Tom Kenyon – Ființarea în starea a cincea
23/11/2016
Doreen Virtue – Ziua Mondială a Unimii (2)
25/11/2016
Show all

Ziua Globală a Unimii (1)

Dragii mei,

Cu o mică întârziere, începând de astăzi o să vă dăruies traducerea intervențiilor și luărilor de cuvânt

care au avut loc cu prilejul 

Zilei Mondiale a Unimii din acest an.

24 octombrie 2016

          Ceremonia de deschidere

TRADUCERE: ALINA DIMA și Irina Cruceru

 

Steve Farrell: Bun venit tuturor la Ziua Globala a Unimii 2016!

Le spun Bună dimineaţa şi participantilor de pe alte meridiane!

Eu sunt Steve Farrell, director executiv internaţional al echipei Humanity, şi aş vrea sa va spun Bun venit la programul nostru din acest an. Pentru prima data, folosim Amplifield. Amplifield este un site si o aplicatie mobila care le înlesneste oamenilor de pe intreg globul posibilitatea de a medita, a se ruga si vindeca impreuna. Credem ca veti observa diferenta de acustica si veti trai experienta in ansamblul ei.

Avem o audienta enorma care s-a inregistrat pentru Ziua Globala a Unimii si care participa in direct in timpul programului de astazi. De asemenea, vreau sa le multumesc miilor de participanţi la programele directe, inclusiv la cele religioase, in Mexic si Argentina, la circuitele globale ritmice si la alte evenimente comunitare. Acesta este al 7-lea an in care celebram Ziua Globala a Unimii, iar numarul de membri inregistrati si de ascultatori a crescut cu fiecare an. Peste 200.000 de oameni s-au inregistrat si au participat in acest interval de timp. Ii multumesc fiecaruia dintre voi pentru ca ajutati ca Ziua Globala a Unimii sa devina Ziua noastra, a Pamintului, de trezire a omenirii.

În acest an, avem 17 programe, pe o durata de 12 ore. Astazi, o sa facem, de asemenea, un anunt important despre Initiativa pentru Afaceri Constiente, care ii include partenerii nostri: Clubul din Budapesta, Fundatia pentru Pace  si Centrul pentru Afaceri Fowler, ca agent al World Benefit Out al Universitatii Case Western Reserve. Asigurati-va ca va conectati la panoul Revolutiei Afacerilor Constiente pentru a primi detaliile astazi, la ora 4:30 – ora Pacificului.

Programul de astazi se va desfăşura fara intrerupere. Le suntem foare recunoscatori minunatilor nostri vorbitori, care ne daruiesc astazi, gratuit,o parte din timpul lor. Puteti vedea lista prezentărilor si vorbitorilor pe pagina de program a site-ului globalonenesssummit.org. Verificati-l si alaturati-va programelor care va plac mai mult sau, si mai bine, ramaneti alaturi de noi intreaga zi. Daca pierdeti vreuna dintre sesiunile de astazi, pentru o perioada de timp limitata, puteti sa va bucurati de reluarea ei gratuita. Postam reluarile pe site timp de 24h, iar apoi le pastram timp de 48h. Sau mai bine, procurand unul dintre pachetele de actualizare a Zilei Globale a Unimii 2016, nu va trebui sa va luai notite. Va puteti bucura de toate acele sesiuni oricind si le puteti impartasi cu prietenii. Pentru o perioada limitata de timp, exista o reducere de 100$ pentru 2 pachete de actualizare. Pentru mai multe detalii, vizitati globalonenesssummit.org si selectati butonul de actualizare de la inceputul paginii.

De asemenea, daca sinteti oameni de afaceri si sunteti chemati sa participati la Revolutia Afacerilor Constiente, va puteti inregistra pentru a deveni agent de afaceri constiente certificat. Veti gasi detaliile pe pagina “Specials” de la inceputul site-ului Zilei Globale a Unimii: globalonenesssummit.org.

  1. Acum, as vrea sa vi-l prezint invitatul nostru foarte special la Ceremonia de deschidere a Zilei Globale a Unimii, Michael Bernard Beckwith. Îţi multumesc, Michael, ca esti alaturi de noi la aceasta ceremonie.

Michael: Ma bucur tare mult sa fiu aici cu voi, Steve. Faceti o treaba grozava, Echipa Humanity este cu siguranta o echipa in slujba omenirii. Ma bucur ca fac si eu parte din ea.

Steve: Iti multumim foarte mult! Iata un mod minunat de a incepe. Michael va impartasi cu noi o invocatie, pe care o vom face chiar acum.

Michael: Multumesc foarte mult!

Va invit pe toti sa va opriti din ceea ce faceti, mai ales pe cei care nu conduc masina, si sa stati nemiscati pentru un moment; puneti-va picioarele ferm pe pamint, cu spatele drept, fara a fi rigizi. Si cu fiecare respiratie, incepeti sa fiti constienti ca sunteti vii, ca simtiti pulsatia vietii si ca simtiti prezenta divina in fiinta voastra, ca iubirea si inteligenta iubirii, frumusetii si bucuriei va infuzeaza.

Si, din sentimentul pur al recunostintei, facem un salt si ne extindem constienta multumirii si aprecierea ca existam, ca sintem vii. Ne extindem constienta acestei recunostinte care curata ferestrele perceptiei si ne permite sa vedem mai clar ca toata puterea si toata prezenta si toata dragostea care exista sunt chiar aici, chiar acum, pentru ca aceasta prezenta, care nu este niciodata absenta, nu se divide in parti. Exista peste tot completa, intru totul prezenta.

Constientizarea recunostintei, a unimii, si simpla recunoastere a prezentei care evoca iubirea, frumusetea, inteligenta si vorbeste lumii la aceasta ceremonie de deschidere, devine o deschidere puternica prin care mii si mii si mii de de oameni isi recunosc unitatea cu Divinitatea, sunt capabili sa isi eleveze constiinta compasiunii pentru aceste timpuri din istoria omenirii si dincolo de ele si sint capabili sa imbratiseze intreaga planeta in constiinta lor si sa atraga acel dinamism al pacii, iubirii, intregirii si starii de bine in lume, care actioneaza pentru binele cel mai inalt al tuturor.

Aceasta sesiune este binecuvintata, toate sesiunile ce vor urma sunt binecuvintate si totul lucreaza impreuna pentru binele nostru colectiv si individual. Vad acest lucru, spun ce vad si sunt recunoscator pentru modul in care se desfasoara lucrurile.  Amin! Si asa sa fie!

Steve: Amin si Amin! A fost atit de frumos! Multumesc mult, Michael, ce mod frumos de a incepe ziua noastra cea mare, cele peste 12 ore, si ce mod grozav de a lansa ziua. Iti multimim pentru asta!

Michael, tema noastra din acest an este “A vedea Divinitatea din Viata” si “A sta in pantofii celuilalt”. Ai ceva ginduri inspiratoare pe care ai vrea sa le impartasesti cu noi, pe masura ce ne indreptam in aceasta directie, acum si pentru intreaga zi?

Michael: In primul rand, ma gindesc la momentul cand am vorbit despre a recunoaste Divinitatea din noi, si as vrea sa vorbesc despre Prezenta care nu ne paraseste niciodată, care este peste tot in intreaga sa plenitudine, asa cum am mentionat si in invocatie. Si fiecare dintre noi nu este doar conectat la aceasta Prezenta, noi toti sintem emanatii ale ei si avem imputernicirea sa o revelam lumii prin gandurile si faptele noastre, astfel incat Prezenta sa devina vizibila in vietile noastre.

Acum, referitor la cel de-al doilea subiect, “A sta in pantofii celuilalt”, cred ca este foarte puternic din doua motive. Pe de o parte, pentru ca este definitia compasiunii, care pe masura ce noi evoluam, se dezvolta si se desfasoara si noi intram astfel pe frecventa vibratiei iertarii si eliberam resentimente si animozitati impovaratoare, ne crestem frecventa compasiunii si suntem perfect capabili, asemenea fratilor nostri nativi americani, sa vorbim despre ea, sa mergem o mila in mocasinii altcuiva, suntem apti sa mergem in pantofii altuia, ceea ce inseamna ca suntem capabili sa vedem si din perspectiva celuilalt cum se poziţionează ei in lume si cum privesc ei viata. Si pe masura ce ne permitem acest lucru, in mod firesc, sentimentul de compasiune se amplifica.

Acum, trebuie sa avem activat sentimentul acompasiunii, daca vrem sa construim o societate globala blanda si echitabila, o societate care lucreaza pentru binele nostru cel mai inalt, pentru ca, daca ne concentram doar pe perceptiil noastre si pe perspectivele individuale, atunci lasam peste 7 bilioane pe oameni pe dinafara. Si astfel, mergand in pantofii altora, ceea ce reprezinta cel mai inalt stadiu al iertarii pe care eu il predau, putem ierta si ne putem elibera de animozitati. Dar, la un moment dat, culmea iertarii este cand esti intru totul capabil sa vezi prin ochii unei alte fiinte umane si sa vezi cine era ea cind a facut ceea ce a facut si toate ramificatiile ce pornesc din acel punct.

Si apoi se naste compasiunea, pentru ca esti capabil sa vezi ca daca cineva a facut ceva distructiv, motivul este o perceptie limitata asupra vietii. Trebuie sa avem compasiune cand se intimpla asa. Si uneori sintem capabili sa vedem ca nu a fost cu o intentie rea. Putem merge mai departe, dar cred ca aceasta e tema particulara a unitatii cu Divinitatea, iar ideea de a merge in pantofii altcuiva creeaza mult spatiu pentru activarea cu adevarat propriului potential, pentru a inainta catre urmatorul stadiu al evolutiei noastre ca specie. Urmatorul nivel al evolutiei aduce cu sine raspunsurile la intrebarile cu care ne confruntam astazi. Iar in aceasta etapa, fiecare dilema, fiecare problema ne sopteste “Evolueaza, devino si mai mult tu insuti; raspunsul este in extinderea constiintei”. Asa mi-as dori sa incepem timpului petrecut impreuna in cadrul acestei deschideri.

Steve: Minunat, minunat Michael! Imi place nespus ceea ce ai spus, frate. Sa devii tu insuti, raspunsul gasindu-l in propria elevare a constiintei. Si apoi sa incepi prin a creste si a ramine in compasiune. Si de asemenea, sa incepi cu  Prezenta unica, divina, cu care suntem cu totii conectati, stiind ca suntem emanatii ale acesteia, ceea ce ne conduce direct si ferm intr-o intreaga zona de responsabilitate. Deci, cu adevarat minunat!

Permite-mi doar sa te mai intreb ceva inainte sa dezvalui putin despre ceea ce va urma astazi. Unul dintre lucrurile pe care le-ai impartasit este faptul ca avem nevoie sa credem mai mult in ceea ce nu vedem, decit in ceea ce vedem. Si asta ne familiarizeaza cu Prezenta Divina din noi, ne ajuta sa intelegem ca, desigur, nu sintem doar corpurile noastre fizice, ci ca exista mult mai mult decit oamenii pe care ii putem vedea, exista un intreg tarim ingeresc. Dar poti, oare, sa ne spui ceva despre toate acestea, caci stiu ca este mesajul-cheie pe care  il impartasesti tu oamenilor.

Michael: Absolut. In esenta, mesajul este: “Cand credem mai mult in ceea ce nu putem vedea decit in ceea ce putem vedea, atunci ceea ce vedem nu vom mai vedea, iar ceea ce nu vedem vom vedea” In timp ce vorbim despre aceste calitati precum iubirea si frumusetea, acestea sunt inimaginabile; nu putem vedea imaginea reala a frumusetii si iubirii, putem vedea doar uneori dovezi ale frumusetii si iubirii pe care le exprima oamenii.

Deci, pe masura ce incepem sa simtim sensul si sa credem mai mult in ceea ce nu putem vedea, pe care il integram in noi ca vibratie, atunci ceea ce vedem, care adesea apare sub forma obstacolelor si impedimentelor sau limitarilor, vom incepe sa vedem de fapt dovada a ceea ce ne este invizibil. Numim acest lucru evolutie, miracole, vindecari, toate modurile frumoase in care vrem sa ne traim vietile in aceasta lume. Asa cum v-a fost aratat, daca ne putem imagina acest lucru, el va exista. Imaginatia te poarta ca pe o scara cu trepte, te poarta catre o panorama frumoasa. Trebuie sa ajungem in tarimul inimaginabil si de fapt, sa il cuprindem in constiinta noastra.

Astfel, aceia dintre noi care sunt vizionari, si multi oameni care ne asculta vor deveni vizionari, intuitivi, telepati,vor invata, de fapt, sa vada invizibilul si sa auda neauzitul. Si astfel, ei vor crede si simti mai mult decat putem vedea acum. Asadar, ceea ce vedem acum se va destrama si ceea ce nu vedem va incepe sa apara ca o dovada vie a Prezentei.

Steve: Minunat. Imi place mult Michael, doar vazind invizibilul, care este iubire si frumusete si mult mai mult decit ai mentionat tu. Uluitor! Deci aceasta nu este o invitatie sa vedem mai mult decit cu ochii nostri, sa vedem ceea ce exista aici dintotdeauna, si anume aceasta iubire si frumusete si mult mai mult decit atit in ceea ce este Divinitatea, Gratia Sa, binecuvintarea si vindecarea si pacea si fericirea si multe altele. Frumos! Doamne, iti multumesc atat de mult!

Dati-mi voie sa dezvalui ceea ce am lansat astazi, programele si tot acest site minunat la Ziua Globala a Unimii. Verificati pe partea dreapta a site-ului, si veti vedea lista care cuprinde programele si pe toti vorbitorii, care sunt cu adevarat minunati. Dati in jos. V-as incuraja sa va luati liber aceasta zi, daca puteti, si daca nu puteti face asta, exista, desigur, reluarea, care va fi disponibila gratuit pentru 48h.

Urmatoarea sesiune va fi tot cu Michael, Mattew Fox si Dr. Joan Borysenko, si se numeste “A fi Una cu Divinitatea”. Va fi o sesiune stiintifica cu Bruce Lipton si Gregg Braden, Lynne McTaggart si Dean Radin. Vor fi si sunete vindecatoare cu Jonathan Goldman si o meditatie cu Pierre Pradervand. Iyanala Vanzant Doreen Virtue, Neale Donald Walsch, Craig Hamilton si Steve Bhaerman vor fi alaturi de noi. Iar Jean Houston, Ervin Laszlo si Duane Elgin vor vorbi despre evolutia constiintei.

Fiecare sesiune, fiecare parte din program este extraordinara! Intreaga zi va fi extraordinara!

Si urmeaza un program cu totul special: A fi una cu Divinitatea”. Ii veti auzi pe Michael Bernard Beckwith, Joan Borysenko, Matthew Fox vorbind despre despre cum abordeaza ei ideea de Unime.

Ramaneti alaturi de noi!