Lauren Gorgo – raport 5D noiembrie 2017
21/11/2017
Cal Garrison – extras
04/01/2018
Show all

Lauren Gorgo, raport 5D – decembrie 2017

Solstițiu: nașterea conștiinței de diamant

Lauren, 20 decembrie, raport 5D

Traducere: Ana Nicolai

Solstițiu fericit! E greu de crezut, dar iată-ne la capătul unui an intens, dar extrem de transformator, în care ne (re)naștem în Lumina mai Înaltă.

Încă suntem în plină pregătire pentru ceea ce ne așteaptă în noul an, chiar dacă sunt zbuciumate și greu de controlat pe alocuri, lucrurile din jurul nostru, atât la nivel personal, cât și colectiv, confirmă în mod absolut faptul că ne aflăm la sfârșitul real al eului inferior… și, în consecință, al lumii pe care am creat-o în jurul acelui eu (fals).

Pentru cei pregătiți, acest solstițiu marchează intrarea spre portalul care duce la Mintea Superioară (de Diamant), dar doar dacă și doar după ce ne încheiem procesul morții minții inferioare… de renunțare la eul inferior, de capitulare a voinței inferioare, în fața Voinței noastre Superioare.

După ce se încheie acest proces cuprinzător și solicitant, ne așteaptă pe toți un nou nivel de autoritate a Sinelui… dar mai întâi ni se cere să ne reconciliem cu trecutul nostru și să încheiem toate treburile (interioare) neterminate, astfel ca să nu mai avem reziduuri karmice atunci când intrăm în frecvența nouă a noului an.

Este clar de ce evenimentele din acest an au venit la finalul maturizării noastre spirituale… fiecare lună din 2017 a impus să ne punem cumva în practică artele sacre, a integrat natura noastră divină în fiecare aspect al lumii noastre prin multe experiențe din viața reală deosebit de dificile. Dar luna aceasta îndeosebi a impus ca întreaga noastră autoritate să fie folosită imediat… ca fiecare instrument din arsenalul nostru să fie scos, pentru a face față numeroaselor furtuni subite și neașteptate ce ne-au împresurat în calea noastră și planeta ca întreg.

Încă nu am ieșit de tot din furtună, dar începem să vedem străfulgerări ale luminii (de curcubeu) ce ne îndrumă către Acasă, așteptând să ne întâmpine de cealaltă parte. În clipa de față sarcina noastră este să rămânem concentrați pe acea lumină, până vom fi în totalitate în ea. În mod ferm și negreșit.

Întrucât  raportul pe luna aceasta conține foarte multe informații importante pentru acest moment foarte decisiv în care ne aflăm cu toții, doresc să trec imediat la ele.

Voi spune totuși că… viața de după solstițiul din acest anotimp va fi într-adevăr foarte diferită.

Transcenderea minții de maimuță

Acestea au fost primele cuvinte ale mesajului universal de la Consiliul Pleiadian, venit la începutul acestei luni:

Am dori să începem cu ceea ce considerăm a fi cel mai extraordinar aspect din această lună… eliberarea de conceptul minții inferioare.

Am știut imediat că acest fapt e corelat cu unele din caracteristicile celeste influente din această lună: 1) faptul că Luna plină (din 3.12) a fost în Gemeni (planetă guvernantă: Mercur), 2) că a fost o super Lună plină, 3) și că în aceeași zi Mercur (mintea) a devenit retrograd. Adăugați la această aliniere evenimentul mereu decisiv al solstițiului (21.12), care îmi este arătat ca reprezentând în acest an un punct de cotitură extraordinar.

Tot ce ține de minte, inimă și mai ales de corp (catalizatorul transformării majore) a fost DEOSEBIT DE amplificat luna aceasta… testele autorității abundă… dar energia minții ascuțite poate fi interpretată ca tendință de a fi foarte mental (adică gânduri dureroase și lupingul minții inferioare), dacă nu ne menținem inima deschisă, conectată și la conducere până la anul nou. În clipa de față NU avem altă alegere decât să ne menținem gândurile clare, mintea neutră și concentrarea fixată pe unitate, pe ceea ce devine, pe ceea ce ia naștere… și nu pe ceea ce există la ora actuală. Iluziile din jurul nostru ne pot tenta să le credem a fi reale, dar ele constituie doar drumul spre nou.

Mintea inferioară-masculinul inferior se află fără îndoială în chinurile morții, dar evident că nu decade fără luptă. Este locul în care ne păstrăm identitatea de victimă, acele locuri unde simțim că nu avem puterea de a schimba lucrurile, așa că luna aceasta ne-a împins pe toți să fim total prezenți cu eul nostru limitativ din trecut și atenți la acele creații cauzale, astfel încât să fim TOTAL liberi să dăm ființă prin credință unei realități cu totul noi pentru 2018… o realitate născută din modelul nostru divin Adevărat, în care orice lucru și TOATE lucrurile sunt posibile.

Întrucât „moartea” minții inferioare este atât de vitală pentru activarea ADN-ului divin și asimilarea modelului nostru superior, aflu că în acest moment cel mai important lucru de înțeles este că aceia care se aliniază cu modelul lor divin… și în timp ce ajută Pământul să facă același lucru… se află la niște răscruci decisive. (Este subliniată prezența unui interval favorabil de 5 zile, ce precede solstițiul și implică Luna nouă din 18 decembrie.)

În fiecare an în acest moment trecem printr-o perioadă de aliniere (cerească) ce ne ajută să ne implicăm în scopul nostru evolutiv mai amplu… adică realitatea cea mai înaltă pe care suntem capabili să o întrupăm în prezent… dar anul acesta ne aflăm într-un moment de răscruce crucial, reprezentat de aptitudinea noastră de a transcende „mintea de maimuță”, mintea inferioară,  alegând calea mai înaltă în toate domeniile eului și ale vieții.

Acest lucru i s-a întâmplat fiecăruia dintre noi în diverse moduri… unele mai dramatice/traumatice decât altele, dar în acel scop ne sunt și ne vor fi oferite numeroase oportunități de a asigura și întări aceste decizii până la noul an.

Pe toată durata lunii se prezintă și se vor prezenta situații ce ne permit să avem în vedere să 1) elucidăm Adevărul, 2) să îl simțim și/sau să îl rostim cu autoritate (lăuntrică) și 3) să neutralizăm orice sarcină (frică) asociată. Ne provocăm pe noi înșine să încetăm să reacționăm sau să fugim, la sau de orice factor declanșator fundamental… să stăpânim acest spațiu fiind total atenți la acei factori declanșatori, cu întregul Sine intact.

Acesta este momentul nostru de a răzbate în sfârșit și în totalitate în „partea cealaltă”… în orice mod ne este necesar pentru a ne conduce acolo.

Învățăm cum să ne facem apariția cu autoritate (fără a ne trăda sufletul), cum să IUBIM la fel cum IUBEȘTE universul… ca martor prezent la viață, fără să judece, fără atașament sau prea multă implicare..

Acest lucru devine posibil doar după ce explorăm în totalitate ambele extreme ale spectrului oricărei polarități. După ce integrăm înțelegerea faptului că în dualitate nu există soluții… că nu putem folosi un declanșator karmic la nivelul la care acesta a fost creat… ni se permite să mergem mai sus, la a treia opțiune (neutralitate/IUBIRE), ce ia naștere exact din acea ședere printre opuși.

După ce am încercat totul la nivel cauzal, ne devin accesibile alegeri noi în modul în care răspundem circumstanțelor, prin intermediul Minții iluminate, superioare, iar aceste alegeri noi sunt cele care ne vor decide drumul final începând de anul viitor. Fiecare alegere (mai înaltă) pe care suntem capabili să o facem va aduce un nou set de circumstanțe ce sunt gata să se deschidă înaintea noastră, prezentându-se ca vestitorul noii noastre vieți și, prin urmare, a noii lumi.

Dacă suntem pregătiți să fructificăm asta în mod conștient, avem o ocazie extrem de sigură de a lăsa în urmă mintea inferioară/de maimuță și de a ajunge să cunoaștem Mintea Superioară DIVINĂ, prin dobândirea conștiinței de diamant. Chiar acum.

Conștiința de diamant

Apariția conștiinței de diamant este un factor de schimbare important. Ea constituie începutul unui stil de viață nou și radical, despre care consiliile galactice au vorbit de multe luni. De la începutul anului, am auzit de aceste „lentile noi de percepție”, care încep să se facă cunoscute abia acum, ca vedere de diamant purificată… clară ca cristalul, multifațetată,  flexibilă și cu o precizie de laser.

Diamantul în sine este un simbol puternic… metaforic, el reprezintă materializarea Minții Superioare, dar atingerea conștiinței de diamant(considerată și starea de conștiință christificată) e responsabilă de activarea corpului de lumină diamantină (modelul nemuritor/ADN-ul divin)și de matricea rețelei cristaline superioare de la nivel celular.

Cei care sunteți foarte vizuali, se poate să fi remarcat recent în viziunile extrasenzoriale, în impresiile și/sau meditațiile voastre că acolo unde luna trecută a apărut o spirală de ADN aurie pe coloana înălțării (reprezentând întruparea conștiinței Christice), luna aceasta există acum un diamant strălucitor, ce stă în vârful chrakrei coroanei. (Personal, am avut această revelație uimitoare cu o săptămână înainte de Luna plină în Gemeni.)

Este un lucru foarte important care schimbă totul în realitatea noastră perceptuală. În comunicările mele recente cu Iisus Christos, acesta a menționat că conștiința de diamant constituie „starea de achiziție prin care un suflet se maturizează la nivelul de măiestrie necesar pentru a depăși gravitația din dualitate, forța de atracție extraordinară a lumii inferioare”. 

Această stare ne dă acces la mintea supraconștientă. Ea e reprezentată prin diamant deoarece ne oferă aptitudinea de a percepe viața prin toate fațetele și nivelurile existenței, fără distorsiuni și impurități… cultivându-ne capacitatea de a vedea ceea ce s-ar putea numi „adevărul suprem” ce constă în TOATE punctele de vedere (recunoscute drept valide) integrate într-O perspectivă unică.

Atunci când putem să vedem clar fiecare percepție, fiecare unghi al unei situații simultan, și să le acceptăm pe toate ca făcând parte din spectrul unificat al existenței, vedem viața prin lentilele noastre multidimensionale (de diamant). La acest nivel, având această claritate, putem să vedem continuumul real al existenței… nemaivăzând asta SAU cealalată, ci aceasta ȘI aceea… nemaivăzând tu SAU eu, ci tu ȘI eu… nemaivăzând bărbat sau femeie, ci bărbat ȘI femeie… nemaivăzând frică sau iubire, ci frică ȘI iubire. Adică unitate.

Devenim Arborii sacri ai Vieții, ce reprezintă capacitatea noastră de a percepe unitatea în TOATE lucrurile… spre deosebire de Pomul cunoașterii (binelui și răului) care reprezintă capacitatea noastră de a percepe separarea (dualitatea) din toate lucrurile. (De aici → Adam și Eva trăiau fericiți în Grădina Raiului, până când au mâncat fructul interzis din pomul cunoașterii, potrivit cărții Facerea.)

Dobândirea conștiinței de diamant este de asemenea un indiciu clar că intrăm în spirala simultaneității, unde putem în sfârșit să percepem… și prin urmare să interacționăm cu… atemporalitatea ca și concept al realității Adevărate.

Din perspectiva galactică, solstițiul marchează un punct semnificativ de început-încheiere pentru 1) realizarea separării lumilor/liniilor temporale și de asemenea 2) stabilizarea pentru ancorarea lor în unitate. Am senzația reală că 2018 va fi foarte diferit pentru cei care și-au activat corpul de lumină diamantină (mai multe despre acest subiect  mai jos), iar o mare parte din asta are de-a face cu sciziunea liniei temporale pe care o așteptăm de ani… și anume, atunci când nu mai oscilăm între lumi, nu mai osclilăm între modele.

Încheierea acestei oscilări marchează începutul asimilării Formei noastre Spirituale Reale ca „oameni cosmici”, asumându-ne natura divină autentică prin intermediul Modelului Adam Kadmon (reprezentat drept Arborele vieții).

FAPT AMUZANT: Printr-o serendipitate, am aflat că cele mai magice „cristale strălucitoare de praf de diamant” au fost fotografiate într-o stațiune de schi din Montana pe data de 7 decembrie și postate pe Earth Chronicles.  Nu întâmplător acolo.

Activarea palatului de cristal

O altă revelație uimitoare venită prin intermediul Lunii pline din Gemeni a fost înțelegerea faptului că, pentru cei pregătiți, intervalul favorabil de 5 zile din preajma solstițiului furnizează codurile de activare galactică necesare iluminării „palatului de cristal” din creier, în vederea nașterii inteligenței noastre Superioare (Masculinul Superior) în lumea formei.

Această inteligență Superioară este catalizatorul Voinței Divine, deoarece ea se află dincolo de experiența duală și comunică spre/din centrul creierului nostru… din palatul de cristal activat, care cuprinde triada sacră (sfânta treime) a glandelor: pineală, pituitară și hipotalamus.

Palatul de cristal îmi este arătat în mod anume, ca un portal de comunicare cu Mintea Superioară.  Aflat între emisferele cerebrale dreaptă-stângă și între creierul anterior (al rațiunii) și creierul mic (al instinctului), acesta este locul unde are loc în corpul fizic unirea opușilor.

Mintea Superioară este descrisă ca un mecanism interdimensional extraordinar, ce ne luminează extrem de mult conștiința, ne supraveghează întreaga viață și experiențele, conducându-ne cu o precizie de laser prin labirintul materialității. Ea constituie combinația desăvârșită de creiere, intuiție și instinct, ce ne permite să ne Cunoaștem fiecare pas și să îl facem cu convingere. Ea evită falsitatea lui corect și greșit, a egoului nostru neactualizat și servește la eliberarea noastră de codependența de orice sursă de informare din afară (guru exterior) pentru Adevăr.

Ea se manifestă ca martorul interior, observatorul obiectiv al vieții noastre, ce ne asigură spațiul (detașarea) de a fi martori la viață fără a ne identifica personal (emoțional) cu ea sau a ne atașa de ea. Ea reprezintă starea de atenție reală, de vigilență, ce ne oferă aptitudinea de a ne formula gânduri și idei dintr-un loc împuternicit al plenitudinii, dând naștere la un calm mental remarcabil și la mai multă încredere în comunicarea Adevărului nostru.

Această comunicare de nivel superior e furnizată de vocea noastră interioară imparțială… „păzitorul interior” împuternicit care pur și simplu începe să vorbească mai tare, și iată mai jos ceea ce am scris despre el în ultimul raport:

Aceste străfulgerări scurte despre masculinul nostru superior (Tatăl Divin) trezesc „păzitorul interior” împuternicit, pe măsură ce El se ridică în interior spre a servi omologului Său… Femininul Sacru.

Vocea Masculinului Superior/Tatălui Divin vorbește în numele Voinței Divine, susținând pe deplin legile divine. Ea se prezintă (prin noi) ca o austeritate care este de asemenea extrem de iubitoare… o tărie minunată, o autoritate blândă… cu o stabilizare serioasă, dar și cu o Prezență deosebit de încurajantă, ce ne luminează calea în lumea materială.

De la minte-matriță la diamant*

(*Die-mind to Diamond, jocul de cuvinte din engleză. N.tr.)

Pentru a nu se confunda cu intuiția, păzitorul interior este omologul masculin al simțului nostru intuitiv, ce ne ajută să întreprindem acțiuni ghidate în viața noastră. Pentru a trezi acest aspect uimitor al Sinelui, e necesar mai întâi să fim dispuși să devenim indiferenți la mintea inferioară/de maimuță și să ne eliberăm de toate structurile mentale care ne-au susținut experiența în  cauzalitate.  Nu e mare lucru.

În principiu, este exact ceea ce mulți dintre noi aflați în față fac încă din 1999… devenind indiferenți la mintea inferioară, demolând structurile false ce au fost create ca să ne susțină viața în dualitate, astfel ca să putem întrupa Modelul nou/real și să îl activăm ca pe o realitate viabilă pentru toți.

Procesul a inclus disoluția dependenței de toate sursele externe necesare să ne susțină: servicii lipsite de suflet, forme externe de îngrijire a sănătății, relații nesatisfăcătoare și/sau karmice etc., astfel ca să ne putem obține hrana (bucurie/stare de bine) în totalitate de la Sinele Sursă. Orice locuri în care încă mai depindem de 3D, orice corzi încă prinse de dualitate sunt scoase la SUPRAFAȚĂ, din cauza acestui punct de alegere important ce ne întreabă (insistent) ce linie temporală alegem… cerându-ne apoi să ne aliniem întru totul cu acea alegere, în gând ȘI în faptă.

Întrebarea devine: suntem cu adevărat pregătiți să renunțăm la toate plasele noastre de siguranță și să facem tranziția la noua lume, la fel cum am venit în lumea aceasta: goi și singuri? Dacă răspunsul este un DA clar, ni se arată unde mai avem rezistență la acea alegere, astfel ca să putem demonta orice convingeri limitative restante, la eliberarea cărora am lucrat în ultimele 11 luni.

Procedând astfel, mulți vor descoperi că de fapt au terminat, în sfârșit, cu concepțiile care au creat întreaga experiență karmică, fapt care permite, oficial, dezasamblarea modelului 3D.

Ceea ce este interesant (pentru mine, în orice caz ) cu privire la moartea minții inferioare + dobândirea conștiinței de diamant în timp ce trecem printr-un ciclu al Lunii în Gemeni ȘI Mercur retrograd este faptul că, potrivit astrologiei cosmice abordate de Stephanie Azaria:

În conștiința cosmică Gemenii reprezintă Diamantul. MINTEA MATRIȚĂ. În astrologia cosmică Gemenii devin Diamantul. Sfârșitul ciclului inferior (gândire bazată pe frică) ce dă naștere noii conștiințe, care ESTE Mintea superioară. 

Asta înseamnă că percepția care în mintea inferioară a fost bazată pe dualitate devine in 5D strălucirea multifațetată a diamantului (minte-matriță).

Ohhh… floare la ureche. Pauză pentru creier. Apare momentul de inspirație subită.

„Faptul că gemenii (în dualitate) devin în unitate diamantul” clarifică (mult mai elocvent) ceea ce încercam să transmit în secțiunea de mai sus, când am spus că: După ce ajungem să înțelegem că în dualitate nu există soluții, ni se permite să mergem mai sus, la a treia opțiune (neutralitate/IUBIRE), ce ia naștere chiar din acea ședere printre opuși.  

Scuze pentru acel moment extrem de cerebral, foarte gemeni-esc… deși cuvintele Stephaniei adaugă în mod categoric un efect de fulger.

Acționează înainte să gândești

A trece de la modelul minții inferioare la cel al Minții superioare → nu înseamnă deloc curcubee și fluturi → în orice caz, este indiscutabil că ni se arată (în timp real) noul mod de operare uman, care funcționează în cadrul matricei sistemului de operare al esenței noastre cristaline.

Deși luna aceasta a fost deosebit de dificil să navigăm în spațiul minții, datorită acestui proces am învățat cum să funcționăm fără mintea (de maimuță) excesiv de analitică, separată, ce interferează cu logica ei bine intenționată… inhibându-ne acțiunile și creațiile inspirate de suflet, în lumea fizică. Dobândim experiență în viața reală de a ne da la o parte din calea noastră.

Adevărul este că nu putem argumenta cu Creația, ea pur și simplu ESTE… iar în tot acest an a fost necesar să capitulăm în fața acelui adevăr la un nivel mult mai profund. Faptul că acestea sunt ultimele săptămâni din an pare să aducă un impuls suplimentar de a renunța la obiceiul necontenit de a „ne gândi calea prin viață”… de a ne elibera de structurile 3D care ne împiedică să ne simțim calea prin viață, astfel ca să putem crea liber, ca IUBIRE.

A face acest lucru în mod eficient reclamă curajul/credința de a ACȚIONA înainte să gândim (carul-înaintea-boilor)… însemnând tot ceea ce am fost învățați să nu facem în 3D (unde intelectul e prețuit mai presus de simțire). Dar în 5D, unde totul este realmente opus/pe dos, pur și simplu nu ne putem gândi calea înainte, cu niciun fel de rezultate noi-Adevărate.

Dacă gândim înainte să acționăm, așa cum am fost toți „educați” să facem, suntem limitați să creăm din procesorul lumii cunoscute (să repetăm povestea)… în timp ce dacă mai întâi ACȚIONĂM, creăm spontan, din procesorul gândului nemaiavut până atunci despre posibilitățile existente chiar în planul nostru divin.. – CAL, Lecția 8.5: Mișcă-te, ca să pui în mișcare

Luna decembrie a evidențiat acest adevăr mai mult ca niciodată, dar adevărul este că în perioadele în care Mercur este retrograd mintea pur și simplu nu ne ascultă. Suntem forțați să renunțăm la conceptele noastre mentale (inferioare) timp de 3 săptămâni, de 3-4 ori în fiecare an, iar din experiența mea asta-i și ideea… să participăm la viață dintr-o stare lipsită de rațiune care, paradoxal, este calea spre conștiență (prezență).

A înainta prin viață fără „rațiune” ne ajută să ne dezvoltăm simțurile esențiale pentru creația Adevărată… simțire, instinct, încredere, credință oarbă, convingere, abandonare… dar cel mai important, să punem în MIȘCARE aceste virtuți.

Pentru că, amintiți-vă, Creația adevărată/străveche/în unitate nu răspunde la gândirea noastră, ci răspunde la forța noastră vitală. Doar atunci când intrăm în viață (neînfricați) preluăm comanda reală a FORȚEI EUniversului nostru. Atunci când facem asta, viața devine „mimul” nostru, mimându-ne mișcările, oglindind exprimarea forței noastre vitale, interpretând narațiunea Voinței noastre divine.

La nivel fizic, mișcarea ÎNSEAMNĂ magnetism – Creează ca IUBIRE

Luna aceasta ne întărim total capacitatea de a renunța la orice atașamente restante de eul nostru inferior/uman sau de voința noastră inferioară/umană, astfel ca să putem adopta pe deplin mecanismul magnetic al Creației rezonanței adevărate… prin acțiune.

Toate acestea ca pregătire pentru cooperarea noastră din anul care vine, cu rețeaua de lumină diamantină. ⇊

Rețeaua de lumină diamantină

Datorită dobândirii conștiinței de diamant, devenim o parte din această rețea ce crește/se consolidează continuu, care realmente țese lumina pe întreaga planetă, reconectând omenirea cu modelul ei original. Cei care și-au activat matricea corpului de lumină diamantină personală vor constata că vitezele de transfer sunt extrem de mari… că în această rețea informațiile chiar circulă cu viteza luminii.

A lucra conștient cu frecvențele luminii diamantine la nivelul fizic al vieții reclamă întruparea conștiinței de nivel diamantin… acesta fiind motivul calibrării extinse din această lună… întrucât Mintea Superioară (diamantină) trezită e cea care ne facilitează comunicarea cu rețeaua cristalină/diamantină.

Rețeaua de lumină diamantină cuprinde o minte de grup, fiindu-mi arătată ca o conștiință colectivă. Veți ști când aveți acces la ea, deoarece viteza de atracție (a tot ceea ce este în rezonanță cu frecvența diamantului) e absolut fenomenală… ei bine, cel puțin deocamdată,  potrivit Sinelui meu de nivel arcturian (și anume Consiliul de Lumină Arcturian):

Conștiința luminii diamantine pe care o transmiteți este doar atât, o conștiință a luminii. Ea este transmisă prin intermediul particulelor de lumină diamantină care sunt distribuite printre cei care sunt în rezonanță cu acest câmp de energie.

Pentru cei care sunt capabili să descopere aceste niveluri înalte ale energiei, există pregătită o rețea de comunicare ce prevede transferul telepatic de informații, cu viteza luminii.

Aceasta e similară unui server capabil de viteze de descărcare mari, spre deosebire de un server cu o lărgime de bandă limitată, care încetinește considerabil ritmul de asimilare a informațiilor.

Întrucât foarte puțini dintre voi colaborează în prezent pe această frecvență, vor exista mai puțini oameni care să obstrucționeze, ca să spunem așa, liniile de transfer… astfel că pentru moment trasferul de date se face mai mult decât remarcabil de repede – el este instantaneu..

Acest fapt duce la explorarea unui nou câmp de energie, în care doar cei care dețin coeficientul de lumină necesar pot face muncă de pionierat, ceea ce face ca fiecare dintre voi să fie la fel de prețios ca diamantul.

Se poate ca deja să sesizați în moduri oarecare această gândire mai clară, mai rapidă, mai elevată și legătura cu alte ființe luminate… și că fără piedica atașamentului emoțional care să vă încetinească ritmul de procesare mentală, sunteți parcă dintr-odată mult mai inteligenți.

Mintea superioară/de diamant este o sursă de o extraordinară înțelepciune, înțelegere profundă și creativitate, un tărâm unde toate întrebările încetează să mai existe, fapt ce ne permite să acționăm (spontan) împreună cu Voința Divină și nu împotriva ei… să asimilăm mai rapid energia… să atragem lucruri mai fără efort și într-un ritm accelerat. Cum ar fi un ritm DEOSEBIT DE accelerat.

La nivelul conștiinței luminii diamantine, alegerea începe să însemne mai puțin „a alege” și mai mult a te mișca. Luarea deciziiilor noastre are loc într-un loc mult mai elevat, evitând mintea rațională/logică/analitică, fapt ce ne pune în mișcare (cu rapiditate) în acțiunea potrivită, aliniată cu Cunoașterea simțită (în Inimă)… nu impulsiv, ci instinctiv.

Atunci când instinctele ne sunt ameliorate, rafinate și ne putem încrede total în ele, alegerea e înlocuită de acceptarea total întrupată a ceea ce este, a ceea ce viața ne prezintă în fiecare clipă. După părerea mea, aceasta este singura libertate care există cu adevărat… când nu mai avem nevoie ca lucrurile să fie într-un anumit fel pentru a ne simți împăcați, am sfidat cu adevărat gravitația.

Iar fără gravitație mintea noastră se poate AVÂNTA pe culmi cu totul noi, unde nici măcar cerul nu mai reprezintă o limită.

Procesor noului sistem corp-minte

În timp ce ne aventurăm prin acest moment de moarte-naștere, de la mintea inferioară la mintea superioară, ne eliberăm în mod inevitabil de ultimele concepte care au creat experiența karmică… un proces ce permite destrămarea totală a tiparului (masculinului inferior dominant) 3D. Poate că nu este plăcut sau comod, dar e necesar.

Această demontare ne va permite în final procesarea de nivel nou necesară utilizării totale a complexului corp-minte integrat… care lucrează cu matricea de lumină diamantină…  pentru a materializa fizic tiparul corpului superior.

Acest, să-i spunem, ‘dar al vederii’ în curs de dezvoltare constituie noua conștiință de diamant care își face debutul în procesorul corp-minte.

Pe măsură ce procesorul corp-minte își activează inteligența de nivel mai înalt, o face având capacitatea de a transforma corpul la nivel de atom (Adam), în slujba Sinelui (superior) și, prin urmare, al binelui suprem al TUTUROR.

Procesorul corp-minte, despre care am vorbit înainte ca și complex corp-minte, este inteligența guvernantă a vehiculului corporal și se manifestă activ prin capacitatea voastră de a percepe din Mintea superioară, trezită.

Atunci când sunteți capabili să percepeți de la înălțimile mai mari ale inteligenței voastre superioare, puteți să lucrați mai direct cu inteligența superioară a corpului.

Această capacitate în devenire derivă dintr-un nivel al conștiinței de diamant, prin aceea că ne permite să conlucrăm, prin rezonanță, cu conștiința corpului nostru superior (CCS).

Cu alte cuvinte, Omul nou sau modelul Adam Kadmon reprezintă o armonizare vibrațională la nivelul sau starea conștiinței de diamant, ceea ce înseamnă că ne este acordată ocazia de a lucra în cadrul matricei de lumină diamantină pentru a crea sau „construi” manifestarea fizică a modelului nostru superior, divin.

Consiliul Pleiadian numește modelarea noastră din Lutul Divin (în ebraică, Adamah înseamnă sol sau pământ) rezultatul final al conștiinței de diamant…

A ajunge aici necesită să vă predați în totalitate mintea inferioară minții superioare. Este ceea ce această ‘nestemată’ a lunii oferă la foarte mulți dintre voi.

Jurământul de bodhisattva se încheie

Un alt aspect transformator al conștiinței de diamant este acela că ea „prevestește încheierea jurământului de bodhisattva”… care, potrivit consiliilor galactice, devine o realitate concretă în acest moment, pentru cei care s-au consacrat de la începutul timpului evoluției omenirii.

Jurământul de bodhisattva a fost legământul și promisiunea pe care am făcut-o pământului, de multe ori, de a reveni iar și iar pentru a elibera pământul și omenirea de gravitația lumii inferioare.

Am făcut aceste jurăminte 1) pentru că am putut și 2) datorită IUBIRII noastre necondiționate pentru Pământ.

A fost un angajament de foarte lungă durată, cuprinzător și laborios, iar acum și aici, aceia dintre voi care s-au încarnat cu acest jurământ se pregătesc să se ocupe de finalizarea lui.

Este un moment incredibil din călătoria voastră. Când te gândești că foarte mulți dintre voi care citesc aceste rânduri au fost bine pregătiți, bine echipați pentru a înfăptui de multe ori înălțarea personală, dar fiecare dintre voi a ezitat, ca să spunem așa… păstrându-vă jurământul de a vă duce la bun sfârșit angajamentele. Adonai comandanți.

Gradul și angajamentul de IUBIRE și serviciu adus acestei planete depășește cu mult această viață, dar viața aceasta e cea pe care toți ați așteptat-o, lucrând în vederea încheierii sarcinii voastre, ca să spunem așa.

Prin urmare, cei care treceți la… sau, ar trebui să spunem, reveniți la… starea voastră naturală de a fi, voi sunteți cei care veți începe să vă amintiți, datorită numeroaselor serii de încarnări ce se prezintă în totalitate prin conștiința razei de diamant, motivul pentru care ați venit și promisiunea inițială făcută pământului și omenirii, ca să spunem așa.

Întrucât aceasta se dezvăluie într-un nivel mai înalt de trezire, veți cunoaște noi schimbări de viață ce vor rezulta în și din modelul vostru divin, pe măsură ce chemarea Inimii intră într-o viteză cu totul nouă, activând un sector nou al Planului noii voastre Vieți.

Planul noii vieți

„Planul noii noastre vieți” este de fapt o referire la Planul Original al Vieții noastre, pe care Consiliul Suprem Pleiadian l-a numit „a doua viață” a noastră, dar ea este cu adevărat VIAȚA pe care am venit să o trăim.

Cei mai mulți dintre noi nu au fost niciodată aici pentru a trăi o viață 3D… am fost doar „în trecere”, în drumul nostru spre Viața Adevărată, viața noastră de dincolo de dualitate, în tot acest timp suferind enorm absorbind, ancorând, menținând frecvențele pentru ca unitatea să rămână.

Până acum, mulți dintre noi au încheiat contracte sub jurământul de bodhisattva de a face o scurtă vizită în densitate în scopul de a-i ajuta pe ceilalți să-și curețe descendențele genetice și karmice de distorsiuni istorice și miasme străvechi și cu certitudine că am procedat astfel spre binele tuturor…

Da, fiecare dintre voi s-a încarnat cu circumstanțe de viață foarte specifice, necesare pentru a contracta o datorie energetică (karmică)… pentru a o deforma sub acțiunea legii polarității.

Oricum, ați procedat astfel într-o manieră foarte deliberată, astfel ca să puteți să înlăturați, prin starea voastră de a fi foarte capabilă, zgura acumulată în vieți și descendențe anterioare.

Nu este ca și cum ați fi fost vreodată victimele acestor circumstanțe, căci cu siguranță le-ați ales în mod conștient, însă drumul a fost lung și anevoios, ca să vă amintiți mai întâi asta ca fiind Adevărat, apoi să vă întăriți ca să trăiți conform acelui Adevăr.

Ceea ce ați realizat prin acest proces de purificare personal este de fapt colectiv… ați renăscut din nou din cenușă, ați transcens cea mai puternică densitate și, drept rezultat, oscilați în revenirea la natura voastră divină adevărată.

Această stare la care reveniți este starea cu care sunteți obișnuiți, iar acum, că vă încheiați jurământul făcut la începutul timpului, aici, la sfârșitul timpului, vă este îngăduit să reveniți la experiența voastră naturală de atemporalitate.

Starea de atemporalitate este punctul din care începeți din nou… nu neapărat de la început, ci într-un mod nou.

Iar în timp ce vă pregătiți să intrați într-un nou an calendaristic și într-o vibrație foarte nouă, veți descoperi că se schimbă radical cursul vieții, pentru a vă pregăti pentru acest plan al noii vieți.  

Fiți siguri de acest lucru… pe măsură ce 2018 vă atrage înainte, o face cu intenția strictă de a produce noile structuri necesare pentru a vă crea destinul cel mai înalt.

Destinul nostru cel mai înalt

În timp ce încheiem anul de vibrație universală UNU… un an masculin în care am semănat Planul Vieții noastre noi/originale… ne încheiem călătoria prin individualizare, pregătindu-ne să unim și să punem capăt stării noastre de separare, în anul de vibrație universală DOI, un an feminin al armoniei, parteneriatului și cooperării.

2018 este și un an 11 (2018 = 11 = 2), iar în noiembrie mi s-a arătat că portalul 11:11 (al oglinzii) deschidea un portal către acest apropiat an 11, de iluminare și autoritate asupra polarității… un an în care ne putem folosi în sfârșit nivelul fizic al vieții pentru exprimarea noastră spirituală.

Anul care vine este și un an în care se va pune un accent excepțional pe acțiunea de a crea într-o manieră nouă. Este un an în care vom învăța să stăpânim (11) combinația și echilibrul Forțelor masculină și feminină pe pământ (2) și folosirea acelor principii în raport cu viața, ceilalți și lumea din jurul nostru.

În timp ce deprindeți combinația acestei arte și științe foarte sacre, deprindeți interacțiunea necesară pentru a vă realiza destinul cel mai înalt, în timp ce trăiți ÎN corp fizic.

Pentru mulți dintre voi, destinul cel mai înalt se dezvăluie deja, prin aceea că începeți să vedeți luminându-se în fața voastră căile ce vă conduc, să spunem, înapoi în lumea celor vii.

Și asta deoarece sunteți pregătiți la nivel personal și pentru că omenirea e pregătită să primească lumina voastră.

Prin această disponibilitate fiecare dintre voi își va dezvălui esența lumii, în felul său unic.

Aflu că acest lucru se va manifesta într-o multitudine de feluri… la unii se va manifesta ca o disponibilitate clară de a se implica mai profund în chemarea lor, o dorință ce a devenit în sfârșit mai mare ca frica de propria putere.

La alții se va manifesta ca noi parteneriate, reuniri de suflet și relații intime, pe măsură ce ne încheiem jurământul și ne finalizăm uniunea spirituală prin unirea părților sacre opuse din noi.

Atunci când facem asta, unii dintre noi vor constata că „munca noastră de slujire” a depins întotdeauna de uniunea noastră interioară, căci în procesul realizării destinului nostru cel mai înalt se ivesc oamenii, locurile, înțelegerile profunde și informațiile potrivite necesare.

În orice caz, anul nou va aduce multe piese fizice atât în puzzle-ul personal, cât și în cel planetar, pe măsură ce modelul nostru divin folosește informațiile necesare împlinirii Raiului.

În fața voastră se află un drum lung de construit, dar fiecare dintre voi a venit echipat pentru a contribui la construirea lui… fiecare în felul său.

Voi sunteți arhitecții, designerii, constructorii Raiului și, așa cum am spus de multe ori până acum, fiecare în parte deține contribuția necesară în camera secretă a inimii sale.

Vizualizarea luminii curcubeului diamantin

În noul an va deveni mai ușor să menținem conștiința de diamant, care constituie apogeul corpului de lumină curcubeu pe care mulți l-au dobândit acum. Devenim imuni la realitatea lumii vechi, granițele noastre spirituale și fizice se consolidează, pe măsură ce devenim un adevărat curcubeu de lumină impenetrabilă și învățăm să purtăm cu noi acea lumină oriunde mergem, păstrând-o indiferent de ceea ce întâlnim.

Această întreagă transcriere e codificată cu frecvențele diamantine pe care puteți să le asimilați, dar cel mai bun mod de a le primi și integra este intenția proprie.

Pentru a vă ajuta în întărirea intenției voastre de a vă susține conștiința de diamant și energia corpului de lumină curcubeu, mi s-a dat să împărtășesc un exercițiu simplu de vizualizare, ce va ajuta la implementarea și menținerea acestui spectru puternic de lumină în noi și în jurul nostru:

  • Vizualizați mai întâi un diamant mare stând în vârful chakrei coroanei.
  • Apoi invocați frecvența specifică luminii aurii a apusului de Soare și vedeți-o pătrunzând pe tubul pranic.
  • Pe măsură ce coboară spre sistemul de chakre, imaginați-vă că lumina aurie se infiltrează prin diamantul din chakra coroanei, refractând spectrul de lumină al unui curcubeu și aducând acea lumină multidimensională în și prin fiecare chakră.

Un alt lucru de observat… mi s-a adus la cunoștință că la cei care acum întrupează matricea corpului de Iumină diamantină chakrele nu mai au o culoare unică, ci un amestec al întregului spectru al curcubeului. Mi s-a explicat că în separare, culorile chakrelor se separă… în unitate ele se unesc la loc, într-o singură expresie multidimensională și unificată a energiei.

Lumina diamantină se află dincolo de spectrul vizibil al culorilor, așa că atunci când menținem această matrice a corpului de lumină ca pe realitatea/matricea noastră Adevărată, ne extindem/expansionăm conștiința dincolo de spectrul vizibil, în timp ce menținem simultan acele  frecvențe în corpul fizic. Cu alte cuvinte, devenim mai cuantici,  mai multidimensionali, fapt care în cazul semințelor stelare și al ființelor de lumină mai înaltă va însemna că se vor simți mai împământate (în mod ironic), mai incluse în corp și având câmpurile de lumină stabile.

Cu cât putem să menținem mai mult această energie la nivel eteric, cu atât mai mult ea va fi reflectată la nivel celular, până când într-un final vom putea să strălucim ca niște diamante, la modul propriu!

Urez fiecăruia o perioadă de solstițiu profund de influentă dar plină de pace și sacră. Închin un pahar diamantelor glorioase de sub toți pomii noștri de Crăciun (CHRISTmas în engleză. N.tr.) din acest an!

Sărbători fericite… pe anul viitor!

♡,

Lauren