Tom Kenyon – interviu
21/01/2016
Meditația acustică de iluminare a lui Kuan Yin
09/03/2016
Show all

Lauren Gorgo – Reîntoarcerea lui DUMNEZEU: aterizarea

Reîntoarcerea lui DUMNEZEU: aterizarea
de Lauren Gorgo
– 23 februarie 2016

Traducerea: Ana Nicolai

Ne îndreptăm spre prima perioadă de eclipse din an, începând cu data de 8 martie, când are loc o eclipsă totală de Soare, urmată de o eclipsă parțială de Lună, pe 23 martie, care vine chiar după echinocțiul din 20 martie, după care încheiem luna cu duminica Paștelui, de pe 27 martie.

Cu alte cuvinte, avem la dispoziție un alt ciclu intens de transformare și vom avea nevoie să folosim fiecare strop din aceste energii deosebit de încărcate, care să ne catapulteze total afară din coconul nostru, în conștiința noii lumi. Să sperăm că, de data aceasta, Sinele nostru nou/real va rămâne.

Anul trecut, în timpul primei perioade de echinocțiu-eclipse, a fost activat procesul reînvierii pentru deschizătorii de drum, fiind completat de eclipsa totală de Lună și de a treia Lună sângerie din tetradă, ce au avut loc chiar între Paștele evreiesc și duminica Paștelui… decretând perioada oficială de înviere.

În acel interval de timp, am fost infuzați cu coduri de restructurare ce au fost activate în noi tot anul, pentru a pregăti calea pentru apariția modelului corpului christic solar, coborârea divinității noastre în corp fizic, în scopul de a deveni ceea ce consiliul stelar a numit „SORI ai lui DUMNEZEU ce se autosusțin”, întrupați. Inutil să mai spun că a fost un an profund de provocator și tumultuos, de excavare/pregătire/expansiune emoțională și fizică, ce ne-a condus la ceea ce aflu acum ca fiind „împlinirea, revelația, rezultatul acelei activări”.

În cuvintele lui Led Zeppelin, în acest an arătăm ce putem.

Întreaga călătorie a înălțării a fost de fapt pentru a-l aduce pe DUMNEZEU pe pământ.

Cu toate că, în esență, nu știm ce va aduce acest pasaj sau în ce fel, putem deja să simțim că aterizăm… o senzație palpabilă de reîmpământare, de reconectare cu eul fizic, cu viața și chiar cu societatea, într-un mod nou (mai liber), după foarte mulți ani în care nu ne-am simțit bineveniți/dornici/interesați să participăm la viața colectivă, pe niciun plan. În acest moment este o senzație ușoară, așa că dacă încă nu o percepeți, nu vă faceți griji… părerea mea este că tot acest an va continua să fie dedicat cum se cuvine apariției noastre.

Imboldul foarte apreciat și crescând de a face din nou parte din lume, chiar dacă în moduri mărunte, este un semn clar că rețeaua christică (pe care în prezent o pot vedea ca având o natură cu totul solară) e activată și gata să ne susțină, pe noi și planeta, să intrăm fizic în sistemul noii realități.

Această matrice de lumină solară, pe care mulți de pe întreaga planetă o activează de foarte mult timp, e alimentată de energia SOARELUI central și (din câte înțeleg) lucrează în tandem cu matricea cristalină, pentru a infuza Pământul cu codurile necesare pentru activarea modelului Raiului, în noi toți și în pământ, pentru a răspândi informațiile necesare să construim în plan fizic structurile… inclusiv structura corpului nostru… în scopul de a găzdui raiul pe pământ.

Ființele stelare afirmă în această transmisiune că am înfăptuit, împreună, ceea ce mulți au crezut a fi imposibil… că am reușit să finalizăm această misiune uriașă de slujire divină. Începând cu anul nou, Operațiunea de ancorare a rețelei Înălțării este acum încheiată și putem realmente simți rezultatele acestei finalizări, printr-un sentiment crescând de stabilitate… o siguranță palpabilă, ce începe să dea un imbold încrederii noastre de a lungi pasul, de a face saltul fizic final, în Sinele nostru autentic, și de a ne accepta noul nivel al misiunilor noastre.

Dacă deveniți conștienți de coarda voastră de împământare… ce ne conectează cu lumea fizică, prin chakra stelară a pământului… e posibil să constatați că vă simțiți mai „legați” de planetă decât ați fost vreodată, demult, sau niciodată. Dacă vă numărați printre numeroasele persoane sensibile trezite, care nu s-au simțit niciodată pe pământ ca acasă, dacă v-ați simțit străini pe un pământ străin, acest lucru se va schimba acum. Pe măsură ce ne întrupăm divinitatea, și pământul face același lucru, iar acest parteneriat co-creativ generează în dimensiunile fizice o siguranță pe care mulți dintre noi nu au cunoscut-o niciodată. Nu pentru că nu am vrut, ci pentru că lumea nu era pregătită pentru frecvența de care aveam nevoie ca să ne ancorăm în totalitate aici… până acum.

Însemnând că nu ne-am încarnat ca să trăim vieți 3D… ne-am încarnat ca să creăm posibilitatea (citiți: infrastructura holografică) unei lumi 5D, din interiorul lumii 3D, din ființa noastră. Misiune îndeplinită… ceea ce înseamnă că aceia careactivează în ei conștiința solară/christică se bucură acum de întregul sprijin al rețelei christice/a înălțării, aici pe pământ, pentru a-și trăi în mod distinct natura christificată și pot, în esență, să transmită principiul Christic într-un mod care acum va avea un efect mai direct asupra tuturor.

Cu alte cuvinte, acest sistem de rețea, complex, fractalic, accesibil în prezent pe pământ, face posibilă înălțarea planetară.

Datorită acestui fapt… și potrivit ființelor stelare… anul acesta va fi un factor sigur de schimbare a jocului (în engleză game-changer, însemnând ceva care schimbă total modul în care ceva este înfăptuit, conceput sau produs. N.tr.).

NOTĂ: Această transmisiune a fost descărcată din Sala înregistrărilor, fiind transcrisă în principal din partea Ligii Națiunilor Galactice, și mi s-a cerut să vă prezint imediat informațiile, nefiltrate.

Introducerea Ligii Națiunilor Galactice

Înainte de a începe, am dori să vă prezentăm o invocație venită de sus, destinată anume celor care în prezent se află sau ajung la nivelul christic al serviciului adus ÎNTREGULUI.

Dragii noștri, ne reunim în această zi în semn de respect profund. Invocăm raza de lumină a diamantului, raza de lumină aurie, raza de lumină albă cristalină și raza de lumină a smaraldului verde să vă armonizeze sistemul corpului și să vă acordeze la frecvențele cuprinse în această transmisiune. Emitem o energie suplimentară de ordin cosmic, ce îl va ajuta pe fiecare dintre voi în dezvoltarea sa fizică actuală, în realizările sale continui ca DUMNEZEU om.

Pornind de aici, dorim să vă împărtășim un mesaj, împreună cu acompaniamentul cerului.

Am dori mai întâi să vă îndreptăm atenția asupra apropiatelor valuri de energie, accelerate de perioada eclipsei și a echinocțiului ce se apropie.

Primul echinocțiu din fiecare an reprezintă o perioadă de transformare extraordinară. Este intrarea care duce spre coduri solare intensificate și noi, pe măsură ce lumina crește în mod real pe pământ… dar și o perioadă de revelație, renaștere și înviere.

Astăzi dorim să vorbim despre acestea din urmă.

Echinocțiul reprezintă ceea ce noi am numi intrarea fizică către ciclul noului an solar. Motivul pentru care este considerat a fi punctul de conștientizare are legătură cu nivelurile crescânde de lumină ce sunt introduse prin intermediul Soarelui, ale căror coduri sunt direcționate direct spre dezvăluirea de informații sacre intrinseci noului ciclu evolutiv de anotimpuri pentru anul curent.

Anul acesta, mulți dintre voi, care citesc aceste rânduri, vor intra într-o perioadă de transformare diferită de oricare alta, prin aceea că vă manifestați natura reală pe pământ și, prin urmare, începeți să instituiți, în corpul fizic, în viața și în lumea voastră, schimbările ce vor reprezenta cu acuratețe expresia autentică și esența divină a Sinelui.

De aceea, dorim să vă oferim câteva indicii și detalii importante, pentru a vă ajuta să intrați în această perioadă, de energie ce se mișcă extraordinar de rapid, și pentru a deveni una cu curentul rapid ce vrea să dărâme barajul vieților voastre din trecut.

În acest sens, să știți că în acest an tot ceea ce a fost cândva adevărat pentru voi e posibil să nu mai fie neapărat la fel, iar din cauza valului ce se apropie, e posibil ca unii să fie, aparent, măturați de curenți. Fiți perspicaci, căci dacă aceasta este realitatea voastră, dacă vă numărați printre cei care simt brusc că și-au pierdut calea, o cale nouă va apărea pe țărmurile voastre, dacă sunteți deschiși ca să o vedeți prin ochii noi ai cunoașterii voastre.

În acest an, este extrem de important pentru reușita voastră pământească ca, în mod repetat și sigur, să aveți în vedere, să priviți în direcția și să vă deschideți spre calea mai înaltă, în viața și în creațiile voastre.

În aceeași ordine de idei, am vrea să clarificăm faptul că, începând de pe la jumătatea anului și în continuare, vor apărea unele elemente surprinzătoare de mare amploare, din punct de vedere planetar, ce vor schimba multe lucruri legate de percepțiile voastre despre lume… aceste schimbări vin ca să asigure că binele tuturor este susținut în toate fațetele vieții, că structurile adevărului sunt durabile și că toți cei care sunt pregătiți să renunțe la vechiul stil de viață au ocazia favorabilă de a proceda astfel.

Acest lucru a fost decretat.

Tehnologia noii rețele

Înțelegem că mulți dintre voi încă mai au de-a face cu constrângerile trecutului, dar, cu toate acestea, vă asigurăm că în mijlocul numeroaselor transformări globale și colective care vin, structura rețelei noului Pământ este în totalitate pregătită să înceapă să implementeze noul.

Grădinarii, ca să spunem așa, și-au dus la bun sfârșit nivelul anterior al misiunii lor de slujire, prin aceea că planul pentru noul Pământ este în totalitate ancorat și activat, pentru ca toți să participe la el. Cei care în această perioadă trec la un nivel superior de slujire încep noi acțiuni ale sufletului, deschizându-se către daruri și oportunități noi, superioare, tocmai pentru acest motiv.

Pe măsură ce vă găsiți drumul spre aceste creații noi, aspecte noi ale Sinelui, veți începe totodată să completați… sau poate că ar trebui să spunem să descărcați… noile aplicații necesare pentru a lucra la sistemul noii rețele.

Da, tehnologia noii voastre biologii conține aplicațiile și informațiile necesare pentru a coopera cu modelul Raiului… sistemul noii realități holografice pregătit să intre în acțiune. Aflați că, pe măsură ce finalizați recablarea și activările necesare pentru a co-opera cu această rețea a lumii noi, începeți să cooperați și cu noile tehnologii inerente ei.

Aceasta înseamnă că acum puteți să folosiți eficient programarea noului sistem, care este necesară să vă aducă în starea exprimată fizic, de FIInțare christificată.

În acest sens, aflați că acum corpul fizic poate urma cu eficiență semnalele venite din procesorul minții superioare (DIVINE), care e conectată cu tărâmurile IUBIRII și nemărginirii, la fel cum corpul fizic a urmat cu eficiență semnalele venite de la procesorul minții inferioare (umane), care e conectată la tărâmurile fricii și limitării. Gândiți-vă la acest lucru astfel… o inimă și o minte grea creează un corp greu, la fel cum o inimă și o minte luminoasă creează un corp de lumină.

În final, cu ajutorul acestui ansamblu minte-corp nou, cei care sunt pregătiți vor putea folosi programarea de nivel divin ce vă oferă capacitatea și opțiunea de a vă utiliza corpul fizic în așa fel încât să răspundă la ADN-ul vostru cristalin, ce primează asupra geneticii voastre bazate pe structura de carbon.

Ca atare, aflați că atunci când începeți să vă folosiți noul nivel al conștiinței, vi se va oferi, într-adevăr, tot ceea ce încă vă mai diminuează capacitatea de a trece total la nemărginirea naturii voastre reale. E posibil ca acest lucru să vă aducă provocări, dar vrem totuși să vă reamintim clar că aceasta este ocazia voastră favorabilă de a comanda, în sfârșit și în mod eficient, noi rezultate… că programarea veche se încheie aici, dar noul nu-și poate găsi calea prin vechi, dacă densitatea nu este înlăturată în totalitate din sistemul corpului vostru.

În unele cazuri, acest lucru va însemna vindecarea subită a unor configurații și reacții karmice foarte vechi, ce au produs boală fizică… în alte cazuri, vor fi necesare revizuiri și rectificări de direcție, prin aceea că ar putea reapărea vechi probleme fizice, din cauzele menționate mai înainte. La acestea noi spunem, fiți perspicaci în cunoașterea voastră, conștienți de faptul că sunteți chemați să faceți noi alegeri finale, alegeri de împuternicire vis-à-vis de frică.

Aceste momente de alegere reclamă gânduri noi ce produc acțiuni noi, bazate pe munca pe care ați făcut-o ca să ajungeți aici. Toată munca interioară a dezvoltat nevoia ca acum să luați noi măsuri, bazate pe un adevăr nou, iar pe parcursul întregului an veți fi chemați să onorați acest lucru, să faceți în fiecare moment pașii fizici necesari pentru a vă pune lumea în mișcare, pentru a vă restructura viața pe baza alegerilor ce se corelează precis cu adevărul vostru divin.

Să știți că nu dorim să aveți impresia că o să vă împotmoliți din cauza acestor alegeri, nu. Ar fi o evaluare inexactă despre ceea ce vă oferă acest an, în totalitate. Fără îndoială că acest an vă cere să vă urmați în continuare angajamentul față de Sine, prin transpunerea în realitate a viselor voastre îndelung păstrate și sincere, pentru o viață și un Pământ mai bun, și să cultivați curajul de a împământa acele viziuni în lumea formei, prin luarea de măsuri inspirate ce se aliniază cu întregul vostru adevăr.

Sinele fizic christificat

Anul acesta este și anul în care mulți dintre voi voi încheia procesul de a face din Sinele lor autentic, divin, o realitate exterioară, și da, acesta e doar începutul unui mod cu totul nou de a fi om, dar el începe aici și acum.

Procesul de întrupare, ce s-a intensificat serios la începutul etapei de înviere (echinocțiul din martie 2015), revine în acest an în punctul de plecare, pentru cei aflați la cârmă, și am dori să vorbim pe scurt cu voi, astfel ca să aveți o înțelegere de bază despre ceea ce va avea loc pe durata eclipsei-echinocțiului, și anume că următoarele câteva luni sunt destinate să-i aducă pe cei pregătiți, în aliniere cu conștiința mai înaltă a Sinelui christificat.

În timp ce activările conștiinței christice continuă să se intensifice, vă aliniați mai profund cu starea voastră de ființare cosmică… acesta fiind punctul în care apar recompensele pentru călătoria inimaginabilă de a ajunge aici.

Vă apropiați de finalul unui ciclu de 13 luni (de înviere), început anul trecut pe vremea asta, ce a cuprins ultimele Luni sângerii ce vesteau „a doua venire”… pe care noi am numi-o întruparea în masă a lui Christos.

La momentul respectiv și pe durata acelui an, energiile erau direcționate spre unificarea spiritului cu materia, spre contopirea naturii umane cu cea divină, în scopul eliminării oricărei separări (frici) rămase în sistemul corpului vostru.

Această contopire a fost un proces dificil pentru corp, iar vouă vi s-au cerut multe lucruri ca să vă pregătiți vehiculele pentru întruparea sufletului. Anul acesta, apropiatele energii ale eclipsei-echinocțiului sunt axate pe rezultatul acelei unificări… în timp ce anul trecut erați aduși la o aliniere cu divinitatea voastră, anul acesta divinitatea voastră va fi adusă la lumină.

Acesta e un punct de cotitură foarte important, dragi cititori. Este ceea ce noi am numi momentul oficial de schimbare a jocului, pentru că e prima dată când DUMNEZEU aterizează, ca să zicem așa, pe această planetă… în masă.

Imaginați-vă, dacă vreți, ramificațiile globale ale acestui fapt… căci vă asigurăm că este tot ceea ce vă imaginați și, într-adevăr, multe lucruri pe care nu vi le imaginați.

A deveni mai umani

În acest sens, dorim să vă amintim din nou că deveniți simultan fizicalizați ca DUMNEZEU, dar și mai profund umani… așa că am vrea să dezvoltăm acest subiect.

Aveți în vedere faptul că, pe măsură ce corpul se activează total și devine conștient de capacitățile lui cele mai reale, toate circuitele care au fost protejate să nu fie accesate în lumea inferioară, vor începe să se aprindă, ca să spunem așa. În timp ce fac asta, pe măsură ce aceste noi tehnologii ale corpului încep să se activeze, veți constata că, deși sunteți dintr-odată mai conștienți de voi ca ființă divină, ca un aspect absolut al lui DUMNEZEU, veți fi de asemenea mai conectați cu natura voastră de „om”… mai întrupat, ca să spunem așa.

Aceasta va fi o experiență destul de remarcabilă, pentru că, în unele cazuri pentru prima oară, veți fi la curent cu o foarte mare varietate de potențial biologic neconștientizat… potențial care vă va schimba profund experiența vieții într-un corp, dar vă va și deruta.

De-a lungul anilor am încercat să pregătim pentru voi un drum al înțelegerii, am contribuit la a vă aminti ceea ce sunteți cu adevărat capabili să faceți și în ce fel…și totuși, atunci când intrați în acest nou sentiment de FIInțare, e posibil ca el să difere de tot ceea ce v-ați imaginat a fi. Și totuși, el va însemna totul.

Mai presus de orice, speranța noastră este că veți începe să înțelegeți că întreaga călătorie de a deveni Dumnezei în corp fizic a avut de fapt scopul de a-l aduce pe DUMNEZEU pe pământ… că, în sfârșit, acest fapt este acum o realitate pentru toți.

A vă percepe ca DUMNEZEU înseamnă a percepe viața de pe pământ din perspectiva de Creator divin. În această privință, veți intra în următoarea etapă de evoluție pentru voi înșivă, dar și pentru întreaga voastră familie umană, căci chiar și cei care încă nu sunt conștienți de potențialul conștiinței inerent pe pământ vor fi la curent cu cunoașterea faptului că și ei au capacitatea de a intra în noua lume, în starea Sinelui lor real, cu ființa lor fizică intactă.

De aceea v-am spus de atât de multe ori, în atât de multe feluri diferite, că făuriți nu doar raiul pe pământ, ci și întrupați raiul pe pământ… căci calea lui Christos nu este să umble pe pământ într-un mod singular și nici să fie dezântrupat în acest moment. Aceasta este era celor mulți ca fiind UNU, în care toți cei care vor să meargă în adevăr au capacitatea de a proceda astfel, într-un mod ce nu a mai fost făcut niciodată până acum.

Perioada de după echinocțiu

În final, am vrea să discutăm cu voi despre zilele de după apropiatul echinocțiu, căci în mod sigur veți observa multe experiențe noi. Cea mai de seamă dintre ele va fi capacitatea voastră de a rămâne într-un mod vizibil, din ce în ce mai ancorați în IUBIRE, fără să oscilați, intrând în sistemele realității alternative și ieșind din ele. Această stare a devenit de-a lungul anilor din ce în ce mai stabilă, și totuși, noi afirmăm că intrați în starea de a FI DUMNEZEU și că, într-adevăr, ea devine o stare permanentă pentru unii.

Dorim să fim clari, pentru că aceia care sunt pregătiți, al căror coeficient de lumină este suficient de mare pentru această perioadă ce se apropie, vor intra în ea cu nivelul lor actual de conștiință și vor ieși din ea cu un nou nivel de conștiință, cu o nouă perspectivă asupra Sinelui și a ceea ce înseamnă să fii o ființă umană divină, întrupată. Asta nu vrea să insinueze că acea schimbare este neapărat instantanee, căci între dimensiuni există un interval de timp și că, în plus, va necesita timp-spațiu ca să se reveleze în lumea fizică, dar noi vă spunem că… cine sunteți atunci când veți intra în această perioadă care vine nu va fi ca cine sunteți atunci când veți ieși din ea.

În această privință, vă reamintim din nou că orice limitări pe care le aduceți cu voi vor fi scoase în evidență pentru a fi eliminate, astfel ca, atunci când ieșiți din această perioadă acele aspecte expirate ale voastre vor fi fost finalizate. Acelora dintre voi care încă mai înfruntă demonii trecutului, le spunem… folosiți-vă de forța acestei perioade pentru a vă elibera. Nu evitați și nu vă îndepărtați de acest val de lumină, ci întâmpinați energia schimbării cu intenția fermă de a-i utiliza puterea de transformare fără precedent, spre binele vostru suprem.

Am mai vrea să spunem că aceia care avansează cu ceea ce am numi viteză superluminică, atunci când vă deschideți spre voi înȘivă ca Sursă, vă veți deschide spre revelații rapide, spre noi conștientizări despre voi și procesul de întrupare, ce vă vor elibera de unele din gândurile care vă limitează și de întrebările cu privire la ceea ce este cu adevărat posibil. Legătura eului vostru fizic cu Sinele christificat va trezi în ADN-ul vostru unele înțelegeri profund familiare despre natura și capacitățile voastre reale.

Așa că vă lăsăm cu aceste rânduri… multe lucruri pe care ați crezut că vi le-ați imaginat, lucruri cu care poate v-ați delectat ca fiind reale pentru voi, vor deveni de fapt reale.

Suntem Liga Națiunilor Galactice, organ de conducere pentru toți emisarii stelari atașați de Pământ și vă salutăm pe fiecare dintre voi, în onoarea realizării voastre fără precedent de pe acest plan.

Până data viitoare… Adonai, camarazi.

Gânduri de încheiere

Ca și în cazul tuturor perioadelor de eclipsă, nu știm ce va aduce după sine, dar atunci când se încheie ajungem întotdeauna într-un loc mai real. Și cu toate că acest lucru se va manifesta ca o experiență total diferită pentru fiecare în parte, toți vom fi chemați să răspundem în mod conștient la intensitatea crescândă, într-un mod ce ne eliberează de limitare.

Acestea fiind spuse, aflu că în perioada de transformare mulți vor fi extrem de implicați în munca misiunii… că pe măsură ce se apropie valul, e posibil să ne simțim împinși să revenim asupra proiectelor neterminate, vechi, în scopul de a le duce la finalizare pentru noul nivel al muncii noastre, în timp ce, concomitent, propunem spre examinare un nou nivel de proiecte și servicii. Nu am senzația că martie va fi o lună în care să stai cu mâinile în sân.

Mi se arată că pe măsură ce tot mai mulți (citiți: mii) oameni pătrund mai adânc în Sinele lor christic și inundă pământul cu tot mai multă lumină, proverbiala schimbare va deveni precis cunoscută public. Schimbarea va merge în sus, schimbarea va merge în jos… mi se atrage atenția, în termeni clari, că anul acesta există la orizont câteva treziri/zguduiri colective, așa că dacă simțiți impulsul de a vă face cunoscute în lume acțiunile inspirate sufletește, orientate spre slujirea (Sinelui), pregătite pentru mase, acesta e probabil motivul. (citiți: va fi nevoie de voi)

Mi se spune că în acest an mulți vor trece de la reticență la serviciu cu normă întreagă, exact din această cauză.

În momentul de față încă ne mai bălăcim prin niște ape tulburi, pe măsură ce universul nostru continuă să se alinieze cu noul nostru procesor (DIVIN)… cel care lucrează la sistemul noii rețele… în scopul de a umple golurile pe care le-am excavat recent, cu înlocuitori noi, de nivel superior. Ne aflăm în acea stare de inerție suspendată, ca de J-E-L-E-U, pe care toți o îndrăgim atât de mult, plutind în vidul inform și inconfortabil, care este „in-spirația”.

În final, ne golim, pregătindu-ne să fim umpluți cu apropiatul val de lumină, iar toate resursele noastre umane și creative sunt după câte se pare luate de val spre mare… dar în realitate, avântul crescând al valului este cel care ne atrage energia în creasta lui cosmică, înainte ca el să ajungă pe țărmurile noastre, în martie. (martie = 3/vibrația materializării)

Lungimea și durata acestei recente perioade inactive (citiți: eternitate) este un indiciu destul de clar despre intensitatea apropiatului val de lumină … să mai adăugăm la asta faptul că efectiv nu mai există pauză între valuri, că expansiunea este noua constantă, și, ei bine… luați-vă repede plăcile de surf. Acesta nu e genul de val care ne-am dori să cadă asupra noastră… din câte aflu, vom dori să alergăm după el și să ne scufundăm, cu fața spre necunoscut, îmbrățișând întreaga proporție a ceea ce ne este oferit.

Am sentimentul că e posibil ca această energie să imite perioada anterioară de eclipse (septembrie/octombrie 2015), deoarece ar putea avea loc o accelerare inițială, care să fie resimțită la început ca fiind înviorătoare, dar care să aibă tendința de a epuiza corpul, dacă nu e canalizată în mod adecvat. Spun asta pentru că e recomandat să focalizăm aceste energii foarte încărcate, de restructurare, spre preocupări creative, cât mai mult posibil, să ne menținem corpul degajat de obstrucții și să fim atenți la orice rezistență față de respectarea și/sau îngăduirea spațiului necesar pentru a integra, atunci când e necesar.

În general, aflu că martie va aduce un amestec de energie ce se mișcă rapid și curenți ce se mișcă intenționat încet… iar fluxurile și refluxurile acestora ne vor oferi ocazia favorabilă de a ne imprima ritmul, de a asimila cum se cuvine… DACĂ rămânem în acord cu ritmul cosmic și nu suntem distrași de preocupările lumești.

Pentru aceia dintre voi care ies din etapa învierii, iată o ultimă sugestie din partea pleiadienilor:

În mijlocul activității intense din acest apropiat torent al schimbării, vă recomandăm să vă oferiți timpul de a vă redescoperi într-o formă nouă, de a vă reînnoi concepția despre viață, de a ajunge să vă cunoașteți noul nivel al Sinelui, de pe o poziție de observare pură.

Vor fi momente demne de a fi savurate, momente ce vă vor dezorienta și năuci… la aceasta noi spunem, creați spațiul în care să fiți martor la proces, indiferent cum se desfășoară.

În final, vă recomandăm ca, în timp ce vă reorientați spre noua viață, să vă dedicați înțelegerii conștiente a noii voastre stări de FIInțare, în special atunci când interacționați cu alții și cu lumea înconjurătoare, din această nouă perspectivă a Sinelui.

Deși ar putea rezulta o curbă a învățării, susținem că aceasta nu e o perioadă în care să vă izolați, ci în care să învățați cum să vă stabilizați în curent, cum să continuați să avansați, cu credință în destinul vostru suprem.

Urându-vă o lună martie magică!