Lauren Gorgo – ianuarie 2018
19/02/2018
Laurean Gorgo – Raport 5D, martie 2018
29/03/2018
Show all

Lauren Gorgo, 27 februarie 2018, Raportul 5D

Dincolo de văl: „cealaltă fațetă” a Sinelui

 De Lauren, 27 februarie 2018, Raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Ne aflăm în mod clar într-o perioadă fără precedent. Știu că, în Iimbajul vremurilor noastre (salutare dandi), afirmația este în mare măsură folosită în exces, dar ne aflăm cu adevărat pe un astfel de teritoriu neexplorat. Și se simte. Dincolo de suprafața lucrurilor are loc multă transformare ce imploră să ia naștere în lumea formei și, chiar dacă deocamdată ar părea foarte îndepărtat, începutul planului/scopului nostru mai înalt are loc în acest an – de fapt primăvara aceasta.

În momentul de față, în timp ce suntem scufundați în adâncul apelor din Pești, nu avem prea mult sprijin pentru picioare sau tracțiune, dar ecluzele care dau acces la tărâmurile intuitive s-au deschis în mod categoric, iar prin văl vin foarte multe informații/indicații care evidențiază schimbările noii direcții, stimulate din planurile noastre divine.

Atunci când apar aceste informații, devine izbitor de clar încotro e necesar să ne redirijăm atenția, însă e ca și cum am întoarce un pachebot enorm în mijlocul oceanului… reclamă timp, sârguință și efort, așa că e nevoie să mai avem puțintică răbdare. Oricât de provocator ar fi să facem vreun progres real în Pești, această perioadă poate fi de asemenea foarte productivă și creativă în plan interior, cu acces la potențiale de o mare anvergură… existențial vaste. Apoi, după ce ne uscăm aripile la căldura Soarelui din Berbec, în noul an astrologic putem să ne luăm zborul și să ne punem în acțiune pasiunile născute de curând.

A trece dincolo de văl înseamnă a întoarce oglinda, a ne reorienta spre cealaltă fațetă a Sinelui.

După 9 săptămâni de expansiune continuă, suntem pregătiți să dăm naștere la ceva nou-nouț. Am fost făcuți să ne extindem… să ne extindem… și iar să ne extindem pentru a trece dincolo de cele mai adânci și cunoscute făgașe ale limitării, pe care le-am creat în cauzalitate în mod inconștient pentru noi înșine. Acum… începând cu Luna plină (în Fecioară) din această săptămână… atingem un important punct culminant ce va avea rolul de a aduce o bună parte din călătoria noastră personală din perioada eclipselor la un moment decisiv, precum și de a pune în mișcare programa noului an.

Arată un pic ca un moment de evadare ce va pune în libertate multă forță vitală ce a fost blocată timp de săptămâni în corpul nostru. De când a început anul am dezgropat foarte multe amintiri discordante din corp, în scopul de a crea mai mult spațiu în care să pătrundă lumina de diamant/Adevărul… proces care poate să aducă la suprafață foarte multă densitate și să ne copleșească realmente cu apatia și oboseala provocate de procesarea tuturor emoțiilor puternice.

Februarie nu a fost nicidecum o lună ușoară, dar în comparație cu ianuarie – care a fost una dintre CELE mai intense luni pe care am trăit-o vreodată –, s-a simțit un pic ca un scurt moment de respiro. A fost totuși… liniștit… oarecum vid… dar evident că am avut nevoie de acel spațiu pentru a integra tot ceea ce s-a petrecut înainte.

În luna martie, care arată mult mai armonioasă, vom fi recunoscători (retrospectiv) pentru timpul lăuntric pe care l-am avut… la intrarea în partea finală a perioadei de eclipse fiecare dintre noi va observa (în mod indiscutabil) că a fost transformat pentru totdeauna și că astfel de transformări nu pot fi anulate, deoarece ne dezvăluie acum esența spirituală, destrămând iluzia rămasă, pentru a dezvălui Adevărul despre cine am fost mereu și pe vecie.

Cei care au urcat până la poarta raiului încep acum să coboare aceeași scară ce duce spre cer, pentru a reveni în tărâmul celor vii, pentru a aduce Pământului o părticică unică de Acasă. Făcând acest lucru, vom constata că nirvana se ancorează acum în noi, pentru a nu ne mai părăsi sau a nu se mai separa niciodată de noi. Odată cu acea ancorare, vom fi în sfârșit total echipați pentru a începe ceea ce se numește „etapa de înfăptuire a înălțării”… pregătiți să creăm Utopia în lumea noastră, în lume, pe măsură ce versiunea personală despre rai întâlnește numeroasele creații inspirate ce ne așteaptă acolo.

Odată deschisă, ușa raiului nu se va mai închide în fața noastră… fiind liberi să intrăm în această stare și să ieșim din ea după plac… însă cunoașterea, menținerea acestui lucru în fizicalitate va constitui o parte importantă din autoritatea noastră în acest an.

Noul nostru nivel de învățare debutează la finalul anotimpului.

Dincolo de văl

De la solstițiul din decembrie, o puzderie de frecvențe amplificate au inundat planeta, chiar la timp pentru Luna albastră-super Luna-eclipsa totală de Soare care au dus energiile deja uriașe, la niveluri stratosferice.

După săptămâni de făcut surfing pe niște valuri furtunoase ale oceanului emoțional primordial, în prezent trecem printr-un alt culoar fundamental, ce s-a deschis odată cu eclipsa parțială de Soare din 15 februarie. Chiar dacă mare parte din călătoria noastră prin eclipse va ajunge la un punct decisiv la Luna plină din această săptămână, vom continua să ne transformăm în moduri importante până la echinocțiul de primăvară, ce ne va însoți într-un strat recent întrupat al Sinelui, o cufundare mai profundă în natura noastră Reală, care… după săptămâni de expansiune continuă… ne va permite să găsim în sfârșit ceva sprijin pe un teren nou, mai elevat.

NOTĂ: Un alt memento că de obicei durează circa 3 luni să ne adaptăm la vibrația noului an. Știu că este foarte provocator, dar pentru a integra în corp aceste energii e necesar să renunțăm la suficient de multă densitate pentru a le face loc… să ne ridicăm pentru a întâlni frecvențele mai înalte cu care trebuie să ne ușurăm povara.

Pentru cei în curs de întrupare, eclipsa solară (care acum pare să fi fost în urmă cu mult timp ) a reprezentat un important indicator care ne-a furnizat ocazii în viața reală pentru niște necesare… chiar dacă foarte inconfortabile… căderi/progrese de la realitatea veche la cea nouă.

Acestea s-au manifestat ca niște conștientizări subite, revelații uluitoare (despre sine și/sau alții), reorganizări emoționale, izbucniri neașteptate, conversații dificile, alegeri care schimbă viața, sfârșituri radicale, o inabilitate generală de a continua să mai mergi pe drumul bine bătătorit etc. Indiferent ce anume a fost necesar pentru a izbucni… pentru a arunca lumină asupra limitărilor noastre, a ne scoate în evidență fricile, a aduce în prim-plan deficiențele… a fost/este prezentat în scopul depolarizării, cerând să „cosim iarba” pentru un drum fizic nou-nouț pentru Adevăr.

Tot ce este necesar pentru a îndepărta stăvilarele ce ne blochează intrarea în lumea nouă va continua să apară năvalnic, pentru a-i face loc forței vitale să pătrundă în corpul nostru și să ne transforme realitatea. Este important să evităm intenționat iluzia și să știm că orice energii tumultuoase și/sau volatile care apar, își fac întotdeauna treaba de a ne împinge afară din polaritate și a ne cufunda adânc în autenticitatea noastră.

Locul în care nu reușim să moderăm extremele va deveni imediat evident datorită declanșatorilor persistenți, până când ne vom vedea clar pe noi înșine prin portalul oglinzii din acest an (11).

În timp ce eclipsa de Lună a adus cu ea codurile necesare curățării unor emoții foarte străvechi ce ne împiedică accesul la conștiința lumii noi… ceea ce ființele galactice numesc „vălul”…. eclipsa solară a servit pentru a ne împinge dincolo de ea ca să spun așa, pentru a ne face apariția (cu corpul) pe platforma noii lumi, de „partea potrivită” a vălului.

Vălul de care vorbim nu mai este un văl învăluit în mister, ci un acoperământ foarte real al conștiinței, care v-a fost cândva inaccesibil.   

Atunci când treceți de el sau mai bine zis îl străpungeți, veți ajunge la conștientizarea întrupată că ați fost aici tot timpul… că ceea ce „descoperiți”, ca să spunem așa, este pur și simplu fundația Adevărului vostru etern, conștientizarea unei lumi care este mai presus de imaginația voastră și totuși în mod intrinsec o parte din el.

La acestea am mai adăuga faptul că începutul acestui proces de descoperire, deși nou, este de fapt foarte străvechi și că fiecare din voi care se află la nivelul de IUBIRE necesar pentru a trece la o experiență întrupată a Adevărului menționat va asista la dezvăluirea unui strat nou-nouț, a unui tărâm al conștiinței cu totul nou.

Acea lume nouă ce vi se deschide este lumea nouă… este conștiința de diamant la asimilarea căreia lucrați de la solstițiu și care acum este pe cale de a lua ființă în fața voastră.

Revelația este tema generală a acestei dezvăluiri de după eclipse, dar odată cu ea apare sprijinul/energia/puterea suplimentară necesară pentru a deschide noi drumuri, pentru a pătrunde pe un teritoriu nou/necunoscut. Aceste descoperiri nu sunt întotdeauna plăcute sau blânde, dar creează spațiul necesar apariției unei conștientizări radicale a Sinelui, ce va rezulta… mai ales atunci când contribuie la nivelul nou/următor al muncii noastre de slujire. (Mai multe despre acest subiect mai jos ⇊)

Planul de învățământ pe noul an

Pe măsură ce ajungem să ne finalizăm instruirea din perioada eclipselor și să intrăm într-un anotimp nou în luna următoare, vom începe în mod oficial planul de învățământ pe noul an… o etapă nouă a autorității, care ne cere să echilibrăm totalitatea a cine suntem, să ne menținem echilibrul în corpul mental, emoțional și fizic, în scopul creării unui câmp energetic coerent, concordant.

Luna plină din 1 martie (noaptea de 2 martie în România. N.tr) va da tonul pentru această schimbare de prioritate, pe măsură ce suntem aliniați cu frecvențele de diamant purificate ale Inimii Christificate… aceasta pare să fie pregătirea pentru o vindecare/întregire majoră, ce pare să se extindă până în lunile de vară.

Procesul de a învăța anul acesta să susțineți plenitudinea Sinelui în toate interacțiunile voastre va crea  o experiență de viață „cu totul” nouă, bazată pe acea deplinătate.

E posibil ca această stare de coerență crescândă să se simtă obligată să vă reorganizeze/reclasifice conținutul vieții la un nivel nou/mai profund, de când a început 2018. Cu cât ne contopim mai profund în uniune spiritual-materială, cu atât mai mult nivelul fizic al vieții reclamă sisteme coerente care să funcționeze foarte eficient. La fel cum universul folosește sisteme cu multiple niveluri pentru a funcționa cu o precizie exactă, vom descoperi că energia noastră creativă are nevoie acum de surse ferme, de încredere, care să o susțină. Precum sus, la fel și jos.

O viață spiritualizată nu este lipsită de sens sau la întâmplare, așa că anul acesta e posibil să fim invitați să ne rafinăm și/sau redefinim spațiul… să creăm ordine din haos în locurile din viața noastră în care lipsesc intenția, claritatea și scopul (adică forța vitală).

Din perspectivă galactică, această coerență va produce „o reorientare către o viață fără egal”. Aceasta se va datora parțial faptului că trezim în noi aspecte rămase mult timp inactive într-un somn profund, aspecte care sunt necesare pentru a actualiza „cealaltă fațetă a Sinelui”… și prin urmare îndrumările generale venite de la echipele noastre mai înalte sunt concordante, că acesta nu este un an în care să ne grăbim sau să forțăm ceva, ci în care să fim măsurați și metodici cu privire la noua noastră manieră de a aborda viața.

Pe măsură ce intrați în acest nou domeniu, înaintați încet și fiți răbdători cu voi înșivă.
Nu este o perioadă în care să vă grăbiți sau să fiți grăbiți, căci există noutate în toate, iar acea noutate vă invită să observați, să vă amintiți, să vă reîmprospătați perspectiva asupra vieții și orientarea voastră la ea, cu ajutorul noilor voastre coordonate.

 

Dacă deveniți nerăbdători sau frustrați, amintiți-vă că vă construiți noua viață (adică lumea nouă) din mersConstruirea ei cere timp, spațiu, gândire și planificare adecvată pentru a ajunge cu bine la destinație, iar acesta e doar începutul unui ciclu universal de creație cu totul nou de 9 ani… ale cărui roade probabil vor începe să producă din abundență în 2019 (anul de vibrație universală 3=materializare).

NOTĂ: Deși fiecare an este un continuum al experienței, mi s-a explicat în trecut că energiile generale pentru noul ciclu universal sunt după cum urmează: anul de vibrație universală 1 (2017) a dat naștere individualizării sufletului nostru… anul de vibrație universală 2 (2018) va da naștere uniunii noastre (divine), aspectului cocreativ din interior… iar anul de vibrație universală 3 (2019) va da naștere copilului divin, împlinirii sufletului nostru. Până în 2020 (an de vibrație universală 4), vom fi stabili în structurile noii lumi.

Asta nu înseamnă că nu vom avea succes și că nu vom atinge stadii importante la fiecare nivel al procesului, ci doar că e necesar să o facem strat cu strat… și fără grabă. A ajunge la aliniere universală și a rămâne în ea (a nu o lua înaintea Sinelui nostru) este antecedentul pentru o viață dincolo de obișnuit și lumesc, așa că este de primă importanță să conducem cu Doamna noastră divină (întâietatea Inimii).

Finalizarea Inimiiminte

Mai aflu că pe măsură ce ne implicăm în această nouă etapă a înălțării din acest an, vom fi de asemenea la curent cu mecanismul complet, integrat al noii Inimiminte umane și că aceasta este adevăratul vehicul pentru a ajunge la cocreație.

Inimamintea este interfața prin care ne reorientăm la noua viață… este mecanismul necesar pentru a depăși mecanismul experienței umane inferioare și pentru a interacționa total  cu tărâmurile creativității superioare, ale magiei.

Această finalizare pare să-mi fie arătată ca anotimp… primăvară și respectiv vară (toamnă și iarnă în emisfera sudică). Mi se arată că mintea e supusă unei calibrări extinse, pentru a întâlni la primăvară Inima recent calibrată, apoi va urma corpul fizic, cu o calibrare importantă pe toată durata verii.

Din perspectiva noastră, iarna a servit la calibrarea inimii, primăvara va servi la calibrarea minții, vara va servi la calibrarea corpului.
De bună seamă că este o afirmație generalizată, dar acestea vor fi energiile guvernante ce susțin în acest an procesul întrupării.

În mod interesant, Mercur (mintea) intră în mișcare retrogradă pe 23 martie (imediat după echinocțiu), iar Marte (corpul fizic) intră în mișcare retrogradă pe 26 iunie (imediat după solstițiu). Potrivit arcturienilor, primul ne va oferi acces la unele niveluri importante ale noii minți… noi informații integrate ce vor stabili harta „noului mod de a fi” în mod clar, în fața noastră.

Faptul că această apropiată calibrare mentală vine imediat după lunile de calibrare imensă a inimii (mi se) pare să indice integrarea masculinului divin ce ia (din nou) naștere în prezent din Mamă.

Dezvăluirea sufletului nostru

După ce ne reasamblăm de pe urma tuturor reorganizărilor și adaptărilor din perioada eclipselor, mulți dintre noi vor porni într-o nouă călătorie inspirată de suflet ce va aduce multe ocazii de „dezvăluire” ce rezultă din dobândirea conștiinței de diamant.

Când spunem dezvăluire, ne referim la un nou nivel al transparenței sufletului pe care îl dezvăluie lumina de diamant, în cei pregătiți să strălucească mai puternic. Asta înseamnă mai mult decât orice că aceia dintre voi care pășesc înainte în strălucirea lor vor cunoaște un grad de dezvăluire diferit de cele din trecut.
Dezvăluirea nu este ceva de care să se facă paradă… dimpotrivă, este foarte atractivă. Și spunem acest lucru într-un sens foarte literal.
Atunci când vă dezvăluiți sufletul, vă dezvăluiți realmente magnetismul, căci Adevărul vostru nu este nimic altceva decât un magnet. Da, această dezvăluire a Dumnezeului vostru lăuntric este cea care atrage spre voi reSursele voastre adevărate.

Atunci când ne adunăm curajul de a fi Adevărați în viața și interacțiunile noastre, descoperim că cine suntem este (în sfârșit) îndeajuns… că nu avem nevoie să facem sau să fim altceva decât să fim noi înșine. Acum munca este să rămânem în acel Adevăr, fără regrete și cu voce tare, pentru a lăsa lumea și pe ceilalți să i se conformeze… fără a ne plia pentru a satisface adevărul altora și al lumii.

Atunci când ne împiedicăm Adevărul să fie dezvăluit, să fie observat, ne blocăm magnetul… realitatea simplă/complexă este că factorul nostru de atracție scade considerabil atunci când suntem falși. Din această cauză, nu ne mai putem falsifica pe noi înȘine sau rolul pe care-l avem în piesa grandioasă… acum totul este etalat pe masă, iar dezvăluirea totală este nu doar necesară, ci și responsabilitatea noastră în aceste frecvențe (de diamant) transparente.

A învăța/a avea încredere să renunțăm la armura noastră, să ne dezvăluim Sinele autentic, să fim deschiși și vulnerabili este o parte importantă a acestui an care vine, deoarece ne vom petrece o bună parte din el făcând apel la mai multe din reSursele noastre… oamenii, locurile și ocaziile noastre ce vor continua să aducă talentele și darurile noastre în lume, pentru ca toți ceilalți să beneficieze de ele.

Atunci când suntem vulnerabili suntem Adevărați… atunci când suntem Adevărați atragem Tribul nostru Adevărat. Acum nu avem altă alegere decât să îl purtăm pe DUMNEZEUL nostru în afară. #joacădecopil#

Atunci când o faceți, când vă dezvăluiți sufletul pentru ca toți să-l vadă pe DUMNEZEUL din voi, vă aduceți un nou nivel al vieții care este în sfârșit dincolo de cele demonstrate… o lume care vă eliberează de limitele cauzalității și care vă deschide către ceea ce noi am numi Slujire cu S mare.

Slujire cu S mare

Pe măsură ce Forța Vieții (IUBIREA) coboară mai adânc în fizicalitate, totul în lumea noastră… inclusiv contribuția și creațiile noastre… a fost pregătit pentru examinare, fiind supus unei reevaluări și reclasificări necesare, în timp ce facem (din nou) sinteza trecutului și viitorului, în desfășurarea prezentului nostru nou/adevărat.

Prin acest proces de triere radicală, mulți dintre noi se împământează în nivelul mai înalt de Slujire, care nu este deloc identic cu nivelul de slujire cu care suntem obișnuiți în dualitate.

A trece dincolo de văl înseamnă a întoarce oglinda, reorientându-ne spre „cealaltă fațetă”…. a Sinelui. Când facem acest lucru, ne reorientăm de asemenea de la modelul vechi/inferior de slujire spre modelul nou/superior… de la a-i sluji pe ceilalți-ca-fiind Sine (dualitate), la a sluji Sinele-ca-fiind-ceilalți (unitate).

În conștiința separării îi slujim pe ceilalți pentru a ne vedea/simți/vindeca propria fragmentare… adică „vindecătorule, vindecă-te pe tine”. În unitate slujim Sinele (Superior) pentru a sluji Planul SuperiorAici suntem în Slujba nu doar a planetei sau oamenilor ei, ci și a părții (cosmice) din noi înȘine care este în slujba ÎNTREGII Creații. Acest nivel de Slujire izvorăște din esența de diamant a cine suntem în mod autentic… din Sinele nostru DIVIN.

Slujirea Sinelui-drept-ceilalți respectă mecanica unității, înțelegerea că la nivel mai înalt există doar Sinele… și că noi toți creăm doar recipientul fizic pentru acel Sine (acea expresie), pe baza coordonatelor sufletului nostru extrase din harta planului nostru divin personal.

Dar întrucât planul nostru divin personal face parte în mod intrinsec din planul divin (al Creației), el slujește implicit celorlalți.

Slujirea de nivel superior recunoaște faptul că în lumea unificată nu există ceilalți, ci ei există în lumea umană, lucrând cu conștiinciozitate să echilibreze acele lumi. Capacitatea noastră de a echilibra acele lumi depinde de înțelegerea faptului că chiar dacă exprimarea Sinelui nostru superior aduce beneficii celorlalți, motivațiile noastre nu derivă de acolo.

În separare, motivațiile noastre de a sluji iau naștere din dorința umană, pe când în unitate suntem motivați de dorința divină, care este o dorință mult mai mare, mai aducătoare de împlinire. Și totuși, această dorință este tradusă prin experiența de a fi om. De aceea ochiului omenesc „serviciul” îi poate părea a fi foarte altruist (lipsit de sine), dar ochiului atotvăzător îi poate părea foarte plin de Sine… deoarece dorința divină acționează în interesul unui Sine mult mai vast, Sinele care este conectat cu TOTALITATEA.

La acest nivel de Slujire, împlinirea noastră rezidă în crearea contribuției noastre, nu în rezultat.

Atunci când avansăm la acest Nivel Superior de Slujire ne eliberăm de nevoia de a sluji și de toate atașamentele care o însoțesc… toate corzile care ne țin legați de cauzalitate. Este un proces organic care are loc doar pe măsură ce „trecem dincolo de văl, la cealaltă fațetă a Sinelui”, unde începem în sfârșit să activăm toate potențialele inactive ale polarității noastre opuse, ce ne-au ținut doar pe jumătate realizați.

Pentru unii asta va însemna trezirea, activarea și folosirea unei părți mai mari din latura feminină a sinelui, pentru alții a unei părți mai mari din latura masculină a sinelui… în ambele cazuri această dezvăluire abia începe. De bună seamă că avem multe de învățat/reamintit/explorat cu privire la „cealaltă jumătate” a noastră, deoarece văd că această perioadă favorabilă acestei reconcilieri și integrări se întinde până în 2020.

Amintiți-vă că materializarea uniunii noastre interioare a durat vieți întregi… fiind în esență ceea ce fiecare dintre noi își dorește profund, dar pentru a ne deschide față de ea trebuie mai întâi să depășim mecanismul separării. Când o facem, găsim o nouă ușurință… o nouă lipsă a efortului, prin care Sinele nostru unificat ne conduce în și prin lumea nouă.

Astfel, ia naștere Serviciul nostru superior.

Asta vă va arăta lucruri despre voi înșivă de care nu ați știut niciodată că sunt posibile.
Sunteți martori la nașterea voastră… o nouă parte din voi aflată aici în acest moment foarte special, pentru a cocrea noua lume din interiorul lumii inferioare, partea din voi care la modul real, fizic, va face plauzibilă acea posibilitate.
De asemenea, veți observa apărând o tărie ce vă va separa de toate acele lucruri de care v-ați temut cândva… acele energii karmice față de care v-ați simțit atât de receptivi, veți ajunge să vă simțiți insensibili în fața lor.

Stăpânirea limitării la Sine

Întreaga muncă din viața noastră este să transcendem căderea în cursa polarității, să unificăm lumile care au fost cândva separate de vălul prin care răzbim în sfârșit (laturile masculină/femină ale sinelui, mintea/inima, spiritualul/materialul), pentru a întrupa acum acea unitate… în corp fizic… în scopul de a ne împlini legământul (contractul și promisiunea sacră făcută Pământului/omenirii).

Urcăm până la antimaterie (Adevăr), doar ca să coborâm din nou în materie, și ne întrupăm treptat lipsei formei. În întruparea noastră ne unim esența spirituală cu esența materială din corpul, relațiile, creațiile noastre… întreaga noastră viață, scopul și lumea noastră trebuie să fie saturate de cea mai pură frecvență a celui mai autentic Sine al nostru.

Realizarea acestui fapt impune să ne eliberăm de orice falsitate… de tot ceea ce NU este adevărat… pentru a scăpa de densitatea din corpul fizic (memoria celulară) și din lume (matrice). Acesta este temutul proces de lepădare prin care toți trebuie să trecem în mod repetat, desprinderea de cine „gândim” că suntem, pentru a descoperi Adevărul delicat despre cine SUNTEM cu adevărat.

Este o chestiune cuprinzătoare a Inimii, a cărei transpuneri în realitate necesită un devotament interior supranatural.

Eclipsele… care servesc întotdeauna ca portaluri intense ale morții/nașterii… ne-au susținut total în acest proces, ajutându-ne să devenim indiferenți la orice mecanism de protecție din trecut, să lăsăm jos unele din cele mai mari și îndelung păstrate scuturi ale noastre, în scopul de a ne dezvălui sufletul.

Deși e dificil și intimidant, trecerea prin acest proces incomod va pune în final în libertate foarte multă vitalitate/energie creativă, pe măsură ce ne redirecționăm forța vitală pentru a se alinia cu matricea recirculantă a corpului nostru de lumină, de limitare la Sine.

Întrucât ne desprindem de fiecare concept cauzal care a făcut să se scurgă forță vitală, acum putem să ne revitalizăm de pe urma acelei revendicări, pe măsură ce ne valorificăm și ne regenerăm forța vitală și învățăm să o stăpânim. 

Nu este atât de simplu pe cât pare… există multe domenii din viața noastră în care ne-am pierdut fără să știm energia, am renunțat la noi în cele mai benigne situații… așa că anul acesta vom învăța prin intermediul lucrării vieții noastre, dar în primul rând al relațiilor, că a ne păstra pe noi înȘine total intacți cam este o muncă cu normă întreagă.

Lumea cauzală e bazată pe dinamica cheltuielii. Lumea unificată e bazată pe dinamica atracției.
Această schimbare de dinamică, de la experiența  separată la cea unificată, este un proces ce reclamă să vă mențineți fiecare parte din voi în sfera voastră de influență.
Ea va ajunge să vă ceară să nu ieșiți niciodată din acea sferă, chiar și mai ales în plan social.

În esență, la acest lucru mă refer atunci când spun (în glumă) că este necesar să „ne ținem tot timpul mâinile, brațele, picioarele și tălpile în interiorul vehicului nostru merkabah”… numai că această cerință constituie acum categoric nivelul următor pentru cei aflați în fruntea paradei întrupării. În aceste energii mai înalte marja noastră de eroare este ATÂT de mică, drumul ATÂT de îngust, încât a păși în afara Sinelui (integrității) provoacă imediat inflamații.

Din această cauză – și potrivit Consiliului de Lumină Arcturian –, pe durata întregului an ne vom consacra (parțial) învățării de a lucra cu energiile noastre mai înalte (tehnologiile corpului de lumină) și a le stăpâni, în cooperare cu rețeaua mai înaltă (de diamant).

Rețineți că aceste tehnologii au efect doar cu ajutorul unei reconectări depline la Sine:

Înțelegeți că de fiecare dată când pășiți în afara granițelor VOASTRE, realmente vă dezactivați funcțiile superioare ale sistemelor voastre.
Iar acest lucru se va întâmpla. Și se va întâmpla des la început, până veți fi permanent conștienți de felul și locul în care vă subjugați autoritatea… acele locuri unde vă simțiți incapabili să funcționați independent de ceilalți vă vor arăta cu claritate unde uitați de puterea voastră.
În acele momente nu veți reuși să vă limitați la Sine… acolo unde nu reușiți să vă limitați la Sine, nu veți mai fi în rezonanță cu rețeaua de diamant.
Acum, și spunem asta astfel ca să găsiți o oarecare compasiune pentru eul vostru uman, pe măsură ce învățați să susțineți aceste frecvențe și să gestionați aceste tehnologii superioare ale luminii… acest lucru nu are nimic de-a face cu a fi perfect sau a face un lucru „corect”.
Acesta este un continuum al experienței vieții ce poate fi doar învățat, integrat intrând și ieșind din el.
Căci doar atunci când IESIȚI din rezonanța cu rețeaua luminii de diamant vă veți da seama că vă aflați ÎN ea, ca să spunem așa… căci a fi ÎN EA este o experiență atât de naturală pentru sufletul vostru, încât de cele mai multe ori nu vă veți da seama că eul vostru uman acționează de fapt în afara modului vostru REAL de a FI.
Așa că, atunci când faceți un pas greșit, sărbătoriți mai degrabă succesul, decât să vă plângeți de cădere… căci în acest proces de adaptare la rețeaua superioară și tehnologiile ei vă veți activa propria rețea.

Reformarea planului fizic

Unul dintre motivele pentru care conștiința arcturiană este de cea mai mare importanță  în acest moment pe planetă este acela de a ne ajuta să înțelegem că activarea tehnologiilor corpului nostru de lumină este un proces de învățare, dezvoltarea unei aptitudini… și de a ne ghida în procesul acelei realizări.

Pe măsură ce intrăm în Adevărul a cine Suntem, învățăm să funcționăm (ca om) de pe poziția Adevărului și ne dezvoltăm noi obișnuințe care ne ajută să menținem și să echilibrăm acel Adevăr, activându-ne de asemenea Adevărul despre modelul nostru înălțat.

Activarea tehnologiilor corpului vostru de lumină nu apare datorită întâmplării, ci a decretării Adevărului sufletului vostru.
Zilele următoare vă vor arăta exact adevărul despre asta… că vă luminați Adevărul din vehiculul vostru corporal atunci când vă puneți Adevărul în acțiune.

Corpul este o structură fizică și, ca în cazul tuturor lucrurilor fizice, reclamă participarea noastră la nivelul fizic al vieții. Anul acesta (al câinelui de pământ) este un an în care vom începe să ne împământăm modelul divin în viață, în lumea formei, iar înfăptuirea acestui lucru necesită să ne decretăm acum Adevărul sufletului din cadrul vieții și relațiilor noastre pământești.

Aceasta e calea întrupării. Într-un sens destul de literar, aduceți Adevărul vostru corpului vostru, iar acesta e un proces care vă cere să vă împletiți lumina lăuntrică în jurul vostru.
Nu este un lucru care să fie făcut într-o clipă, ci prin numeroși pași conștienți și repetați, ce pregătesc o nouă cale fizică… căci prin repetarea tiparelor de lumină reușiți să le densificați în formă. Înțelegeți?

În esență, creăm tipare noi de lumină în mod repetat, până când se coagulează… după cum îmi este arătat, pur și simplu ne reformăm experiența fizică, modificând o realitate (holografică) fluidă, într-o stare solidă.

Pentru a face asta, pentru a ne densifica lumina e necesar să o menținem constant la toate nivelurile ființei noastre… nu doar la nivel spiritual, mental și emoțional, ci acum și fizic. A ne menține constant lumina la nivel fizic înseamnă a ne fortifica realizarea spirituală cu ajutorul acțiunii umane… a „acțiunii juste”.

Acțiunea justă este întotdeauna precipitată de Adevărul vostru, care este comunicat mereu de Inima voastră.
Deprinderea acțiunii juste cuprinde ceea ce am numi „etapa de înfăptuire a înălțării”.

Aspectul cocreativ

Până acum, celor angajați conștient în munca de înălțare biologică li s-a cerut să stăpânească arta stării de a FI. A trezi și aduce în prim-plan Principiul Mamei nu a fost o treabă ușoară… a fost chiar descurajantă… dar acum, că femininul divin se trezește în interiorul tuturor, masculinul divin este la cârmă, pregătindu-se să participe la cocrearea Planului Divin, la nivel de a FACE.

Pe măsură ce masculinul este renăscut, reînviat de sus, el se contopește atât de perfect cu omologul lui feminin pentru a porni într-o nouă călătorie, încât acum vă veți pofti în față modelul spiritual, în forma fizică.

Intrăm în perioada în care opușii noștri sacri își încep dansul uniunii, pentru a concepe și da naștere aspectului nostru cocreativ, în lumea formei. Aspectul cocreativ din noi înșine servește drept 1) cale de acces la nivelul nostru mai înalt de Slujire, 2) mijloacele prin care nivelul mai înalt al muncii noastre va lua (în final) naștere în lume, precum și 3) elan necesar uniunilor fizice faptice și noul nivel de parteneriate necesar împlinirii acelor roluri.

Cu alte cuvinte, nașterea aspectului nostru cocreativ asigură că „a doua noastră viață” își poate croi acum drum în viața reală.

Această unire echilibrată din creație va servi la a aduce un nivel de plenitudine în interior și în munca din viața voastră, căci trezirea laturii adormite a Sinelui vostru constituie piesa care lipsește din puzzle-ul vostru foarte sacru.
Aceasta e partea din voi pe care ați numit-o umbra voastră… partea „întunecată” din voi pe care ați refuzat cândva să o recunoașteți, de care v-ați temut atât, este de fapt, în mod ironic, partea din voi pe care ați căutat-o atât de mult timp.
Iar acum, pe măsură ce se trezesc opușii voștri, descoperiți că această parte din voi este absolut esențială pentru succesul vostru în noua lume… căci nu puteți ajunge la plenitudinea VOASTRĂ, a creațiilor voastre autentice, având „unghiuri moarte”.
Prin urmare, pe măsură ce treceți de văl și ajungeți la cealaltă fațetă a Sinelui… pe măsură ce ajungeți la echilibrul delicat de a învăța să vă comunicați Adevărul, să vă trăiți Adevărul, să acționați DOAR din Adevăr… vă veți împleti de asemenea acel Adevăr, prin acțiuni juste, în viața și corpul vostru, consolidându-vă noile structuri necesare stabilirii modelului vostru înălțat în formă.
Amintiți-vă că modelul înălțat are o constituție dinamică, însemnând că aptitudinea voastră de a vă cristaliza structurile noii voastre vieți depinde în totalitate de capacitatea de a vă decreta Adevărul sufletului.
Atunci când vă împletiți rețeaua autentică de lumină în interior și în jurul vostru, creați din pântecul Creației în Sine.
Căci în sfera voastră de diamant se află scânteia de Creație ce vă inspiră femininul divin la nivelul de a FI, care vă motivează masculinul divin la nivelul de a FACE, pentru a coarmoniza, concepe și coCrea Modelul Raiului, în formă.
Și astfel ia naștere Raiul pe Pământ.

Pentru o lună martie extraordinar de creativă și deosebit de productivă!

♡,

Lauren