2. pregătire pentru Stările de tranziție (2)
06/06/2017
Cursuri programate în cadrul Academiei Avatar
23/06/2017
Show all

1. Tom Kenyon – pregătire pentru STĂRILE DE TRANZIȚIE (1)

Tom Kenyon

Dragii prieteni,

Mă adresez în primul rând celor ce îl iubesc pe Tom Kenyon, îi cunosc munca și lucrează cu Programele și meditațiile lui.

În acest an, Tom Kenyon ne-a oferit ultimul său wokshop, STĂRILE DE TRANZIȚIE. Este un Program deodebit de profund și de complex, care ne conduce spre a conștientiza valoarea timpurilor pe care le trăim și ne ajută să le înțelegem, oferindu-ne o descriere clară și plină de sens, dar și soluția cea mai potrivită pentru a fructifica oportunitățile care ne sunt oferite de STĂRILE DE TRANZIȚIE pe care le parcurgem.

În speranța că vă sunt de folos, voi aduna sub același title acele articole pe care ni le-a oferit de-alungul timpului pentru a ne pregăti pentru acest moment din existență.

Apoi, voi oferi extrase din acest PROGRAM care au menirea de a aduce lămuriri și explicații de o valoare/însemnătate incontestabilă cu scopul de a aduce clarificări și a ne atrage atenția asupra celor mai importante aspecte care caracterizază viața noastră actuală.

Modul în care ne-a pregătit Tom Kenyon pentru aceste vremuri este absolut uimitor. Mesajele lui sunt atât de actuale încât parcă a fost scris astăzi. Timpurile pe care le trăim sunt atât de speciale, încât de cele mai multe ori cu greu mai înţelegem câte ceva. În ciuda aparenţelor, în fiecare clipă se deschid în faţa noastră o gamă infinită de noi posibilităţi. Viitorul se scrie cu fiecare respiraţie, fie că suntem sau nu conştienţi de asta. Putem alege să aducem Raiul pe Pământ sau să ne lăsăm în continuare pradă vechilor paradigme bazate pe frică şi pe conflict. Este timpul să mărim ritmul treziei, să înţelegem statutul de avatari pe care ni l-am ales şi să implementăm în viaţa noastră, cu hotărâre, acea cunoaştere care ne deschide spre câmpul nelimitat al iubirii divine.

Mai întâi haideţi să redefinim aceste timpuri, să le abordăm sub toate aspectele, să încercăm să ne consolidăm graniţele înăuntrul cărora navigăm şi apoi abia să ne alegem atitudinea şi acţiunile pe care le considerăm potrivite cu ceea ce vrem să atragem spre noi. Introspecţia, călătoria în lumile interioare este singura Cale spre Adevăr. Fiecare în dreptul său trebuie să facă ce şi cum ştie mai bine pentru a face posibilă clipa în care ne vom trăi Visul!

În secţiunea pe care am consacrat-o lui Tom Kenyon, am ales pentru voi cele mai reprezentative mesaje şi articole în care ni se aduc cele mai importante descrieri şi explicaţii care ne vorbesc despre aceste vremuri. Pe site-ul său http://tomkenyon.com/ găsiti multe alte informaţii extrem de folositoare. Graţie prietenei noastre Ana Nicolai există şi o secţiune în limba rămână în care sunt postate foarte multe dintre articolele şi mesajele lui Tom Kenyon şi ale Hathorilor – http://tomkenyon.com/roman-archives

Nu pot să nu atrag atenția asupra faptului că Tom Kenyon ne aduce tipare sonore cu ajutorul cărora putem pătrunde în cele mai subtile cotloane ale existenţei/fiinţei cu scopul de a ne elibera de tot ce nu ne mai este de folos şi de a scoate la suprafaţă acele părţi ale umbrei pe care nu ni le-am acceptat sau acele subpersonalităţi reprimate care încearcă să preia controlul ori de câte ori au oportunitatea de a o face. Urmați această cale și veți putea valida prin experiențe proprii efectele spectacloase pe care le declanșează.

Voi grupa aceste articole prin numerotare, într-o ordine aleatoare, așa cum mi le amintesc. Indiferent de ordinea în care sunt prezentate și citite, rezultatul este același: ne vom clarifica și explica multe aspecte ale vieții noastre din acum.

1. Arta de a sări liniile timpului

Un mesaj planetar de la Hathori,transmis prin Tom Kenyon

Desi unora li se poate parea un paradox, linia timpului vostru – viata voastra – este una dintre multe alte posibilitati simultane. Iar acest lucru e foarte posibil si, realmente, e dreptul vostru innascut sa va modificati linia temporala si potentialurile vietii voastre.

Din multiple ratiuni, cultura voastra v-a hipnotizat sa credeti ca sunteti limitati la o singura linie temporala. In acest mesaj ne vom stradui sa discutam despre modul in care intelegem noi liniile timpului si cum le puteti schimba.

Ori de cate ori exista o intensificare a evenimentelor haotice, exista o convergenta de multiple linii ale timpului. Datorita faptului ca planeta voastra a intrat intr-un Nod de Haos, trecand prin niveluri ale haosului tot mai ridicate, exista, totodata, si o crestere a ceea ce noi numim noduri ale timpului/noduri temporale.

Nodurile temporale se produc in momentul in care converg doua sau mai multe linii ale timpului. Ca urmare a apropierii lor stranse, adeseori, efectele oscilatorii au loc in momentul in care realitatile unei linii a timpului se scurg direct sau sunt percepute la nivel fizic, de catre cei dintr-o linie a timpului invecinata. Linii puternice ale timpului pot totodata afecta literalmente posibilitatile si/sau probabilitatile altor linii ale timpului dintr-un nod temporal. Cu alte cuvinte, efecte creative si novatoare se petrec adesea in cadrul liniilor timpului, atunci cand ele intra intr-un nod temporal (apropiat de alte linii ale timpului).

Acestea sunt actiuni evolutive ce detin posibilitati uluitoare pentru evolutie accelerata, daca intelegeti cum sa le folositi. Ca urmare a naturii volatile a evenimentelor de pe planeta voastra, exista multe noduri temporale ce se dezvolta. Aceasta e o chestiune foarte complicata si complexa si ne vom stradui sa o fragmentam, intrucat credem ca aceste informatii sunt de o importanta vitala pentru aceia dintre voi care sunteti angajati in procesul de inaltare si pentru valoare lor reala privind supravietuirea. Haideti sa ne indreptam mai intai atentia asupra tabloului de ansamblu si apoi spre strategiile individuale pe care le recomandam.

Contextul generalPlaneta voastra se afla in pragul unei transformari totale. Forma acestei transformari are expresii multiple, iar voi — colectivitatea – sunteti cei ce veti influenta aceste rezultate, intr-o masura mai mare sau mai mica.

Unele dintre aceste rezultate, aceste posibilitati, implinesc profetiile de distrugere si purificare planetara. Alte linii ale timpului, alte expresii, dezvaluie un rezultat diferit. O transformare brusca si neasteptata a constiintei umane i-ar putea ingenunchea pe Controlorii care v-au influentat soarta, intr-un mod atat de negativ. Iar intre aceste doua polaritati exista sute de alte linii posibile ale timpului. In societatea voastra, exista grupuri de interes care doresc ca voi sa ramaneti hipnotizati, care doresc ca voi sa continuati sa traiti in iluzia ca sunteti limitati doar la o linie a timpului, la o singura experienta de viata, dupa cum considera aceste grupuri de interes.

Insa voi aveti, in natura voastra, capacitatea de a schimba liniile timpului si probabilitatile, in ultimul moment al oricarui eveniment – fie el personal sau colectiv. Nu spunem ca acest lucru ar fi „pozitiv.” În realitate, spunem acest lucru in ceea ce priveste potentialul vostru evolutiv. Daca veti atinge sau nu acest potential la nivel colectiv, ramane de vazut, insa calea unui Initiat este sa se ridice spre cel mai inalt potential, indiferent de ce anume s-ar putea intampla, sau nu, in jurul lui. Asadar, in acest mesaj vom vorbi despre ce puteti face si cum o puteti face.

Din perspectiva noastra, destinul vostru colectiv reprezinta insumarea alegerilor individuale pe care le faceti voi, ca persoane. Aceasta se combina cu fortele de evolutie si cele terestre, ce sunt cu mult dincolo de capacitatile voastre si ale confratilor vostri de a le controla. Acest ansamblu de forte implica, de asemenea, tipare cosmice de energie si intentionalitate, din regiuni ale cosmosului aflate dincolo de sistemul vostru solar local, intrucat voi sunteti o parte dintr-o matrice cosmica complexa, care este universul vostru.

Daca ar fi sa folosim o metafora, am spune ca voi, ca omenire, va aflati pe un imens vas oceanic. Insa multi dintre voi sunteti adormiti, iar la cârmă exista cineva care conduce acest vas si care nu ar trebui sa se afle acolo. Din multe ratiuni istorice si trans-istorice, la care nu ne vom referi acum, numeroase fiinte v-au deturnat nava.

Insa, ah, cum se mai invarte roata! Tot mai multi dintre voi se trezesc, chiar daca unii, inca pe jumatatea adormiti, se misca sovaielnic de-a lungul puntii, in timp ce urmaresc furtuna violenta din lumea lor, ce transforma totul in fata ochilor. Controlorii stiu ca multi dintre voi va treziti — prea multi pentru siguranta lor.

Cu adevarat, aceasta e o perioada foarte interesanta in care sa traiesti!

In mesajul nostru anterior am discutat despre cateva linii posibile ale timpului, pentru acest eveniment. Care dintre aceste linii posibile ale timpului se vor desfasura in realitatea voastra tridimensionala nu e un lucru batut in cuie, ci un eveniment sau rezultat schimbator. In acest mesaj, dorim sa vorbim despre modul in care voi, ca indivizi, puteti sari intr-o alta linie a timpului, intr-un destin diferit, imediat. Acesta poate fi extrapolat si la sarirea liniilor timpului ale civilizatiei voastre, insa acesta e un subiect pentru altadata.

Deocamdata, dorim sa va indreptam atentia asupra voastra, fiinta umana individuala, si asupra modului in care puteti face saltul dintr-o linie a timpului dezastruoasa – de la un rezultat pe care nu vi-l doriti – la ceva mai bun, mai favorabil vietii si incarcat de potential evolutiv.

In mod oficial, exista mijloace tehnologice pentru a sari liniile timpului, insa informatiile noastre prezente au de-a face cu constiinta umana si modul in care voi, prin puterea constientei si intentiei voastre, puteti sari linii ale timpului. Pentru acest efort, aveti deja doua dintre cele mai mari comori inerente naturii voastre—vointa voastra suverana (de a face alegeri) si capacitatea voastra de a simti. Acestea doua, atunci cand sunt combinate adecvat, va vor ingadui sa sariti linii ale timpului dupa cum doriti, fiind mai degraba co-creatori ai realitatii voastre, decat simpli pioni de pe tabla de sah.

 
Principiul fundamental

Pentru a sari liniile timpului, principiul fundamental implica coordonarea catorva campuri semnificative ale intentiei.

1) Identificati linia timpului in care doriti sa va mutati.

2) Va schimbati starea vibrationala, care sa se potriveasca cu acea linie a timpului.

3) Va mentineti in acea stare vibrationala, astfel ca ea sa nu fluctueze.

4) Intreprindeti o actiune care sa fie o expresie a noii linii temporale.

5) Perseverati.

In cea de-a cincea faza, trebuie sa detineti starea vibrationala a noii linii a timpului pe care ati ales-o, facand alegeri strict legate de ea si perseverand, in ciuda informatiilor senzoriale care spun contrariul.

Aceasta faza din urma este importanta, pentru ca linia voastra de timp actuala reprezinta o insumare a credintelor si intentiilor voastre. In functie de forta acelor credinte si intentii, s-ar putea sa trebuiasca sa acumulati o mare cantitate de energie, pentru a depasi tiparul stabil din viata voastra.

Informatiile pe care le impartasim pot fi folosite pentru a aborda orice linie a timpului sau orice expresie din viata voastra, pana la situatia cea mai lumeasca. Insa, in acest mesaj, vom discuta despre aceasta metodologie de sarire a liniilor temporale cu privire la procesul de inaltare si la modul in care va puteti deplasa in alte linii temporale, diferite de cea specifica culturii in care va aflati la ora actuala.

Pentru unii dintre voi, aceasta este o idee revolutionara; dar pentru noi, ea e pur si simplu un adevar despre natura voastra. Sunteti zei si zeite creatoare, iar aceste informatii pe care le impartasim constituie, pur si simplu, dreptul vostru din nastere. Vi le oferim in acest moment, anticipand si sperand ca multi dintre voi veti face saltul in alte linii ale timpului si veti inclina chila navei pe care va aflati, directionand nava spre ape mai sigure si mai prielnice.

Gata cu metaforele. Acum, haideti sa trecem la detaliile practice privind modul in care sa sariti in alte linii ale timpului.

Înălţarea

Din perspectiva noastra, procesul de inaltare implica energizarea celui de-al doilea corp al vostru – corpul KA – si inaltarea vibratiei lui, astfel incat sa emita mai multa lumina, devenind in final SAHU-ul, Corpul Nemuritor de Energie (n.n. amintiţi-vă semnificaţia “cuvântului” Mer Ka-Ba). Exista multe cai de a va mari vibratia corpului KA. Majoritatea traditiilor voastre spirituale au propriile lor metode pentru a va creste vibratia, insa, din nefericire, multe dintre ele sunt si pline de dogme, de tabuuri si, la modul cel mai sincer, de tipare perturbatoare, rezultate din formele-mentale introduse de cei care nu au dorit si nu doresc ca voi sa fiti liberi si care profita de pe urma intemnitarii voastre.

Si da, e trist sa spunem ca unele dintre traditiile voastre spirituale – in special religiile voastre—constituie capcane subtile, iar daca e sa va indreptati spre inaltarea propriei voastre fiinte, trebuie sa discerneti adevarul de minciuna. Numai voi puteti intreprinde aceasta sarcina, intrucat ea este una dintre cerintele unui maestru. Pentru aceia care au ales inaltarea propriei lor fiinte, aceasta este o limitare artificiala a insasi constiintei. Acestia devin maestri ai adevarului, iar ei nu se abat de la a descoperi minciuna din cadrul realitatii. Ei nu sunt sclavii dogmei. Ei nu ingenuncheaza in fata nimanui, ci doar in fata propriei lor divinitati.

Din punct de vedere energetic, procesul de inaltare incepe atunci cand forta voastra vitala, numita Sekhem de catre egiptenii antici, incepe sa se inalte pe Djed, sau calea sacra a chakrelor. Aceasta inseamna inaltare, in forma ei cea mai simpla. Ea este o extindere a constiintei si constientei.

Pe masura ce forta voastra vitala patrunde in centrii vostri superiori din creier si pe masura ce corpul vostru KA devine mai energizat, intrati intr-o alta etapa a procesului de inaltare. In aceasta etapa, incepeti sa metabolizati insasi Lumina. Cand spunem Lumina, ne referim la lumina spirituala, o lumina ce exista in taramurile spirituale. Aceasta lumina hraneste corpul KA, crescandu-i vibratia. Atunci cand corpul KA atinge o anumita amplitudine, forta sau vibratie, fara sa fluctueze, el se aprinde cu un gen de foc eteric, transformandu-l in SAHU, sau Corp Nemuritor de Energie. Acest lucru ar putea fi considerat drept una dintre etapele finale ale acestei forme particulare de inaltare. Insa, ceea ce dorim sa clarificam foarte bine, este faptul ca orice miscare ascendenta in constiinta si orice miscare a fortei vitale in sus, pe Djed, indiferent de metoda folosita, face parte din procesul de inaltare.

Dorim ca acum sa discutam despre cateva concepte fundamentale si strategii de antrenare ce va vor face cunoscuta o metoda de baza pentru sarirea liniilor timpului. Ne vom indrepta apoi atentia asupra modului in care puteti crea o noua probabilitate pentru voi insiva, chiar si in mijlocul a ceea ce pare a fi o situatie foarte dificila. Si, cel mai important, vom analiza o oportunitate semnificativa de evolutie, existenta in cadrul nodului vostru temporal actual.

Una dintre sarcinile de capatai pe care le aveti, daca e sa sariti intr-o linie diferita a timpului, este transcenderea fricii. Cea mai mare parte a oamenilor se tem de necunoscut, insa exista un element si mai perfid implicat aici. Controlorii, cei ce doresc sa va controleze destinul si sa profite de pe urma lui, sunt maestri in arta de a proiecta frica, iar ei folosesc mijloace multiple de controlare si hipnotizare a mintii, prin intermediul mass-mediei, pentru a convinge masele de oameni ca exista multe lucruri de care sa le fie frica. Si, desi exista, sincer vorbind, un oarecare adevar in motivele pe care ei le prezinta pentru frica, adevarul mai inalt nu este dezvaluit.

Adevarul mai inalt, dupa cum il vedem noi, este capacitatea voastra de a va schimba realitatea, aptitudinea voastra innascuta de a folosi cele doua comori ale vointei suverane si capacitatii voastre de a simti, drept mijloace pentru a naviga in noi linii ale timpului.

Haideti sa explicam mai concret.

Dupa cum am mentionat mai devreme, tipul de inaltare despre care vorbim incepe cu simpla miscare a fortei voastre vitale in sus, pe djed, sau pe coloana vertebrala, in centrii superiori din creier. Pe masura ce se desfasoara acest proces, rotile energetice din corpul vostru KA, numite chakre, devin activate in noi moduri. Acest lucru deschide accesul spre noi posibilitati si viziuni, iar noi forme de inspiratie si creativitate iau nastere. Insa, daca constiinta e blocata in vibratia fricii, ea ramane captiva in centrii de jos – adica impulsurile pentru supravietuire, sex si putere.

Din nenumarate motive istorice si trans-istorice, dupa cum am spus mai devreme, a existat si continua sa existe o intelegere secreta de a mentine omenirea blocata la nivelul centrilor de jos, de a perpetua frica, acestea fiind mijloace de a-i controla destinul. Asadar, pentru orice maestru ce alege calea ascendenta, unul dintre primele obstacole de depasit il reprezinta Valea Fricii – formele-mentale proiectate din cadrul culturii respective. Apoi, trebuie sa treceti prin portalurile limitarii ce va restrictioneaza, sa recunoasteti minciunile ce au fost transmise din veac in veac, chiar si de religiile voastre cele mai sacre.

Insa, permiteti-ne sa va spunem ca voi aveti curajul si taria sufleteasca de a intreprinde aceasta calatorie si, de dragul de a da un exemplu, mai permiteti-ne sa spunem ca linia timpului in care doriti sa traiti este una a bunavointei: a bunatatii plina de iubire. Iata si cum ati face acest lucru, amintindu-va ca acelasi principiu se aplica pentru orice linie a timpului pe care doriti sa o creati pentru voi insiva.

Vezi continuarea aici:

http://tomkenyon.com/arta-de-a-sari-liniile-timpului