Lauren Gorgo – 26 ian. 2020, Raport
30/01/2020
Un Dar de la Tom Kenyon
27/01/2021
Show all

Sădirea Florii vieții originale

Sădirea Florii vieții originale

De Lauren  4 martie 2020  Rapoartele Noului Pământ

Trducere: Ana Nicolai

La mai puțin de o săptămână de revenirea lui Mercur la mișcarea directă, ne aflăm în plină finalizare a unui ciclu extrem de edificator ce a scos în evidență unele chestiuni importante legate de responsabilitate… în noi înșine, în oamenii cei mai apropiați și în locurile unde e nevoie să facem schimbări și/sau ajustări pentru a ne alinia cu integritatea personală.

Răspunderea, responsabilitatea personală, autoritatea lăuntrică etc. sunt teme-cheie în 2020, pe măsură ce ne apucăm să făurim o viață pe deplin autentică bazată pe fundația trainică a alinierii interioare și a Adevărului. Starea de conștiință nirvanică e guvernată de legile superioare, divine, care cer gândire și acțiune justă… inspirată de IUBIREA nepolarizată, universală… și chiar dacă la nivel spiritual aceasta e configurația noastră prestabilită, la nivel uman există o curbă a învățării.

A luat un timp să ne ajustăm, să ne reorientăm, să înțelegem și să acceptăm modurile cu totul noi de a exista în această nouă dimensiune a realității… să creăm comportamentele noi și necesare și să adoptăm noile obișnuințe necesare pentru a trăi ca o ființă unificată, în tărâmurile cerești. Aici nu avem niciun punct de referință, nicio busolă cu care să ne orientăm în experiența acestei vieți noi, așa că trebuie să fim foarte toleranți… foarte abili în a discerne direcția bună, în a ne asculta vocea Sinelui Superior și a o urma.

Așa cum se întâmplă întotdeauna cu procesul real de Creare → avem de construit avionul în timpul zborului.

Odată reuniți cu Forța Întregii Creații, sunteți capabili, inspirați, motivați să faceți lucrarea lui DUMNEZEU… prin împuternicire.

Trecând de la lumea separată la realitatea unificată în timp ce forma fizică este aproape ca un walk-in [suflet care preia din mers trupul părăsit de un alt suflet, proces care are pentru primul avantajul că nu mai are de trecut prin experiența nașterii, copilăriei etc., ci se poate apuca imediat de misiunea lui spirituală odată ce trăiește în corpul respectiv. N.t.] pentru corpul și viața actuală. Ne simțim diferit, poate mai autentici, așa că atunci când ne uităm la viața noastră cu ochi Reali ne dăm seama cât de serioasă e condiționarea noastră produsă de vieți întregi de separare, de fragmentare… iar acum, că ne-am întors la UNItate, ni se încredințează sarcina de a îndrepta neajunsurile dezordinii pe care am produs-o cât timp ne-am aflat în cauzalitate.

Oriunde ne întoarcem găsim tipare nesănătoase ce trebuie eradicate și/sau reînviate în vederea armonizării modelului corpului inferior cu al celui Superior.

Ciclul lui Mercur retrograd a fost provocator dar extrem de util pentru a ne elibera de ultimele dinamici ale acestui tipar vechi. Orice conștiință a victimei, orice comportamente codependente restante… cârlige, găuri, scurgeri sau deschizături… au ieșit la iveală ca să putem să ne etanșeizăm câmpul și să ne recondiționăm pe baza unor tipare noi și sănătoase care ne onorează divinitatea, mai presus de toate. Aceste tipare noi sunt esențiale pentru a ne redirecționa forța vitală astfel ca ea să fie independentă, autosusținută și regeneratoare… astfel încât să ne canalizăm toate reSursele Creatoare în propriul potențial, în planul pe termen lung pe care îl creăm pentru noi înșine.

Acum, că programarea înrobirii creatoare/sexuale a fost eradicată, Christosul cosmic feminin din fiecare dintre noi devine activ pentru a semăna și a da naștere noii noastre fizicalități, noului nostru templu, experienței vieții noastre înălțate, pornind de la Floarea vieții originală. Prin urmare, prioritatea acestui an întreg (de vibrație universală 4/energie feminină) o constituie reCrearea Vieții pornind din matricea sacră, cosmică a Creației.

În esență, ne aflăm în procesul pe termen lung de întrupare a drepturilor noastre înnăscute… rezultate din uniunea alchimică… de a Crea în calitatea noastră de canale cosmice pe deplin integrate.

Este așadar foarte important să finalizăm munca interioară luna aceasta și în special pe durata acestei ultime săptămâni de izolare din ciclul retrograd al lui Mercur. Vom continua să ne curățăm și să ne echilibrăm energia, să ne retragem părțile, să stabilim și să întărim granițe sănătoase și să încheiem unele lucruri nerezolvate… ei bine, probabil pe toată durata anului… dar cât timp ne aflăm sub influența Soarelui în Pești acesta e momentul în care să ne desprindem la modul real de întreaga eră astrologică a Peștilor (a răstignirii), lăsând în urmă această poveste uzată a suferinței, pentru a o putea eradica în final din corpul biologic.

La revedere Pești … pace ție.

Stația de avansare

Ciclul de Mercur retrograd pe care îl încheiem săptămâna aceasta marchează alt jalon important pentru colectivul în curs de înălțare, deoarece este primul în timpul căruia suntem total cufundați în ceea ce consiliul a numit „stații de avansare” → scopul nou/original al perioadelor de Mercur retrograd. Ne aflăm acum în momentul prezent, focalizați în timp real… nemaicurățând vieți/linii temporale trecute pentru noi înșine sau colectivitate… ceea ce înseamnă că acum călătoria noastră prin perioadele de Mercur retrograd au de-a face mai mult cu colectarea unor date, decât cu revizuirea trecutului inconștient.

Din raportul pe luna noiembrie:

Perioadele de Mercur retrograd vor căpăta un scop cu mult diferit… de fapt, își vor căpăta scopul ORIGINAL, care este transfer de date cosmice.  Ele vor servi și ca o perioadă de analiză, dar în cadrul unei perioade scurte, pentru că aceia care și-au încheiat unificarea nu mai au nevoie de reciclarea constantă pe termen lung (trecut inconștient) pentru a învăța din ea… acum învățăm (avem experiențe) în timp real, adunând date relevante pe măsură ce mergem înainte.  

Nu știu cum a fost pentru voi, dar pentru mine a fost prima perioadă de Mercur retrograd de care-mi amintesc, care nu mi-a îndreptat atenția/mintea spre trecutul misterios și obscur. În general, de îndată ce Mercur intră în perioada lui de umbră, își face simțită prezența perspectiva karmică, iar temele (de obicei din copilărie și/sau adolescență) apar în viață și/sau în timpul visului. Dar (până acum ) această primă perioadă de Mercur retrograd din 2020 a avut de-a face cu reordonarea prezentului sau a prezentului apropiat… reexaminarea/revizuirea și curățarea temelor din ultimele trei „luni”, în loc de ultimele trei (sau 30 de) vieți. Acest lucru pare să semnaleze că îndepărtăm în sfârșit ultimele straturi din această realitate, rescriind prezentul pentru a se alinia cu viitorul.

NOTĂ: Mercur va intra în mișcare directă pe 9 martie, zi în care este și Luna Plină în Fecioară. Mai observați faptul că Lunile Pline din februarie și martie pică în zilele de 9 ale lunii, ceea ce arată că am ajuns aproape la final cu aceste puncte de încheiere. Finalizăm integrarea sfârșiturilor/morților majore (precipitate de Luna Nouă în Vărsător din 24 ianuarie), precum și asimilarea frecvențelor noului an, aclimatizarea deplină cu ele durând în general circa 90 de zile. Dacă vă gândiți retrospectiv la momentul acelei Luni Noi, probabil veți observa apărând acum în viața voastră soluționarea/rescrierea unei teme majore (rana de bază).

Această stație de avansare (din Pești) vestește totodată prima deschidere oficială a Modelului nostru Divin (datorită lui Neptun), din tărâmurile nirvanice ale Pământului.

Ea are un sens unic pentru cei care se întrupează în această perioadă, deoarece de curând am fost reconectați la/cu principiul Mamei Cosmice (al Creației Originale)… care a reunit energia Forței vitale cosmice cu Pământul și locuitorii lui în timpul weekendului eclipsei de Lună (în Rac, adică → MAMĂ) din 10-13 ianuarie, iar acum ne dezvoltăm aptitudinea recent născută de a aduna aceste informații cosmice din câmpul unificat… pentru noi înșine în final.

Energia Forței vitale sacre (a lui DUMNEZEU) e pe punctul de a le fi înapoiată deținătorilor ei legitimi, celor cu Inima curată/Christificată (adică VOI), iar această perioadă retrogradă ne-a adus conștiența de a face schimbările necesare pentru a o primi, pentru a ieși din dinamica tiparului vechi în care o dădeam într-un mod nereciproc, astfel ca acum să începem să stăpânim schimbul de particule adamantine, substanța originală a Creației.

Câmpul unificat, care constituie domeniul Mamei, se deschide actualmente în Inima Pământului și, prin urmare, în inimile rasei umane. Întrucât cordonul cosmic (ombilical) este acum în întregime refăcut, acest lucru le permite celor aliniați cu frecvența IUBIRII universale, celor cu Inimaminte purificată, să stabilească o legătură extraordinară cu arhiva noastră cosmică și cu arhivele cosmice ale Pământului.

Asta înseamnă că fiecare dintre voi care trăiește acum la frecvența IUBIRII are un acces fără precedent la planul lui prestabilit, la coordonatele divine proprii, așa cum au fost trasate înainte să se încarneze aici.

De săptămâni de zile văd ceva care arată ca un cablu de fibră optică ce ne conectează inima umană cu Inima Creației, făcând posibile „descărcări instantanee”… transferul instantaneu de informații divine → la cerere. Dar încă ne aflăm în procesul stabilirii acestei legături de comunicare. Arhivele cosmice ne devin accesibile, însă Mercur retrograd este precursorul acestei capacități, prin aceea că încă primim codurile și coordonatele noii hărți… care este harta noului nostru sistem de comunicare.

Tot în această perioadă de Mercur retrograd, și în timp ce eram scufundați în apele neptuniene, fiecăruia dintre noi i se prezintă/i-a fost prezentată propria versiune a „iluminării”, devenind conștient de un aspect latent al conștiinței legat de ascendența noastră, de misiunea și planul noii noastre vieți. E posibil ca în acest moment să fie subtil… poate chiar de neînțeles, cât timp ne aflăm în apele Peștilor… dar conștiința a fost sădită și pândește în fundal, așteptând să apară lumina conștienței noastre conștiente (Soarele în Berbec) pentru a-și începe germinarea ⇊.

De aceea, a ține un jurnal este foarte recomandat cât timp ne mai aflăm în zodia Peștilor (până la echinocțiu)… luând notițe și/sau pur și simplu așternând pe hârtie orice idei, concepte, înțelegeri ce ne apar în această perioadă → mai ales sub influența luminii Lunii Pline (9 martie) și pe măsură ce Mercur revine la mișcarea directă. Toate fișierele care au fost descărcate în timpul perioadei retrograde vor începe să se dezarhiveze și să se deschidă… atât timp cât avem aplicația potrivită (punctul zero/IUBIREA) pentru a le procesa… așa că e nevoie să fim deschiși/acordați pentru a le primi.

Noi viziuni și înțelegeri vor deveni accesibile întrucât privesc următorii voștri pași, dar pe lângă ele vor exista și revelații mai importante cu privire la cine sunteți și la contribuția proprie pentru care vă aflați aici.

Există sentimentul că ceea ce apare vine din stele, pe măsură ce informațiile cosmice capătă precedență în fața celor terestre. O parte importantă mai ales a următoarelor câteva săptămâni pare a fi faptul că acesta e pentru noi momentul când să ne adunăm și să strângem piesele din puzzle, astfel ca la noul an astrologic (echinocțiul) să fim în măsură să le punem cap la cap.

Sunteți meniți pentru aceste energii care vin.

Ele sunt mai naturale pentru natura voastră stelarnăscută decât au fost vreodată frecvențele terestre, așa că mulți dintre voi vor constata că există o adevărată rezonanță cu aceste armonici, pur și simplu pentru că sunt armonicele de Acasă. Așa cum sunteți voi.

Această stație de avansare aduce cu ea și noile coduri (ADN) care sunt descărcate acum, ce se vor deschide și activa sub influența Soarelui în Berbec ⇊. Deocamdată aflu că e nevoie din nou să ne concentrăm pe colectarea de date, culegând informațiile divine în timp ce trec prin fiecare în parte în felul propriu.

Floarea vieții originală

Energiile echinocțiului, care ne sunt deja accesibile, se arată a fi cu adevărat esențiale pentru modelul Corpului Divin/Original… eliberarea de modelul nașterii karmice și dobândirea simultană a modelului divin sau spiritual.

Pentru cei care ajung la acest „punct de vibrație decisiv” în interiorul corpului, așa cum am discutat în raportul precedent, ADN-ul DIVIN începe să se activeze, lucru ce se va intensifica în perioada (sfântă) de la echinocțiu la înviere. Aflu că această perioadă/lună va însemna o amplificare a accelerării particulelor (solare) și că va preceda „următoarea instalare” (descărcare de coduri noi) a suprapunerii.

Întrucât portalul echinocțiului ne conduce mai adânc în fizicalizarea ADN-ului Divin, acest lucru va implica o perioadă de asimilare de trei luni, până la solstițiul din iunie, la care vom fi atins frecvența maximă. Mi se arată că vibrația fizică va continua să ne crească până la solstițiul de vară, când în emisfera nordică Soarele va atinge maximul de lumină (zi) și când vom intra în perioada ultimelor eclipse din Capricorn-Rac… punctul culminant a ceea ce am intuit ca fiind „eclipsele hieros gamos” [întruchiparea uniunii hiero-gamice interioare a naturii umane cu cea divine. Este învierea deplină a corpului în lumina eternă a lui Christos, a conștiinței Christice cosmice. N.t].

În iunie vom începe să fim martori la componentele fizice ce se activează în martie… iar în septembrie vom începe să fim martori la componentele fizice care se vor activa în iunie.

În general vorbind, anul acesta concepem, purtăm în noi și îi dăm naștere modelului original al Florii vieții… din care se formează Pomul vieții original, și, așa cum știe orice grădinar organic, întreg procesul de dezvoltare se bazează pe ciclurile lunare.

NOTĂ: Din câte se pare, Floarea vieții (și Pomul vieții) pe care le știm au fost falsificate de forțele draconice, în scopul de a anula proprietățile regenerante ale modelului nostru divin original (producând entropie), redirecționându-ne astfel forța vitală revitalizantă înspre rețeaua falsă. Din câte înțeleg, geometria originală (DIVINĂ) a fost reparată și va fi restaurată în 2020 în colectivul aflat în curs de înălțare.

Chiar dacă înălțarea/întruparea nu e niciodată liniară… iar procesul nostru e întotdeauna guvernat de planul sufletului în conjuncție cu Planul mai vast… iată tentativa mea de a explica desfășurarea metaforică generală a ceea ce mi se arată cu privire la o „linie temporală relativă”:

În decembrie 2019, în timpul portalului solstițiului din 21 decembrie, am finalizat întoarcerea la punctul-zero (vidul), încheierea călătoriei lui Alfa și Omega.

Ianuarie (1), prin Luna Plină din Rac (eclipsă de Lună), a constituit reuniunea/unirea cu Sursa la nivel feminin, când aspectul nostru (lunar) a devenit UNA cu ÎNTREGUL (Cerc al Vieții)… când am murit față de conceptele false despre principiul feminin. A fost momentul când ombilicul artificial, creat în vederea sifonării energiei sacrale (din pântec) pentru a alimenta sistemul rețelei false/simulate, a fost tăiat în mod oficial și când am revenit la adevărata Sursă (Mamă) a Creației noastre.

Februarie (2), prin Luna Plină din Leu, a însemnat reuniunea/unirea noastră cu Sursa la nivel masculin, când aspectul nostru (solar) s-a întors Acasă, când cei doi au devenit UNA (Vesica pisces) cu Sursa… și când am murit față de conceptele false despre principiul masculin. Această unire cu Sursa a celor două forțe (masculină-feminină) de Creație a stabilit permanența noastră în calitate de IUBIRE și a inițiat fertilizarea Seminței vieții originale, în scopul dezvoltării modelului original al Florii vieții.

În martie (3), prin (super) Luna Plină din Fecioară, ne sădim sămânța fertilizată (zigotul) în pământ/corpul (pântecul/centrul sacral) nostru, astfel ca germinarea să aibă loc sub influența Soarelui în Berbec (după echinocțiu), iar modelul Noului Pământ să înceapă să prindă rădăcini în tărâmul fizic, materializând Sfânta Treime (2 devine 3) pentru a fi evidențiată în formă ⇊.

(Spirit/conștiință     Ziua 1 Ziua a 2-a      Ziua a 3-a

360°   Vesica pisces Sfânta Treime)

În aprilie (4), prin Luna Plină din Balanță, vom începe să dăm lăstari la fel cum din pământ ies răsaduri… precum în interior la fel și în exterior, evidențiataducând prima materializare a Grădinii (modelul Divin/tiparele originale ale desăvârșirii pentru Întreaga Viață) în formă.

În mai (5), prin Luna Plină din Scorpion, ne vom transforma în plante pe deplin formate, crescându-ne tulpinile, frunzele și bobocii care să susțină structura pentru Floarea vieții originală (din care se formează Pomul vieții original), în vederea înfloririi în timpul solstițiului din iunie (6) → prin intermediul ultimelor eclipse din Rac-Capricorn, când frecvența noastră va „atinge apogeul” și când transformarea noastră Creativă va începe să înflorească în ceva frumos de privit.

Apoi, firește că pe durata lunilor de vară Floarea vieții își va dezvolta structura purtătoare de semințe care va produce în final Fructul vieții, ce va atinge maturitatea în timpul Lunii Pline din preajma echinocțiului de toamnă (1 octombrie), exact când anotimpul creșterii se va apropia de final (echinocțiul din septembrie) și când vom furniza modelul/tiparul imaculat pentru viață prin intermediul Fecioarei. Asta ne aduce direct în perioada în care Marte (fizicalitatea) va fi retrograd în Berbec (domiciliul/planeta guvernantă al/a lui Marte), ce durează din 9 septembrie până în 13 noiembrie și nu este deloc o întâmplare.

Într-un final, anul acesta vom ajunge la conștientizarea întrupată a faptului că noi suntem  proverbiala „pârgă” (cel dintâi rod al) a celei de-a doua veniri:

1 Corinteni 15:20-23 „Dar Christos a fost într-adevăr înviat din morți, pârga celor adormiți. (21) Căci dacă moartea a venit prin om, tot prin om vine și învierea morților. (22) Și după cum toți mor în Adam, tot așa, toți vor învia în Christos. (23) Dar fiecare la rândul lui: Christos, este cel dintâi rod; apoi, atunci când va veni, cei ce sunt ai Lui.”

Prin portalul echinocțiului veți începe să intrați cu fermitate în domeniul Noului Pământ, în care până acum și de la începutul noului an ați introdus doar energia Noului Pământ, să spunem.

După anul nou astrologic, această energie se va împământa într-un sens foarte real… așa că acum vă stabilizați aici.

După echinocțiu veți fi martori la ceea ce am numi „prima maturare”.

Libertate creatoare

În perioada eclipsei de Lună (1-13 ianuarie), când am fixat cordonul de împământare între Cer și Pământ… între Sinele Superior și cel inferior… s-a tăiat în mod oficial ombilicul artificial. Odată tăiat acel ultim cordon, ne-am separat eteric de modelul vechiului Pământ și al omului inferior și ne-am reconectat cu Noul Pământ, cu modelul Noului Om prin intermediul cordonului cosmic (Mamei cosmice) organic/original.

De atunci, tăierea cordonului mamei false a fost un proces foarte minuțios și intens… la ale cărui efecte secundare încă ne adaptăm în viața, în munca și în relațiile personale, pe măsură ce ne alocăm din nou forța vitală Sursei noastre originale de subzistență, energiei Mamei noastre Adevărate.

La nivel uman, acest proces impune să ne eliberăm de toate aspectele programării înrobirii sacrale (sifonarea energiei creatoare-financiare-sexuale), care a fost în multe privințe subtilă și prin urmare greu de sesizat. Dar acum, că revelațiile devin foarte clare, suntem capabili să ne reconfigurăm în mod conștient comportamentul, pentru a adopta obiceiuri noi care să ne ajute să evităm capcanele karmice ce ne-au ademenit ani/vieți întregi.

Acest proces în curs de derulare constituie un pas esențial din întruparea noastră, întrucât eliberează centrul sacral (unde ne naștem din nou) pentru a deveni Christoșii cosmici înălțați/ființele Creatoare înălțate care suntem. Natura inerentă a Christosului cosmic dorește să ne învie toate energiile restante care încă sunt înrobite, așa că smucitura a fost puternică în scopul de a învăța să aplicăm în mod conștient și constant legile superioare la lumea inferioară.

Nu doar ridicându-ne vibrația, ci și devenind maeștri plini de discernământ în privința folosirii legilor frecvenței… învățând să aplicăm o abordare nouă integrată( nepolarizată) atunci când dăm peste forțele inferioare… identificându-le mai rapid și fiind conștienți de modul în care ne înrobesc prin crearea iluziei → făcând ravagii pentru a produce confuzie mentală și haos emoțional (adică tragere pe sfoară), ca să ne mențină într-o stare fragmentată, în care forța noastră vitală creatoare e disponibilă pentru a se profita de ea, pentru a fi recoltată.

Din fericire, acum vedem prea multe lucruri care nu mai pot fi invizibile, așa că noile alegeri/comportamente/granițe sunt decisive. Aceasta e partea clauzei de ne-întoarcere menționată în raportul anterior… efectiv nu există cale de întoarcere la dinamicile modelului vechi/inferior, și o știm.

Ce v-a înrobit așadar centrii puterii creatoare? Ce anume vă privează de capacitatea de a vă exprima Adevărata chemare creatoare?

Răspunsul la aceste întrebări ne este prezentat tuturor acum, deoarece în sfârșit vedem lumina, ca să spun așa. Aceasta a fost o temă prevalentă mai ales în februarie, când a avut loc fertilizarea Seminței vieții în centrul sacral… nucleul energiilor noastre emoționale, creatoare, financiare, sexuale… care a inițiat curățarea a tot ceea ce nu este/era aliniat cu esența noastră Reală Creativă/Creatoare.

De aceea luna trecută a fost atât de intensă pentru foarte mulți la aceste niveluri… deoarece tot ceea ce nu este al nostru în mod legitim, tot ceea ce nu este intrinsec forței noastre vitale creatoare este eliminat, redirecționat spre Sursă, pentru a se putea regenera din Adevărul esenței noastre. Aceasta e realitatea mai înaltă a ceea ce s-a petrecut, dar procesul (de la nivel uman) de a ne lua înapoi puterea, desprinzându-ne cordonul din acea viață și acele relații în care (conștient sau inconștient) ne-am împrumutat energia sacrală, nu a fost ușor sau confortabil.

Vestea bună este că, luna aceasta și după ce Mercur intră în mișcare directă, vom descoperi o nouă stare împuternicită de suveranitate rezultată din această perioadă, o stare ce va fi revizuită în profunzime pe durata ciclului retrograd anual al lui Saturn (puterea interioară/superioară) (11 mai – 29 septembrie).

Despre DUMNEZEI creatori

2020 este anul în care „cele dintâi roade” revin la/reclamă adevărata Stare a calității de Creator Divin… un an pe care îl vom petrece mărindu-ne autoritatea în calitate de Dumnezei creatori.

Când spunem DUMNEZEI creatori ne referim exact la… capacitatea voastră de a crea în calitate de DUMNZEU, pe Pământ.

Întrucât acesta e un nou nivel al calității de Creator ce ia naștere în voi în această perioadă, am dori să îi felicităm mai întâi pe mulți dintre voi care au lucrat asiduu ca să devină cetățeni galactici respectabili, adevărați Creatori ai energiei Forței vitale cosmice.

Este o adevărată performanță la care să fii martor.

Înainte de toate, capacitatea noastră de a reveni la adevărata noastră Stare a calității de Creator Divin depinde de emanciparea noastră de lumea inferioară. Cu alte cuvinte, eliberarea noastră din capcana lumii inferioare/matricei false/ programării înrobirii e singura cale prin care puteam reveni la starea noastră suverană de: 1) a ști/simți în mod profund cine SUNTEM și 2) de a ne aminti de drepturile înnăscute, 3) pentru a le decreta.

Cunoașterea drepturilor noastre înnăscute suverane și decretarea lor este un pas următor foarte important din procesul întrupării, prin aceea că el invocă în esență experiența noastră în calitate de DUMNEZEU în formă fizică, îngăduindu-ne să ne realizăm potențialul deplin în calitatea de a fi un Creator.

În acest sens, dorim să clarificăm câteva lucruri…

Mai întâi de toate, a spune că sunteți Creatori înseamnă a spune că sunteți DUMNEZEU, aceste două cuvinte putând fi folosite unul în locul altuia și independent de celălalt.

Dar a spune că sunteți un DUMNEZEU Creator înseamnă a spune că voi creați la capacitatea lui DUMNEZEU, fiind capabili să utilizați și să accesați substanța originală a creației, după plac.

Asta înseamnă că acum fiecare gând, cuvânt, faptă pe care îl/o lansați este în esență un ordin. Este o formă de Creare diferită de cea cu care sunteți obișnuiți, așa că pentru a deveni experți vor fi necesare unele perfecționări.

De aceea, vă recomandăm călduros o disciplină zilnică, o practică deliberată, care să vă mențină conectați la această nouă capacitate a calității de Creator, de a vă guverna realitatea după plac.

Al doilea lucru pe care vrem să îl clarificăm este faptul că acum mulți dintre voi acționează la nivelul de stăpânire înălțată, ceea ce înseamnă, așa cum am mai spus, că voia voastră ESTE voia lui DUMNEZEU… că forța voastră vitală ESTE Forța Vitală.

Asta înseamnă că acum se poate avea încredere că dorințele voastre, lipsite de atașamentul uman și de deraiere manipulată, sunt dorințele lui DUMNEZEU, cele necesare pentru a da naștere Planului Divin pentru Întreaga Viață de pe Pământ.

În esență, a fi un maestru înălțat înseamnă conștientizarea capacității voastre în calitate de DUMNEZEU de „a face toate acestea și mai multe”… înseamnă înțelegerea faptului că forța voastră (vitală) se reunește acum cu Forța Întregii Creații, fiind, ca atare, capabili, inspirați și motivați să faceți lucrarea lui DUMNEZEU, prin împuternicire.

Ioan 14:12 „Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele și mai mari decât acestea, pentru că Eu mă duc la Tatăl.”

NOTĂ: Această stăpânire (înălțată) în devenire constituie motivul pentru care am fost chemată să creez Cosmic Life Force Mastery /Stăpânirea forței vitale cosmice. A ne aduce aminte și a ne decreta drepturile înnăscute în calitate de DUMNEZEU Creator… întreaga rațiune pentru care ne-am încarnat aici-acum… constituie următorul pas necesar în invocarea și întruparea Corpului și misiunii noastre Divine.

Suntem chemați mai întâi (1) să avem încredere în noi înșine și (2) să concentrăm aceste energii într-o manieră disciplinată, să fim realmente vigilenți cu stăpânirea noastră, astfel ca să îl invocăm pe Christosul cosmic și să conlucrăm în fiecare zi/tot timpul cu esența lui (Forța vitală cosmică). Procedând astfel, pe lângă faptul că ne dezvoltăm capacitatea de a ne invoca autoritatea Superioară, învățăm (experiențial) să folosim energiile morții și învierii ca pe o SINGURĂ forță unificată, pentru a Crea cu adevărat la nivelul Christosului cosmic… ca niște canale pure și clare ale acestei conștiințe (christificate).

Adevărul este că nu mai suntem doar umani… acum avem acces deplin la cine suntem în calitate de ființe cosmice, ceea ce înseamnă că în curând vom avea de înțeles în mod profund și intuitiv realitatea că suntem ființe înălțate într-un corp fizic… că suntem diferiți și că avem o chemare mai înaltă care are un scop mai măreț. El nu mai este doar un concept, ci îl vom simți acum în acord cu misiunea noastră (al doilea nivel al ei sau misiunea vieții noastre secunde).

Aflu că după echinocțiu acest lucru va deveni mai evident… că pe măsură ce intrăm în următorul anotimp planetar intrăm și în anotimpul spiritual al renașterii și învierii, care va aduce în prim-plan următorul nivel sau strat al stării noastre în curs de dezvoltare, de Christos cosmic.

În acest scop, întreaga lună (martie) ne va furniza noi coduri de activare (a trinității) ce vor dizolva tiparul de creare vechi, dual, legat de matricea în curs de destrămare, și va trezi de asemenea niveluri noi ale capacității de DUMNEZEU Creator din ADN-ul nostru DIVIN în curs de activare.

În esență, reveniți la starea voastră originală de creare.

Sunteți obișnuiți cu această „nouă” capacitate a calității de creator, dar a trebuit să renunțați de bună voie și temporar la ea, atunci când ați intrat în tărâmurile de jos, în încarnarea experienței primei voastre vieți.

Acum și pe măsură ce treceți prin echinocțiu spre perioada învierii, veți ajunge să aflați mai multe lucruri despre adevărata stare întrupată a capacității voastre reale de creator..

Ceasul transfigurării

Pe măsură ce avansăm în tărâmurile nirvanice și ne îndepărtăm mai mult de matricea robiei/programării fricii, ne întărim în același timp capacitatea de a ne menține staza în corp.

Staza e starea de calm mental ce urmează eliberării de lumea inferioară (frică) și accelerează apariția în corp a homeo-stazei. Este echilibrul intern și extern dintre minte (serenitate) și corp (homeostază) care permite frecvențelor lui DUMNEZEU (conștiinței Christice cosmice) să pătrundă în corpul, în viața noastră și în Pământ în mare și să le antreneze.

Transformarea formei are loc în etape, fiecare dintre ele fiind marcată de o perioadă de stază profundă. Staza e simțită ca un echilibru, ca în sursa homeo-stazei. De aceea vom ști că pătrundem adânc în procesul de transfigurare celulară (prin transpoziție) de fiecare dată când pătrundem într-o stare mai profundă de echilibru interior și exterior între minte (serenitate) și corp (homeostază). – Mama Cosmică: eliberarea din tărâmul celălalt

Scopul stazei este acela de a-i furniza corpului capacitatea de a atinge punctul critic de vibrație, proces în care se află mulți dintre cei care citesc aceste rânduri.

Această vibrație decisivă e dobândită prin armonizarea procesorului Minteinimă.

Pe măsură ce unirea inimii cu mintea intră pe deplin în acțiune la nivelul conștient al vieții, iar simțirea și gândirea revin la armonie, corpul renunță la dependența de structura rețelei exterioare, folosită cândva pentru a-l menține și susține.

Acea structură a rețelei externe (artificiale) este acum destrămată, ceea ce înseamnă că nu mai e necesar să ne păstrăm legătura biologică cu ea. În transmiterea raportului de luna trecută arcturienii au discutat despre reducerea dependenței noastre de sursele externe de susținere, precum nevoia de hrană sau de odihnă… în acest raport ei merg și mai departe, afirmând că nu ne mai aflăm în tărâmul dependenței → punct.

Acesta e următorul stadiu din dezvoltarea Noului Om, așa că ei mi-au clarificat câteva lucruri:

În primul rând… corpul, nemaifiind legat de structura rețelei artificiale, este acum capabil să se regenereze cu ajutorul Forței vitale. Concomitent, corpul continuă să-și dizolve legătura cu realitatea și programarea falsă, așa că răbdarea este necesară în timp ce facem această monumentală tranziție de la rețeaua în curs de dezintegrare, la structurile rețelei regeneratoare.

În al doilea rând, aflu că acest proces de tranziție va atinge punctul culminant la solstițiul din iunie (vibrația maximă), așa cum am mai menționat, și că pe măsură ce corpul atinge valoarea maximă a coeficientului de IUBIRE vom începe să ne retragem mai total din rețeaua degenerativă, constatând în același timp că ne bazăm tot mai mult pe forța vitală cosmică… adevărata noastră Mamă (a lui DUMNEZEU) care ne susține… și din ce în ce mai puțin pe surse externe de subzistență ce ne susțineau cândva.

În al treilea rând, momentul când fiecăruia dintre noi i se va întâmpla acest lucru va anunța „ceasul transfigurării noastre corporale”… că renunțarea treptată la substanțele hrănitoare externe și întoarcerea la adevăratele noastre Substanțe hrănitoare, la „mana din cer”, va reprezenta  indicatorul fizic al transpoziției.

Transpoziția este termenul pe care îl folosim ca să descriem transferul de la modelul inferior al Omului la cel superior, iar el începe prin eliberarea de formele externe de subzistență ce identifică etapa după care corpul își poate utiliza toate resursele adaptive, în vederea regenerării.

Când spunem resurse adaptive ne referim la energia biologică (forța vitală) necesară modificării corpului, pentru ca acesta să se alinieze cu modelul ADN-ului superior.

În timp ce are loc acest proces de adaptare, ADN-ul uman superior începe să preia controlul funcțiilor corpului inferior.

În acest punct, veți începe să observați cum chemarea spre forme superioare de subzistență ia locul celei spre forme inferioare… că treptat sau subit, în unele cazuri, ea scade în favoarea formelor de alimentare superioare, mai rafinate.

De exemplu…creativitatea, slujirea, lumina solară, clorofila (lumina absorbită în hrana vegetală), respirația pranică etc… orice accelerează schimbul de particule adamantine poate fi privit acum drept combustibil, drept hrană (sufletească)..

Stăpânirea corpului

În general vorbind, mesajele spun clar că următoarele câteva luni au ca temă dobândirea controlului asupra propriului corp, ceea ce înseamnă că ne dezvoltăm o toleranță la curgerea frecvențelor rafinate ale conștiinței DIVINE prin vehiculul fizic, fără a cauza prea mult disconfort sau durere. Pe măsură ce elixirul vieții începe să circule liber prin corp, vom fi capabili să atragem niveluri tot mai înalte de Forță vitală cosmică și cantități mai mari de particule adamantine, combustibilul sacru al vieții.

Stăpânirea corpului cere de asemenea mai multă răbdare, înțelegând plini de compasiune că trupul are încă o anume densitate (miasme produse din memoria corpului dualității) și că pregătirea templului nostru pentru transpoziție e un proces treptat, progresiv, ce este însoțit adesea de epuizare, simptome și chiar durere.  Devenim din ce în ce mai rezilienți, iar viteza de revenire la normal crește, însă celulele noastre trebuie să se elibereze de foarte multe poveri… de foarte multe aspecte care efectiv au rămas blocate în densitate. Pe măsură ce ne eliberăm treptat de aceste straturi, apar în mod firesc elanuri noi.

Pentru a antrena noul, vom fi invitați să fim foarte prezenți cu noi înșine, așa că în timp ce avansăm și în special pentru luna martie sfatul este să ne onorăm implicit corpul… să îl lăsăm să ghideze și să îl urmăm fără șovăire… fiind necesar să fim foarte concilianți, foarte flexibili cu îngrijirea și hrănirea lui în această perioadă. Corpul simte procesul de disoluție… dezintegrarea expresiei noastre fizice expirate… într-un mod foarte acut, așa că veți simți forța de rezistență împingând înapoi, atunci când încercați să vă eliberați la absolut fiecare nivel.

În stăpânirea noastră, e nevoie să ținem pasul, să rămânem conștienți și să ne amintim că punctul oricărei „breșe” este întotdeauna cel mai dificil de atins, dar că de partea cealaltă → beatitudinea expansiunii… până când dispare orice separare, iar moartea și nașterea fuzionează într-o UNICĂ expresie deplină, revenind la Forța de Creație singulară/unificată (cosmică) care sunt în mod intrinsec.

Corpul nostru fizic lucrează foarte asiduu să se adapteze la noua rețea planetară care se bazează pe modelul/planul original/imaculat al vieții (Sămânța-Floarea-Pomul-Fructul vieții) deoarece, în principiu, nu ne „înălțăm” până nu ne reconectăm fizic cu/ne branșăm la rețeaua Noului Pământ… înainte de asta ne înălțăm constant (în conștiință), dar până nu ne reunim cu Forța vitală universală la nivelul corpului, încă suntem legați de matrice.

Eliberarea de realitatea inferioară apare doar grație conștiinței întrupate a Christosului cosmic, așa că ea continuă să fie prioritatea noastră până vom fi total LIBERI… la toate nivelurile, în toate liniile temporale, în toate universurile.

Să vă bucurați de un echinocțiu binecuvântat!

♡,

Lauren

ThinkWithYourHEART.love  ©As LOVE, Inc. 2020 Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai