Calendarul Mayaş
01/07/2015
Tom Kenyon – Despre natura îngerilor
03/07/2015
Show all

Lauren Gorgo – Punctul culminant

Punctul culminant:

de la autoritate teoretică, la autoritate pusă în practică

22 iunie, de Lauren
Traducere: Anei Nicolai

Preluat de pe Newsletter-ul Editurii For You

De la începutul lui 2012 – când a debutat în mod serios procesul de întrupare a sufletului – cei aflați la cârma procesului de înălțare umană și planetară lucrează neobosit în direcția întrupării divinității.În această perioadă favorabilă deosebit de provocatoare, pleiadienii ne-au făcut accesibile foarte multe informații noi, despre tranziția noastră la noile prototipuri umane, pentadimensionale… și totuși, până acum, a fost o experiență în mare parte cognitivă.

Pe de altă parte, 2015 ne-a condus la un nivel cu totul nou, mai înalt/profund, de întrupare, care nu a mai fost simțit/trăit vreodată până acum… catalizat de echinocțiul din martie-Luna Nouă sângerie-eclipse, din timpul perioadei Paștelui… iar acum transfigurarea noastră e în plină desfășurare, ca un moment prezent, în experiența întrupată.

În experiența noastră, diferența între acest proces, înainte și după 2015, e profundă… iar din câte aflu, a doua jumătate a acestui an va face ca acea profunzime să le fie evidentă chiar și celor foarte inconștienți.

În prezent, ne simțim cu forțe proaspete de partea cealaltă a solstițiului, despre care aflu că e numit un punct culminant important, iar ființele galactice îmi spun că a fost un fel de final grandios… că ne eliberăm de vechiul model de viață, bazat pe liniaritate, și de tiparele bazate pe frică, fapt ce va face ca modelul corpului nostru de lumină 5D să devină în sfârșit o experiență simțită.

Începe să ne fie foarte clar faptul că înălțarea/coborârea nu mai este un proces în care să prevedem ceea ce urmează, ci un proces despre ceea ce SE petrece în momentul prezent… pe măsură ce îl trăim. În unele privințe, întruparea s-a dovedit a fi mult mai provocatoare decât eu, una, am anticipat, dar, în alte privințe, este perfect de provocator pe cât e nevoie să fie, pentru ca noi să trecem într-un teritoriu atât de novator…  și pentru ca ceva atât de vast, chiar miraculos, să fie acceptat (de minte) drept realitate palpabilă.

În timp ce se schimbă anotimpul și intrăm într-o perioadă de schimbare majoră a vieții, unii dintre noi se află într-un punct de absolvire… alții sunt încă în ghearele fricii… unii dintre noi sunt exact între cele două, dându-și seama că nu a mai rămas nimic de care să se agațe, în afară de credință, dar ezitând încă să facă acel pas final prin moarte (a egoului).

Indiferent unde vă aflați, toți ne confruntăm cu o grămadă de alegeri din trecut, suportând consecințele unor cicluri finale de creații deformate, până ce putem să ne eliberăm și să intrăm în lunile de autoritate pusă în practică, ce ne așteaptă în acest anotimp. Am mai spus-o până acum, dar faptul de a trăi o moarte pe viu e cea mai grea muncă posibilă, într-un corp omenesc...citiți: trăirea fricilor noastre nu cere nimic, față de transcenderea lor. Faptul de a ne depăși limitările… în timp ce le SIMȚim foarte puternic… ne cere genul de curaj pe care doar DUMNEZEUL din noi îl poate depăși. Și asta e și ideea.

Am fost dojeniți, iar acum înțelegem, în sens strict, că nimic din afara noastră nu ar fi putut pregăti cu adevărat pe vreunul dintre noi pentru acest moment, deoarece credința în necunoscut + încrederea că divinitatea noastră ne îndrumă aici = singura cale de a scăpa de suferința umană.

Credința are de-a face cu fizica… faptul de a ne deschide față de un rezultat superior schimbă proprietățile vibraționale ale energiei noastre, pentru a permite să apară noi potențiale fizice. De multe ori, credința oarbă necesară pentru a te înălța e ca și cum ai merge în toiul nopții pe proverbiala scândură (referire la scândura pe care pirații o fixau la prova corăbiei, pentru condamnații la moarte, pe care îi legau la ochi și îi sileau să înainteze, până cădeau în mare și se înecau. N.tr.), dar odată ce ajungem la capătul ei ne dăm seama că e vorba doar de punctul din care facem saltul în oceanul posibilităților infinite. Atunci când avem credința (domeniul fizicii) de a înainta, fără să avem o înțelegere temeinică despre viitor (pe care l-am creat deja), doar atunci putem trece dincolo de tiparele cu care ne-am creat trecutul. Credința deschide spațiul, ne extinde posibilitățile pentru experiențe noi, în timp ce frica ne îngrădește, ne menține mici și legați de lumea cunoscută… chiar și atunci când e extrem de neplăcută.

Cei din lumea nevăzută spun că în acest anotimp mulți dintre noi vor ajunge față în față cu rezultatele convingerilor lor… încet-încet, vom înțelege proporțiile uriașe ale eliberării noastre de dualitate și vom vedea, cu ochii fizici, unde ne-au debarcat actele noastre de credință, îndrăznețe și curajoase.

Provocările prin care am trecut – mai ales în timpul perioadei fascinante și deosebit de influente de Mercur retrograd – au existat ca să ne aducă această nouă ocazie favorabilă, de care încă devenim conștienți. Luna trecută, celor care erau pregătiți li s-a cerut să predea în totalitate eul mic (egoul), Sinelui real/divin/autentic… să simtă și să elibereze în sfârșit durerea acelor con-vin-geri de bază (limitative), astfel ca să-și poată consolida, împământa și integra alegerile mai înalte, odată pentru totdeauna… acele circuite neuronale noi, pe care le dezvoltăm de ani de zile. Chiar eoni.

Iar acest grad de capitulare este/a fost foarte celular… scobim/am scobit toate programele genetice vechi (de limitare) din fiecare celulă în parte, ca să creăm spațiu în care să intre divinitatea noastră. Am trezit acele locuri ascunse din corpul nostru fizic, de durere emoțională, cu atâta promptitudine și într-un ritm atât de alarmant, încât nu avem altă alegere decât să le dăm voie să fie astfel. Fără îndoială că aceste tranziții sunt pentru cei temerari, dar frumusețea acestei impetuozități este cât de perfecte sunt aceste momente pentru finalitate. Este cu adevărat remarcabil să fii martor la disconfort și toate celelalte… aceasta e o muncă de nivel de măiestrie și se simte.

Ne confruntăm în totalitate cu noi înșine, într-un ritm nemaipomenit, dar de fiecare dată  când avem curajul de a fi MAI MARI ca fricile noastre, de a transcende mintea inferioară și creațiile ei, ne aliniem și mai profund cu planul nostru divin… cu modelul nostru universal (Adam Kadmon)… cel care conține configurația perfecțiunii noastre, schema pentru planul corpului nostru de lumină. Din câte aflu, succesul nostru de a transcende lumea inferioară va fi determinat de următoarele câteva luni, întrucât fiecăruia dintre noi îi sunt oferite ocazii favorabile în viața reală, de a trece în totalitate dincolo de polaritatea reacției emoționale (iubire/frică), la neutralitatea acțiunii axate pe inimă (IUBIRE).

Acțiunile noastre axate pe inimă vor fi o mare binecuvântare pentru lume, iar pentru aceia dintre voi care citesc aceste rânduri și și-au golit îndeajuns de mult corpul, ca să-și activeze lumina sufletului, în formă fizică, a venit timpul să intre total în ei înșiși și să fie lumina călăuzitoare care au venit aici să fie. Știți cine sunteți și vă asigur că acum este lipsit de pericol și veți fi susținuți. În trecut, atunci când ne deschideam, ca să fim vulnerabili într-o lume care nu era pregătită pentru IUBIREA noastră, am fost întâmpinați de duritatea energiilor nerezolvate (de cele mai multe ori ale noastre).

Acum s-a terminat cu asta și putem vedea dovada pretutindeni în jurul nostru, întrucât foarte mulți oameni găsesc curajul de a fi transparenți în mod public, cu privire la adevărul lor. A venit timpul să vorbim pe față… să ne împărtășim vocea colectivă, ca pe UNA care cere cu insistență virtuțile universale ale IUBIRII: toleranța, acceptarea, respectul comun pentru ceilalți și toate formele de viață de pe această planetă.

Ar putea fi înfricoșător să faceți din nou acest efort considerabil, dar dacă sunteți chemați să ieșiți în față, motivul este că ați făcut munca interioară necesară pentru a face acest salt la autoritate. Fiți siguri că tatăl DUMNEZEU a revenit pe această planetă și îl ajută pe fiecare dintre noi să găsească curajul de a fi luat în considerare, așa că aprindeți-vă lumina inimii și străluciți în afară, precum sufletul de diamant pentru care ați venit aici să fiți.

Curentul se schimbă, iar în aproape două-trei săptămâni viața noastră va începe să pivoteze, de la a fuziona, la a apărea. Priveliștea se schimbă, pe măsură ce a doua jumătate din acest an ne aduce fundalul necesar pentru a crea din nou realitatea, pe baza adevărului a cine suntem cu adevărat, în mod divin și autentic… care, în mod indubitabil, servește planului superior. Tot ce e necesar este curajul de a FI… fără părere de rău, VOI.

Grația divină îi așteaptă pe cei care își acceptă măreția.

Lumina diamantului alb al INIMII

La mijlocul lunii, când am discutat cu cei din Consiliul Suprem Pleiadian, aceștia s-au grăbit să-mi spună că ne îndreptăm spre un fel de punct culminant… că solstițiul (când, în mod sincronic, a fost și ziua tatălui!) a constituit un punct de cotitură important, prin aceea că a ajutat să pună capăt participării noastre la energia masculină veche/mintea inferioară și să creeze în același timp o deschidere pentru apariția inimii-minții unificate. Noi, toți, în felul nostru propriu, am ajuns pe un teren personal nou… pe care îl vom explora în următoarele trei luni.

La orizont apare un punct culminant, prin care vă veți afla într-o poziție de a arunca greutatea moartă și persistentă a trecutului și de a trece mult mai ferm la creațiile noii voastre vieți. Am spune că acest punct culminant reprezintă eliberarea de capcanele minții inferioare – egoul-mintea neactualizată – și a fricii aferente.

Nu vă spunem asta ca să vă abatem de la momentul prezent, căci acea idee ar fi discutabilă… ci mai mult vă încurajăm să înțelegeți că lumina de la capătul tunelului este acum, în mod categoric, ÎN voi.

Ei îmi mai spun că lumina pe care am văzut-o mereu chiar sus în față, în timp ce înaintam prin tunelul lung al întunericului uman, este acum total ‘prezentă’ în inima noastră… că luminile inimii noastre (de diamant alb) sunt practic activate și APRINSE și că lumea din jurul nostru începe deja să fie receptivă la noul nostru magnetism. Atunci când lumina inimii strălucește, devenim extrem de sensibili la subtilități, așa că e posibil să sesizați că simțiți, pe neașteptate, mult mai mult ca până acum. (NOTĂ: Această activare a produs de asemenea unele senzații fizice ciudate la nivelul inimii, aproximativ săptămâna trecută… vibrații și pulsații, bătăi rapide sau neregulate, senzație de arsură, indigestie, dureri fluctuante, ascuțite dar suportabile în cea mai mare parte, în partea de jos și din spate a centrului inimii, în special în locul unde chakra inimii se întâlnește cu plexul solar.)

Pe măsură ce energiile noastre masculine/feminine fuzionează și sistemul de chakre se unifică și se integrează, acest punct inimă-plex solar creează un amestec echilibrat (masculin/feminin) alputerii centrate în inimă… sau focul inimii… care ne stimulează pasiunile importante să se armonizeze cu dorințele noastre creative pentru implementarea planului nostru divin în lumea fizică. Consiliul spune că aceasta e o activare importantă, în curs de pregătire pentru perioada  de vară (iarnă, în emisfera sudică).

Atunci când lumina inimii noastre e aprinsă, ea ajută să reflecte și să refracteze lumina albă a diamantului multifațetat și este o caracteristică a ceea ce consiliul numește de obicei „mintea inimii noastre 5D”. Această activare are loc atunci când energiile sacre (masculine/feminine), ale inimii și minții, ajung la un echilibru total, iar noi suntem pe deplin pregătiți să intrăm în tărâmurile conștiinței unității. Traducere: acesta e punctul în care ajungem la conștientizarea lui DUMNEZEU și în care toată frica trebuie să fie transcensă, întrucât ea nu poate intra în dimensiunile IUBIRII universale.

Dacă vă este greu să treceți prin aceste energii amplificate, să știți că orice greutate apare pentru a fi rezolvată, astfel ca să ne mutăm mai în adâncul spațiului inimii noastre și să lăsăm IUBIREA să conducă.

Iată ce recomandă consiliul în aceste momente de gravitație:

Fiți receptivi la inima voastră, în orice clipă… căci în fiecare clipă apare o deschidere, are loc o eliberare de reziduuri, apare o amintire despre divinitatea voastră, care vă poate conduce imediat deasupra limitărilor pe care le percepeți în prezent și la conștientizarea divinității voastre, ca DUMNEZEU. 

De fiecare dată când procedați astfel, când vă înălțați mintea și gândurile deasupra experienței voastre, vă decretați voința, CA DUMNEZEU, pentru a percepe viața într-un mod neîngrădit. Și veți ști de fiecare dată când faceți asta, căci în acel moment pacea va pune stăpânire pe voi și veți simți libertatea de a FI, așa cum SUNTEȚI cu adevărat și în mod autentic.

Acest lucru vă e la îndemână acum și mereu.

Accelerare înzecită

Energiile s-au accelerat atât de mult, încât timpul pare că se va prăbuși în el însuși, în orice clipă. Partea bună a acestui lucru este că am ajuns atât de departe (gândiți: vieți), într-o perioadă de timp atât de scurtă, încât e uluitor… partea  foarte neplăcută e că acest proces care converge și care la început pare ca o comprimare… ca și cum viața (3D) ți-ar fi spulberată… poate fi extrem deintens. NOTĂ: Această perioadă de pe pământ a redefinit în mod sigur cuvântul ‘intens’, așa că oricare ar fi noul cuvânt pentru „greu suportabil”… asta va exprima.

Acestea fiind spuse, CSP îmi aduce în atenție… în scopul de a vedea cât de departe am ajuns… faptul că înainte de ceea ce ei numesc „portalul înălțării” din aprilie (4 aprilie cu aproximație), am fost, tehnic vorbind (adică potențialul a fost activat), într-o poziție avantajoasă de a ne reface realitatea potrivit idealurilor minții noastre superioare și totuși, cei mai mulți dintre noi (înainte de perioada de Mercur retrograd) au avut o înțelegere foarte mică despre ce însemna asta și cum să o aplice. Dar acum, fiind cu 6 săptămâni mai conștienți, înaintăm prin lucrurile noastre dezagreabile cu o asemenea viteză, putere, încredere și înțelegere despre cum funcționează lucrurile, încât efectiv ni se prezintă ocazii frecvente de a ne elibera, iar noi (din perspectiva pleiadienilor) le IROSIM.

Înțelegeți că fiecare frică pe care o înfruntăm, fiecare iluzie pe care reușim să o gestionăm acum … să răzbatem relativ ușor… e rezultatul expansiunii pe care am cunoscut-o de când a început anul, dar și o dovadă a capacității noastre actuale de a folosi aceste concepte, ce țineau cândva de dimensiunile mai înalte, în experiențe de învățare practice, productive, constructive.

Cu alte cuvinte, acum o FACEM în fiecare clipă. Suntem maeștri autodidacți și ne conștientizăm potențialul, CA DUMNEZEI, de a crea într-o formă nouă, în fiecare clipă, pe măsură ce înaintăm… făcând alegeri noi/superioare, în secunda în care ne dăm seama că le energizăm pe cele vechi… astfel că, în final, singura experiență pe care o vom cunoaște/crea va fi IUBIREA.

Știm foarte bine că gravitația care ne împovărează nu dispare ca prin minune… este o treabă grea să fim dispuși să ne asumăm răspunderea pentru fiecare strop din creațiile noastre trecute… dar, de fiecare dată când o facem, dobândim un sentiment incomparabil de suveranitate, ale cărui recompense ne dau posibilitatea să ne însuflețim, în toate sensurile cuvântului.

Renunțarea la rezistență

Întrucât suntem ATÂT DE aproape de finalizarea fuzionării noastre masculin/feminin (divin-uman), timpul (dualitatea) există într-o măsură foarte mică, ceea ce înseamnă că intervalul de timp dintre cauză și efect, pentru cei care au atins acest nivel de realizare, este la o distanță de doar o milisecundă. Drept rezultat, a devenit foarte evident faptul că fiecare adversitate este o pepită de aur și că, atunci când e privită astfel, ne eliberează de sclavia în care ne simțim prinși.

Practicile noastre spirituale de detașare conștientă, aptitudinea noastră cizelată de a NU reacționa la factorii noștri declanșatori, în timp ce le dăm voie sentimentelor să curgă, fără să ne atașăm de ele, au fost necesare (în mod epuizant), în aproape fiecare moment din timpul Mercurului retrograd. Mi se spune că această concentrare intensă a fost necesară pentru a ne elibera mintea de orice bucle karmice persistente, ca pregătire pentru activarea inimii minții (5D).

În prima săptămână din mai, când Mercur a intrat în perioada lui de pre-umbră, ne-am simțit de parcă ne-am fi antrenat pentru un maraton de trei săptămâni… apoi, în timpul maratonului propriu-zis din perioada retrogradă, rezistența ne-a fost strașnic testată, căci în multe până la majoritatea cazurilor, am fost împinși spre punctul nostru (mental) de rupere, până am ajuns în starea în care am dictat în mod categoric sfârșitul iluziilor create de noi. Acum, după faza de umbră a lui Mercur, ne liniștim… fiind încă un pic osteniți și gâfâind… dar avem o înțelegere (mentală) mult mai mare despre ceea ce e necesar ca să ne ridicăm deasupra valurilor emoționale și nu să ne înecăm sub ele.

Pe scurt, ne-am instruit/ne instruim cum să renunțăm în mod eficient la rezistență, atunci când apare. Acesta este un instrument vital pe care să-l avem în arsenal… în mod discutabil, singurul instrument cu adevărat necesar… dar reclamă multă muncă interioară să îl obții și să-l stăpânești.

În prezent, fiecare moment al vostru înseamnă capitulare… nu doar acele momente când vă simțiți constrânși să o faceți, ci în obiceiurile voastre de zi cu zi și în alegerile făcute clipă de clipă. Sunteți chemați să faceți apel la autoritatea voastră chiar și în situațiile cele mai banale, căci sesizați că în acele locuri minuscule limitările voastre încă mai există în mod subtil.

Spunem asta nu ca să vă subminăm provocările sau să diminuăm rigurozitatea dificultăților voastre, știm că nu e o sarcină ușoară, dar calea de a ieși din suferință este mereu aceeași: renunțați la rezistența față de ceea ce este.

De când s–a deschis portalul solstițiului, energiile solare s-au accelerat iar, pentru a consolida echilibrul dintre natura noastră umană și cea divină. Unii sunt pe punctul de a trece prin aceste momente foarte energetice cu o ușurință relativă, dar pentru cei mai mulți este în continuare o perioadă dificilă din an. Din această cauză, aflu despre importanța de a ne aminti că planul pentru noi înșine și Pământ a fost deja dus la bun sfârșit, că am reușit deja.

Dacă vă mai aflați încă în chinurile morții eului 3D, acele momente în care vă este extrem de greu să vedeți dincolo de luptă, faptul de a vă reaminti că succesul vostru e asigurat vă poate ajuta să vă relaxați foarte total, în starea de capitulare, să acceptați și chiar să savurați contracțiile devenirii voastre. Spre sfârșitul sfârșitului unei identități vechi și chiar înainte să ne naștem într-o stare nouă/superioară de a ființa, aceste contracții devin foarte intense și apropiate între ele, așa că dacă simțiți prea puține pauze între contracții sau dacă întunericul vă înghite de tot, acesta e de fapt un semn bun că sunteți foarte aproape de un progres important.

Repet mereu asta și pentru un motiv bun: singura cale de scăpare e să treci prin (disconfort). A transcende suferința înseamnă a te înclina conștient și de bună voie spre sentiment… a-l recunoaște.. și chiar a-l întâmpina cu bucurie. La nivelurile cele mai apropiate de înălțarea personală, rezistența e un monstru… și va apărea în orice loc în care nu priviți, și chiar și cel mai vag dintre locurile neștiute (de care ne agățăm, fără să ne dăm seama) va începe să urle. Și da, ‘să dai drumul’ nu e atât de ușor pe cât pare.

Iată versiunea scurtă:

Acolo unde e suferință, există atașament  acolo unde e atașament, există rezistență acolo unde e rezistență, există împotrivire (frică) la fluxul de e-moție (energie în mișcare)

Pentru a evita rezistența:

►În primul rând trebuie să înțelegem că emoția produsă cu privire la ceea ce este, indică locul unde se află rezistența. Aceasta e ‘pepita noastră de aur’… ceea ce ne e teamă să simțim.

►Pentru a debloca curgerea, e necesar să ne abandonăm simțirii (disconfortului) și să lăsăm corpul să aibă experiența lui întreagă… chiar dacă asta înseamnă exprimarea emoției fizice (manifestată adesea ca durere în corp)… dar fără a o întreține cu ajutorul minții.

►În timp ce ne abandonăm experienței de neliniște/disconfort și o simțim în totalitate, este esențial ca, în același timp, să menținem mintea deasupra experienței, ca un observator al ei, în scopul de a-i permite eului fizic și emoțional procesul ei.

A menține mintea deasupra experienței înseamnă a-ți lărgi perspectiva, a vedea imaginea de ansamblu, a accesa mintea superioară. Dacă acest lucru nu e posibil pe moment, mențineți-vă gândurile concentrate, chiar distrase, pe ceva care vă aduce pace. Asta nu e același lucru cu evitarea, ci doar o metodă de a te detașa de a reacționa la experiența din momentul prezent. Odată ce experiența e trăită și se încheie, nu mai e niciun motiv de tulburare și, prin urmare, neliniștea pur și simplu va înceta să mai existe.

Dacă lecțiile par implacabile, explicația este că… ele ne pregătesc să trecem la un nou stil de a exista. Adică, toți trebuie să îl dobândim. Ne pregătim pentru a ne implica din nou în lume, CA DUMNEZEI, ceea ce înseamnă că trebuie să fim impecabili cu gândurile și îndemânatici în a ne simți sentimentele, în scopul de a rămâne aliniați cu Sursa, detașați de reziduuri, în timp ce lumea continuă să se transforme.

Despre asta a fost vorba în perioada de ucenicie… ea ne servește în acel scop: susținându-ne, provocându-ne, testându-ne fermitatea. Fiecăruia dintre noi i-au fost dăruiți factorii declanșatori ai celei mai adânci răni de bază, în aceste zile din urmă, ce conduc la punctul actual culminant (solstițiu), iar scopul… deși nu a fost confortabil… a fost realizarea noastră finală.

Sinele superior e ghidul vostru, care vă conduce în acele situații de viață perfecte și exacte ce vă vor duce la punctul vostru de rupere… iar și iar… doar pentru a avea ocazia de a le transcende.  

Capacitatea voastră de a traversa aceste momente este foarte mare acum, dar e necesar să vă amintiți de fiecare dată că aveți în față un punct de alegere. În acele momente de frică, de fiecare dată când vă amintiți că vă este oferită o șansă extraordinară, sunteți eliberați de ele. De fiecare dată când nu reușiți să vă amintiți de puterea voastră, vă oferiți o ocazie „următoare” de a vă aminti de puterea voastră… înțelegeți?

Nu există ceva precum faptul de ‘a înțelege greșit’, pentru că de fiecare dată când cădeți în amnezie, vă este oferită, în mod simplu și IUBItor, o altă ocazie de a ‘o înțelege cum trebuie’.  Și folosim acea expresie pe un ton glumeț, căci în mod cert există doar mișcarea de apropiere și îndepărtare de IUBIRE. 

Și totuși, iluzia, trucul magic, este că tot ceea ce ați putea percepe ca fiind dificultate este de fapt doar IUBIRE deghizată… este IUBIREA VOASTRĂ, pentru voi, care vă permite să deveniți tot ceea ce VOI ați visat pentru voi, în această viață, în această perioadă foarte favorabilă. Și vă asigurăm, dragilor, că ceea ce ați visat pentru voi nu va fi deloc în tărâmul a ceea ce vedeți și acceptați pentru voi acum, ca omenire. Căci este cu mult, mult mai mult decât ar putea concepe în mintea lor chiar cei mai uimitori dintre voi.

Destinul nostru individualizat 

De un timp, avansăm mult mai ferm în înțelegerea faptului că noi suntem tot ceea ce percepem în lumea noastră… însemnând că ne transpunem în realitate capacitatea de a crea într-o asemenea manieră, încât efectiv nu mai există separare între noi înșine și lumea înconjurătoare. În prezent putem vedea asta peste tot… starea vremii în lume, vremea celestă și cosmică, chestiunile noastre mondiale, politice și din mass-media etc… foarte clar. Viața devine, într-adevăr, o reflectare pătrunzătoare și rapidă a stării interioare de conștiință pe care o avem la nivel colectiv.

Acestea fiind spuse, dorim de asemenea să înțelegeți că fiecare dintre voi este acum independent, într-o măsură, de acel sistem de creație… iar acest lucru se îndreaptă spre infinit. Deocamdată am spune că vă aflați într-un punct din călătoria voastră în care nu aveți nevoie să participați în cadrul ciclurilor de creație colective.

Permiteți-ne să clarificăm ce vrem să spunem, căci nu e același lucru cu a ‘vă detașa de neliniștea colectivă’, ci e mult mai profund… și, în final, va fi mult mai util în a vă crea destinul individualizat, în mijlocului unei lumi cu un destin colectiv. Da, acesta e punctul în care entuziasmul începe săcrească… și folosim intenționat acel cuvânt.

Ne referim la capacitatea voastră de a vă menține holograma, în cadrul hologramei colective.

CSP a menționat în treacăt acest subiect, în trecut, și va continua să o facă și în viitor, spun ei, dar deocamdată îmi spun că e timpul să înceapă să detalieze acest concept, pentru a ne ajuta să înțelegem, prin experiență directă, ce înseamnă în mod exact să ne menținem holograma, în cadrul hologramei colective.

Ei îmi spun că, recent, cei mai mulți dintre noi au fost în situații care au stârnit sentimente puternice de frică… aceste frici și neliniști ce apar trebuie să fie mai deplin înțelese, astfel ca să ne putem împlini potențialul de a efectua schimbări reale și de a atenua orice experiență inutilă de haos sau neliniște.

În primul rând, e important să înțelegem că în timpul acestor cicluri intense de întrupare, sistemul corpului poate deveni supraîncărcat, iar sistemul nervos îndeosebi poate trece prin perioade de sensibilitate mărită. Cred că majoritatea dintre noi pot aduce confirmări despre acea senzație foarte obositoare, că nervii ne-ar fi la exteriorul corpului… în mod oficial, o experiență neplăcută.

Ceea ce se întâmplă este că organismul începe să învețe să se adapteze la mediul lui, la energiile cu care interacționează, pe măsură ce evoluăm și ne extindem în corpul nostru christic solar. Corpul solar este foarte magnetic, la fel ca Soarele, el are un câmp magnetic mult mai mare decât raza corpului fizic și, așa cum Soarele fizic dă viață întregului sistem solar, și Soarele nostru interior (inima/plexul solar activate și unificate) dă viață sistemului personal solar/sufletesc.

Asta înseamnă că ne extindem până în punctul în care întregul sistem al corpului nostru poate să interacționeze cu acele sisteme ale pământului care le adăpostesc. De exemplu, corpul nostru solar e capabil să interacționeze acum într-un mod mai direct și benefic cu Soarele… adică, e posibil să observați efecte mai puțin adverse ale perturbațiilor solare (explozii, ejecții de masă coronală și altele)… la fel de evident ca înteracțiunea corpului emoțional cu sistemele hidrografice/climatice de pe pământ. Cu alte cuvinte, nu mai avem nevoie să căutăm în afara noastră „dovezi” despre ceea ce trăim, deoarece devenim UNA cu lumea, în interiorul nostru… în esență, ne individualizăm ca DUMNEZEI ce se autoguvernează.

Ceea ce sperăm să clarificăm este faptul că atrageți prin intermediul unui câmp de influență mult mai mare și, pe măsură ce corpul vostru solar se dezvoltă, pentru a vă găzdui divinitatea pe pământ, și sensibilitatea voastră va crește. Acest lucru poate părea problematic pentru aceia dintre voi care sunt deja foarte sensibili la mediul lor, dar, în realitate, acest aparent blestem… se transformă în cea mai mare binecuvântare a voastră.

Vrem să spunem că pe măsură ce vă măriți influența solară, vă măriți plexul solar… pe măsură ce vă măriți plexul solar, vă măriți puterea solară… pe măsură ce vă măriți puterea solară, deveniți capabili să vă generați propriul câmp energetic.

Acesta e punctul în care vă veți putea menține holograma, în cadrul hologramei colective.

La nivel biologic, această sensibilitate și extindere crescândă a plexului solar… în special la capitolul digestie… grăbește în mod constant trecerea de la sursele de hrănire bazate pe alimente, la hrănirea solară/sufletească… face parte din accelerarea sentimentului nostru împuternicit de guvernare de Sine și inițiază totodată transformări celulare profunde, legate de stările noastre emoționale schimbătoare:

Probabil că sesizați că în prezent starea emoțională e mult mai intensificată în corpul vostru și asta nu e o întâmplare. Fuzionarea chakrelor voastre, orientate feminin și masculin, creează o fuziune fizică în locul din corp în care sentimentele voastre pot fi simțite mai intens. 

La început, acest lucru ar putea părea un impediment, dar odată ce corpul și sistemul nervos ajung la echilibru, odată ce sunt armonizate și înțelese pe deplin, aceste sentimente amplificate vor deveni prietenii voștri.

Crearea câmpului de forță

Consiliul mai spune că pe măsură ce migrăm în afară, la experiențe mai sociale, în săptămânile și lunile următoare, vom începe să observăm că sistemul corpului se autoreglează într-o oarecare măsură și că putem comanda autoritatea de a ne menține echilibrul, indiferent de mediul nostru exterior. Îmi aduc aminte (și poate că și voi) că, în 2012, Cele Șapte Surori din Pleiade au vorbit despre asta:

„Structura fizică a modelului omului nou deține neutralitate energetică, fapt ce favorizează stabilitatea emoțională și poate rezista la „testul timpului”. Ea este un sistem care se autoreglează, se autovindecă, se ajustează și se adaptează continuu mediului său, dacă nu i se comandă altfel.”  Cell Speak

Această aptitudine ne va servi nu doar în lume, ci și capacității noastre de a stabiliza continuu în interior energiile cosmice și celeste crescânde. Altfel spus, ajungem la conștientizarea bazată pe experiența corpului, că aceste energii sunt conținute în totalitate în noi, ceea ce înseamnă că ne transpunem în realitate puterea în curs de dezvoltare de a crea cu exact acele energii care cândva ne stânjeneau.

Faptul că acum suntem aici este mai mult decât emoționat.

Pe măsură ce avansați în a doua jumătate a anului, veți trece la experiențe de autoritate bazate mai mult pe mișcare, conștientizându-vă capacitatea de a crea la nivelul fizic al vieții, ÎN TIMP CE o creați.

Prima conștientizare de descoperit va fi aptitudinea de a crea nu doar un câmp de forță pentru ceea ce considerați a fi necesar, ca ‘protecție personală’ în lume, dar și de a crea un câmp de forță pentru voia voastră, CA DUMNEZEU, de a crea în lume.

Crearea unui câmp de forță e realizată prin intermediul aptitudinii de a ne aminti în mod conștient de puterea de a crea, în orice moment, ceea ce dorim să creăm… fără să fim prinși în capcanele limitării inferioare. Asta înseamnă să ne amintim de puterea autorității de a ne decreta voia, CA DUMNEZEU, de a ne crea experiența, fără așa-zisul impediment a ceea ce percepem a fi dăunător în lumea 3D care se dezmembrează…

… pentru că, țineți minte – și am mai spus asta în trecut – lumea 3D vă servește ca fundal pentru măreție și trebuie să o vedeți ca atare. Această lume există pentru ca fiecare dintre voi să-și descopere strălucirea, capacitatea uimitoare de a crea într-o formă nouă, căci fără ea nu ar exista contrast pentru divinitatea voastră în curs de apariție.

Iar acesta e unul din ‘avantajele’, să spunem, a pregătirii căii… căci trăiți o experiență extra-ordinară, ce nu le va fi oferită tuturor – sau nu toți vor dori să le fie oferită. Aveți ocazia de a cunoaște uimirea conștientizării adevărului divin, în timp ce sunteți adânc cufundați în iluzie.

Aceasta e o cale specială, oferită celor câțiva speciali, care vor avea răsplata specială de a fi martori la viață, CA DUMNEZEU, într-o lume în care DUMNEZEU nu este încă recunoscut!

Da, vor exista provocări și de asemenea recompense, dar ceea ce dorim să invocăm în voi este amintirea specială a acestei părți foarte speciale, dintr-un plan mai mare… că aceia dintre voi care deveniți, primii, avangarda unei noi omeniri, ați urmat calea pe care puțini au ales să meargă, ceea ce înseamnă că veți avea totodată o experiență pe care puțini au ocazia să și-o creeze.

Gândiți-vă, dacă vreți, că în viitorul nu prea îndepărtat, o parte atât de mare a omenirii va fi trecut la mai multă IUBIRE, încât contrastul care vă reflectă măreția va fi diminuat, așa că noi vă spunem… savurați aceste clipe unice pentru voi și puneți-vă deoparte câștigurile venite de sus. Foarte puțini vor avea de împărtășit povestea sau experiența voastră.

Planul de acțiune

Mai jos este un plan de acțiune simplu, în trei pași, pe care CSP ni-l oferă ca să ne ajute să exersăm crearea de câmpuri de forță, în scopul de a ne dezvolta tenacitatea și de a ne menține holograma personală, în lume, în general.

Vă rog să rețineți:

  • La acest nivel de creație, o condiție prealabilă este eliberarea totală de trecutul vostru, de vechea voastră identitate și de tot ceea ce v-a fost de folos în cadrul separării. ACUM totul e în unitate și fiecare clipă prezentă vă dovedește acest lucru.
  • A vă crea propria experiență, în mijlocul experienței colective, înseamnă a le accepta pe amândouă, ca fiind valide. Acceptarea, non-rezistența voastră la ceea ce nu mai doriți să trăiți, e cea care vă permite să creați într-o formă nouă.

Dacă simțiți ca mai întâi să vă curățați și să vă etanșați câmpul energetic:

‘Prin puterea lui Christos cu care sunt investit, invoc cu hotărâre raza de lumină aurie. Comand prin prezenta eliberarea tuturor energiilor care nu sunt în acord cu intențiile sufletului meu. Și așa este.’ (Acum vizualizați-vă energia personală ca pe un câmp independent, etanșat cu lumină aurie.)

☼☼

Pași practici:

1) Amintiți-vă de puterea voastră de a crea. Susțineți în orice moment că voi sunteți creatorul… că ceea ce doriți să trăiți CA și creator e posibil în orice clipă, pe măsură ce se prezintă… fără să fiți prinși în capcanele mentale ale minții inferioare (limitare).

2)  Acceptați ceea ce vreți să schimbați. Abandonați-vă total momentului prezent, exact așa cum este, dând crezare și validitate tuturor programelor realității holografice.

3) Comandați ca spațiul vostru să se schimbe sau să vă mențină experiența personală: ‘Prin puterea lui Christos cu care sunt investit, comand prin prezenta, autoritatea de a-mi menține holograma personală și echilibrul, indiferent de mediul meu exterior. Și așa este.’

Și asta e tot.

E necesar să învățați să fiți foarte responsabili cu vibrația… cu sunetul, cu gândul, cu emoția ș.a.m.d. Ceea ce permiteți să intre în vibrația voastră și la care vă adaptați, este acum extrem de important. – Cele Șapte Surori, în Cell Speak™

Ca ființe foarte sensibile, obișnuite să simțim FOARTE mult, tot timpul, aptitudinea de a „ne păstra vibrația”, în lumea exterioară, face aluzie la genul de libertate după care am tânjit, în unele cazuri, zeci de ani. Și în mod categoric e nevoie de practică regulată, ca să ne obișnuim să ne amintim de puterea noastră, decretând-o și încrezându-ne în ea… pe moment… înainte să cădem pradă influențelor exterioare. Într-o zi 5D, rezultatele pot fi imediate… într-o zi 3D, e nevoie de răbdare. Din câte înțeleg, ideea e să ne obișnuim să ne comandăm spațiul într-un mod atât de regulat și cu atât de multă autoritate, încât să devenim în cele din urmă un câmp de forță prin noi înșine. În mod implicit.

Am decis să întreb CSP dacă e adevărat acest lucru:

Atunci când sunteți purificați de energiile mai joase, iar sistemul corpului vă este plin de IUBIRE, nu sunteți afectați de aceste frecvențe, ca fiind ale voastre… totuși, puteți încă să simțiți energiile celorlalți, ale mediului vostru etc.

Sistemul senzorial al naturii voastre christificate vă oferă o înțelegere mai pătrunzătoare despre ceea ce simt ceilalți, prin empatie, ca să vă dea în special o bună cunoaștere a celuilalt, în scopuri de vindecare.

Acestea fiind spuse, și ca ființe înălțate, responsabilitatea voastră este să vă mențineți în permanență câmpul energetic într-o stare impecabilă de funcționare. Am spune că pe măsură ce interacționați mai regulat cu lumea din jurul vostru, igiena energetică va deveni o practică zilnică esențială.

În trecut, pleiadienii au menționat că preluăm din mediul exterior energiile ale căror vibrații se potrivesc cu ale noastre, așa că am întrebat cum putem discerne energia altei persoane de a noastră, la care ei au răspuns:

În orice situație în care vă simțiți neliniștiți, sunteți invitați să curățați… indiferent că energia e aliniată vibrațional cu a voastră sau nu; dacă o percepeți, înseamnă că ea a devenit o parte din voi.

Ideea este că TOTALITATEA din toate lucrurile se află în voi și, prin urmare, aveți capacitatea de asimți totalitatea din toate.

Acestea fiind spuse, veți ști dacă o energie nesoluționată vă aparține, după faptul că se va repeta… dacă apare și reapare aceeași dinamică a energiei în toate oglinzile din viața voastră, e foarte probabil ca asta să fie rezultatul unei miasme karmice (memoria celulară). Dacă energia pe care o întâlniți vă este nouă sau ceva pe care în mod tipic nu îl percepți… ea poate fi distinsă mai ușor ca fiind din mediu.

Prin practică, veți deveni mai înțelepți. Între timp, noi am spune: fiți extrem de vigilenți, până vă obișnuiți să discerneți. În fiecare clipă în care doriți, puneți-vă întrebări prin care să deveniți conștienți… ’Ce este ceea ce simt?’  ‘De ce simt asta?’  ‘Dacă nu e a mea, cui aparține această energie?’ Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți cu regularitate de puterea voastră.

Atunci când sunteți înconjurați de un număr mare de persoane, intenția de a vă menține spațiul propriu și de a nu vă uni sau amesteca cu câmpurile energetice ale celor din preajmă, vă va întări.

Acum acest lucru este cu totul posibil. În trecut, nu ați putut să vă detașați de energiile pomenite, deoarece aveați în voi acele energii nerezolvate.

La aceasta noi spunem că, atunci când sunteți purificați de energiile menționate, sunteți în stare să le simțiți, dar nu să le „păstrați”.

Privind înainte

Prima jumătate a lui 2015 și în special ultimele câteva săptămâni au reclamat o tărie neobișnuită și o mentalitate de supererou. În ceea ce mă privește, sunt încă un pic șocată de pe urma luptei și nu prea pregătită/aptă să analizez cinstit ce a trebuit să înfrunt în mine însămi, ca să ajung aici… dar știu că după ce trece ceva timp și sunt total convinsă că nu e ‘cale de întoarcere’, mă voi delecta în puterea cerută în fiecare zi în care m-am războit cu trecutul meu.

Acestea fiind spuse, ființele galactice mă asigură că deși pe viitor ar mai putea fi provocări, după excavația și expansiunea care a avut loc, suntem ancorați mult mai profund în noi înșine, așa că a doua jumătate a anului va fi mai concentrată pe „autoritatea pusă în practică”… învățând să lucrăm cu energiile noastre echilibrate de curând, în lumea din jurul nostru. Unul din avantajele acestui lucru va fi aptitudinea de a rezolva orice detalii persistente, nefinalizate, din trecutul nostru, de pe un alt nivel de conștiință.

Toți ne aflăm în stadii de trezire diferite și variate și, deși poate fi complicat să determini unde te afli în procesul de a deveni autentic, singura frecvență care contează e IUBIREA. În timp ce unii dintre voi sunt deja pregătiți să înceapă viața într-o formă nouă, alții așteaptă în culise, ca să spun așa, nefiind încă dedicați schimbărilor necesare pentru a începe etapa de făurire a noului Pământ. Nimic din asta nu contează. Unitatea este aici, acum, iar IUBIREA este, oficial vorbind, noul mijloc de comunicare.

Tot ce avem de făcut, individual, este să Fim adevărul nostru. Dacă avem curajul de a trăi în mod autentic… în mod nestingherit și fără scuze… în prezent vom atrage viața, resursele, abundența, circumstanțele, persoanele, relațiile, totul, în mod predefinit. ÎNTREGUL univers se va concentra ca să ne mulțumească, atâta timp cât ne recunoaștem autenticitatea… care se rezumă la Sursa din noi… pentru că  noi, ca ființe pentadimensionale, suntem calibrați în acest fel.

Atunci când ne eliberăm de ORICE atașament uman, devenim o Ființă divin-umană… respectabilă, exact așa cum suntem, fără să avem ceva de dat, de dovedit și fără altceva de făcut decât să existăm, ca IUBIRE. Aceasta a fost călătoria noastră minuțioasă spre acest moment… fiecare din noi, în felul său, a trebuit să accepte îndeajuns de multă smerenie pentru a FI exact cum este, cu toate defectele, pentru scopul sufletului, de a ne reaminti și dezvălui valoarea reală… ca DUMNEZEU.

Culmea acestui paradox este că, odată ce suntem liberi să FIm fideli nouă înșine, odată ce ne revendicăm meritul divin și ne onorăm pe deplin responsabilitatea de a ne IUBI pe noi înșine, mai presus de ORICE altceva și de ceilalți, trecem de la a Fi, la a FACE.

Pentru cei pregătiți, această trecere începe acum.

Consiliul îmi precizează foarte clar că această schimbare din energia personală îi va aduce fiecăruia din noi ocaziile exacte, planificate dinainte, necesare pentru a ne pune în practică autoritatea, în lumea fizică:

Pe pământ, învățătura nu se termină niciodată, căci ce-ar însemna experiența unei încarnări, fără învățătură… dar în mod sigur fiecare din voi e dotat cu înțelegerea că efectiv nu există nimic de învățat, ci mai mult de reamintit, căci atunci când vă reamintiți de divinitatea voastră, vă reamintiți de planul vostru PENTRU divinitate.

Pe măsură ce începeți să vă angrenați eforturile în lumea fizică, ca DUMNEZEI, începeți să atrageți spre voi și resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit planul lui DUMNEZEU. Ideea și scopul transpunerii în realitate a divinității din fiecare dintre voi, este transpunerea în realitate a planului divin pentru voi TOȚI.

De aceea, unii dintre voi se vor muta în spații și niveluri de creații noi, în timp ce alții se vor muta în alte locuri geografice, iar alții vor intra în parteneriate noi. În orice caz, în viața voastră apare o temă nouă, ce va provoca restructurarea fizică cerută ca să vă aliniați lumea exterioară cu ființa lumii interioare unice.

Fiți siguri că perioada din fața voastră e o perioadă de mișcare extraordinară. Mișcarea necesară pentru a construi într-o nouă formă, va aduce un sentiment reînnoit al scopului, dar el va fi în direcția realizării unui plan mult mai grandios, pe care abia începeți să-l desfășurați.

În zilele ce vin, veți fi aduși la niveluri noi ale vieții, iar viața pe care ați lăsat-o în urmă va fi doar o amintire ștearsă, îndepărtată, despre o fostă parte din voi. Acea viață, acea parte mică din voi, v-a slujit cum se cuvine, dar ceea ce se află în fața voastră e versiunea întreagă, neprescurtată a VOASTRĂ… a eului pe care, în esență, ați venit să-l TRĂIȚI.

Pe măsură ce energiile schimbă vitezele, aceia dintre noi care au fost închiși în ceea ce consiliul numește „capsulă de degajare” (în opinia mea, ea este un ‘cocon’) se vor elibera de restricțiile pomenite. Mi se spune că aceasta e o perioadă în care cei care au aripile pe deplin dezvoltate vor începe să simtă vântul sub ei (îmi cer scuze pentru acel inevitabil cântec marinăresc care cântă acum într-una, în capul vostru), însă de această dată ne va ridica suficient de sus, ca să planăm exact deasupra norilor care ne-au estompat cândva viziunea divină.

Și în timp ce vă mențineți viteza la altitudinea care vă e destinată, mulți vor găsi curajul de a face saltul și a vi se alătura în succesiune.

E multă muncă de făcut… dar nu genul de muncă cu care suntem obișnuiți. Ceea ce ne așteaptă e lucrarea unei armate… o unitate de scop, individual cu unicitate.

În cuvintele relevante ale lui Kody Brown: „IUBIREA ar trebui înmulțită, nu împărțită.”

Lume, venim!