Dialoguri interioare (1)
19/10/2016
Gregg Braden – experiențe în apropierea morții
03/11/2016
Show all

Gregg Braden

CELE 6 ADEVĂRURI ARE UNEI VIEȚI EXTRAORDINARE

de Gregg Braden

Traducere: Nicoleta Iuga

 

1. Suntem conectați cu toți oamenii, toate animalele și tot restul lucrurilor printr-un câmp de energie teoretizat în sec. 19  și demonstrat științific în sec.20.

Știința a demonstrat existența unui câmp subtil de energie care conectează tot ce există – nu există spațiu „gol”. Prin intermediul acestui câmp suntem profund conectați cu lumea, cu ceilalți și cu tot ce există în afara corpului fizic. Acest câmp este vasul, puntea și oglinda fiecărei experiențe din viața noastră.

 

2. Discutăm permanent cu corpurile și cu lumea prin intermediul limbajului non-verbal din relațiile noastre cele mai intime, prin sănătate și prin experiențele din viața noastră.

Atunci, ne întrebăm: Ce ne spune câmpul? Ce spunem noi câmpului? Pentru a afla răspunsul la aceste întrebări, mai întâi trebuie să cunoaștem limbajul potrivit.

 

3. Teoria evoluționistă este corectă dar nu se aplică oamenilor!

Deși teoria evoluționistă este corectă pentru unele forme de viață, noile descoperiri (mai exact, legate de ADN-ului) ne demonstrează că evoluția nu explică originile vieții umane. Pur și simplu, descoperirile nu susțin teoria. Noi am apărut pe Pământ acum 200.000 de ani, dotați cu toate facultățile unui sistem cerebral-nervos avansat, limbaj și o dexteritate care ne deosebește de viața existentă până în acel moment. Noi nu ne-am dezvoltat lent de-a lungul unei perioade de timp lungi.

 

4. Suntem „echipați” cu abilități extraordinare care ne deosebesc de alte forme de viață.

Noi avem capacitatea înăscută de a avea empatie și intuiție. De asemenea, suntem dotați cu procese de vindecare și anti-îmbătrânire auto-regulate, inerente ființei noastre. Datorită abilității unice de a ne „armoniza” conștient sistemul nervos avansat, ne trezim abilități extraordinare în viața cotidiană care înainte erau considerate rare și mistice.

 

5. Natura funcționează mai mult pe baza cooperării decât a competiției și a „supraviețuirii celui mai puternic” (citatul aparține lui Darwin).

Referitor la legile fundamentale ale naturii, descoperirile din sec. 20 și 19 au demontat 150 de ani de gândire științifică. Noile descoperiri demonstrează că natura funcționează mai mult pe baza cooperării decât a competiției și a conflictului.

 

6. Vechimea civilizației umane este de 2 ori mai mare decât cea predată la școală și menționată în manuale.

Descoperirea unor situri arheologice aparținând unor civilizații avansate de acum aproximativ 13.000 de ani î.e.n, au demontat credința că civilizația a început acum 5000 de ani. Civilizațiile par să fie, mai degrabă ciclice, nu liniare. Pur și simplu, noi trăim în cel mai recent ciclu.