Gregg Braden – experiențe în apropierea morții
03/11/2016
despre Trecena lui Manik – Mâna lui Dumnezeu
17/11/2016
Show all

Lauren Gorgo – Raport 5D al lunii noiembrie

Pământul făgăduinței: custozii sacri ai grădinii

De Lauren, 8 noiembrie 2016, Raportul 5D

Tradcere: Ana Nicolai

Mulțumim Editurii For You

Dragi oameni de pe pământ, în curs de întrupare a sufletului… chiar nu știu cum am reușit,  dar am ajuns în noiembrie. Au trecut zece luni, au mai rămas două și ieșim. din. perioada. asta. După cum se dovedește, vibrația 9 e pentru masochiștii adevărați.

Ca atare, toți am trecut prin două luni extraordinare de compresie (trezire accelerată/mutație/upgradări ale corpului de lumină), pe măsură ce contracțiile necesare să încheie nașterea noii realități se intensifică, se accelerează și ne împing afară din dualitate, pentru totdeauna.

Luna aceasta continuăm să aprofundăm, integrând recenta suspensie de coduri de lumină, iar transformarea continuă în timp ce ne pregătim pentru: 1) rezultatul alegerilor din S.U.A., 2) portalul 11:11, urmat la scurt timp de 3) cea mai mare Super Lună, din 1948 până acum (pe 14.11).

În timp ce ne croim drumul spre portalurile finale din acest ciclu universal de 9 ani, ne apropiem și de un punct important de cotitură, întrucât mulți dintre noi trec prin finalizarea inițierilor în autoritate, în timp ce continuăm să rezolvăm toate contractele karmice, ca pregătire pentru noul an/noul ciclu universal.

Frecvența acestui nou ciclu de creație ne-a devenit accesibilă la portalul 8:8 (când am putut SIMȚI bunătatea ei), dar de atunci s-a împământat în dimensiunile mai dense ale pământului (stârnind umbre) și, în timp ce-și croiește drumul în viața noastră de zi cu zi, această energie incredibil de clară, pură, luminoasă, flexibilă, creativă, la fel ca a diamantului, începe să răzbată prin smog, făcându-se cunoscută în moduri inevitabile. Cei care sunt acordați la ea, îi pot simți puterea de activare și că ea este aici ca să schimbe totul în lumea fizică… ca să ne restructureze cu adevărat corpul, viața, societatea, sistemele și pământul în sine.

Atunci când, la nivel personal, putem menține în celulele noastre această vibrație extrem de înaltă… care reprezintă partea chinuitoare și motivul pentru care foarte mulți dintre noi au avut o perioadă atât de grea după Portalul Leului de anul acesta… noi înșine vom deveni transmițători și traductori divini, radiind proprietățile sfinte ale luminii oriunde mergem, convertind/schimbând proprietățile energiei din jurul nostru, pentru a reflecta Sursele de lumină mai rafinată. Acest lucru creează pentru cei din jurul nostru nu doar ocazii de a se deschide la această energie, dar lasă și o amprentă profundă asupra oricărei persoane pe care o întâlnim și reprezintă o parte importantă din Planul Divin ce începe în 2017, prin noul ciclu de creație.

Pentru custozii adevărați ai planetei, a venit timpul să revendice sanctuarul sfânt care este Pământul.

Noul ciclu de creație ne întreabă pe toți: Cum creăm, individual și colectiv, un viitor nou… din starea prezentului… fără să ne inspirăm din trecut?

La nivel colectiv, ne apropiem de un punct clar de limită, prin încheierea unui proces de alegeri zbuciumat, în care „Statele Unite” au fost martore la o polarizare atât de extremă, încât SSE (Sindromul Stresului Electoral) este un lucru recunoscut oficial. Și are sens, deoarece aceste alegeri pot avea unele din cele mai mari mize din istoria recentă, dar în tabloul de ansamblu… totul e în scopul de a scutura/trezi America la realitatea lucrurilor în care ne investim, în plan colectiv, energia puternică și încrederea prețioasă.

În cazul de față, suntem toți forțați să ne punem încrederea în unul din cei mai îndoielnici, nepopulari doi candidați, poate din toate timpurile… niște alegeri conduse de numărul cel mai mare care votează împotriva unui candidat, în loc de preferința pentru el.

La nivel individual, noi… cei ce dăm naștere noii realități… ne pregătim să ne ocupăm locul (în unele cazuri să acceptăm funcții noi), în timp ce finalizăm numeroasele integrări necesare pentru a întrupa experiența de viață divin-umană unificată. Facem asta devenind mai întâi noua experiență de viață… ancorându-ne în expresia Sinelui nostru autentic… și aducând apoi acea energie integrată în lume, ocupându-ne din nou locurile în societate, astfel ca în timp ce piesele dominoului încep să cadă, noi să ne ridicăm în mod simultan.

Și deși ne pregătim să revendicăm destinul dragii noastre planete Pământ, încă suntem în procesul nașterii. Energia se va schimba în mod vizibil după ce vom integra apropiata Super Lună, dar deocamdată este încă timp de trecere în revistă (a vieții), odihnă și reînnoire… pentru a ajunge să ne cunoaștem vibrația recent activată și să ne susținem pe parcursul acelei experiențe, așa cum e necesar.

După ce vom trece prin portalul 11:11, vom intra mai adânc în autoritatea aplicată, prin noua experiență de viață integrată, iar pe 14 noiembrie (Lună plină) vom cimenta lucrurile.

Până atunci… ancorăm și plutim.

Rugăciune de deschidere

În timpul celei mai recente întâlniri cu Consiliul Suprem Pleiadian, s-a discutat în profunzime despre nedumerirea  provocată de lucrurile prin care trece rasa umană, lucrurile de care este capabillă și faptul că cuvântul reziliență nici măcar nu aproximează lucrurile asupra cărora triumfă oamenii din această lume.

S-a cerut ca, înainte de a trece la raport, să împărtășesc această scurtă rugăciune de mulțumire, pentru a ne unifica ca și colectiv, în această perioadă tumultuoasă dar miraculoasă, din viața noastră:

Dragii noștri, ne reunim în această zi cu intenția de a-i sărbători pe oamenii de pe pământ, pe cei care au depus efortul extraordinar de a se ridica deasupra gravitației din dualitate, precum și pe cei care reprezintă forțele polarizante ale rezistenței și tensiunii, necesare să aducă omenirea într-o stare de grație divină.

Înaintea voastră este pământul făgăduinței… în spatele vostru, lumea umbrei… în ființa voastră, Soarele lui Dumnezeu care se înalță, pe care ați ieșit în față ca să FIȚI, să reprezentați lumea nouă, ca noile prototipuri umane, exemplele vii a ceea ce este posibil în prezent.

În numele tuturor națiunilor stelare participante, consolidate ca UNA cu membrii noștri ambasadori de pe pământ, salutăm solemn pe fiecare dintre voi, cu recunoștință pentru participarea și contribuția voastră la întreg. Adonai, comandanți.

Schimbarea va veni

Azi în S.U.A, e zi de alegeri prezidențiale, ce au fost precedate de evenimente care au ajuns să fie un adevărat spectacol demonstrativ, iar noi ne pregătim să intrăm în ceea ce CSP numește  un moment ce indică o perioadă de schimbare colectivă de primă importanță.

Mai întâi de toate, mi s-a explicat (prin proclamația pleiadiană) că, indiferent de rezultatul acestor alegeri, Statele Unite vor ajunge în niște momente de perturbare (citiți: transformare) incredibile, ce vor duce (în final) la învierea a multe sisteme. Acum toți știm că stârnirea haosului este o parte foarte importantă din proces și, ca întotdeauna, este una de care nu avem de ce să fim atașați în vreun fel.

Treaba noastră este să fim martori la orice turbulență, cu o inimă și o minte deschise, având înțelepciunea și perspectiva că soarta noastră individuală e determinată nu de lumea exterioară, ci că lumea exterioară e determinată (colectiv) de starea noastră individuală (de conștiință).

Știm suficient de bine cum arată IUBIREA divină în acțiune… în viața noastră am fost martori de multe ori la Forța uneori distrugătoare a „IUBIRII”, în timp ce conștientizam un adevăr mai vast, eliberându-ne din robia karmică. Știm că IUBIREA divină nu cunoaște bun sau rău… ci doar echilibru… și că adevărata eliberare e rareori sau mai niciodată frumoasă sau comodă.

Ca atare, dezlănțuirea unor energii de reprimare atât de străvechi e menită să producă unele valuri nemaipomenite, dar e dătător de putere să ne amintim mereu că acestea sunt valurile de energie pentru care am venit, valuri pe care am învățat să plutim, de ani de zile.

Să știți că, așa cum procesul de alegeri face parte dintr-un plan mai vast, la fel este și responsabilitatea voastră față de el.

Vrem să spunem că unii încearcă să vă convingă că alegerile actuale reprezintă un ‘moment definitoriu’ în direcția declinului Americii, și totuși, vă asigurăm că ceea ce prevalează este cu mult mai vast decât ar putea vreodată transmite aceste alegeri.

Întrucât toți am fost pregătiți pentru asta, cei care au urcat pe culmi mai înalte sunt îndemnați (în special săptămâna aceasta) să rămână acordați la adevăr, pentru a susține Viziunea mai vastă, cu înțelegerea faptului că are loc o întreagă absolvire, de la cetățenia terestră la cea galactică, iar pentru cei care cred că Statele Unite controlează mecanismul adevărului, fiți siguri că nimic nu ar putea împiedica ieșirea la lumină a adevărului.

Pe măsură ce vălurile continuă să se destrame, dezvăluirea la fiecare nivel e programată pentru următorul tur din spirala evoluției și mi se explică foarte clar că maselor li se va oferi o succesiune de momente de trezire, o serie de adevăruri vor fi dezvăluite, în conformitate cu Planul Divin.

Peste noapte? Nu. Dar din ce în ce mai repede, pe măsură ce separarea își coase ultimele puncte de sutură din lumea cauzală.

Noul ciclu de creație accelerată ne cheamă înainte, iar noi am văzut deja atât de multă revelație în acțiune, datorită unei mari părți din acest proces politic fără precedent, chiar dacă stânjenitor (citiți: reprezentanți publici ai polarității)… iar acesta e doar începutul! Toate lucrurile de pe scena mondială au devenit foarte suprareale, de parcă viața ar deveni o caricatură absolută a ei. Chiar și președintele Obama a fost citat spunând că „E ca și cum tele-realitatea ar fi intrat brusc în cursa pentru președinție”. Mai mult ca sigur.

În mintea mea, niciodată nu a fost mai evident faptul că fiecare rol jucat în dualitate e doar un rol. Și-mi imaginez că exact asta-i și ideea.

Ca atare, am dori să mai precizăm că există o tendință crescândă în direcția reapariției adevărului cu privire la actualul sistem politic, care are rădăcini în administrări greșite vechi.

Să știți că informațiile pe care veți începe să le vedeți inundând sfera socială vor face parte integrantă din conștiința noii lumi… este motivul pentru care foarte mulți dintre voi revin pe scena mondială în moduri pe care nu le-au anticipat, pentru că în prezent fiecare este pe poziție, pregătindu-se pentru și calibrându-se la energiile noului an, ce introduc noul ciclu universal prin portalul 1:1.

Ca IUBIRE pe Pământ

A 11-a (măiestrie) lună din fiecare an înseamnă întotdeauna 4 săptămâni intense de sinteză. Anul acesta a fost mai intens decât ceilalți pentru că ne aflăm la sfârșitul sfârșitului… finalizând un ciclu de neînțeles (karmic), așa că sintetizăm la un nivel mult mai mare/profund… în orice caz, aceasta e luna din care toți învățăm să folosim lucrurile care au meritat să le învățăm (să ni le reamintim) în cele 10 luni anterioare, într-o abordare integrată a vieții.

Într-adevăr, veți încheia luna aceasta având un sentiment nou al suveranității, ce a fost revendicat la timp, prin portalurile 9:9 și 10:10, căci în timp ce treceți prin portalul 11:11 veți începe să faceți vizibile acele recuperări greu câștigate ale adevărului sufletului.

Acesta e momentul în care avem ocazia în fiecare an să ne folosim potențialele recent activate (dar cândva latente) de a ne elibera de tiparele din trecut, astfel ca să putem 1) face noi alegeri și 2) construi noi trasee neuronale necesare pentru a 3) crea rezultate noi.

Materializarea de potențiale noi reclamă circumstanțe reale de viață, pentru a integra toate înțelegerile de sine recent avute, într-o experiență umană total întrupată. În timp ce septembrie ne-a furnizat reorganizările necesare pentru a pune capăt jocului (karmic) și a depăși (pentru totdeauna) trecutul, octombrie ne-a oferit reorganizările necesare pentru a face schimbări de viață radicale.

Noiembrie va avea grijă să sintetizăm aceste două forțe de restructurare, astfel ca să le putem aplica practic în viața noastră cotidiană, ca IUBIRE.

Iar acest lucru este important, deoarece în momentul în care ne recunoaștem în mod visceral ca fiind întregi, ca fiind IUBIRE într-un corp… pe pământ… începem să creăm totul într-o manieră nouă, în mod organic și autentic… fără să gândim. Asta nu e același lucru cu înțelegerea mentală despre noi înșine ca fiind IUBIRE, ci simțământul care determină acțiunea din viața reală, bazat pe acea înțelegere.

Am renunțat deja la foarte multe neadevăruri, ne-am eliberat de foarte multă greutate (cu excepția costumului de grăsime rezistent) pe care o căram de colo-colo, din viața asta și din multe altele… iar acum e timpul să ne reasamblăm, în ordinea adecvată, drept IUBIREA care suntem în mod intrinsec.

Această restructurare în direcția ordinii divine are deja loc în mod clar în corpul nostru celular… #Sfinte Sisoe… dar cufundarea în adevărul nostru schimbă foarte mult viața și relațiile noastre, pentru că începem să acționăm dintr-un loc al liniștii autentice, din totalitatea ființei noastre, dintr-un loc neobstrucționat din noi, despre care până acum am avut doar străfulgerări.

Flacăra învierii

Iar pe măsură ce acest nivel nou al suveranității continuă să dea naștere corpului, vieții și lumii noastre, vom recunoaște de asemenea o lumină interioară ce nu se stinge niciodată. Pentru unii, această lumină ce emană din flacăra eternă (DUMNEZEU), este pe cale de a deveni flacăra învierii.

După câte se pare, mulți dintre cei care în prezent se întrupează sunt în procesul echilibrării și extinderii flăcării întreite (a inimii). Această flacără eternă care arde neîntrerupt, susținându-ne continuu identitatea divină reală, se transformă (din câte înțeleg) în flacăra învierii, prin care… printre alte lucruri… ne activăm conștiința de nemuritor.

Aceasta este flacăra ce ne poartă înainte spre înălțarea noastră.

Mulți se află în procesul transformării sau, să spunem, ‘upgradării’ flăcării întreite, iar odată încheiat va crea ceea ce noi am numi ‘spirala învierii’, configurarea energetică necesară pentru ca trupul să ajungă la înfățișarea divină.

Notă marginală: Am vorbit mai mult despre asta acum două săptămâni, în rețeaua TWYH, dar am avut o vizită neașteptată din partea lui Iisus Christos, care a confirmat că „în mod oficial, portalul către învierea noastră trupească s-a deschis” pe 19 octombrie (ziua conjuncției Marte-Pluto).

Încheierea acestui proces de expansiune a flăcării întreite a inimii… care simt intuitiv că este reflectat în călătoria actuală în afara perimetrului a lui Venus (care se întoarce, cred, pe 3 decembrie)… va crea cel mai armonios și echilibrat amestec de putere divină a inimii… fapt ce ne permite să mergem mai departe total pregătiți pentru orice ne apare în cale și având înțelegerea că nu a fost niciodată nevoie să schimbăm cine suntem noi, pentru a ne adapta la lumea din jurul nostru, ci că lumea (holograma) din jurul nostru e destinată să se adapteze IUBIRII care suntem în mod autentic.

Pentru aceia dintre voi aflați în prezent în procesul expansiunii luminii inimii prin focul lăuntric intensificat ce arde atât de adânc în gât, partea de sus a stomacului și partea inferioară a cavității toracice… tot ce pot spune este:  inimă + flacără  = emoticon cu lacrimi–

Sfârșitul tuturor drumurilor

Este c l a r  că în drum spre unitate au existat MULTE sfârșituri. Mult mai multe, se pare, decât noile începuturi ce se presupune însoțesc pe fiecare din ele, și totuși, aflu că ne apropiem de un moment pe care l-am putea numi, oficial, SFÂRȘITUL (dualității). De fapt, aflu că avem doar aproximativ o săptămână pentru orice inventar karmic de ultim moment, că la apropiata Super Lună, în mod oficial, cei care se află pe calea autorității întrupate vor „încheia jocul” și se vor pregăti pentru a „o lua de la început”.

Potrivit Consiliului, ne apropiem nu doar de sfârșitul drumului, ci de sfârșitul TUTUROR drumurilor (potențialelor/liniilor temporale karmice)… toate drumurile numeroase pe care le-am fi putut alege ca să le urmăm în timp ce ne aflam în dualitate, dispar treptat din fața ochilor noștri.

Este un concept destul de important de înțeles, dar se pare că  Doc Brown a avut dreptate… acolo unde mergem, nu avem nevoie de drumuri.

Din câte se pare, această disoluție e motivul pentru care ne-am simțit atât de deconectați de toate lucrurile din jurul nostru și pentru care viața ni s-a părut foarte îndepărtată, goală și neproductivă în cea mai mare parte a lunii octombrie. Am epuizat efectiv TOATE drumurile din dualitate și, prin urmare, orice realitate a separării… inclusiv călătoria „spirituală” în care am pornit ca să ajungem la unitate… pare ATÂT DE depășită, nespus de istovită, fără viață, lipsită de creativitate și/sau pasiune… atât de mult, încât poate fi lesne confundată cu depresia.

Expresia am-trecut-și-eu-prin-asta-și-mi-a-ajuns capătă un sens cu totul nou și deși mulți dintre noi au de ani de zile sentimentul de deșertăciune/plictiseală față de 3D… presărat de bună seamă cu perioade de plenitudine interioară… teoretic, el a ajuns la un nivel de ‘ce naiba’. Adăugați la asta niște scufundări adânci ale sufletului, în apele aparent fără fund ale Scorpionului, în care trudim de asemenea la rănile noastre de bază (de separare) pentru o ultimă analiză, și aveți locul extrem de familiar și incomod, după care ne-am modelat și remodelat întreaga viață/vieți la rând, pentru a le compensa. #îu

În raportul anterior am spus că în aceste ultime momente din 2016 credința noastră va fi dusă la un nivel cu totul nou, iar acesta e în mare parte motivul. Deșertăciunea… deși necesară… s-a dovedit în mod sigur a ne testa hotărârea, în moduri în care am crezut de multe ori că le-am deprins.

În timp ce suntem „în ea”, acea realitate a lipsei/separării/neputinței poate fi extrem de convingătoare, dar munca noastră constă întotdeauna în a nu ne pierde luciditatea. Deși suntem secătuiți și extenuați de la numeroasele noastre șederi în dualitate, pentru starea noastră de bine este important ca, în acele momente în care suntem devastați, să menținem perspectiva că, cu cât scobim mai mult, cu atât avem mai mult spațiu pe care să-l umple IUBIREA.

Cu certitudine că nu ajută faptul că a fost un vid extraordinar de lung, poate cel mai lung vreodată, dar asta pentru că efectiv n-a mai rămas nimic de explorat în sistemul acestei realități. Pentru aceia dintre voi care sunt gata să meargă dincolo de el, ne-am retras la propriu forța vitală din toate lucrurile din lumea noastră exterioară, ca să ne pregătim pentru apariția noastră „pe partea cealaltă”. Într-un mod foarte similar experienței morții, e necesar să ne eliberăm de orice atașament de viața exterioară pe care o trăim, pentru a cunoaște „viața de dincolo de moarte”…. atunci când ne reconectăm pe partea cealaltă, rămânem cu ceea ce e real și adevărat.

Reiese că vălul este realmente o sită.

Da, am murit de multe ori până acum, dar sunt sigură că puteți simți profunzimea acestei experiențe ca pe ceva ieșit din comun. Pentru toți cei care se întrupează, voi adeveri faptul că… în special după ultimele două luni… să mori cât ești viu este pentru nebuni clinici luptători.serioși.

Dar ESTE posibil. Și noi toți demonstrăm asta.

Degajarea spațiului

În timp ce continuăm să golim conținutul existenței noastre umane 3D, e posibil să constatați că degajați spațiu în mintea, munca, proiectele creative, relațiile voastre… ba chiar că sunteți forțați să creați spațiu fizic în viața și căminul vostru, în moduri pe care nu le-ați crezut niciodată posibile, pentru a face loc lucrurilor care vin acum să ia locul celor vechi. Pentru unii, acest proces de sortare, organizare și degajare s-a încheiat în septembrie, dar pentru alții el va continua până la anul nou.

După cum vă puteți imagina, acest ciclu de purificare e mai cuprinzător decât majoritatea celorlalte.

Ca urmare a unei încheieri atât de ferme, zilele ce vin aduc cu ele un nivel fizic de eliberare, o despărțire în două a mării, dacă vreți, prin care să apară noul.

În viața mea, am dat de pomană lucruri pe care nu m-am imaginat niciodată că aș fi capabilă să o fac… orice lucru care transmite sentimentul/energia vieții mele trecute sau chiar călătoria prin trecut este acum lipsit de orice atașament uman, așa că purificarea nu este doar cathartică, ci și lipsită de efort. Chiar amuzantă. Lucruri de care m-am agățat, încă de la începutul trezirii mele… mda, chiar și unele din acele haine de maternitate dezagreabile, care miros puternic a ani întregi de metamorfoză… dintr-odată nu mai au relevanță sau loc în viața mea. Și chiar dacă nu prea mă simt încă pregătită/în stare să cumpăr vreun articol nou de îmbrăcăminte, simt în sfârșit să le îndepărtez totuși din spațiul meu… nu dintr-o speranță nerealistă că nu voi mai avea nevoie de ele, ci dintr-o lipsa clară de atracție/interes de a le mai păstra.

Răsplata care vine din credință, din a aștepta răbdător să vină perioada de timp potrivită, este Forța irezistibilă a schimbării, care ne cheamă la acțiune justă… fără gândire. Aceasta e formula seminței de muștar care mută muntele din loc… momentul potrivit/acțiunea potrivită… punctul de sprijin care efectiv sporește Forța universului, în favoarea ta. Iar senzația e UIMITOARE.

Acestea fiind spuse, și ca orice „sincronizare divină”, acel interval favorabil de timp are tendința de a-și face apariția în ultima secundă… ceea ce înseamnă că pe măsură ce intrăm în ultimele săptămâni din acest an și încheiem prezentul ciclu universal, multe lucruri se vor năpusti pentru a găsi soluționare… unele din ele, dacă sunt rezolvate, vor duce la un mod cu totul nou de a trăi ca oameni pe pământ.

Măsura în care putem degaja în acest an spațiu în eul și în viața noastră, determină capacitatea noastră de a-l umple în anul care vine cu ceea ce este adevărat… de a intra în 2017 cu un sentiment de finalizare nemaicunoscut până acum.

Adevăratul nostru teritoriu

În timp ce pionierii conștiinței noii lumi ajung la finalul jocului, unii din ei vor activa și vor începe un nou ciclu de trezire. Acesta este un punct de echilibru predestinat/prestabilit, ce face parte într-un mod foarte intrinsec din Planul Divin, căci cei care au intenții curate pentru pământ/care sunt ancorați în autoritatea divină, vor moșteni în final destinul acestei planete și vor ocroti sistemul noii realități, în timp ce toți cei care abia devin conștienți de el vor trece simultan prin chinurile de moarte ale dualității.

„Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul.” – Matei 5:5

Acum, și după cum probabil ați presupus, e adevărat că sfârșitul sfârșitului dă naștere la începutul începutului. Ca atare, am dori să mutăm subiectul pe un teritoriu nou, întrucât voi înșivă intrați pe ceea ce noi am numi ‘adevăratul teritoriu’ al vostru.

Căci în timp ce ultimele portaluri din 2016 aduc acest ciclu mare la final, și cerul se va alinia pentru a da naștere la un moment profund în istoria umană, vestit de cei care reprezintă avangarda noii căi a lumii noi.

Ne referim la a vă revendica adevăratul vostru teritoriu de pe pământ.

Da, pentru adevărații administratori ai planetei a venit timpul să se ridice, să-și revendice suveranitatea dreptului lor din naștere, sanctuarul sacru care este pământul.

Toți cei cu inimi curate, cei care și-au dezvăluit sufletul ca DUMNEZEU în formă, vor intra acum pe pământul făgăduinței, ocrotind comorile cerului după întoarcerea fidelă la adevărata origine a prosperității voastre.

Am mai spus și înainte că revenirea la starea voastră naturală de abundență vestește adevărata Epocă de Aur pentru toți, dar pentru cei (inconștienți) care doresc să ia parte la răsplată, vor fi de plătit despăgubiri.

Ca atare, afirmăm din nou că aceia care au inima curată și mintea limpede vor arăta drumul, ca purtători ai adevărului, ca și custozi sacri ai Grădinii.

„Cei blânzi moștenesc țara și au belșug de pace.” – Psalm 37:11

Pentru cei care au dubii legate de logistică, Consiliul îmi cere să transmit înțelegerea faptului că, pe măsură ce aceia care aderă la lumină (sorii lui DUMNEZEU) încep să se reunească cu lumea, în general… chiar dacă părem foarte puțini și răsfirați pe cuprinsul planetei… mai mult decât îndeajuns de mulți dintre noi vor începe să creeze rețeaua mondială a schimbării, ce va cuprinde planeta și la care se vor alătura mult mai mulți.

Asta va însemna că aceia care mențin cea mai mare integritate a stării de bine a pământului și tuturor ființelor de pe el vor fi acum aduși în față, cei care vin „în lumina rampei”, care sunt aici pentru a sluji binele mai înalt prin onestitate, transparență, compasiune și IUBIRE pentru toate formele sensibile de viață… chiar și pe fundalul unei lumi (3D) în declin.

Datorită acestui moment critic de pe pământ, aceia dintre voi care pășesc în adevărata lor identitate divină vor iniția, în esență, efectul de domino a numeroase sisteme ce se destramă, necesar pentru ca o societate ce se trezește de curând să vadă cu ochii ei adevărul, atunci când îi este expus.

De aceea proclamăm ultima lună din acest an de transformări, drept SFÂRȘITUL, căci atunci când se va încheia acest ciclu nu va mai exista cale de întoarcere la o viață lipsită de IUBIRE.

Fie ca zidurile să se surpe, pentru a dezvălui adevărul despre o omenire fără frontiere, pregătindu-se să se unească sub domnia adevăraților sori ai lui DUMNEZEU.

Acum, că IUBIREA a moștenit guvernarea pământului, intrăm rapid într-o perioadă demnă de atenție, de schimbare a gărzii, de la cei aflați în poziții de putere… de la lăcomie și corupție, la egalitate și dreptate.

Se poate ca procesul să nu fie plăcut sau comod, dar rezultatul final va fi. Pentru aceia dintre noi care cândva ne-au ignorat sau ne-au negat capacitatea de a iniția schimbări în numele binelui mai înalt, lucrurile se schimbă acum. Pe măsură ce cei aflați la putere încep să-și piardă controlul asupra unei societăți în curs de trezire, societatea e cea care va avea de ales prioritatea și direcția vieții de pe pământ, pe baza dorințelor crescânde de adevăr și eliberare, ale omenirii.

Pe măsură ce se întoarce roata, cei de la putere își vor pierde din ce în ce mai mult din influența lor asupra oamenilor, pe măsură ce oamenii își redobândesc independența de gândire, prin suveranitatea sinelui lor în curs de apariție.

Da, va lua timp pentru ca toate acestea să se desfășoare într-un mod impresionant, dar se vor desfășura… și nimic nu ar putea împiedica avântul schimbării ce irumpe pe planetă, pe măsură ce fiecare ființă în curs de înălțare din masa colectivă se manifestă ca IUBIRE.

Portalul 11:11

Pentru mulți, apropiatul portal 11:11 reprezintă încheierea gradului de autoritate a inițierilor în starea Christică.

În ultimii 9 ani îndeosebi, ne-am transformat printr-o serie de inițieri ale autorității Sinelui superior. Acest lucru a produs o revărsare de lumină din însăși starea noastră de ființare (ca și colectivitate), ce a cuantificat procesul de înălțare globală până în punctul de a-l face posibil pentru toată lumea.

În ce privește portalul 11:11, inițierile noastre în starea Christică ajung la un punct decisiv, din care vom trece de la evoluție prin încercare și suferință, la evoluție prin experiență întrupată… percepându-ne ca IUBIRE, într-un corp, pe pământ. Asta va însemna numeroase schimbări apropiate, prima din ele fiind eliberarea de noțiunea de slujire:

În acest sens, aflați că va exista o trecere definitorie la o experiență de viață mai vastă, prin care veți ajunge să înțelegeți că, călătoria voastră se referă mai mult la Sinele holografic decât la faptul de a ajuta sau sluji, așa cum ați știut până acum că este.

Pentru mulți, ideea de slujire trece la un nou nivel de autoritate și, ca atare, nu veți mai dori să participați la jocul global, din punctul și perspectiva ‘asistenței’.

Pe măsură ce urcăm la conștiința unității, începem să înțelegem că conceptul de slujire (așa cum l-am cunoscut) e născut din separare și, prin urmare, se aplică doar în lumea dualistă. Odată ce lăsăm în urmă lumea cauzală, acest concept începe să fie depășit… și aflu că acum este important să-l respectăm ca atare.

În unitate, slujirea nu există ca și ceva exterior Sinelui, ci este intrinsecă cui suntem, așa că ne dăm seama că pentru a fi „de folos”nu trebuie neapărat să îi slujim pe ceilalți… aici este doar actul de a fi fideli Sinelui, recunoscând și trăind potrivit dorinței autentice a sufletului de experiența de a sluji binele mai înalt. Paradoxul: pe măsură ce ne unim cu Sinele cosmic mai vast, vibrația noastră/dorințele noastre se îndreaptă spre/se aliniază în mod organic cu acele lucruri care ne elevează pe noi înșine, unii pe alții și lumea, în general. Prin urmare, atunci când suntem cu adevărat fideli Sinelui nostru real, nu putem să nu slujim.

Acestea fiind spuse, văd portalul 11:11 ca un fel de „inițiere finală”, în care vom fi îmbogățiți (descărcați și activați) cu o înțelegere întrupată despre cum este să fii „de folos” lumii… ceea ce înseamnă de asemenea că tot ce am cunoscut până în acest moment cu ajutorul slujirii va fi supus analizei. Această schimbare de perspectivă poate fi provocatoare, în special pentru lucrătorii întru lumină ce s-au dedicat zeci de ani pentru a „ajuta, vindeca, sluji”, dar cheia aici constă în a nu ne pierde identitatea în fața acelor lucruri.

La acest stadiu, eliberarea de focalizarea pe slujire e foarte normală și de așteptat, căci are loc o reevaluare a ceea ce ați învățat în timpul călătoriei separării, întrucât se referă la calea unității care vă cheamă înainte.

În acest sens, e necesar să fiți dornici să eliberați și să reconciliați acele părți din voi care poate au avut o idee foarte diferită despre încotro vă duce drumul, căci în întruparea voastră vă dați seama că unele aspecte din voi sunt foarte mulțumite să se ocupe din nou de viață, deși de data aceasta de pe poziția ‘înțelegerii jocului’ într-un mod real.

Această inițiere finală va atrage o perioadă de pregătire extraordinară, astfel ca în final să ne putem întoarce la viață dintr-un loc al prezenței pure și fără impresiile îndrumate greșit de slujire, dintr-o mentalitate a separării. Dar să știți că și asta are călătoria și provocările ei, căci în unele cazuri e necesar să renunțăm la un întreg stil de viață ce a constituit în mod foarte profund și necesar o parte din călătoria noastră de a ajunge aici, și totuși… pe neașteptate… această călătorie nu mai există… nu mai are relevanță.

De la portalul 8:8, toți am fost zguduiți până în miezul ființei noastre, într-un fel sau altul, fiind necesar să privim la viitorul nostru într-un mod diferit, la care nu ne așteptam. Dacă înțelegerile de un grad nou zguduie fundația a ceea ce ați perceput că este viața voastră, fiți răbdători cu voi și simțiți fiecare sentiment asociat oricărei pierderi posibile, știind că ceea ce vine pentru a o înlocui este mai mult decât perfect… este tot ce nu ați știut vreodată că ați vrut/ați avut nevoie.

Am recomanda să alocați această perioadă – de fapt restul acestui an – pentru a vă întări mintea și a vă hrăni inima prin eliberarea a ceea ce nu mai este… dar având o deschidere permanentă spre a cunoaște lucrurile pentru care nu aveți, deocamdată, un etalon adevărat.

Căci anul nou care vine vestește un timp pentru care vă pregătiți de vieți întregi, și totuși va fi un mod cu totul nou de a vă percepe pe voi înȘivă în corpul fizic.

Ca atare, 11:11 este o intrare către cealaltă parte, într-un mod foarte finalizator, prin aceea că este un punct din care nu mai puteți reveni la o viață de dualitate, întrucât ați epuizat orice cale a separării.

În acest sens și pentru cei care sunt gata, pregătiți-vă în orice fel sunteți atrași, în timp ce lăsați în urmă de bună voie tribulațiile polarității, în favoarea neutralității IUBIRII divine.

Începe o călătorie cu totul nouă.

Primirea de noi ordine

Am știut că anul acesta avea să fie concentrat foarte mult pe planul fizic și, în consecință, actualizările corpului de lumină au depășit cu mult limitele normale… dar după părerea mea, nicio perioară nu a avut un impact mai puternic ca ultimele 6-8 săptămâni, mai exact de la eclipsa de Lună de pe 16 septembrie.

A spune că trupul nostru a încasat o mamă de bătaie, ar fi puțin spus. Ba chiar lumina continuă să crească ca frecvență, iar de la portalul 9:9 au fost multe momente de genul: Nu știu câte astfel de experiențe mai poate suporta corpul meu.

Din perspectiva pleiadiană, suntem într-o perioadă de pregătire foarte minuțioasă, pentru a „primi noi ordine” la nivel celular… trezind coduri latente existente în acidul ribonucleic (ARN) din celulele noastre. Aceste activări de ARN sunt parțial responsabile de schimbările biologice ce vor rezulta în final din încheierea și disoluția modelului corpului karmic.

Pentru cei care au total activat sistemul ADN-ului cu 13 catene, aceasta e o perioadă de pregătire a corpului fizic pentru a primi noi ordine, ca să zicem așa. Este foarte important să i se permită corpului să treacă prin numeroasele mutații necesare pentru a ajuta în acest proces biochimic.

Nu mai e o chestiune de conștiință, ci o chestiune de sintetizare a acelei conștiințe într-un mod prin care corpul își poate menține noua structură ca un corp de lumină.

În timp ce trecem prin portalul 11:11 de încheiere a inițierii în autoritatea noastră, încheiem de asemenea numeroase procese biochimice importante, necesare pentru ca organismul să se adapteze la întruparea sufletului nostru. De aceea, e necesar să rămânem foarte concentrați în el, fiind posibil să constatăm că trupul ne cheamă spre experiențe noi/diferite, schimbări ce se poate să fie necesare în timp ce ne pregătim să primim mai mult din noi înȘine în corpul fizic.

Procesul biochimic de care vorbim e un proces prin care veți ajunge la corpul vostru într-un mod nou, până acum nedefinibil.

Dorim să înțelegeți că acest proces nu este nicidecum nefiresc pentru sistemul vostru, ci doar nefamiliar și neactualizat.

Relaxați-vă, știind că puteți avea încredere deplină că organismul va îndeplini cerințele necesare pentru a găzdui Sinele vostru total iluminat.

Pe măsură ce trezim din ce în ce mai mult din inteligența divină a celulelor noastre, stimulăm de asemenea schimbări noi și necunoscute în felul în care ne percepem… cu cât suntem mai deschiși și mai flexibili, cu cât ne încredem mai mult în natura noastră divină, cu cât dăm voie mai mult să aibă loc procesul personal, cu atât mai lipsit de efort se va dovedi a fi.

Mi se precizează că au încă loc foarte multe schimbări alchimice și fizice, drept rezultat al unei transformări atât de profunde, care efectiv a avut nevoie de întregul an (până acum) pentru a se manifesta. Consiliul clarifică că nu am încheiat încă acest proces, dar că ne apropiem de un punct decisiv… prin portalul 11:11/Luna plină… din care vom începe să vedem că trupul răspunde în maniere noi.

Acordați-I vehiculului vostru sfânt timpul și spațiul de care are nevoie pentru a îndeplini astfel de sarcini nepământești, căci deveniți o versiune a voastră pe care până și voi veți fi surprinși să o vedeți.

Este un moment din viața voastră pe care l-ați putea vesti drept agoniseala a vieți întregi și vă asigurăm că veți vrea să fiți prezenți la fiecare moment din ea.

Am dori de asemenea să vă ajutăm să înțelegeți că trupul va reclama adaptări, conștiență clipă de clipă și flexibilitate, în timpul rămas din acest ciclu, pe măsură ce învățați să rămâneți fideli luminii voastre în timp ce sunteți în corp fizic, CĂCI corpul vostru se trezește pentru a vă primi.

Acesta este un proces pe care doar experiența îl poate menține, căci deveniți primii care descoperă templul sacru al Vieții.

Ce moment sublim la care să fii martor!

♡,

Lauren

ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2016 Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai