Spirit Science 22:1- iLUMINAre, de Jordan Duchnycz
22/01/2013
Stiinta spiritului – Lectia 1 – Gandurile, de Jordan Duchnycz
18/04/2013
Show all

Jordan Duchnycz si “Ştiinţa Spiritului”

Jordan Duchnycz, ”creierul” din spatele acestor serii “Ştiinţa Spiritului” este aşa cum se defineşte singur, un căutător. Nimic deosebit până aici, doar că lucrurile devin mai mult decât interesante când afli că nu are decât 19 ani. În plus, după ce vizionezi una sau doua dintre clipurile sale, denumite ”lecţii”, îţi dai seama că este un suflet special, plin de farmec, super inteligent si foarte deschis. Este unul dintre acele spirite înalte la care procesul de reamintire este foarte accelerat şi care a venit pe Pământ, în această viaţă, pentru a ne ajuta. El reuşeşte să sintetizeze, într-un mod simplu şi clar, învăţături străvechi pline de înţelepciune.
Mă simt onorată că pot contribui la promovarea muncii lui. Am aflat despre el atunci când am participat la Cursul de formare si acreditare a profesilo “Trezirea Inimii Iluminate” (ATIH – Awakening The Illuminated Heart) de la Scoala Reamintirii (School of Remembering) a lui Drunvalo Melchizedek. Acolo a fost prezentată Lecţia nr. 12 ca material de curs in cadrul “Lecţiilor de istorie”. Spre marea uimire a participanţilor, ni s-a spus ca acest copil nu îl cunoaşte personal pe Drunvalo şi nu a participat niciodată la cursurile lui, deşi cele mai multe dintre Lecţii lui Jordan sunt întemeiate pe învăţăturile sale.

As putea continua să vorbesc despre Jordan încă cel puţin câteva pagini, dar mi se pare mai potrivit să îl lăsăm să se prezinte singur, în stilul său propriu, într-un text de prezentare scris chiar de el…despre el. Aşadar…

Salutare, numele meu este Jordan,
În ultimul semestru de colegiu, am avut un moment de trezire. O mare înţelegere şi reamintire despre ce am venit să fac aici. Aşa că am început să învăţ, să mă reconectez cu mine însumi şi să aflu din ce în ce mai mult despre Univers. Pe parcurs au ajuns la mine toate instrumentele şi cărţile potrivite pentru mine. Nu a trebuit să caut prea mult după răspunsuri – pur şi simplu ajungeau la mine prin sincronicităţi.
În cele din urmă, am ajuns în punctul în care încercam să îmi dau seama cum să predau aceste lucruri, pentru că ştiam că ăsta era următorul meu pas. Începusem să scriu o carte, dar nu mergea prea bine, deşi mi-a demonstrat mie însămi că înţelesesem materialul. Ceva nu se lega. Apoi mi-am dat seama că, din nou, răspunsul era în faţa mea. Mi-am petrecut opt ani din viaţă învăţând cum să animez desene 2D pe calculator şi mi-am dat seama că acesta era răspunsul. Mi-am petrecut câteva săptămâni gândind seria şi într-un final am scris prima lecţie ”Gândurile”. Am continuat să le fac, fără să mă uit înapoi. În fiecare zi, tot găsesc din ce în ce mai multe informaţii incredibile şi să am intuiţii care să mă ajute să predau aceste lucruri, iar susţinerea tuturor a fost până acum, foarte înălţătoare!
Vreau să mulţumesc, din nou, tuturor pentru susţinere şi pentru ajutorul în răspândirea acestor informaţii. E pe cale să se petreacă o schimbare uriaşă şi nu am vrea să o ratăm!
Lumină şi Iubire
Jordan Duchnycz

VA OFER CU BUCURIE TRANSCRIEREA IN LIMBA ROMANA A TUTUROR LECŢIILOR LUI JORDAN (evident, cu acceptul său). Am ales această variantă – şi nu subtitrarea – pentru că vorbeşte foarte repede, iar intenţia mea este să va îndemn să reflectaţi pe îndelete asupra celor prezentate. ATRAG ATENŢIA CĂ NU VEŢI ÎNŢELEGE PE DEPLIN MESAJUL LUI JORDAN DECÂT DACĂ URMĂRIŢI ŞI MATERIALUL VIDEO.

VA ROG SA DISTRIBUIŢI ACESTE MATERIALE DOAR CU INDICAREA SURSEI: http://www.thespiritscience.net/
SI
http://elenacocis.ro/category/drunvalo/video-drunvalo/

Transcrierea, traducerea si adaptarea:
NICOLETA IUGA
CĂTĂLINA ZAHARI (lecţia 12)