Spirala Înălțării – Energia biofotonocă (9)
14/09/2016
Interviu cu Tom Kenyon – partea I-a
30/09/2016
Show all

Spirala Înălțării – Sfera tuturor posibilităților (10) final

Spirala Înălțării – Sfera tuturor posibilităților (10) final

Traducere Nicoleta Iuga

 Dragi prieteni,

Iată că am ajuns la final cu publicarea transcrierii și traducerii unui deosebit de important Program a lui Tom Kenyon tocmai în săptămâna în care el vine la Viena pentru a ne oferi prilejul de a lucra direct cu el și cu ființele de Lumină care îl și ne susțin. De mulți ani, ori de câte ori Tom a venit La Viena, un mare grup de români au fost acolo și au trăit experiențe unice, revelatoare. Nu știu de câte ori va mai veni în anii care urmează dar ne bucurăm că va veni în aceste an să ne aducă noile daruri pe care hathorii ni ke-au pregătit pentru aceste momente de mare schimbare.

Dacă doriți amănunte accesați acest link

http://www.momanda.com/event/7321

Nu mai sunt locuri la această oră…, dar niciodată nu se știe cum lucrează îngerașii pentru fiecare dintre noi. Dacă aveți nevoie de ajutorul meu, știți cum mă puteți contacta.

Să revin la programul SPIRALA ÎNĂLȚĂRII,

Vă sfătuiesc din tot sufletul să îl achiziționați și să-l lucrați. V=am oferit întreaga trducere a instrucțiunilor, lucru pe care până acumnu l-am mai făcut, Cu studenții mei am lucrat toate programele lui Tom Kenyon, dar de publicat nu am onsiderat că este în dreptul meu să o fac. Acest program este parcă tot ceea ce ne trebuie în acest moment și nu mi-am putut opri impulsul de a-l oferi tuturor celor înscriși la acest Newsletter.

Decideți singuri ceea ce simțiți că vă este de folos, dar ceea ce vă poate ajuta să luați acea hotărâre pe care sinele vostru lăuntric o cere este să citiți cu atenție ceea ce eu v-am dăruit – cu ajutorul Nicoletei Iuga care a muncit în mod voluntar la transcrierea și traducerea acestui bijuterii spirituale.

Dacă vă doriți și suportul sonor, îl puteți achiziționa de aici:

http://tomkenyon.com/store/the-spiral-of-ascension/

Vă doresc o zi plină de Daruri Divine

Elena

*****

Discuție despre Sfera tuturor posibilităților

 Din ecuația transformării fac parte atât transformările interioare cât și cele exterioare. Noi am lucrat cu cele interioare. Cele exterioare, legate de ce face un om într-un colectiv care trece prin cea de a șasea extincție în masă, sunt alegeri individuale. Puteți alege să faceți ceva sau nu. Depinde în totalitate de voi și de alegerile voastre.

La ultima meditație globală a hathorilor, în care au chemat oameni de pretutindeni să mediteze împreună cu noi în New York pentru a crea o mișcare în colectiv ca să ne trezim și să devenim Gardienii Pământului, m-am certat rău cu ei pentru că nu voiam să o fac. Motivul era următorul: e ceva să menții punctul principal pentru o energie atât de mare. Am ajuns chiar să vorbesc cu mentorul lor principal, …. – eu lucrez cu 13 hathori – care este cel mai elocvent și mai plin de măiestrie. L-am întrebat: „Spune-mi sincer – vorbea scepticul din mine – cât de mare crezi că e procentul care indică ce impact va avea asta, care va inversa trend-ul?” Mi-a spus că între 1 și 5 procente. Am spus că nu sunt șanse prea multe. El a spus că e mai bine decât nimic.

Judi știe o poveste minunată care rezumează foarte bine provocările prin care trec toate formele de viață de pe planetă și despre ce veți alege să faceți sau nu – repet și spun că e decizia voastră dacă vreți să faceți ceva sau din punct de vedere ecologic, politic, etc. Era o femeie pe plajă care arunca în apă stelele de mare. Erau sute de stele de mare, dacă nu mii. Era la apus. I-a spus „Ce faci? Nu poți salva toate stelele de mare!” S-a întors și a spus: „Bineînțeles că nu dar pentru aceasta contează!” și a aruncat-o în ocean. Cred că e o metaforă frumoasă.

Pe site, la secțiunea Articole – Hathorii există „Sfera tuturor posibilităților”. E o metodă de creație hathoriană a sinelor viitoare. Există multe metode de creare a sinelor viitoare. Eu am dat peste câteva dar metoda hathoriană este foarte interesantă. În esență, prin imaginație, creezi o sferă în jurul tău care reprezintă tot cosmosul cu toate posibilitățile sale. Vă concentrați în plexul solar. Vă imaginați în fața voastră realitatea pe care doriți să o creați: o relație nouă, un serviciu nou, sănătate, etc. Când e suficient de puternică…de fapt, vă conectează cu puterea din mintea subconștientă care începe să miște energia în acea direcție. În mod normal, sfera tuturor posibilităților creează în lumea exterioară. Eu cred că e foarte benefic să o facem înainte de a trece la meditația finală cu octoedru auriu; cu ea vom încheia. Repet: sarcina noastră e să creăm suficientă coerență în noi ca să putem face față haosului în moduri creative, pe care nu le-am mai folosit.

Aș vrea să facem Sfera tuturor posibilităților ca să schimbăm un comportament din interiorul vostru. Dacă vă uitați la viața voastră, o să vedeți că piedicile care apar – multe dintre ele – sunt legate de credințe și gânduri din interior. Au viața lor proprie. O să vă las 5 minute ca să vă gândiți ce ați schimba în gândirea voastră dacă ați putea. Să vă dau câteva exemple: poate aveți tiparul comportamental că nu meritați atenție. Nu meritați ceea ce doriți sau aveți nevoie. Poate aveți tiparul prin care nu comunicați clar. Dacă nu spui clar celuilalt ce vrei atunci el nu are posibilitatea să se comporte așa cum îți dorești. Poate vă e rușine că existați. Poate nu vă place ce păr aveți sau faptul că nu aveți păr. Nu contează ce e. Nu vă cer ceva ușor deoarece, de obicei, suntem orbi, când e vorba de ceea ce contează cu adevărat. Partea bună la o relație, în funcție de cât de sinceră este, e că îți va spune ce nu vezi. Dar eu vă cer să reflectați și să căutați în interior – e un experiment – ceva din gândirea voastră care doriți să schimbați. Apoi vom face exercițiul cu sinele viitor. O să creăm acel sinele viitor care nu mai are acea parte interioară din voi. O să vă conduc prin fiecare secvență dar în următoarele 5 minute – am un ceas aici – vreau să reflectați. Chestionar interior. Onestitate. Nu trebuie să spuneți nimănui – nu are legătură cu împărtășitul – ci să găsiți ceva în interior un tipar comportamental interior (gând, simțire, credință) pe care ați dori să-l schimbați. Începem acum. 

…………….

 Sper că ați identificat ceva. Eu am o listă lungă de unde să aleg. Alegeți una. Celor care doresc să lucreze cu mai multe, ca să obțină cât mai multe din acest exercițiu, le sugerez să lucreze doar cu una. Simplu. Sistemul nervos are nevoie de înțelegere primară simplă. Un singur comportament interior (gând, simțire, credință) pe care vrei să-l schimbi.

Înainte de a trece la descrierea modului în care o vom face, vreau să vă spun câteva chestii. Mary a venit și mi-a spus că unele persoane au întrebat cine a cântat peste mine la ultima meditație sonoră. Eu cânt toate vocile. Le-am înregistrat pentru seminarul „Omul biofotonic” și pentru „Siddhis”. Eu am fost. Subpersonalitățile.

Vom lucra cu Sfera tuturor posibilităților care e frumos de simplă. Mai întâi ne vom pregăti cum să creăm sfera apoi vom face exercițiul. Track-ul se numește „Cântecul manifestării”. E un cântec hathorian de manifestare. În esență, multiplele tonuri suprapuse, face ca emisfera dreaptă să…nu știu cum să spun…e ceva de genul „Nici o problemă! Am înțeles! Lasă-mă pe mine!”

În timp ce ascultați sunetele aș vrea să aduceți aminte de sentimentul de spațialitate. Asta e cheia pentru activarea emisferei drepte. În următoarele minute și plutiți în spațiu și distrați-vă. Ne conectăm cu abilitatea voastră de a crea sentimentul – nu gândul – că sunteți înconjurați de spațiu sau că plutiți în spațiu. Nu contează. La sfârșit, o să vă descriu cum vom folosi sfera pentru a crea această realitate vouă pentru voi. Apoi vom termina cu meditația cu octoedrul auriu.

Așezați-vă confortabil, închideți ochii și distrați-vă 5 minute!

…………………………………………………………….

 Discuție despre crearea unui sine viitor interior

Conform acestei metode, când lucrați cu Sinele Viitor, vă imaginați că plexul solar e în centrul unei sfere imense. Eu personal o fac cât cosmosul. Ideea e că există nenumărate posibilități, probabilități sau puncte de care puteți beneficia.

Puneți sinele viitor pe care doriți să-l manifestați, în fața voastră. În acest caz va fi un mod nou de a gândi, de a simți, de a fi. Nu e o vizualizare creativă. Când e vorba de experiențe interne senzoriale unii oameni văd unele lucruri. Se numește clarvedere. Ei se văd foarte clar pe ei înșiși. E posibil ca voi să nu vedeți nimic. E foarte bine. Mai există și claraudiție – o voce le descrie ce se petrece. Prin clarsimțire te simți pe tine însuți în fața ta. Mai există și alte combinații ale acestor modalități de simțire.

Când începe muzica, vă imaginați în centrul unei sfere gigantice. Vă concentrați în plexul solar pentru că prin puterea voinței voastre, faceți ca acest lucru să se petreacă. Din plexul vostru solar pleacă o linie energetică către sinele viitor. Mențineți cum veți arăta, cum veți fi prin acest mod nou de gândire, de a fi, de a vă simți. Când mintea zboară, o aduceți înapoi.

Punctele importante sunt: sentimentul că sunteți înconjurat de spațiu/plutiți în spațiu, sfera de energie, linia energetică din plexul vostru solar către plexul solar al sinelui viitor, realitatea unui mod nou de a fi, de a gândi și pe care doriți să-l aduceți în realitate. La final, ne vom opri puțin, după care vom trece la ultima meditație cu sunet în care vom lucra din nou cu octoedrul de aur.

Notă: SFERA TUTUROR POSIBILITĂȚILOR este un alt program oferit de Tom Kenyon.

 http://tomkenyon.com/store/the-sphere-of-all-possibilities

Consultați site-ul lui pentru a vă putea lămuri cu privire la toate Programele sale.

Pentru articole și mesaje aveți și pagină în limba română.