Lauren Gorgo – De la eclipse la echinocțiu: acțiunea finală de echilibraru
03/09/2016
Spirala Înălțării – Energia biofotonocă (9)
14/09/2016
Show all

Spirala Înălțării – inima și plămânii (8)

Spirala Înălțării

– inima și plămânii (8)

Traducere Nicoleta Iuga

 

Să revenim la octoedru auriu, la inimă și la plămâni. Le vom cânta părților rănite din voi, care suferă, sunt furioase. Nu le schimbăm în nici un fel ci doar le cântăm. E o energie nouă. Ele vă vor spune ce să folosiți. O să fie destul de interesant.

Octoedrul auriu este o metodă elegantă de a crea coerență. Cu cât sunteți mai coerenți cu atât puteți rezolva problema din viața voastră mai creativ și mai plin de măiestrie. Cam asta vor să spună!

Nu trebuie să vedeți nimic sau să vizualizați ceva. Pur și simplu doar vă imaginați un octoedru auriu în centrul capului, acolo unde se află glanda pituitară și glanda pineală. Din glanda pituitară – glanda regulatoare principală a sistemului endocrin – iese un bulb mic care se numește hipotalamus. De aici ies căile hipotalamice. În acest fel coerența octoedrului auriu se transmite în toate sistemele din corp. 

Mai „dăm odată cu mătura” prin inimă și prin plămâni, prin locurile unde păstrăm rușinea și regretul, emoții deconcertante. După ce am ascultat un tipar energetic coerent ca acesta, datorită faptului că e un câmp vibrator înalt, hai să spunem că va mai „dezlega/desface” puțin lucrurile de la bază. Va permite lucrurilor de care nu mai aveți nevoie și nu vă mai servesc, să fie eliberate.

Piesa pe care vomlucra se numește „A bridge between the worlds/ O punte între lumi.” O găsiți gratuit pe site-ul meu la secțiunea ascultare (Listening).

http://tomkenyon.com/a-bridge-between-the-worlds

Împreună cu hathorii și cu toată gașca, o să-i cântăm inimii voastre. Concentrați-vă în inimă și în plămâni dar dacă înțelepciunea corpului vă ghidează în altă parte, duceți-vă, pentru că ea știe unde are nevoie de energie, unde trebuie „desfăcut/dezlegat”. Corpul vostru știe de ce are nevoie. Începem în inimă și în plămâni dar poate veți fi ghidați în altă parte. Urmați-vă conștiința corporală.

Sună ciudat dar spațiul din corpul nostru este infinit. Dacă vă uitați la relația dintre nucleu unui atom și la orbita primului electron, o să observați că distanța dintre ele este foarte mică. Dar dacă, schimbați proporția și vă uitați de la nivelul unei particule subatomice, distanța e la fel de mare ca cea a unui teren de fotbal. De fapt, spațiul din interiorul nostru e foarte mare. Fizicienii au estimat că suntem, de fapt, spațiu în proporție de 99,9999%. Materia din particulele care ne formează corpul încap în vârful unui creion. Deci, există foarte mult spațiu, lumină, tipare de energie. Ca metaforă, sunteți într-o aventură Star Trek. „Duceți-vă cu curaj unde nu ați mai fost niciodată!” Distrați-vă! Serios! Cu cât vă distrați mai mult, e mai bine.

În ultima parte vom lucra cu bolul, îi vom cânta inimii. Pe asta ne concentrăm.

Hathorii au venit să ne spună că va fi un cântec pentru inima prenatală. La vreo 3 săptămâni după concepție, încep să se dezvolte creierul, inima și șira spinării. Asta e rădăcina. Hathorii au spus de la început că vom merge la rădăcină. În esență, vom parcurge strat după strat până vom ajunge la rădăcină. Asta este rădăcina: inima prenatală.

Din neuropsihologie știm că sănătatea mamei, mâncarea pe care o mănâncă, calitatea aerului afectează structurile fetusului. În neuropsihologie există un domeniu care se numește neuropsihologie prenatală care e din ce în ce mai acceptat dar este încă controversat în unele zone. Există indicii că emoțiile mamei din timpul sarcinii, provocările prin care trece afectează fetusul și inima. Din perspectiva hathorilor, inima voastră a fost amprentată cu câmpuri de informații din tot gestalt-ul sistemului familial de la momentul concepției și din timpul dezvoltării intrauterine. Toate s-au structurat în inima și în chakra inimii. 

În această meditație cu sunet vom călători mai profund în spațiul infinit din inimă unde vom da peste gardieni ai inimii care xă primesc și vă spun: „Știm că afară e greu dar aici este un sanctuar interior de pace și vindecare. Sunteți bine-veniți!”

Voi chema și o protectoare feminină care o să vă spună: „Terminați cu iluziile lumești! A venit timpul să reveniți la rădăcină, la faptul că sunteți iubire și că tot Universul e iubire!” Mi s-a părut interesant pentru că în una din ultimele sale scrisori personale, descoperită după moartea lui, Albert Einstein a scris că „În ecuația relativității am putut vorbi doar despre matematica acceptabilă în acel moment. Vreau ca tu să știi partea care lipsește din ecuație: iubirea”. Așadar, pentru el, tot Universul este o expresie a iubirii, luminii, energiei și materiei. Este o manifestare foarte complexă. 

Deci, începem cu inima și cu plămânii. Dacă trupul vostru vă cheamă în altă parte, concentrați-vă acolo.

O să facem o călătorie în inimă. Imaginați-vă că în inima voastră se află un univers infinit. Pur și simplu călătoriți până în centrul chakrei inimii din zona pieptului. Distracție plăcută!

……………………………………………………..

Despre spirala înălțării și a șasea extincție în masă

Ne pregătim, încetul cu încetul, să încheiem lucrarea noastră.

Acum, aș dori să vă citesc o poezie din Cartea orelor scrisă de Rilke. Poezia se numește „Pământ drag și întunecat”. Ascultați poemul cu conștiința corporală.

 Drag pământ întunecat,

Care ai îndurat cu atât de multă răbdare, pereții construiți de noi

Poate îi vei mai da orașului încă o oră

și bisericilor și mânăstirilor

Iar celor care muncesc – lasă-i să muncească

Mai dă-le încă 5 ore sau 7 ore,

Înainte să te transformi din nou în apă și sălbăticie deschisă

În acea oră de teroare de neconceput

Când îți retragi numele din toate

 Mai dă-mi puțin timp!

 Vreau să iubesc tot

Așa cum nimeni nu s-a gândit vreodată să iubească

Până sunt adevărați și demni de tine.

 Respirați profund! Oftați la expirație.

Cred că este o declarație foarte elocventă pentru locul unde ne aflăm, dacă alegem să urcăm pe spirala înălțării și să fim martori la situațiile prin care va trece Pământul precum și la răspunsul umanității în acest moment, la ce vom face la nivel colectiv. Din punctul de vedere al hathorilor e important și ce veți face voi la nivel individual. Cam asta este ideea cu această lucrare:

• ce veți face, ce veți alege în viața noastră privată și

• cum vor fi afectate relațiile voastre și toată pânza vieții. Toți suntem interconectați în feluri în care nu ne putem imagina. 

 Va urma