Stiinta Spiritului – Lectia 22:5 – Vehicole de lumina, de Jordan Duchnycz
21/03/2015
Vremea adevărului
27/03/2015
Show all

Buna Vestire si Nunta cosmica

Sincronicitatile fac, din ce in ce mai des, deliciul evenimentelor cosmice. Un sentiment de puternica comuniune ne aduce pe toti la un loc, atunci cand le sesizam. Bucuria si pacea, dar mai ales convingerea ca nu suntem singuri, ca intreg Universul este alaturi de noi, ne inunda fiecare particica a fiintei noastre. Acum, toate se leaga intr-o suita miraculoasa: echinoctiu… luna noua… inceputul anului astrologic… nunta cosmica… buna vestire…

Echilibrul feminin – masculin, in planul energiilor Divine, este resimtit de fiecare mini-particula a fiintei noastre. Sufletul nostru zburda. Orice altceva parca este suspendat. Provocarile, evenimentele care ne fac sa privim doar in exterior – si sa uitam de esenta noastra Divina – pentru cateva zile isi reduce efectele, dispar ca prin minune din existenta noastra.

Intregul Univers conspira ca noi sa ne putem bucura de viata, de primavara, de fiecare aspect al vietii pe Pamant … sa ne simtim onorati ca suntem, acum si aici, pe cea mai frumoasa si mai iubita Planeta. Acum, in acest fabulos portal energetic, traim timpul visarii. Totul se metamorfozeaza, viata renaste parca de nicaieri. Arhanghelul Gabriel ne reaminteste ca Christul s-a intrupat, ca Legea Noua, Legea Iubirii, domneste inca din timputi stravechi pe Pamant.

Simtim bucuria si sarbatoarea Cerului, celebram!

Exista un loc miraculos in care totul este posibil: Micul Spatiu al Inimii.

Fiecare dintre noi, pe o cale numai de el stiuta, in aceste zile poate ajunge cu usurinta acolo. Este taramul Unificarii, locul in care Nunta Cosmica se infaptuieste, cel in care energiile feminine si cele masculine se contopesc in echilibru perfect, este locul de unde izvoraste Iubirea, Gradina Raiului, este punctul din care Universul a fost creat.

Fie ca aceste extraordinare timpuri pe care le traim sa ne reaminteasca cine suntem noi  cu adevarat si sa ne conduca pasii spre dimensiunile inalte ale constiintei.

Sa daruim, impreuna, Parintilor nostri Divini, recunostinta si apreciere pentru tot si toate, pentru fiecare clipa traita pe Pamant, pentru toate Darurile Divine ce le-am primit de-a lungul vietuirilor noastre.
Sa ne indreptam gandul catre toti cei care – intrupati sau nu – ne-au aratat cu iubire si rabdare, cu intelepciune si cunoastere, Drumul spre acum!

Elena Cocis
www. elenacocis.ro

Pentru cei care nu stiu nimic despre Nunta Cosmica, va ofer un mic citat si va indemn sa cititi intregul articol. (http://www.nicolici.ro/articol.php?id=182)

Nunta cosmică se defineşte drept perioada de timp în care Soarele şi Luna se află simultan în poziţiile lor de Exaltare. Acest moment se produce o singura data pe an, atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar luna se află în zodia Taurului. În 2012 acest moment se produce în intervalul sambata 24 martie de la ora 23.47, până marţi 27 martie la ora 12:45.
În intervalul de Nuntă Cosmică forţele Soarelui (Principiul Masculin) şi ale Lunii (Principiul Feminin) se află la cea mai înaltă cotă de manifestare exterioară, terestră şi pot fi folosite pentru a pune piatra de temlie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative forme-gând pe care le dorim manifestate în viaţa noastră.