Siddhi-uri și puterile conștiinței – de Tom Kenyon
23/06/2016
Aetherium Un mesaj planetar de la hathori prin Tom Kenyon
20/07/2016
Show all

Lauren Gorgo – De la solstițiu la echinocțiu: accelerarea procesului de creare

De la solstițiu la echinocțiu:

accelerarea procesului de creare

20 iunie 2016, de Lauren

Traducere: Ana Nicolai

Mulțumim Editurii For You

Vară/iarnă fericită, oameni ai INIMII! Dar nu aceasta e cea mai bună veste, ci aceea că Marte se hotărăște î.n. s.f.â.r.ș.i.t să treacă la mișcarea directă  (29 iunie) și că ATÂT ne mai desparte până să încheiem un ciclu destul de legendar de trasmutare (fizică), ca pregătire pentru a primi în corpul fizic mai mult din Sinele sufletului nostru. Dacă vă puteți aminti momentul în care Marte a devenit retrograd (17 aprilie), sunt sigură că până acum această temă anume din expediția personală de transcendere v-a devenit evidentă… adică acele locuri din corpul fizic și/sau realitatea voastră fizică pe care a fost necesar să le schimbați/să vă ridicați deasupra lor, pentru a debloca în totalitate fluxul forței vitale (noi).

Această parte anume a călătoriei a fost atât de provocatoare și complexă pentru că ea implică stratul cel mai dens al existenței noastre… și pentru că a fost totodată plină de maxime extatice și minime chinuitoare. Acest lucru este de așteptat în timp ce ne depolarizăm de nivelul fizic, dar este totuși o adevărată experiență să observăm contopindu-se existența umană cu esența noastră divină.

Fiecare celulă din ființa noastră se trezește acum la unitate… către care inima și mintea se deschid de câțiva ani. Suntem pe cale de a materializa ceea ce de obicei exista doar în imaginația noastră… acele viziuni ce strigau la noi din străfundul ADN-ului nostru (stelar), cândva adormit, se împământează acum în lumea fizică.

Succesul nostru final nu se măsoară prin vindecare, salvare sau slujire, ci prin capacitatea noastră de a fi autentici.

Pe măsură ce corpul continuă să se lumineze datorită conștiinței noastre mai înalte, vom avea multe lucruri noi de descoperit, de învățat, de reamintit… pătrundem acum și mai adânc în ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numește „o perioadă extinsă de redescoperire.”

Deși a fost provocator, voi… ca și colectivitate… intrați din ce în ce mai profund în adevărata voastră stare de ființare, care este plină de răsplata noutăților bune ce însoțesc darurile voastre sufletești, exprimarea clară a naturii voastre divine în corp fizic. 

Acum, după ce ați muncit din greu o perioadă extrem de dificilă de realocare fizică… în care ați eliminat din prezent fragmente din trecutul vostru și ați plasat fragmente noi și autentice din ACUM-ul vostru, în viitorul vostru… intrați într-un ciclu de creație cu totul nou, cum omenirea nu a mai văzut vreodată.

După multe săptămâni de bulversare personală și colectivă, acest moment din timp poate fi asemuit cu perioada de după o furtună distrugătoare. Există un sentiment tăcut de venerație față de ceea ce abia s-a petrecut și poate chiar sentimente de a fi pierdut, după ce ai ajuns să fii distrus într-un mod atât de intens, ce schimbă radical viața. Dar dincolo de starea de liniște și disconfort, există conștientizarea clară a transformării permanente… Cunoașterea (cu C mare) că nu mai există deloc să ne întoarcem înapoi, să jucăm la scară mică, să rămânem tăcuți.

Viața ne cheamă să ieșim din coconul nostru în moduri mai considerabile și evidente și, deși se poate să existe teamă și neliniște, e timpul totuși să facem un pas în afară și în sus, să întâmpinăm cu bucurie noul stil de viață în lume.

În timp ce primele șase luni ale anului au avut de-a face cu dezasamblarea noastră și a vieții personale, pentru a-i face loc să intre adevărului nostru divin, următoarele șase luni vor avea de-a face cu reasamblarea, stabilizarea și consolidarea… chiar dacă la un nivel/o densitate mai înalt/ă… ce este guvernat/ă de Sine. Ne îndreptăm spre un anotimp de recalibrare diferit de oricare altul și, după o defragmentare atât de considerabilă, avem de reasamblat multe aspecte din viață.

Pentru cei în curs de întrupare, etapa următoare nu se referă la „vindecare de pe urma trecutului nostru” ci la aducerea la viață a cine suntem în mod autentic… integrându-ne adevărul divin și dându-i viață, iar apoi împletind acel adevăr în fiecare gând, sentiment, alegere și acțiune, până când fiecare celulă din ființa noastră vibrează la frecvența propriei IUBIRI.

În acest nou ciclu de creație, succesul nostru final nu va fi măsurat prin vindecare, salvare sau slujire, ci prin capacitatea noastră de a fi fideli… nouă înȘine.

Transcenderea matricei false

Fiecare din noi, aflat în curs de întrupare în acest moment, se desprinde realmente dintr-un sistem de meridiane ce se deteriorează… un sistem defect (închis) de susținere, de energie man-ufacturată (finită)… ce ne-a impus să ne obținem din exterior Forța vitală a vieții, în scopul susținerii unei societăți extrem de dependentă de o rețea falsă. Acest mod de existență depășit a creat o paradigmă nesănătoasă, de codependență umană și relații parazitare… ne-a făcut să uităm de puterea noastră de creatori (și în ultimă instanță de suveranitatea noastră) de a ne administra și a ne susține pe noi înșine și viața proprie, pe baza configurării unice a sufletului nostru și a scopului pentru care el se află aici.

Consiliul precizează că acest sistem de meridiane manufacturat nu mai este intact și că aceia care încearcă să-l mențină vor descoperi (în final) că nu mai există sprijin energetic care să-l susțină. Desigur că mulți vor încerca (zadarnic) să repete tipare nesănătoase din trecut, pentru a crea din nou lucrurile cunoscute, dar în cele din urmă aceste tentative vor eșua lamentabil, la fel cum foarte multe tentative de-ale noastre, de a crea din vechea rețea, au eșuat lamentabil, în timp ce ne-am decuplat de/am transcens matricea falsă, într-o manieră proprie.

La aceasta, vă spunem… folosiți acest moment prețios de reconectare la Sursa voastră de susținere, ca să vă furnizeze toate informațiile necesare pentru a vă crea viața visurilor voastre.

Nu mai fiți dependenți de un sistem care vă golește de forța vieții, ci de unul care vă reumple cu ea, integral și complet.

De-a lungul anilor, pe măsură ce ne debarasăm/ne-am debarasat de vechiul sistem de meridiane manufacturat, încet dar sigur, ne-am deschis și activat propriul sistem (personal) de meridiane, pentru a face posibil un „flux al forței noii vieți” autosusținătoare din ce în ce mai mare, la care a făcut referire CSP în rapoarte anterioare. Deși nu este deloc nou, noul curent al forței vieții circulă prin câmpul nostru energetic (toroidal) și pompează lumină vie (din miezul corpului nostru solar-sufletesc de lumină), în meridianele din corp.

Acest circuit circular de reumplere cu energie e accelerat de lumina propriului Soare interior activat.

Atunci când ne ancorăm corpul de lumină solar, Soarele din spațiul inimii noastre își creează propriul câmp gravitațional, în scopul de a menține sistemul solar-sufletesc personal, independent. (Gândiți-vă la: Sori ai lui DUMNEZEU) NOTĂ: Câmpul gravitațional menține laolaltă holograma experienței noastre de viață, la fel cum câmpul gravitațional al Soarelui menține laolaltă holograma colectivă (centrifugală) a sistemului nostru solar. La cei care și-au activat modelul solar, corpul de lumină asigură apoi accesul la (luminează) toate câmpurile de conștiință necesare unei existențe multidimensionale întrupate… adică capacitatea de a fi conștient simultan de mai mult de o dimensiune/un plan de existență.

Câmpul toroidal

Potrivit Consiliului, aceia dintre noi care își revendică în mod conștient întruparea naturii christificate sunt în prezent pe cale de a se decupla de rețeaua planetară și de a se reconecta la propriul câmp toroidal pe deplin funcțional… care se autosusține, se autoguvernează, se autopropulsează.

În Creează ca IUBIRE

™ vorbesc despre câmpul toroidal și explic că… atunci când ajungem la echilibrul perfect al polarităților (neutralitate/punctul zero), adică când suntem eliberați de zgura umană inferioară, echilibrați în genul nostru divin (masculin-feminin) și aliniați cu Sinele nostru Sursă… devenim propriul „generator autopropulsat” de creare a vieții personale.

torus

Iată versiunea condensată: Pe măsură ce câmpul uman toroidal atrage energie universală în inimă, el încarcă și pune în libertate acea energie, într-o forță de energie centrifugă crescândă și independentă, ce se mișcă sub formă de spirală, răspândindu-se continuu în exterior și fiind reciclată în interior.

Acest câmp energetic dinamic creează un vortex care 1) curge continuu înapoi în el, 2) se reîmprospătează continuu și 3) exercită continuu influență asupra lui, în moduri tot mai substanțiale.

Atunci când câmpul toroidal uman este în echilibru, iar energia noastră circulă optim (fără blocaje emoționale care să provoace rezistență la curgerea ei), tehnologia de centrifugă a torusului ajunge 1) să se genereze, 2) să se curețe și 3) să se informeze singură.

Aceasta este starea finală, independentă, de „constituție dinamică” la care s-a referit Consiliul și în care unii intră în prezent… capacitatea de a ne baza atât de total pe Sine, încât să nu conteze nicio altă realitate în afară de a noastră. A trăi o viață 5D într-o lume 3D înseamnă că nimic din „afară” nu ne poate afecta, la fel cum nu suntem dependenți de nimic „din afară” care să ne susțină.

Aici, nici măcar legile fizicii nu se mai aplică, fapt ce înseamnă că crearea vieții noastre este total independentă de experiența umană colectivă.

Starea de autosusținere

În termeni practici, independent de experiența umană colectivă înseamnă (la un nivel de bază) că nu ne mai bizuim pe „condițiile și/sau sistemele pământului” ca să ne susțină… la un nivel mai avansat nu ne bizuim pe NIMIC (în afară de lumină) ca să ne susțină.

De exemplu, nu putem depinde de relații/căsnicii ca să ne salveze… de sisteme de vindecare ca să ne vindece… de sisteme financiare ca să ne sprijine… de sisteme de educație ca să ne învețe… de sisteme de guvernare ca să ne guverneze. Ca DUMNEZEI umano-divini/creatori, drumul și Cunoașterea (reamintirea) noastră sunt cultivate din interior, ceea ce echivalează cu a transcende neînfricați toate cele menționate mai înainte, până în punctul în care renunțăm la toate conceptele convenționale, în favoarea propriilor versiuni re-create… apropó, aceleași re-creații pentru care mulți dintre noi se află totodată aici ca să le creeze/implementeze, pentru toți ceilalți care migrează în noua lume.

Mulți dintre noi, care în acest moment sunt în proces de înălțare/coborâre sunt „autoinițiați”, însemnând că nu ne trezim cu ajutorul/datorită unor învățători/guru, ci datorită propriilor activări cosmice ale Sinelui, codificate genetic, ce au fost inițiate de portalurile solare/celeste. Întrucât în acele zile de început nu am avut pe nimeni (cu excepția internetului) la care să apelăm cu adevărat, pentru a pricepe ce naiba ni se întâmplă, acest fapt a însemnat cultivarea și facilitarea unei încrederi de sine fără egal. Efectiv nu am avut altă alegere decât să învățăm cum să supraviețuim trăim, de la propriul plan divin.

Am ajuns să înțelegem (pe calea cea grea) că trebuie să avem încredere în informațiile cuprinse în modelul nostru divin, într-un mod atât de total, încât ne-a forțat/ne forțează să ne găsim partenerul/uniunea în interior, prin unificarea fuziunii noastre sacre… să ne activăm sănătatea și armonia din propriul tipar al desăvârșirii fizice… să ne creăm economia proprie din magneticele IUBIRII noastre divine… să ne aflăm (amintim) scopul pentru care suntem aici cu ajutorul propriului plan divin, în loc să ne contractăm înțelepciunea în favoarea învățăturilor exterioare… să ne guvernăm pe noi înșine și viața noastră din propria Sursă a autorității lăuntrice.

Niciuna din acestea nu este pentru noi ceva nou… cei mai mulți dintre noi, aflați acum în curs de întrupare, au început în 1999 să-și taie legăturile cu lumea exterioară, una câte una. Fiecare din noi avusese drumuri diferite de a ajunge aici, artere diferite de desfundat, și categoric că a fost necesară o tărie de temerar, ca să te opui curentului unor sisteme sociale atât de profund îndoctrinate… dar, în fond, nu am avut de ales. Citiți: atunci când spiritul cheamă, răspundem… dar foarte rar pentru că „vrem”.

În multe/cele mai multe/toate privințele… desprinderea de rețeaua falsă, fără a avea vreo dovadă despre ceea ce ne așteaptă, a fost groaznic, izolant, exasperant și lipsit de răsplată (exterioară). Dar aflu acum că acele zile țin realmente de trecut. Din câte mi se arată, toată cutezanța și reclamarea puterii personale vor aduce în curând roade, în maniere realmente extraordinare.

Așa că s-a zis cu tine, sistem de rețea fals.

Conștiința inimii de diamant

CSP spune că portalul solstițiului a adus cu el coduri pentru a activa total în primii care se întrupează, ceea ce ei numesc „conștiința inimii de diamant”. Se pare că acest câmp al inimii de diamant se activează în totalitate pe măsură ce modelul corpului nostru solar-sufletesc se ancorează, fiind considerat starea de puritate reflectată în toate lucrurile… portalul spre nivelul mai înalt al experienței noastre de creare pe pământ.

După câte înțeleg, această stare a inimii purificate rezonează cu inima cosmică a creației, ceea ce înseamnă că, la cei care mențin vibrația IUBIRII, capacitatea creativă se va alinia foarte intens cu curentul universal.

Activarea conștiinței inimii de diamant inițiază noul ciclu de creație cosmică pe pământ și va avea loc la cei care și-au degajat căile inimii și care vor ajunge acum la o autoritate conștientă mai mare asupra forței lor vitale creatoare.  

Conștiința inimii de diamant scanează la fel ca o tehnologie a rețelei luminii, fiind o conștiință prin care ne putem reflecta clar starea superioară (cosmică) de ființare, în lumea de jos a formei… similar unei prisme… în care fiecare creație a noastră devine o creație cosmică plină de o mai mare claritate cu privire la materializarea dorințelor inimii noastre.

Accelerarea procesului de creare

Prindeți-vă centurile de siguranță! Din câte se pare, pe măsură ce activările inimii de diamant ne reconectează cu Forțele de creație cosmice, lucrurile se vor accelera semnificativ… îndeosebi creațiile inspirate de suflet ale scopului existenței noastre aici, în această perioadă unică/extraordinară de pe planetă.

Acum, și vrem să fim foarte clari în această privință… intrați într-o perioadă de accelerare puternică și rapidă a energiilor de creație, căci cei care se întrupează în acest moment sunt cei care au extins, degajat, dezvoltat și menținut adevărata rețea a autosusținerii, timp de mulți ani.

Nu, aceasta nu e o stare subită de ființare, descoperită pe neașteptate. Este un proces de aliniere ce a fost rezultatul unor alegeri conștiente continue. Zi de zi… uneori oră de oră… alegeri ce v-au condus la acest moment final de desprindere de dependență și de reconectare la sustenabilitatea de Sine.

Cei care vor beneficia cel mai mult de pe urma acestui nou ciclu de creație (a IUBIRII) sunt cei care au găsit în adâncul lor curajul de a tăia legăturile cu tot ceea ce i-a ținut legați… fie ele identități false, relații false, sentimente false de securitate… orice alegere din trecut făcută dintr-o stare de influență, în loc de intuiție, din minte, în loc de inimă, din frică, în loc de IUBIRE, acum nu mai are susținere.

Aflu că, din această cauză, unii dintre noi vor descoperi că lumile noastre se schimbă în mod spectaculos… ori ca să ne demonstreze că nu mai avem nevoie de acele securități false ca să ne susțină, ORI ca să ne demonstreze cât de susținuți suntem de fapt, atunci când am ajuns în starea noastră reală, împuternicită, de creare conștientă. Ambele situații fiind doar fațetele aceleași monede.

În prima situație veți constata că va fi necesar să fie făcute alegeri noi, în unele cazuri alegeri noi radicale, pentru a vă alinia cu adevărata chemare a inimii, căci vor rămâne puține lucruri care să vă mai țină înrobiți într-o viață învechită.

Amintiți-vă că lumea trece la o nouă expresie a ei înSăși, la fel cum voi treceți la o nouă expresie a Sinelui.

În a doua situație veți constata că energeticele sunt în favoarea voastră acum, că „magia universului” în sine nu este nimic mai mult decât expresia rezonanței voastre divine în corp fizic.

Atunci când facem referire la magie, în această etapă de trezire de pe pământ, ne referim de fapt la capacitățile voastre latente, ce fac parte în totalitate și în mod autentic din modelul nou al omului divin.

Administrarea planetei

Din perspectiva pleiadiană, trezirea modelului divin-uman constituie „baza de date de informații stocate, stabilite înainte de experiența încarnării, în scopul  de a ne realiza întregul potențial divin, în formă umană.” Pe măsură ce ne deschidem spre aspectele multidimensionale existente chiar în experiența foarte stratificată a Sinelui, ajungem să cunoaștem tot mai mult din acest model (cine suntem cu adevărat și de ce suntem aici), în viața noastră conștientă.

Procesul de trezire este adus în prim plan de activarea ADN-ului, iar ADN-ul nostru e activat prin conștiință. Prin urmare, pe măsură ce trecem la stări din ce în ce mai înalte de conștiență conștientă, de reamintire a adevărurilor sacre cu ajutorul adevărului nostru superior, ne activăm tot mai mult din ADN, până când avem un sistem total funcțional de inteligență divină, implicat în acțiune.

Acest sistem total funcțional de inteligență divină se trezește acum în fiecare celulă din ființa noastră și, în majoritatea cazurilor, este motivul pentru care ultimele câteva săptămâni au fost atât de provocatoare pentru cei aflați în fruntea unei noi omeniri.

Suntem însă primii din motive bine întemeiate…

Datorită bunăvoinței voastre de a vă aminti aceste adevăruri sacre inerente geneticii voastre latente, fiecare dintre voi sunteți aici, acum, pregătindu-vă să administrați planeta în direcția stării și societății ei noi/originale Utopice.

Și datorită faptului că fiecare dintre voi a făcut un legământ de a fi aici, acum, înfăptuind exact această muncă, pentru ca lumea, în mare, să poată vedea luând FIInță această realitate.

Noi suntem cei care ne aflăm aici ca să demonstrăm că nivelul și stările de conștiință realizabile în formă fizică, în acest moment pe pământ, REPREZINTĂ magia Universului nostru.

Statul utopic

Până acum, în acest an, ființele galactice ne-au spus de multe ori că starea noastră de experiență trezită (în timp ce ne aflăm în corp fizic) va începe să schimbe cu totul lumea… deși, în esență, dinspre interior spre exterior. De bună seamă că vedem deja ramificațiile acestui lucru manifestându-se pe scena lumii, în moduri tulburătoare, dar necesare.

Consiliul dorește să precizeze că pe măsură ce lumea continuă să se destrame, să ajungă la ruină, noi… administratorii divini ai Noului Pământ… vom trece la starea noastră utopică, ca și colectivitate.

Starea de existență utopică este o stare în care întreaga viață și colocatarii ei coexistă în armonie deplină. Armonie nu înseamnă similaritate… ea este o stare de unitate, de cooperare, de acord, de respect reciproc și chiar de entuziasm pentru cocrearea de experiențe de viață distincte și unice, guvernate de o SINGURĂ intenție unificată. Acea intenție unică este la fel de simplă (și de complexă) ca înțelegerea că noi TOȚI suntem aspecte ale aceleiași Surse, care are experiențe umane distincte pe pământ.

Având în vedere starea actuală a chestiunilor planetare și frământarea crescândă din psihicul uman, realitatea voastră  globală ar putea părea cu totul diferită de Utopia, și totuși, perspectiva noastră este că venirea unei epoci noi se naște neîncetat din aceste stări continue de frământare colectivă.

Țineți minte că vă aflați într-un moment planetar în care tot ceea ce a fost ascuns este dat în vileag. Pe măsură ce ies la lumină mai multe adevăruri, este demascat mai mult întuneric… frământarea reprezintă antecedentul celor care echilibrează acele forțe.

În final, starea noastră de constituție independentă și dinamică, în curs de dezvoltare, înlocuiește vechea stare codependentă de separare, bazată pe credința într-un DUMNEZEU exterior, fapt ce va deveni cu timpul tot mai evident. Acestea sunt energii beligerante străvechi și instabile, ce se luptă pentru dominație asupra planetei noastre, așa că mă gândesc nu e riscant să spun că ne putem aștepta la tot mai mult conflict, pe măsură ce societatea se trezește.

Indiferent cum arată lucrurile, rezultatul va fi că tot mai mulți oameni vor ajunge să înțeleagă că suntem cu toții UNUL și că suntem cu adevărat de neoprit, ca forță unită.  

Iar pe măsură ce aceia din jurul nostru încep să-și pună tot mai mult întrebări despre lumea în care trăim și rolul pe care îl au de jucat în ea, din ce în ce mai mulți vor ajunge să conștientizeze Planul mai vast pentru omenire și pământ. Aflu mai exact că în următorii patru ani numărul oamenilor ce se trezesc la chemarea inimii aproape se va tripla… iar CSP afirmă în acest sens că aventurile inimii noastre vor fi un balsam liniștitor pentru valurile ulterioare.

În sfârșit… mișcare de înaintare

Odată cu Marte intrat în mișcare directă, vom putea în sfârșit să ne desprindem din noroiul în care am fost prinși în mod clar din aprilie.

Am avut de făcut atât de multă restructurare în peisajul interior al vieții noastre, încât ritmul lumii exterioare se poate să se fi redus, până la o oprire scârțâitoare. Atunci când Marte e retrograd, energia noastră fizică este direcționată spre interior, fapt ce înseamnă că ‘starea de normalitate’ o zbughește pe fereastră, astfel ca să putem valorifica ocazia rară de a observa la modul real și total felul în care ne cheltuim energia forței vitale. În cel mai bun caz, facem alegeri noi de a ne redirecționa acele cheltuieli în moduri care să amplifice dorințele autentice ale sufletului.

Sper că ați putut folosi conștient această perioadă, pentru că aflu că vine acum un nou val de energie susținătoare, pregătită să aplice planurile pe care le-am pus în acțiune înainte de această restructurare fără precedent.

Pentru unii, acest anotimp se va dovedi a fi o perioadă foarte productivă, de pregătire pentru o recoltă destul de abundentă.

Ieșind dintr-o ‘curățenie de primăvară’ atât de intensă, am fost recalibrați la un nivel mult mai înalt de funcționare, fapt ce înseamnă că acționăm la un nivel nou/mai înalt de creare, ce va surclasa crearea din vechime. Acest nou nivel de funcționare e proporțional cu noul nostru sistem de operare tranșant, ce ne va permite să ne creăm mai fără efort realitatea exterioară, din liniștea noastră interioară. Și fără să ne epuizăm. Pot să primesc un AMIN?

Până acum procesul de creare ne-a epuizat pentru că, oricât am încercat, nu am putut să ne eliberăm total de sistemul rețelei false, care ne golește de forța vitală… intenționat, aș putea adăuga.

A crea din rețeaua falsă ne impune să exercităm forța, în locul magnetismului… să cerem, în loc să comandăm… să renunțăm, în loc să primim. Dar acum, că ne mutăm într-un sistem de susținere stăpânit, generat, guvernat de Sine, ne vom da seama că orice efort este în van, că de fapt cu cât putem FI MAI fără efort, cu atât mai mult vom ajunge aici.

Aceasta va fi o adevărată schimbare de dinamică pentru cei obișnuiți să ‘lupte’ pentru ceea ce li se cuvine.

Asta înseamnă că pe măsură ce liniile de alimentare energetică continuă să fie redirecționate de la înFĂptuire la FIInțare, de la lăcomie la IUBIRE, cei total experimentați în arta exercitării autorității vor începe acum să reușească în moduri foarte susținute.

Pe măsură ce noi înșine (și planeta) intrăm total în acest nou ciclu de creație, absența efortului va înlocui lupta, iar acțiunea de a crea va deveni din nou distractivă. De fapt, se poate să fi observat deja că faptul de a crea se simte aproape neobstrucționat… mai împământat, clar și concentrat… decât oricare dinainte.

Arta reflectării

Consiliul spune că de la solstițiu până la echinocțiu mulți vor trece de la „rezolvarea durerii din trecut”, la stăpânirea stării fizice.

Pe măsură ce intrați în acest nou ciclu de creație, pe o treaptă mult mai înaltă a spiralei decât cea de la începutul anului, veți începe să observați schimbări nu doar în modul în care cooperați cu câmpul energetic din jurul vostru, ci și schimbări permanente în peisajul vostru interior și exterior.

Vrem să spunem că… după perioada solstițiului, pe care am numit-o în raportul precedent „luminarea” voastră inaugurală, ce marchează începutul unei aventuri foarte noi… veți stăpâni într-adevăr arta reflectării.

Stăpânirea stării fizice e descrisă ca o acțiune prin care ne folosim conștiința elevată (lumina) pentru a proiecta puritatea (inima de diamant) a cine suntem în mod autentic, pe ecranul vieții noastre. Atunci când facem alegeri conștiente ce reflectă în lumea din jurul nostru starea noastră reală, în fiecare moment, creăm o reflexie perfect oglindită pentru ca sufletul nostru să se vadă și să se cunoască ca maestru al lumii fizice.

Aceasta este într-adevăr la fel de mult o artă, pe cât este o știință, căci învățați să  manevrați legile naturii pentru ca ele să se ajusteze cu starea voastră, în moduri ce nu au mai fost realizabile. Asta va însemna multe lucruri diferite, din care cel mai important va fi capacitatea voastră de a vă proiecta adevărul divin asupra receptaculului vostru uman.

Pe măsură ce trecem în a doua jumătate a anului, intrăm în ceea ce Consiliul numește ‘etapa de înflorire’ a înălțării. Acesta e momentul în care începem să vedem, să simțim și să mișcăm lumea exterioară, din interiorul propriei lumi lăuntrice de desăvârșire divină. Intrăm într-o perioadă în care lumea din jur efectiv va începe să se mlădieze, să se schimbe și să se transforme, pentru a reflecta starea noastră divină.

Lunile de vară explică multe, prin consolidarea adevărului sufletului vostru.

Ca atare, mi se spune că vom fi chemați să pornim în noi călătorii, noi expediții sufletești, pentru a „exersa” viețuirea DUMNEZEIASCĂ într-un corp… pentru a simți actul de a ne aminti în fiecare clipă de puterea noastră de a ne crea-schimba-modifica realitatea, în orice moment. În multe privințe, facem deja acest lucru, deși cel mai adesea în spatele ușilor închise. În aceste apropiate aventuri sufletești, vom întâlni noi părți din noi înȘine… ne vom aminti de aspecte pierdute, pe măsură ce ne conectăm viața umană cu starea noastră divină.

Acest fapt va schimba multe cu privire la modurile în care participați în acest așa-zis sistem al realității și vrem să fim primii care spun că ‘v-am spus asta!’

Căci cu siguranță că, atunci când vă mișcați încoace și încolo în vehiculul vostru ce se trezește de curând, plin de noua conștiință, veți ajunge să cunoașteți prin experiență toate lucrurile la care am făcut aluzie de la bun început.

Da, această nouă stare de FIInțare… cea de constituție dinamică… este o stare în care vehiculul vostru fizic va avea multe să vă învețe. Atunci când treziți amintirile modelului divin și îi activați inteligența, vă veți da seama că multe lucruri noi, despre care am vorbit mult, devin realitate.

Prin asta vrem totodată să vă potolim orice frici că starea voastră actuală ar fi cumva neclintită sau permanentă, căci în starea de constituție dinamică ajungeți să simțiți direct că orice realitate fizică e maleabilă și poate fi schimbată.

Este atât de multă trezire de reamintit!

În încheiere…

Ultimul lucru pe care Consiliul l-a împărtășit este că următoarele 3 luni și ceva (de la solstițiu până la echinocțiu) vor continua să fie dedicate apariției treptate și revelării, după care vom trece printr-o altă perioadă importantă de calibrare, în septembrie.

Pe măsură ce intrăm în lunile de vară (iarnă în sud), va exista mai multă mișcare, mai multă conștientizare, mai multă înțelegere, mai multă materializare, mai multă reamintire, mai multă simțire… dar mi se spune și că va fi necesar un echilibru între creare și răbdare, căci în curent vor exista fluxuri și refluxuri, ce ne vor cere lucruri diferite în momente diferite. Adaptabilitatea va fi un element cheie.

Spre exemplu, cei care pătrund adânc în întrupare vor simți valuri succesive de deschidere, creare, integrare și dezvăluire.

Aceasta nu va fi nicidecum a experiență liniară, așa că, în timp ce treceți prin fiecare experiență, va fi necesar să fiți familiarizați cu ceea ce vi se cere în continuare. Vă sugerăm ca în fiecare din aceste momente ce se accelerează să rămâneți adânc conectați cu experiența personală, înțelegând că lucrurile prin care treceți pot diferi foarte mult de cele prin care trec cei mai mulți din preajma voastră.

Ca atare, vă mai recomandăm să vă decuplați de la absolut orice programe ce funcționează în exterior și să rămâneți în contact cu busola voastră interioară, căci fiecare dintre voi va simți lucruri diferite, la momente diferite, în zilele, săptămânile, lunile următoare.

Ni se reamintește să fim deosebit de pătrunzători în perioadele de activitate intensă, când lucrurile se accelerează, căci acelea sunt momentele când tindem să ne pierdem din vedere pe noi înȘine și adevărul procesului devenirii noastre.  

Pleiadienii îi roagă pe aceia dintre voi care abia încep să se trezească la chemarea inimii să-și amintească că absolut fiecare lucru face parte din orchestrarea planului divin, inclusiv și în special VOI. Nu ați „întârziat în joc”, ca să spun așa, și nu aveți de ce să vă simțiți zoriți în procesul vostru.

Fiecare are de jucat un rol unic, ce include evenimente anume planificate și coordonare divină… și aflu că datorită acestui lucru, vom începe realmente să vedem mai mulți oameni, din sfera colectivă de influență publică, trecând prin experiențe de trezire similare, la fel ca noi.

De fapt, potrivit CSP, unii dintre voi citesc exact aceste cuvinte.

Folosiți aceste informații ca punct de referință, ca să vă amintiți de călătoria personală și de rațiunea coordonării unice a activării voastre specifice. Voi, următorul val de suflete în curs de trezire, veți lua cu asalt lumea, căci vă veți afla mai mult în public, decât cei care vă preced. Există un scop măreț și divin în acest fapt.

Vă spunem tuturor… continuați să fiți atenți la domeniul public, chiar în timp ce sunteți total conectați la călătoria voastră interioară, și e posibil să descoperiți că lumea este pe neașteptate un loc foarte familiar.

În plus, am vrea să mai precizăm că pe măsură ce parcurgeți zilele rămase din această lună predestinată, aceia dintre voi care în acest moment se împacă cu nivelul mai înalt al adevărului lor își vor aduce aminte într-un ritm mai rapid decât cei dinaintea lor.

Nu vă temeți, căci informațiile ce urmează să apară sunt doar o mică parte din ceea ce există deja în voi. Planul vostru divin vă este scris în inimă, iar sentimentele proprii sunt ghidul vostru.

Toate celelalte sunt de prisos.

Următoarele 6 luni ar trebui să fie foarte interesante…

,

Lauren