Nasterea unei noi omeniri
26/05/2000
Noi, Ingerii
22/11/2007
Show all

Interviu cu DRUNVALO

Marie a participat la atelierul din 7 ianuarie 2007, „Earth-Sky Living in the Heart“ (Pamant-cer, Spatiul sacru al inimii) de la Washington, DC, si a primit permisiunea de a-i lua un interviu lui Drunvalo.

Marie: In timpul interviurilor noastre anterioare (decembrie 2000 si iulie 2002), nu pareati prea optimist in legatura cu ceea ce se intampla in lume, asa cum pareti astazi.

Drunvalo: Stiu ca vom reusi, pentru ca mi s-a permis sa privesc in viitor. Cu toate acestea, chiar daca spun cu optimism „vom reusi“, tot mai avem de trecut prin aceasta „mica ureche a acului“, in care ni se va parea ca totul este lipsit de speranta. Iar ei (ghizii mei) nu m-au lasat sa vad despre ce era vorba – dar se va intampla ceva, iar ceea ce arata atat de lipsit de speranta se va rasturna foarte repede.

Marie: Va fi ceva asemanator cu cele trei zile despre care obisnuiam sa vorbim?

Drunvalo: Nu, asta nu are cu nimic de-a face cu ele. Atunci mediul exterior in care traim ar muri complet si total, impreuna cu tot ce e in el. Vom ajunge pe acea treapta. Asa ca va arata lipsit de speranta. Ingerii mei nu mi-au aratat acea parte din situatie. Tot ce mi-au spus a fost ca in vietile voastre veti fi martorii unui loc in care totul arata ca si cum s-a terminat. Apoi are sa se intample acest „lucru“. Iar situatia lumii va fi rasturnata repede si complet.

Marie: La atelier ati vorbit despre „valuri“ de oameni care vor muri. Puteti sa ne explicati despre ce vorbeati?

Drunvalo: Despre valuri se vorbeste in profetia indienilor americani. Cu multa vreme in urma a train un indian amercian, caruia i s-a permis sa mearga la toate felurile de triburi – majoritatea in Statele Unite si la societatile secrete (societatile bunica) si sa adune si sa noteze profetiile din aceste triburi, ca sa afle ce aveau in comun. A gasit un fir care trece prin toate profetiile, care vorbeste despre timpurile care urmeaza. Exista trei valuri de oameni de pe pamant, care, se spune, vor urma sa moara intr-un timp foarte scurt. Nu stiu exact despre ce este vorba, dar atunci cand am citit despre asta, mi s-a parut ca si cum urma sa aiba loc peste 10 zile. Ceva foarte rapid, ceva FOARTE MARE are loc si omoara un numar urias de oameni.

Din afara, arata oribil. Ar putea fi un razboi atomic, gripa aviara sau mai stiu eu ce. Din afara, pentru supravietuitori, arata ca o catastrofa, dar pe dinauntru, oamenii care pleaca in acest fel, au planificat acest lucru. Ei vor sa plece si vor sa plece impreuna. Atunci cand se aduna deasupra pamantului, primul val merge la un anume loc din dimensiunea spatiu/timp, astfel incat sa fie cu ai lor. Pentru ca nu sunt cu totul in rezonanta cu pamantul, ei pot sa fie in armonie impreuna (in alt loc).

Apoi se spune ca va veni o schimbare si mai mare cu un alt val de oameni care parasesc planeta. Din nou, acest lucru are loc datorita alegerii la niveluri interioare – nu un fel de sinucidere – dar in interior, acesti oameni stiu ca ceva urmeaza sa se intample si se aduna pentru a merge in alt loc din spatiu/timp.
Apoi este un al treilea val, in care moare un numar urias de oameni. Acest grup, numit „autostopistii“ in profetii, nu stie unde le este casa, astfel ca pleaca, cautand acel loc si, intr-un final, isi gasesc caminul.

Dupa ce trec aceste valuri, raman doar milioane (nu miliarde) de oameni pe pamant – un numar mult mai mic. Oamenii care au ramas, se vor uni intr-o singura inima, conform profetiei indienilor americani. Ei devin o singura fiinta vie. Indiferent de rasa sau religie, toate separarile sunt date la o parte si oamenii ce raman devin o singura familie. Apoi, cu aceasta constienta nou gasita si mai intalta, cei care au ramas vor lua pamantul si vor zbura cu el – ca si cum pamantul se transforma intr-o nava spatiala, care este condusa intr-un nou spatiu, iar un nou mod minunat de trai ia nastere pe pamanat. Profetiile chiar folosesc expresia nava spatiala.

Marie: Deci pamantul de acum este folosit ca o nava spatiala… deci vreti sa spuneti ca Mama Pamant urmeaza sa se curete in acest proces?

Drunvalo: Da, totul este rezolvat. Rezolvam in totalitate toul prin Constienta pura, nu prin tehnologie sau lucruri asemenea, ci prin propria noastra fiinta. Dintr-un punct de vedere Melchizedek, de fapt noi schimbam orbita.

Marie: In ultimul nostru interviu ati spus ca ne mutam pe un pamant paralel si apoi pe un alt pamant paralel si asa mai departe. S-a schimbat sau a evoluat aceasta teorie?

Drunvalo: Tot ce spun este ca aceasta este o profetie a nativilor americani. Melchizedek cred ca exista mai multe aspecte ale acestui lucru – mult mai multe. Dar idea cu profetia nativilor americani este ca majoritatea oamenilor urmeaza sa moara si sa paraseasca pamantul si sa mearga altundeva. Acest lucru se prea poate sa se intample. Nu stiu sigur. Spun doar, ca ca multe triburi au in comun acest lucru.

Marie: Dar ascultandu-va in aceasta saptamana, simt de parca omenirea (noi) s-ar „duce acasa“…

Drunvalo: O, da, pentru ca, dupa aceea, vom parasi impreuna pamantul. Vine un moment in care noi parasim cu totul pamantul, il transcendem, trecem la un alt nivel de existenta, iar acest lucru este inceputul unei calatorii foarte rapide dar foarte lungi. Si ajungem cu totul dincolo de stele si de planete. Ajungem sa existam intr-un alt fel si in alta octava de existenta.

Marie: Vom pleca impreuna cu corpul nostru?

Drunvalo: La inceput, da. Plecam cu corpul nostru si apoi corpul nostru se transmuta in ceva ce arata mai mult a ET. Dupa aceea devenim Totul. Dar acesta este doar inceputul calatoriei.

Marie: E incitant. E tocmai lucrul despre care vorbeste Barbara Marx Hubbard in noul ei DVD “Humanity Ascending” (Omenirea in ascensiune). Nu putem continua sa mergem in felul in care suntem astazi. E bolnavicios.
Ati mentionat ca, in cazul profetiei despre sfarsitul lunii, din august 1999, au facut o greseala pentru prima oara. Ma gandeam… daca toata lumea pare a spune ca ceva urmeaza sa se intample „curand, curand, curand“, vi sa pare ca acest scenariu de sfarsit de lume va avea loc inainte de februarie 2013? Sau mult mai devreme?

Drunvalo: Da, si pentru multe triburi sudamericane exista chiar o profetie pentru acest an – 2007. Nu vreau sa spun care este acea profetie – ii las pe ei sa spuna – dar multe triburi indigene se asteapta sa aiba loc mari schimbari in acest an. Asa ca eu cred ca intre astazi si 2013 vom avea de trecut prin multe transformari.

Marie: Eu, personal, privesc la centrul galactic si la Pluto la 29 de grade Sagetator. Astfel ca m-ar mira daca va avea loc in jurul acestor date (12/28/07). Deci vreti sa spuneti ca s-ar putea sa fie mai multe trepte, cum ar fi Faza I, Faza II, Faza III?

Drunvalo: Intr-adevar are loc in faze. Nu este ceva ce are loc asa (pocneste din degete). Nu vezi niciodata o planta crescand de la samanta la un copac mare, intr-o clipa. Viata se misca intotdeauna in segmente, desi uneori acele segmente pot fi destul de mari si uneori foarte violente. Dar principalul lucru pe care sper ca oamenii il vor intelege este ca vor fi in regula. Cel mai important lucru pe care il vad acuma este sa gasesc locul sacru din inima. ( vezi cartea lui Drunvalo „Sa traim in inima“).

Daca va puteti aduce aminte de anticul mod de viata si sa intrati in acel loc sacru si doar sa stati si sa priviti toate acestea ca pe un film si sa nu trebuiasca sa va faceti griji de nici un fel. Aduceti-va aminte ca Mama Pamant stie care sunt acesti oameni care urmeaza sa devina acea inima unica. Cu adevarat, cea mai buna cale de a o descrie este imaginea unui lotus. Acest loc din inima a fost intotdeauna denumit lotusul. Iar daca va gasiti calea intr-acolo, Mama Pamant va avea cu totul grija de voi si va va proteja si va va pune la dispozitie totul. Chiar daca totul din afara pare a fi o nebunie, va fi miraculos.

Marie: Cum ne putem pregati cel mai bine?

Drunvalo: Nu cred ca cineva se poate pregati la nivel fizic. Nu este posibil sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza sa se intample. Vedeti, nimeni nu stie. Pregatirea este inauntrul vostru. Acesta este locul principal.

Ati citit despre ceea ce Pentagonul spune ca se va intampla? Pentagonul ne mai da unul pana la trei ani de viata normala de trait pe aceasta planeta. Aceasta este parerea lor. Toata lumea isi da cu parerea. Nici un expert de pe aceasta planeta nu va poate spune ce se va intampla si cand anume cu exactitate. In ultimii 250 de milioane de ani, avem doar doua exemple pe care le intelegem, pentru a vedea ce se va intampla.

Aveti toate curentele oceanice ale lumii care isi incetinesc cursul, iar in mod clar Golf Stream-ul din Oceanul Atlantic pare ca se opreste. Ultima oara cand s-a oprit a fost in anii 1300 si a facut exact ceea ce incepe sa faca acum. Vremea nebuna: fierbinte/rece, uscat/ud. (vezi Record Storms Sweep Entire Northern Hemisphere (furtuni record strabat intreaga emisfera nordica) din 1/10/07). In anii 1400, mai ales vestul a trecut printr-o perioada in care au fost 47 de ani fara o picatura de ploaie. Fiecare rau, fiecare lac, fiecare copac a ars pana la pamant. Iar acesta este motivul pentru care Anasazi a trebuit sa plece. Nu puteau trai acolo. Toate acestea sunt memorate. Iar estul a devenit extrem de rece. Daca va uitati la George Washington trecand prin Delaware, vedeti blocuri de ghiata plutind pe rau, imegini retinute in picturile despre aceasta scena.

Noi credem ca vremea noastra a fost intotdeauna in acest fel. Dar aceasta vreme a fost asa doar din 1850. A durat 550 de ani pentru ca vremea sa ajunga inapoi la felul in care este acuma. In regula. As putea intra in multe detalii si sa petrec ore in sir pe acest subiect, dar cam asta este in mare ce apare proiectat pe drum. Sau oamenii s-ar putea uita la situl de la Spirit of Ma’at si citi despre Incalzirea globala/ uscaciune/inghet de pe http://spiritofmaat.com/announce/ann_dryice.htm.

Acum aveti cu totii filmul lui Al Gore An Inconvenient Truth (Un adevar incomod), pe care il gasesc foarte optimist, pentru ca ne mai da zece ani. Dar eu nu cunosc nici un om de stiinta de pe planeta care sa ne dea zece ani sau pe oricine altcineva care sa ne dea un timp atat de lung.

Lucrul despre care vorbeste Pentagonul se refera la schimbari rapide de climat, cu posibilitatea de a trai in anumite zone. Exact unde se afla acele zone, nu stiu. Tot ce pot face este sa mearga inapoi la cele doua momente din istorie si sa vada ce s-a intamplat. Dar va fi oare la fel? Poate da, poate nu. Ceea ce stiu este ca vor fi zone nelocuibile. In timpurile dinainte de ultima oara, in care s-au orpti, lucru care credem ca se intampla si acuma. Locul care este acuma New York City a fost de nelocuit. A disparut sub aproape o mila de ghiata. Nu poti trai sub o mila de ghiata. Pur si simplu nu este posibil. De fapt, Norvegia, Danemarca si Suedia au disparut sub ghiata, iara prezicerea Pentagonului este ca si ele vor fi in curand sub o jumatate de mila de ghiata.

Marie: In curand inseamna in urmatorii trei ani?

Drunvalo: Va incepe curand. Va fi probabil o furtuna constanta, care nu dispare niciodata – o vreme in care este iarna tot timpul. Astfel oamenii va trebui sa paraseasca acea zona. Modelele de migrare sunt cele care preocupa cel mai mult Pentagonul. Pentru ca veti avea miliarde de oameni fortati sa plece din locurile lor si sa incerce sa supravietuiasca altundeva. Acest lucru duce la prabusirea totala. Nu va mai fi mancare in alimentare, economia decade etc. Nu poti creste alimente cand incepe asa ceva, pentru ca nu va exista nici un inceput si nici un sfarsit al anotimpurilor de crestere. Plantele inebunesc si alimentele devin atunci cele mai importante bunuri.

Marie: Deci, o solutie ar putea fi sa incepem sa invatam sa respiram si sa ne oprim din mancat?

Drunvalo: Este o premiza buna. Exista o carte in Germania, publicata de noul meu editor, care va arata cum puteti invata in 9 zile sa traiti fara mancare si fara apa. Primiti cu totul hrana din prana si aer, astfel incat sa puteti trai complet fara nimic altceva.

Yogananda urmeaza sa demonstreze acest lucru in fata lumii. Toata lumea il crede mort. Nu este mort. Atunci cand Yogananda „a murit“ in anii 1950, toate functiile trupului sau s-au oprit. Dupa 20 de zile, conform oficialitatilor mortuare, corpul sau parea cu totul normal, dar nu respira, nu avea batai de inima, nimic. La un anumit moment urmeaza sa se trezeasca sa si sa spuna: Vedeti? Am dormit 50 si mai bine de ani fara mancare, apa, nimic si ma simt bine. Asta este Kriya yoga. Acesta este efectul lucrului cu devasii si cu energia luminii Mamei Pamant. Acesta este dreptul nostru dat de Dumnezeu, desi mult oameni nu par sa creada acest lucru.

Marie: Vorbeati despre Zeita Amaterasu (in interviuri mai vechi). Ce varsta are acum?

Drunvalo: Japonezii o vad pe Amaterasu ca lumina soarelui. Ea este energia care ii da lumina pamantului si constienta. Amaterasu este in tot ce e viu, in acest moment. Iar ea este legata de tot ce vine din Soare, inclusiv petele solare.

Spiritul pamantului este un lucru diferit, iar Mama Pament are cam 23 sau 24 sau 25 de ani. De-a dreptul isteata, de-a dreptul treaza.

Marie: In timpul atelierului dumneavoastra am invatat despre iesirea din mintea noastra si intrarea in inima si operarea din locul sacru din inima. Ati explicat cum lucreaza mintea in dualitate si, in timp ce exista in inimia, “suntem“ fiinte pure. Daca toti participantii atelierelor dumneavoastra ar practica meditatiile inimii date de dumneavoastra, aceasta energie s-ar raspandi exponential, ajutandu-ne pe toti sa eliminam teama si sa facem lin tranzitia?

Drunvalo: Va ajuta sa scapam de frica, dar acesta nu este cu adevarat felul in care lucreaza. Mama Pamant schimba lumea. Ea detine acum controlul, astfel ca nu trebuie sa facem nimic, decat sa slujim. Daca ea spune sa facem ceva, in regula, o facem, iar daca nu ne cere, putem sa ne relaxam. Am castigat jocul, totul este aproape la locul lui. Totul este in echilibru. Sunt lucruri de facut, dar ele vor fi ingrijite… Trebuie doar sa continuam sa ne miscam. Dar vine o vreme cand a sta intr-un restaurant ca acuma, va fi o amintire. Nu vom mai putea face acest lucru si cel mai important lucru care ma preocupa acuma este ca bunii lucratori in lumina sa nu intre in panica si sa creada „vai, totul s-a terminat“. Nu, tocmai incepe. Stati deoparte de frica si pur si simplu sa credeti in prezenta lui Dumnezeu. Probabil ca vom pierde cativa oameni in acele timpuri, pentru ca daca intri in panica, s-a terminat.

Atunci cand toate incep sa se prabuseasca, spun Indienii Taos, intra in casa ta si trage draperiile, asa incat sa nu vezi toata nebunia din jur, care ar putea sa-ti produca frica. Si pur si simplu stai in inima ta si lasa Mama Pamant si toate energiile din care faci parte in mod intim sa isi faca treaba si ramai in incredere. Este usor de spus si mai greu de facut. Este ca si cum ai avea cancer sau ceva asemanator si oamenilor li se spune ca vor muri, si atunci incep sa-si faca tot mai multe griji. Dar noi suntem nemuritori, intotdeauna am fost in viata, vom trece si prin asta. Amintiti-va ca este un timp al trecerii. Trecerile intotdeauna innebunesc. Stati deoparte de frica si fiti in prezenta lui Dumnezeu.

Marie: Eu, personal, cred ca oamenilor de acasa, odata ce veti parasi turma, le va fi dor de dumneavoastra.

Drunvalo: Vorbiti despre mine? O, nu! Eu stau cu Pamantul. Unde vom merge ca planeta este locul din care bin. De aceea am fost trimis aici, pentru ca a trebuit sa existe o legatura de memorie cu el. Astfel ca acum, maestrii inaltati si-au deschis calea inapoi la acel loc, unii dintre ei AU AJUNS deja acolo, astfel ca umanitatea are deja calea si intelegerea. Este deja in noi. Este ceea ce suntem, este chiar ADN-ul nostru, in acest moment.

Marie: Am fost fascinata de ceea ce ne-ati impartasit despre energia kundalini a pamantului, care iese din Tibet. Apoi cum este prinsa la Canalul Panama o vreme si in final eliberata – multumita ajutorului a sute de triburi acum cinci sute de ani – si cum a atins Peru si Cile. Ne puteti spune mai mult, va rog, mai ales despre Piramida Alba?

Drunvalo: A existat o Piramida Alba in Tibet, care a fost gasita de exploratori. A existat una si in Atlantida, inainte. Acuma energia s-a deplasat in Cile. Cineva o va construi in mod fizic acolo, pentru ca va deveni cel mai important loc de pe pamant.

Marie: Deci cand a fost eliberata energia din Panama?

Drunvalo: A fost in septembrie 2001. Chiar in jurul lui 11/9. Dar a durat mai mult timp sa ajunga in America de Sud, asa ca a fost pe la mijlocul lui 2002 cand a ajuns realmente in Cile. Erau 112 triburi asezate in forma de cerc, asteptand energia. Din 2002, totul a fost completat. Eu scriu o carte despre acest lucru acum – astfel ca toate aceste povestiri si totul din jurul acestui subiect vor aparea in curand de sub tipar.

Marie: Atunci ne puteti vrobi despre urmatoarea dumneavoastra carte?

Drunvalo: Cartea despre Kundalini a Pamantului, miscarea ei si tot ce s-a intamplat cu triburile indigene si cu ceremoniile legate de aceasta energie noua. Este o poveste despre speranta si inspiratie, pentru ca este un EVENIMENT POZITIV ce are lor. Este, de asemenea, o poveste de inspiratie pentru femei, pentru ca este o poveste despre schimbarea energiilor care trec de la barbat la femeie.

Marie: Ati putea comenta despre noile uleiuri Mikael Zayat, cum ar fi Seriile Arhanghel?

Drunvalo: Nu le-am incercat pe toate, dar chiar imi plac uleiurile numite Arhanghel Metatron si Arhanghel Mihail si Maria Magdalena. Divinul Feminin si Netemator au si ele o aroma placuta. Daca esti atras de ceva, atunci acel lucru este bun pentru tine. Dar ma stiti pe mine, mie imi plac toate uleiurile create de Mikael Zayat. Imi plac si cristalele, dar undeva in final cred ca e nevoie sa realizam faptul ca trupul omenesc le are pe toate de la sine. Nici macar nu avem nevoie de mancare. Veti ajunge la un moment in care nu veti avea nevoie de toate astea. Veti sta doar in inima voastra si doar veti FI.

Marie: Va multumim nespus de mult, Drunvalo.

Traducere: Liliana Dumitriu
Publicat pentru prima oara in limba romana de catre Editura For You:
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/845
20 febr 2007