Workshop ATIH – MerKaBa inimii
11/04/2019
Lauren Gorgo – 26 ian. 2020, Raport
30/01/2020
Show all

Lauren Gorgo – Raport 5D – ianuarie 2020

Dragi prieteni,

Vă aduc o veste care sper să vă bucure. Pe tot parcursul acestui an veți primi Rapoartele Noului Pământ de la Lauren Gorgo.

Vă recomand să le studiați cu atenție. Conțin informații deosebit de prețioase.

2020: Marea dezvăluire

Lauren, 30 decembrie 2019, Rapoartele Noului Pământ

 

Oficial vorbind, ne aflăm în culoarul către Noul Pământ ce s-a deschis de Crăciun cu o foarte combustibilă eclipsă de Soare. Întreaga „lovitură 1-2-3 dată în ultimul moment, ce s-a încheiat în Boxing Day” [cum e numită a doua zi după Crăciun, ziua de 26 decembrie, sărbătorită doar în câteva țări, în principal cele legate istoric de Regatul Unit (cum ar fi Canada, Australia, Africa de Sud și Noua Zeelandă) și în unele țări din Europa. Sărbătoarea nu are nicio legătură cu boxul, ci se referă la tradiția de a oferi cutii (box-es în engleză la plural) cu cadouri de Crăciun comercianților și angajaților. N.t.]

NU a dezamăgit, ajungând să fie un adevărat KO pentru tiparul uman inferior, după o ultimă confruntare cu povestea persecuției/rana crucificării. De fapt, intervalul de la solstițiu până la eclipsa de Crăciun a fost o perioadă cu adevărat dramatică de a Cunoaște cine suntem la modul REAL, trebuind însă să ne menținem fermi pe poziție, ancorați în acest Adevăr pe durata a ceea ce se poate să fi fost sau nu o vacanță de aruncare a balastului în ultimul moment, în timp ce trecem cu greutate ceea ce a mai rămas din acea cămilă uriașă prin urechea minusculă a acului.

În unele cazuri, acest proces de eliberare finală a însemnat să stăm perfect nemișcați, pe deplin atenți la acea forță opusă inferioară (sub TOATE formele ei) având o perspectivă mai înaltă… fără a reacționa la ea pentru ultima dată, fără a alimenta cu vreo forță vitală acele dinamici, știind că le-am depășit… dar și știind că avem de dus la bun sfârșit aceste încheieri în planul fizic.

Dacă încă vă luptați cu aceste dinamici vechi, să știți că 1) tocmai ardem ce a mai rămas dintr-un deceniu de reziduuri karmice și că 2) perioada de acum până la eclipsa de Lună din 10 ianuarie reprezintă o ultimă chemare la a trece prin ființa voastră un pieptăn cu dinți fini care să desfacă orice noduri rămase ce vă țin legați de cauzalitate. Este o perioadă favorabilă în care să ne eliberăm complet de falsa identitate, să renunțăm la îndoieli, frici, limitări, absolut tot ce nu este autentic/IUBIRE trebuind să dispară. Ne aflăm chiar la final, când lucrurile ni se pot părea cel mai anevoioase din cauză că suntem foarte epuizați (mental, emoțional și fizic), dar trebuie să încheiem ultima parte a cursei acestui an 2000 într-o manieră energică. Fie că depășim aceste ultime obstacole mergând, alergând sau târându-ne, nu e momentul să ne lăsăm păgubași.

2020 este stadiul inițial către tărămurile cerești… primii pași neșovăielnici în calitate de stăpâni ai propriei soarte.

Realitatea REALĂ se pregătește de dezvăluire, ceea ce înseamnă că nu ne mai putem crampona de nimic din „acea” lume (a separării) deoarece intrăm în ciclul unei vieți cu totul noi (de schimbare a programelor realității), unificați ca UNU. Procesul de disoluție a fost o acțiune atotcuprinzătoare, dar ni se cere/suntem împinși (cu orice preț) să ne aliniem toate nivelurile ființei cu linia temporală a Noului Pământ, dat fiind că este necesar să fim total pregătiți să ne primim modelele noii misiuni proprii la începutul anului 2020.

Acest culoar al eclipsei în care ne aflăm facilitează această trecere spre Grădină, spre Tărâmurile Nirvanice, spre Pământul Făgăduinței… ducându-ne de la ADN-ul latent al modelului (fals al) omului inferior, de cealaltă parte a podului de curcubeu prin intermediul tuturor portalurilor triple ale trinității ce au culminat cu încheierea multor cicluri pe toată durata lunii. Iau sfârșit foarte multe linii temporale multidimensionale, ce se unesc în clipa de față în punctul zero, aducându-ne prin acest portal la o realitate cu totul nouă în care misiunile noastre (dintâi) sunt încheiate → am terminat cu facilitarea purificărilor liniei temporale pentru planetă.

Cei care arată drumul au dus cât mai mulți oameni posibil „peste (podul de) curcubeu”, iar acum revenim în spirală la punctul zero, încheind ciclurile timpului și „ridicându-ne podul basculant” pentru noul an/noul ciclu/noul deceniu/Noul Pământ. Și nu numai că încheiem numeroase linii temporale, dar și creăm unele noi-nouțe care nu le-au fost accesibile maselor până acum… căi cu totul noi pe care să le urmeze omenirea și care îi scot pe oameni din sclavie conducându-i la mântuire adevărată.

2020 este un an de vibrație universală 4, de construire a fundației din care se va dezvălui un Adevăr mult mai înalt… adevărul gol-goluț despre divinitatea noastră înnăscută. Patru este un număr deosebit de puternic în privința schimbării fizice… va fi un an fără restricții în care sufletul întâlnește corpul, spiritul întâlnește materia, Cerul întâlnește Pământul. În creștinism 3 simbolizează cerul, iar 4 reprezintă trupul. În filosofia chineză 4 e numărul Pământului. În hinduism 4 înseamnă totalitate → semnificația/scopul vieții este împătrit. Potrivit lui Pitagora, 4 reprezintă perfecțiune.

2019 (an de vibrație universală 3) a avut o energetică masculină în care Copilul Divin a fost revelat prin triangulare (Sfânta Treime). În 2020, sub acțiunea unei energetice feminine, Sfânta Treime (a lui DUMNEZEU) ia formă. (În numerologie patru e numărul materiei… reprezentând cele 4 anotimpuri, 4 elemente, 4 direcții și cele 4 laturi ale cubului.) Acesta e anul în care începem să implementăm structurile/sistemele noii trialități, necesare să o susțină pe Forța Feminină DIVINĂ (a Mamei) să conducă… stabilirea unei traiectorii cu totul noi în vederea eliberării finale a omenirii în 2021 (an de vibrație universală 5 → LIBERtate).

Și, de bună seamă, demararea acestui an de re-formă și re-structurare pentru a se linia cu traiectoria mai înaltă o constituie vestita conjuncție Saturn-Pluto (în Capricorn) din 12 ianuarie, la două zile după eclipsa de Lună din Rac de pe 10 ianuarie. Cu această eclipsă în semnul „mamei” arhetipale, urmată de hotărârea lui Pluto de a transforma (învia) structurile din societate (Saturn) pentru ca ele să se alinieze cu legea și cu ordinea universale, superioare, sub conducerea „tatălui” arhetipal (Soarele din Capricorn), e posibil să fim martori la o deteriorare extrem de accelerată a fundației (vechi) omenirii.

Această destrămare inevitabilă și continuă va dezvălui foarte multe lucruri, servind ca ultim apel adresat omenirii, călăuzindu-i/rugându-i/forțându-i pe toți cei capabili să de desprindă din matricea sclaviei și să-și redirecționeze autoritatea spre interior… să se reconecteze cu Adevărata Sursă a puterii lor, reclamându-și în final guvernarea propriei vieți.

Portal final de încheiere

Portalul din 12 decembrie până la solstițiul din 22 decembrie a fost un portal de finalizare deosebit de intens, dar extrem de productiv (și final)… la repercusiunile căruia încă asistăm, pe măsură ce continuăm să punem punct vieții noastre în dualitate și să integrăm efectele eclipsei de Soare care ne-a reinițializat sistemul de operare spre a se alinia cu „coordonatele corecte”… cele care nu urmează căile (anorganice) rezultate din rana separării.

În timp ce treceam prin chinurile facerii, am tot auzit că această perioadă e definită drept „momentul apoteozei” noastre, care a însemnat un heirup final… dezrădăcinarea și eliminarea programelor de înrobire/victimizare cel mai adânc încastrate (și poate chiar ascunse) din noi. Această purificare servește la destrămarea tiparului 3D/distorsionat și a fost accelerată de încheierea tuturor liniilor temporale ale înălțării, ce a constituit punctul culminant al acestor 12 luni, astfel ca să ne unim deplin cu modelul 12D.

Cu siguranță că nu a fost o experiență pasivă, prin aceea că pe durata întregii luni a fost necesar să interacționăm activ cu liniile temporale mai înalte în timp ce am rămas în permanență conștienți în cele inferioare… în timp ce ne-au fost prezentate simultan și în repetate rânduri puncte de alegere, alegând a) dacă suntem sau nu dispuși să RENUNȚĂM la absolut tot ce apărea și nu era aliniat cu binele nostru suprem/traiectoria noastră superioară și să răspundem cu neutralitate/IUBIRE… sau b) dacă suntem încă tentați să credem în iluzia pe care deja am interpretat-o în milioane de moduri diferite, fiecare ducând în aceeași fundătură… și să reacționăm la ea.

Acea iluzie constă în orice convingeri depășite/expirate, gânduri (de limitare) bazate pe frică și/sau o proastă gestionare a sentimentelor legate de ceea ce ne diminuează lumina. Acestea sunt mecanismele implantului ce ne-au fost prezentate tuturor, cerându-ne să le înțelegem pentru o ultimă oară adevărata natură… să aducem o mult necesară IUBIRE unor sentimente foarte puternice de natură opusă.

Așa că da, luna decembrie s-a numit categoric EPURARE → tiparul karmic… ce a inclus și o rundă de detoxifiere fizică extinsă. Pe măsură ce celulele înlătură toate programele (din ADN) expirate care conțin miasma noastră antică, corpul elimină foarte multe toxine pentru a ne curăța canalele, ca pregătire pentru lumina nouă din 2020.

Să sperăm că ați fost blânzi cu voi… această „apoteoză”, acest „portal final de încheire” ne-a adus autoritatea la un nivel cu totul întrupat, acesta fiind clar și scopul, retrospectiv privind.

Dezvăluirea cea mare

Eclipsa de Soare de la Crăciun a constituit un alt punct final definitoriu pentru cei care se mută în tărâmurile Noului Pământ. Ea a adus un alt nivel de eliberare de tiparul înrobirii, pentru unii asta a însemnat tăierea ultimei corzi în timp ce cădea ghilotina pentru a ne desprinde pentru TOTDEAUNA de acea realitate fără suflet. De atunci, această reinițializare a conștiinței masculine ne cheamă spre noi alegeri și acțiuni, să dizolvăm tiparele și obiceiurile vechi pentru a ne redirecționa toată energia/atenția spre liniile temporale mai înalte.

Și… ca urmare a acestui punct de tranziție… aflu că acum mulți pot începe să-și conștientizeze primul dintre Sinele și identitățile autentice, în intervalul rămas din culoarul acestei eclipse, pe măsură ce pășim în noul an, al Marii Dezvăluiri.

Este o perioadă revelatorie, ce vă va conduce pe durata Perioadei Sfinte și în continuare la ceea ce noi am numi „marea dezvăluire”.

Când spunem „marea dezvăluire” ne referim la revelarea Adevărului esenței voastre, așa cum v-ați încarnat inițial… înaintea începutului sau a moștenirii șablonizării karmice care vi s-a activat în ADN pe măsură ce v-ați maturizat.

Mai exact, mi se spune că la finalul culoarului eclipsei ne vom întâlni/uni cu identitatea suprasufletului nostru (Sinele nostru cel mai Real), ca precursoare a „experienței vieții înălțate”. Din raportul lunii decembrie:

Este captivant să mai aflu că, pe măsură ce facem tranziția în acest spațiu nou, mulți dintre noi se vor reuni cu aspecte noi/străvechi ale Sinelui, ca pregătire pentru „experiența vieții înălțate”.

Identitatea suprasufletului este identitatea de grup pe care o împărțim cu tribul nostru monadic. Din câte înțeleg, tribul nostru monadic constă din toate celelalte „sine” ale noastre încarnate pe multiple linii temporale (trecut, prezent, viitor)… așa că atunci când ne întâlnim cu identitatea supra-sufletului, ne întâlnim în esență cu Sinele nostru REAL (nefragmentat).

Acesta este EU-l care a creat fiecare nivel, aspect, diviziune a voastră în scopul trăirii experienței fizice într-o formă. De aici, Sinele multidimensional.

NOTĂ: Categoric că aici îmi vine în minte Ofiucus, prin aceea că al 13-lea semn/supra-strat este definit drept „plenitudinea zodiacului din care s-au fragmentat toate semnele individualizate”… guvernatorul tuturor semnelor zodiacale, dacă vreți. În mod similar, supra-sufletul constituie plenitudinea sufletului nostru, guvernatorul tuturor sub-eurilor noastre… despre care aflu că e alcătuit din 12 identități sufletești, fiecare din ele creând 12 identități de încarnare. În arhitectura lui DUMNEZEU, această structură subdivizionară (12×12) a complexului suprasufletului îi permite fiecărui suprasuflet individual să aibă multiple suflete și sub-euri.

Un lucru important de înțeles în acest moment este acela că veniți în contact, vă reuniți dacă vreți, cu TOATE celelalte (sub)niveluri ale sinelui ce vă alcătuiesc EU-l întreg.

Asta înseamnă că natura voastră multidimensională va începe să se exprime într-o formă singulară, așa că dorim să dezvoltăm acest subiect…

Singularitate multidimensională

Legat de asta, primul lucru ce mi-a fost transmis clar și răspicat este acela că ne aflăm abia în pragul, abia la începutul experienței acestei vieți cu totul noi și că vor fi MULTE de descoperit în zilele, lunile și chiar deceniile care vin din cadrul experienței încarnării noastre pe Noul Pământ… că acesta e abia începutul a ceea ce s-ar numi „răsplata” (dharma) noastră.

Ca urmare a unei diversități atât de vaste a experienței vieții, sunt foarte multe de descoperit, atât în lumea aceasta cât și în afara ei, încât dorim să precizăm că ceea ce apare acum este doar vârful aisbergului și că de-acum înainte experiențele voastre se vor înmulți exponențial.

În acest sens, abia începeți din nou, luând-o de la capăt într-un sens real, de la începutul eului Real… fără programe de interferență… așa că dorim să începem împreună această călătorie, cu piciorul drept.

Și anume, vă dorim un început nou și autentic în 2020... pornind de la nivelul de bază.

Asta înseamnă că fiecare dintre voi care începe să coopereze cu identitatea suprasufletului său, cu Sinele lui Real în care ea îi este cunoscută, va începe noul an pe un nivel egal cu Planul său (divin) Original.

A face asta, a o lua de la capăt, înseamnă a o face la modul propriu și în toate sensurile cuvântului. Noul nostru început acum, în viața aceasta… prin intermediul singularității multidimensionale… schimbă orice altă experiență de încarnare, orice altă linie temporală, pentru a se adapta noii traiectorii care este (și a fost întotdeauna) Planul nostru Original pentru Evoluția Pământului și pentru numeroasele noastre vieți diverse trăite pe el.

Pe măsură ce ne unim cu identitatea suprasufletului propriu, înțelegem din ce în ce mai bine în ce măsură încarnarea noastră (ca semințe stelare) în dualitate a fost iluzorie… chiar un șiretlic. Pe măsură ce dizolvăm ce a mai rămas din șablonizarea karmică, totul devine foarte clar datorită „marii dezvăluiri” și suntem în sfârșit capabili să vedem (cu viziunea lui 2020 ) FOARTE MULT din ceea ce ne-a fost ascuns… probabil pentru protecția și siguranța noastră. Pe măsură ce revenim la modelul original din Planul nostru Original, ne reconectăm visceral cu Autenticitatea noastră care ne permite în sfârșit să simțim și, prin urmare, să înlăturăm mantia falsă a „deghizării” noastre umane 3D.

Ca atare, aflu că mulți urmează să „treacă printr-o perioadă favorabilă în care identitatea falsă va fi izolată definitiv… adică tiparul/programele artificiale ce s-au derulat pentru a ne încarna „sub acoperire” într-un sens, pentru a face lucrarea lui DUMNEZEU.

Acest tipar artificial este un tipar cu care fiecare dintre noi a fost de acord, prin legământ, în scopul de a „a nu ieși în evidență” în timp ce însămânțam pământul cu lumina autentică a lui DUMNEZEU. Programarea artificială a fost implementată cu mult timp înainte, dar, prin capacitatea noastră uimitoare de a rămâne în misiune, efectiv am alterat cursul trecutului și al viitorului, astfel că totul se aliniază cu acest moment ACUM de pe Pământ.

Este o acțiune mult mai importantă decât am putea descrie în cuvinte, dar ceea ce putem transmite este înțelegerea faptului că Sinele vostru multidimensional se pregătește acum pentru dezvăluire.

Această revelare a Sinelui înseamnă atât o conexiune cu TOTALITATEA voastră, cu fiecare aspect al sinelui și cu fiecare experiență de viață pe care ați avut-o vreodată, cât și o conexiune mai profundă cu eul uman, cu sinele individualizat din experiența acestei vieți, care se află aici pentru a vă eleva întreg complexul suprasufletului.

A ne exprima natura multidimensională într-o formă singulară înseamnă a ne uni experiența vieții umane cu experiența monadică. Suprasufletul este puntea, omul din mijloc ca să spunem așa, prin aceea că el conține atât atributele Sinelui nostru în calitate de DUMNEZEU (scânteia noastră DUMNEZEIască), cât și TOATE experiențele de reîncarnare utilizate de sub-eurile noastre pentru a face să evolueze această planetă ca întreg.

Fuziunea cu suprasufletul constituie o parte importantă a procesului de înălțare planetară… este puntea ce duce spre Acasă în timp ce vă aflați încă pe pământ.

Ea înseamnă să fii un aspect viu al lui DUMNEZEU în formă fizică, având cunoașterea și aptitudinile la care de obicei aveți acces de cealaltă parte a vălului… ceea ce înainte de întrupare numeați „Acasă”.

Prin urmare, aflu că până la sfârșitul culoarului acestei eclipse care duce spre Noul Pământ, ne vom întâlni cu multe părți din noi înȘine ce ni se pot părea simultan foarte normale, precum și foarte noi. În realitate, noutatea o reprezintă reîntoarcerea la natura noastră autentică… natură cu care de obicei ne-am identificat în afara vehicului nostru fizic… numai că ea ne devine accesibilă în formă → din interiorul unui corp, pe Pământ.

Cu alte cuvinte, intrăm în esență  în „viața de apoi”… viața după moarte… dar în timp ce suntem (fizic) vii.

Această întoarcere acasă este o întoarcere Acasă la voi înȘivă, pe Pământ, și este o experiență fără seamăn.

Pentru că veți ajunge să cunoașteți, să reveniți la toate acele părți ale voastre pe care le-ați simțit mereu existând dincolo de suprafață, dar care v-au ocolit în acțiunile voastre conștiente de zi cu zi.

Aceasta e deschiderea spre tărâmurile nirvanice… voi ca fiind VOI, (supra)suflet ca și corp, spirit în calitate de materie, Cer în calitate de Pământ.

Coordonate reale

NOTĂ: Această secțiune din cadrul transmisiei a fost infuzată cu energia Elohimului, reunită cu conștiința Consiliului de Lumină Arcturian.

Fuziunea cu suprasufletul nostru va avea efect nu doar asupra noastră ca indivizi, ci va avea și un impact colectiv asupra planetei, așa că Elohim [Elohim este un substantiv la plural, cu sensul de „zeități”, „zei”, în ebraică terminația „im” fiind folosită pentru a forma pluralul substantivelor masculline. N.tr.] mi-au oferit unele perspective privind modul în care exprimarea singulară a multidimensionalității noastre ne va influența domeniul vieții proprii și Pământul în ansamblu.

În primul rând, se precizează faptul că intervalul de timp dintre solstițiu (22 decembrie) și eclipsa din noul an/Luna Plină de pe 10 ianuarie… ca urmare a eclipsei de la Crăciun care a fost prezentată drept „reinițializarea oficială a conștiinței (corpului) Christificat”… va servi în a ne elibera total de identitatea pe care am menținut-o în toți anii de până acum. (referire la → „parcurgerea unei perioade ce va izola identitatea falsă” ⇈)

Asta nu înseamnă că vom renunța la sentimentul individual de sine… nu este cazul… ci doar la părțile neautentice care au fost absorbite și/sau afirmate pentru rolul nostru din tărâmurile karmice (cauzale). Asta include o redirecționare înapoi în perioada copilăriei noastre, de fapt înaintea ei… în ciclul de gestație în care am fost concepuți și creați… când am „absorbit rețeaua șablonizării” necesară primei faze a misiunii → misiunea noastră sub acoperire pentru a înfăptui lucrarea lui DUMNEZEU.

În această redirecționare, veți întâlni coordonatele corecte, să le spunem… itinerariul care ar fi fost stabilit pentru viața voastră, dacă nu ați fi preluat șablonizarea artificială.

Aceste coordonate originale vi se vor părea foarte naturale, foarte autentice pentru cine sunteți cu adevărat.

Ele vor fi foarte logice în cele mai subtile dar și în cele mai profunde moduri.

Aceste coordonate originale ale Adevărului nostru conțin aptitudinea naturală, constituția noastră cea mai organică și, prin urmare, ne vor aduce înapoi în acele locuri din interior pe care le-am simțit, dar pe care poate că nu am avut ocazia să le transpunem în realitate de-a lungul experienței încarnării noastre de până acum. Aceste aptitudini naturale variază de la cele mai inofensive până la cele cu impact mare asupra vieții, prin aceea că ne pun pe făgașul (rețeaua) corect, astfel ca tot ceea ce se află în câmpul nostru să fie aliniat cu modelul propriu și cu traiectoria Originală a Vieții noastre.

Întreg culoarul eclipsei reprezintă o perioadă de resetare/reinițializare la coordonatele noastre Reale, motiv pentru care luna aceasta toți am fost presați să renunțăm cu totul la vechile povești și să ne aliniem cu planul nostru real (extins/evoluat). Aflu mai exact că facem în sfârșit tranziția de la modele, de la Pomul Vieții artificial la modelul Original Adam Kadmon… de la matricea falsă (a înrobirii) la Modelul Original al Pământului… de la „sclavie la suveranitate”.

Acest plan efectiv nu ne-a fost pe deplin accesibil până acum. Unii dintre noi dețin în mod conștient părți din el, alții transpun în realitate porțiuni din el, dar până acum nu ne-a fost accesibil în totalitate Planul Original. Acest lucru se schimbă acum.

Asta înseamnă că pentru aceia dintre voi care, deocamdată, sunt indeciși în privința misiunii lor… lucrurile se schimbă acum. Pentru cei care, deocamdată, sunt indeciși în privința locului în care se află… asta se schimbă acum. Pentru cei care, deocamdată, sunt indeciși în cadrul comunității și/sau parteneriatelor din viața lor… lucrurile se schimbă acum.

Alinierea cu Coordonatele voastre Reale vă pune în totalitate pe făgaș în Direcția Potrivită vouă… care vă este la fel de unică ca orice altceva.

Realizarea unui lucru de o asemenea anvergură vi se poate părea, pe moment, oarecum banală, dar în curând veți vedea că ceea ce se poate să vi se fi părut a fi „lipsit de originalitate” înflorește pe neașteptate pentru a face clară ca ziua caracteristica voastră.

Spunem acestea înțelegând că mulți dintre voi „așteaptă în misiune” cum s-ar spune, așa că dorim din nou să precizăm că exprimarea cea mai autentică, naturală a intereselor voastre umane acumulate ESTE misiunea voastră pe Pământ.

Că în experiența vieții înălțate exprimarea cea mai „normală” de sine este cea care merge cel mai departe… locul unde vă combinați natura umană cu cea divină e locul unde vă este cel mai confortabil să străluciți.

Nu prin a vă extinde în afara voastră pentru a fi ceea ce socotiți că lumea are nevoie, ci a fi ceea ce este atât de intrinsec, încât acordează cu finețe vibrația lumii, modulând fiecare notă a Adevărului autentic pentru a vă armoniza cântecul individual al sufletului cu cântecul Noului Pământ.

Iată cum veți efectua schimbări pe măsură ce intrați pe terenul Noului Pământ… nu ajutând lumea să devină „mai bună”, ci ghidând-O să devină cine ESTE cu Adevărat. 

Cum faceți asta? Fiind la nivel individual și colectiv cine sunteți VOI în mod autentic. Precum în interior, la fel și în exterior.

Iată ceea ce va apărea la intrarea în noul an, în noul deceniu, în noua linie temporală, în Noul Pământ. 2020 înseamnă deschiderea voastră spre Tărâmurile Cerești… primii voștri pași pe măsură ce începeți să mergeți neșovăielnici, ca stăpâni ai soartei voastre, ai destinului vostru Real.

Prin intermediul trupului

Aflu că există unele schimbări la care ne putem aștepta pe durata acestei perioade, pe măsură ce facem tranziția la programul realității Superioare, dar mi se cere să clarific în special faptul că cei care se pregătesc să intre în tărâmurile nirvanice fac acest lucru prin intermediul trupului → de  la rădăcină în sus.

Știm că am discutat despre asta de multe ori și chiar mai mult decât e necesar, dar este important să înțelegeți că această schimbare în conștiință nu mai are loc în afara voastră, ci este acum o experiență  foarte lăuntrică, celulară.

La asta am putea adăuga faptul că nu vă mai aflați într-un loc al separării, că unirea lumilor a avut loc în interiorul celor care trec la experiența vieții înălțate, așa că vă aducem aceste informații ca o modalitate de a vă ajuta să înțelegeți răspunsul corpului la toate aceste schimbări, de la dinamici ale modelului vechi la cele ale modelului nou.

Primul lucru ce mi-a fost prezentat l-a constituit înțelegerea faptului că ne eliberăm de componente din noi (celulele noastre) care nu mai funcționează sau nu se potrivesc cu frecvența Modelului Noului Pământ. Dinamica modelului nou este una unificată, așa că nu mai există spațiu între sinele Superior și cel inferior… această reorientare va începe să ne modifice câmpul energetic pentru a se alinia cu coordonatele Noului Pământ în maniere sesizabile.

De pildă, acum ne vom debarasa într-un ritm rapid de obiceiuri expirate… în unele cazuri, pur și simplu dintr-odată nu vom mai face lucrurile pe care poate că „le-am făcut mereu” și este necesar să fim conștienți de apariția acestei dinamici noi. Asta se datorează faptului că tiparul inferior nu mai funcționează ca hartă și coordonate ale ei, astfel că toate comportamentele expirate care nu mai servesc pur și simplu vor dispărea, se vor evapora.

Mai sunt informată că însuși corpul va trece prin unele modificări de natură fizică… că pe măsură ce începem să pășim pe terenul Noului Pământ unele dintre aspectele vechi ale formei noastre… miasma celulară, de exemplu… va începe și ea să dispară, să se evapore. Despre acest lucru am vorbit în rapoartele trecute când ne-am referit la „vindecări miraculoase”, dar este vorba mai exact despre o realiniere a energiei în direcția noului câmp morfogenetic → adică suprapunere.

Din raportul  anterior:

Modelul corpului superior, pe măsură ce acoperă ca un înveliș corpul fizic, va furniza acum harta și coordonatele pe care fizicalitatea noastre să le urmeze, să se formeze prin intermediul „noului câmp morfogenetic ce se imprimă pe formă”.  NOTĂ: Câmpurile morfogenetice sunt modele (tipare) care conțin instrucțiuni pentru formă… ele in-formează conștiința cu privire la cum să se manifeste în fizicalitate. Arhitectura acestui model de manifestare (pentru Adam Kadmon) este Pomul Vieții.

Noul câmp morfogenetic la care facem referire ESTE noul model… este modelul (Adam Kadmon) original care a fost conceput în perfecțiunea voastră.

Acest câmp (morfic) conține coordonatele formei voastre Reale și se ancorează în planul fizic pe măsură ce vă ancorați în liniile temporale ale Noului Pământ.

În timp ce Pământul începe să ridice vălul pentru a-și dezvălui natura splendidă, și fiecare suflet aliniat aflat în curs de înălțare va începe să ridice vălul pentru a-și dezvălui natura splendidă.

Acest nou nivel (de întrupare) e deja în curs de desfășurare, dar va crește, va lua avânt pe măsură ce parcurgeți culoarul spre Noul Pământ și mergeți înainte.

Pentru cei care stau pregătiți pentru a primi Sfântul Graal, aceasta va fi ușa ce se va deschide pentru a le da acces la atingerea obiectivelor lor.

Există ocazii sfințite disponibile pentru ca schimbări reale să aibă loc acum.

Despre 2020

Aud iar și iar că 2020 va fi un an al revelației… al dezvăluirii la niveluri impresionante… și cea din urmă împlinire a profeției. Că noi SUNTEM revelația, a Doua Venire, întruparea lui Christos în corp fizic… lucrurile pentru care și despre care este Cartea Revelației [Apocalipsa Sfântului Ioan. N.tr.].

Christos este înălțat/se înalță în interiorul fiecăruia dintre noi, ceea ce înseamnă că ne îndepărtăm împreună de linia temporală colectivă a răstignirii… întreaga Eră a Peștilor, de suferință… și intrăm în Epoca (de Aur a) Vărsătorului, a „învierii oficiale”.

Va fi de asemenea un an în care efectiv vom vedea „omul” din spatele cortinei, mecanismele exacte/istorice implementate pentru a abate omenirea de la cursul ei original.

Va fi un an de divulgare a Adevărului cu o asemenea precizie, încât nu le va lăsa motive de nedumerire sau îndoială celor care lucrează de decenii (vieți) în această direcție. Iar claritatea ce va apărea va fi perfect fidelă formei… pacea cristalină a Pământului REAL aflat acum în uniune cu modelul pământului „fals” va începe să se suprapună peste vechi… fiind percepută ca o „justețe uluitoare” de cei aflați de mult timp în aliniere, acei vestitori ai Edenului cu ajutorul cărora lucrurile se vor unifica pe niveluri multiple.

În acest scop, el le va aduce și multă confuzie (socoteală-pedeapsă) celor îndoctrinați în sistemele matricei inferioare, pe măsură ce starea reală a Pământului și Omenirii devine activă, iar sistemele vechi și putrezite continuă să se destrame în mare viteză… și adesea în moduri perturbatoare.

În această privință, am zice că… urmează să vină cel mai accelerat val de înălțare de până acum.

Energiile cosmice ce vor fi resimțite pe pământ nu provin doar de dincolo de pământ, ci și din cosmosul cuprins acum în fiecare suflet în curs de înălțare de PE Pământ.

Asta înseamnă că ceea ce a fost cândva o chestiune „din afara lumii” este acum în totalitate INTERNĂ, cum s-ar spune… că aceia dintre voi care au triumfat asupra cauzalității au distrus roata karmică, astfel ca oricine e pregătit să dobândească starea de autoritate are acum aptitudinea de a o face, AȘA cum s-a intenționat inițial a fi, CA drept înnăscut original.

Nu mai este permis sau posibil ca drumul vostru evolutiv individual să vă fie alterat. VOI ați eliberat omenirea din carcera damnațiunii… aducând-o de la robie la mântuire.

Asta nu înseamnă că înălțarea poate fi făcută pentru altcineva, ci că opțiunea le-a fost returnată celor care aleg să o facă.

Iată promisiunea Mamei Cosmice făcută tuturor copiilor ei iubiți… că Ea este acum Acasă, trăind în fiecare dintre voi și în Pământ în ansamblu.

Legat de asta, mi s-a mai arătat că energia kundalini personală și planetară va crește în 2020 cu mult peste standardele normale… aceasta este energia Forței Vieții pur primare de la DUMNEZEU, iar intensificarea focului sacru va servi la mistuirea a tot ceea ce nu e compatibil cu IUBIREA, în ritmuri fără precedent. Și totuși, aflu foarte exact că „flăcările iadului nu-și vor arunca furia asupra celor drepți; celor puri”. 

Asta înseamnă că toți cei care aleg IUBIREA, oricât de îndepărtați ar fi, vor fi capabili să scape de „focul purificator al damnațiunii”.

Această energie a Forței Vieții Universale atrage de asemenea și va continua să atragă foarte multe fenomene fizice pe măsură ce ni se modifică structura celulară pentru a se alinia cu ADN-ul nostru (real), ceea ce înseamnă că devin active drepturile noastre înnăscute. Mama Cosmică ne încurajează în acest proces, susținându-ne să devenim UNA cu Creatorul Sursei Primare… avem doar nevoie să facem pașii care se prezintă, dar acei pași vor deveni din ce în ce mai evidenți, zi de zi, pe măsură ce ne activăm ADN-ul DIVIN și ne este iluminată calea Christificată în fața noastră.

În această privință, am încheia cu înțelegerea faptului că pentru cei care arată calea 2020 va fi un an de stabilire pe făgașul Noului Pământ, pentru a reflecta dovada despre ceea ce este cu putință… întreg potențialul pentru cei care aleg să se alinieze cu IUBIREA.

Va fi doar începutul, dar un început Real în experiența unui tărâm cu totul nou. Tărâmul nirvanic.

Așa că vă lăsăm cu aceste ultime întrebări în zilele de pe urmă ale unei dualități muribunde: Cum arată pentru voi Raiul pe Pământ? Cum se traduce în viața voastră de zi cu zi o lume scăldată în lumina Tărâmurilor Nirvanice?

Deoarece acestea sunt întrebările foarte reale care vă atrag atenția acum. Pe măsură ce înaintați pe culoarul spre Noul Pământ și aterizați în Rai, ce anume veți crea cu Inima voastră vindecată? În moștenirea voastră în calitate de IUBIRE?

Dragi stelari înnăscuți, așteptăm răspunsul vostru la aceste întrebări, în timp  ce aduceți în plan colectiv Raiul Acasă în omenire.

Dacă Pământul E Acasă acum… ce ați face atunci din el?

 

Vă doresc fiecăruia dintre voi un An Nou Fericit în timp ce sărbătorim intrarea împreună pe tărâmurile nirvanice, întâmpinând la nivel colectiv Raiul pe Pământ!

♡,

Lauren

ThinkWithYourHEART.love  ©As LOVE, Inc. 2019 Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai