ABN_8776

Dragii mei,

Va mulţumesc pentru ca aţi ales să vizitaţi acest site. Sper să deveniţi cititori fideli, pentru că îmi propun să va ţin la curent cu tot ceea ce este mai important şi mai util pentru voi – şi pentru noi toţi – în aceste timpuri de mare schimbare.
Preocuparea mea principală pe care-mi concentrez întreaga atenţie, este aceea de a parcurge alături de studenţii mei etapele iniţierilor şi activărilor pe care Drunvalo le-a cuprins în cel mai important workshop al acestor timpuri, Trezirea Inimii Iluminate.

Acest workshop îl susțin alături de fiica și prietena mea Carolina Cociș – profesor acreditat al School of Remembering (fondată de Drunvalo Melchizedek) și Ambasador al Păcii (acreditată pe lângă Ambasada înființată de Jasmuheen). Împreună ne străduim să transmitem studenților cele mai înalte învățături la care noi am avut acces. Carolina l-a urmat pe Drunvalo încă de pe vremea când promova Floarea Vieții, parcurgând – etapă cu etapă – fiecare treaptă pe care Drunvalo a propus-o celor interesați de cunoașterea legilor Vieții și a Universului pe care el a venit să le împărtășească omenirii.

 

caro

Pentru a înţelege pe deplin de ce spun asta şi care este valoarea spirituală a acestui workshop, citiţi cu atenţie ceea ce Drunvalo spune în mesajul sau către omenire:
http://elenacocis.ro/despre-merkaba-inimii/

Dar munca mea nu se rezumă numai la asta. Mulţi dintre voi – fie pentru că se consideră începători, fie că simt nevoia unui sprijin, fie că pur şi simplu doresc să ştie şi să cunoască mai mult – au nevoie de iniţieri-activări colaterale. Din acest motiv – dar nu numai – menţin în atenţia celor ce simt că le pot fi de folos şi alte ateliere de lucru, cursuri sau seminarii. În secţiunea dedicată cursurilor veţi primi informaţiile necesare pe măsură ce vor fi programate.
http://elenacocis.ro/cursuri/

Celor care îşi doresc să practice Arta Meditaţiei, dar nu pot participa la grupele organizate cu acest scop, le ofer in dar opt meditaţii conduse, create astfel încât sa fie uşor de parcurs.

http://elenacocis.ro/despre-mine/

Pe această pagină vă voi prezenta site-ul si intenţiile mele, astfel încât sa va fie uşor să îl utilizaţi.

Cel mai important aspect al acestui site, pe care în mod special doresc să-l subliniez, este cel educaţional. Îmi propun, prin tot ceea ce fac sau public să mă înscriu în rândul celor care s-au pus în slujba semenilor şi să ofer celor ce caută Adevărul Divin, Legile Universale şi valorile cosmoetice un mănunchi de informaţii şi idei, cu ajutorul cărora să-și poată răspunde la cât mai multe întreări existențiale. Voi avea grijă să postez cele mai importante articole ale lui Drunvalo, Tom Kenyon, Lauren Gorgo, sau orice alt autor a cărui autenticitate, experienţă şi impecabilitate este de necontestat și a căror cunoaștere pe care o dăruiesc omenirii ne poate conduce spre împlinirea misiunii noastre, ca specie.

Cu gândul că declanşez un proces de reamintire a cine suntem noi cu adevărat şi a istoriei noastre ca specie, am tradus şi am pus la dispoziţia voastră lecţiile ŞTIINŢA SPIRITULUI – de Jordan Duchnycz, un copil venit din alte dimensiuni pentru a ne susține procesul evoluiv. Citiți despre el în secțiunea ce îi este dedicată.

Îmi îngădui mici sfaturi: În primul rând, începeţi cu lecţia 1, luaţi-le în ordine! Apoi, urmăriți traducerea dar și filmulețele aferente. Vorbește foarte repede, motiv pentru care trebuie să știți foarte bine engleza ca să-l puteți urmări.

http://elenacocis.ro/categorie/video-stiinta-spiritului/

Aştept sugestiile voastre

Cu mult drag,
Elena Cociş