Drunvalo Melchizedek

Este foarte dificil pentru oricine sa încerce să creioneze chiar şi o simplă prezentare a lui Drunvalo. El a cucerit deja inima căutătorilor drumului spre înălţare şi nu cred că mai pot spune ceva, dincolo de modul în care el însuşi a făcut-o, într-o viaţa de muncă în folosul omenirii. Cu toţii ştim deja că el este un spirit foarte evoluat, copil Melchizedek, care a venit pe Pământ cu o misiune foarte clară şi specifică – legată direct de evoluţia omului, în aceste timpuri de mare schimbare – şi anume: activarea Corpului de Lumină, Mer-Ka-Ba. Spre deosebire de multe alte fiinţe care vin din dimensiunile înalte, pentru a ne ajuta, Drunvalo are memoria integrală a cine este el cu adevărat, iar tot ceea ce face, face doar sub directa îndrumare a maeştrilor înălţaţi.

Povestea venirii lui pe Pământ este prezentată într-un film autobiografic, deosebit de emoţionant – în care, cu lux de amănunte, ne explică totul despre el şi despre rolul şi misiunea lui – pe care am avut bucuria de a-l viziona. Acest film este fascinant. Îl recomand cu toată inima. Este un model despre cum şi ce vom deveni, cândva.

Nu putem vorbi despre Drunvalo, fără să menţionăm cele patru cărţi ale sale: Secretul străvechi al Florii Vieţii (în două volume), Spaţiul Sacru al Inimii şi Şarpele de Lumină ― cea mai recentă dintre ele. Aceste remarcabile lucrări au fost publicate în 29 de limbi şi vândute în peste 100 de ţări din întreaga lume – potrivit datelor publicate pe site-ul său. Drunvalo susţine şi revista internaţională, în format electronic, cu peste un milion de cititori pe an, numită Spiritul lui Maat: http://www.spiritofmaat.com

Orice om a păşit, oricât de timid, în spaţiul preocupărilor spirituale, nu se poate să nu-l fi cunoscut, într-un fel sau altul, pe acest mesager al iubirii Divine, nu numai prin intermediul scrierilor sale ― cărţi, articole, interviuri, comunicări ― dar şi cu ajutorul televiziunilor, al internetului, al revistelor şi ziarelor de pretutindeni, sau, aşa cum ne-a obişnuit în ultimul timp, prin intermediul mesajelor video sau audio, puse în mod gratuit, la dispoziţia omenirii.

Prin tot ceea ce face, Drunvalo ajută oamenii să-şi înţeleagă conexiunea lor intimă cu Dumnezeu. Mesajul pe care îl transmite, în aceste vremuri speciale pe care le trăim, este simplu, dar încă greu de împlinit: „reamintiţi-vă”, „trăiţi şi creaţi din energia iubirii, din Micul Spaţiu al inimii, de acolo de unde este sursa întregii Creaţii”.

Până nu trăieşti, măcar şi pentru o clipă, autentic şi profund, experienţa conectării cu Micul Spaţiu, întreaga informaţie pe care Dunvalo ne-o aduce, rămâne la nivelul minţii: înţelegem, credem, dar nu ştim cum să o facem, nu trăim în această stare. Să te uneşti cu Esenţa ta Divină, să fii co-creator, rămâne încă un vis al omenirii. Dar visul va deveni realitate. Întrebarea firească este: ne putem depăşi, oare, această stare, în care mintea duală ne conduce încă, viaţa? Putem aduce acest vis măreţ, în viaţa noastră? Putem ajunge să co-creăm din energia iubirii? Răspunsul este, evident, DA! Tot ceea ce avem de făcut este să exersăm, astfel încât să ne reamintim. Aceasta cunoaştere se află în ADN-ul nostru, aşa că nu avem ce învăţa, ci trebuie doar să ne reamintim. Dar, pentru a declanşa acest uimitor proces de reamintire, este imperios necesar să ieşim din energia fricii şi să aducem în noi, din nou, Virtuţile Divine şi valorile cosmoetice.

În loc de orice altceva, aş vrea să adresez un cuvânt de recunoştinţă acestui mare maestru al lumii contemporane. Am stat lângă el – nu atât cât aş fi vrut, evident – am învăţat de la el şi mă simt fericită, împlinită şi onorată pentru faptul că ghizii mei m-au condus prin viaţă, astfel încât să ajung astăzi să port mesajul lui Drunvalo, către cei ce vin spre mine. Pentru mine – şi sper că şi pentru ceilalţi profesori acreditaţi ai Şcolii Reamintirii/Aducerii aminte – acest lucru mă motivează, îmi stimulează creativitatea şi mă ajută să fiu tot mai profund implicată în mişcarea de a servi, de a fi în slujba celorlalţi ― dar cel mai provocator este faptul că mă aşează faţă în faţă cu mine însămi, că mă determină să învăţ ce înseamnă responsabilitate – faţă de mine şi faţă de cei cu care relaţionez, în orice mod.

Ştim deja că Drunvalo a adunat – sub îndrumarea directă a Maeştrilor Înălţaţi – munca şi experienţa sa de o viaţă şi a aşezat-o într-o structură nouă, pe care a numit-o Şcoala Reamintirii/Aducerii aminte, în cadrul căreia a creat o mişcare globală, intitulată Trezirea Inimii Iluminate. Pentru a-şi pune în aplicare acest măreţ proiect, Drunvalo a instruit până acum două serii de profesori, din 47 de ţări, aflate pe toate continentele. Acum, învăţăturile sale sunt predate în toate limbile importante ale globului. Faptul că a pregătit profesori care sa predea aceste învăţături, că a sintetizat întreaga sa cunoaştere şi a oferit-o celor ce caută drumul spre esenţa lor Divină, va conduce cu siguranţă omenirea, spre un alt nivel de conştiinţă.

Deşi mă repet, voi spune totuşi, încă o dată, că a adera la acest mod de a fi şi de a gândi înseamnă pentru noi toţi ― profesori şi studenţi, deopotrivă ― o imensă responsabilitate şi un alt mod de a fiinţa. Nu cu poveşti izvorâte din minte, putem cuceri Împărăţia Cerurilor. Este nevoie de atitudini şi valori noi, în deplină concordanţă şi armonie cu Universul. Omul nou, omul de Lumină, este pe cale să se nască. Mama Pământ îşi urmează planul ― şi, dacă chiar vrem, o putem urma.

La secţiunea Drunvalo a acestui site, pe pagina MerKaBa inimii, veţi găsi cel mai recent şi mai important mesaj a lui Drunvalo. Citiţi-l cu multă atenţie. Deschideţi-vă inimile şi căutaţi şi dincolo de cuvinte rostite. Nu subestimaţi inteligenţa orgoliului şi a tiparelor gândirii limitative, care o să spună, poate, că nu este aşa. Încercaţi să aflaţi adevărul, din experienţă proprie. Acordaţi-va aceasta şansă.

Site-ul va oferă o colecţie importantă a mesajelor lui Drunvalo. Chiar daca unele dintre ele sunt mai vechi, nu si-au pierdut actualitatea. Desigur, atenţia noastră este acum îndreptată spre cele noi şi în special pe cele din acest an. Va asiguram că vor fi traduse şi postate toate mesajele sale viitoare, indiferent de suportul pe care sunt transmise.

FIE CA MUNCA NOASTRĂ SI A ECHIPEI DE VOLUNTARI CARE SE OCUPA DE TRADUCERI SA VA FIE DE FOLOS.

www.drunvalo.net

Gregg Braden PDF
Download