STIL DE VIAȚĂ SAVUROS

curs susținut în cadrul Ambasadei Păcii – fondată de Jasmuheen

Carolina Cociș 

– Ambasador al Păcii și Diplomat al Iubirii – 

trainer autorizat de Jasmuheen

http://www.embassyofpeace.net/romania-carolina-cocis/

Curs de 11 săptămâni

UN PROGRAM PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ ȘI COMUNICARE PERSONALĂ

CARE SCOATE CE E MAI BUN DIN NOI TOȚI!

UN STIL DE VIAȚĂ PENTRU REGENERARE, REÎNTINERIRE, RECALIBRARE ȘI RENAȘTERE!

Programul pentru un stil de viață sănătos a fost creat să vă antreneze toate nivelele ființei voastre, indiferent de cultură sau religie. Plecând de la principiile științei biocâmpurilor, acest stil de viață holistic vă îmbunătățește sănătatea, claritatea mentală și abilitățile intuitive, vă face fericiți, vă stimulează exprimarea naturii voastre Divine și vă face oameni mai altruiști și mai plini de compasiune. Cum alegem să ne petrecem timpul este cheia pentru o viață plină de iubire!

Un stil de viață holistic și echilibrat schimbă emanațiile noastre energetice și creează un tipar atractor, magnetic și natural care stimulează ieșirea la suprafață a Modelului Esenței Pure pe care fiecare dintre noi îl purtăm profund în interiorul nostru ca parte din structura Corpului de Lumină. Astfel, suntem infuzați cu focul cosmic al esenței noastre, adică cu iubire divină pură prin care ne regenerăm, ne reîntinerim, ne recalibrăm, ne renaștem, ne întregim, ne desăvârșim și ne eliberăm. Atunci când focul cosmic ca iubire divină este tiparul sau armonica noastră dominantă, intrăm ușor în fluxul energiilor din dimensiunile mai înalte și mai liniștite care se află permanent în noi și în jurul nostru.

Atunci când introducem în viața de zi cu zi acest stil de viață ne însănătoșim, dormim mai puțin, beneficiem de mai multă intuiție și claritate mentală, funcționăm mai bine în viață și avem mai mult timp la dispoziție deoarece viața curge mai armonios, cu mai puțin stres și mai multă Grație.

În esență, în afară de faptul că a fost creat să pună capăt suferinței din lume, cele 8 puncte ale Programului pentru un stil de viață savuros ne aliniază ușor cu canalul Grației. Iată un rezumat al stilului de viață pe care îl vom discuta, împreună, mult mai detaliat, în următoarele 11 săptămâni.

 1. MEDITAȚIE – intenția noastră este să ne experimentăm Esența și să primim darurile pe care are să ni le ofere.
 2. RUGĂCIUNE SAU COMUNIUNE DIVINĂ – vorbim cu (C.U.I.I.I) Câmpul Universal de Iubire și Inteligență Infinită așa cum vorbim cu cel mai bun prieten al nostru; acest lucru poate include și înțelegerea puterii legii universale și a câmpului cuantic de inteligență.
 3. GÂNDIREA POZITIVĂ ȘI STĂPÂNIREA MINȚII – înțelegem puterea gândului și a intenției clare în crearea realității.
 4. DIETA UȘOARĂ – ne hrănim cu alimente pline de lumină, vii așa că mâncăm mai puțin. „Viu, ușor și mai puțin” este noua mantră a hranei.
 5. POARTĂ-TE ÎN CORPUL TĂU CA ÎNTR-UN TEMPLU – oferă-I multă iubire și exerciții amuzante care să-I placă.
 6. SERVICIUL ALTRUIST – fii bun și plin de compasiune cu toată viață, ajută-i pe ceilalți când v-o cer fără să vă gândiți la vreo recompensă personală.
 7. LINIȘTE – stați în liniște, din când în când, acasă sau în natură pentru că așa putem auzi vocea Esenței noastre.
 8. CÂNTĂ și ascultă MUZICĂ SACRĂ deoarece ne hrănește inimile și corpurile emoționale.
 • • Combinația celor 8 puncte de mai sus ale stilului de viață schimbă tiparele undelor cerebrale de la alerta Beta la Alfa sau Theta și ne permit să relaționăm și să descoperim aspecte mai rafinate ale noastre.
 • • Stilul nostru de viață ne schimbă emanațiile energetice și creează un tipar atractor, magnetic și natural care ne permite să ne îmbunătățim fluxul pranic, ducându-ne mai aproape de focul și căldura divină a esenței noastre.
 • •Acest foc cosmic este iubirea divină în care renaștem, ne regenerăm, ne desăvârșim și ne eliberăm. Atunci când focul cosmic ca iubire divină este tiparul sau armonica noastră dominantă, intrăm mai ușor în Regatul Cerului și în fluxul energetic ale dimensiunilor celor mai înalte din interior și din jurul nostru.
 • • Așadar, acesta este Programul nostru pentru un stil de viață savuros pentru sănătate, fericire și armonie via Cunoaștere și Stăpânire de Sine.

PROGRAMUL VA FI ÎMPĂRTĂȘIT ÎN FELUL URMĂTOR:

O întâlnire pe săptămână de 3-4 ore.

La început vor fi o întâlnire introductivă precum și o ceremonie de închidere la sfârșitul cursului.

Fiecare participant va primi în fiecare săptâmână informații, exerciții și teme pentru acasă.

După fiecare adunare, participanții vor avea la dispoziție o perioadă mai profundă și mai lungă de timp care le va permite să integreze și să aplice fiecare tehnică și să primească feed-back despre schimbările pozitive din viață.

La sfârșitul cursului fiecare participant va primi un certificat de absolvire.

Înscrieri:

Carolina Cociș

tel. 0722247111

e-mail: carolinacocis@yahoo.com