A trai in inima
20/08/2008
Conectarea cu energiile feminine
09/09/2008
Show all

Profetiile Mayase

Popoarele indigene din toata lumea sunt de acord ca intram intr-o perioada speciala, unica in istoria lumii. Este o perioada in care vom trece de la un mod de a fi, la un altul complet nou. De fapt, Pamantul si intregul Univers trec printr-o transformare. Schimbarile vor fi surprinzatoare pentru oameni – se va petrece o transformare in constiinta la nivel planetar. Daca intelegeti cu adevarat asta, nu exista nimic de care sa va temeti. Cand schimbarile se vor petrece foarte rapid, ceva magic ne va cuprinde, nu pot sa exprim altfel in cuvinte.

Maiasii numesc aceasta perioada prin care trecem „Sfarsitul Timpului”. Aceasta perioada a inceput deja, odata cu aparitia stelei albastre in octombrie 2006 si va dura pana in 2015. Nu inseamna ca totul se sfarseste, ci ca este doar sfarsitul unui ciclu foarte lung si inceputul unui nou ciclu. In ciclul vechi sunt lucrurile cu care suntem familiari: sistemul bancar, guvernele, politica, religia, etc. Acesta va deveni foarte instabil si se va dezmembra complet. Acum, in 2008, lumea pare nebuna, sistemul financiar este in criza, exista razboaie, oamenii se omoara unii pe altii, etc. Dar totul se va schimba, intram intr-o perioada noua si se va ivi un nou mod de viata care nu a mai fost vazut pe Pamant de foarte mult timp, de mii si mii de ani.

Suntem la sfarsitul perioadei in care predomina ideea de polaritate, de bine si rau, inclusiv toate structurile sale, pe toate nivelele. Gandind polar ne simtim separati de lume, singuri, trebuie sa ne aparam tot timpul. De indata ce incepem transformarea, ne vom reaminti constiinta Unitatii.

Polaritatea este pe cale sa dispara. Nu vom mai avea acces la ea, deoarece reteaua electromagnetica specifica din jurul Pamantului, ce sustine constiinta polaritatii, este pe cale sa fie indepartata de planeta. Incepand din acel moment Pamantul isi va ridica constiinta si negativitatea va fi doar o amintire.

In profetiile lor, maiasii si popoarele indigene din Canada si Statele Unite ne transmit ca vor exista foarte multi oameni care vor parasi Pamantul. Spiritele lor se vor deplasa intr-o zona spatio-temporala care le este mai familiara. Cu alte cuvinte se vor intoarce acasa, pentru ca de acolo au venit.

Cei care vor ramane, cateva sute de milioane de oameni, sunt doar cei care traiesc in inima. Mama Pamant este constienta, cunoaste pe deplin fiecare detaliu si, recunoscand vibratia specifica, va sti cine traieste in inima. Acestia se vor uni in inimile lor si vor deveni o singura fiinta vie. Pamantul va fi transformat intr-un vehicul spatial si ne vom indrepta catre un nou mod de a fi, pe un alt nivel de constiinta, guvernat de legea Unitatii.

In ambele variante este o binecuvantare! Dumnezeu traieste in fiecare fiinta si el nu poate fi ranit!

Invatatorii mei si popoarele indigene m-au insarcinat sa ies in lume si sa transmit toate aceste lucruri. Ei mi-au cerut sa organizez o intalnire la care sa participe oameni de pe toate continentele, de toate rasele. Impreuna am facut o ceremonie care nu s-a mai tinut pe Pamant de 13000 de ani.

Consiliul Maias s-a intalnit si a hotarat sa se inregistreze intr-o carte toata cunoasterea si mesajul lor. Tot acest proces va dura aproximativ 2 ani. Cartea va fi semnata de toti cei 445 membrii ai Consiliului, astfel incat lumea sa stie ca este adevaratul lor punct de vedere.

Profetia maiasa spune ca, in perioada numita de ei „Sfarsitul Timpului”, se vor schimba polii magnetici ai Pamantului. Deja campul magnetic terestru scade foarte mult, oamenii de stiinta declarand ca o astfel de schimbare este iminenta.

Dupa aceea, la scurt timp, se vor schimba si polii fizici, acest proces durand o zi. Intreaga geografie a lumii se va schimba, continentele se vor desparti, se vor inalta alti munti, etc. Probabil ca nici o cladire nu va rezista.

Maiasii au trecut prin acest proces acum 13000 de ani in Atlantida si acum 26000 si stiu ce va urma. Ei vor inregistra in cartea lor toata invatatura acumulata, inclusiv ce sa facem pentru a supravietui in aceasta perioada. In principiu, e nevoie sa schimbam anumite lucruri in noi insine, astfel incat nu numai ca nu vom muri, ci ne vom ridica nivelul de constiinta, depasindu-ne fricile si ramanand echilibrati, calmi.

Invatatorii mei si popoarele indigene m-au insarcinat sa organizez o intalnire la care sa participe reprezentantii lor si oameni de pe toate continentele, de toate rasele.

Astfel, in septembrie 2009 se va desfasura la Sedona ceremonia craniilor de cristal pastrate in traditia maiasa. Toate cele 13 cranii de cristal sunt vii si, in timpul ceremoniei, 13 batrani intelepti se vor conecta la ele si vor primi invatatura inregistrata in acesta. Apoi o vor comunica pentru a fi inscrisa in cartea maiasa.

Dar primul eveniment important din acest an se va desfasura in perioada 18-28 aprilie 2009 in Arizona, la ceremonia numita „Intoarcerea Strabunilor”, la care vor participa peste 100 triburi, din toata lumea si oameni de pe diverse continente.

Ceremonia reprezinta energiile rasei umane care pregatesc drumul pe care vor pasi adevaratii nostri stramosi. Acestia sunt, conform arhivelor sumeriene: nifilimi de pe Marduk – mama noastra – si fiintele de pe Sirius – tatal nostru. Ei sunt deja aici, de mult timp, dar sunt ascunsi. Ei vor iesi la iveala, ne vom da mainile si ne vom privi ochi in ochi. Dupa aceea intregul univers ni se va deschide si vom fi capabili sa ne deplasam oriunde dorim. Nu stiu daca si cum se va petrece asta, va spun doar ce mi s-a transmis.

Stiu ca este o perioada ciudata, deoarece am fost atat de limitati, am fost in „carantina” pe Pamant, nu am putut iesi. Am cautat viata in afara planetei noastre, acum aceasta viata va veni catre noi.

Trebuie sa intelegem, cu adevarat, ca toata viata este Unul, este total interconectata, toate partile se ajuta reciproc. Astfel, Galaxia este o fiinta vie, avand zone cu functiile inimii, ficatului, rinichilor, etc. Intre ele exista un flux permanent de energie. Exista mici zone care trec printr-o transformare si nu o inteleg pe deplin, dar 99,99% dintre civilizatii se ajuta unele pe altele. In acest moment, suntem inconjurati de 250000 de culturi venite din spatiu, care au grija de noi, ne iubesc. La momentul potrivit, ii vom vedea. Asa ne vom da seama ca exista mai multe lucruri in viata decat am putut noi sa visam.

Viata este un intreg, este completa, perfecta, nu-i lipseste nimic si a fost dintotdeauna.

Noi am ales sa experimentam si am facut-o pe nivelul de constiinta al polaritatii, care inseamna si toate posibilitatile. Am incheiat acest experiment si ne vom intoarce la constiinta Unitatii. Ceea ce viata creeaza in acest moment nu a mai fost facut niciodata pana acum. Are menirea sa accelereze lucrurile. In loc de milioane de ani necesari pentru a parcurge diversele etape, evolutia se va petrece, uneori, in minute. Noi vom trece cu viteza luminii prin evolutie, prin multe etape. Vom experimenta asta in cativa ani, in loc de milioane de ani.

Cand vom ajunge la capatul drumului nu va pot spune ce va fi, pentru ca nu stiu. Este ceva intre noi si Dumnezeu.

Vom intelege cu adevarat ca tot Universul este o Unica Fiinta Vie si exista un Unic Spirit ce anima totul, o Constiinta Unica.

Acest text reprezinta transcrierea si adaptarea interviului din luna iunie 2008 aparut pe site-ul C.M.N. http://www.consciousmedianetwork.com/members/drunvalo.htm

si a interviului din luna august 2008, aparut pe site-ul:
http://www.chamanaurbana.com/principal33.htm
(se poate vedea in limba engleza si pe www.video.google.com)

Traducere: Viorica Mocanu
Publicat pentru prima oara in limba romana la 30 martie 2009 de catre Editura For You:
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/2722