Reurbanizarea multidimensională
27/07/2017
Workshop TREZIREA INIMII LUMINATE
19/08/2017
Show all

Lauren Gorgo – 22 august, Raportul 5D

Victorie supremă: locul de pe tronul divin

De Lauren, 22 august, Raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Tocmai am asistat la a doua eclipsă a sezonului, eclipsa totală de Soare care a fost prezentată drept „marea eclipsă americană”, din cauza faptului că esența ei suprailuminată a fost resimțită cel mai puternic (geografic) deasupra Statelor Unite, pentru prima oară în aproape 100 de ani.

Efectele acestui eveniment vor fi resimțite pretutindeni pentru un timp, dar pentru cei treziți și în acord cu Planul mai vast, ele sunt resimțite în mare măsură în interior, ca o codare importantă a luminii interioare. A simți lăuntric o eclipsă înseamnă a fi conștient de activările și actualizările care se produc în ADN și de efectele pe care le au acele schimbări asupra fiecărui nivel al ființei noastre.

Această eclipsă a avut loc în semnul Soarelui, Leu, care constituie arhetipul conducătorului lăuntric, atât de esențial pentru suveranitatea noastră… pentru independența și libertatea noastră ca suflete guvernate de Sine ce au o autoritate total conștientă asupra destinului nostru. Gândiți-vă la milioanele de oameni ce s-au concentrat în aceeași zi asupra Soarelui… gândindu-se la el, vorbind despre el, auzind despre el, privindu-l, simțindu-l… o masă colectivă ENORMĂ de conștiință umană (adică putere creatoare) absorbită de energia a ceea ce părea a fi Soarele, dar care a însemnat în esență trezirea Soarelui „nostru” (interior), în masă… ce se adresa direct însăși puterii noastre solare (sufletești).

Puteți să vă imaginați ce va rezulta din această intenție împărtășită colectiv?

Cei care s-au pregătit pentru a face acest pas major în exprimarea deplină a autorității interioare, au lucrat conștiincios cu această energie pentru a ieși vibrațional din matricea frecvenței „rasei umane sclavă”, pentru a eclipsa mecanismele de control perfide implementate de cei care au un interes personal în conștiința noastră, în Forța noastră vitală, în puterea inimii noastre.

Sarcina, dar și bucuria voastră, este să vă amintiți cântecul sufletului vostru și să-l aduceți în prim-plan.

Pe durata acestui an ne-am revendicat de fapt puterile sacre ale Inimii Sfinte exact pentru acest motiv… deoarece Inima umană trezită este realmente singura amenințare pentru cei care au fost la putere. Se poate ca ei să aibă tehnologie mai avansată și inteligență mai avansată, dar ceea ce NU posedă ei este capacitatea noastră înnăscută de a ne direcționa cu ajutorul Sinelui forța vieții, de a ne transforma realitatea și experimentul acestei lumi, prin reamintirea despre IUBIRE, prin dorința noastră  fermă de a prelua comanda deplină asupra biocomputerelor noastre geniale.

Cei care au încheiat jocul la acest nivel s-au eliberat de aceste implanturi ale matricei false, ce ne împiedică să avem acces la biologia noastră extrem de inteligentă, astfel ca să putem finaliza fuziunea totală a sinelui spiritual cu cel material. Atunci când vom debloca fluxul sacru al forței vitale la acest nivel și îi vom permite să ghideze inteligența corpului fizic, trupul nostru va deveni luminat, iar schimbările transformatoare din noul corp uman vor putea avea loc.

Pe durata acestui ciclu de eclipse de finalizare, avem o șansă reală de a sparge plafonul de avansare, implementat în mod deliberat pentru a ne menține mărginiți, pentru a ne menține ADN-ul inactiv, pentru a ne împiedica Sinele DUMNEZEIESC să se trezească din iluzia dualității.

Concomitent, societatea, la o scară mai mare, începe să remarce contractele conștiente și inconștiente pe care le-a făcut cu realitatea, pe măsură ce fiecare din ele este pus în discuție… realizând că majoritatea acelor contracte au fost create dinainte și concepute de forțele străvechi de control ale matricei. Acesta constituie un punct de răscruce profund de fundamental… în care noi, ca societate, trebuie să decidem dacă sau nu acele contracte de convingere lucrează pentru noi ca întreg sau ne înfrânează ca omenire.

Pentru cei aflați pe drumul autorității, eclipsa totală de Soare a fost o chemare la acțiune adresată sufletelor noastre pentru a ne tăia de tot legăturile cu viața actuală și cu fiecare viață trecută trăită pe această planetă… de a lăsa totul (și vreau să spun totul) de-o parte.

Pentru mine personal, a fost un moment de reinițializare totală, la modul literal (și dramatic)… în ajunul căruia monitorul și hard drive-ul extern s-au defectat, blocând orice acces la informațiile anterioare. În ziua eclipsei, cu o oră înaintea începerii evenimentului aici în New York, am avut o pană de curent, aparent fără motiv… iar apoi, exact în mijlocul eclipsei, telefonul meu mobil a murit subit (pentru o clipă), reclamând să-mi concentrez ÎNTREAGA atenție  asupra profunzimii acelui moment magic, asigurând că sunt cu totul prezentă la ceea ce ESTE.

Cu fiecare dispozitiv pe rând, am fost decuplată de rețeaua veche, ca pregătire pentru a mă conecta din nou la rețeaua nouă, fără niciun atașament rămas față de trecut. Chiar și lucrurile făcute din substanța lumii noi au pe ele urme ale energiei lumii noastre vechi, așa că a fost necesară o deconectare TOTALĂ.

Acest eveniment ne-a împins pe toți să ne relaxăm în totalitate, să ne încredem în VASTitatea a cine suntem, pe măsură ce trecem prin detaliile practice ale oricărei micimi restante. Cu neînfricare.

Cei care suntem total dispuși și capabili să renunțăm la fricile restante și la iluziile privării de putere, cu detașare și calm… în timp ce stăm suspendați în credință totală în ceea ce se află dincolo de acest moment… vom fi răsplătiți cu ocazia de a ne aminti, de a ne onora și a ne îndeplini promisiunea originală făcută pământului și care va deveni moștenirea ce o vom lăsa omenirii.

E timpul să aducem mărturie despre măreția noastră Reală.

Momentul încoronării noastre 

Oficial vorbind, ne aflăm în momentul dobândirii încoronării noastre… nu a acestei vieți, ci a veacurilor.

Într-un sens foarte literal al cuvântului, intrăm într-un moment profund de Regalitate Divină, de noblețe și onoare distinsă, pe măsură ce porțile raiului se deschid spre a-i primi pe inițiații numeroaselor Ordine Christice, Sfinte… descendențe de maeștri ce au trăit aici la început și care s-au întors în aceste vremuri, pentru a-și împlini legămintele sacre făcute Pământului.

Acest moment de încoronare vine prin intermediul mult anticipatei eclipse de Soare, așa că e de la sine înțeles că aceia care ajung la exprimarea deplină a naturii lor spirituale vor fi influențați în cea mai mare măsură de apropiatele coduri geometrice și matematice ce vestesc această realizare grandioasă, convergența numeroaselor noastre vieți în acest moment de acum.

Ceea ce prevestește asta este dincolo de imaginația voastră în acest moment, așa că nu vom încerca să vă convingem de veridicitatea acestui adevăr. 

Dorim în schimb să vă îndreptăm atenția spre ceea ce se întâmplă în acest moment, spre realizările evidente pe care fiecare dintre voi le finalizează și ce înseamnă asta pentru zilele, săptămânile și lunile din acest an foarte special.

Această întreagă perioadă de eclipse servește/a servit la activarea codurile latente sau inactive din ADN, ce conțin o mare parte din istoria întrețesută a poveștii noastre umane și divine… descendențele sacre pe care le introducem, viețile în care am umblat pe pământ ca pregătire pentru viața actuală, pentru rolul prezent, se activează acum în conștiența noastră conștientă.

Și asta din motive întemeiate, căci ne întoarcem ca să încheiem ceea ce am început în acele vremuri… ca să culegem ce am semănat.

În timp ce am trecut prin portalul eclipsei și porțile solare de activare, am conștientizat și integrat amintirea fiecăruia dintre acele momente ce au purtat amprenta sămânță a acestei vieți… căci în acele vremuri, pe pământ, fiecare ne-am luat angajamente onorabile de a sluji această lume și le-am susținut cu respect.

Acum e timpul să aducem acele angajamente îndelung ținute, la un punct culminant… la „momentul încoronării” noastre… să aducem înălțarea noastră fizică Acasă.

Adevărul acestui fapt poate fi simțit în interior, dar chiar și în mijlocul acestui adevăr e posibil să vă simțiți într-o situație de mare incertitudine, dar având de asemenea un sentiment crescând despre totalitatea contribuției voastre… făcând corelații între numeroasele momente din timp ce v-au condus aici și acum. Acest lucru e normal și de așteptat.

Credeți că asta este o întâmplare, drag Trib al Inimii?

Vă spunem cu certitudine că trezirea Inimii voastre sacre e cea care deschide seiful încăperii tainice ce adăpostește această inteligență divină, permițându-i să se infiltreze în conștiența conștientă. 

Întrucât intrați în perioada uniunii fizicalizate pe pământ… o perioadă în care vă veți reaminti despre voi înȘivă atât de total, încât veți descoperi acel Sine reflectat întru totul în alții… în Ceilalți. 

Și din această cauză vă reamintiți acum… din această cauză uniți numeroasele puncte aflate în fața voastră. 

Căci sunt foarte puține lucruri rămase de care să vă ocupați în prima voastră viață aici. Da, într-adevăr, o vom numi ‘prima viață’ a voastră, pentru că în mod sigur ceea ce va urma o veți simți mai mult ca pe o viață nouă, decât ca pe o extensie a vieții pe care o trăiți acum sau, să spunem, o încheiați. 

Repunerea în scenă a Grandioasei Piese de teatru 

Energia preponderentă a acestui an de vibrație universală 1 ne-a servit celor ce ne aflăm pe calea înălțării fizice pentru a ne individualiza… pentru a deveni pe deplin întregi în noi înșine, pentru a ne descoperi cântecul unic, pentru a ne invoca capacitatea de conducere, pentru a deveni independenți de sistemele de control ale pământului, astfel ca să ne putem reuni iar cu ceilalți, dar având Sinele nostru pe deplin intact.

Anul viitor, de vibrație universală 2, vom începe munca de uniune pe pământ, care îmi este arătată ca fiind nivelul următor al dramei antice, pe care o vom relua de la începutul timpului. De acum și până anul viitor vom continua să pregătim scena pentru asta… să semnăm contractele și să ocupăm rolurile pe care fiecare dintre noi îl are de jucat în 2018, când trebuie să facem cunoscut publicului ceea ce e numit Marea repunere în scenă a Grandioasei Piese de teatru.

Repunerea în scenă e descrisă ca fiind învierea Modelului Divin pentru viața de pe pământ și e numită „o repunere în scenă” deoarece acesta a fost modelul pe care mulți dintre noi au încercat de multe ori pe parcursul multor vieți să îi dea viață… dar multe încercări nu au reușit să se impună.

De data aceasta însă, am reușit să o facem, în masă, aducând în prim-plan trilogia sacră a energiilor necesare pentru a reîncarna planul divin sau Modelul Raiului. Ca atare, este important de menționat că aceia dintre noi care au deținut în acele vremuri funcții de conducere, reapar pentru a-și interpreta din nou rolul în Piesa Grandioasă…

Da, acelora dintre voi care se pregătesc să facă un pas înainte în noi roluri, în noi acțiuni ale Inimii, vouă ne adresăm.

Auziți-ne atunci când vă spunem… nu lăsați slăbiciunile voastre umane să vă îngrădească exprimarea măreției voastre, căci fiecare dintre voi este acum necesar în toată puterea și transparența sa. E timpul ca genetica activate să dea roade, iar sarcina dar și bucuria voastră este să vă aduceți aminte de cântecul sufletului vostru și să-l aduceți în prim-planul omenirii. 

Nu lăsați nici amintirile voastre despre eșecurile străvechi din trecut să vă limiteze, căci vă reamintiți atât de veridicitatea adevărului Inimii voastre, cât și de întâmplările voastre nefericite din trecut… iar acestea din urmă nu vă vor fi de folos acum. 

Auziți-ne când vă spunem… e necesar să vă amintiți de rolul vostru, interpretându-l, întrucât nu există altă cale de a pune în lumină acest adevăr al Inimii sacre. 

Mintea voastră vă poate vorbi despre toate motivele pentru care lucrurile nu sunt așa, de ce nu este posibil și de ce nu meritați să fiți într-o poziție de putere însemnată… dar vă asigurăm că acestea sunt forme-gând rămase de acum multe vieți, în care nu ați putut să vă duceți misiunile la bun sfârșit. 

În acest sens, vă rugăm să rămâneți ferm ancorați de planul sufletului vostru și să nu lăsați niciun gând să vă împiedice să vă vedeți misiunea care apare. 

În timp ce valurile vieților trecute spală țărmurile voastre din prezent, e posibil să vă simțiți chemați la o stare de nemișcare, dar vă rugăm din nou să nu lăsați aceste gânduri inferioare să vă îngreuneze, să pătrundă în voi sau să vă abată de la drum, ci să mergeți înainte, ca și cum nu ar fi existat niciodată.

Întrucât este sigur că la baza acestor forme-gând se află programe de interferență în care sunt inserate intenții de a vă menține neînsemnați.

Consiliul precizează că, în principiu, deja a început repunerea în scenă a planului nostru original, așa că e foarte probabil ca anul viitor să vedem apărând caracterul complet al acestui tablou și să dobândim un elan considerabil pentru a merge înainte, dacă recunoaștem fiecare har care apare acum și ținem cont de el.

Aceasta este o chemare în special pentru aceia dintre voi care se simt brusc abătuți de la misiunea lor, sau ca și cum planul lor intenționat pentru viața aceasta nu ar fi început încă… când de fapt tot timpul am așteptat să apară ‘a doua noastră viață’, înainte să ne putem implica total în aceste acțiuni adevărate ale Inimii.

Până acum, aceste planuri de nivel mai înalt pur și simplu nu au putut avea succes, oricât de perseverente au fost încercările noastre. A fost nevoie ca mai întâi să trecem prin sinele mic, să înviem Inima sacră, astfel ca să ne putem alinia cu Inima Gaiei și în final cu INIMA cosmică… INIMA Întregii creații… care este acum Sursa cocreațiilor noastre pe pământ.

INIMA Cosmică a Creației

Deși pare să fie altfel, Inima pune acum totul în mișcare pe pământ.

Da, știm că sună ca un clișeu, dar există un mare adevăr în expresiile din limba vorbită.

Aceia dintre voi care sunt pregătiți pentru acest moment de încoronare, voi sunteți cei care înțelegeți cel mai bine că armonicele marii convergențe s-au produs. 

Vrem să spunem că există un cod nou pentru viață, bazat pe o frecvență armonică nouă, iar acea frecvență pulsează din INIMA Cosmică a prezenței Mamei divine.

Mama divină este acum printre noi… pregătindu-se pentru marele ei debut. Acest debut se manifestă nu în forma unei ființe, ci în forma unei energii colective existentă aici pentru a ajuta planeta să revină la puritatea ei primară, la fel cum fiecare dintre noi a fost purificat în timpul încercărilor de către foc.

Mama Cosmică supremă se unește acum cu Mama Pământului și cu Mama din fiecare ființă de pe această planetă.

Nu toată lumea e pregătită să primească asta, dar cei cu Inima trezită simt chemarea IUBIRII pe care Mama TUTUROR o transmite copiilor Ei… cei care onorează chemarea vor fi cei care și-au curățat inima de toate rămășițele umane inferioare, așteptând într-o stare de disponibilitate să O primească în totalitate.

Această umplere cu IUBIRE divină pentru voi înșivă și unii pentru ceilalți va fi remarcabilă în zilele ce urmează și dorim să clarificăm din nou, pentru cei cu Inima purificată, că a venit timpul să vă acceptați pozițiile ca lideri ai Tribului Noii Inimi Umane.

Căci în zilele ce vor urma și în special din 2018 înainte, Inima își începe domnia ei împuternicită pe pământ.

Împăratul a dat prioritate iubitei sale Împărătese, iar cei care stau pregătiți pe poziție vor fi împinși în viață de către talismanul de încredere care este Inima voastră Sfântă trezită.

Pe măsură ce Inima continuă să se trezească din somnul ei lung și adânc de pe această planetă, din hibernarea de mii de vieți umane, Ea se ivește din lumea subterană, ca să-și preia locul legitim, ca lider al Noii Lumi. Întreaga creație ia naștere din Mamă, dar numai cu ajutorul forței de echilibrare a omologului ei sacru, a egalului ei, a DUMNEZEULUI ei înălțat, este capabilă să conducă cu foarte multă integritate și grație, cu foarte multă forță și mândrie… și cu cea mai profundă compasiune și delicatețe, cu iertare și smerenie.

Pentru că Ea își amintește de Inima umană așa cum a fost creată la origini… și își amintește de multele încercări și frământări ale unei rase care s-a uitat mult timp pe Sine ca DUMNEZEU, ca Sursa de putere a Creației ei. Așa că Ea a revenit pentru a se asigura că toți cei care doresc să Știe își vor aminti acest adevăr, căci pe această planetă ea are doar O singură misiune și un singur mesaj despre aceeași… IUBIRE.

IUBIREA este cine suntem, IUBIREA este motivul pentru care am venit și IUBIREA este LEGE din nou.

IUBIREA este LEGE din nou

Mama Supremă își convoacă cu claritate Tribul Inimii… stimulând toate virtuțile divine necesare pentru a conduce această planetă spre victoria ei. Cei care răspund chemării vor fi doar cei care și-au manifestat și deprins în interior aceste virtuți, căci este necesară o mare impecabilitate pentru a garanta că aceia aflați la conducere nu au dorințe umane inferioare, fiind incapabili să întineze sfințenia Planului Divin.

Din cauza acestei necesități importante, mi s-a cerut să împărtășesc direct această parte a transmisiei:

Vă întrebăm deci pe voi, cei cu Inima curată… ce anume vă va pune IUBIREA să faceți? Acum, că IUBIREA domnește, acum, că IUBIREA deține supremația asupra acestui pământ, ce veți face cu toată această IUBIRE care e de partea voastră?

Căci în mod sigur ați fost întotdeauna ghidați de IUBIREA voastră și totuși, această IUBIRE nu a primit întreaga Forță a universului. Și asta din motive întemeiate, întrucât doar cei responsabili cu IUBIREA proprie pot fi responsabili cu IUBIREA Creatorului.

Vă întrebăm deci direct… deschis și sincer… ce veți face cu IUBIREA voastră? Acum, că ea este susținută, armonizată în egalitatea ei pe pământ, cum folosiți acea IUBIRE, în uniune cu IUBIREA universală, pentru a efectua schimbări în viața voastră și a planetei, în numele IUBIRII?

Întrebăm fără să așteptăm un răspuns, dar cu siguranță că dorim să invocăm în voi chemarea mai înaltă a Inimii. Căci chiar în timp ce citiți aceste cuvinte aveți îndoieli despre  ceea ce vă este cu adevărat posibil, CA Forță vie a IUBIRII pe pământ.

Dar vă anunțăm că, cu această IUBIRE, IUBIREA voastră este nu doar potrivită VOUĂ, ci și modulată VOUĂ… expresiei voastre CA IUBIRE.

Și, așa cum am mai spus în trecut, această expresie unică și personală a IUBIRII este singura cale de a efectua schimbări. Da, așa este. Pentru că sunteți capabili să folosiți Sursa IUBIRII doar atunci când voi înșivă marcați acea IUBIRE cu IUBIREA voastră.

Și aici există un alt clișeu, prin aceea că ‘tot ce aveți nevoie este IUBIREA voastră’. Drag Trib, aveți însă nevoie nu de orice IUBIRE, așa cum vor să vă facă să credeți acele versuri emoționante și bine-cunoscute… ci IUBIREA voastră e cea care contează.

Și da, ne alegem cuvintele într-un mod foarte deliberat, căci ele „contează” cu adevărat.

Căci ideea pe care căutăm să o clarificăm foarte bine, și care cu certitudine vi s-a întipărit în minte de cât de multe ori am subliniat-o până acum, este aceea că IUBIREA care SUNTEȚI voi este o cerință pentru a face vizibilă IUBIREA Creației.  

Asta înseamnă că fără VOI, nu există creație, întrucât esența, structura voastră vibrațională este cea care face ca IUBIREA să conteze... în sens literal și eufemistic. Căci în această ‘chestiune a IUBIRII’ nu ne jucăm cu clișeele și nici nu suntem ironici, ca să folosim modul de vorbire al vremurilor voastre… ci suntem foarte literali în explicațiile pe care le dăm.

Ca să folosim alte cuvinte, am putea spune că IUBIREA voastră, aspectul specific și unic al Sursei-IUBIRII, al Creatorului Primordial, e cea care creează, în acord cu Planul Divin. Fără VOI, nu EXISTĂ plan divin… fără VOI nu există creație.

IUBIREA universală fără semnătura IUBIRII proprii este ca și cum ați mânca cereale fără lapte… căci doar în unirea acelor frecvențe IUBIREA contează.

În afara voastră, IUBIREA doar ESTE… înțelegeți?

Sperăm deci că am clarificat ideea că acolo unde este vorba de IUBIRE, VOI sunteți legea. Dacă voi sunteți IUBIRE și IUBIREA e lege, atunci cum faceți să FIȚI legea? Cum lucrați cu Legea?

IUBIREA este întotdeauna răspunsul, dragi oameni Inimoși… IUBIREA voastră. FIȚI pur și simplu IUBIREA care sunteți în mod inerent.

Locul tronului vostru

La întâlnirea consiliului galactic s-a discutat despre faptul că eclipsa solară va introduce codurile necesare pentru a activa total Noua Inimă Umană-procesor al minții.

S-a explicat că inima și mintea se unesc printr-un proces de fuziune, cum a fost numit, și că această fuziune creează un adevărat câmp de forță energetic (Merkabic), prin care inima și mintea devin UN procesor unificat. S-a spus că, din momentul în care se încheie acest proces în fiecare dintre noi, nu vom mai reveni niciodată la un sistem de procesare separată a informațiilor.

NOTĂ: Întrucât în creier (un organ dual) există o separare clară între emisfera stângă și cea dreaptă, funcția lui naturală este să proceseze și să traducă energia separat, prin puncte de vedere opuse… în timp ce inima (un organ singular) procesează și traduce energia prin integrarea AMBELOR polarități, pentru a crea un câmp unificat autentic. Cu inima pe primul loc, IUBIREA uni-versală devine modul nostru de operare.

Această activare a Inimiiminte pare să fie un ultim dinte de angrenaj din roata destinului nostru înălțat.

Acesta este un proces deopotrivă fizic și metafizic, întrucât în timp ce procesorul Inimăminte se UNIfică, și numeroșii voștri ani plini de conflict se disipă, pentru a dezvălui starea supremă a ființei voastre Creatoare.

Da, este cu adevărat un moment demn de urmărit pentru cei care intră în ceremonia de încoronare a celei mai înalte recunoașteri… căci aceasta este starea supremă de Atman și Brahman, în care ‘DUMNEZEU și Sinele vostru Real sunt unul și același’.

Cei din consiliu au spus în continuare că acest moment definitoriu al activării Inimiiminte va servi la crearea sciziunii necesare dintre lumi… că acolo unde au existat atașamente umane (emoționale), un gol și o deplinătate vor lua acum locul acelor corzi eterice.

Asta nu vrea să spună că nu vom mai avea sentimentul apartenenței în lumea 3D, căci lumea fizică este acum întru totul căminul nostru… ci mai mult că vom simți distanța necesară de conflictul acelei lumi, la fel cum vom simți o legătură mai profundă CU ea. Amintiți-vă că în unitate nu este niciodată vorba despre aceasta SAU aceea, ci despre aceasta ȘI aceea… adică nu excludem nimic.

Starea de a fi ferm ancorat în ambele lumi poate fi simțită prin cât de împământați suntem pe pământ, dar AVÂND scopul și preocupările noastre divine intacte… total sincere și active. Acolo unde am obișnuit să păstrăm în secret separarea între natura noastră divină și cea umană, ținându-ne Sinele Real în ascunzătoare (sau în siguranță), acum ne păstrăm natura autentică, spirituală, în prim-planul personalității noastre (noi) umane.

La rândul lui, acest fapt înseamnă sentimente de întrupare mai profunde… dorința ce apare de a fi ÎN TOTALITATE aici, pe pământ… poate că pentru prima oară. El aduce de asemenea sentimente sănătoase, întrucât faptul de a „iubi viața atât de plenar” ne întărește esența particulă din corpul fizic… permițându-ne să ne simțim VII în moduri niciodată imaginate… în siguranță și neînfricați cum nu ne-am simțit niciodată.

La acestea noi spunem… aceasta e starea de pace ce depășește orice putere de înțelegere și vă revine să o revendicați acum, în timp ce inițiații lui Christos devin cei Christificați.

Și astfel procesorul Inimăminte vă eliberează de constrângerea creației sclave, de limitările lumii cauzale, permițându-vă să găsiți tihnă, pe scaunul sufletului.

Acest scaun este acum Tronul vostru, dragi luptători, și a fost câștigat de voi și numai de voi. A accepta Tronul Divin care este al vostru într-un mod foarte legitim, înseamnă a vă implica plenar în rolul vostru din cadrul Tribului Noii Inimi Umane, conducători ai brigăzii noii lumi, Păstrători ai Grădinii..

Aceasta este împlinirea promisiunii voastre divine făcută planetei, fiind de asemenea moștenirea pe care o lăsați omenirii.

Păzitorii Legii divine

Mi s-a explicat că în următoarele câteva săptămâni… ce ne conduc la echinocțiu, ieșind din anotimpul vară/iarnă… se va desfășura o altă serie de „evenimente eclipsă”, atât în interiorul, cât și în jurul nostru.

Unele dintre aceste evenimente, întrucât par a fi stresante pentru lume, sunt la drept vorbind opusul, prin aceea că există o intoleranță crescândă la separarea dintre mase ce cheamă din nou omenirea să se revolte. Deși pare a fi polarizantă, așa cum sunt toate lucrurile în dualitate, în realitate (în realitatea mai înaltă) aceste evenimente vin și vor veni dintr-un loc al unității pentru toți.

Într-un mod similar cu informațiile primite în iunie despre o apropiată „criză de vindecare”, pentru un timp vom vedea fără îndoială ieșind la lumină multe chestii ale umbrei și, ca întotdeauna, ni se amintește de puterea noastră, să ne menținem privirea pe tabloul de ansamblu al Planului Divin care se desfășoară și, dacă nu putem să facem pe deplin acest lucru, să ne menținem atenția pe Sinele nostru și pe creațiile noastre.

Postez din nou acest fragment din raportul pe iunie, care va fi probabil relevant în timp ce avansăm și despre care cred acum că are legătură cu recentele proteste din SUA împotriva supremației albe:

Mi se arată că acest tip de crize care se apropie este unul de reechilibrare, de revendicare, de înviere, și ar trebui să se observe cum se cuvine faptul că aceia care au săvârșit și căzut pradă acestei restructurări globale au cel mai mult nevoie de IUBIRE, căci ei sunt cei care au provocat această destrămare necesară a vechiului, prin însăși dorința lor pentru metodele expirate… care nu mai sunt susținute de holograma proiectată la nivel colectiv pentru viitorul pământului.

În acest sens, proclamăm că ceea ce a făcut cândva parte din trecut nu mai este necesar pentru viitor și deși unii vor încerca să convingă lumea de acest neadevăr, vă reamintim din nou că nu mai este așa.

Acum IUBIREA este pe primul loc. Tot ceea ce nu este din IUBIRE va fi adus la lumină pentru cercetare publică amănunțită și, în această privință, mulți vor descoperi că este groaznic să se afle în acea situație. 

Vă spunem însă că lumina deja a prevalat, a câștigat deja supremația asupra pământului, indiferent cum par să fie lucrurile. Oricine respinge această noțiune ca fiind adevărată va simți foarte intens ramificațiile.

Vine o perioadă în care să vă amintiți din nou de adevărul existenței voastre și în care să rămâneți ferm legați de veridicitatea acelui adevăr.

Prin urmare, mi se reamintește din nou că acelora care se îndreaptă spre nivelul cel mai înalt al Scopului planetar mai vast le revine să înceapă să-și interpreteze rolul de administratori, să-și îndepărteze privirile de la procesul de destrămare și să-și concentreze pe deplin atenția și eforturile din nou asupra realității mai înalte, prin intermediul noilor creații ce îi îndeamnă la acțiune.

Aceste creații superioare reprezintă fortăreața noastă, baricada ce ne desparte de lumea exterioară, în care agitația și haosul continuă să rețină atenția maselor. Aveți încredere că orice informații relevante pentru planul sufletului vostru vor veni LA voi… că niciodată nu e nevoie să mergem să căutăm în afara noastră, de dragul de a „rămâne informați”. Ne revine să înfruntăm doar ceea ce apare în biosfera noastră.

Amintiți-vă că nu întotdeauna informațiile înseamnă putere… în această eră „informațională” de pe pământ, de obicei, ele privează de putere. Singura Sursă de informații de care avem nevoie este cea din Inima noastră.

Așa că vă spunem, rămâneți neînarmați… rămâneți deschiși la ceea ce vine, având vigilența spiritului, rămâneți ferm ancorați de pacea ce depășește orice putere de înțelegere. 

Căci pacea va fi scutul armurii ce vă va despărți de agitația generală, detașându-vă de durerile crescânde ale adolescenței, pe măsură ce omenirea evoluează, ajungând la o mai mare maturitate spirituală.

Amintiți-vă că această călătorie e presărată cu conflicte, dar că conflictul a constituit călătoria eliberării voastre de el.   

Priviți lumea nu prin ochii separării, ci prin stratul vederii Reale, care constituie dreptul și responsabilitatea voastră, în calitate de Păzitori ai Legii Divine.

Căci acesta este statutul vostru de Cavaler, precum și cel de Rege și Regină. 

Voi, cei investiți cu titlul de cavaleri, sunteți protectorii sub jurământ ai Legii Divine. Ca atare, voi veți simți datoria de a o susține și respecta mai presus de legea umană… de a păstra integritatea și sacralitatea Pământului al cărui sprijin l-ați câștigat, același Pământ căruia i-ați făcut promisiunea de a-l face din nou Sfânt. 

Lanțul autorității Inimii

Prin portalul 8:8, codurile de activare pentru creațiile și colaborările noastre viitoare au început să se reverse asupra noastră, deschizând noi pachete de informații sămânță ce conțin datele necesare proiectelor noastre cele mai urgente ce debutează în anul viitor.

Va fi necesar să punem în pământ aceste semințe până la sfârșitul toamnei, înaintea primului îngheț, dacă vrem ca ele să încolțească în primăvara lui 2018, când va prinde rădăcini cocrearea deplină a Planului Divin. Din această cauză, mulți am lucrat foarte sârguincios pentru a ne aduna piesele personale din puzzle-ul scopului mai înalt, astfel ca să putem începe să vedem Planul Divin, pe măsură ce se desfășoară în lunile următoare.

În calitate de Păstrători Sacri ai Grădinii, suntem chemați în cele din urmă să ne prezentăm creațiile divine personale în acord cu Modelul Raiului… Planul Divin pentru pământ. Dar ce înseamnă de fapt asta?

Răspunsul clar este că acest lucru va fi diferit pentru fiecare dintre noi… dar există totuși un fir de similaritate, pe care toți trebuie să-l țesem în tapiseria Noii Vieți.

Acel fir este IUBIREA.

Ca IUBIRE, ne este îngăduit să vedem întreaga anvergură a Planului Măreț, așa cum alții nu îl pot vedea. Ca IUBIRE, ne este îngăduit să vedem puritatea în tot ce înseamnă viață, deoarece acum putem vedea acea puritate în tot ce ține de noi înȘine. Ca IUBIRE, ne este îngăduit să vedem lumea prin lentile roz, deoarece am făcut munca interioară de a descoperi acele lentile mai delicate, născute din Noua Inimăminte Umană.

Și ca IUBIRE, e necesar să susținem viziunea pentru Viața Nouă, întrucât nouă înșine ne revine să o creăm.

Cum facem asta?

La fel ca toate lucrurile despre care am scris în istoria veșniciei… totul se rezumă la Inima noastră.

Adevărul holografic de bază al acestui univers garantează că atunci când ne onorăm Inima, onorăm INIMA Sursei și, în consecință, Inima ÎNTREGII vieți. Precum în interior, la fel și în exterior.

Atunci când trăim ca IUBIRE, prețuim în mod organic ÎNTREAGA viață, pentru că ne prețuim propria viață. Pornind de la acest adevăr suprem, este imposibil să provocăm rău vreunei persoane sau vreunui lucru, deoarece nu mai suntem în stare să ne facem rău nouă înșine.

A fi un Păstrător Sacru al Grădinii nu înseamnă a „salva Pământul”, ci a trăi după adevărul Inimii proprii, pentru a reîntregi Pământul prin IUBIRE. Fiecare dintre noi este o bucățică vie de pământ, iar pe măsură ce revenim la puritatea a cine SUNTEM, îi redăm Mamei Pământ puritatea ei. Pe măsură ce ne reîntregim prin IUBIRE, reîntregim planeta prin IUBIRE.

Așa cum nu putem salva Pământul, nu putem nici să îi convingem pe alții.

Nu putem convinge pe nimeni să aibă grijă de planetă într-un mod iubitor, dacă persoana respectivă încă nu este în stare să aibă grijă de ea într-un mod iubitor. Acest lucru este pe cât de personal, pe atât de sociologic… de exemplu, o mamă singură și nevoiașă nu va avea mult entuziasm pentru starea de bine a planetei, dacă ea nu poate satisface nevoile stării ei de bine sau pe a copiilor ei.

Lanțul autorității Inimii nu funcționează așa.

Nu îi putem convinge pe alții să înceteze să mai arunce  toxine în corpul planetar, dacă ei își introduc toxine în corp. Nu îi putem convinge pe alții să trateze animalele din lume cu afecțiune și respect, dacă ei sunt incapabili să-și cinstească vulnerabilitatea cu afecțiune și respect.

Legile holografice nu funcționează în felul acesta.

Nu putem forța omenirea să aibă grijă de această planetă iertătoare sau de regnurile ei prețioase mai mult decât putem forța pe cineva să se îndrăgostească. Adevărul dur este că acele sentimente trebuie să vină din interior, dacă este ca ele să fie durabile… iar durabilitatea este obiectivul oricărei schimbări reale, trainice.

Un nou chiot de mulțumire genialului Dr. Seuss, pentru cele mai simple și înțelepte cuvinte din această epocă:

„Dacă cuiva ca tine nu-i pasă extrem de mult, nimic nu se va îmbunătăți. Nimic.”

Poate că adevărul cel mai dur dintre toate este acela că nu-i putem forța pe alții să-și vindece inima, în scopul de a ne vindeca planeta (adică de a modifica holograma).

DAR… cu siguranță că putem încuraja acea vindecare. Putem demonstra beneficiile a ceea ce înseamnă a-ți păsa, a fi interesat de acele lucruri ce reflectă interesul binelui mai vast. A fi un Păstrător al Grădinii înseamnă… a menține vibrația vie și holograma activă, astfel ca alții să o poată ALEGE, din proprie voință.

Suntem aici pentru a susține și practica Legea Divină… pentru a prezenta deplinătatea ce trăiește în noi, în scopul de a scânteia acel adevăr viu în ființa celorlalți… de a înteți flacăra ce arde în fiecare inimă omenească, arătând-o pe a noastră.

A fi un Păstrător al Grădinii înseamnă a le oferi celor din jur ocazia de a fi martori la dorința divină în acțiune… nu a „face bine sau a fi bun”, ci a dori întru totul bunătatea ce apare din slujirea Sinelui ca Sursă.

Noi, cei care suntem motivați de dorințe divine, știm că nu avem altă alegere decât cea de a ține cont de autoritatea Inimii. În mare măsură pentru că acest Plan este MULT mai vast decât noi… el provine dintr-un loc mult mai cuprinzător decât eul nostru uman și, prin urmare, dorința din noi arde mai intens, mai mult și cu mai multă forță decât ar putea susține vreodată o dorință omenească.

ACESTA e nivelul de dorință necesar pentru a iniția o schimbare reală… pentru a modifica holograma comună a Pământului. Întrebarea devine așadar… nu cum putem ajuta planeta?… ci cum putem inspira dorința divină în toți cei care trăiesc pe ea?

Desigur că răspunsul se află în Inima fiecăruia dintre noi… căci atunci când trăim Adevărul sufletului nostru, inspirăm în mod organic acel nivel de dorință în ceilalți.

Acesta e adevăratul lanț al autorității Inimii ce ne cheamă să ieșim în față. Este calea IUBIRII, calea Mamei, calea Lumii Noi.

Pământul Făgăduinței așteaptă promisiunea noastră originală.

,

Lauren