Stiinta Spiritului – Lectia 12 – Ridicarea Atlantidei, de Jordan Duchnycz
07/01/2014
Intrebari si raspunsuri cu Drunvalo Melchizedek – episodul 8
28/01/2014
Show all

Intrebari si raspunsuri cu Drunvalo Melchizedek – episodul 7

Drunvalo: Salutari tuturor! Sunt Drunvalo Melchizedek, si transmitem in direct o noua sesiune de Intrebari si Raspunsuri, de aici, din studiourile noastre din Sedona, Arizona. Daca vreti sa participati la aceasta emisiune, ea le este destinata in special elevilor nostri si celor recent inregistrati in cadrul Scolii Reamintirii; acest lucru este valabil acum, dar vom largi accesul, pe masura ce activitatea noastra va continua. Si ne cerem scuze pentru aceasta intarziere.

OK, sa mergem la prima persoana care ne va adresa intrebari, Jerry, din West Palm Beach, Florida.

Jerry: Salut, Drunvalo. Intrebarea mea se refera in principal la schimbarile ce au loc acum. In zona mea,  locuieste o comunitate destul de mare de mayasi, si, incepand cu 2011, ei au organizat meditatii centrate pe schimbarea axelor Pamantului, care au durat mai multe zile, iar natiunea Cherokee, care se afla in aceasta zona, spune ca se vor petrece schimbari substantiale, care vor afecta, probabil, cateva sute de milioane de oameni. Si din cartile tale am inteles ca aceste schimbari urmeaza sa se produca, iar profetiile mayase se vor implini. Se pare ca vor avea loc schimbari in mintile si inimile noastre, si va trebui sa le facem fata. Am participat si eu la o meditatie foarte puternica a mayasilor, si am inteles ca exista un termen-limita, si aceasta a fost una dintre cele mai puternice experiente pe care le-am trait. Energia declansata in timpul meditatiei din 21 decembrie a fost uriasa, iar apoi totul a devenit calm si plin de pace. Se pare ca este absolut necesar ca oamenii onesti sa se conecteze cu  inimile lor pentru a evita colapsul cu care se va confrunta intreaga omenire. Intrebarea mea pentru tine se refera la ce anume crezi tu despre aceste mesaje si ce ar trebui facut odata ce se ajunge in acest punct.

D. OK. Este o intrebare foarte complexa, iar raspunsul nu e simplu. Suntem acum in fereastra in timp a mayasilor, si oricare ar fi ideile enuntate de mayasi sau de alti profeti, inca nu a venit vremea schimbarii radicale. Ea a inceput in 24 octombrie 2007, si, conform Calendarului Mayas, nu se va incheia, dupa spusele Consiliului mayas si ale Consiliului din Yukatan, inainte de 2015. Iar mayasii nu stiu cand va incepe distrugerea acestul ciclu vechi. Si au spus clar si de multe ori ca acest lucru nu se va intampla la 21 decembrie 2012, ci fie inainte, fie dupa aceasta data. Iar acum e clar ca totul va avea loc dupa aceasta data. Mi-e destul de greu sa raspund, fiindca intrebarea ta e extrem de vasta. Evenimentele se precipita, iar procesul va avea loc mai curand sau mai tarziu. Si in prezent se petrec anumite schimbari, desi acest lucru nu apare la emisiunile de stiri; referitor la inversarea polilor magnetici ai Pamantului, acesta e un proces in mijlocul caruia ne aflam deja, care a ajuns intr-un punct in care ionosfera a devenit inactiva, deci totul e larg deschis. Iar Marea Britanie, Rusia si SUA sugereaza ca va fi o dezagregare totala, la nivelul intregii lumi, dar acest lucru inca nu se intampla. Si apar in permanenta schimbari, in fiecare luna, despre care pur si simplu nu stim nimic. Mai sunt si alte evenimente care au loc. Toate lucrurile la care ne-am gandit chiar se intampla si le putem vedea clar. Cat despre incalzirea globala, s-a demonstrat mai presus de nivelul stiintific, ca ea se manifesta la un nivel foarte inalt al atmosferei, la care se afla observatoarele, iar efectele incalzirii globale sunt cat se poate de evidente. Un astfel de exemplu este uraganul din Filipine, care e cel mai puternic uragan inregistrat vreodata, deci lucrurile sunt evidente. Manifestarile incalzirii globale duc de obicei la o era glaciara, iar noi ne aflam in mijlocul evenimentelor. Si inca suntem in viata si mergem mai departe, dar se petrec si alte fenomene importante, despre care nu vorbeste nimeni, si care au inceput in 2013, cum ar fi metanul care se dizolva in atmosfera. M-as putea referi la toate aceste fenomene care au loc, dar credeti-ma, inca nu suntem in afara lor. Iar mayasii spun ca nu vom fi in afara lor pana in 2015, iar eu as spune pana la 1 ianuarie 2016. Daca veti vedea ca nu se intampla nimic pana la 1 ianuarie 2016, atunci da, mayasii nu au avut dreptate. Si nici altii, nici macar oamenii de stiinta. Deci, inca nu am scapat de toate acestea. Dar se intampla si lucruri pozitive, si ne vom referi la ele in urmatoarele cateva saptamani. Pregatim un material video si vrem sa facem o prezentare foarte profesionista. Asadar, nu slabiti vigilenta, pentru ca inca nu am iesit din furtuna. Si veti afla despre toate problemele de mediu cu care ne confruntam acum si, totodata, veti intelege ca lucrurile se accelereaza din ce in ce mai mult. Deci, tineti aproape!

Asadar, Jerry, ti-am raspuns la intrebare sau esti inca confuz?

J: Da, iti multumesc foarte mult, Drunvalo, inteleg ca lucrurile sunt impredictibile.

D: Din pacate, cam toate autoritatile au decis sa nu ne informeze despre ceea ce se intampla, exceptie facand Rusia, cu ai carei specialisti ne vom intalni la Moscova, si va vom tine la curent cu informatiile lor. Din SUA nu veti afla nimic. Asa stau lucrurile.

OK, sa mergem la urmatoarea intrebare.

Peter: Salut, Drunvalo. Iti multumesc foarte mult ca ai organizat aceasta sesiune. Sper ca esti multumit si ca vom avea prilejul de a participa la mai multe astfel de evenimente si vom capata si mai multe raspunsuri.

D: Inca mai avem ceva probleme tehnice.

P: Pare ca merge bine. Eu am citit cartile tale, si, in mod deosebit, “Sa traim in inima”, si incercam sa intram in Spatiul Sacru al Inimii noastre, si sunt sigur ca acolo se afla o lume minunata. Eu am practicat meditatia, respiratia unificarii, si am incercat abordarea masculina, prin campul toroidal, si cred ca nu am simtit cu adevarat ca patrund in Spatiul Sacru, si ma gandesc ca poate ar trebui sa incerc abordarea feminina. Te-as ruga sa ne spui cum putem intra in spatiul sacru al inimii: e bine sa folosim mai mult viziuinea sau imaginatia, sau e suficient sa simtim? Iti multumesc.

D: Si intrebarea ta necesita un raspuns foarte complex, care presupune multe explicatii, dar voi incerca sa concentrez raspunsul meu.

Cand conduc un seminar la care participa cca. 120 de oameni, 35 – 40 dintre ei reusesc in cele cinci zile, dar restul revin si reiau cursul in urmatoarele luni. Si sunt intotdeauna cativa care au nevoie de un an sau doi. In mod traditional, in intreaga lume, in Kundalini Yoga sau in Kriya Yoga sau chiar in Buddhismul Tibetan, timpul necesar pentru a reusi sa faci acest lucru este de 21, pana la 40 de ani. Asadar, noi incercam sa comprimam acest proces la 5 zile, dar nu este usor. Pe parcursul meditatiei, pot aparea anumite probleme, dar orice altceva e usor. Una dintre acestea este sa reusesti sa intri in Spatiul Sacru al Inimii, iar o alta sa reusesti sa generezi suficiente unde alfa in creier, pentru a fi capabil sa declansezi deschiderea celui de-al Treilea ochi. Deci sunt doua mici ferestre prin care trebuie sa treci. Prima, referitoare la intrarea in inima ta, da, sunt doua cai, una masculina si cealalta feminina, si, desigur, trebuie sa le incerci pe amandoua. Este ceva ce as dori sa mentionez in primul rand, si explicam clar acest lucru in seminarele noastre, referitor la respiratia unificarii. Inainte de a incepe sa faci acesata meditatie, trebuie sa te conectezi cu Mama Pamant, cu iubire, si sa simti iubirea ei; cu Tatal Soare, ce reprezinta tot restul Creatiei, tot cu iubire, si sa simti iubirea lui. Apoi, trebuie sa simti iubirea dintre Mama si Tata si iubirea pentru tine insuti. Daca, dintr-un motiv sau altul, nu poti simti aceasta iubire, nu poti face aceasta lucrare. Trebuie sa fii capabil sa accesezi o frecventa foarte speciala in sufletul tau, astfel incat, atunci cand intri in Spatiul Sacru al Inimii, sa ai acea frecventa. Daca nu o ai, indiferent ce ai face, nu poti patrunde in inima. Deci trebuie sa te asiguri ca faci respiratia unificarii asa cum trebuie, inainte de a incerca sa intri in Spatiul Sacru. Acest lucru este esential, asa se realizeaza procesul. Si mai este ceva. Daca ai suferit o trauma emotionala, de care, poate, nici macar nu esti constient, trebuie sa o vindeci inainte de a patrunde in inima ta. Si ma refer la traume foarte puternice, cum ar fi violul sau o agresiune foarte dureroasa; astfel de traume ar trebui mai intai abordate impreuna cu un psiholog; altfel, cand incerci sa intri in inima, vei simti durerea, iar spatiul va fi perceput ca fiind foarte rece sau intrarea in inima poate fi dureroasa, iar nici eu nu pot face nimic in legatura cu asta.

Calea feminina de a intra in inima nu presupune in mod obligatoriu ca trebuie sa fii femeie, e o cale ce nu tine de logica. Calea masculina apeleaza la logica si iti spune exact ce sa faci, dupa cum ai mentionat si tu, campul toroidal si celelalte elemente, pentru a sti pe unde te afli. Uneori, pentru barbati e mai dificil, iar atunci ei au nevoie de calea feminina. Sotia mea preda acest lucru si mai sunt, probabil, si altii. Pentru anumiti oameni e mai simplu sa intre in inimile lor pe calea feminina, daca psihicul lor se pliaza mai usor pe aceasta abordare. Sper ca raspunsul meu sa te ajute. Sunt anumite probleme care au nevoie de timp pentru a fi rezolvate, in timp ce pentru altii procesul este foarte usor. Oricum, sper ca ti-am fost de folos.

Acum vom merge la Marina. Salutari, Marina.

Marina: Imi cer scuze pentru engleza mea.

D: E OK.

M: Am urmat seminarul tau la Montreal, ti-am citit cartile, si am si eu probleme cu intrarea in Spatiul Sacru al Inimii. De curand, in timpul unei meditatii, am intrat in mod spontan in Spatiul Sacru, si m-am trezit intr-un spatiu deschis, undeva, in Cosmos, am trecut printr-un tunel si am revenit, iar niste usi s-au inchis in urma mea. Am incercat sa repet aceasta experienta, dar nu am reusit. Oare voi mai putea trai o asemenea experienta, mi se va mai deschide acea cale, si cum anume?

Iti multumesc, Drunvalo.

D: Dupa cum ar spune sotia mea, stai cat mai aproape de acel Spatiu si portile se vor deschide, pentru ca daca ele sunt inchise, sunt cu adevarat inchise. In lumea paranormala aceste lucruri sunt reale. Trebuie sa-i spui corpului tau sa deschida acele porti si sa-l instruiesti in acest sens. Incearca sa faci asa, probabil te va ajuta. Ai auzit ce i-am spus mai devreme lui Jerry, o multime de alti factori sunt implicati in aceasta intrare in Spatiul Sacru. Si cea mai importanta este capacitatea de a te conecta cu Mama Pamant si cu Tatal Soare inainte de a patrunde acolo. Presupun ca faci acest lucru, nu-i asa? Faci mai intai respiratia unificarii?

M: Da.

D: Vreau sa ma asigur, pentru ca, uneori, oamenii uita. Am discutat cu persoane care faceau meditatia de ani de zile, si nu reuseau sa intre daca nu procedau in acest fel. E o pierdere de timp daca nu procedezi astfel. Iar in legatura cu traumele si lucrurile de acest fel, nu stiu in ce masura te afecteaza, dar trebuie lucrat asupra lor, pentru ca lumea trece de atata vreme prin turbulente, incat subconstientul nostru e asaltat. Nu e simplu, este mult de lucrat. In cazul tau, daca ai lua legatura cu sotia mea, Claudette, cred ca ea te-ar putea ajuta foarte repede.

M: Iti multumesc foarte mult, Drunvalo.

D: Cu drag.

OK! Jess, esti acolo?

Jess: Da, sunt aici. O sa vorbesc despre experienta mea. In calatoria mea in lumea launtrica, m-am trezit in ceva ce semana cu o sfera, iar centrul acesteia era constiinta mea. Am privit imprejur, si era un halou de sfere, erau ca niste mingi de golf, si, dintr-o data, realitatea a aparut in aceste sfere, a aparut si corpul meu, si parea ca merg. Nu eu eram cel care se misca si mergea, era imaginea din sfera, care se misca asemenea unei realitati din 3D. Ca un film care se derula. Tot ceea ce vedeam era in fata mea, ca pe un ecran. Cand am revenit din aceasta traire, realitatea nu era in afara mea, dar eu eram cel care crea realitatea in acea sfera si ma proiectam pe mine in acea realitate. Apoi, te-am auzit pe tine vorbind despre oamenii de stiinta care au venit cu o formula care demonstreaza ca realitatea este prestabilita. Si, dupa cum spuneai mai devreme, mayasii au un termen-limita in care schimbarea se va produce, care nu e o data exacta, ci este un cadru, o fereastra in timp. Avand in vedere caracterul prestabilit al realitatii noastre, si stiu ca ceea ce se intampla vine in primul rand din inima, noi punem pe un ecran ceea ce experimentam; asadar, realitatea din afara noastra reflecta ceea ce procesam noi in interior.

D: Ai ajuns la aceste concluzii in urma meditatiilor pe care le-ai facut sau din experienta ta?

J: Da. Am facut parte dintr-un grup, si oamenii faceau ceea ce numim channeling, si vorbeau din inima, si asa am ajuns in acel loc in care nu exista nimic, si mi-am perceput constiinta, dar am vazut acest zid, si, pe masura ce mergeam, de fapt nu eu mergeam, ci imaginile din jurul meu se miscau.

D: Stiu foarte bine despre ce vorbesti. Si sunt foarte putini oameni pe Pamant care au trait o astfel de experienta. Ceea ce experimentezi tu reprezinta adevarul. Sfera la care faci referire este numita de catre noi Sfera lui Leonardo. Ea te inconjoara intr-un spatiu larg, cam pana la nivelul degetelor tale, cand tii mainile intinse, si poti atinge suprafata ei, daca faci corect ceea ce trebuie sa faci. Realitatea exterioara nu este acolo unde credem noi ca se afla. Noi credem ca este in afara noastra, ca stelele sunt la distante uriase de noi, ca ploaia si toate celelalte fenomene sunt reale. Ceea ce stie constiinta, si nu e numai opinia mea, ci si a buddhistilor si a altora, e faptul ca ceea ce este in afara noastra nu se afla acolo. Ceea ce exista se afla intr-o sfera care iti inconjoara corpul, iar tu te afli in spatiul interior al acelei sfere, iar acesta e un alt mod de a percepe viata. De 13.000 de ani, ne-am pierdut capacitatea de a mai intelege acest lucru. Noi credem ca traim pe o planeta si ca toate lucrurile astea sunt reale, dar sunt aspecte legate de realitatea noastra pe care trebuie sa le intelegem inainte de a incepe sa patrundem mai profund in constiinta noastra. Si eu vad lucrurile exact cum spui tu. Am reusit in cele din urma sa cartografiem modul in care emite inima si in care interactioneaza cu acea sfera. Ea schimba modul in care gandim despre lucruri si, treptat, acest lucru incepe sa schimbe totul. Nu fii ingrijorat de ceea ce ai vazut. De fapt, eu as merge si mai profund in aceasta experienta.

J: Da. Categoric. Nu sunt ingrijorat, as vrea doar sa inteleg mai mult, sa le pot impartasi si altor oameni. Si nu e foarte usor sa impartasesti, e o experienta asupra realitatii atat de diferita.

D: Realitatea este constiinta pura. Constiinta ta creeaza realitatea ta.

J: Da. Exact.

D: Ceea ce inseamna ca poti schimba realitatea exterioara cu ajutorul constiintei tale. Iar acesta e primul pas catre Inaltare. Trebuie sa intelegi si apoi sa incepi sa schimbi realitatea exterioara. Nu in scopul de a avea mai multi bani sau lucruri de genul asta, asta ar fi pierdere de timp, ci pentru a intelege, pentru ca trebuie sa cunosti aceste informatii. Cand intri in urmatorul nivel al existentei, trebuie sa stii cu exactitate ceea ce am spus acum, si anume ca tu esti creatorul a tot ceea ce vezi. Daca ajungi la acest nivel si nu stii acest lucru, lumea devine extrem de bizara, tu esti stapanit de frica si incepi sa creezi din frica, ceea ce te readuce in lumea 3D si te face sa ratezi Inaltarea.

In abordarea noastra, prin ceea ce predam noi, intram profund in aceasta problema, pentru a intelege ce este lumea reala, iar cand esti in procesul de Inaltare, nu esti in frica si esti capabil sa ramai stabil in acea lume noua, iar apoi sa incepi sa creezi din iubire, sa creezi lumea in care vei trai. Si la asta se refera Inaltarea. Sunt uimit de experienta ta. Sunt foarte, foarte putini oameni in lume care au trait-o. Asadar, inteleg foarte bine ce spui.

J: Si inca o intrebare. E vorba de ceva recent, legat de astrologie. Ea vine din realitatea infinita a constiintei; toate informatiile disponibile sunt atat de vaste. Ma preocupa astrologia de putina vreme, dar mi se pare interesant. In creier este un filtru al constiintei, care vine dintr-un spatiu infinit, intr-o experienta finita. Deci, venind dintr-un camp infinit al constiintei, astrologia devine un filtru al modului in care percepi realitatea. Eu sunt Sagetator si citesc toate informatiile despre aceasta zodie, si spun: “Da, asta sunt eu, mi se potriveste atat de bine. Si sunt si altii care se recunosc in aceste caracteristici, si atunci le spun: “Stai, asta se refera la mine, e ceea ce procesez eu aici”. Toale aliniamentele astea planetare legate de data nasterii ne dau un filtru pentru a percepe realitatea noastra, fiindca realitatea pe care o experimentam este, evident, deja prestabilita. Dar ceea ce o face unica e modul in care percepem realitatea. Iar acea realitate trece prin filtrele creierului, pentru a percepe realitatea si oamenii. Iar oameni iau ayahuasca, fumeaza marihuana sau iau droguri pentru a adauga ceva la realitate, pentru a indeparta filtrele, in scopul de a vedea mai mult din ceea ce este realitatea.

D: Asta chiar ca e prea mult. O astfel de discutie necesita 3-4 ore. Tu ai atins esenta acestei probleme. Astrologia se refera la astri, iar in momentul in care

te-ai nascut, s-a deschis o poarta prin care ai intrat. Si locul geografic unde te afli pe Pamant are o importanta la fel de mare. Pentru ca noi reflectam stelele, iar unghiurile la care ne raportam sunt diferite, iar locul in care te nasti e crucial din acest punct de vedere. Ei bine, astrologia este oarecum limitata in capacitatea ei de a-ti proiecta ceea ce esti tu cu adevarat, dar poti sa-ti faci o idee. Astrologia pe care o folosim acum e noua, nu a fost niciodata folosita inainte. A fost descoperita pe la 1800. Ea se folosea pentru tari, nu pentru indivizi, si pentru zone mari ale lumii, nu la nivelul unei persoane. Si eu nu inteleg prea bine modul in care se foloseste acum, e nou si inca invatam. Dar sunt multe alte sisteme care lucreaza cu stelele. Cred ca o modalitate mai buna decat astrologia de acum si care vine din Peru este Eneagrama (NT: Eneagrama este un instrument psihologic foarte performant, cu originea in intelepciunea antica, ce descrie stiluri sau tipuri de personalitate, de fapt stiluri diferite de a ne trai viata), si care se refera la 27 de tipuri de personalitati, si e mult mai eficienta decat cred eu ca este astrologia.

Iar ceea ce numesc eu “Modelul uman” se bazeaza tot pe astri si pe toate celelalte, dar este ceva mai bun decat astrologia. Asa ca poti incerca sa afli despre “Modelul uman” si s-ar putea sa descoperi ceva mai bun. In astrologie, e vorba de fapt de o abordare mentala de a incerca sa intelegi adevarul, si ea te poate influenta. De fapt, zgarii la suprafata, dar nu intri in esenta realitatii.

J: Pentru mine, astrologia e o modalitate de a discuta cu altii si o consider un filtru al realitatii pe care o experimentezi.

D: Filtrele pe care le vedem nu sunt astri sau lucruri asemanatoare, ci noi folosim Merkaba. In Constiinta Melchizedek, noi stim ca sunt o suta, doua sute de mii de feluri de Merkaba, dar exista o singura realitate. Nu exista decat ceea ce este. Si ori de cate ori iti schimbi Merkaba, universul tau se schimba in totalitate. Si totul apare ca fiind diferit. Iar sub fiecare dintre aceste campuri Merkaba sunt milioane si milioane si milioane de alte posibilitati.

Deci, noi traim intr-o realitate extrem de complexa. Astrologia e un filtru, dar este un filtru foarte, foarte slab in comparatie cu stiinta Merkaba, care defineste realitatea in mod specific si precis. Poti folosi ceea ce crezi tu, dar te sfatuiesc sa te uiti putin la “Modelul uman” si vei vedea lucrurile mult mai clar.

J: Iti multumesc.

D: Eu iti multumesc pentru intrebarile tale extrem de interesante.

Acum, ii voi raspunde lui Ben, din Brisbane, Australia. Salut, Ben!

Ben: Intrebarea me e de fapt foarte simpla. Te rog sa imi spui daca ai noutati pe care sa ni le impartasesti astazi, poate ceva despre popoarele indigene…

D: Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le-am trait vreodata tocmai s-a intamplat, si ceva atat de pozitiv nu am mai intalnit de foarte mult timp, dar trebuie mai intai sa realizez interviul cu oamenii de stiinta care au descoperit acest lucru, si il voi prezenta la Scoala Reamintirii cam intr-o luna. Dar a aparut ceva in Statele Unite, la care ma voi referi pe scurt. S-a produs o mare catastrofa, la un nivel nemaivazut pana acum, poate comparabil cu Cernobil-ul. E vorba de o ploaie radioactiva venita din Fukushima, care a cazut in Aspen, in zona Colorado, care avea un nivel inacceptabil, cu mult peste limitele admise; a plouat timp de trei zile, iar cand ploaia s-a oprit, autoritatile au masurat nivelul de poluare radioactiva, constatand ca, pe o suprafata de patru sute de mile patrate in jurul Aspen-ului, nicio fiinta vie nu va mai putea trai vreodata. Ei au masurat radiatiile din sol, si erau prezente pana la o adancime de 7,9 inch, iar singura solutie posibila era indepartarea acestui sol de pe suprafata mentionata, inclusiv vegetatia, copacii etc., pentru a elimina radiatiile.

Dar, dintr-o data, cu toti oamenii de stiinta si oficialitatile prezente acolo, radiatiile au inceput sa scada in mod inexplicabil. Si ei aveau toate instrumentele, deci puteau masura scaderea intensitatii radiatiilor vazand cu ochii, pana ce au ajuns la un nivel mediu si au continuat sa scada, pana au ajuns la un nivel foarte mic. Si nu exista nicio explicatie pentru acest fenomen. Iar autoritatile au spus ca singurul mod in care se putea intampla asa ceva era cu ajutorul constiintei pure. S-au gandit si la extraterestri. Conducatorii nostri stiu ca sunt cca. 300.000 de culturi extraterestre acum pe Pamant, si la ultima mea intalnire cu ei, mi-au spus ca vorbisera deja cu 56 dintre aceste culturi. Ei s-au dus la acestia si au vorbit cu ei, iar ei au spus cu totii ca nu ei au facut acel lucru, ci noi, oamenii. Fiintele umane au reusit sa faca acest lucru. Asadar, fiintele umane au fost capabile sa reduca radiatiile radioactive pana la acest nivel, intr-un asemenea mod.

Procesul de Inaltare a inceput, iar aceasta e o dovada incontestabila a faptului ca am inceput sa intelegem natura realitatii si ca mergem in inimile noastre, locul in care incepe totul. Cred ca inainte de a parasi acest Pamant, noi va trebui sa schimbam totul, e responsabilitatea noastra, pentru ca am masacrat in intregime aceasta planeta, si va trebui sa ne intoarcem si sa vindecam toate oceanele, si aerul, solul si toate celelalte, lasand lucrurile in perfecta lor stralucire, inainte de a pleca. Si cred cu tarie acest lucru, si cred ca deja am inceput sa facem acest lucru. E uimitor, iar unul dintre oamenii de stiinta care era prezent acolo ne va acorda un interviu; el are toate datele si ne va arata cat era nivelul de radiatii venite de la Fukushima si ce s-a intamplat, si vom putea vedea si modul in care scad radiatiile, pana ce ajung la un nivel extrem de redus. Si ii vom putea adresa orice intrebare in legatura cu acest eveniment. Voi face acest lucru cat mai curand posibil, pentru ca e cu adevarat uimitor. Aceasta e una dintre cele mai stralucitoare lumini pe care le-am vazut vreodata. Si sper din toata inima ca e adevarat.

Asadar, vom realiza cat mai curand acest interviu.

Iti multumesc pentru intrebarea ta si aceasta este cea mai stralucitoare lumina pe care o vad.

Vad multe lucruri, dar majoritatea se refera la zona intunecata, din care inca nu am iesit. Dar as vrea sa intelegeti ca atat de multa frumusete va veni, dar suntem inca in zona in care mayasii spun ca toate ciclurile se dezagrega. Vechiul ciclu a fost dominat de aspectul masculin, al precesiunii echinoctiilor, iar odata ce trecem de el, vom incepe sa vedem lumina caii feminine, care vine intr-un mod absolut nou in care vom percepe lumea si vom intelege lucrurile. Si vom merge intr-un loc minunat, la urmatorul nivel, iar de acolo, totul este extraordinar, si nu ne vom mai teme de nimic. Vom reusi sa facem acest lucru, iar noi stim asta, pentru ca putem vedea in viitor, si stim ca asa va fi. Suntem atat de aproape! Si ultima fiinta umana de pe Pamant va reusi sa faca acest lucru, indiferent daca e o persoana buna sau rea, aceasta e doar polaritate. Noi incepem sa traim in Unime, iar toate aceste aspecte nu ne vor mai servi la nimic. Vom trai intr-o noua realitate, in care nu este decat unitate si Unime, iar lucrurile stau cu totul altfel.

Va multumesc pentru intrebari, apreciez foarte mult participarea voastra si vom fi in legatura cat de des va fi posibil. Asa ca pastrati-va intrebarile, iar eu voi face tot ce pot pentru a va raspunde.

Va iubesc, dragii mei, si va multumesc foarte mult pentru ca sunteti asa cum sunteti!