Marele Portal- Inceputul unei noi etape in evolutia constiintei – Elena Cocis
09/11/2009
Conexiunea noastra cu animalele
22/11/2010
Show all

Nasterea unei noi omeniri

– Raspunsuri la intrebari –

Iata raspunsurile mele la intrebarile care mi-au fost adresate la 26 mai 2010, in cadrul transmisiei live – NASTEREA UNEI NOI OMENIRI:

Desi imi este imposibil sa raspund la toate intrebarile care mi-au fost adresate, voi face tot ce este posibil. Am luat in considerare intrebarile cele mai importante si pe cele referitoare la subiectul abordat.

Sper ca ceea ce urmeaza va va ajuta sa intelegeti natura acestei transformari uimitoare ce are loc in constiinta umana, care se manifesta chiar in timp ce vorbim. Poate parea terifiant in lumea din afara, dar, in lumea launtrica a constiintei umane, a fost programata o mare sarbatoare a unei zile de nastere, la nivel global. La un nou nivel al vietii, esti gata sa devii un nou nascut.

• In ce dimensiune ne vom afla, atunci cand vom face aceasta tranzitie?

• Ai spus ca Marea Piramida din Egipt a fost construita de sus in jos si a durat doar doua ore. Cum a fost posibila datarea cu precizie, pe baza de carbon, a acestei constructii?

• Care a fost rolul Lemuriei in tot acest proces?

• Ce se intampla cu vechea retea in care ne aflam acum? Vor ramane unii in aceasta retea, iar altii vor merge in noua retea?

Oare ne vom aminti despre constiinta inalta care exista pe vremea Atlantidei printre marii preoti ai vremii? Va fi posibil sa ne conectam cu Mama Pamant din acest loc?

• In dimensiunea a patra, ne vom pastra amintirile si vor ramane copiii nostri alaturi de noi?

• Sunt implicati si asa numitii “deschizatori de drum” in acest proces si vor putea ei sa ii sprijine pe ceilalti, sau oamenii vor fi cu totii in acelasi spatiu, siguri ca vor merge odata cu Noua Retea a Mamei Pamant?

• Cum ne schimbam constiinta? Vom ramane in forma pe care o avem acum? In ce mod ne va schimba aceasta transformare pe noi, vietile si lumea noastra?

• Cum ne putem ajuta pe noi insine in viata de fiecare zi? Ne vom parasi vietile noastre moderne? Ar trebui sa meditam? Este ceva anume de facut?

• Cand au avut loc ceremoniile de la Moorea si Sedona?

• Ce ne poti spune despre Agarthieni si Pamantul sacru? Ne vor ajuta ei?

• Daca reteaua este la locul ei, inseamna ca nu va mai avea loc schimbarea polilor, sau cel putin, nu una radicala sa ca tranzitia va fi mult mai lina?

• In ce dimensiune ne vom afla, atunci cand vom face aceasta tranzitie?

Aceasta este o intrebare foarte dificila, fiindca nu stim exact cum isi va juca Mama Pamant piesa. Ea tine intotdeauna seama de intreaga viata de pe aceasta planeta, inclusiv de oameni, si, din acest motiv, se pot intampla multe lucruri. Am sa va spun care sunt unele dintre aceste posibilitati.

Majoritatea oamenilor considera ca ne aflam acum in cea de-a 3-a dimensiune, dar altii stiu ca suntem deja in cea de-a 4-a dimensiune, gata sa intram in cea de-a 5-a dimensiune.

Am descoperit ca Mama Pamant a trecut in dimensiunea a 4-a in anul 1999, dar a folosit potentialul acestei noi dimensiuni, pentru a re-crea ceea ce pare a fi vechea dimensiune a 3-a. De ce? Pur si simplu, pentru a ne da timp in plus, fiindca ne iubeste. Majoritatea lumii nu era pregatita pentru acest tip de transformare a constiintei, iar traiul pe parcursul acestor cativa ani in plus, la un nivel familiar de constiinta, ne permite o tranzitie mai usoara. Ganditi-va la asta. Ati fi ascultat aceasta transmisie live, in urma cu unsprezece ani?

Priviti-i pe copiii cu capacitati paranormale din toata lumea. Ei fac acele lucruri incredibile deoarece pot accesa cea de-a 4-a dimensiune, care ne inconjoara pe noi toti. Si noi am putea face acele lucruri, dar cei mai multi dintre noi nu stiu acest lucru.

Cu toate acestea, cand Mama Pamant ne va trimite, in mod constient, in cea de-a 4-a dimensiune, toti cei care nu inteleg acest lucru vor avea o mare surpriza. In mod normal, aceasta tranzitie are loc chiar inainte sau in timpul schimbarii fizice a polilor magnetici. Ea se petrece rareori dupa o astfel de schimbare.

• Ai spus ca Marea Piramida din Egipt a fost construita de sus in jos si a durat doar doua ore. Cum a fost posibila datarea cu precizie, pe baza de carbon, a acestei constructii?

Probabil ca nu m-am exprimat foarte clar. Intregul sistem de piramide, temple, biserici, manastiri s.a.m.d. (dar, de buna seama, si aspectele naturale, cum sunt lacurile si vulcanii ce se aflau deja acolo) au fost construite mai intai in dimensiunea a 4-a. Tot ceea ce apare acum pe Pamant se realizeaza in acest mod.

Mai departe, trebuie sa stiti ca timpul este diferit la fiecare nivel dimensional. In cea de-a 3-a dimensiune, timpul este ceea ce experimentam; dar, un timp scurt din dimensiunea a 3-a este un timp foarte indelungat in dimensiunea a 4-a. Cateva ore de aici reprezinta mai mult de o suta de ani in dimensiunea a 4-a. Nu stiu exact care este durata, dar, conform experientei mele, cam acesta este raportul.

Asadar, am vrut sa spun ca Marea Piramida, prima constructie a acestui sistem uimitor, a fost construita mai intai in dimensiunea a 4-a, apoi transpusa in dimensiunea a 3-a; acest lucru nu este valabil pentru toate celelalte aproximativ 83.000 de structuri care au fost construite, care au fost realizate prin mijloace obisnuite, dar sub ghidarea unor constiinte mai inalte. Procesul de construire a Marii Piramide nu are niciun echivalent pe care stiinta moderna l-ar putea considera normal, sau macar plauzibil. Cu alte cuvinte, stiinta nu poate explica aceasta constructie speciala, fiindca este vorba de o constiinta umana de la nivelul celei de-a 4-a dimensiuni care a condus realizarea acestei constructii.

• Care a fost rolul Lemuriei in tot acest proces?

Lemuria nu este legata direct de ceea ce s-a intamplat in Atlantida, cata vreme Lemuria nu mai exista la vremea respectiva. De fapt, erau, si inca mai exista, cateva insule care sunt ramasite din Lemuria – cum ar fi Kauai din Hawaii si Easter Island (Insula Estica), despre care am vorbit in transmisia live si multe altele – dar continentul in sine disparuse atunci cand s-au intamplat toate acestea. Totusi, majoritatea locuitorilor Atlantidei erau din Lemuria. Lemuria s-a scufundat cam in urma cu 65.000 de ani, cu mult inaintea evenimentelor din Atlantida, care au avut loc cu mai putin de 13.000 de ani in urma.

Ce se intampla cu vechea retea in care ne aflam acum? Vor ramane unii in aceasta retea, iar altii vor merge in noua retea?

Sunt multe speculatii pe aceasta tema atit printre popoarele indigene, cat si printre liderii spirituali ai lumii. Va pot spune doar ceea ce inteleg eu.

Majoritatea nativilor americani cred ca, atunci cand se va intampla acest lucru, cei mai multi oameni de pe Pamant vor muri, vor parasi Pamantul si vor calatori inapoi catre stele, acolo de unde au venit. De acolo, transformarea va fi mult mai usoara pentru ei.

Apoi, oamenii care vor ramane, pe care nativii americani ii numesc oamenii “Unei Inimi Unice”, vor deveni un singur popor, respirand cu totii la unison. Ei cred, literalmente, ca vor deveni o singura fiinta deasupra corpului Pamantului. De acolo, vom incepe sa ne transformam intr-o noua omenire.

Din punctul de vedere al unei constiinte Melchizedek, la nivel universal, au loc mult mai multe schimbari decat constientizeaza majoritatea oamenilor de pe Pamant. Mayasii profetesc despre ciclurile timpului, dar aceste cicluri se bazeaza toate pe sistemul solar si galaxia noastra. Stim ca atunci cand Precesiunea Echinoctiului se sfarseste, exact in acelasi timp, se va incheia un ciclu cosmic mult mai mare – iar acest ciclu va schimba totul – inclusiv toate profetiile despre ceea ce urmeaza pentru noi.

Acesta este un subiect pe care trebuie sa il abordam cu un alt prilej. Dar, in rezumat, vechea retea, intreaga planeta si restul universului dimensional 3D sunt gata sa se reintoarca in vid. Acesta nu este un eveniment “rau”. Omenirea urmeaza sa evolueze intr-o forma de constiinta care depaseste orice imaginatie si sa o ia de la capat, intr-un mod greu de descris in cuvinte. Acesta este un dar oferit de Sursa.

Oare ne vom aminti despre constiinta inalta care exista pe vremea Atlantidei printre marii preoti ai vremii? Va fi posibil sa ne conectam cu Mama Pamant din acest loc?

Reamintirea constiintei noastre inalte si reconectarea cu Mama Pamant sunt interconectate. Din acest punct al constientizarii, inceputul calatoriei constiintei umane va face primii pasi in descoperirea posibilitatilor Vietii.

• In dimensiunea a patra, ne vom pastra amintirile si vor ramane copiii nostri alaturi de noi?
Amintirea este cheia catre o constiinta mai inalta. Atunci cand o fiinta devine nemuritoare, nu inseamna ca va trai mereu in corpul sau actual – incarcerat in inchisoarea corpului. In cele din urma, ne vom lepada de orice forma fizica si vom dori sa mergem mai departe. Ceea ce inseamna ca ne vom aminti toate vietile noastre trecute si nu va mai exista niciun blocaj in fluxul memoriei. Asta inseamna sa fii nemuritor. Toti cei care devin o Unica Fiinta aici, pe Pamant, dupa tranzitie, vor deveni, in mod cert, fiinte nemuritoare.

Ne reincarnam dupa fiecare viata pur si simplu fiindca nu stim sa murim in mod constient, din cauza “problemei” Atlantidei. Noi murim aici, pe Pamant, apoi ne mutam in dimensiunea a 4-a. Odata ce suntem acolo, ne pierdem amintirea existentei noastre omenesti. Ne traim viata acolo, apoi murim in dimensiunea a 4-a si renastem din nou in dimensiunea a 3-a, pierzandu-ne amintirile legate de viata traita in dimensiunea a 4-a s.a.m.d. Continuam sa parcurgem acest ciclu intr-una, pana cand invatam sa murim in mod constient. Odata ce facem acest lucru, nu vom mai “muri” din nou, adica amintirile noastre vor ramane intacte.

Vor ramane copiii nostri alaturi de noi?

Acest lucru depinde de fiecare. Da, ei sunt copiii nostri, dar nu ne apartin. Ei isi apartin lor insisi si ii apartin universului, deci ei sunt cei care vor alege.

De foarte multe ori, noi calatorim prin univers in grupuri, care sunt uneori numite “grupuri de suflete”. Am descoperit ca aceste grupuri sunt formate, in medie, din circa 32 de oameni. Intr-o viata, tu esti mama sau tatal, iar ei sunt fiul sau fiica ta. In urmatoarea viata, ei sunt parintii, iar tu esti copilul lor. Poate fi mult mai complicat, dar ati inteles ideea. Dar, fiecare om este liber sa inceapa un nou ciclu, daca doreste acest lucru.

• Sunt implicati si asa numitii “deschizatori de drum” in acest proces si vor putea ei sa ii sprijine pe ceilalti, sau oamenii vor fi cu totii in acelasi spatiu, siguri ca vor merge odata cu Noua Retea a Mamei Pamant?

In mod cert, exista “deschizatori de drum” ai acestei noi constiinte. Unii dintre ei au venit foarte devreme. Eu sunt unul dintre acestia, iar corpul meu s-a nascut in ianuarie 1941, desi eu am intrat in acest corp la 10 aprilie 1972. Valul de copii a inceput in ianuarie, 1972. Primul copil cu capacitati parapsihologice extraordinare a fost descoperit si recunoscut din punct de vedere stiintific in China, in anul 1974. El putea vedea cu urechile mai bine decat puteti vedea voi cu ochii. In prezent, aproape 100% din copiii care se nasc pe Pamant nu sunt de origine pamanteana, devenind oameni pentru intaia oara. Ei aduc cu ei amintiri si cunostinte despre o constiinta avansata, care ne ajuta pe noi toti sa atingem stari mai inalte de a fi. Acesti primi copii, care acum sunt adulti, pot si vor ajuta restul omenirii, pe masura desfasurarii evenimentelor.

Daca sunteti una dintre aceste fiinte si stiti acest lucru, nu trebuie decat sa asteptati. Vremea voastra va veni atunci cand va fi nevoie de voi si veti fi apreciati pentru ceea ce sunteti. Va multumesc ca ati venit pe aceasta planeta micuta, in mijlocul neantului.

• Cum ne schimbam constiinta? Vom ramane in forma pe care o avem acum? In ce mod ne va schimba aceasta transformare pe noi, vietile si lumea noastra?

Transformarea constiintei umane de la nivelul celei de-a 3-a dimensiuni, la constiinta nivelului celei de-a 4-a dimensiuni, este descrisa detaliat in cea de-a doua carte a mea, The Ancient Secret of the Flower of Life (Stravechiul Secret al Florii vietii) – Volumul II.

Dar, pe scurt, veti fi condusi printr-o serie de miscari ale constiintei si experiente cu adevarat uimitoare. Traiectoria este deja inregistrata in AND-ul vostru. Nu trebuie sa invatati nimic, fiindca este vorba in totalitate de un proces de reamintire. Odata ce ati intrat pe deplin in cea de-a 4-a dimensiune, cea mai mare problema o reprezinta faptul ca VOI creati, literalmente, tot ceea ce exista in lumea voastra, lucru care este neinteles acum aproape de niciun om de pe Pamant. Da, voi sunteti Creatorul. Din pacate, nu pot explica amanuntit acest lucru cu acest prilej, fiindca este mult prea complicat.

Sunteti niste nou nascuti in aceasta lume noua si, cata vreme ramaneti in energia iubirii si vedeti frumusete in jurul vostru, totul este in ordine, fiindca aceasta este realitatea pe care o veti crea. Dar daca sunteti dominati de frica, atunci toate lucrurile de care va temeti se vor manifesta – va vor devora si va vor trimite inapoi, in lumea celei de-a 3-a dimensiuni, pe care abia asi parasit-o. De acolo, veti fi trimisi intr-o alta parte a universului, pentru a va incheia procesul de evolutie. Nu exista rai si iad. Nu exista decat ceea ce creati.

Este atat de important sa nu va temeti si sa stiti ca sunteti Fiul sau Fiica Sursei Creatiei. Atunci cand stiti acest lucru, transformarea constiintei este nu doar usoara, dar extrem de placuta. Aveti incredere si credeti in voi si veti vedea cine sunteti cu adevarat.

• Cum ne putem ajuta pe noi insine in viata de fiecare zi? Ne vom parasi vietile noastre moderne? Ar trebui sa meditam? Este ceva anume de facut?

In ceea ce ma priveste, eu traiesc in doua lumi. Prima este lumea de fiecare zi, pe care o cunoastem cu totii, iar eu traiesc ca si cum aceasta lume va exista intotdeauna. Imi platesc facturile, imi iubesc si imi ingrijesc familia si ajut lumea in orice fel este posibil. Fac planuri de viitor, ca si cum viata pe Pamant va continua vesnic. In vremurile stravechi, era o zicala care ar putea descrie starea mea: “Car apa si sparg lemne”, adica imi vad de treaba.

Meditatia este cea mai importanta activitate in care trebuie sa va angajati. Meditatia nu inseamna doar sa te uiti cu ochii pierduti in intuneric, ci mult, mult mai mult.

Telul este sa devii o fiinta cu cunoastere de sine, iar iubirea si ajutorul oferite oamenilor, pentru a-si reaminti cine sunt ei, precum si dedicarea in slujba lumii – acesta este singurul scop exterior care creeaza caracterul. Aceste demersuri va vor sprijini in accesarea unei constiinte mai inalte.

Traiti in inima, nu in minte. Conectati iubirea izvorata din inima voastra cu inima Mamei Pamant. ACEASTA ESTE CHEIA. Mayasii cred ca ar trebui, de asemenea, sa va conectati inima voastra cu inima Soarelui.

Cand sunteti conectati in acest fel, creati o vibratie in interiorul vostru care este recunoscuta de Mama Pamant; facand acest lucru, veti castiga jocul Vietii. Cand are loc aceasta schimbare dimensionala sau schimbarea polilor magnetici, voi nu aveti nimic de facut. Mama Pamant stie de voi si va va proteja prin toate mijloacele, fiindca va cunoaste si vrea sa fie sigura ca veti fi printre supravietuitorii care vor face parte din Fiinta Inimii Unice, care isi va incepe calatoria dincolo de stele. Nasterea unei noi omeniri este la fel de simpla si naturala cum a fost nasterea voastra in aceasta lume.

Acesta este un timp in care trebuie sa fiti veseli si sa sarbatoriti. Cand oamenii se tem de conspiratii si isi pierd speranta, imbratisati-i si lasati-i sa va simta vibratia. Vibratia iubirii voastre, combinata cu iubirea Mamei Pamant, este ceea ce vindeca intunericul sufletului.

• Cand au avut loc ceremoniile de la Moorea si Sedona?

Ceremonia de la Moorea a avut loc in ianuarie 2008, iar ultima ceremonie din Sedona, Arizona, a avut loc in februarie 2008. Ambele date au corespuns unor eclipse solare.

• Ce ne poti spune despre Agarthieni si Pamantul sacru? Ne vor ajuta ei?

NT: Agarthienii se presupune ca sunt un popor foarte evoluat, la fel ca Atlantidienii, care traieste in interiorul Pamantului.

Interiorul Pamantului este mult mai plin de viata decat ne inchipuim cei mai multi dintre noi. De fapt, in ultimii doi ani, 2009 si 2010, pana si stiinta si-a schimbat parerea despre aceasta posibilitate. Despre Agarthieni nu pot spune decat ca, in prezent, informatiile referitoare la acest popor sunt extrem de limitate si ca da, cred ca ei vor ajuta mai mult decat orice alta rasa de fiinte – altele decat, poate, Siriusienii, care sunt cei care au zamislit rasa noastra umana. Primii pe care i-am mentionat sunt cei pe care ii numesc I.T. (din interiorul terestru), iar ceilalti sunt E.T. (extra-terestri), proveniti din Sirius (Sirius B, a treia planeta exterioara).

Urmatoarea prezentare pe care planuiesc sa v-o ofer (cu voia Domnului) ar putea fi integral despre aceste fiinte care traiesc in interiorul Pamantului. Exista o multitudine de informatii, materiale autentice, video si fotografii, cu aceste fiinte si un mesaj care va va lumina inimile. Ele sunt cu milioane de ani mai batrane decat noi, si ne considera fratii si surorile lor; ele doresc doar sa ne spuna ceva despre cine suntem noi cu adevarat. Puteti conta pe faptul ca sunt de partea noastra in aceasta mare schimbare.
• Daca reteaua este la locul ei, inseamna ca nu va mai avea loc schimbarea polilor, sau cel putin, nu una radicala sa ca tranzitia va fi mult mai lina?

Doar Mama Pamant cunoaste raspunsul la aceasta intrebare. Oricum, in comunicarea mea cu Mama Pamant, am intrebat-o daca schimbarea polilor ar putea fi mai usor de suportat de catre formele de viata de la suprafata. Ea mi-a raspuns ca orice noua viata se naste in mod violent, iar aceasta renastere a omenirii nu va face exceptie. Tot ce puteti face este sa observati exploziile vulcanice si veti vedea sursa aparitiei noii vieti.

Mayasii spun ca ultimele doua schimbari ale polilor, in urma cu aproximativ 13.000 de ani, respectiv 26.000 de ani, exact in punctul din cadrul ciclului in care ne aflam noi acum, au fost foarte greu de trecut. Ei isi amintesc. Atlantida s-a scufundat in timpul celei mai recente schimbari, iar peste 10.000.000 de oameni au murit intr-o singura noapte, deci imi este greu sa spun ce va fi. Va rog sa vorbiti cu Mama Pamant, si poate se va razgandi.

Dar, indiferent de raspunsul sau, daca vreti sa fiti feriti de violenta, ramaneti conectati cu inima Mamei Pamant prin iubirea voastra, si veti cunoaste pacea pe parcursul acestei tranzitii.

Repet, nu va ingrijorati din cauza lumii din afara voastra. Ea se va transforma exact la fel cum va veti transforma voi, atat in interior, cat si in exterior. Cand acest proces se va incheia, VOI va veti naste intr-o lume noua, iar viata va incepe intr-un mod nou.

Nu priviti spre intuneric. Uitati-va numai la frumusetea din jurul vostru, la iubirea din ochii celor dragi, si atunci veti intra intr-o noua lume a frumusetii si iubirii. Fiti recunoscatori pentru viata voastra, iar viata va va fi recunoscatoare.

Stiu ca sunt mult mai multe intrebari, dar nu am cum sa raspund la toate. Daca doriti sa primiti raspuns la orice alta intrebare, patrundeti in inima voastra, in spatiul sacru al inimii. In acest spatiu, veti gasi raspunsuri la toate intrebarile.

Sper ca prezentarea mea privind NASTEREA UNEI NOI OMENIRI va ajuta sa va amintiti cine sunteti, fiindca renasteti intr-o lume noua, minunata.

Va multumesc pentru ca aveti curajul de a va urma glasul inimii.
Din adancul inimii mele, catre spatiul sacru al inimilor voastre,
Drunvalo

Traducere: Irina Cruceru

Publicat pentru prima oara in limba romana de catre Editura For You:
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/4102
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3877