Workshop Trezirea Inimii Iluminate
10/08/2018
Lauren Gorgo – raport august 2018
04/09/2018
Show all

Starea vremii în acum – 15 august

Bună Dimineața dragi Luminarii,

Mă adresez în acest fel, întrucât în aceste zile, în această vară și în acest an (și după…) despre asta este vorba.

Ca să o iau cu sfârșitul, intenția acestui mesaj vine odată cu energetica acestui weekend, în care ne scufundăm în cele mai mirifice ape, odată cu Luna Plină în Pești 26-27 august. Tot pe 26 august este Sf. Adrian și Natalia, apoi Marele Marte iese din retrogradare (ufff….yupiiii…), iar în calendarul mayaș este Jaguar de ton 11… plus celelalte despre care voi vorbi în continuare.

Este așa o abundență de semnificații și mesaje, într-un logos atât de amplu și vast, fiecare aspect vorbește atât de relevant și toate într-un ton atât de coerent, încât nu îmi propun nici măcar să le enumăr pe toate, ca să nu fac un roman, ci doar un mesaj în care să atrag atenția asupra unor elemente, ce le consider foarte relevante. Voi vedea și eu ce vine la rând a fi spus, din noianul de piese vibrante care mă/ne înconjoară…

Înainte de toate să observăm că am intrat în Fecioară. Soarele se afla deja pe primele grade de Fecioară, arhetip de mare relevanta și impact (prost înțeles), atât în general, dar mai ales în aceste zile și în acest context.

Reamintesc contextul și mai larg în care ne aflăm în acest an 2018 = 11= 2, an Maestru în care se șlefuiesc caractere, în care ne Măiestrim pe “Noi Înșine și unii pe alții” – fiecare în ritmul și în contextul său. Suntem în lunația ultimei Eclipse de Leu și astfel se închide, cu multe reverberații încă pe mult timp de acum încolo, Marele Portal al Eclipselor din acest an tumultos și special.

În această vară atât de furtunoasă – cu 3 Eclipse, cu aproape toate planetele retrograde (fenomen destul de rar și foarte potent) – marea tematica a fost (și este încă) întoarcerea spre interior, deci spre Sursă, spre auto-reflexie și înnoire interioară, recalibrare și propria regăsire, spre alchimia acelor părți din noi care se mai cred separate, recalibrarea sistemului nervos, regăsirea fiecărui corp în parte – într-un cuvânt renașterea Omului-Dumnezeu, specific Noii Ere.

Acest context atât de vibrant, visceral, intens, extrem, a răzvrătit fiecare celulă, a agitat fiecare umoare, a scuturat fiecare sistem și ne-a dus pe fiecare atât de în adâncuri, atât de în propriul “întuneric”, tocmai pentru că, doar așa, Adevărul poate triumfa și se poate revela. Acum și așa am putut să vedem pe bune cine suntem, unde suntem, ce e Adevărat și ce nu, ce contează și ce nu contează… Doar așa am putut re-evalua Valoarea a ceea ce considerăm nefondat ca fiind “rău, negativ, întunecat” și deci, potrivit pentru a fi evitat, exclus, blamat și criticat (apropos de Fecioară)… De fapt, să recunoaștem, să conștientizăm, să înțelegem la nivel mai profund că tocmai aceste “părți” fac parte din însăși experiența întrupării pe care ne-am propus-o. Este timpul de-condiționării tuturor condițiilor care le-am pus pe seama Iubirii. Tocmai acele emoții și sentimente, situații și provocări care nu ne plac, nu ne convin, sunt însăși experiența specifică dimensiunii spațiale și temporale numite 3D. Tocmai pentru experimentarea și transmutarea acestora am venit la trup, adică, să spiritualizăm materia, să ridicăm vibrația, să aducem deci 5D-ul în 3D, care astfel dispare. Aceasta se face însă PRIN, nu pe lângă…. Nu provocările produc suferința și durere, ci tendința obsesiv-maladiva de evitare, escapism și fugă!!! Ne-integrarea experienței ne face să ne împovărăm, altfel ar fi fluent ce a venit la rând, primind cu brațele deschise și încredere șansă la evoluție.

Cert este că: Nimic, dar nimic, nu mai este ce și cum a fost!!! Poate nu știm cu exactitate încotro ne îndreptăm, dar e CLAR că, înapoi nu mai putem merge!!! În schimb, ne putem încălzi în Bucuria că știm în profunzimea inimilor noastre, că am fost aleși pentru Menirea cu care am venit la viața ASTA (indiferent care și sub ce formă), că SUNTEM exact și precis acolo unde trebuie să fim, că nu lipsește nimic și nu este nimic în neregulă cu nici unul dintre noi… și că ne împlinim Menirea și re-acționăm de la acel nivel de conștiință la care suntem (indiferent care e ăla)… și numai acela poate deschide noi uși către nivele de conștiință mai înalte, vibrații mai rafinate și dimensiuni superioare, fără ca “acela” să fie “greșit sau rău”!

Primul lucru pe care îl spun și îl explic la fiecare început de ATIH este tocmai despre această idee. Deci, toți ce care ați făcut Atih-ul o știați… așa și?!?! Întrebarea corectă este: cât la sută din acest Adevăr atemporal am asimilat… acceptat… întrupat… INTEGRAT.. ?!?! O să o mai spun, până când începem măcar să o integrăm și apoi, să o radiam, transpirăm, de la sine spre exterior…

Planul Divin este în plină desfășurare, Viața se trăiește pe ea însăși, pin noi, cu noi, că NOI, mai ales cei NOII NOI… Am luat-o prea repede?!?!… nasol….haideți că ne așteaptă la “primire”… sau noi să spunem noului MINE bine ai venit – „welcome to the arrival of new ME” (greu de tradus, ghizii mei “vorbește” și engleză)

La finalul Atih-ului citesc mesajul lui Drunvalo care în ultima propoziție spune: “… renunțați la vechi și îmbrățișați noul…”. Dacă a fost vreodată un moment specific, precis potrivit pentru ăsta, acela este ACUM. După un proces atât de complex, în care razele dansului Luminariilor (Soare-Luna cu Pământul în eclipse), cu mesaje atât de destinice au umplut spațiile revelate de vindecare, curățare, îndepărtare, rașchetare, ras-tuns-frezat… nu ne rămâne decât să Celebrăm, să ne înveselim la Malul Mării Drumului Nostru, având în fata Oceanul Nemărginit la Pântecului Primordial = Pești (cu ocazia Lunii Pline din Pești).

Bucurați-vă de plecarea a ceea ce a fost și nu vă mai este de folos și îmbrățișați ce tocmai ați primit, înțeles, in-vizionat ca fiind posibilitățile și potențialul interior cu privire la următoarea etapă, parte a vieții voastre, în devenire…

Este un moment de așezare, de integrare și „îmbucurizare”. Luați-vă o gură de aer, respirând conștient la Malul Mării Interioare. Așezați-vă contemplativ și admirativ (emoțional și mental) și INTEGRAȚI drumul parcurs, provocările tocmai întâmplate, înțelegerile descoperite și cei alături de care ați “întâmplat” aceasta recalibrare și înnoire, dar mai ales posibilitățile „care se poate”. Relaxați-vă în propria matcă, cu absolut toate elementele constitutive, fără să scăpați vreuna din vedere. Îmbrățișați pe fiecare și în special pe voi înșivă. Dați-vă voi vouă înșivă aplauze și atenția-aprobarea-aprecierea după care ați tânjit atât de mult din chiar copilărie….

Aici, sunt cele două mari chei asupra cărora voiam să vă atrag atenția: INTEGRARE ȘI RELAXARE. Sunt două concepte dintre cele mai importante în acest context și pentru întreaga noastră evoluție.

Am trecut, în sfârșit, de faza cu Reamintitului. Ne-am reamintit tot ce era de bază, important… Ceea ce contează acum (și cu marea majoritate cu care am vorbit în acest an au această preocupare și întrebare…) NU este ceea ce ȘTIM, ci cât de mult putem INTEGRA, împământa, întrupa, asimila, accepta ceea ce ne-am reamintit. Întrebarea este: avem doar cunoaștere sau am și devenit?!?!

Suntem într-o altă fază și e important să o înțelegem și să o conștientizăm. Nici reamintirea nu mai poate continua, datorită faptului că nu am acceptat, integrat, asimilat, întrupat, ceea ce am conștientizat, ceea ce am aflat informațional și energetic până acum. Devenirea prin Integrare este faza firesc ulterioară reamintirii și trezirii, moment cu moment, situație cu situație și om cu om…. bit by bit… Despre integrare-împământare-întrupare este vorba la această viață. și am vorbit – lucrat pe îndelete în cadrul Lucrării cu aceeași temă din acest an.

Și ce să vezi… unul dintre motivele pentru care nu integrăm este pentru că nu știm să luăm o pauză… să ne Relaxăm… să ne așezăm emoțional în noi înșine, să ne simțim bine în pielea noastră, indiferent care e aia. Obsesia maladivă a culturii și societății noastre bazate pe MUNCĂ, a devalorizat complementul ei pereche, numit RELAXARE. Nu se poate una fără altă, ba chiar sunt suflete pereche, împreună într-un tot. Ne fugărim într-una, vrem să “scăpăm” de momentul prezent pentru că el este un obstacol și toooot timpul este un orizont de “prins” pe care nu îl vom prinde NICIODATĂ. NU se poate scăpa de prezent!!!! cu tooot ce conține el!!! Deci, să ne oprim, să ne așezăm, să respirăm în “ceea ce este”, nu fatalist ci inclusiv și admirativ, ca fiind soluția și medicamentul. Amintiți-vă să respirați (conștient) și să vă relaxați!

Și pentru că am ajuns la medicament, să revenim la Fecioară. Chiar întreaga axa Fecioara-Pești este axa vindecării cosmo-astrologice. Arhetipul Fecioarei este o majoră forța de vindecare în cadrul întregului zodiac și multe se leagă istoric și simbolic de acest arhetip. Fiind însă semn de Pământ (reprezentând Mama Pământ) s-a subînțeles că ar fi vorba doar de vindecarea fizică. Însă, chiar glifa-simbolul a Fecioarei reprezintă triplicitatea, The Triple Goddess: fizic, emoțional și mental. Unii consideră pentru fiecare aspect o zeitate aferenta, iar pentru frumusețea tematicii fac o paranteză scurtă:

Cele Trei Zeități ale Arhetipului Fecioara: Eva, Isis și Maria

Eva – simbolul minții omului, atrasă/fermecată de momeală/ispitirea cunoașterii de a fi obținută prin experiența încarnării. În timpuri lemuriene, Eva a luat Mărul Cunoașterii de la Șarpele Materiei – indicând perioada de Individualizare a Omenirii

Isis (reprezintă punctul de mijloc) marchează momentul în care a apărut accelerarea a ceea ce este numit Dorință. Isis în zodiacul străvechi apare ca având rolul în fertilitate, maternitate și gardianul copilului

Maria – este cea care poarta procesul până jos la nivelul-planul încarnării, planul fizic, unde dă naștere Copilului Christic.

În aceste Trei Virgine – Trei Mame ale Christului – stă scrisă istoria formării și funcționarii celor trei aspecte ale personalității prin care Christul (sufletul) trebuie să își găsească expresia. Arhetipul Fecioara-Virgina (Virgo) reprezintă sinteza acestor trei aspecte feminine. EA este Mama Virgină/Fecioara ce furnizează-asigura ceea ce este nevoie pentru expresia-exprimarea fizică, emoțională și mentală a divinității, ascunsă, latentă, dar întotdeauna Prezenta.

Revenind și continuând discuția despre axa Fecioara-Pești, subliniez faptul că are o enorm de vastă simbolistică și că în aceste zile și context este activă, chiar în toată plinătatea ei, culegând fructele însămânțării care a avut loc la Lună Nouă în Pești (de acum 6 luni, din 17 martie). După atâta foc și pară, aceste zile de scăldat în Pântecul Primordial, în apele Iubirii Necondiționate Neptuniene, de reconsiderare sau reconsolidare a relației cu Micul Spațiu al Inimii poate fi un regal. O mică întoarcere ACASĂ, atât de necesară și balsamica, mai ales pentru ceea ce va urma.

Intrarea Soarelui în Fecioara creează un trigon regal pe semne de Pământ, alături de Saturn R în Capricorn și de Uranus R în Taur. Implicarea lui Saturn și a lui Uranus în această configurație are conotații vaste. O nouă Ordine și Structura începe să se formeze, pe alte baze și cu alte intenții, spre binele suprem al tuturora, nu spre interesele personale ale câtorva… chiar și a fiecăruia dintre noi atunci când luăm lucrurile prea personal…. O nouă arhitectură a vieților noastre începe să ia Formă (Saturn) în moduri neașteptate (Uranus), chiar dacă deocamdată doar la nivel intern-interior. Cei care au parcurs Lucrarea cu Uranus, probabil vor înțelege altfel și mai profund acest dialog și conjunctura între Soare, Saturn și Uranus, toți trei ffff importanți și grăitori în acest an și după… chiar pentru generații ce vor veni…

Exact în același timp, Marte, Principiul Masculin, reîmprospătat și el cu arhetipul Vărsător, își începe mișcarea directă și încetul cu încetul o Nouă Călătorie începe. Va face imediat ultima conjuncție cu Nodul Sud pentru “așezarea” tuturor aspectelor devoalate în cadrul celorlalte două (deci rezoluție) până în timpuri lemuriene-atlantiene și înapoi. Încetul cu încetul și noi vom da drumul și vom acționa în sensul noilor adevăruri pe care le-am atins-deslușit în ultimele luni. Curând, vom avea-găsi Curajul de a merge înainte pe urma țelurilor noastre noi, probabil incitați de o viziune fresh, poate spre noi alianțe sau după instinctul de a merge singuri, dar în cu totul nouă direcție.

Luna Plină acasă la Neptun – Adevărul Atemporal, Iubirea fără de condiții – este împreună cu Formalhaut, una dintre cele patru Stele Regale ale Persiei considerată a fi Arhanghelul Gabriel. Este o influență mistică a evoluției spirituale, poezie și muzica. Poate că în aceste zile, muzică, poezia și artele mistice sunt medicamentul necesar de elevare a spiritului și poate furniza balsamul vindecător pentru rănile sufletului.

Luna apoi descrește și ne duce către următoarea Lună Nouă în Fecioară din 9 septembrie, un alt moment de CO-Creație ce va aduce alte conotații ale toamnei.

Și iată-ne la momentul unei prime rezoluții a scopului experimentării Nopții Sufletului din acest an. Aproape tot acest an a avut ca scop (și mai are, pentru că mai rămân greii în retrogradare și urmează singura care nu a retrogradat = Venus) aceasta transcendere și alchimizare: să ajungem în străfundurile ființei noastre și să vedem de fapt ce este acolo; să re-evaluam Noaptea, Întunericul și toate acele părți asemenea, mult sub-evaluate. Această călătorie spre interior a fost colosal și magic de importantă, pentru că atunci când (adică acum și apoi…) va răsări Soarele din nou, când vom ieși la Lumină, să avem toate cele necesare pentru a co-participa la Crearea Lumii Noi, care a sosit deja.

Mama Pământ este DEJA în dimensiunea a 5a, iar ceea ce vedem cu ochii fizici NU este ceea ce este, ci o reflexie a cum ERA lumea și viața!!!!

Am multe invitații să vă fac, propuneri și planuri de viitor și mesaje de dat. Însă deocamdată, acasă în Pântecul Primordial de Pești, vă invit la cele de mai sus, vă invit să vă relaxați la Malul Mării Interioare.

Mi-a plăcut următorul paragraf și vă fac următoarea invitație: “Haideți să venim împreună ca o comunitate de ființe energetic-senzitive centrate în inimă, să ne îmbucurăm de sosirea Conștiinței 5D. Poate să nu fie evident în climatul evenimentelor curente sau să nu fie vizibil în acțiunile altora, dar Mama Pământ este DEJA 5D, iar aceia dintre noi acordați la chemarea ei sacră, se trezesc în ritmuri amețitoare și în număr record. Ne-am făcut treaba, continuăm serios să ne implicăm și să ne cufundăm adânc, iar acum, facem shiftul spre a bine-veni/îmbrățișa/primi cu brațele deschide sosirea Adevărului pe care l-am contemplat de vieți de-a rândul, prin înveselirea în celebrare a Luminii care suntem!!!”…

Pentru iubitorii de limba engleză:

„Let us come together as a community of energetically-sensitive heart centered beings to rejoice in the arrival of 5D consciousness. It may not yet be apparent in the climate of current events or visible in the actions in others, but Mother Earth is already 5D, and those of us already attuned to her sacred calling are waking up in astounding numbers and at record speed. We’ve done the work, continue to hunker down and dive deeply, and now, we shift into welcoming the arrival of a Truth we’ve been contemplating for lifetimes, by rejoicing in celebration for the light that we are.” Matt Kahn

Vă urez zile magice Acasă În Micul Spațiu și vă dau întâlnire acolo pentru orice alte mesaje simțiți chemarea.

Amin Namaste Aloha Inlackesh So Much Love Hakuna Matata

Carolina Cociș