Lauren Gorgo – Punctul culminant
01/07/2015
Trei poveşti – de Tom Kenyon
06/07/2015
Show all

Tom Kenyon – Despre natura îngerilor

Despre natura îngerilor

Un mesaj planetar de la Hathori prin Tom Kenyon

Traducere: Alexandra Stan.

21 iunie 2015

Dorim sa discutam in acest mesaj perspectiva noastra cu privire la natura ingerilor. Ea nu are nimic de a face cu religia. Mai degraba are de-a face cu realitatea interdimensionala. Pentru scopul nostru, vom imparti tema ingerilor in trei mari categorii.

Ingerii taramurilor spirituale

Aceste fiinte efemere sunt campuri electromagnetice de inteligenta, unele avand o forma ce poate fi recunoscuta si altele nu. Aceste campuri electromagnetice de inteligenta interactioneaza cu fiintele umane in moduri unice, asteptarile si credintele unui om anume influentand semnificativ natura experientei. Cu alte cuvinte, sistemul de credinte al fiintei umane afecteaza mult experienta traita.

Ingerii din taramurile spirituale iau multe forme diferite si in timp ce unii dintre ei au campuri de energie care dau impresia ca ar avea aripi, multi dintre ei nu au asa ceva.

Aceste tipuri de ingeri sunt fiinte create. Ei sunt campuri de forta ale inteligentei care sunt trimise in eter, in cosmos, pentru a duce la indeplinire porunca sau pentru a prelua actiunea creatorului lor.

Acest creator poate lua forma a ceea ce poate fi numit zeu, zeita, semizeu sau semizeita, o fiinta intradimensionala, o inteligenta extraterestra sau chiar o fiinta umana. Aceste tipuri de ingeri nu au liber arbitru. Ele sunt create pentru scopul unic al unei anumite intentii.

In majoritatea cazurilor, un inger isi va continua misiunea urmarindu-si telul unic, pana cand energia care l-a creat nu il mai poate sustine. In cazuri foarte rare, aceste fiinte angelice pot castiga un nivel de constiinta de sine si capacitatea de a face alegeri personale separate de fiinta care i-a creat sau le-a dat nastere. Aceasta este o situatie foarte rara, dar ea exista.

In aceasta categorie de ingeri aveti o multitudine de fiinte cu multe intentii diferite. Acest mesaj se ocupa de ingerii care au intentii pozitive si care sustin viata.

 Ingerii din launtru

O a doua categorie de ingeri poate fi cel mai bine descrisa ca fiind campuri electromagnetice de inteligenta care exista numai in interiorul corpului omenesc. Acestea sunt campuri de forta de inteligenta create prin emotiile si credintele unui om. Ele sunt forte energetice subtile care se misca prin corpul omenesc ca raspuns la credinte si emotii.

Una dintre marile capacitati pe care le aveti ca fiinta umana este aceea de a crea forte angelice in interiorul corpului vostru, prin utilizarea intentiei pozitive si a emotiei pozitive. Vom reveni intr-o clipa la acest subiect deosebit de important.

Inteligente extraterestre

Aceasta a treia categorie de ingeri nu este deloc angelica, ea reprezentand o interpretare gresita.

Aceasta interpretare apare atunci cand o fiinta umana intalneste o inteligenta extraterestra. Acest tip de intalnire poate fi interpretata gresit ca fiind o interactiune cu un inger. Multe dintre traditiile voastre spirituale si religioase au povesti despre intalniri cu fiinte angelice sau zei/zeite care erau, de fapt, pur si simplu, civilizatii extraterestre mai avansate.

Avem doua motive pentru care discutam subiectul ingerilor.

Gând, teamă si schimbare

Primul motiv este de ordin practic si se refera la supravietuirea voastra spirituala la trecerea prin schimbarile majore care au loc pe Pamantul vostru. In forma cea mai simpla am vrea sa va spunem ca schimbarile rapide de pe Pamantul vostru creaza o frica reflexiva.

Cu putine exceptii, fiintele umane, prin natura lor, nu au incredere in schimbare. Si atunci cand se intampla atat de multe schimbari cate se intampla pe planeta voastra, acest raspuns natural prin frica se amplifica si asta elibereaza in corpul vostru campuri electromagnetice de inteligenta distructive. Si atunci, pentru a contracara acest lucru, vom discuta determinarea unor urmari pozitive in contextul biologiei voastre umane, prin intermediul crearii unor forme angelice subatomice.

Stiinta voastra a psihoneuroimunologiei, sau studiul modului in care gandul si emotia va afecteaza sistemele imunitare – ca si nou aparuta stiinta a epigeneticii, care studiaza modul in care gandul si emotia va afecteaza ADN-ul sunt din ce in ce mai clare cu privire la agentii chimici si moleculari raspunzatori.

Am dori insa sa ducem asta un pas mai departe sugerandu-va ca voi, de fapt, creati in universul corpului vostru efecte ale campului cuantic, prin intermediul gandurilor si sentimentelor pe care le generati.

Aici drumul nostru se bifurca.

Din cauza escaladarii fortelor haotice din lumea voastra, un numar din ce in ce mai mare de fiinte umane traiesc sentimente amplificate de frica, anxietate, ostilitate si saracire. Lista poate continua si ar fi usor, daca am fi inclinati sa va argumentam credinta ca traiti intr-o lume din ce in ce mai periculoasa si amenintatoare. Aceasta este pe de alta parte, o evaluare corecta, dar daca ramaneti in aceasta insula a realitatii perceptuale, va veti crea in corp, vorbind din punct de vedere biologic, efecte distructive.

Smecheria, daca exista vreuna, este sa contracarati aceasta perceptie prin perioade personale de reinnoire si consolare. Prin asta intelegem sa creati cai noi de eliberare biologica pozitiva a consecintelor prin crearea unor fiinte angelice subatomice.
Este destul de complex sa pui un asemenea lucru in practica. Dar cel mai simplu spus, ori de cate ori creati ganduri si sentimente pozitive, voi creati biologic ingeri subatomici pozitivi. Aceste campuri de forta creaza efecte ale campului cuantic care declanseaza raspunsuri biologice pozitive, reducand astfel influenta stresului. Pe langa crearea intentionata a gandurilor si sentimentelor pozitive, noi credem ca o resursa benefica pentru voi poate fi gasita in ultima meditatie cu sunet pe care v-am dat-o, numita A bridge between the Worlds/Un pod intre lumi. Doar ascultand aceasta meditatie cu sunet timp de 12 minute, pentru ca atat dureaza, o data sau de doua ori pe zi, poate schimba semnificativ modul in care va simtiti. (Nota: Aveti la sfarsitul acestui mesaj link-ul la meditatia cu sunete).

Noi simtim ca este de importanta vitala sa eliberati in mod constient campuri biologice pozitive de forta in corp, in mod regulat, pentru a contracara escaladarea nebuniei care va inconjoara. Aici va facem trimitere la un mesaj mai vechi, numit „Extazul si Inima”, deoarece aceasta informatie va poate fi de folos.

Al doilea motiv pentru care discutam subiectului ingerilor este de natura planetara. Voi treceti in mod colectiv printr-un punct foarte dificil si periculos. Fortele distructive de pe planeta voastra, in termenii fanatismului religios, ai schimbarilor climatice, ai lacomiei si manipularii corporatiste ca si amenintarile infricosatoare aduse insasi fundatiei ecosistemului vostru sunt in crestere. Voi intrati acum, din perspectiva noastra, intr-un Nod de Haos masiv, cum nu a mai vazut planeta voastra de ceva vreme. Daca nu este gestionat, acest Nod de Haos poate conduce la extinctia in masa a nenumarate forme de viata, inclusiv a multor oameni.

Prin urmare, noi chemam la actiune toate formele angelice pozitive, din toate traditiile spirituale, din toate fiintele interdimensionale care sustin viata, din toate civilizatiile extraterestre cu intentii pozitive si din toate fiintele umane care sunt aliniate cu intentia noastra.

Pe 5 septembrie 2015, noi vom crea un punct nexus. Si printr-o meditatie globala vom face apel la toate aceste forme angelice diverse si sustinatoare ale vietii pentru a forma o alianta de protectie a vietii si de inaltare a acesteia pe aceasta planeta. Sa va explicam in mod clar ce intelegem prin asta.

Daca constiinta umana se inalta singura la un nivel superior celui care se manifesta in prezent, atunci ea merita sa supravietuiasca. Daca nu se ridica singura, atunci omenirea, asa cum o stiti, nu va supravietui acestei treceri. Este un test cosmic, colectiv, de inteligenta cu care voi va confruntati acum pe multe niveluri. Crearea de catre noi a acestui punct nexus, in jurul caruia sa se poata misca impreuna, ca o forta coerenta, aceste campuri electromagnetice de inteligenta, reprezinta o propunere neobisnuita.

Asta pentru ca creatorii acestor ingeri vin din multe surse spirituale, extraterestre si interdimensionale diferite. Aceste „fiinte angelice” interactioneaza rareori intre ele si cu toate acestea noi le chemam la Masa Destinuluipentru binele omenirii si al intregii vieti de pe aceasta planeta.

Acest punct nexus va avea loc pe 5 septembrie 2015, in ultima jumatate de ora a unui eveniment din Manhattan numit In compania ingerilor (In the Company of Angels). Meditatia va incepe la 5:30 pm si se va sfarsi la 6:00 pm EST (US) sau 9:30 pm – 10:00 pm GMT (pentru ora locala din zona voastra, puteti folosi convertorul orar online sau World Time Clock.

Dupa eveniment aceasta meditatie cu sunete va fi inregistrata si postata pe site-ul nostru si daca aceasta piesa rezoneaza cu voi, va rugam sa o ascultati in mod constant. Cu alte cuvinte aceasta nu este o meditatie unica, ci este creata pentru a fi un camp continuu de energie coerenta care ca va va intari ori de cate ori o veti asculta.

Daca nu va puteti afla fizic la New York pentru seminar si doriti sa va acordati la punctul nexus care se formeaza, va sugeram sa ascultati Un pod intre lumi in intervalul orar al meditatiei de la New York. In acest interval, plasati-va atentia in chakra coroana aflata in varful capului. Ascultati meditatia de trei ori si apoi acordati-va 30 de minute cel putin pentru a va odihni inainte de a trece la activitatile exterioare. (Nota: Aveti un link la aceasta piesa sonora la sfarsitul acestui mesaj. Va rugam sa descarcati aceasta piesa pe calculator inainte de eveniment in loc sa o ascultati direct de pe serverul nostru.)

Daca alegeti sa va alaturati noua de la departare, in aceasta meditatie a punctului nexus, sunteti bineveniti. Sa stiti si ca la acest nivel de constiinta, separarea datorata distantei fizice nu reprezinta o constrangere.

Hathorii
21 iunie 2015

Gandurile si observatiile lui Tom

Atunci cand am conceput initial In the Company of Angels (In compania ingerilor) ca un eveniment de o zi, in Manhattan, nu mi-am imaginat niciodata ca Hathorii vor veni si vor solicita ocazia de a crea o meditatie globala.

In ziua imediat urmatoare primirii acestui mesaj, Judi si eu citeam un articol in Huffington Post despre un studiu desfasurat la Berkley, de universitatile Stanford, Princeton si UCL. Concluzia studiului, care a fost publicat in Science Advances, Vol. 1 No. 5, 5 iunie 2015, era ca ecosistemul Pamantului a intrat de fapt in a sasea faza a extinctiei in masa.

Pentru aceia dintre voi care ar putea dori sa citeasca articolul singuri, il gasiti aici:http://advances.sciencemag.org/content/1/5/e1400253. Dupa acest studiu a urmat o abundenta de alte studii si rapoarte anecdotice care par sa confirme o deteriorare mai rapida decat cea evaluata initial a ecosistemului nostru.

La nivel pragmatic ma gandesc ca va fi nevoie de un efort global pentru a incetini deteriorarea ecosistemului nostru si acest lucru va necesita un nivel de cooperare planetara care este de neimaginat in acest moment.

Dupa cum a spus odata astrofizicianul Carl Sagan: „Extinctia este regula. Supravietuirea este exceptia.”

As vrea sa spun ca am intrat intr-un moment exceptional in istoria planetei noastre si va fi nevoie de solutii exceptionale daca vrem sa depasim acest Nod de Haos aflat in crestere.

In toti anii in care am primit mesajele Hathorilor, nu au fost niciodata atat de directi cu privire la posibilitatea unui dezastru iminent si nici nu i-am vazut sa isi asume o asemenea sarcina imensa cum este crearea unui punct nexus pentru co-crearea solutiilor pentru omenire si planeta noastra printr-o alianta angelica.

Toate acestea vin din science-fiction, cu eroi si eroine mitice. Dar din perspectiva Hathorilor, taramurile angelice sunt conectate la puterea primordiala a cosmosului – cel putin dintr-o perspectiva interdimensionala. Si atunci, ei ne cheama, pe ei si pe noi, sa ne adunam impreuna pentru crearea unei coerente a intentiei, in scopul crearii unui nou standard al cooperarii internationale cat si a unei noi realitati in care toate formele de viata de pe aceasta planeta sunt recunoscute ca fiind intrinsec interconectate.

Pentru aceia dintre voi care se simt chemati la acest maret experiment al constiintei, dar nu pot participa fizic la eveniment, doresc sa reiau ceva ce au spus Hathorii chiar la sfarsitul acestui mesaj:.

„Daca alegeti sa va alaturati noua de la departare, in aceasta meditatie a punctului nexus, sunteti bineveniti. Sa stiti si ca la acest nivel de constiinta, separarea datorata distantei fizice nu reprezinta o constrangere.”

Pentru ca de-a lungul anilor am facilitat multe mediatii globale cu Hathorii, pot spune cu toata sinceritatea ca au dreptate. Spun asta bazandu-ma pe reactiile pe care le-am primit de la persoane din intreaga lume in legatura cu ceea ce au trait atunci cand s-au „acordat” la o meditatie globala. Sa spunem ca au trait ceva magic, oriunde s-ar fi aflat in lume, ar fi prea putin.

Pentru aceia dintre voi care doresc sa se alature noua, in spirit, pe 5 septembrie 2015, va rog sa descarcati meditatia cu sunete Un pod intre lumi in loc sa o ascultati de pe server. Va cer asta pentru ca daca prea multi oameni incearca sa o asculte de pe site-ul nostru in acelasi timp, serverul nu va putea face fata cererii, se va bloca si nimeni nu va mai putea sa o asculte.

Pentru aceia dintre voi care se vor acorda de la distanta la meditatia globala, Hathorii sugereaza sa ascultati meditatia cu sunete (Un pod intre lumi)de trei ori, cu atentia centrata in chakra coroana. Ei mai sugereaza si sa asteptati cam treizeci de minute dupa, pentru a integra experienta respectiva.

Daca aveti flexibilitatea sa faceti asta, eu voi acorda mai mult timp pentru aceasta perioada de integrare, din moment ce Hathorii au indicat ca un asemenea contact profund cu taramurile angelice poate altera semnificativ starea de constienta si unele persoane se vor simti mai bine daca trag un pui de somn dupa.

Pentru mai multe informatii legate de evenimentul din Manhattan, de pe 5 septembrie, intitulat In compania ingerilor, apasati aici: http://www.symphonyspace.org/event/8842/in-the-company-of-angels

Pentru a asculta si/sau a descarca Un pod intre lumi, urmati indicaţiile de site, sectiunea listering: http://tomkenyon.com/listening

Va va conduce la o pagina cuprinzand un Acord de ascultare. Dupa ce veti fi de acord cu termenii si conditiile, veti avea acces nerestrictionat la toate fisierele audio din aceasta sectiune. In aceasta sectiune exista numeroase meditatii cu sunete, discutii si prelegeri si toate va sunt oferite gratis, numai pentru uzul personal. Acolo găsiţi şi meditatia A Bridge Between the Worlds (Un pod intre lumi).

Nota: daca acest mesaj v-a fost transmis de altcineva si ati dori sa primiti pe viitor, in mod direct articolele, mergeti www.tomkenyon.com si selctati Contact.

©2015 Tom Kenyon All Rights Reserved

Comentariul meu exprimat cu ocazia postării acestui mesaj: 

Dragii mei,

Vă dăruiesc astăzi, prin Graţie Divină şi cu ajutorul Alexandrei Stan, un mesaj extrem de important pe care ni l-au transmis Hathorii, prin Tom Kenyon, zilele astea. Sunt uimită nu numai de mesajul în sine (deşi categoric el deţine locul central), de sincronicităţile care au venit în viaţa grupului nostru de meditaţii, dar şi de contextul general al vieţii noastre de zi cu zi, indiferent cine credem că suntem şi prin ce filtre am ales să vedem Viaţa. Am spus că sunt uimită deşi nu despre uimire este vorba, dar alt cuvânt mai sugestiv nu găsesc. Este o stare cu un amestec nou de sentimente, emoţii şi conştientizări care cuprinde un tablou din ce în ce mai extins, mai amplu. Dacă ar fi să aduc o imagine ajutătoare, aş spune că este asemenea stării unui copil care începe să descopere în fiecare clipă noi elemente ale Vieţii într-un tărâm al formelor despre care a venit să-şi amintească şi care este mereu uimit de tabloul ce i se defineşte mai mult… şi tot mai mult! Avem/am nevoie de timp pentru a se aşeza totul la un alt nivel de vibraţie. Urcăm tot mai sus pe scara conştiinţei, dar avem şi nevoie de respiraţii odihnitoare, de momente în care să încercăm să ne redefinim, ca să putem merge mai departe.

Pe scurt, singurele lucruri pe care le pot spune acum sunt:

  • Citiţi cu mare atenţie şi cu inimile deschise ca să puteţi sesiza fiecare nuanţă a marii oportunităţi pe care ne-o oferă Nodul de Haos prin care trecem. Pentru a-i ajuta pe cei care nu s-au întâlnit până acum cu acest subiect, am pus la un loc toate mesajele lui Tom Kenyon cu acest subiect în două pagini distincte şi le-am postat în secţiunea Articole/Tom Kenyon. Chiar dacă unele mesaje sunt mai “vechi”, în această secţiune a site-ului am păstrat numai acele mesaje care sunt de o asemenea actualitate încât, citindu-le, ai impresia că au fost scrise astăzi. Sunt mesaje venite din viitor şi nu îşi vor pierde curând valoarea.
  • Distribuiţi acest mesaj al Hathorilor cât mai mult cu putinţă. Este mult mai important decât mintea noastră poate acum “înţelege”. Este vremea să ne asumăm un rol activ în misiunea noastră de a aduce armonia pe Pământ.

Promit că în perioada următoare, într-un moment în care îngerii mei vor stabili, atunci când informaţiile şi trăirile mele interioare vor forma împreună un tot unitar ce va fi să fie împărtăşit, o să revin asupra acestor subiecte pe care Tom şi Hathorii le-au deschis prin acest mesaj pentru noi. Acum mă simt ca într-un vortex în care se află şi se rotesc o mulţime de Porţi, iar eu trebuie să le ordonez ca să le pot explora şi conecta între ele.

Trăim timpuri extraordinare, am creat un Drum, ne-am ales o linie de timp şi acum a venit vremea să o susţinem, ca să nu mai dispară – aşa cum am făcut, poate, altă dată.

Elena Cociş