Arborele cosmic –

calatorie initiatica in cele Noua Dimensiuni

Facilitator: Elena Cocis

Program:
– Vineri – orele 17 – 20
– Sâmbăta si Duminica: orele 10 – 19 (cu pauze mici de masa)

Taxa de participare: 450 Ron

Inscrieri: Elena Cocis – mail: elenacocis@yahoo.com

Acest workshop se bazeaza pe cunoasterea si indrumarea Barbarei Hand Clow – asa cum este ea prezentata in cartea “Alchimia celor 9 Dimensiuni” – dar este abordat dintr-o perspectiva care-si propune sa unifice diferite curente si scoli esoterice a caror invatatura este potrivita cu energia timpului ce il traim si care ne vorbesc despre constiinta si eliberarea de tipare si credinte limitative.

Cu ocazia activarii Dimensiunii a cincea, cea in care ne pregatim sa pasim, se va lucra in mod special cu tehnici si metode care pregatesc studentii pentru deschiderea inimii.

Pentru a facilita echilibrarea emisferelor cerebrale si a obtine o stare de relaxare necesara extinderii constiintei, meditatiile conduse vor avea ca suport sonor piese muzicale ce contin semnale HemiSync (tehnologie creata si promovata de Institutul Monroe).

Seminarul are un continut preponderent practic, care se bazeaza pe experimentul personal al fiecarui participant in timpul stagiului de meditatie.

In acest curs vom lucra in stari profunde de meditatiie, ceea ce presupune ca participantii sa aiba cunostintie si experientie in acest sens. Cei care isi doresc acest curs dar nu au exercitiul meditatiei pot fi ajutati, daca solicita asta, prin intermediul altor programe.

Este bine de stiut ca pentru a va asigura o pozitie comoda a corpului, imbracamintea trebuie sa fie adecvata si sa aveti esarfe sau ochelari speciali pentru a va izola de lumina. Majoritatea timpului vom experimenta, vom lucra, vom calatori. Teoria este in carte – care nu trebuie neaparat citita inainte, desi nu ar strica. Este bine si sa fiti putin surprinsi de experienta, sa lasam mintea deoparte si sa nu avem asteptari.

Cateva cuvinte despre curs.

Lumea fascinanta a calatoriilor in cele 9 Dimensiuni nu poate fi prezentata in cateva cuvinte, fara sa cazi in ridicol. Cartea Barbarei Hand Clow, Alchimia celor noua dimensiuni, ne poarta in fiecare dintre cele nouă dimensiuni ale Universului, explicand pe larg si pe intelesul tuturor cum putem constientiza legatura noastra fireasca cu aceste taramuri. Daca parcurgem cu ochii sufletului aceasta carte, gasim multe explicatii care ne fac sa intelegem cum, in timpul calatoriei sufletului nostru pana in acum, ne-am pierdut multi-dimensionalitatea.

Abilitatea noastra de a accesa constiinta multidimensionala va fi o aptitudine fundamentala si necesara pentru a supravitui, pentru a ne adapta la noua linie de timp pe care ne-am ales-o.

In prezent, lumea pare a fi guvernata de Teoria Haosului – cea care analizeaza modul in care sistemele se prabusesc. Mesajele de la Hatori, prin Tom Kenyon, ne vorbesc despre Nodurile de Haos si despre oportunitatea de a putea sari intr-o alta linie de timp, in aceasta perioada. Constientizarea celor Noua Dimensiuni si activarile care au loc in timpul acestui proces, ne ajuta sa facem fata acestor timpuri si, mai ales, sa recunoastem vibratiile acestor linii de timp, astfel incat sa putem alege in mod constient viata pe care ne-o dorim.

Intensificarea Nodurilor de Haos și dezmembrarea realității 3D

Conform cercetarilor stiintifice, dar si in perfect acord cu stiintele esoterice, centrul Pamantului (1D) este un imens cristal al nucleului de fier. Dimensiunea a doua (2D) este spatiul dintre cristalul nucleului de fier si scoarta – mantaua Pamantului. Dimensiunea a doua este mult mai densa decat 3D, suprafata Planetei. Noi suntem in stare solida in 3D, in timp ce 4D – taramul colectiv al gandurilor si sentimentelor ce emana de la toate fiintele vii – reprezinta puntea dintre lumea fizica si lumile nevazute. Dimensiunile urmatoare, de la a cincea pana la a noua (5D 9D) sunt dimensiuni celeste.

Pe masura ce ne indreptam spre dimensiuni mai inalte – ca, de pilda, sa fii centrat in inima (pentru a rezona cu 5D, dimensiunea iubirii neconditionate) sau sa existi in geometria sacra (6D) – urcand pe axa verticala, simtim fiecare dimensiune ca fiind mai putin densa, mai extinsa, mai complexa si mai greu de explicat in cuvinte. Ca sa ne deplasam spre dimensiunile mai inalte (4D-9D), noi, oamenii, trebuie sa ne extindem campul constiintei, mai mult si tot mai mult, iar ca sa calatorim in dimensiunile mai joase 1D-2D) trebuie sa ne refacem legaturile cu Mama Pamant si sa ne amintim cum sa onoram viata din marele laborator (lumea elementalilor) ce se afla sub scoarta Pamantului.

Barbara Hand Clow ne spune ca Initierile/acordajele/activările, care au loc în timpul acestei sesiuni, ne ajuta in aspectele cele mai profunde ale vietii noastre de zi cu zi, dar si în intelegerea timpului pe care il parcurgem.

Cursantii care cauta contactul cu lumea spirituala, il obtin; cei ce doresc imbunatatirea aspectelor din viata de zi cu zi, gasesc răspunsuri la multe întrebari si pot aduce schimbarea dorita, in mod constient; altii descopera metode noi de a transforma credintele limitative, pentru ca dimensiunea a opta (8D) ne invata cum sa traim impecabil si cosmoetic in lumea materiala…, iar beneficiile acestei cunoasteri, in mod evident, nu se opresc aici.

La inceput, a fost extraordinar sa intelegem cum sisteme stelare indepartate – Pleiadele in dimensiunea a cincea (5D); Sirius in dimensiunea a sasea (6D); Andromeda in dimensiunea a saptea (7D); Orion in dimensiunea a opta(8D) si Calea Lactee in dimensiunea a noua (9D) – ne pot influenta, informa cu adevarat, aici pe Pamant. Poate ca din acest motiv stramosii nostri credeau ca stelele aveau constiinta si erau detinatoarele legendelor si miturilor lor.

Acum, a venit timpul sa facem un pas decisiv spre un alt nivel de cunoastere, sa stergem din memoria noastra celulara credintele limitative si sa ne deschidem spre Esenta noastra Divina, sa ne recunoastem multi-dimensionalitatea si multi-existentialitatea, sa cooperam constient cu întreg Universul. Este momentul sa intelegem la o alta scara ce semnifica cuvantul/sintagma “Ierahie Divină” – care nu are nimic in comun cu subordonarea, ci cu un alt nivel de vibratie – şi ce înseamnă Înălţare, evolutie spirituala, conectivitate si cooperare, ce intelegem prin Unime si care este drumul spre asemenea stari de constiita.

În continuare, va ofer un citat din cartea “Alchimia celor noua Dimensiuni” – de Barbara Hand Clow, publicata de Editura For You, care sper sa demonstreze cat de folositoare ne este intelepciunea sa, in vremurile pe care le traim.

“Dimensiunea a cincea (5D) este un taram al Luminii, ce se centreaza in inima umana si care se afla in rezonanta cu fiintele si plantele de pe Pamant. In ce i priveste pe oameni, frecventa vibrationala a Luminii se numeste samadhi, experienta omeneasca ce poate fi inteleasa, a comuniunii cu Divinitatea.

……. sistemul nostru solar este trezit de o banda de Lumina – Centura Fotonica – care schimba atmosfera Pamantului. In aceste vremuri, in care Calendarul Mayas orchestreaza trezirea Pamantului, Pi se acordeaza cu sistemul nostru solar si ne aduc la zi cu ultimele noutati de pe Alcyone, de parca misterioasa spirala stelara ar constitui un sistem de comunicare. Pentru ca eu sunt unul dintre receptorii „Stirilor din Pleiade”, am descoperit ca Centura Fotonica capata inteles, in lumina unora dintre descoperirile mecanicii cuantice (MC).

Conform MC, fotonii se scindeaza in perechi si se deplaseaza independent prin univers, dar continua sa aiba capacitatea de a comunica intre ei, oricat de departe s ar deplasa. Fotonii sunt oarecum constienti. Aceasta trezire produsa de razele gama de mare intensitate, in mod cert intensifica banda de frecvente din mintea noastra. Razele gama reprezinta energia cu cea mai inalta magnitudine pe care o cunoastem, ceea ce inseamna ca discutam intr adevar de constiinta in sine, ….. iar eu presimt ca gemenii fotonilor de pe Pamant, care se afla in regiunile de inalta frecventa – cum ar fi gaurile negre – comunica intens cu perechile lor de pe Pamant.

Pi afirma ca exploziile de raze gama ii fac pe oameni sa devina clarvazatori si, totodata, constienti, in mod simultan, in toate cele noua dimensiuni. …..

Pleiadienii spun ca au venit in dimensiunea noastra, ca sa ne inspire sa devenim maestri ai iubirii.
Iubirea stimuleaza viata biologica – inteligenta inimii, o forta mai mareata decat mintea noastra, care este doar un ecran ce interpreteaza frecventele. Suntem incurajati sa ne golim mintea atunci cand meditam, pentru a evita ceea ce ne distrage atentia. Atunci cand ne lasam gandurile sa dispara, curgem intr un labirint launtric si intunecat, alcatuit din carari ce duc spre inima noastra. Spre deosebire de 4D, in 5D nu exista polarizare. Gandul calatoreste mai iute decat lumina – insa iubirea calatoreste si mai iute decat gandul. Ea ne face capabili sa ne recunoastem sufletul pereche, sau fiintele marete ce vin pe Pamant ca sa raspandeasca Lumina de inalta frecventa, cum ar fi Christos, Buddha si Mohamed. Aceasta Lumina vibreaza de imanenta Divina, iar reactia noastra la ea se numeste stare de Gratie.

Dupa cum spun pleiadienii, Pamantul este laboratorul lui Alcyone – iar Alcyone este biblioteca Pamantului. Atat Programul Pleiadian, cat si aceasta carte reprezinta arhive din Biblioteca de pe Alcyone. O cultura sacra si noua – biologia armonioasa – este insamantata in Calea Lactee, acum, cand sistemul nostru solar a revenit intr o locatie cheie pe orbita lui din jurul Galaxiei.

Pe vremea cand sistemul solar se afla in aceeasi locatie – acum 225, pana la 250 de milioane de ani in urma – Pamantul (pentru ca detine in campul sau noua dimensiuni) a fost ales sa fie laboratorul in care se va dezvolta viata biologica pentru Calea Lactee. Pi spun ca noua biologie a Pamantului va fi raspandita in Galaxie, pe 21 decembrie 2012, asemenea unei papadii ce si imprastie filamentele cristaline in adierea vantului. Numai acea viata care vibreaza in toate cele noua dimensiuni va fi transmisa catre stele.
Insamantarea Galaxiei va fi o eliberare extatica pentru Pamant, asemenea lui Shiva care danseaza cu Pamantul, prin Galaxie. Multele incercari pamantesti prin care trec oamenii, ii pregatesc sa onoreze legile biologice galactice. De exemplu, ceea ce fac geneticienii cu ADN ul demonstreaza daca ei onoreaza, sau nu, viata.

In Calea Lactee, Divinitatea a intrat in dimensiunea noastra mai intai prin intermediul sunetului – si si de aceea se spune in Biblie „La inceput a fost Cuvantul”. Legile armonieireprezinta o stiinta spirituala, care este mai importanta decat stiinta materialista. Aceste legi constituie fundamentul acestei carti, pentru ca stiinta materialista nu va explica – sau nu va intelege niciodata – cele cinci dimensiuni mai inalte. Stiinta materialista explica foarte bine lumea fizica si cerceteaza extraordinar de bine, multi factori din natura, ce apartin, in realitate, dimensiunilor mai inalte.”

Va asteptam cu drag.