Laurean Gorgo – raport 5D octombrie 2017
01/11/2017
Lauren Gorgo, raport 5D – decembrie 2017
25/12/2017
Show all

Lauren Gorgo – raport 5D noiembrie 2017

Pantomima Vieții: FORȚA e cu voi

De Lauren, 18 noiembrie 2017, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Noiembrie (o lună de vibrație universală 3→manifestare) se dovedește a fi o lună destul de productivă, cu multe momente și elemente magice, de surpriză neașteptată. Deși nu au lipsit provocările ei caracteristice, această lună ne-a ajutat să realizăm unele dorințe pe care le aveam de mult timp, ca pregătire pentru anul viitor, de vibrație universală DOI, în care vom începe să îi includem pe alții și lumea din jurul nostru, ca extensii veritabile ale Sinelui.

Locul în care încheiem lecțiile/învățăturile din acest an de vibrație universală UNU, de individualizare, de reclamare a suveranității noastre, este locul unde vom fi ulterior sprijiniți să ne împletim firul DIVIN independent, în țesătura colectivă a lumii noastre în curs de unificare. Este locul în care unicitatea noastră aparte satisface o nevoie din societate, iar cei care sunt conștienți de/experimentați în legile holografice de bază ale EUniversului vor avea în mod sigur un avantaj.

În timp ce ne finalizăm intenția generală a acestui an, fiecare dintre noi își schimbă traiectoria în modul lui perfect… aliniindu-se cu directive ale sufletului cu totul noi, ce ne vor permite să răzbatem prin straturile densității fizice, pentru a înlocui numeroase structuri depășite, cu un cadru nou-nouț.

Acest proces este pe cât de solicitant, pe atât de satisfăcător… în timp ce dărâmăm în mod deliberat și conștient zidurile ce ne-au ținut închiși în fizicalitate, ne deschidem concomitent către lumi interioare imaginate de curând, aducând la lumină aspectele neactualizate, fapt ce ne permite să ne desprindem de cauzalitate ca niciodată până acum.

Una din temele principale ale acestei luni și motivul pentru care dedesubtul turbulenței a existat un curent atât de încântător, este conștientizarea crescândă a faptului că trecerea deplină la creația vibrațională a avut loc, s-a manifestat pe pământ.

Crearea rezonanței a fost mereu adevărul mai profund, noi (ca omenire) ne-am  închis față de acele legi străvechi, pe atât de mult timp pe cât am fost împiedicați să ajungem la puterea deplină a Femininului Sacru… care înseamnă unul și același lucru. Dar acum, că Principiul Mamei Cosmice este trezit pe pământ, Principiul Tatălui Divin se ridică, apare în noi toți… pregătindu-se să crească o Nouă Omenire tânără și emancipată. El a revenit ca să ne ghideze (din interior) cum să fim părinți pentru noi în cadrul fizicalității, în timp ce ne dezvoltăm puterea de creatori pentru cocreația noii lumi.

Această schimbare mai profundă în echilibrul și amestecul puterii noastre creatoare a devenit vizibilă cu ușurință odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion (pe 10.10). Da, desigur că au existat momente de cufundare în adâncul sufletului, săpând pentru a face mai multe descoperiri pe fundul oceanului nostru emoțional… datorită Soarelui aflat și el în Scorpion luna aceasta… dar tranzitul lui Jupiter a scos deja în evidență dovada (prin intermediul lumii și a celor din jur) că, oficial vorbind, am făcut tranziția de la creația cauzală la cea conștientă.

În loc să creăm doar cu (ceea ce mulți au gândit că este) ajutorul minții, acum suntem într-un spațiu în care este total clar că vibrația personală… determinată de gradul de IUBIRE pe care îl putem menține în inimă… dictează totul.

Pe măsură ce ieșim din paradigma condusă de mental, a masculinului (inferior) dominant, și trecem la paradigma condusă de suflet, a întâietății Femininului (mai înalt), putem vedea foarte clar că sistemul realității fluide din jurul nostru, din care suntem alcătuiți ȘI pe care îl sculptăm, este receptiv doar la forța vieții noastre… că gândurile noastre urmează cu supunere comanda Inimii.

Cu alte cuvinte, putem gândi pe atât de înalt pe cât de profund simțim, iar creațiile personale reflectă întotdeauna acest adevăr.

Tranziția la atemporalitate

Foarte de curând, am primit un mesaj de la spirit că un grup de oameni în curs de înălțare finalizează în prezent al Șaptelea Sigiliu (al conștiinței Divine), despre care mi s-a mai spus că încheie călătoria sufletului prin timp.

Pentru cei pregătiți, acest fapt marchează trecerea la al 11-lea nivel sau faza înălțării… care a început la portalul 11:11… intrarea/ușa/deschiderea spre ființa total unificată, pentru toți cei care își încheie sejurul karmic.

Din câte înțeleg, cei care sunt inițiați prin al 11-lea nivel (se pare că există în total 12 niveluri) parcurg acum etapa de tranziție la atemporalitate… unde timpul (și prin urmare creația) nu mai este liniar, ci perceput ca fiind simultan, ciclic. (etapa se încheie pe 11.01)

Mi s-a mai adus la cunoștință că acesta este nivelul întrupării în care poate avea loc vindecarea Adevărată (regenerarea celulară), dat fiind că existăm în afara timpului, pe o treaptă a conștiinței ce se extinde dincolo de ceasul biologic.

Un ultim aspect și poate cel mai interesant este că al 11-lea nivel vestește de asemenea următorul nivel al scopului nostru mai vast, mai colectiv, ca designeri, arhitecți și constructori ai planului Noului Pământ… care este perfect și la timp, întrucât reunirea în scopul unui scop planetar mai vast este o temă majoră pentru 2018.

Acest nou nivel al muncii începe cu noi, ca indivizi, dar se va extinde mai departe/adânc în viața noastră, în relații și într-un mod mai amplu în lume, anul viitor, pe măsură ce forța noastră vitală se extinde pentru a-i include pe ‘alții și lumea din jur ca extensii veritabile ale Sinelui’.

Expansiunea Forței Vieții

Pentru cei care am absolvit etapa experienței umane inferioare și nu mai suntem dedicați exclusiv muncii cu noi înșine, devine disponibilă foarte multă forță vitală pe care să o concentrăm pe capitolul următor din viața noastră, pe măsură ce începem să aducem un serviciu planetar mai substanțial, printr-o experiență de viață mai substanțială.

Acest izvor de energie dătătoare de viață, consistent, crescător și adesea debordant, este un indiciu clar al spiritului viu sau al „prezenței în interior” (a Duhului Sfânt), despre care s-a vorbit înainte de Rusalii, în raportul din mai din acest an:

Atunci când Spiritul și trupul se unesc… când ADN-ul nostru spiritual fuzionează cu ADN-ul uman…  devenim ceea ce Iisus Christos numește spirit viu sau Prezența în interior a spiritului.

Este momentul când voința umană și cea divină sunt UNA… când suntem deopotrivă FIInță și neFIInță… în și DIN lume… și are loc atunci când energia kundalini (șerpuită) se ridică pe coloană și iese prin chakra coroanei, părăsind limitele corpului, spre a se uni cu Duhul Sfânt.

Atunci când forța ce urcă prin corp întâlnește Forța spiritualizată a Vieții, are loc conceperea Copilului  Divin sau Sfânt. Din acel moment, nu mai există cale de întoarcere la natura noastră inferioară.

Limbile de foc de la Rusalii/ale botezului/alchimice ce ne-au ajutat să ne purificăm, ca pregătire pentru încheierea uniunii divine, trăiesc acum pe deplin în noi… arzând mai strălucitor și mai puternic în fiecare zi. Pe măsură ce întrupăm mai multă forță a vieții, avem în mod firesc un impact mai mare asupra planetei… atunci când putem FI mai mult, putem FACE mai mult… așa că apar noi drumuri spre noi ținuturi, ce ne permit (datorită stării interioare de pregătire) să mergem înainte.

Această forță vitală întrupată aduce cu ea materializarea puternică a viselor mari. Nu dintr-odată, dar acum suntem capabili să accesăm mai mult din planul/modelul nostru divin real (ce a fost descărcat în conștiința noastră la portalul 8:8), însemnând că putem în sfârșit să vedem mai clar ce avem nevoie să facem pentru a transpune în realitate acele vise.

Învățăm în continuare să ancorăm, să mânuim și să comandăm această energie, dar suntem deja inundați cu idei noi, o direcție nouă și un angajament nou și susținut pentru „a doua noastră viață”… viața reală pe care am venit să o trăim. Acest fapt ne stârnește din nou pasiuni creative, având un grad nou de încredere inerentă în unicitatea noastră, în contribuția noastră specială prin care vom produce totul.

Pe parcurs, suntem reanimați și revitalizați… ne naștem într-o viață nouă și facem pași reali în direcția dorinței divine. Există o Cunoaștere că planul mai înalt al Vieții noastre este în sfârșit în acțiune… se află în primele stadii, dar este pretutindeni unde privim. Totul pare însuflețit de un potențial nou… cu cât ne eliberăm mai mult de obișnuințele false, cu atât totul ni se pare mai viu.

Un acces mai mare la o parte mai mare din planul nostru poate fi de asemenea copleșitor, deoarece putem întrezări clar ce urmează, dar mai este nevoie de FOARTE multe acțiuni pentru a ajunge acolo, din care multe sunt încă necunoscute. Ca întotdeauna, drumul va apărea pentru a se întâlni cu fiecare pas al nostru… cât timp facem acei pași.

Avem atât de multe de făcut deoarece… pe măsură ce forța noastră vitală se extinde pentru a găzdui mai multă energie (IUBIRE) Universală… apar mai multe piese din noul nostru puzzle, devenind foarte vizibile, chemându-ne la acțiune.

Continuând să ne extindem potențialul creator, este important să facem un efort conjugat de a împământa această energie puternică, de a o canaliza în ceva productiv, pentru ca nu cumva să derapăm/șovăim, din cauza polarităților extreme (stări extrem de elevate și de joase) caracteristice Scorpionului. Cu cât ne este mai unificată conștiința, cu cât avem mai multă neutralitate, cu atât simțim mai simultan aceste stări înalte și joase, fără să urmăm valurile lor mareice.

Găsirea ritmului propriu cu această nouă stare obișnuită ne va permite să găsim și un nou nivel de echilibru între a FI și a FACE, a da și a primi, acțiune și nemișcare. Toate acestea se vor schimba/avansa, deoarece amintiți-vă că acum ne aflăm într-o octavă nouă/mai înaltă a luminii… așa că deocamdată încă ne mai aclimatizăm, încărcându-ne, învățând să avem încredere și să modelăm aceste energii, lăsându-le să ne ghideze pentru a fi create, pentru a lua ființă în lume.

Ultimele săptămâni din acest an par să semene un pic cu o perioadă de practică pentru anul viitor, când viața va intra într-o viteză și mai înaltă.

În final, dacă ne putem abandona fluxului total susținător al Forței vieții, știind că viața are… hmm…. forța ei… ne vom trezi trași înainte fără efort… lucruri apar, uși se deschid, ajungem unde e nevoie să fim, când e nevoie să fim acolo etc. Acest flux este și a fost întotdeauna o constantă… dar foarte mult timp l-am blocat cu mintea noastră, cu planurile, cu gândurile noastre despre ceea ce este posibil, în loc ca pur și simplu să trecem la posibilități.

În unitate, Creația curge acolo unde merge IUBIREA.

Pentru a facilita trecerea de la matricea mentală, la creatoarea Inimăminte, exersați coborârea în inima voastră… în loc să vă gândiți gândurile, încercați mai bine să le simțiți. Deoarece, repet… gândim pe atât de elevat pe cât de profund simțim… implicit → o inimă deschisă generează o minte deschisă, nu invers.

FORȚA este (cu TINE) TU

Acum, că Duhul Sfânt (Shekina) a coborât pe pământ/s-a trezit din interiorul pământului, noi niveluri ale energiei sunt peste tot în jurul nostru. Atmosfera este vie, aerul e încărcat de energie dătătoare de viață (IUBIRE), ceea ce face ca sistemul noii realități să fie mult mai palpabil… mult mai ușor de văzut/simțit/atins o lume care cândva trăia doar în noi.

Această energie a IUBIRII universale (FORȚA) devine de asemenea mai ușor accesibilă și disponibilă pentru a fi folosită în viața de zi cu zi, deoarece celulele noastre încep să traducă frecvența IUBIRII într-un mod mai congruent.

Noul nostru vehicul uman are o constituție dinamică… adică este un complex minte-corp unificat, capabil să traducă energiile în momentul primirii lor, în mod ordonat și fără rezistență sau deviere. Acest nivel suprem al inteligenței corporale înseamnă că ceea ce trăiește în inima noastră este tradus minții într-un mod mai direct și transmis mai eficient de către corp.

Asta duce la un flux continuu al forței vieții, capabil să convertească frecvența direct și eficient, pe loc… fără pauză sau amânare.

Așa cum vă puteți imagina, această dinamică va schimba multe cu privire la viață și la participarea voastră la ea.

Ea vă va aduce capacitatea de vă coarmoniza intențiile cu lumea din jurul vostru… vă va permite să vorbiți liber despre ceea ce este în inimă și să vă păstrați calmul interior atunci când vă aflați în circumstanțe grele sau provocatoare.

Vă va mai aduce capacitatea de a vă bucura de aceste interacțiuni, căci acum interacționați cu viața însăși, cu Forța vieții care animă, care VĂ animă.

În timp ce recunoașteți Viața drept Sinele, începeți să cooperați cu lumea privind-o nu ca pe un teren care aduce învățăminte, ci ca pe un teren de joacă.

Căci sunt mai puține lucruri în joc atunci când sunteți conștienți de voi CA viață, și că nu doar o trăiți. Aici vă desfătați în clipa fiecărei experiențe, deoarece viața este prezentată nu vouă, ci CA voi.

Simțiți diferența?

Unirea voastră cu Viața este unirea care prevestește măreție. Iar această fuziune a lumii spirituale cu cea materială, a naturii voastre umane cu cea divină, este rezultatul fuziunii părților opuse sacre din voi.

În această uniune nu mai existați ca (aparent) separați de Forță… aici vă mișcați în tandem cu Forța, dar și CA fiind Forța.

Această uniune constituie începutul unui stil de viață nou și integrat. Este a ‘doua viață’ pe care o veți avea, dar singura viață pe care ați venit să o trăiți din plin.

Iar acum vă este total la îndemână.

Expansiunea corpului de lumină

În timp ce asistăm la viața personală ce se extinde dincolo de ceea ce am cunoscut înainte… și în timp ce învățăm să o direcționăm cu ajutorul conștiinței… trecem concomitent la o nouă bandă de frecvențe întrupate, pe măsură ce ne înălțăm și coborâm în nivelul fizic al vieții.

Această expresie mai înaltă a energiei care aparent se contrabalansează… se extinde în afară, în timp ce pătrunde mai adânc în interior… având un efect notabil asupra sistemului corpului.

Pe măsură ce corpul ajunge la rezonanța lui mai înaltă, celulele fizice încep să vibreze mai repede, să se rotească cu o viteză mai mare, fapt ce mărește la rândul lui considerabil ritmul corpului și al vieții noastre. În timp ce viteza corpului crește, se debarasează de densitate… mistuie smogul… așa că în loc să vedem lumea prin lentilele noastre obișnuite, ale diminuării energiei și senzației de greutate, începem să privim viața cu mai multă vitalitate și senzație de ușurință… mai mult optimism și chiar entuziasm pentru felul în care vom duce la bun sfârșit tot ceea ce stă în fața noastră.

Din păcate, debarasarea de densitate nu este întotdeauna ușoară… cel puțin la început.

Pe măsură ce forța vieții noastre se extinde, e posibil ca și corpul să se extindă (citiți: să se umfle), pentru a găzdui forma noastră vibrațională mai înaltă. Acest lucru variază în funcție de cum gestionăm energia, adică… cărui scop slujim în vederea înălțării planetare. Se pare că există două funcții distincte pe care le îndeplinim în calitate de anse umane… ce mi-au fost explicate drept ancore și activatori… fiecare folosește energia diferit, unii le folosesc pe ambele, majoritatea folosesc una sau alta.

Ancorele (eu mă încadrez în această categorie ) sunt „deținătoare” ale frecvenței pentru planetă… ele păstrează frecvența în corpul lor (de aceea extinderea/umflarea din cauza greutății apei, atunci când energiile se intensifică), până ce este integrată în spațiul/mediul/locul lor geografic.

Activatorii sunt „declanșatori” ai frecvenței pentru planetă… ei activează/pun în mișcare energiile inactive din interior și de pe planetă (portaluri, linii ley/linii energetice, rețele, paturi de cristal, locuri geografice sacre etc). Energia tinde să circule PRIN activatori (și direct în pământ), fapt ce poate crea dinamica opusă de a nu putea să-și mențină greutatea.

Aflu de la mulți dintre voi, care sunt îngrijorați în ce privește ambele laturi ale spectrului… să știți că niciuna nu este mai bună sau mai rea, ci reprezintă doar funcții diferite ale frecvenței. Aflați că deși aceasta a fost o etapă de aclimatizare neobișnuit de lungă și inconfortabilă, energiile se vor echilibra și corpul ni se va ajusta pentru a găzdui mai plenar aceste frecvențe mai înalte.

Chiar și așa, viteza spinului va continua să crească în timpul expansiunii corpului nostru de lumină, întrucât el este fără exagerare fundația pe care întreaga noastră viață va fi transformată în cele din urmă. Cu alte cuvinte, forma care are o vibrație mai înaltă este punctul de sprijin al sistemului noii realități, calea de acces spre corpul nou, lumea nouă și noile energii de creație care abundă.

În EUnitate, absolut totul pivotează în jurul sinelui.

Iar pe măsură ce forța vitală se extinde în corp, ea o face cu un nou scop pentru o viață nouă… ca și când corpul fizic însuși ar dori dintr-odată să creeze împreună  cu corpul dorinței noastre, în mod independent dar cocreativ. Este o experiență neobișnuită să vezi că corpul prinde viață cu ajutorul minții, dar acest nou complex minte-corp ne creează noua relație cu noi înșine și în final cu viața.

Explicația este că, în timp ce celulele își măresc viteza spinului, ele preiau o nouă rezonanță, ce atrage dorințe noi pentru experiența noii vieți. Aceasta (vibrația crescândă a corpului) este forța magnetică care cheamă numeroase lucruri noi să apară la nivelul fizic al vieții… noi alegeri, idei și interese creative, proiecte, oameni… toate acestea ne pun în mișcare pe calea planului nostru Adevărat.

Acesta e doar începutul a ceea ce am numit a ‘doua viață’ a voastră, dar chemarea a fost lansată, iar celulele voastre răspund.

Întrucât corpul în sine este saturat de dorința nouă pentru viață nouă, în toți acești ani ce au condus la acest moment, acea dorință a putut fi susținută doar în corpul vostru eteric, menținută cu orice consecvență în corpul vostru spiritual și mental.

Și, desigur, ar trebui să fie de la sine înțeles că pe măsură ce vibrația corpului continuă să crească, pe măsură ce spinul celulelor crește, tot ceea ce este discordant sau nealiniat cu conștiința corpului superior (CCS) va fi și el adus la lumină. În final, orice dizarmonie restantă va fi eliminată cu ajutorul forței centrifuge, pe măsură ce vibrăm din ce în ce mai repede, producând niveluri mai profunde de detoxifiere emoțională/celulară.

De partea pozitivă, această ‘centrifugare a discordanței’ este un proces foarte natural pentru corpul care vibrează la o frecvență mai înaltă… este una din trăsăturile (toroidale) omului 5.0, iar ea începe deja să ne arate cât de lipsit de efort poate fi de fapt să ne eliberăm de orice energie care nu e aliniată cu intențiile/binele suprem al sufletului nostru și/sau nu mai este necesară în curentul vieții noastre.

Obiceiuri care inhibă

În timp ce asimilăm conștiința corpului superior și ne deschidem spre capacități noi, este important să ne amintim că ele servesc pentru a ne eleva experiența de viață, pentru a ne susține și ameliora viața… nu pentru a ne distrage de la ea.

Unitatea este o funcție a incluziunii, nu a excluziunii și mi se cere să precizez că dobândim noi moduri de a fi, fără să pierdem vechi moduri de a fi… că unitatea nu își propune să distrugă ceea ce avem deja, ci mai degrabă să extindă și să îmbogățească, pe măsură ce intrăm și în cele din urmă trecem din nou prin viață.

Spunem asta știind că unii dintre voi sunt îngrijorați că vor pierde aspectele umane ale vieții care vă sunt atât de dragi, încât găsiți în ele multă bucurie.

În acest sens dorim să vă amintim că unitatea este o experiență cuprinzătoare… nu o experiență a unui singur lucru în locul altuia, ci experiența TUTUROR lucrurilor.

În acest spațiu nou, lucrurile care ne aduc multă bucurie ne aduc doar mai multă bucurie, dar mi se cere să subliniez din nou că este necesar să ne eliberăm de modurile obișnuite de a fi, care inhibă creația Adevărată.

Acele obișnuințe expirate (oameni, locuri, rutine, chiar și în special deprinderi mentale) ce ar putea să fie plăcute/obișnuite pentru tiparul karmic și stilul de viață cauzal, trebuie să dispară… cele care sunt un impediment spre creația în unitate, spre expresia Forței Vieții Universale ➜ 86.

Dacă relațiile noastre nu sunt în stare să faciliteze această îmbogățire, e posibil să ni se ceară să le lăsăm în urmă. Dacă nu reușim să o facem, ele vor slăbi și vor dispare din proprie inițiativă… DAR mi se arată că, dacă noi inițiem tăierea corzii, rezultatul va fi o revărsare de noi deschideri.

La nivel mental, făgașele uzate ale gândurilor/tiparelor vechi care continuă să ne țină pe loc, se fac foarte cunoscute… locurile unde suntem incapabili să vizualizăm ceva diferit pentru că am fost îndoctrinați atât de mult timp în limitare, ne cer să ne ridicăm, să ne reformulăm perspectiva, să găsim curajul de da FIInță la ceva nou, prin imaginație.

Voi fi prima care recunoaște că acest lucru nu este ușor. El vă poate impune să vă întindeți cu adevărat… să vă smulgeți din limitările tiparului karmic… dar dacă sunteți dispuși să renunțați la lucrurile depășite, la acele lucruri pe care le simțiți lipsite de viață, de bucurie, de pasiune, veți descoperi că ceea ce găsiți de cealaltă parte este mult mai profund, mai aliniat cu Sinele vostru mai profund, mai amplu, mai plin de împlinire.

Aceasta e promisiunea acestui nou nivel al vieții, iar primul pas constă în bunăvoința noastră de a permite o nouă gândire, de a ne deschide către un potențial nou, de a lăsa să apară un rezultat nou din orice dinamică uzată.

O matrice nouă ia naștere dintr-o inimă ce se extinde…. adică ea începe întotdeauna cu un sentiment. Odată ce putem simți că se deschide un potențial nou, putem permite (mental) apariția unui nou rezultat. Odată ce îl putem imagina, putem să îi dăm FIInță crezând în el.

În orice circumstanță din viață care vă cheamă înainte, dacă alegeți noul în locul vechiului, veți descoperi că pavați, cărămidă cu cărămidă, drumul spre noua voastră lume… că acesta ESTE drumul din cărămidă galbenă care vă conduce exact la Oz-ul vostru!

Dați ființă vieții voastre Reale re-amintindu-vă de ea, de fiecare dată când urmați cu credință dispozitivul existent în voi ce vă ghidează spre ținta voastră, care activează memoria raiului, a lui Acasă, în Inimamintea voastră.

Inimamintea noului om

Renașterea în Viața noastră Adevărată și echilibrul necesar pentru a-i da ființă, în timp ce ne menținem și viața umană actuală este ceva ce vom fi invitați să deprindem anul viitor. Aflu că aptitudinea de a face asta cu orice strop de eleganță este o funcție clară a Inimiiminții ce funcționează de curând.

Stabilirea acestui teritoriu nou va fi o altă premieră pentru pionierii Noului Pământ, căci avem de temperat un echilibru foarte necesar între forța puterii noastre de creator în devenire și menținerea unei „vieți foarte reale”… în timp ce unim cu eficiență aceste lumi.

Acum, că noua Inimăminte este întru totul funcțională… activată și reconectată la circuitele ei… ea ne ajută să ne înțelegem mental adevărul Inimii (adică planul nostru divin). Pe măsură ce acest nou sistem de operare facilitează o comunicare mai clară între creierul din inimă și creierul din cap, suntem mai bine echipați să ne aducem în prim-plan „creațiile imaginative” viitoare, în timp ce trăim cu totul în prezent.

Îmi este explicat că noua Inimăminte umană are două funcții distincte (și utile).

Prima este descrisă fără exagerare drept o mașină de imaginație. Este combinația perfecționată a bioechipamentului care transmite eficient planul existent în Inima noastră, direct ochiului minții, prin intermediul imaginației.

Imaginația (observatorul nostru) este conectată la planul dinaintea încarnării (adică ‘lumea necunoscută’), în timp ce creierul care gândește (analistul) e conectat la ‘lumea cunoscută”. Acest circuit actualizat, combinat, ne va permite să dăm viață cu mai multă ușurință planului nostru precreat pentru Noul Pământ.

Și întrucât Inimamintea este un concept unificat divin-uman, a doua ei funcție constă în capacitatea de a ne uni divinitatea (Inima) cu natura umană (mintea)… ea are, prin însăși mecanica ei, capacitatea de a ne echilibra existența între lumi:

Aceasta este o capacitate foarte nouă, la care ne referim constant ca având o constituție dinamică.

Prin asta vrem să spunem că noua Inimăminte umană este un sistem de inteligență integrată, care are capacitatea avansată de a răspunde la viața fizică și la lumile de dincolo de ea, într-o manieră deosebit de armonioasă și adaptabilă.

Acest lucru se va dovedi foarte util în zilele ce urmează, pe măsură ce aflați funcțiile necesare ale sistemului uman divin.

Modelarea lutului divin

În prezent pătrundem mai adânc în corpul nostru, însemnând că revenim la structurile lumii materiale, cu toate că la un nivel mai înalt.

Pe măsură ce masculinul divin se ridică în noi și simțim mai multă siguranță în fundația noii noastre vieți… începem să avem încredere în răspunsurile universale favorabile date celulelor noastre care vibrează la o frecvență mai înaltă, fapt ce ne permite să începem să lăsăm treptat garda jos.

Când lăsăm garda jos cu încredere deplină în spontaneitatea fiecărei clipe… de a fi ghidați în locul și la momentul potrivit, cu încredere deplină în Planul Superior… ne destindem în nou, contopindu-ne cu viața pas cu pas, deschizând noi drumuri la nivel fizic.

A da voie acestei fuziuni să aibă loc înseamnă a da voie din nou întregului spectru al bunătății… întregului extaz al spiritului CA formă.

IUBIREA este fără exagerare pretutindeni în jurul nostru acum. Fiecare clipă este plină de posibilități pentru viața nouă, așteptând comanda noastră, dar putem comanda doar IUBIREA cu IUBIREA noastră – FORȚA Universală a Vieții cu forța vieții (noastre) personale.

A comanda FORȚEI înseamnă a te uni cu ea… a fi total prezent în fiecare clipă, a întreba constant viața: Ce dorește acest moment? Cum pot întâmpina cel mai bine acest moment? Cum mă pot dezvălui personal acestui moment? Cum îmi pot alinia Sinele întreg cu acest moment? Cum pot să răspund acestui moment? Cum pot valorifica la maxim acest moment?

Modelăm, clipă de clipă, binecunoscutul lut divin. Creația vibrațională se bazează nu pe trecut, prezent și viitor, ci pe cooperarea noastră conștientă cu IUBIREA Universală (Forța Vieții), care este întotdeauna și mereu prezentă în ACUM.

Aici, întâmpinăm fiecare clipă cu dorința de a lucra cu ea… nu pentru a ne impune voința (umană) în fața ei, ci pentru a ne uni voința cu VOINȚA… Creației. Acolo unde încă mai predomină voința noastră, vom da peste obstacol după obstacol… dar de fiecare dată când suntem dispuși să ne abandonăm voia (separată), pentru a ne uni cu Voia Divină, calea se deschide și șuvoiul Creației ne pune din nou în mișcare înainte.

Stăpânirea masculinului

Pentru cei care au stăpânit aspectul feminin al stării de FIInțare, devine pe zi ce trece tot mai evident că acum este timpul să trecem la, să întrupăm și să stăpânim aspectul masculin, la un nivel nou, mai înalt, divin.

Aceste străfulgerări scurte despre masculinul nostru superior (Tatăl Divin) trezesc „păzitorul interior” împuternicit, pe măsură ce El se ridică în interior spre a servi omologului Său… Femininul Sacru.

Vocea Masculinului Superior/Tatălui Divin vorbește în numele Voinței Divine, în sprijinul deplin al legilor divine. Ea se prezintă (prin noi) ca o austeritate care este de asemenea extrem de iubitoare… o tărie minunată, o autoritate blândă… cu o Prezență serioasă, stabilizatoare, dar și deosebit de încurajantă, ce ne luminează calea în lumea materială.

Această forță (constructivă) a energiei constituie cealaltă jumătate a Adevărului deplin, pe care am așteptat-o, și conduce la o încredere nouă/mai mare în creație.

Masculinul nostru înviat este necesar pentru a crea la nivelul fizic al vieții, motiv pentru care El este acum prezent mai plenar în luarea deciziilor, mai deschis în procesarea noastră mentală. Pragmatismul lui util echilibrează orice idei nerealiste, ajutându-ne să fim autorul propriei vieți, să structurăm părțile importante ale raiului personal în lumea materială.

Această schimbare arhetipală este foarte proaspătă, foarte nouă pe planetă, dar transmiterea sceptrului e reflectată pretutindeni… de la lumea socială și politică, până la lumea personală… făcând loc unei expresii noi, superioare, mai rafinată a energiei. Aceasta se materializează (reprezentând ultimul stadiu al oricărei man-ifestări) mai ales pe măsură ce masculinul inferior își pierde controlul/își slăbește strânsoarea… dar chiar în spatele/dedesubtul ei are lor înflorirea unei părți masculine a Sinelui, minunat de împuternicită și integrată divin, pentru cei pregătiți să Îl primească.

Iar pe măsură ce apare Tatăl Divin, bărbații din viața noastră (cu accent special pe tați)… precum și toate persoanele cu o constituție masculină (indiferent de sex)… dau și ele dovadă de semne de schimbare mai importante. Fie sub forma gândurilor și înțelegerilor noi subite, a unor direcții diferite, a schimbărilor neașteptate de viață… și/sau sub forma prăbușirii totale (mentală, emoțională și/sau fizică) a structurilor învechite.

În ultimul timp, oriunde privim, observăm că bărbații noștri au nevoie de mai multă IUBIRE.

Felia voastră de rai

Planul Divin pentru ÎNTREAGA viață este pe cale să dea naștere unui plan foarte nou pentru 2018. El se dezvăluie deja înaintea noastră și toți suntem chemați să remarcăm, fiecare în felul său:

Vedeți noile structuri ce încep să se formeze? Sunteți conștienți de climatul noii lumi și de calea ce este pregătită pentru a vă duce fizic acolo?

Pentru că da, există un drum foarte real pentru fiecare dintre voi, care este nu numai dezvăluit, deschizându-se total în conștiența voastră, dar vă cheamă și înainte pentru a-l crea și pentru toți ceilalți.

Și da, sunteți pionierii conștiinței noii lumi, la fel cum sunteți constructorii noii lumi a formei.

Asta înseamnă că va trebui să materializați tot ceea ce VOI prevedeți, ca parte a voastră din Planul Divin… versiunea voastră despre raiul pe pământ.

Este așadar oportun să întrebăm… cum arată felia voastră de rai pe pământ?

Pe măsură ce structura masculină veche/inferioară se destramă în viața noastră, suntem chemați să refacem această energie pornind dinspre interior, pentru a tempera forța incredibilă cu aspirațiile noastre divine.

Aceasta nu este nicidecum o acțiune lipsită de efort… pe măsură ce motivația noastră crește, ea reclamă un nou grad de autoritate pentru a valorifica acest impuls creativ, pentru a-l folosi spre binele nostru mai înalt, astfel ca să putem concentra toate cele trei frecvențe feminine fluide în ceva tangibil, în scopul de a structura haosul creativ în ceva FOLOSITOR lumii.

În timp ce aspectul feminin se ocupă de compoziția lutului divin (apă și pământ), aspectul masculin se ocupă de modelarea și lansarea lui într-un artefact cu un scop precis.

După ce dezvoltăm aceste informații divine în pântecul Creației și le dăm naștere în lumea formei, aspectul nostru masculin este apoi chemat să joace un rol mai important… pentru a structura (modela și lansa) acele concepte divine, în ceva util pentru noi înșine și lume.  – Create As LOVE/Creează ca IUBIRE

Acesta este lucrul pentru care am venit în esență, iar chemarea devine din ce în ce mai puternică, deoarece raiul nostru personal se apropie din ce în ce mai mult. Versiunea noastră despre utopie nu mai este doar o fantezie rămasă în mintea imaginativă, ci o realitate precreată care cere să se man-ifeste.

Imaginație și acțiune

Șantierul de construcție din mintea noastră pulsează realmente de energia noii vieți, împingându-l pe fiecare dintre noi pe un teritoriu nou, făcându-ne să înaintăm treptat în noile începuturi mult așteptate… dar pe care le-am precreat cu mult timp în urmă.

Visele sunt menite a fi trăite, dar până în acest moment nu a fost o opțiune total viabilă… noul model nu era ancorat și nu am avut suficiente unde verzi pentru a dobândi vreun elan care să ne permită să ne ridicăm măcar un centimetru de la pământ.

În atemporalitate, luminile roșii nu mai sunt o problemă, iar dorința ce înmugurește de a crea un recipient cu totul nou pentru experiența vieții noi vă/îmi/ne cere să începem ACUM… nu în vreun moment din viitor, când „finalizăm planurile”, ci să FIM planurileîn timp ce ele se dezvăluie în timp real… pentru a facilita nașterea acestor planuri prin bunăvoința noastră neînfricată de a ne pune imaginația la treabă imediat.

Imaginația voastră, locul unde toate acele lumi din interiorul lumilor trăiesc în voi… prinde viață într-o manieră foarte reală.

Nu este ceva de care să fiți înfricoșați sau intimidați… ci care să fie celebrat!

Este partea din voi care a lucrat pentru asta până în viața actuală… cunoscută ca ‘sfârșitul timpului’… de la începutul timpului.

Este partea din voi care a adunat toate experiențele din viața voastră, atât din lume, cât și din afara ei, cerându-vă să folosiți acele potențiale imaginative, ca și cum ar fi reale… căci în mod sigur sunt.

Foarte puțini dintre noi decretează Planul Raiului, dar foarte mulți dintre noi sunt necesari pentru a face foarte multe lucruri.

Cel mai bun mod de a contribui la crearea unei lumi noi a fost întotdeauna acela de a ne pune în mișcare cele mai profunde dorințe și cele mai mari vise. Acele vise trăiesc în noi pentru un motiv! Noi suntem Păstrătorii sacri ai Grădinii, ziditorii unei societăți Utopice cu totul nouă, ceea ce înseamnă că suntem aici pentru a crea TOATE acestea… de jos până sus.

Cei care intră în a 11-a etapă a înălțării sunt la propriu „în afara timpului”, fapt ce stârnește o senzație de comprimare ce transmite o urgență reală de a ne îmbarca total. Devine foarte clar că nu există motive sau scuze rămase pentru a amâna producerea a ceea ce trăiește în Inimile noastre.

Pentru cei chemați, a venit timpul să începem să facem pași reali în direcția dorinței divine. Undeva, cumva, pași mici, pași mari… nu are importanță. Fiecare pas conduce la următorul,  dar pentru a face ca mingea să se rostogolească trebuie să FIM mingea.

Mișcarea noastră va luat avânt, dar trebuieSĂ FIM FORȚA.

Pantomima Vieții

Forța Universală a Vieții răspunde acum atât de imediat la rezonanța noastră, încât este revelator să ne vedem în toate la modul foarte propriu… unii ar putea spune magic. Faptul de a fi foarte conștienți de noi înșine CA Viață, CA fiind FORȚA, chiar are o calitate fascinantă, dar pentru cei focalizați pe o înălțare fizică/biologică, adevărata magie constă în dovada întrupării… în a începe să vedem reflectările Sinelui nostru întreg în lumea din jurul nostru.

Portalul 11:11 a servit în această privință ca un prag important, ușa către noua realitate în care lumea noastră exterioară va începe acum să reflecte puternic mecanismul interior a cine suntem cu Adevărat. El a inaugurat codurile de finalizare ale uniunii divine și a fost numit după cum se cuvine, Portalul oglinzii pentru că, în cuvintele Consiliului: viața devine pantomima noastră.

Prin asta vrem să spunem că Forța (vieții) răspunde la forța voastră vitală în așa fel încât fiecare moment reflectă mai mult din  VOI, din vibrația voastră Adevărată.

Fiecare moment vă este prezentat ca un moment în care să vă vedeți Ca DUMNEZEU, în care să vă întâlniți Sinele Real în moduri care nu numai că vă vor delecta, dar vă vor și ului.

Pe măsură ce IUBIREA Universală răspunde IUBIRII noastre, ne începem munca în tandem cu Planul Divin, pentru a ne cocrea raiul pe pământ, utopiile personale. Asta înseamnă cocreație conștientă în forma ei cea mai reală, iar pe măsură ce ne vom dezvolta capacitatea de a valorifica și exercita Forța Universului, vom asista la magnitudinea magnetismului nostru adevărat, ca stare de a FIInța total întrupată.

Magnetismul vostru a fost întotdeauna calitatea voastră superioară de creație… în afara densității umane, care a fost mereu astfel.

Însă acum, pe măsură ce vă întrupați adevărata rezonanță divină, deveniți în mod natural și fără efort mai magnetici.

Acest magnetism este ca și cum ați trăi într-o lumea a imaginației voastre pentru că… ei bine, așa este!

Atrageți frecvențele universale care se potrivesc cu ale voastre, iar prin această achiziție însuflețiți realmente o sferă a vieții pe care o trăiți în interior… care vă reflectă doar pe VOI.

Este cu adevărat înviorător să începi să interacționezi cu Viața într-o manieră cu totul nouă… nu doar văzând reflectările lecțiilor noastre, învățămintelor noastre, trecutului nostru karmic și creațiilor noastre denaturate… ci și fiind martori în final la răspunsul nefiltrat al vieții la rezonanța noastră reală, la IUBIREA noastră.

Ideea și scopul lumii 3D, al dualității, al conștiinței separării, al cauzei și efectului, au fost acelea de a ne aduce exact la amintirea acestei dinamici… în timp ce ne aflăm ÎN corp fizic. Iar acum, că ne reîntregim prin re-amintire, ne dăm seama că lumea din jurul nostru răspunde magnific la magnetul nostru real.

Capacitatea magnetică a imaginației noastre a constituit întotdeauna o piatră de temelie a măiestriei… orchestratorul simfoniei vieții noastre… dar acum, că am închis bucla (urcând pe o treaptă importantă de pe spirala creației), ni se cere să dăm FIInță vieții noastre noi re-imaginând-o, pentru a scrie primul capitol din noua Carte a Vieții.

În acest sens, dorim să precizăm că tot ceea ce împiedică folosirea Sursei voastre va continua să apară până când veți putea simți direct ceea ce unii ar numi ‘magie’.

Tot ceea ce rămâne din veche voastră lume, a separării, este pasibil de a fi rescris în noua fantezie a noii voastre vieți.

Dar pentru a face asta trebuie mai întâi să fiți total conștienți de magia care vă înconjoară și să vă folosiți conștient magnetul pentru a o atrage.

Magnetul vostru este IUBIREA. Sunteți IUBIRE. Fiți magnetul.

♡,

Lauren

P.S. Le urez tuturor prietenilor mei americani o Zi a Recunoștinței minunată și IUBIRE din abundență!

ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2017 Toate drepturile rezervate.