Laurean Gorgo – Raport 5D – iunie 2018
07/07/2018
Workshop Trezirea Inimii Iluminate
10/08/2018
Show all

Lorean Gorgo – Raport 5D iulie 2018

8:8 Portalul Leului și intrarea ascunsă

 

Lauren Gorgo, 25 iulie, Raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Mareea urcă spre un alt punct culminant important, pe măsură ce intrăm în perioada anuală a Portalului Leului (26 iulie), urmată imediat de Luna plină (sângerie)/eclipsa totală de Lună în Vărsător (27 iulie)… și de începutul ciclului de Mercur retrograd.

În timp ce prima eclipsă parțială/de Soare a acționat ca punct de activare/declanșare oarecum agresivă a triade, a doua eclipsă (de Lună) va servi ca punct de eliberare… eliberându-ne de canoanele karmice după care am trăit vreme de multe încarnări. E vorba despre chestiile cu adevărat profunde, vechi de vieți întregi, ce ne-au ținut legați de roata reîncarnării, acum având o ocazie excelentă de a îngropa aceste intrigi iluzorii. Pentru totdeauna.

Eliberarea de aceste intrigi karmice și de tiparul ce le-a găzduit ne permite nu doar să ne eliberăm de circumstanțele din viața reală ce au fost create pornind de la acel tipar, dar ne oferă și o deschidere pentru a ne activa într-o mai mare măsură ADN-ul (din dimensiunile mai înalte)… materialul genetic superior ce ne susține în forma corpului de lumină.

Prin dezvăluirea întregului Sine are loc alinierea cu ceea ce vă aduce cea mai mare împlinire.

Cu Marte retrograd pe toată durata verii (iernii în emisfera sudică), cu Mercur aflat în călătoria lui și cu trei eclipse ce aduc schimbări considerabile, nu avem altă alegere decât să ne dedicăm acestui proces riguros și cuprinzător, știind că pe măsură ce ne desprindem de trecut punem în libertate rezerve de forță vitală necesare reconstituirii noastre. Asta a însemnat să ne retragem forța vitală din viața exterioară (încă o dată)… din proiecte, relații, activități și medii… în scopul de a ne redirecționa reSursele spre interior.

Fiindu-ne interzisă orice mișcare de avansare sau progres exterior, ne interiorizăm/ concentrăm/ mărim forța vitală, ca pregătire pentru a intra într-o nouă stare de vibrație… însemnând cultivarea noului spațiu interior, deschizându-ne pentru a primi o infuzie cu totul nouă/proaspătă de forță vitală în anotimpul următor, când ne îndreptăm din nou spre exterior. NOTĂ: Un alt ciclu nou și important începe la începutul lui noiembrie, când Jupiter întră în Săgetător (semnul lui), fapt care în mod categoric va pune la loc motorul în Honda noastră, propulsându-ne mai total în Viața noastră Reală.

Până atunci, rămânem fermi și dedicați realinierii/reconectării noastre, în care, datorită ciclului de Mercur retrograd (și altor 5 planete retrograde), ne vom dizolva în mod ar în neant vom pătrunde și mai adânc în interior decât o facem acum … DAR cu scopul de a ne decupla, pentru a cupla circuitul Noului Om ce ne conectează la serverul central al Noului Pământ.

Desigur că această aliniere de evenimente celeste are provocările ei… cum ar fi de exemplu epuizare excesivă sau oboseală cronică… dar toată această forță vitală direcționată spre interior la un moment dar servește pentru a ne recalibra la noul Model, pentru a conștientiza un program minte-corp cu totul nou (străvechi), născut din uniunea noastră (masculin-feminin) divină. Ultimele două eclipse (din cele trei) vor propulsa acest proces și mai departe, pe măsură ce continuăm să finalizăm întruparea treimii divine în noi.

Pentru a face ca asta să devină o realitate, intrăm totodată (prin intermediul Portalului Leului) într-un culoar tainic ce n-a mai fost accesat de omenire până acum… mai multe despre acest subiect mai jos ⇊… în care aceia pregătiți vor avea acces la unele coduri noi importante, necesare pentru a trăi experiența corpului de lumină în formă, iar toate acestea ca pregătire pentru un Serviciu de nivel mai vast/înalt.

În cele din urmă, trecem la o experiență a vieții plină de scop pentru ÎNTREAGA noastră rațiune de a fi, nu doar pentru aspectele noastre mai înalte/spirituale SAU pentru contribuțiile noastre de nivel inferior/uman aduse societății… ci în care se întâlnesc lumea noastră spirituală și materială/divină și umană. Faza următoare reprezintă tot ceea ce ne dorim cu ardoare în adâncul ființei noastre, dar probabil nefiind nimic din ceea ce gândim… iar revelarea ei necesită enorm de multă încredere și răbdare pentru a fi martori la ea în timp ce se dezvăluie, pentru a aduna piesele din puzzle până se formează o imagine clară.

Pentru unii, asta a însemnat să lase deoparte misiunea, astfel ca o misiune cu totul nouă sau de un nivel nou să poată lua naștere din acest spațiu nou. Iar în timp ce facem asta  viața se rearanjează… ne retragem energia din lucrurile care de obicei contau pentru noi, pe care le consideram importante, pentru a ne redirecționa întreaga energie către nou și către Adevăr.

Este o perioadă delicată, solicitantă și derutantă, plină de multă incertitudine.

Și desigur că totul e perfect exact așa cum este.

Abandonarea navei

Tema centrală a întregii trinități de eclipse este/a fost transcendența și, totuși, la această eclipsă de Lună se manifestă o energie suplimentară, ce le furnizează celor aflați pe calea spre autoritate o doză suplimentară de energie cosmică necesară pentru a ne aduce în prim-plan Sinelui autentic, nemuritor.

Conștientizarea Sinelui nostru nemuritor are loc mai întâi prin transcendență sau, mai bine zis → printr-o totală dez-identificare de forma inferioară și de conștiința care a creat-o… urmată de dobândirea conștiinței formei superioare sau a matricei celulare superioare.

La nivelul de bază, forma inferioară deține codurile necesare pentru a îndruma corpul să-și întrerupă activitatea, să intre în declin la începutul maturității genetice. 

Acest lucru produce ceea ce este acceptat la nivel colectiv drept „îmbătrânire”, făcând parte din programul-sămânță din ADN-ul vostru ce constituie doar o realitate perceptuală care a fost descărcată și transmisă prin intermediul minții inferioare →matricea lumii inferioare.

Forma superioară sau ceea ce am numi „matricea celulară superioară” conține codurile necesare corpului pentru a se regenera, pentru a-și aminti de capacitățile lui Reale sau Cosmice umane, pe măsură ce sunt transmise din corpul de lumină plasmatică corpului fizic.

Din perspectiva arcturiană, în timp ce trecem prin a doua eclipsă din triadă parcurgem un culoar specific de timp/spațiu ce le permite celor care sunt pregătiți să abandoneze nava*, cum s-ar spune… să abandoneze la propriu matricea corpului care ne-a susținut în matricea dualității.

* Expresia nu indică nicidecum faptul că ne abandonăm vehiculul fizic în care viețuim, ci pur și simplu că abandonăm programul sau directivele ce au guvernat și susținut cândva acel vehicul.

Lunile de vară (iarnă în sud), cu toată puterea lor condensată, ne oferă o ocazie unică de a ne elibera de canoanele karmice după care am trăit vreme de vieți, acum, că ne deschidem spre materialul genetic superior ce ne susține în forma corpului de lumină.

Această formă (a corpului de lumină) reprezintă opusul formei copului karmic prin aceea că ne furnizează echipamentul adecvat necesar pentru a ne menține în corpul fizic coeficientul de lumină ridicat. ⇊

Construirea punții cu corpul

Coeficientul ridicat de lumină pe care cei în curs de întrupare trebuie să-l mențină pentru a trăi în stările elevate în planul pământesc necesită o constituție plasmatică (fluidă). Cu alte cuvinte, corpul fizic trebuie să fie capabil să comunice, să pună în circulație și să transmită lumina (fluidă) drept mediul de susținere principal, în scopul de a menține cerințele existenței corpului de lumină.

Pentru ca organismul fizic să asimileze adecvat lumina plasmatică, el trebuie să susțină o frecvență specifică pe care Consiliul o numește vibrație de legătură. Aceasta acționează precum un condensator ce le permite frecvențelor corpului fizic și plasmatic să interacționeze în siguranță… adică reducându-și frecvența.

În esență, noi am numi acest proces de reducere a frecvenței întrupare, pentru că aspectele voastre superioare lucrează pentru a se densifica în formă, iar pentru asta e nevoie de un fel de punte pe care ambele lumi pot sta în siguranță, constant și eficient.

Când facem acest lucru… când conectăm vibrațional corpurile… îi îngăduim conștiinței corpului inferior să se ridice la capacitatea ei maximă, în timp ce aducem conștiința corpului superior la capacitatea lui cea mai redusă. Până acum, cele două forme, cea superioară și cea inferioară, puteau doar să-și ridice sau să-și reducă frecvența fără să existe o interfață, iar în clipa de față mulți dintre noi sunt în curs de a construi această interfață sau punte.

Atunci când construiți această „punte cu corpul”, să-i zicem, creați calea fizică spre transcendență în formă… o cale care odată stabilită nu mai poate fi distrusă… căci această punte vă menține în permanență legătura dintre planul material și cel eteric.  .

Rețineți că, odată ce finalizăm de construit puntea cu corpul, efectiv devenim punțile către Noul Pământ pentru toți ceilalți..

Intrarea ascunsă

Mi se arată că tripla acțiune sacră a energiei prin care trecem acum… 1) deschiderea Portalului Leului pe 26 iulie… 2) care este și ziua în care Mercur staționează înainte de a deveni retrograd… și 3) Luna plină (sângerie)/eclipsa totală de Lună de pe 27 iulie… ca fiind ultima configurație pentru această cale spre transcendență (eliberarea noastră de cauzalitate)… combinația puternică de evenimente ce le va permite celor pregătiți vibrațional să „abandoneze nava (karmică)”, să se elibereze de/abandoneze tiparul karmic.

Este probabil ca eclipsa de lună să ne ceară să încheiem socotelile cu lucrurile ce s-au adunat din trecutul nostru (karmic) și să o facem cu o atitudine de neutralitate emoțională. Am petrecut ani… și ani… și ani… dezamorsând încărcătura de pe rana noastră de bază… a venit acum timpul de a ne demonstra acele talente extraordinare renunțând la acele povești vechi consumate și depășindu-le pentru totdeauna.

Amintiți-vă că tema predominantă a întregului sandviș de eclipse este transcendențaîn acest scop, eclipsa de Lună va fi fără îndoială asul nostru din mânecă. În plus, e bine de știut că este o eclipsă neobișnuit de lungă… fiind numită „cea mai lungă eclipsă din secolul XXI” și că se va produce în aceeași noapte cu opoziția lui Marte. Nici faptul că Marte (fizicalitatea) se va afla cel mai aproape de Pământ din 2003 nu este o întâmplare.

Deloc întâmplător, Marte este total luminat și realmente se prezintă la această eclipsă ca fiind „vedeta/steaua spectacolului”. ⇊

„Cam de prin data de 7 iulie, Marte a fost mai strălucitor decât Jupiter, care este în mod normal a doua cea mai strălucitoare planetă și al patrulea cel mai strălucitor obiect ceresc după Soare, Lună și planeta Venus. Acum Marte strălucește mai puternic decât Jupiter de aproximativ 1,8 ori.

ADDENDUM: La scurt timp de la publicarea raportului, am primit vestea că tocmai a fost descoperită pe Marte și o cantitate importantă de APĂ. Și, mai mult de atât, este apă SĂRATĂ… fapt care bineînțeles că m-a făcut să mă gândesc la salinitatea organismului uman care este cam egală cu cea a apei mării.

Semnele sunt clare că situația va deveni dificilă. Fizicalitatea noastră… implicit → lumea fizică… este pe punctul de a suferi o schimbare profundă. Măsura în care suntem dispuși și capabili să ne eliberăm și să ne rezolvăm trecutul (fricile) în acest interval de timp va determina ușurința cu care vom trece la nivelul următor al procesului de întrupare (asimilarea modelului nou/divin) începând cu ultima eclipsă (solară) din 11 august, ce urmează imediat după Portalul Leului de pe 8-8.

Prin urmare, pe măsură ce intrați în Portalul Poarta Leului, o faceți dintr-un loc al hotărârii.

Căci odată ce vă eliberați de circumstanțele karmice ce v-au susținut tiparul în dualitate, soluționați simultan genealogia sau lanțul de circumstanțe care au fost atașate acelui tipar.

 Potrivit celor spuse de Consiliu, în timp ce portalul solstițiului (din iunie) a inițiat nașterea Raiului, intrarea în portalul Leului ce debutează odată cu Anul Nou planetar (26 iulie) e numită „intrarea oficială în Rai”, prin aceea că alinierile cerești oferă ceea ce ar putea fi considerate codurile-cheie potrivite cifrului de la porțile Raiului.

Oricât de stereotip ar suna, în acest moment există foarte multe fațete interne și externe ce intră pe poziții și care le vor permite celor pregătiți să se elibereze de arhetipurile expirate (patriarhale) ale unei societăți separate și să facă un pas important în direcția experienței totale a conștiinței unității. Din câte aflu, până la finalul verii lucrurile vor arăta/se vor resimți foarte diferit.

Poarta Leului (8/8) de anul acesta deschide de asemenea ceea ce se numește o intrare ascunsă accesibilă doar celor (menționați mai devreme) care dețin codurile-cheie potrivite… că prin intermediul acestui portal le va fi oferit celor aflați în rezonanță un culoar ce nu a mai fost accesat până acum de către omenire.

Această intrare ascunsă deschide (în ADN-ul nostru) culoarul secret ce duce spre Grădină… realizarea metaforică de a trăi experiența corpului de lumină în formă.

Ca întotdeauna, vă spunem cu multă grijă că aceia care sunt pregătiți să intre în Grădină sunt cei care și-au finalizat cerințele karmice și care s-au eliberat de falsitățile care îi țin în limitare.

Aceste limitări sunt cele care v-au ținut ostatici, legați de roata reîncarnării timp de foarte multe vieți.

Odată cu această eclipsă (de Lună) aveți o ocazie profundă de a ocoli roata, de a abandona nava, de a abandona matricea receptacului ce a fost programată pentru experiența voastră în cauzalitate, și de a activa total codurile ascunse ale „învierii” ce devin accesibile odată cu eliberarea voastră de lumea și forma inferioară.

Codurile învierii sunt codurile Sursă, ce vă inițiază întoarcerea după căderea din Grație.

Codurile învierii

Codurile învierii sau Sursă… descrise drept codurile de activare pentru matricea noastră celulară superioară, de siliciu… permit corpului să se alinieze cu sau să se conformeze noilor coordonate ale hărții biomatricei noastre plasmatice, proces care pare a constitui prioritatea ultimei eclipse din serie.

Această hartă conține, printre alte lucruri, inteligența și informațiile necesare pentru a re reumple sau reface corpul fizic și experiența de viață (prin refacerea forței vieții)… pe măsură ce e activată și se interacționează cu ea, corpul nostru încep să se remodeleze pentru a se alinia cu coordonatele noastre Reale.

Din raportul precedent:

Nu numai că vă schimbați natura materială, dar și compoziția materială… inversarea magnetică modifică coordonatele la care aderați în prezent.

Ca atare, noua hartă a biomatricei voastre vă reformează materia corpului, fiind o cerință necesară pentru a rămâne în corpul fizic pe noua Terră.

Un fapt interesant este acela că eclipsa solară totală din august anul trecut, MARELE eveniment din 2017, aparent a inițiat această activare a codurile învierii și, după informațiile pe care le adun, următorul val sau nivel de activări a început de curând.

Din câte înțeleg, acea eclipsă solară totală din 2017 a inițiat transmiterea de lumină plasmatică în lumea fizică și în structura noastră celulară, care a început procesul de activare a codurilor latente ale învierii în AND-ul corpului de lumină la solstițiul din decembrie (2017)… cu ajutorul frecvențelor de diamant… iar o altă serie sau următoarea serie de activări a avut lor la recentul solstițiu (din iunie).

Codurile învierii/Sursă sunt responsabile de destrămarea tuturor programelor realității blocate în fază (codul ADN-ului alterat) și de activarea fiecărei litere de foc din ADN ce corespunde fiecărei dimensiuni sau benzi de frecvență din Arborele Universal al Vieții sau din matricea Universală a ADN-ului uman. Asta înseamnă să „devenim Arborele Vieții”, să ne transfigurăm sistemul întregului corp pentru a ne alinia cu AND-ul Divin, modelul din care Sursa-Sine este susținută… adică trăiește pe bază de lumină.

Acesta constituie și motivul pentru care de la solstițiul din decembrie anul trecut corpul fizic și emoțional au trecut printr-o transformare atât de amplă și de dificilă… conversia de la modelul corpului karmic la modelul corpului de lumină necesită să ștergem TOATE amintirile celulare, influențele și implanturile neplăcute (adică traumatice), iar realizarea acestui lucru ne-a cerut un grad extraordinar de concentrare, angajament, devotament și dedicare. Acest lucru este adevărat mai ales pentru cei care au constituții foarte feminină, de vreme ce atât corpul emoțional cât și cel fizic au o natură feminină.

În timpul conversiei de la corpul karmic la cel de lumină, am eliminat frecvențe cu adevărat dense provenite din numeroase linii temporale karmice, iar în multe cazuri am simțit acest lucru ca și cum ar fi trecut printr-o experiență continuă a morții în timp ce ne lepădam de sinele inferior pentru a ne întrupa Sinele superior sau divin. floare la ureche.

Mai mult de atât, codurile învierii mai sunt numite/folosite în locul celor numite de către ființele galactice codurile transcendenței… a căror activare este necesară pentru a elimina circumstanțele karmice ce ne-au susținut tiparul în matricea inferioară, îngăduindu-ne să transcendem fizicalitatea densității/dualității, pe măsură ce devine activ Modelul Noului Pământ.

Conștientizarea scopului nostru mai vast, următorului nivel de Slujire, face și ea parte integrantă din activarea „codurilor transcendenței”, căci în AND-ul nostru multidimensional se află natura noastră Reală, Viața noastră Reală, capacitățile noastre Reale de Oameni divini sau Cosmici.

Cu ajutorul codurilor transcendenței deveniți capabili să vă conștientizați întreaga identitate, ca ființe suverane. Treceți la o experiență de viață care nu numai că vă eliberează de viața karmică, dar este și plină de scop pentru întreaga voastră rațiune de a fi.

În dezvăluirea Sinelui vostru deplin există și capacitatea voastră de a transforma, redirecționa… sau, să spunem, de a vă rearanja destinul… pentru ca el să se alinieze cu ceea ce vă aduce cea mai multă împlinire.

Ca atare, coordonatele hărții vieții voastre derivate din planul sufletului vostru se activează pentru a vă arăta drumul spre Acasă, în calitate de conștiință în corp fizic. 

.

Începe faza de reconectare

Ultimul lucru ce mi-a fost prezentat este ideea că apropiatul ciclu de Mercur retrograd (26 iulie – 19 august) constituie de asemenea un a jucător important în procesul nostru de transcendență în această perioadă de eclipse, prin aceea că inițiază învierea programului nou/originar al minții-corpului, numit în raportul precedent „etapa de reconectare”.

Din raportul anterior:

[…] pe măsură ce treceți de solstițiul din iunie 2018, ajungeți la ceea ce noi am numi faza de reconectare… reconectarea matricei sufletului vostru → cu modelul ADN-ului Noului Om → Modelul Raiului Noului Pământ.

Vechiul program al minții-corpului nostru funcționează aiurea de un timp atât de incredibil de lung, încât e greu de imaginat ceva în afară de zidurile închisorii conceptului minții inferioare… și, totuși, acum se află în sfera realizării umane acțiunea de a rescrie programul pentru a-l alinia cu coordonatele noastre Reale.

La sfârșitul lunilor de vară (iarnă) veți fi realizat un nou (străvechi) program al minții-corpului, numit în trecut Inimamintea Noului Om.

Acest program ce poate fi descărcat este accesibil nu doar păstrătorilor Grădinii sacre, ci, prin fiecare dintre voi, el devine accesibil fiecărui om de pe pământ.

Asta nu înseamnă că toți oamenii își vor activa acest program disponibil de curând, ci că el va deveni o opțiune viabilă pentru cei care o fac.

 

Fundalul ciclurilor ambelor planete Marte și Mercur retrograde îmi sunt arătate ca fiind „planul celest” al fazei de reconectare… punctul din care ne conectăm la matricea celulară superioară (de siliciu), o parte intrinsecă a modelului/programului Noului Pământ sau al Raiului.

Pentru a iniția acest proces, mai întâi trebuie să renunțăm la orice programare mentală expirată care mai este activă și interferează cu programul nou al minții-corpului. Pe măsură ce „înmormântăm” aceste bucle karmice iluzorii și ne eliberăm de influențele pe care le-au lăsat în sinele fizic, vom avea de făcut ceva curățenie. Dar asta nu înseamnă lucruri anevoioase sau o curățenie profundă… exemplul care mi se dă se înrudește cu o curățenie rapidă înainte de a ne muta într-o locuință nouă. NOTĂ: ai grijă să vizitezi pagina de internet www.FamousLastWords.com #

Deja ne-am pregătit toate cutiile și le-am transportat la noua adresă… pentru acest ciclu e necesar să fim meticuloși și atenți, dar nu să depunem toate eforturile sau să ne investim toată energia în curățarea vechiului, pentru că în același timp ne zugrăvim și ne pregătim noua locuință ca să ne mutăm în ea. Ne aflăm la jumătatea tranziției de la o viață trăită mai mult decât îndeajuns la una pe care o avem de trăit, așa că vom avea nevoie să continuăm să găsim acel echilibru delicat de găsit între a ne elibera de responsabilitățile din trecut și planificarea pașilor următori pentru viitorul nostru.

Din această cauză, mulți vor constata că la începutul perioadei de Mercur retrograd va exista un proces important de verificare, necesar pentru a stimula eliberarea de orice programare veche ce a servit la distorsionarea matricei minte-corp… aceste program vechi au nevoie să fie luate și eliminate pentru a realiza partea din urmă a ciclului, ce constituie locul unde are loc reconectarea noii minți-corp.

Această perioadă retrogradă are loc în Leu și ne va atrage precum niște lumina fluturi de noapte la lumina noastră, pentru a ne reînvia legătura cu copilul interior magic, în scopul de a ne adânci în natura noastră divină, în Inima Christificată… în bucuria și inocența a cine Suntem cu Adevărat, fapt ce va servi la a ne deschide/întări fluxul forței vitale atât de vital de necesară în această perioadă. După toată munca de recuperare, copilul nostru interior tânjește să fie recunoscut și acceptat, reamintit și IUBIT, ca pregătire pentru 2019, când Copilul Sfânt se va naște în plan colectiv pe Pământ, devenind vizibil prin triangulare.

Un memento din raportul pe aprilie:

Iar acum, în anul vostru de vibrație universală doi, Împărăteasa Divină coboară pe deplin pe Pământ, pe măsură ce Ea se înalță în fiecare dintre voi… tânjind să cocreeze uniunea echilibrată în voi și în sferele voastre personale, ca pregătire pentru a da viață, a naște, Copilul Sfânt.

Astfel, Masculinul Divin este manifestat prin individualizare (an de vibrație universală 1), Femininul Divin e manifestat prin unificare (an de vibrație universală 2/11), iar Copilul Divin este manifestat prin triunghiulare (an de vibrație universală 3).

Împreună, Împăratul Divin și Împărăteasa sa Suverană vor petrece întregul an (2) pregătind un cuib, creând un spațiu sigur pe pământ, ca pregătire pentru nașterea Copilului Sfânt… țesând lumina în interior și în jur, echilibrând și egalizând Forțele, „pe pământ, precum în ceruri”, pentru a  face loc pentru cocreația cea mai de preț.

Iată cum e defalcată întreaga „etapă de reconectare”:

1) Până la jumătatea perioadei retrograde ne putem aștepta la o analiză amplă, la tot ce contribuie la a împiedica starea divină de puritate, iar în acea perioadă inocența noastră spirituală va fi provocată spre a fi pusă în libertate.

2) După jumătatea perioadei ne putem aștepta la un important proces de recalibrare a minții (Mercur retrograd)-corpului (Marte retrograd), potrivit modelului Omului Superior.

3) La finalul eclipsei de Soare ne putem aștepta la o resetare/reinițializare a noului programul al minții-corpului, ce va continua până la sfârșitul perioadelor de retrogradare ale lui Marte și Mercur… până pe 19 și respectiv 27 august.

Odată ce programul noului nivel al complexului minte-corp a fost inițiat în a doua jumătate a apropiatului ciclu (al lui Mercur) retrograd, eclipsa solară va servi atunci ca o reinițializare necesară a conștiinței, pentru a finaliza acordarea armonicei noii Inimiminte.

 

Pentru a atinge nivelul de calibrare necesar unei faze de reconectare reușite e nevoie de o relație cu totul nouă minte-corp, așa că orice programe vechi ce apar acum, în prima jumătate a perioadei de Mercur retrograd, vor fi reînnoite în a doua jumătate. De aceea, probabil vom întâlni situații ce ne cheamă să ne redirecționăm sau să ne recartografiem programarea neuronală într-un mod ce susține matricea celulară superioară.

De asemenea, vom fi chemați să ne eliberăm de orice frici, resentimente sau sentimente de neîncredere ori de trădare a corpului pe care le-am simțit în corpul fizic… nu doar în viața aceasta, ci în toate viețile trecute… pe măsură ce trecem la conștiința noului corp și ne eliberăm de vechi. Toate aceste energii au misiunea de a desprinde TOT ce am acumulat în celule din TOATE încarnările pământești, așa că încercați să vă păstrați perspectiva în timp ce, la nivel colectiv, redevenim întregi IUBINDU-ne pe noi înșine.

Ideea este de a fi pur și simplu prezenți la ceea ce apare. Acest ciclu nu este neapărat o chemare la acțiune, ci la observare… în cuvintele pleiadienilor, „IUBIREA care sunteți ESTE drumul înainte”.

De fapt, toate evenimentele cosmice din această vară/iarnă sunt atât de rare și de intenționate, încât, oricât de inconfortabil ar fi, nu vom dori să pierdem niciun pic din potențialul lor. Pe lângă asta, până la sfârșitul anului vom avea de pus în ordine toate detaliile și de făcut schimbările necesare ce provin din aceste revelații inevitabile.

Să sperăm că până atunci ne vom fi reconectat cu Sinele nostru atât de profund și de total… încât nu vom mai reveni niciodată în spațiul chinuitor, vid, sinucigaș de viață fără sens.

Urez tuturor dintre noi o transcendență reală în timpul acestei perioade foarte influente și a ultimelor eclipse din an!