că partea feminină divină a sinelui nostru trebuie să fie pe deplin împuternicită, respectată… chiar venerată… de expresia noastră masculină interioară.  – Create As LOVE/Creează ca Iubire

Atunci când forțele noastre masculine și feminine ajung la un echilibru total, ne este oferit accesul la euniversul lăuntric… atunci când finalizăm acea uniune și dăm naștere copilului divin, ni se conferă acces la cocreația supremă cu viața. Aceasta este starea (vibrația) necesară pentru a rezona cu Planul Divin pentru ÎNTREAGA viață, atunci când intrăm total în conștiința unității.

Joc încheiat

Perioada următoare e marcată de o creștere a energiei, care are scopul de 1) a ne susține să renunțăm la orice sclavie și constrângere bazată pe frică, precum și de 2) a construi noile structuri necesare să ne găzduiască IUBIREA (pe pământ).

Aceasta nu este o încercare total pasivă, căci cu siguranță că participarea noastră va fi necesară pentru a restructura locurile din viața noastră care au fost întemeiate pe frică, pentru a ne redirecționa forța vitală spre canalele potrivite… adică în acord cu planul nostru divin. Ca atare, mi se precizează că această energie nu va scădea până nu va fi realizat acest lucru.

Acestea fiind spuse, se pare că avem un avantaj clar în această privință.

Eliberarea de conceptele lumii inferioare, create și codificate pentru rasa umană sclavă, a fost susținută de cei care au avansat dincolo de pragul limitării și au urcat la nivelul IUBIRII cerut pentru eliminarea oricărei frici. 

Acesta este într-adevăr cel mai puternic aliat al vostru, căci nimic nu poate fi înfăptuit fără ‘energia falsă care pare reală’, ce are suveranitate asupra vieții voastre.

Ca atare, celor care au transcens aceste concepte inferioare le revine acum să construiască noile structuri în armonie cu Mama divină aflată aici ca să îi slujească, să ‘îi izbăvească de cel rău’.

Matricea inferioară și forțele principale ce alcătuiesc acel nivel al jocului au avut supremație asupra acestei planete vreme de eoni, dar mi se amintește din nou că aceia cu adevărat pregătiți să se ridice și să revendice Adevărul despre existență, să-și amintească de planul lor autentic și de Planul Raiului, au moștenit în mod oficial pământul.

Joc încheiat.

Așadar, vă vorbim vouă, Păstrătorilor sacri ai Grădinii, pe care îi declarăm cei drepți… căci doar celor cu Inima pură li se oferă acces la Împărăție, pentru a revendica și reconstrui Pământul făgăduinței pentru toți cei care doresc să ia parte. 

Da, voi sunteți luptătorii bravi ce ați reușit să înclinați balanța IUBIRII în favoarea voastră, iar acum IUBIREA dorește să vă răsplătească cu aceeași monedă.

Căci IUBIREA crește acolo unde curge IUBIREA, iar voi, canalele purificate care ați semănat semințele IUBIRII în grădina voastră încă de la început, sunteți aici-acum pentru a vă colecta creațiile, pentru a le califica și pentru a le împărtăși cu cei asemenea vouă de aproape și de departe. 

Pe măsură ce veți continua să aduceți în prim-plan creațiile cărora voi înșivă ați ales de la început să le dați viață, veți ajunge să vă amintiți și mai mult de rolul vostru foarte special din Plan, de contribuția voastră unică la crearea raiului pe pământ.

La acestea noi spunem… rămâneți deschiși la ceea ce vine. Ceea ce se poate să nu fie recunoscut de ochii voștri, va fi sigur familiar Inimii voastre.

Întâlnirile IUBIRII

În timp ce cooperarea noastră cu viața se schimbă și ne restructurăm viața pentru ca ea să reflecte acele schimbări, ieșim de asemenea din relațiile bazate pe separare, pentru a ne deschide către ceea ce Consiliul numește noi întâlniri din categoria IUBIRII. (!)

Mulți suntem pregătiți acum să ne îndepărtăm de dinamica karmică din relațiile noastre, gata să primim cu brațele deschise noul nivel al creațiilor, bazat pe IUBIRE superioară. Acesta începe cu relația supremă cu Sinele, căci doar atunci când suntem total dedicați în a ne iubi necondiționat pe noi înșine, suntem cu adevărat capabili să IUBIM pe altcineva la fel.

Acest fapt va schimba lucrurile, prin aceea că e posibil să îi pierdem pe unii oameni cu care nu mai putem „relaționa”, dar va însemna de asemenea că vom câștiga noi oameni (ai Inimii) și că relațiile cărora le suntem dedicați se vor schimba în bine.

Acest nivel nou de a relaționa cu ceilalți așa cum relaționăm cu noi înȘine capătă mai mult din esența divină bazată pe uniune sacră, uniunea interioară a omologilor masculin-feminin din noi. Acest fapt nu se limitează la relațiile intime, ci transcende dinamica oricărei relații… atunci când IUBIREA supremă de Sine ia naștere în conștientizarea noastră continuă, începem să relaționăm cu toți ceilalți (și toate formele de viață) cu aceeași reverență pe care o avem acum pentru noi înșine.

Asta nu înseamnă că toți ceilalți vor fi pregătiți să primească această reverență, ci doar că începeți să simțiți o legătură umană profundă cu toți ceilalți, pe măsură ce voi înșivă vă acceptați și vă întrupați natura omenească.

Asta înseamnă că atunci când relaționați cu ceilalți prin percepția voastră despre IUBIRE, și ceilalți vor simți amintirea clară despre acea IUBIRE, despre DUMNEZEU, inerentă în privirea voastră iubitoare. 

Ca atare, celor care au pornit în această călătorie a IUBIRII le va reveni să o prezinte tuturor celorlalți. Acesta nu este un act de IUBIRE, ci prezența IUBIRII, reamintirea divină a întregului adevăr care sălăsluiește acum în voi. 

Această IUBIRE poate fi atinsă doar atunci când întreaga viață e acceptată ca fiind IUBIRE… lucrurile bune, rele, urâte… când orice polaritate a fost privită și înțeleasă în ce privește scopul ei adevărat, când orice întuneric a fost luminat de lumină. Acesta este nivelul de IUBIRE care cheamă acum întreaga viață… care îi cheamă să iasă în față pe cei care au rezonanța inimii pure și care îi cere fiecăruia din noi să făurească o viață nouă bazată pe acest nivel.

Gândește cu INIMA

Potrivit celor din Consiliul Suprem Pleiadian, a doua jumătate a lui 2017 are unele daruri noi și unice pentru cei cu Inima pură. NOTĂ: ca să fie clar, în miezul ființei noastre toți suntem puri… „cei cu inima pură” face referire la cei care au lucrat să-și curețe inima umană de toate emoțiile neprocesate.

Mai exact, aflu că în următoarele șase luni ale anului, celor care facem parte din „tribul Inimii noului om” ni se vor cere lucruri noi… și anume 1) să fim deosebit de autentici în tranzacțiile noastre, 2) să împământăm acele tranzacții autentice într-un mod care ne servește (în primul rând) nouă, fapt ce servește în esență TUTUROR și 3) să ne recreăm întreaga viață, nu doar acele domenii din viață în care suntem în mod intrinsec abili, pe baza adevărului despre cine Știm că suntem.

(Am fost rugată să transmit cele de mai jos fără să adaug și eu ceva.)

Știm că în anumite cercuri spirituale este considerat un tabu să susțineți că Sinele este centrul lumii voastre, dar pentru cei care au acceptat această înțelegere holografică de bază, ea va fi acum o binefacere pentru succesul lor în procesul de creație.

Dați-ne voie să vă spunem că… Sinele din voi, centrat cu adevărat în mod divin, va avansa în moduri necunoscute…. unii dintre voi simt deja impulsul magnetic al EUniversului care îi atrage înainte, dar acest magnetism va crește rapid.

Și ne referim la acest fapt foarte pe scurt, deoarece multe din schimbările care vă așteaptă au o natură destul de cuantică… căci vor exista din ce în ce mai multe revelații ce vor aduce tot mai multă certitudine în viața voastră, în lumea voastră și în final în lume în general.

Magnetismul EUniversului vostru la care ne referim crește continuu pe verticală… este atracția IUBIRII universale care reclamă ca tot ceea ce este IUBIRE să se întoarcă la IUBIRE… întrucât orice lucru din ÎNTREAGA creație este creat cu, pentru și ca IUBIRE, nu există nimic care într-un final să nu se întoarcă la IUBIRE. 

Acestea fiind spuse, cei aflați în avangarda acestei IUBIRI pe pământ pătrund în lumea pe care ei înșiși au creat-o cu mult înainte… pe măsură ce reveniți la IUBIREA care sunteți în mod inerent, atrageți de asemenea acele creații întru ființă.

Ca atare, este esențial ca în timp ce avansați să mențineți acea IUBIRE ca și centru al creațiilor voastre, căci voi înȘivă sunteți IUBIREA EUniversului și, ca atare, vi se cere să decretați acum acea IUBIRE în lumea formei. 

Este un lucru care a fost îndelung dezbătut și chiar exersat… dar vă anunțăm că roțile ajutătoare sunt date la o parte și că acum veți fi forțați să vă găsiți echilibrul în acest spațiu al Inimii centrate, pe care voi îl numiți noul Pământ și pe care noi îl numim Grădina.

În timp ce faceți asta, veți constata că a venit timpul să dezasamblați eșafodajul din jurul templului vostru sacru de lumină, atât pe plan personal, cât și în numeroasele voastre creații noi bazate pe noile misiuni de slujire divină. 

Da, v-ați ocupat de abilitățile voastre și le-ați cizelat de foarte mult timp, pregătindu-vă pentru deschiderea ce va umple sentimentul noului vostru scop de forța vitală necesară pentru realizarea unor țeluri atât de nobile.

Acum și în timp ce avansați într-o perioadă foarte plină de evenimente, veți fi atrași spre toate chestiunile care țin de Inimă, având o încredere extraordinară în plauzibilitatea faptului de a vă crea întreaga viață din spațiul sacru al dorinței autentice. 

Pentru cei care realmente au epuizat toate mijloacele dualității, este clar că a venit timpul să treacă acum total la nivelurile mai înalte/înălțate de creație… însemnând să adere cu totul la sistemul nou/străvechi.

Înaintăm treptat de ceva timp în creația Adevărată, pe care unii chiar au deprins-o, dar din câte mi se arată… deocamdată nu am cercetat nici măcar aspectele de suprafață. Acum, că femininul divin se trezește la nivelul fizic al vieții, capacitățile noastre creatoare vor fi satisfăcute în moduri mai considerabile.

Pentru cei care încă mai sunt cu un picior în ambele lumi, a venit acum timpul să trecem orice aspecte restante ale eului și vieții peste pragul Inimii, aducându-le în ea. Mintea ne poate îndruma spre acest prag, dar nu ne poate trece peste el. Acesta e punctul în care învățătura devine viață… când „a gândi cu Inima” nu mai este opțional.

Repetiția generală s-a terminat, se ridică cortina… e ora de începere a spectacolului! A venit timpul să punem teoria în practică.

Adevărata uniune divină (inimă și minte/forțele masculine și feminine echilibrate) creează portalul personal în această nouă eră de creație înălțată/în unitate. Odată aflați aici, e necesar să lăsăm „Forța” să ne ghideze în totalitate, să se manifeste prin noi și să rămânem martori la noi înȘine, ca fiind deopotrivă creatorul și cei creați.

Atunci când inima și mintea lucrează la unison, ne simțim calea înainte și ne amintim calea înapoi… dăm FIInță viitorului prin simțire, mergem cu gândul înapoi până la orice pași necesari pentru a realiza asta. Inima superioară e conectată la modelul și planul nostru divin pentru această încarnare și prin urmare ne trimite mereu semnale din „viitorul” nostru… din acea linie temporală prin care acea realitate este deja creată… în momentul de acum.

În felul acesta materializăm divinitatea în formă… ne SIMȚIM calea înainte, în beatitudinea modelului nostru, și împământăm acel sentiment în corpul nostru, pentru a începe să construim vibrația, structura eterică (de lumină) a acelei realități, în formă fizică. Acesta e procesul de CONSTRUCȚIE pe care ființele galactice și cele înălțate îl întipăresc de ani de zile în conștiința noastră, iar acum el este gata să se manifeste într-un mod mai amplu, mai practic.

Așa cum spun cei din CSP, e timpul să înlăturăm „eșafodajul” necesar pentru a construi cadrul pentru noua noastră realitate și să lăsăm IUBIREA să fie Sursa primară a oricărei structuri noi pe care o construim. IUBIREA este făcută vizibilă prin SIMȚIre (nu emoție)… atunci când simțim IUBIREA divinității noastre, a planului pentru existență pe care chiar noi l-am creat dinainte, suntem capabili să atragem acele piese în viața noastră „reală”.

Tot ceea ce a existat și va exista vreodată EXISTĂ deja, dar aici în lumea fizică trebuie să atragem (prin văl) esența creațiilor noastre, fiind rezonanța, armonizarea vibrațională cu însăși esența din noi. A FI rezonanța (viitorului) înseamnă a-l SIMȚI total în prezent.

Inima simte deja adevărul realității noastre înălțate… bucuria, beatitudinea, entuziasmul din ea… pe când mintea se întreabă cum, când, de ce. Inima poate simți viitorul pentru că trăiește în afara timpului… mintea repetă trecutul pentru că trăiește în el. De fiecare dată când punem întrebări întrerupem curgerea IUBIRII eterne și aterizăm „înapoi în timp”.

Ați înțeles? Bun. Acum hai să o creăm!

NOTĂ: Dacă ceva/totul din cele de mai sus este nou și/sau neclar sau dacă aveți nevoie de sprijin pentru a deprinde creația ca IUBIRE, toate aceste concepte sunt abordate foarte în detaliu în curs.

Informații la zi despre transfigurare 

Șiii în sfârșit… călătoria transfigurării.

Dorim să vă anunțăm că ceea ce îi așteaptă pe cei din avangarda procesului fizic de înălțare constituie ceea ce noi am numi apogeul călătoriei personale, realizarea maximă de Sine, ce conduce acum la aducerea în formă a acelui Sine, prin reamintire. 

De la Rusalii, corpul a trecut printr-un iad… fiind realmente. incinerat. de flăcările de transmutare (adică „Sfinte“”). Am realizat FOARTE MULTE cu ajutorul aspectelor noastre trupești, dar slavă DOMNULUI că această lună NU a fost neproductivă… pentru mine a fost una dintre cele mai intense de foarte mult timp și știu de la alte persoane din rețea că a fost dură în general. Așa că da, voi fi prima care să recunoască că am fost total naivă cu privire la ceea ce urma să vină și recunoscătoare pentru asta.

Aflu că în timp ce ieșim din iad (și să sperăm că pătrundem mai adânc în rai  creăm acum un spațiu nou atât în noi, cât și în jurul nostru, spațiu necesar să cuprindă stratul fizic al materiei…

În esență, vehiculul corporal intră într-o stare de reamintire a potențialului lui genetic original, străvechi și, la fel ca toate creațiile născute din energia Mamei cosmice supreme, și acesta va ajunge să FIE… în sensul foarte literal al cuvântului.

Mesajul pe care l-am primit, atât de la Iisus, cât și de la cei din Consiliu, este că acum ne pregătim (după cum permite noul model) să ne aducem în formă, prin re-amintire, adevărata noastră stare de a FI.

La fel cum aducem în prim-plan (prin văl) orice creație adevărată, prin intermediul principiului feminin, tot la fel e necesar acum și să ne aducem pe noi înșine în creație, prin re-amintire. Cu cât ne re-amintim/ne aliniem cu/ne deschidem spre/permitem/SUNTEM, cu atât mai mult se conformează corpul fizic și viața noastră, pentru a reflecta viitorul nostru Sine/model divin. NOTĂ: Sunt destul de sigură că la asta s-au referit cei din CSP în urmă cu ani de zile, când au spus că vom fi responsabili de facilitarea învierii noastre.

Din câte se pare (potrivit lui Iisus), „lucrurile necesare pentru a institui modelul noii noastre vieți” vor fi aduse acum în centrul atenției, iar aceste aspecte noi, pe măsură ce iau naștere, elimină în mod organic aspectele vechi… acest „ program de înlocuire”, cum îl numește el, va deveni o activitate zilnică, în care mi se spune că nu e necesar să ne concentrăm pe ceea ce a fost, ci exclusiv pe ceea ce începe să FIe.

Pentru cei pregătiți, corpul fizic a făcut luna aceasta o trecere extraordinară de la transmutare la transfigurare… transmutarea este eliberarea (alchimică) a ceea ce a fost, transfigurarea este acceptarea a ceea ce trebuie să FIE, îngăduind schimbării să ia formă. În perioada Rusaliilor am descărcat codurile necesare realizării acestui nou nivel de transformare și, drept rezultat, forța noastră vitală s-a aflat în procesul FOARTE complex al unei restructurări totale (dinspre interior spre exterior), necesară pentru a redirecționa fluxul de energie dinspre interior spre exterior (toroidal îmi vine în minte)… iată cum o descrie Iisus:

„Corpul fizic își face trecerea de la transmutare la transfigurare, pe măsură ce forța noastră vitală începe să redirecționeze fluxul de energie dinspre interior spre exterior.

Această energie care curge înspre exterior vine acum în totalitate din interior, ceea ce înseamnă că fiecare schimbare, fiecare modificare din corpul uman vine din natura voastră divină reală, din modelul perfecțiunii voastre.”

După aceea, la Luna nouă din Rac am fost informată că modelul Adam Kadmon a prins formă (s-a ancorat în Inima noastră) și că noile coordonate sunt acum pregătite total pentru transformarea noastră. Acest eveniment singular a dus la un alt val de eliberare i-n-t-e-n-s-ă… de fapt, am avut senzația că întregul tipar karmic a fost eliminat pe loc… fapt ce ne-a luat imediat respirația, motiv pentru care mulți dintre noi au intrat direct într-o stare de letargie. (și pentru care acest raport vine atât de târziu)

Nu știu dacă acesta a fost un lucru care are loc o dată sau dacă va fi necesară o serie de eliberări, dar mă rog la tot ceea ce-i sfânt să fie vorba de prima variantă. De asemenea, nu știu dacă transfigurarea va durea mai puțin ca transmutarea, dar din nou… sper foarte mult să fie valabilă prima variantă.

Prin urmare… în timp ce avansăm ne vom „descoperi noul flux” și vom începe să atragem, să ne reamintim în esență „amintirile” despre divinitatea noastră, despre Modelul Adam Kadmon… una câte una… în lumea formei, unde vom aduce mărturie la ceea ce Iisus însuși numește „cea mai miraculoasă călătorie posibilă”.

Pentru cei aflați în frunte această parte a procesului constituie o experiență foarte nouă, dar este o experiență cu care toți sunteți profund familiarizați, prin aceea că ea deja s-a încheiat, iar acum vă așteaptă doar amintirea DESPRE ea. 

Când spunem amintire, ne referim la modul oarecum visceral, prin aceea că evocați realitatea înălțată, în formă, de la nivelul și din perspectiva „incompletitudinii”. Aceasta se va transfera inițierii continue a modelului ADN-ului în curs de evoluție, care vă găzduiește și vă restructurează corpul, din lumină.

Este un proces, dar el este de asemenea deja realizat. Ca atare, vă va reveni să actualizați aceste amintiri, mai întâi îngăduindu-le să existe și apoi aducându-le în Formă prin simțire.

Rețineți că simțirea formei precede concretizarea formei… pe măsură ce simțiți, deveniți, pe măsură ce deveniți, SUNTEȚI.

Acesta va fi un nou nivel al experienței vieții, dar va fi un nivel pe care vi-l veți aminti cu măiestrie… în timpul căruia veți ajunge să vă minunați nu doar de rezultate, ci și în cadrul procesului în sine.

Și aceasta este o finalizare.

Urez prietenilor mei americani o vacanță de weekend fericită, și urez tuturor o călătorie (emoțională) binecuvântată pe durata lunii Mamei!

,

Lauren