Cal Garrison – extras
04/01/2018
Lauren Gorgo, 27 februarie 2018, Raportul 5D
09/03/2018
Show all

Lauren Gorgo – ianuarie 2018

2018: stăpânirea forței vitale

De Lauren, 29 ianuarie 2018, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Iată-ne deci aici. Un alt an, un alt tur în jurul roții înălțării… sau karmice… în funcție de unde vă aflați în procesul depolarizării. Pentru cei care s-au ocupat de el preț de un moment sau multe (vieți), 2018 deține potențialul extraordinar (coduri de activare) de a da naștere întrupării uniunii dintre masculinul și femininul nostru interior.

Pe măsură ce vom descoperi în interior acest necesar echilibru masculin-feminin, vom învăța de asemenea să stăpânim viața în armonie cu Forța vieții în Sine.

Luna aceasta descoperim deja că cunoașterea misterului necesită o abordare fermă, constantă și practică a folosirii puterii noastre dobândite de la Sursă. Discernerea echilibrului delicat între a lăsa ceea ce ESTE să FIE (feminin) și a participa cu acea stare de a FI (masculin) reprezintă cel mai înalt/profund nivel de abilitate pe care acest an de vibrație 11 (2+0+1+8=11) o cere de la cei care se unifică în parteneriat (2+0+1+8=1+1= 2) divin (masculin-feminin).

A învăța să creștem și să descreștem odată cu valurile unduitoare ale Creației reprezintă echilibrul armonios al folosirii puterii dobândite din Sursa noastră.

În momentul de față încă mai integrăm șuvoiul impresionant de energii cosmice ce au introdus noul an, iar pentru că această lună extraordinar și celest de puternică a fost atât de tranzitorie, nu a fost ușor să ne orientăm. Ezităm între starea de tabula rasa și acceptarea calității noastre de creator…. din câte se pare, o dată pe oră. Acest lucru se va echilibra pe măsură ce ne înțelegem clar noile aptitudini și le folosim împreună cu energiile puternice cu care avem de lucrat anul acesta.

Pe lângă integrările noului an (și amplificările activității solare), și energiile Lunii se intensifică pe măsură ce ne apropiem de eclipsa totală de Lună (31 ianuarie), când vom fi propulsați într-o altă etapă de transformare, impulsionată de eliberarea unor blocaje incredibil de vechi.

Deocamdată, cât încă ne mai obișnuim cu noul, e necesar să continuăm să ne îndeplinim sarcina (ca în orice relație nouă) de a ne abține de la orice proiecții personale, convingeri și/sau așteptări cu privire la 2018… cel puțin până începem să ne amintim ce ne rezervă sufletul nostru în acest an.

Iar acest lucru va deveni evident în curând, pe măsură ce descoperim primul set de planuri noi din modelul nostru divin, coordonatele și cadrul general cu care să ne construim noile structuri necesare vieții noi, ce vor lua ființă în următorii 2-3 ani. Pentru a face asta e necesar să continuăm să ne întrupăm și să ne exprimăm natura autentică (divină) și să ne aliniem total cu Adevărata Viață (a doua) pe care am venit să o trăim aici.

De aceea, în următoarele 12 luni toți vom fi provocați să ne dezvoltăm în moduri noi dar necesare… să unim legea umană cu cea divină, pe măsură ce ne împletim frecvențele luminii de diamant în societate, creând o nouă platformă multidimensională pentru expresia fizică a vieții mai elevate pe care aspirăm/la care muncim să o stabilim aici.

Pentru a face asta se impune participarea la fiecare nivel al ființei noastre. Este necesar 1) ca în plan spiritual să aspirăm la Planul nostru Suprem pentru această viață (modelul divin), 2) în plan mental să organizăm, să ordonăm și să asamblăm acea viziune în conformitate cu un set de măsuri practice, 3) să menținem o stare de neutralitate emoțională în timp ce canalizăm mai departe frecvențele Modelului Raiului și 4)  în plan fizic să acționăm pe baza fiecărei motivații venită din Inimă (superioară).

Acest proces nu se mai referă la a ne face cunoscute intențiile unui univers ce ne va susține în realizarea țelurilor noastre, ci la a FI EUniversul susținerii de care avem nevoie ca să ne îndeplinim țelurile. Anul acesta, viața ne va chema continuu în acest loc al autorității practice.

2018 dorește să ne ajute să aducem fiecare nivel al ființei noastre la O expresie unificată, astfel ca să putem da naștere unui experiențe noi, împuternicite a Sinelui pe pământ. În acest scop, ni se va cere iar și iar să aplicăm învățămintele noastre la viață, pe măsură ce dobândim noi aptitudini de stăpânire asupra noastră, în contextul de „ceilalți”.

E timpul să ne folosim noua relație cu Sinele în lume în general.

Conștiința arcturiană

Pentru a transmite aceste amprente galactice, vreau să împărtășesc mai întâi că anul acesta îndeosebi voi lucra mai mult, poate chiar în primul rând, cu nivelul de conștiință arcturian.

De obicei, pentru orice raport, lucrez (mă unesc) cu două sau mai multe consilii galactice (niveluri de conștiință)… cel mai frecvent nivelul siriusian și de bună seamă cel pleiadian, care reprezintă esența mea care strălucește extrem de puternic în viața aceasta. Însă mi s-a cerut ca în 2018 să-mi unesc forțele în mod deosebit cu Consiliul de Lumină Arcturian, pentru a transmite coduri și informații importante, necesare pentru nivelul următor al înălțării noastre personale și planetare.

În principiu… din câte înțeleg… trecem la un nivel nou al conștiinței umane, ce include sectorul galactic din Arcturus și prin urmare nivelul de conștiință arcturian din fiecare dintre noi.

Pentru cei care sunt conștienți de nivelul arcturian al Sinelui lor, aceasta va fi o reafirmare a Adevărului mai înalt… celor care recunosc sau își amintesc de acest aspect al conștiinței pentru prima dată în această viață, vă spunem „Bine ați venit în această parte a naturii voastre multidimensionale”.

 

Conștiința arcturiană se descrie (parțial) ca fiind păstrătoarea codurilor de lumină de diamant, a vortexurilor geometrice sacre de energie necesare menținerii în jurul planetei a frecvențelor de diamant și a infrastructurii rețelei. Ea conlucrează cu multe alte consilii ale conștiinței din acest plan, în orice caz, atenția lor principală/cea mai înaltă este în serviciul evoluției omenirii, prin intermediul purității absolute a luminii de diamant.

Partea din noi care rezonează cu Arcturus este partea din noi aflată în raza de diamant. În mod interesant, tocmai am aflat (cu entuziasm) că Arcturus este una din cele patru stele (Denebola, Arcturus, Cor Caroli și Spica) ce formează asterismul* „Marele Diamant”. #cineaștiut

[*În astronomie, asterismul este un tipar de stele care nu face parte din cel stabilit tradițional, numit constelații, cum ar fi Triunghiul de Vară. Asterism sunt adesea numite, și sunt compuse din, stele care fac parte din una sau mai multe constelații. N.tr.]

Acest aspect/nivel al Sinelui nostru multidimensional este chemat în acest moment în față (și în cei pregătiți) pentru a ajuta la integrarea conștiinței luminii de diamant, care vestește iluminarea/înălțarea/întruparea noastră (asimilarea modelului divin/Adam Kadmon) și punctul din care devenim „tari ca piatra” în experiența Sinelui nostru superior… neafectați de frecvențele eului și lumii inferioare.

Am făcut cunoștință cu acest nivel nou al luminii la solstițiu, l-am descărcat începând de atunci și vom continua să îl integrăm în cursul acestui an. În general, mi se pare că acest nivel mai înalt de informații de la arcturieni apare în acest an și în continuare pentru a ne ajuta să ne activăm și să ne stăpânim tehnologiile corpului de lumină, pe măsură ce ne adâncim în procesul întrupării noastre.

Schimbările care iau naștere din aceste frecvențe fortificate sunt reflectate la nivel celular, pe măsură ce suntem apți să ne menținem la nivel individual matricea de lumină de diamant ce ne permite să trecem mai total în corpul de lumină curcubeu multidimensional… care este necesar pentru a trăi ca ființă de lumină întrupată în acest plan.

Mi se mai precizează că aceia aflați pe planetă care în prezent se aliniază cu frecvența diamantului și își dezvoltă corpul de lumină curcubeu, de faptgrăbesc activarea frecvențelor diamantului pe planetă ca întreg.

Aceste suflete sunt responsabile și de activarea codurilor de diamant în toți copii stelari care sunt încarnări ale razei de diamant, precum și în orice suflet care dorește să-și actualizeze acest nivel al luminii, atât în el cât și în corpul planetar.

În timp ce acest lucru are loc în interior, are loc și în afară… iar cei care trec la această expresie nouă a adevărului divin, vouă ne adresăm de data aceasta.

Căci ne aflăm aici în acest moment având un plan anume, acela de a-i aminti fiecăruia dintre voi cine este cu adevărat și de a vă ajuta să vă actualizați acel adevăr chiar din interiorul ADN-ului.

Acest proces se desfășoară cu participarea noastră directă, căci aceia dintre voi care sunt în stadiul de aducere-aminte a aspectelor lor galactice sau divine sunt acum pregătiți să lucreze cu frecvența diamantului și aptitudinea ei directă de a le transforma existența.

De aceea, vom lucra mai îndeaproape cu pământul și omenirea în scopul de a ne aduce experiența pe terenul de joc, să spunem, în timp ce ne unim cu fiecare din voi care este pregătit să meargă în lumina Adevărului deplin.

Portalul luminii de diamant

Mi s-a cerut să încep această parte a transmisiunii cu o scurtă invocație pentru a ne alinia cu nivelul de diamant al conștiinței:

„În numele Celui Unic, prin și pentru Cel Unic, invocăm conștiința luminii de diamant. În numele Pământului mai elevat și a omenirii mai elevate, invocăm întregul spectru de lumină* cuprins în raza de diamant și cerem ca el să fie primit de toate Inimile dornice și capabile. Prin decretul mărețului EU SUNT, aducem mulțumiri.”

 

*Este cunoscut faptul că spectrul întreg al luminii poate fi văzut cu ajutorul frecvenței diamantului, dar nu invers… că lumina de diamant există în afara spectrului luminii vizibile, așa că el este ilustrat în dimensiunile mai joase ca refractare a întregii lumini. El îmi este descris atât ca toate culorile, cât și ca nicio culoare... ca lumina nediferențiată a divinității… ca lumina pură a Sursei… ca lumina albă și pură a lui Alfa și Omega.

Potrivit arcturienilor, 2018 este anul în care intrăm în portalul dimensional al luminii de diamant și ne începem călătoria de cocreatori ai voinței divine… deprinzând cooperarea cu viața prin contopirea aspectelor noastre de nivel uman și divin.

Venirea acestui portal a fost accelerată de portalul solstițiului, la care am descărcat codurile de activare galactică necesare pentru a lumina „palatul de cristal” din creierul nostru, care cuprinde triada sacră (sfânta treime) a glandelor: pineală, pituitară și hipotalamus. (Mai multe pe acest subiect în raportul din decembrie/http://elenacocis.ro/lauren-gorgo-raport-5d-decembrie-2017/.)

Activarea palatului de cristal duce la nașterea inteligenței (minții) noastre superioare, catalizatoarea unirii noastre cu Voința Divină. Acest lucru devine posibil doar atunci când Inima noastră e deschisă și întreagă… când am dat din nou naștere purității/inocenței noastre ca de copil, iar apoi am fost (din nou) părinți pentru noi înșine până la atingerea maturității noastre spirituale, cu ajutorul echilibrului adecvat al polarităților noastre interioare masculină-feminină.

Pentru cei care au dus la bun sfârșit cerințele interioare și sunt pregătiți să lucreze în mod conștient cu acest nivel de stăpânire a luminii, procesul de activare (al palatului de cristal) a fost declanșat pe 21 decembrie, iar de atunci ne calibrăm într-un mod intensiv. De aceea, se poate ca mulți dintre voi să fi avut unele simptome cu adevărat provocatoare la sfârșitul lui decembrie și până în noul an, în timp ce am făcut tranziția la rețeaua luminii de diamant: ceață mentală (o stare care afectează toate vârstele, caracterizată prin confuzie, claritate de gândire scăzută și uitare. N.tr.), sinuzită/răceală obișnuită, migrene oculare, vertigo/amețeală, senzație de neîmpământare, senzație de părăsire a corpului, probleme acute de vedere/distorsiuni și imagini neclare, ochi fierbinți, congestionați etc.

Intensitatea simptomelor crește și scade, dar severitatea lor se va diminua pe măsură ce integrăm și ne aclimatizăm cu această lumină superioară. Ca o îndrumare, din experiența mea, stabilizarea în energiile oricărui an nou durează de obicei trei luni întregi.

Conștiința esenței de diamant

Conștiința esenței de diamant este obiectivul nostru din acest an și este explicată ca fiind rezultatul integrării puterii Inimii Superioare și a Minții Superioare… care este combinația desăvârșită, unificată a intuiției/ înțelepciunii noastre cu înțelegerea/rațiunea noastră elevată. A învăța să echilibrăm Inima și Mintea/aspectele Feminine și Masculine ale eului va constitui o parte importantă din exersarea autorității noastre din acest an.

Am sentimentul că această combinație a inteligenței Inimii și Minții (de diamant) reprezintă ceea ce Consiliul Pleiadian a numit în raportul din noiembrie

(http://elenacocis.ro/lauren-gorgo-raport-5d-noiembrie-2017/noua inimăminte umană.

Iată un fragment din el:

Renașterea în Viața noastră Superioară și echilibrul necesar pentru a-i da ființă, în timp ce ne menținem și viața umană actuală, este ceva ce vom fi invitați să deprindem anul viitor… aptitudinea noastră de a face asta cu vreun strop de eleganță este o funcție clară a Inimiiminții ce funcționează de curând.

Mi se explică că noua Inimăminte umană are două funcții distincte (și utile).

Prima este descrisă fără exagerare drept o mașină de imaginație. Este combinația perfecționată a bioechipamentului care transmite eficient planul existent în Inima noastră, direct ochiului minții, prin intermediul imaginației.

Imaginația (observatorul nostru) este conectată la planul dinaintea încarnării (adică „lumea necunoscută”), în timp ce creierul care gândește (analistul) e conectat la „lumea cunoscută”. Acest circuit actualizat, combinat, ne va permite să dăm viață cu mai multă ușurință planului nostru precreat pentru Noul Pământ.

Și întrucât Inimamintea este un concept unificat divin-uman, a doua ei funcție constă în capacitatea ei de a ne uni divinitatea (Inima) cu natura umană (Mintea)… ea are, prin însăși mecanica ei, capacitatea de a ne echilibra existența între lumi:

Aceasta este o capacitate foarte nouă, la care ne referim constant ca având o constituție dinamică.
Prin asta vrem să spunem că noua Inimăminte umană este un sistem de inteligență integrat, care are capacitatea avansată de a răspunde la viața fizică și la lumile de dincolo de ea într-o manieră deosebit de armonioasă și adaptabilă.

 

Întrucât transpunerea în realitate a conștiinței esenței de diamant implică atât Mintea superioară, cât și Inima superioară, au fost necesare de asemenea calibrări extensive la nivel emoțional și fizic, fapt ce a dus, începând cu solstițiul, la unele simptome intense drăguțe. Lucruri precum mâhnire și jale, afecțiuni bronșitice/bronșite/pneumonie/gripă au accelerat nivelul fizic al purificărilor necesare eliberării de emoțiile expirate și de amprentele memoriei celulare care ne împiedică capacitatea de a fi pe deplin centrați în inimă (deschiși și vulnerabili).

Iar în cazul unora, cum ar fi partenerul meu… după cum aceia dintre voi care sunt activi în rețeaua mea știu deja… se poate ca aceste obstrucții să fi fost mai severe și manifestate ca „evenimente cardiace” mai serioase, care au impus intervenție medicală.

Concluzia este că în lumea (conștiința) nouă se poate pătrunde doar prin intermediul inimii și numai IUBIREA de Sine poate descuia acea ușă. Portalul 11:11 a deschis un portal de tranziție important și extrem de puternic… dacă ne-am angajat prin contract să traversăm în lumea nouă (având un corp), nivelurile noastre mai înalte sunt intruite (înaintea încarnării) să facă orice este necesar pentru a ne duce acolo… mai întâi inima.

Indiferent ce (iluzie) a fost necesar (ă) pentru a ne capta atenția/energia în privința deschiderii inimii noastre, a avut loc pentru a ne ajuta să trecem prin acel portal intens de viață-moarte, ca pregătire pentru acest an nou influent… în esență, în scopul întrupării noastre.

La fel ca în cazul partenerului meu… care a petrecut între solstițiu și ajunul anului nou două săptămâni îngrozitoare în două spitale diferite… dacă evităm, tergiversăm sau amânăm chemarea, ea devine mai puternică… și mai Puternică… și mai Puternică… până când n-o mai putem ignora. (În mod oficial, Leon este acum pe drumul însănătoșirii.)

Hotărâre absolută

Întrucât suntem apți să facem față acestui nivel crescut de lumină (accesăm-activăm-integrăm codurile diamantului multidimensional), avem și capacitatea de a ne eleva la nivelul următor al înălțării, chiar cu eleganță… totuși… să știți că aceste frecvențe reclamă cel mai înalt, mai pur și mai nediluat Adevăr personal.

În zilele, săptămânile și lunile următoare ale acestui an, ne vom obișnui din ce în ce mai mult cu acest nivel nou al luminii, cu felul în care ne influențează frecvența personală și cu schimbările care rezultă… mai ales prin intermediul relațiilor noastre importante, dar și a interacțiunii noastre cu semenii noștri.

Încă de la început, a fost foarte ușor de remarcat faptul că această lumină de diamant detestă lipsa autenticității. Aproape imediat după schimbarea de vibrație, de la 2017 la 2018, am observat un curent de energie explozivă care circula prin corp, făcându-i pe cei care îl găzduiesc să izbucnească cu o sinceritate absolută… aparent fără un minim de control asupra a ceea ce avem nevoie să spunem.

Personal, la începutul lui ianuarie am încercat să păstrez pentru mine câteva cuvinte care erau necesare și mi-au apărut subit patru afte bucale foarte dureroase, în timp ce fierbeam în tăcere… două pe partea stângă și două pe dreapta. Când, în sfârșit, m-am exprimat cu sinceritate… deși nu neapărat elegant … cele patru afte au dispărut în interval de o zi.

Acesta este un exemplu de transfer „instantaneu” de informații, ce are loc la frecvența dimantului. Corpul nostru (și viața noastră) răspunde instantaneu la adevăr… Atunci când suntem aliniați cu adevărul, minunile apar destul de repede, dar putem să manifestăm la fel de puternic o nealiniere, dacă avem în câmp vreo incongruență.

Nu pot să subliniez suficient de mult faptul că acesta este un nivel extrem de puternic al energiei (Sursei) și că, la fel ca orice energie, are la fel de multă putere atât pentru a crea, cât și pentru a distruge.

Este de o importanță vitală să fim niște canale NEUTRE, pentru a o folosi responsabil, deoarece nu se va domoli în ce privește scopul ei de a purifica tot ce vine în contact cu ea. Orice locuri în care există distorsiune (rezistență/opoziție la curentul adevărului) vor fi extrem de inconfortabile până nu o vom exprima și elibera.

Iar dacă nu o exprimăm, să știți că această energie are potențialul de a stârni o furie înverșunată dacă/atunci când/acolo unde nu ne respectăm adevărul… adică acele locuri unde alegem să ne subjugăm autoritatea personală sau să ne dăm puterea. În acest caz furia este o binecuvântare… ea ne ajută să ne eliberăm de orice energii dizarmonioase care sunt dăunătoare pentru structura noastră cristalină rafinată.

Dobândim o aptitudine superioară… sau poate ar trebui să spun o incapacitate… de a susține dinamici false, atât în matricea personală cât și, prin urmare, în matricea noastră socială, în sfera noastră de influență. În final, suntem lustruiți și cizelați ca niște conductori de cristal transparent de frecvență divină, ceea ce înseamnă că vom fi împinși până în punctul Adevărului interior și exterior ABSOLUT.

Nu este neapărat ușor să parcurgem acest proces, dar deprinderea aptitudinii de a ne menține fermitatea în cel mai înalt grad posibil va fi un avantaj clar pentru succesul nostru în lumea socială anul acesta și în continuare.

Pășind în lumină

Pe măsură ce învățăm să lucrăm cu aceste frecvențe de diamant, schimbările personale și de viață sunt inevitabile. Unele sunt deja în pregătire, iar în viitor vor apărea mai multe… unele cunoscute, altele neașteptate… dar toate ne direcționează spre o versiune mai autentică a Sinelui și spre o viață care se potrivește acelei expresii autentice.

În această expresie autentică rezidă conștiința esenței noastre de diamant, părțile din noi care sunt Adevărate, indestructibile, reziliente, clare ca cristalul și multifațetate. Aceasta este depozitara Minții superioare care ne luminează extrem de mult realitatea, ne supraveghează și dirijează întreaga viață și experiențele așa cum se raportează la Adevărul Inimii noastre (superioare) și se aliniază cu el.

Vă amintim că ceea ce vedeți și trăiți din perspectiva minții de diamant ține de nonpolaritate, de conștiința christificată, care vă susține capacitatea de a vă supraveghea și dirija viața, în loc de a fi doar martori la ea.
Diferența constă în cea mai mică schimbare de perspectivă. A supraveghea viața înseamnă a o observa cu detașare emoțională, dar cu autoritate asupra părților ei… a fi respons-abili de felul în care se desfășoară.
A fi martor la viață înseamnă a te declupa de desfășurarea ei, a fi în standby. Acest lucru și-a îndeplinit bine scopul, dar în acest nou ciclu care apare sunteți chemați să avansați… nu doar să o supravegheați și să o dirijați, ci și să vă însuflețiți în mod deosebit experiența umană ca fiind divină.

 

Pe zi ce trece devine mai evident faptul că înălțarea nu mai este o experiență pasivă (adică strict feminină). Pe măsură ce în noi se trezește masculinul divin (se naște din Mamă), vom remarca că nu mai putem să ne manevrăm realitatea din spatele scenei, că „facultățile noastre superioare” nu mai sunt suficiente aici.

Ni se cer lucruri noi. E timpul să ieșim din spatele cortinei, să pășim în lumină, să folosim toți acei ani de desăvârșire pentru a crea de fapt ceva substanțial.

În noi toți a fost descărcată cea mai nouă și mai extraordinară tehnologie, dar anul acesta ni se cere să o utilizăm… să-i învățăm, să-i explorăm și să-i folosim noile funcții. Asta include să pășim în sus în Mintea de diamant, pe măsură ce învățăm să privim viața printr-o prismă multidimensională… care se schimbă atunci când NOI ne schimbăm, care răspunde la perspectiva noastră, doar la observația noastră… în timp ce pășim în jos în lumea fizică și o folosim.

Acum învățăm să împletim aceste două realități… să lucrăm cu nivelul nostru uman ȘI divin pentru o experiență umană ȘI divină a vieții pe pământ, în timp ce menținem ambele aspecte ale eului într-o stare de echilibru desăvârșită și continuă.

Stăpânirea Forței vitale necesită participarea la fiecare nivel al ființei noastre, așa că anul acesta ni se vor da ocazii de a vedea din ce suntem făcuți cu adevărat… de a ne prezenta darurile de stăpânire a vieții, de a ne exercita puterea superioară din cadrul concepțiilor inferioare despre viață, despre societate.

Din punct de vedere spiritual, acest lucru a fost realizat de mulți dintre voi, dar acum întruparea uniunii interioare reclamă să o aduceți la exprimare deplină… să trăiți acea uniune într-un mod clar.
Prin urmare… în acest an vă vor fi oferite multe ocazii noi de a vă echilibra adevărul divin cu „viața voastră reală”, ca să spunem așa.
Aceasta e direcția autorității care este disponibilă pe măsură ce învățați să combinați lumea voastră și Lumea într-o expresie coerentă a creației voastre unice.

Stăpânirea forței vitale

Portalul 11:11 (al oglinzii) din noiembrie a deschis calea (deblocat codurile) către acest an al măiestriei, de vibrație 11, în care atenția noastră permanentă va fi pe întruparea naturii noastre divine/autentice, până când ea va fi reflectată în natura noastră umană și lumea din jurul nostru (11:11→Precum în interior, la fel și în exterior).

Pe calea autorității, a înălțării fizice sau biologice, Adevărul nostru spiritual dorește să fie exprimat plenar, înfățișat și, prin urmare, întrupat în formă fizică. Întruparea impune ca noi să vedem toate lucrurile din lumea noastră ca o reflectare (oglindă) a autorității noastre.

Pe măsură ce lumina de diamant ne conduce mai adânc în atemporalitate (eternul ACUM), ea aduce cu ea o multitudine de daruri și posibilități  ce variază de la lumesc, la magic și tot ce există între ele. Rețineți că raza de diamant conține toate codurile și potențialele necesare pentru a ne transpune în realitate modelul corpului de lumină desăvârșit și pentru a demonstra ceea ce este de obicei perceput ca fiind imposibil.

Așadar, în acest an fiecăruia dintre noi îi va fi asigurat  fundalul necesar pentru a ne controla realitatea exterioară prin reflexia pură a Sinelui… experiențe ce vor insista să învățăm să ne cizelăm răspunsul la viața pe pământ prin intermediul legăturii noastre consolidate cu Duhul Sfânt/Forța Vieții.

Stăpânirea forței vitale reclamă în mod unic existența în interior a unui echilibru personal al energiei (masculine-feminine). Asta înseamnă lucruri diferite pentru fiecare om în parte, iar anul acesta vom observa că experiențele noastre din procesul de înălțare nu mai au un „statu-quo”… că fiecare din noi are nevoie de ajustări și rafinamente pentru a face ca magia noastră să aibă loc.

De exemplu, cei care au stăpânit vastul, necunoscutul și nesupusul de feminin mod de a fi, al neliniarității, al creației oarbe, vor putea în s-f-â-r-ș-i-t să creeze containerele necesare pentru a găzdui toată acea creativitate care curge liber. Acele lucruri de care știm că avem nevoie dar NU vin fără efort… în niciun fel sau formă… la cei care au o constituție foarte feminină simt brusc că acum este posibil, deoarece masculinul nostru divin (salutare, putere a minții în plină dezvoltare) se trezește și vrea să ne ajute să creăm cadrul necesar pentru a avea succes în lumea fizică, unde există autoritatea lui.

Această latură a eului ce se trezește de curând se naște din dorințe cu totul noi de a crea regularitatea și coerența  necesare pentru a susține mult necesarele sisteme și structuri pentru succes în lumea fizică… lucruri precum organizare (cognitivă, dar și fizică), obiceiuri folositoare, rutine repetitive, discipline zilnice, ADMINISTRAREA TIMPULUI  . Chiar și acele domenii din viața noastră care ni s-au părut prea rigide, prea înfricoșătoare, prea „3D”… prea… ei bine, masculine… ne cheamă acum, cerându-ne să înfruntăm acele părți din noi înșine în moduri noi/superioare. Și pare a fi ciudat de satisfăcător să facem astfel.

În mod similar, cei care au stăpânit structurile mai masculine ale lumii cunoscute vor fi chemați să procedeze invers… să slăbească frâiele, să renunțe la orice rețineri rigide și să găsească un echilibru nou în cadrul continuumului lor creativ. Pentru a DA VOIE vieții să vă conducă, pentru a avea încredere în pierderea controlului vostru, pentru a respecta chemarea Inimii mai presus de ORICE altceva, pentru a vă abandona spontaneității intențiilor sufletului vostru și pentru a vă simți în siguranță în incertitudinea inexistenței unui plan.

Fie că această călătorie a voastră a fost de sus în jos sau de jos în sus, anul acesta toți ne întâlnim în centru.

Prin urmare, tot ce este necesar să fie adus în echilibru și uniune cu polaritățile noastre interioare va deveni evident și, foarte probabil, inevitabil. Cheia succesului nostru în acest an constă în participare... nu mai este vorba despre a sta pe margine, încredințându-ne puterea „universului” pentru a ne susține/ghida/arăta calea, ci despre a sări în, a împinge înainte, a rămâne fermi în convingerile noastre și orice alt eufemism folosit prea frecvent, care nu-mi vine acum în minte.

Pe măsură ce ADN-ul nostru din dimensiunile mai înalte este continuu luminat și decalcifiat, vom fi dornici în mod firesc de noi lucruri, până în punctul în care acele dorințe cântăresc în sfârșit mai mult ca fricile/blocajele noastre de a le realiza. Ca în cazul oricărui tipar nou, acest lucru necesită la început efort, dar pe măsură ce ne formăm noi trasee neuronale și ne dezvoltăm noi laturi din noi, ne vom simți mai echilibrați decât am fost vreodată în corpul și în viața noastră.

Acest lucru va fi resimțit și mai mult, pe măsură ce ieșim din intensitatea trezirilor și transmutărilor constante introduse de anul Cocoșului de foc… apropo, cel mai potrivit cadru pentru întoarcerea Duhului Sfânt și lunile de focuri ale botezului… și ne împământăm în energia anului nou chinezesc, al Câinelui de pământ, pe 16 februarie.

Este timpul să devenim direcți cu calitatea noastră de creator, să ne unim forța vitală cu Forța Vieții în Sine. În timp ce facem asta, în timp ce învățăm să creștem și să descreștem fluent odată cu valurile unduitoare ale Creației… adică atunci când pășim înainte cu eul nostru masculin și când ne retragem în eul nostru feminin… vom putea repera cu precizie  echilibrul optim al folosirii puterii dobândite din Sursa noastră, înrădăcinându-ne autoritatea de maestru în ceva tangibil.

Fie că ne retragem în potențialitatea noastră sau că ne afirmăm în direcția realizării, ni se arată mereu că NOI suntem Forța (IUBIREA) de creație… că atunci când suntem vizibili clar creațiilor noastre, creațiile noastre ne sunt clar vizibile… că atunci când NOI ne mișcăm, viața se mișcă. Dar așa cum insist întotdeauna și în mod agasant… e necesar ca NOI să ne mișcăm primii. Ipso facto (prin chiar acest fapt) → e necesar să ne mișcăm pentru a pune în mișcare.

La nivelul fizic al vieții, mișcarea ÎNSEAMNĂ comandă. – CAL/Creează ca IUBIRE

Iată partea cea mai bună… potrivit arcturienilor, multe din componentele (codurile) necesare realizării acestui țel, de a PROSPERA în autoritatea noastră fizică, de a ne împământa în Inima noastră/misiunea sufletului nostru pe pământ, ne devin accesibile în momentul de față (chiar la începutul anului) prin intermediul Lunii pline-Lunii albastre-Super Lunii și eclipsei totale de Lună de miercuri (31 ianuarie).

Există multă INIMĂ în această eclipsă… iar ea ne cere să depășim chestia (frica) care ne-a împiedicat să o exprimăm plenar și liber. Pont: călătoria intensă a inimii de luna trecută culminează exact aici.

Toți am început călătoria de integrare a opușilor noștri în 2012, iar acum această muncă se pregătește să dea unele roade. Dacă suntem pregătiți și capabili să acceptăm total această latură cândva adormită a eului, prin oglinda autorității noastre… și să IUBIM acel eu necondiționat… avem o ocazie mai mult decât rară de a modifica magnetismul întregii noastre holograme, de a debloca ceva atât de străvechi, încât ne alterează radical forța vitală. Pentru totdeauna.

Urez fiecăruia dintre voi o perioadă de eclipse productivă și un an deosebit de satisfăcător de Stăpânire a Forței Vieții!

♡,

Lauren