Stiinta Spiritului – Lectia 18 – Cele 4 elemente, de Jordan Duchnycz
05/06/2014
Spatiul Sacru al Inimii – O calatorie spre marele mister din inima noastra.
29/06/2014
Show all

Robert Monroe si cartile sale

A sosit momentul să încetăm să mai numărăm copacii şi să privim, în schimb, pădurea

Robert Monroe, Călătorii Îndepărtate.

Iata un citat din aceasta extraordinara carte:

Fericiţi sunt cei care mă caută. În această căutare, lunga lor perioadă de uitare se apropie de sfârşit. Ei se trezesc la cine sunt cu adevărat – o parte vie din mine, manifestând viaţă şi radiind iubire.
„Aţi uitat să mă căutaţi, cu atât mai mult să-mi priviţi chipul, oh, voi cei cu puţină credinţă. Există nenumăraţi oameni care trăiesc în speranţa venirii mele. De fapt, eu nu am plecat niciodată.
Cel care urechi de auzit, să audă.
Căutaţi în mijlocul orbirii voastre. Vă uitaţi la mine, fără să mă recunoaşteţi. Îmi atingeţi mâna mea – şi nu ştiţi pe cine aţi atins.
Vestiţi numele şi învăţăturile mele potrivit intereselor voastre şi în funcţie de situaţie. Treziţi-vă, iată realitatea fiinţei mele care este printre voi.
Eu sunt cutremur, vânt şi foc.
Eu sunt vocea şoptită ce acoperă tumultul răsunător.
Eu sunt pacea dincolo de orice înţelegere.
Eu sunt Lumina care-i călăuzeşte pe toţi oamenii spre Tatăl.
Eu sunt iubirea care biruieşte toate lucrurile.
Eu sunt Lumina care luminează mintea oamenilor. Eu sunt hrana sufletelor oamenilor.
Eu sunt viaţa voastră şi voi sunteţi ai mei.
Eu sunt însăşi aerul pe care-l respiraţi.
Suntem Una în Tatăl.
Nu disperaţi, nu vă voi părăsi şi nici nu vă voi uita şi nici voi nu puteţi cu adevărat să mă părăsiţi, pentru că suntem Unul.
Lăsaţi vechiul vostru mod de a fi, să plece. El trebuie să moară şi cenuşa lui să fie împrăştiată în cele patru colţuri ale Pământului. Noul este pe cale să se manifeste, dar trebuie să vă schimbaţi perspectiva. Nu mă căutaţi în forma unui om. Nu a sosit încă timpul. Ci căutaţi-mă în viaţa care vă vorbeşte, în activităţile de zi cu zi. Privirea voastră a rătăcit până acum.
Nu cunosc limitări şi nu sunt mărginit de dimensiuni fizice.
Sfidez logica şi exist dincolo de imaginaţia voastră conceptuală.
Trăiesc şi mă deplasez şi fiinţa mea este în tot ceea ce există. Nu m-aţi căutat unde trebuie.
Chipul meu se regăseşte în fiecare chip al creaţiei Tatălui meu. Uită-te la fratele tău – şi îmi vei vedea chipul.
Aplecaţi-vă deasupra unui iaz liniştit. Nu vă lăsaţi înşelaţi. Imaginea pe care o vedeţi reflectată este a mea.
Nu vedeţi adevărul, acum?
Învăţaţi de la mine. Luaţi în mână o frunză, o piatră, o picătură de apă şi înţelegeţi că nu există nimic care să nu mă conţină.
Nu ştiţi că eu sunt viaţa veşnică – şi, prin urmare, că nu recunosc nici trecutul, nici viitorul? Numai momentul prezent, atât există. Trăiţi în prezent, cu mine.
Eu stau în Lumină – aşa cum şi voi staţi în Lumină. Dar nu ştiţi de Lumina voastră. Sunt aici pentru a vă arăta că Lumina voastră şi Lumina mea sunt una şi aceeaşi. Odată ce veţi recunoaşte că această Lumină divină face parte din tot ceea ce există, veţi începe să înţelegeţi propria voastră legătură cu viaţa, cu creatorul vostru – şi astfel, cu propria voastră filiaţie eternă.
Eu nici nu mă odihnesc, nici nu dorm şi trebuie să ştiţi că nici sufletul vostru nu se odihneşte şi nu doarme. Odată ce veţi înţelege acest lucru, veţi fi conştienţi de vitalitatea voastră spirituală şi de legătura trează cu conştiinţa voastră superioară. În această cunoaştere, veţi înţelege că vă sunt cu adevărat mai aproape decât mâinile şi picioarele voastre. În această cunoaştere, suntem Unul.
Trăiţi în adevăr. Fiţi adevărul. Trăiţi în frumuseţe. Deveniţi artişti în felul de a trăi. Trăiţi în mine şi lăsaţi-mă să vă exprim.
Eu locuiesc în tot spaţiul, dar şi acolo unde nu există spaţiu; în tot timpul, dar şi acolo unde nu există timp.
Odată ce vă veţi întoarce şi veţi deveni o parte din realitatea mea, veţi primi înapoi întreaga voastră putere. Aceasta este puterea care vă face să fiţi Una cu toate lucrurile. Aceasta este puterea care vă va face liberi.
Copiii mei, rămâneţi în mine.