ABN_8776

Elena Cocis – autoarea cartilor Razele initiatice ale arhanghelilor si Templul schimbarii. De-a lngul anilor am publicat nenumărate articole și eseuri – cu precădere prin Newsletter-ul Editurii For You – și am susținut conferințe și workshop-uri prin care am atins inima multor suflete în căutarea valorilor divine.

Sunt mulți ani de când mi-am dedicat viața acestor preocupări. Povestea mea, ca orice poveste de viață, este lungă și plină de evenimente. Important cred că este de sus doar faptul că sunt perfect conștientă că fiecare clipă din existență a avut sens și m-a condus spre această muncă, spre ceea ce sunt acum. Ca orice explorator al conștiiței, am cătat mereu cele mai înalte școli și m-am lăsat ghidată către spre a pătrunde în tainele cunoașterii Sistemului Vieții pe Pământ, conștientă în același timp că facem parte dintr-un spațiu mult mai vast al Creației Divine, că suntem interconectați cu Viața de pretutindeni. Ceea ce mă insuflețește neîncetat este dorința sufletului meu de a înpărtăși și transmite și altora din tot ceea ce “cei de dincolo” – dar și cei întrupați – îmi dezvălie. Am mers profund pe căile deschise de Drunvalo, de Robert Monroe și Waldo Vieira, de Tom Kenyon și Erik Berglund, de Grgg Braden și Bruce Lipton, de Barbara Hand Clow și Calleman (sunt fascinată de Calendarul Mayaș) dar și de mulți alți autori și mari maeștri, spirite înalte, care ne aduc în atenție o cunoaștere fără de hotare. Lista este lungă și pentru a nu suna a laudă de sine mă opresc aici, dar nu înainte de a spune că pe cei pe care i-am lăsat în anonimat îi iubesc și îi apreciez pentru toate ușile pe care m-au ajuat să le deschid spre mine însămi.

Pe tot parcursul drumului meu către ceea ce sunt acum am mers aripă lângă aripă, pas cu pas, alături de fiica mea Carolina. Mulțumesc Cerului pentru un asemenea Dar!

Razele initiatice ale arhanghelilor

Cele Sapte Raze Initiatice ale Arhanghelilor reprezinta sistemul care ne ofera alegerea libertatii totale; sa alegem un stil de viata care ni se potriveste. Atunci cand alegem sa iubim, sa onoram si sa ne respectam spiritul, natura fiintei noastre, ne putem redefini viata. Avand cunostinte corecte, putem deschide orice usa, putem avea un corp sanatos si fericit, putem avea o atitudine mentala pozitiva, o minte plina de idei creatoare, un spirit impacat. Toata cunoasterea se afla in noi insine, in acest moment. Sa dorim ca in noi sa se deschida acum o usa, o poarta prin care vom trece si ne vom aminti cine suntem cu adevarat.

Templul schimbarii

“Pare greu de acceptat faptul că Drumul care duce spre trăirea Divină autentică, spre autocunoaşterea ce te ridică pe culmile celei mai subtile vibraţii poate fi la îndemâna oricui.”

“Şi totuşi, această carte o dovedeşte. Totul este simplu, atunci când este adevărat. Am experimentat tot ceea ce în aceste rânduri stă scris, am dus în adâncul sufletului meu fiecare învăţătură în parte – înainte de-a cuteza să le împărtăşesc cu cei în căutarea adevărului – şi am descoperit locul unde stă Cheia pe care Dumnezeu a ascuns-o cu Iubirea Sa. Lumina acestei cărţi se va releva cu străluciri nebănuite, dar şi cu o blândeţe angelică, tuturor celor care au hotărât să nu mai întoarcă privirea de la Dumnezeu şi caută neîncetat Drumul spre El.”

“Pe lângă şiragul de meditaţii cu certa valoare iniţiatică, tehnicile de autovindecare şi metodele de autocunoaştere vin să îmbogăţească şi să netezească calea spre descoperirea Sinelui nostru Superior.”

“Templul Schimbării nu este o metaforă. Este un spaţiu real – aflat încă în lumea nevăzută – unde fiecare poate ajunge, dacă vrea, pentru a se regăsi pe sine, pentru a transforma în Lumină Divină vălul ce ne opreşte să vedem Adevărul.”

“Spiritul cărţii a fost alături de mine din clipa în care Universul m-a ales pentru această minunată misiune. Mi-a lăsat un îngeraş – care va fi veşnic alături de mine – şi aplecat cu altă misiune! Acum este alături de fiecare cititor în parte, pentru a-l ajuta să treacă pragul Templului Schimbării.”

“Simţiţi-l lângă voi şi veţi fi scăldaţi în marele ocean al Iubirii Divine.”

Meditaţii din Templul schimbarii – conduse de Elena


VOLUMUL I

Intalnire_cu_sinele_nostru_din_viitor – sau descarca gratuit AICI(click-dreapta si Salveaza/ Save As)
Sala Reamintirilor – vindecarea trecutului- sau descarca gratuit AICI(click-dreapta si Salveaza/ Save As)

VOLUMUL II

Semintele viitorului – descarca gratuit AICI (click-dreapta si Salveaza/ Save As)
Meditatia Unificarii – descarca gratuit AICI (click-dreapta si Salveaza/ Save As)

VOLUMUL III

Energia Iubirii – descarca gratuit AICI(click-dreapta si Salveaza/ Save As)
Eliminarea mastilor – descarca gratuit AICI (click-dreapta si Salveaza/ Save As)

VOLUMUL IV

Quan Yin – sau descarca gratuit AICI(click-dreapta si Salveaza/ Save As)
Noua Energie – sau descarca gratuit AICI (click-dreapta si Salveaza/ Save As)