Profetiile Mayase
30/08/2008
Razele initiatice ale arhanghelilor – partea a II-a
09/09/2008
Show all

Conectarea cu energiile feminine


Aceasta initiere ne conecteaza la razele de Lumina vindecatoare ale Mamei Divine, cu ajutorul celor mai cunoscute si mai indragite expresii arhetipale ale Sale:

Daca vrem sa obtinem echilibrul de care avem nevoie pentru a iesi din dualitate si a pasi in trinitate, pentru a putea face sa straluceasca Divinitatea Launtrica din noi, daca vrem sa evoluam spiritual, trebuie sa ne cunoastem si sa incercam – ajutati de inalte fiinte spirituale – sa eliminam mastile, fricile, sa ne “limpezim” energetica, sa ne vindecam, sa acceptam Darurile Divine ce ne sunt transmise prin valurile de energie revarsate pe Pamant in aceasta etapa, sa realizam partea noastra din Lucrare, pentru a ne dezvolta organele de simt spirituale.

Pentru a deslusi Adevărul vremurilor pe care le trăim, să ne amintim că tot ceea ce a fost vreodată pe Pământ poate veni din nou, că acum toate energiile pot fi vindecate şi aduse din nou în Lumină. În şcoala de pe Pământ, prin care noi am trecut, cu toate lecţiile pe care le-am învăţat de-a lungul vieţuirilor, am produs o acumulare a karmei.
Unul dintre elementele care au existat cu foarte mult timp în urmă a fost folosirea energiilor feminine. Apoi, au urmat lungi perioade de timp în care elementul feminin a fost înăbuşit, doborât, pus la pământ, iar energiile masculine au devenit predominante. Această stare s-a menţinut pe Pământ până în zilele noastre. A venit vremea ca totul să se armonizeze din nou, să se reinstaleze un echilibru perfect, elementul feminin să fie din nou ridicat.
În prezent, pe Pământ există o preocupare speciala, a celor iniţiaţi, asupra ideii că trebuie să readucem energiile feminine, pentru a restabili echilibrul.

In misiunea noastră de a restabili echilibrul, ne-am întors către o fiinţă minunată, asupra căreia trebuie să ne concentrăm atenţia – către Quan Yin. Zeiţă a compasiunii şi a milei, ea reprezintă energia feminină şi joacă un rol foarte important în lucrarea noastră de pregătire pentru schimbare, de pregătire pentru viitor, caci ea aduce compasiunea pe Pământ şi transmută energiile folosite greşit de-a lungul timpurilor.
Quan Yin este una dintre zeităţile cele mai iubite din tradiţia budistă, este Bodhisattva a compasiunii, personificarea bunătăţii şi a Iubirii Divine, este cea care a jurat să rămână pe tărâmul pământesc, să nu pătrundă în Regatul Ceresc, până când toate celelalte fiinţe vii nu-şi vor fi atins propria Iluminare, eliberându-se de ciclul dureros al naşterii, al morţii şi al naşterii din nou. Zeiţa milei este unică în Ierarhia Cerească, în sensul că este atât de lipsită de orgoliu şi dorinţă de răzbunare încât respinge orice formă de pedeapsă, chiar şi pentru aceia care ar merita o lecţie severă. Quan Yin revine peste timp sub chipul Fecioara Maria, Zeita Mama desavarsita, Imparareasa Cerurilor, Regina ingerilor.
(Citat din Templul Schimbarii)