Lauren Gorgo – raport august 2018
04/09/2018
Workshop ATIH – MerKaBa inimii
04/10/2018
Show all

Lauren Gorgo – Raport 5D septembrie

Alfa și Omega: începutul și sfârșitul

Lauren, 30  septembrie 2018, Raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Încheiem o lună de sfârșituri epice, finalizând aspecte încăpățânate ale eului nostru vechi, pentru a întruni calitățile necesare noilor începuturi dinamice pe care le-am conceput cu minuțiozitate în ultimele 9 luni ale acestui an incredibil, dar profund de provocator, de Uniune mistică/alchimică.

În felul său și pe baza propriei linii temporale, fiecare dintre noi a trecut prin… a înfruntat, simțit, vindecat… Rana (și orice rănire ulterioară) ce ne-a împiedicat să ne realizăm potențialul deplin în lumea fizică. În multe cazuri, am transmutat-transformat-transcens această dinamică karmică fundamentală, dar acum… și până la următorul echinocțiu din martie 2019… e timpul să integrăm acea transcendere în viața noastră fizică → până la sinteza finală.

Cele trei eclipse din anotimpul anterior + ciclul intens de planete retrograde au pregătit calea pentru această transcendere, prin îndepărtarea a foarte multă densitate (reziduuri karmice) din eul și din viața noastră fizică. De la Luna nouă din 9 septembrie, renaștem într-un mod cu totulnou de a fi, fiind reorientați spre Adevărul deplin ce ne va permite acum să ne țesem lumina (de diamant) în fiecare aspect al vieții noastre.

Toată acea muncă de curățare neabătută a făcut în sfârșit loc unei noi autorități interioare ce ne va da puterea de a surmonta pe rând orice obstacole rămase… de a ne ridica și de a sfida/înfrunta orice creații expirate născute din iluzie și de a ne îndrepta cu totul spre noile traiectorii care ne devin accesibile tuturor în clipa de față.

Pentru unii, această lună a însemnat moartea TUTUROR morților (în sens literal și figurativ) ce a condus la nașterea TUTUROR nașterilor… manifestarea Divinității noastre în corp fizic. Și exact așa cum sună, această rundă a morții → nu.e.de.glumă.  Evident, cei care ne aflăm pe calea autorității deja am murit până acum de o mie de ori, așa că, hmm… am b.i.r.u.i.t. moartea. Murim, ca și cum asta ar fi treaba noastră. Pentru că, ei bine, este treaba noastră. Și totuși, după umila mea părere, nimic nu s-a comparat cu sau nu a fost resimțit  mai decisiv decât episodul morții desfășurat pe durata întregii luni septembrie… luna în care ne-am întâlnit punctul de convergență.

Convergența se aseamănă cu dezlănțuirea unui Big Bang… chiar dacă creați un EUnivers în interior.

Pentru a ne ridica dincolo de ciclurile karmice ale reîncarnării trebuie literalmente să „supraviețuim morții”… să murim în timp ce suntem vii… și asta e ceea ce le-a oferit toată această lună, celor pregătiți. Ironia este că, de ani și a n i de zile, m-u-r-i-m pentru a TRĂI… dar realitatea unei înălțări fizice este că mai întâi toți trăim pentru a muri. E necesar să murim față de identitatea noastră (personală și socială), față de trecutul, relațiile, creațiile și contribuțiile noastre și, în final, față de chestia IMPORTANTĂ→ întreaga iluzie a vieții ȘI morții (în mod ironic), în scopul de a ne naște din nou pe următoarea treaptă a Vieții.

Septembrie este întotdeauna o lună (9) de încheieri și începuturi/moarte și naștere, dar acest an este atât de hotărâtor pentru devenirea noastră, încât există o urgență de fond  de a „înțelege corect” de data aceasta, de a nu reveni deloc la reacțiile obișnuite și la tiparele (rănii) de bază și de a ne elibera la cele mai profunde niveluri.

Pentru a reuși asta, fiecare dintre noi a fost (după toate aparențele) tras înapoi spre modalitățile noastre vechi, spre eul și viața noastră veche, pentru a ancora, din acel spațiu, finalitatea punctului din care nu mai există „cale de întoarcere”… pentru a introduce principiile superioare/divine în locurile unde (deocamdată) nu am putut s-o facem.

Asta a însemnat reexaminarea rănilor recent cauterizate din lunile de vară (iarnă), nu pentru a le redeschide, ci pentru a concepe din acel spațiu noi structuri… pentru a ne împământa divinitatea atât de adânc în solul recent ameliorat al Grădinii, încât semințele noastre sacre pentru o Viață nouă să poată în sfârșit germina, de la lumina Soarelui nostru interior.

La primăvară, când Adevărul nostru Divin va fi total înrădăcinat în lumea fizică, vom începe în sfârșit să ne ocupăm de Recoltele Sacre ale conștiinței adevăratei Trialități… folosind noi instrumente și aptitudini pentru a construi structurile durabile și stabile ale Vieții total autentice pe care am venit aici ca să o trăim.

SFÂRȘITUL unei ere

NOTĂ: Transmisiunea pentru acest raport ne este adusă de conștiința Consiliului de Lumină Arcturian, împreună cu conștiința Elohim.

Chiar dacă avem senzația că a fost în urmă cu foarte mult timp, Luna nouă în Fecioară din 9 septembrie a fost anunțată ca fiind marele eveniment al lunii… fiindu-mi prezentată drept „ziua morții dualității” noastre (prin urmare → nașterea unității noastre)… așa că orice evenimente profund personale ce au urmat au fost momente esențiale ce accelerează următorii pași din călătoria noastră. Referindu-se în mod exact la moartea patriarhatului… acele dinamici masculine inferioare ce au creat scena și fundalul necesare pentru a trăi o perioadă căderea omenirii… am ajuns la sfârșitul unei ere.

Aceste dinamici esențiale ale energiei masculine inferioare au constituit o parte integrantă din întreaga epocă umană (inferioară)… a cărei desfășurare este numită „Epoca biblică” (a Peștilor)… însă acum ia naștere o nouă „Eră a Creației” (a Vărsătorului) pretutindeni în jurul nostru, fapt ce produce disoluția profundă a structurilor patriarhale care le-au susținut. Luna nouă din 9 septembrie a fost o zi decisivă care are potențialul de a schimba semnificativ rezultatul final, iar de atunci am început să vedem deja acest nivel următor de dezintegrare desfășurându-se în societate, pe măsură ce legile universale lasă în urmă legile făcute de om și se produce reechilibrarea rezultantă.

În acea zi, lumea așa cum o cunoașteți a pus capăt structurilor ce au condus omenirea la zilele cele mai întunecate, la cele mai dense realități născute din ignoranță spirituală și insolență.

După acea zi, fiecare dintre voi și lumea au renăscut, numai că acest lucru nu este încă evident pentru cei care mai au de construit structurile interne… hardware-ul dacă vreți… de descifrat programul hologramei ce ia naștere de curând.

Acea hologramă se naște din conștiința trialității… este legământul sacru ce devine vizibil, iar el apare prin fiecare dintre voi care deține codurile activate ale Sursei.

Sfârșitul domniei masculinului inferior vestește nașterea Masculinului Superior (Tatălui Ceresc→ Sinele nostru Suveran) și uniunea reală a arhetipurilor de gen divine ⇊. Urmăriți cu atenție pentru a identifica această nouă (oglindire) reflectare a Sinelui, căci acum începe să se dovedească util în toate tipurile de relații.

În ordinea (emisferei cerebrale) dreaptă

Reechilibrarea arhetipurilor de gen divine este în curs de desfășurare și întreaga viață începe să se reașeze, pe măsură ce aceia aflați în fruntea hologramei Noul Om-Noul Pământ ajung la „ordinea (emisferei cerebrale) dreaptă”.

Asta nu vrea să spună că toată lumea de pe planetă va deveni subit artist sau medium, ci că rețeaua sinaptică ce guvernează funcția creierului se repoziționează pentru a comunica mai direct cu neuronii din inimă… sau cu „creierul inimii”.

 În principiu, la cei care ating nivelul conștiinței de diamant, procesoarele emisferelor cerebrale stângă și dreaptă încep să se reechilibreze într-un mod ce-i permite funcționării Feminine să-și preia locul și poziția legitimă, așa cum a fost destinat să fie inițial. Aceasta este starea (EU SUNT) de a înainta prin viață în prezență pură, acționând dintr-un spațiu constant al CUNOAȘTErii, fără a cere… fără a chestiona… fără a controla. În această stare totul doar ESTE și totul este prezentat așa cum ESTE, prin intermediul sistemului nostru de ghidare întrupat.

De la eclipsele din anotimpul trecut + perioada impresionantă de Marte-Mercur retrograde, acest sistem de ghidare nu mai este ceva aflat în afara noastră, ci a fost „cablat” pentru a transmite Adevărul în fizicalitatea noastră, ca o parte actualmente intrinsecă a structurii noastre biologice. Așadar, pe măsură ce ne întrupăm Sinele Superior, suntem capabili să simțim principiile extrem de organizate ale vieții, ce ne susțin la nivelurile cele mai lumești ale vieții.

Veți recunoaște acest nou nivel de întrupare (recablare fizică) mai ales după magnetismul vostru fizic crescând. La acest nivel, lucrurile se reunesc fără a gândi, a depune efort sau a încerca să le faci să meargă… precum piesele dintr-un puzzle care se îmbină perfect și mai total decât ar putea concepe vreodată eul nostru uman.

Acest proces de recablare neuronală a constituit, într-un mod foarte complex, o parte a acestui an în ceea ce privește dezvoltarea Noului Om… însă în acest moment începeți să activați impulsurile ce dau întâietate inimii, necesare pentru a transcende acum priveliștile fizice create de mintea și lumea inferioară.

Am lucrat tot anul în vederea acestui rezultat. Ne-am adâncit în uniunea alchimică prin activarea repetată a trinității sacre a glandelor (pituitară-pineală-hipotalamus), fapt ce recablează și recalibrează emisferele stângă și dreaptă ale creierului uman și ne revizuiește/rescrie întregul sistem nervos în scopul de a fi compatibil cu conștiința noastră multidimensională… iar toate acestea ne vor duce la grade mai mari de Cunoaștere și percepție profundă, infuzate de inteligența supremă a Inimii sacre.

Activarea și comunicarea neobstrucționată a „impulsurilor ce dau întâietate inimii” a fost posibilă prin trinitatea de eclipse/triada transcendenței. Cei care și-au făcut munca interioară de a decupla procesorul minții inferioare și circuitele lui neuronale foarte uzate + impulsurile sinaptice rezultante vor observa acum că Inima începe să preia conducerea în acele locuri din viața lor unde nu au putut dobândi libertate și curaj.

Locurile unde mintea inferioară a deținut supremația, unde am încercat să aplicăm o abordare bazată pe inimă dar (după toate aparențele) încercările noastre au eșuat, sunt acum pregătite să fie rescrise din centrul inimii noastre… acestea sunt rănile fundamentale pe care vreme de milenii am încercat să le rezolvăm.

Acest lucru va finaliza călătoria umană inferioară într-un mod inaccesibil anterior, căci doar acum… prin reechilibrarea arhetipurilor de gen divine… poate avea loc o sinteză adevărată pe această planetă.

Precum sus, la fel și jos… precum în interior, la fel și în afară.

Și astfel se face că veți începe să vedeți această reechilibrare având loc în fiecare aspect al vieții voastre… și în final pe Pământ. Dar în acest moment prioritatea principală este reechilibrarea vieții și relațiilor personale.

Reechilibrarea relațiilor

Reechilibrarea genului divin în interior ne va influența în primul rând și în special relațiile interpersonale… felul în care interacționăm cu noi înȘine se schimbă atât de spectaculos, încât felul în care interacționăm cu alții se schimbă desigur și el. Acest fapt va avea un impact asupra modului în care trăim, muncim și funcționăm în lume, în special pe calea reciprocității… echilibrul energetic între a da și a primi… în plan emoțional, financiar, relațional etc.

Aceasta constituie o parte necesară din „aspectele practice” ale omului în curs de înălțare, căci atunci când voi, personal, vă schimbați, lumea din jur trebuie să se schimbe pentru a se adapta noilor voastre coordonate interioare.

Iar acesta este efectul de undă pe care îl Serviți la nivelul de bază, pe măsură ce învățați să găsiți armonie între, să spunem, peisajul vieții voastre interioare și al celei exterioare.

Aud în mod repetat faptul că relațiile vor constitui o mare parte din prioritatea noastră în următoarele două luni… așa se întâmplă întotdeauna când Soarele se află în Balanță, dar mai avem și Venus care intră în mișcare retrogradă în Scorpion (5 octombrie – 15 noiembrie), motiv pentru care, după toate probabilitățile, ființele galactice se oferă să ne asiste „să gestionăm acest spațiu cu grație”.

Pentru unii, cei care și-au ancorat cu fermitate lumina în interior, acest nou nivel de interacțiune se va prezenta ca o desfășurare foarte naturală… de exemplu, dacă v-ați statornicit deja divinitatea în viața și relațiile voastre în cea mai mare parte. Dar pentru cei care nu s-au ocupat încă de punctele de interconectivitate dintre Sinele în curs de înălțare și lumea cu care trăiește acea parte din noi, e posibil ca această perioadă să fie mai dificilă.

Vouă ne adresăm într-un mod mai direct, căci dorim să vă ghidăm spre înțelegerea faptului că e necesar să începeți să interacționați cu lumea din jurul vostru pentru a ajunge la esența acestei călătorii, ca să spunem așa… că este necesar să vă țeseți lumina în viața voastră și în relațiile existente, în scopul de a vă realiza misiunea principală a vieții voastre.

Asta nu vrea să spună că trebuie să intrăm în relații incompatibile din punct de vedere vibrațional care creează discordanță, ci vrea să spună că relațiile pe care căutăm să le menținem trebuie aduse la o mai bună aliniere.

Acum, și spun asta cu o declinare oficială de responsabilitate, unii vor intra în relații noi (intime sau de alt fel) în acest punct. Cei care au finalizat cerințele interioare ale acestui an de vibrație universală 11/2 a uniunii lăuntrice, a „stăpânirii oglinzii”, se pregătesc acum să facă vizibile aceste relații în lumea din jur, așa că vom atrage spre noi parteneri potriviți vibrațional noi.

În orice caz, și aceasta este declinarea de responsabilitate… aflu că este de primă importanță să avem și să ne menținem poziția divină, în ordine DREAPTĂ (întâietatea emisferei cerebrale drepte/inimii), pentru a determina dacă aceste relații înseamnă un adevărat suflet pereche, căci în unele cazuri nu va fi așa și/sau poate fi necesară o ajustare fină.

Când spunem „ajustare fină” ne referim la cunoașterea voastră vibrațională, căci veți ști dacă susțineți dinamici care nu mai sunt potrivite, așa că va depinde de voi să determinați dacă intrați în aceste dinamici de pe poziția condiționării din trecut sau a noii programări.

Pentru a fi  clar… acestea nu sunt „teste” în sine, ci mai mult o practică, întrucât în majoritatea cazurilor cei din jurul nostru vor continua să deruleze realități karmice și vom avea de ales unde ne vom pune energia… care relații vor susține acele alegeri și în ce fel.

Acest aspect este considerat a fi foarte important în acest moment, căci acum aplicăm ceea ce am învățat în acest an prin intermediul lumii și a experienței „celorlalți”. Vom avea nevoie să determinăm pentru noi acest echilibru delicat între sine și celălalt… și să ne ancorăm și să ne stabilizăm divinitatea din cadrul acestui punct de echilibru. (Acest lucru va fi de efect mai ales pe măsură ce ne apropiem de și trecem prin portalul 11-11 din noiembrie, când acest ciclu al autorității revine în punctul din care a plecat.)

Munca noastră în această perioadă este să menținem și să onorăm IUBIREA divină ca pe MEDIUL prin care aceste relații intră în vigoare… valorile superioare izvorâte din IUBIRE de Sine → respect și adorare reciprocă, reciprocitate reală… principiile fundamentale ale lui DUMNEZEU/BUNătății sunt esențiale aici… astfel încât să nu creăm din nou dinamica relației inferioare/karmice.

Ni se cere de asemenea să reținem că acesta este un spațiu cu totul nou, cu care omenirea nu a interacționat niciodată, așa că fundațiile necesare menținerii lui nu sunt încă consolidate NOI suntem fundațiile (IUBIRII divine) aici, așa că va depinde de noi să consolidăm aceste structuri în viața noastră și să ne făurim noua realitate în jurul ei.

Ce noi structuri, poate că întrebați voi?

Structuri care vă consolidează noua/Adevărata fundație pe un pământ aflat în schimbare…

Cum vă fixați fundația de un pământ în curs de schimbare?

O ancorați in Inima voastră.

Experiența EU SUNT

Intervalul dintre echinocțiu și Luna plină (în Berbec) a constituit deopotrivă un moment de încheiere al anotimpului anterior… sfârșitul extraordinarei călătorii de transformare prin care toți am trecut în acea perioadă… și un punct culminant, un moment de a culege tot ce am semănat, astfel ca să începem să ne răsfățăm cu roadele muncii noastre grele și de lungă durată. Acest interval de timp favorabil a reprezentat și punctul de lansare spre noile niveluri de Creație ce ne sunt actualmente disponibile, cu o tabula rasa cum n-am mai avut vreodată până acum… pentru că energiile noastre masculine-feminine sunt echilibrate cum n-au mai fost niciodată.

În timp ce momentele de Lună plină reprezintă de obicei punctul final al unui ciclu lunar, această Lună plină recentă (cea mai apropiată de momentul echinocțiului de toamnă) mi-a fost indicată drept punctul de convergență… sfârșitul ȘI începutul (Alfa și Omega)… ceea ce a fost numit în rapoartele trecute „momentul Big Bang-ului personal”, când unim trecutul și viitorul în momentul UNIC de acum al experienței.

Acest punct culminant reprezintă deopotrivă începutul și sfârșitul, punctul Alfa și Omega, și aduce cu el un fel de Big Bang, pe măsură ce implozia vieților voastre, a eului vostru trecut și viitor, se unesc într-o SINGURĂ experiență unificată.

 Punctul de convergență ne aduce nivelul de înălțare în experiența EU SUNT a neutralității divine. Se poate să observați că, de la Luna plină, această nouă conștiință prinde rădăcini în voi, sub formă de pace interioară, de prezență (în momentul acum) mai constantă, precum și de detașare (absența reacției) de liniile temporale inferioare.

Starea de neutralitate divină remarcabilă… este atunci când mintea rămâne suspendată, renunțând la orice tendință de a înțelege sau categorisi, de a atribui sau judeca. Ea mai apare atunci când trecem de la chestionarea neîntreruptă a lui „Cine sunt eu?” la afirmația clară „Cine EU SUNT”… dar pentru a ajunge aici trebuie mai întâi să înfruntăm Neantul. Al tuturor NEANTurilor.

Pentru a ne naște din nou pe deplin în lumina întregului Adevăr, e necesar ca mai întâi să intrăm în totalitate în întuneric. În esență, asta a însemnat să înfruntăm-simțim-vindecăm Rana separării (de Sursă) luna aceasta… cu seriozitate… ceea ce pentru cei care arată calea/pregătesc drumul a însemnat să stea într-o tăcere cu totul goală, pentru a SIMȚI cu adevărat durerea pe care ne-a produs-o (ca omenire) acea separare. Fiecare dintre noi va fi chemat să-și înfrunte iluzia însingurării, a divizării, înainte de convergența noastră… înainte să ne fie îngăduit să reintrăm în Viață trebuie să simțim în mod conștient (←cuvânt-cheie) NEANTUL, pe măsură ce ne resetăm la punctul ZERO… având cunoașterea și înțelegerea deplină a separării.

Una este să cunoști NEANTUL și alta e să fii scufundat în el… să simți în mod conștient nimicnicia care te îngheață până la oase, la fiecare nivel al ființei este, ei bine, în esență, lucrul de care fiecare om de pe pământ (în mod conștient sau nu) fuge… și de care este urmărit. Și din motive bune.

A fi cu totul prezent în acest vid, fără a încerca să repari/schimbi/scapi de el este/a fost ideea întregii călătorii de a ajunge la acest moment… a înfrunta fără ocolișuri locul (rana) din noi care a trebuit să suporte partea cea mai grea a acelei separări a fost obiectivul. Este nevoie de vieți întregi pentru a realiza asta dintr-un motiv… DAR, odată ce o facem, odată ce avem tăria de a supraviețui neantului absolut, de a înfrunta întunericul total al Neantului fără a suprapune nimic pe el, atunci, în mod oficial, ne naștem din nou ca oameni pe deplin realizați, reconectați la adevărata realitate a neutralității divine… experiența EU SUNT.

Această neutralitate este esențială pentru întrupare… pentru transfigurare. Ea ne aduce capacitatea de a rămâne suspendați în credință SUPREMĂ, susținuți de convingerea Adevărului SUPREM… care duce la starea spontană de prezență pură, de deschidere și de disponibilitate ca Viața să ne miște, fără a avea vreo expresie definită.

Cei care au reușit să parcurgă drumul de la întuneric TOTAL la lumină… la punctul de convergență… vor descoperi acum spațiul care se mărește în interior pur și simplu pentru a FI… ei înȘiși. În mod autentic și fără păreri de rău, fără nevoia impulsivă de a-și explica și/sau dovedi Sinele sau meritul nimănui… inclusiv și în special lor înșiși.

Sinele Creației primare

Ieșind din această lună (9) herculeană de sfârșituri și intrând într-o lună nouă (10=1+0=1) de începuturi, începem să pregătim scena pentru noul an care vine. Octombrie este de asemenea o lună de vibrație (universală)3, ceea ce înseamnă că ne vom manifesta noul nivel de conștiință… culegând roadele a tot ceea ce am lucrat ca să realizăm în timpul „anotimpului de creștere”… ca pregătire pentru a ne hrăni noua expresie a Sinelui nostru în lunile de iarnă.

Pe măsură ce ne începem tranziția de la o călătorie la următoarea, reorientându-ne atenția spre noul an care vine, vom începe să introducem în viața noastră noi elemente de autoritate și Creație divină, ce sunt izvorâte din Centrul Galactic.

Acum începeți să vibrați sau să curgeți în ritm cu esența voastră de diamant… Sinele Creației voastre primare… până la sinteza supremă sau la ceea ce a fost numită „convergență” în rapoartele trecute.

Convergența a constituit momentul Alfa-Omega/punctul zero de renaștere ce ne resetează coordonatele pentru a se alinia cu Centrul Galactic (punctul zero). Acest lucru aduce cu el avansări la un nivel nou, pe care le primim acum prin corpul nostru și la care lucrăm de luni de zile pentru a le asimila la nivel fizic, în scopul de a da naștere Sinelui de Diamant… Sinele (DUMNEZEU) nostru Creator Primar, pur.

Dacă vă aduceți aminte de solstițiul de iarnă din 2017, acea zi a fost considerată momentul nașterii conștiinței de diamant (cunoscută și sub numele de stare de conștiință christificată) și ne-am petrecut întregul an 2018 aliniindu-ne sistemul celor 4 corpuri inferioare cu această frecvență extraordinar de puternică, care e responsabilă de activarea corpului de lumină de diamant… modelul nemuritor/ADN-ul divin… și a matricei rețelei cristaline superioare la nivel celular.

Acum, drept rezultat al convergenței, corpul de lumină de diamant se activează pe măsură ce dăm naștere purității absolute a Sinelui nostru Real… și, în mod oficial, se simte f o a r t e BINE.

NOTĂ: poate ați remarcat de curând, în timp ce meditați, că fiecare chakră are acum un nucleu de diamant! Odată ce ne-am născut (din nou) prin aspectul întreit al conștiinței DUMNEZEIEȘTI, trecem la următoarea/ noua etapă de întrupare, care îmi este arătată ca fiind rescrierea/ revizuirea:

Corpul (fizic) este revizuit, la fel cum e revizuit și restul vieții… există realmente coduri noi/superioare ale ADN-ului ce sunt scrise în locul celor inferioare, iar această etapă se încheie până la sfârșitul anului.

Rețineți că activarea codurilor rămase pentru acest an corespunde de fapt anului următor.

Cuvintele concrete la momentul de Lună nouă au fost: „renaște, apoi reconstruiește... prin asta vei ajunge să cunoști Adevărul, așa cum este reflectat în corpul fizic”. 

Mai întâi am avut de întrupat principiul feminin al vieții… a trebuit de fapt să devenim întruparea pentru a construi fundația Femininului Divin (Mama Sfântă), astfel ca să putem da naștere tuturor structurilor noi PRIN intermediul corpului nostru… începând cu vehiculul propriului corp.

Etapa următoare implică re-structurarea elementelor vieții pe pământ, pentru a se alinia mai total cu principiile Creației născute din conștiința trialității… adică triangulare. Cu alte cuvinte, vom începe să creăm din alchimia sacră ce a avut loc în noi în plan metafizic… în toți acești ani, inițiere după inițiere… acum în planul fizic.

Până acum am creat, am creat în mod eronat și am re-creat pe baza curenților schimbători ai unei realități încă în devenire… în timp ce construiam modelul (cristalin) pentru acea realitate. Acum/anul viitor începem să creăm structuri cu adevărat trainice, bazate pe principii divine Adevărate ale vieții și Creației.

Conștiința cristalină de diamant

Pentru această secțiune voi încerca să descriu ceea ce încă nu am ajuns să înțeleg pe deplin, dar pentru că este atât de la sfârșitul lunii, nu îmi rămâne timpul necesar procesării/integrării acestor informații noi.

Ceea ce pot să împărtășesc este că, la câteva zile după Luna plină, am trecut prin experiența unei inițieri personale, ce m-a condus la o lume cu totul nouă în interiorul meu… la modul propriu. În momentul când Luna a trecut din semnul Berbecului în cel al Taurului, am „aterizat” pe neașteptate într-un spațiu nou, trezindu-mă dintr-un somn adânc din cauza unei expansiuni a inimii neobișnuit de intensă… în clipa când am închis din nou ochii am fost martoră la ceea ce pot să descriu doar ca fiind de neimaginat… un peisaj montan vast, cu sclipiri metalice, total cristalin, care era ULTRA modern, aerodinamic și extrem de rafinat.

Toate lucrurile și toți oamenii din această lume erau transparenți… dar în stare solidă… și scânteind într-o nuanță ușor albăstrie. Fiecare ființă era luminată din interior, iar întregul sistem de chakre era în totalitate vizibil, etalat pentru ca toți să îl vadă/descifreze, într-un curcubeu de culori extraordinare. Am scris în notificarea de pe pagina mea de internet că întreaga scenă (în lipsa unor cuvinte mai potrivite) arăta ca o sculptură în gheață… chiar și eu… fiind cel mai surprinzător lucru din tot ce am observat. Această versiune a mea era nu doar complet cristalină, dar și ATÂT de uriașă… vreau să spun 3-3,5 metri… încât efectiv am fost surprinsă să-mi văd dimensiunea reală.

A fost ceva ce a depășit tot ce am văzut vreodată în vederea mea interioară… să fiu total transparentă, absența familiarității a fost un pic deconcertantă, așa că trebuie să recunosc că a trebuit să lucrez pentru a rămâne calmă… DAR, am fost întâmpinată de membrii a două consilii galactice care m-au informat că scena la care asist reprezintă de fapt începutul realității înălțate… că intrasem în ceea ce ei au numit „starea de conștiință cristalină de diamant, starea conștientizării pure”…. și că acum ea începe să se manifeste și să fie disponibilă la nivel mental.

Am discutat despre acest nivel cristalin al realității ATÂT de mult, încât a devenit un lucru obișnuit… dar să îl văd cu ochiul meu (lăuntric) a fost, ei bine, altceva. Și categoric că încă mai asimilez tot ce-am văzut. Acest spațiu este atât de nou, încât probabil că eu/voi/noi vom avea nevoie de ceva timp pentru a asimila cu adevărat realitatea acestei frecvențe, ale cărei informații abia încep să se înfiltreze.

Acestea fiind zise, unul din lucrurile pe care l-am înțeles total și intuitiv este că aceste frecvențe cristaline de diamant pur se află aici pentru a rămâne… că un număr suficient dintre noi a atins un nivel vibrațional (conștiința de diamant) prin care am deblocat acest câmp de energie pentru întreaga planetă, iar acum sarcina noastră în lunile rămase din acest an este să aducem această stare (cristalină de diamant) în dimensiuni mai dense, prin portalurile din corpul (ADN-ul) nostru, pentru a aduce templul corpului la starea de transcendență.

În timpul lunilor de vară (iarnă în emisfera sudică), cei aflați la nivelurile cele mai înalte ale întrupării au lucrat incredibil de asiduu pentru a degaja căile fizice în vederea transcendenței… realmente am deschis calea pentru sau am creat noi puncte de intrare în sistemul corpului, pentru a permite nivelelor celor mai înalte ale luminii să pătrundă în nivelurile cele mai joase ale creației.

Acum și în anul viitor, acelor inițiați le revine să aducă acea conștiință cristalină de diamant până în planul fizic, prin intermediul acestor trasee stabilite recent.

Traducere: am făcut o treabă STELARĂ (EXCELENTĂ).

Agenți ai schimbării

Prioritatea lunii octombrie este schimbătoare… una în care vom începe să exprimăm conștientizarea noii noastre „conștiințe cristaline (de diamant)” și să o împărtășim cu ceilalți și cu lumea din jurul nostru în maniere noi.

Mi se arată că aceia care în septembrie s-au (re)născut în lumina adevărului deplin vor începe în octombrie să degajeze calea pentru restul omenirii… iar pentru a face asta e necesară puritatea absolută a celor mai înalte niveluri de lumină.

Pentru cei care sunt capabili să mențină aceste frecvențe, va depinde de fiecare dintre voi să începeți lucrarea de țesere a acestei  lumi în viață, în lume per ansamblu.

Mai înainte de toate, mi se cere să clarific faptul că (1) asta nu înseamnă că vom fi puși în situații care ne sunt incomode, dar e posibil să constatăm că această lumină mai înaltă este incomodă pentru alții… și (2) să înțelegem că deja îi provocăm pe ceilalți prin autenticitatea noastră de a FI, dar că acest lucru va constitui un nou grad de provocare:

Întruparea acestui nivel de lumină pură de diamant este cea la dobândirea căreia ați lucrat tot anul… să vă cufundați mai adânc în lumină centimetru cu centimetru, să activați coduri latente pentru a fi capabili să primiți, să păstrați și să susțineți această lumină în câmpul vostru a constituit o muncă cu normă întreagă pentru cei care sunt aici ca să facă asta.

Dar pentru cei din jurul vostru, pentru cei care abia încep să se trezească la lumina, la Adevărul despre realitate, acesta a fost un an foarte diferit… un an de  bulversare și incertitudine, de confuzie și haos… și, în unele cazuri, de suferință, de zbucium interior și chin.

Și așa se face că, pe măsură ce începeți să găzduiți aceste frecvențe de diamant din miezul ființei voastre, începeți să le prezentați și altora din jurul vostru frecvențele la asimilarea cărora ați petrecut atât de mulți ani.

Spunem asta pentru a vă reaminti de puterea voastră, de efectul pe care îl aveți și-l veți avea asupra altora în aceste energii noi, astfel ca să vă puteți modera interacțiunile, să fiți perspicaci și atenți la cât de strălucitoare este cu adevărat lumina, atunci când ești aruncat în întuneric atât de mult timp.

De aceea, ne sunt oferite unele indicii pe care ființele galactice consideră că le vor fi de folos în special celor care sunt răspândiți în rândul societății per ansamblu… că nu toți suntem în acest moment, dar aceia dintre voi care trăiesc în rândul populației generale au de jucat un rol prin simplul fapt de a trăi în anumite coordonate geografice.

Și tot de aceea unii dintre voi se vor trezi pe neașteptate în noi locuri fizice sau se vor muta în curând… căci ați fost „convocați la un serviciu cu normă întreagă”, ca să spun așa… să fiți pe poziție pentru ceea ce se numește „confruntarea supremă între realități”.

Mai întâi, vă recomandăm să dirijați fiecare interacțiune cu IUBIRE… drept IUBIREA care sunteți… fără a avea un interes ascuns, un motiv sau o nevoie de a convinge pe cineva de Adevăr, știind că fiecare trebuie să se reconcilieze cu propriul adevăr.

Și totuși, vă cerem să țineți pe poziție „pilonii” pentru cei care încă au nevoie de ei… în sensul că unii vor avea nevoie să li se reamintească de Adevăr în momentele de confuzie sau disperare.

V-am sfătui de asemenea să țineți ușa deschisă pentru cei care sunt pregătiți să intre, în timp ce acceptați cu fermitate realitatea că nu toți vor fi pregătiți.

În final, vă spunem că nu este ca și cum ceva se va „întâmpla”, ci că SE întâmplă… că totul este pus în mișcare ÎN TIMP CE treceți la acest nou nivel de întrupare și purtați în voi Codurile Sacre ale schimbării.

Aceste Coduri de Creație, încorporate în cei care și-au pregătit corpul pentru a le activa, sunt agenți ai schimbării… VOI sunteți agenții schimbării… iar acest nou nivel al Serviciului începe acum. Voi sunteți Templul și voi le aduceți „biserica din interior” tuturor celor pe care îi întâlniți. Nu atât de mult prin ceea ce oferiți, cât prin esența voastră.

Așadar, pe măsură ce stabiliți aceste noi rețele în interior… la fel se întâmplă și în exterior. Însemnând că, pe măsură ce deveniți activatorii umani despre care am vorbit îndelung, întreaga viață va fi atinsă de lumina voastră, va fi activată în straturile subtile… iar în unele cazuri chiar și în straturile nu prea subtile.

Această Sursă de putere are nevoie de împământare… voi toți, care ați atins și integrat nivelul conștiinței de diamant, SUNTEȚI tijele de împământare ce răspândesc codurile Sursă, ca DUMNEZEII Creatori ce ați venit să fiți în acest moment crucial.  

Multe lucruri se vor schimba în următoarele câteva luni, atât pe plan personal, cât și colectiv, dar VOI, cei care v-ați născut din nou veți rămâne frecvența constantă… frecvența Adevărului din punctul zero, pentru întregul Pământ și întreaga viață de pe el.

Urând nouă, tuturor, un octombrie UIMITOR de Creație nouă… DUMNEZEU știe că am dobândit-o (meritat-o)!

♡, Lauren