Interviu luat de Judith Long lui Drunvalo Melchizedek
26/05/2015
Întrebări şi răspunsuri cu Drunvalo Melchizedek – episodul 11
29/05/2015
Show all

Întrebări şi răspunsuri cu Drunvalo Melchizedek – episodul 10

Salutări tuturor! Sunt Drunvalo Melchizedek, şi ne aflăm la o nouă sesiune de Întrebări şi Răspunsuri. Astăzi, avem un grup din America de Sud, şi vom raspunde doar la întrebările lor. Aceasta e o nouă abordare, şi cred ca va fi interesant şi, totodată, amuzant.
Prima întrebare este de la Liana. Liana, eşti acolo?

L: Hola! Odată ce apare înălţarea, cum vom trăi în această nouă Dimensiune, cum vom începe, va trebui să muncim, cum vom interacţiona cu alţi oameni ş.a.m.d.?

D: Următoarea Dimensiune este foarte similară cu cea în care ne aflăm acum. Sunt o mulţime de similarităţi, avem o mamă şi un tată, avem corpuri. La început, aceste corpuri sunt doar energie, nu există masă (în 3D avem puţină energie), dar vor fi şi o mulţime de diferenţe, şi voi încerca să explic câteva dintre ele. Acolo nu muncim, oricum, nu în sensul în care se petrec lucrurile aici. Nu va trebui să muncim pentru a obţine ceva, pentru că ne susţinem singuri. Nu avem nevoie de nimic, nici măcar de bani. Şi îi veţi întâlni acolo pe cei dragi vouă, familiile şi prietenii…aşa se desfăşoară lucrurile acolo. Viaţa e diferită din multe puncte de vedere, iar capacităţile noastre sunt extraordinare, comparativ cu ceea ce putem face aici. Orice ne dorim, indiferent despre ce este vorba, doar ni-l imaginăm, şi el se materializează instantaneu. Aşadar, acolo nu lipseşte nimic. Nu există boală şi nici moarte. Întregul program de viaţă se schimbă. Este cu mult mai uşor. Şi mult mai interesant.
Evoluţia începe în 1D, apoi în D2, D3, D4, iar de acolo, facem un salt uriaş în 5D, unde numai avem corpuri. Nu mai avem formă şi ne contopim cu Universul, ceea ce este un mod cu totul diferit de a fi. Şi acum suntem una cu Universul, doar că nu ştim acest lucru. Dar acolo lucrurile sunt absolut diferite.
Mai aveţi vreo întrebare legată de acest subiect, aţi dori să ştiţi ceva în mod special? Carina, care e întrebarea ta?

C: Având în vedere chakra-coroană a Pământului e Antartica şi Atlanta, vom putem trece prin acei pereţi ai Antarticii la schimbarea polilor magnetici şi fizici? Poate acest lucru s-a mai întâmplat, dar noi nu am realizat?

D: Ei bine, e o întrebare foarte complexă şi voi răspunde cât de bine pot. În primul rând, când spunem că chakra-coroană este Antartica şi că ea are aceeaşi formă cu creierul uman, acest lucru poate fi adevărat sau nu. Ruşii vor spune ceva similar, dar şi alte ţări consideră că se află în centrul tuturor lucrurilor. Acest lucru pare credibil şi trebuie cercetat. Dar Nordul şi Sudul se schimbă în mod constant la toate planetele; de exemplu, soarele îşi schimbă polaritatea o dată la 11 ani, este vorba de ciclul solar, şi chiar acum câteva săptămâni, soarele şi-a schimbat polaritatea. Pământul nu îşi schimbă foarte des polaritatea. Ultima oară când a avut loc această schimbare a fost în urmă cu 740.000 de ani. S-a crezut că acest lucru s-a petrecut mai demult, dar ştiinţa a corectat această supoziţie de curând şi a clarificat lucrurile. Şi urmează ca această schimbare să aibă loc chiar acum. Sunem în plin proces de schimbare a polarităţii între Nord şi Sud. Şi mai este ceva legat de magnetism, pe care Pământul nu l-a mai experimentat. În SUA, în cazul unui magnet obişnuit, noi spunem: Nordul e Nord, iar Sudul e Sud; dacă lipeşti acel magnet pe un frigider, atunci ştii că Nordul este partea care se fixează, iar Sudul e partea din afară; dar dacă eşti în Japonia, ei văd lucrurile exact invers, că Nordul e Sud, iar Sudul este Nord. Aşadar, trecem printr-o situaţie în care nu există un consens despre unde e Nordul şi unde e Sudul. E greu de spus, dar acum, suntem într-o perioadă în care oriunde s-ar afla Polul Nord sau Polul Sud, cei doi poli îşi schimbă polaritatea între ei. Sunt zone întregi la polul Sud care nu sunt sudice, ci nordice, iar în aceste zone sunt cele mai mari conflicte, care se tot accelerează, şi acest lucru se poate întâmpla în câteva minute. Nimeni nu ştie sigur când va avea loc această schimbare totală. Şi nimeni nu ştie ce înseamnă acest lucru. Şi el va avea un impact uriaş asupra omenirii; nu înseamnă că doar vom privi, apoi ne vom da cu părerea dacă a fost interesant sau nu. Acest fenomen va afecta fiecare fiinţă umană de pe Pământ şi întreaga viaţă. Nu sunt dovezi în acest sens, dar probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care polarităţile fiinţei umane se schimbă chiar acum, când acţiunile homosexualilor s-au intensificat mai mult ca oricând înainte. Probabil toate acestea sunt legate de inversarea polilor. Pentru că şi noi suntem una cu Mama Pământ, iar dacă ea îşi schimbă polarităţile, de ce nu am face-o şi noi. Şi mai sunt o mulţime de alte schimbări, cum ar fi cele 35 de boli majore care creează suferinţă oamenilor. Oamenii de ştiinţă nu ştiu, dar acestea sunt atribuite direct influenţei polilor magnetici. Rusia şi Marea Britanie au studiat acest aspect şi vor face cunoscute concluziile lor. Deci nu-ţi pot spune cu certitudine dacă ceea ce mă întrebi e real sau nu, pentru că sunt atât de mulţi factori implicaţi, dar sper că ţi-am fost cât de cât de folos.
OK, următoarea întrebare este de la Lorencia.

L: Hi, Drunvalo! În timp ce Pământul îşi schimbă polarităţile, ne recomanzi să ne concentrăm asupra Micului Spaţiu din Inimă, asupra Merkabei, şi să facem trecerea către 4D, fără să ne îngrijorăm de ceea ce se petrece în jurul nostru. Aş dori să ştiu cum mă pot concentra pe toate acestea, dacă primul lucru la care mă gândesc este să fiu cu familia mea şi mă tem pentru starea lor de bine?

D: OK. Asta e o problemă şi chiar vă poate distrage atenţia, şi voi încerca să explic cât de bine pot. Copiii voştri sunt ai voştri, dar, de fapt, nu sun ai voştri. Ei îi aparţin Cosmosului şi trăiesc dinainte ca acest Univers să fi fost creat. Ei doar vin aici prin intermediul vostru.
Copiii sunt puri şi nu trebuie să vă faceţi griji pentru copiii cu vârste până la 14 ani. Ei ştiu cu precizie ce trebuie să facă. Când copiii simt în inimile lor această vibraţie care există acum peste tot în lume, ei ştiu că se vor naşte din nou şi îşi amintesc că au trecut recent prin acest proces. Aşadar, nu vă temeţi pentru copiii care nu au ajuns la vârsta pubertăţii. Ba chiar aţi putea vorbi cu ei despre schimbările ce se produc, şi veţi vedea că ei ştiu mai multe decât voi. Cât despre cei ajunşi la pubertate şi până la 20 de ani, responsabilitatea voastră este să-i faceţi să înţeleagă ce să facă şi cum să se pregătească pentru această tranziţie. Dar odată ce suntem în procesul de tranziţie, când ea începe, veţi şti când are loc; nimic nu va mai fi normal, se vor petrece evenimente de amploare, iar atunci trebuie să nu mai acordaţi atenţie la nimic, la absolut nimic şi niciunei persoane, de oriunde din Univers. Totul se raportează la voi înşivă. Poate credeţi că acesta e un mod egoist de a face faţă schimbărilor, dar odată aflaţi în proces, nu mai puteţi face absolut nimic pentru nimeni. Această tranziţie este între voi şi Dumnezeu. Şi acest lucru e valabil şi pentru copiii voştri. Şi ei vor trece cu bine, nu fiţi îngrijoraţi. Toate fiinţele de pe Pământ vor face tranziţia, indiferent cât de rele sau de bune sunt în vieţile lor, nu va fi nicio diferenţă. Desigur, vor fi diferite moduri prin care vor face tranziţia, dar o vor face cu toţii. Şi vorbesc despre aceste moduri diferite, pentru că următoarea ta întrebare se referă la asta, şi voi explica puţin despre acest aspect. Trebuie să ai încredere în tine însăţi şi în Dumnezeu. Respiră profund şi fii încrezătoare, pentru că totul va fi în regulă. Dacă vei începe să gândeşti că trebuie să-ţi iei copiii, că trebuie să-i ajuţi, te vei răni pe tine, pentru că trebuie să fii concentrată asupra ta atunci când lucrurile se precipită. Acesta e răspunsul la întrebarea ta.
Următoarea întrebare este de la Aniela.

A: Referitor la Înălţare, ai spus recent că noi trecem automat în 4D. Întrebarea este: dacă suntem pregătiţi să trecem în 4D, suntem pregătiţi şi să murim?

D: OK. Dragă Aniela, am mai vorbit despre acest lucru de două ori, dar voi răspunde din nou. Poţi sau nu să mori din punct de vedere fizic. Sunt trei moduri în care poţi trece în celelalte niveluri ale existenţei. Poţi face tranziţia prin înălţare, aplicând ceea ce facem la ATIH, cu ajutorul Inimii Iluminate, şi informaţiile primite în cadrul acestui curs te învaţă cum să faci acest lucru; poţi alege calea lui Iisus, Învierea, care este o cale diferită. Prin Înălţare, ai cunoaşterea necesară pentru a trece prin această schimbare fără să mori. Pur şi simplu dispari brusc, fără să se întâmple nimic dramatic, fără niciun sunet sau vreo lumină, dispari şi treci în următorul nivel de existenţă. Dacă treci prin procesul Învierii, mori, iar în perioada imediată de după moartea ta, faci tranziţia, şi totul durează între 2,5 şi 4 zile. În acest interval de timp, îţi reconstruieşti corpul, pentru că el este doar o imagine în conştiinţa ta; iar tu ştii acest lucru şi îţi reconstruieşti corpul, luându-l cu tine. În ambele cazuri (Înălţare sau Înviere), trebuie să-ţi aduci corpul cu tine. Dacă ajungi acolo fără corpul tău, nu ai procedat corect şi va trebui să te întorci din nou aici. Aşadar, trebuie să-ţi iei corpul cu tine. Iar în cea de-a treia posibilitate, pur şi simplu mori. Şi asta vor face aproape toţi oamenii de pe Pământ. Şi nu diferă foarte mult de alte dăţi în care ai murit. Oricum, cu toţii vom muri, deci nu contează. De această dată va fi altfel, pentru că lucrurile au fost programate într-un mod diferit. Marea Frăţie Albă a fost creată chiar înainte ca AND-ul nostru să apară pe Pământ, în urmă cu cca. 220.000 de ani. Iar stră, stră, stră…străbunicul meu Melchizedek a fost cel care a creat toată această construcţie. Iar această Frăţie cuprinde 72 de Ordine, şi fiecare dintre ele are un scop diferit şi intră şi ies din existenţă în tipare diferite. Iar Primul Ordin, este unul dintre Ordinele majore Melchizedek, iar ultimul este Frăţia celor 7 Raze, care se află în Bolivia. Ei au ales acel loc pentru că de acolo vor începe primele activităţi în aceste vremuri, deoarece kundalini se va ridica acolo, în Chile, iar energia este foarte puternică. Şi toţi cei care vor muri în timpul acestui proces vor trece, literalmente, prin acest spaţiu din Bolivia, unde vor fi oameni care vor procesa trecerea într-o manieră în care vor şti exact ce să facă şi cum să meargă mai departe, la următorul nivel. Iar când ajung în 4D, ei vor ajunge în trei locuri diferite: supratonurile 10, 11 şi 12 ale 4D. Este precum scară muzicală. Cei care mor, vor merge în supratonul 10, cei care trec prin procesul învierii, în supratonul11, iar cei care se înalţă ajung în supratonul 12. Dar când totul va fi procesat, în final, vor ajunge cu toţii în supratonul 12. Şi nu va conta în niciun fel cum au ajuns ei acolo sau orice altceva. Totul ţine de instrucţiunile originare, de când a fost creat acest Univers. Noi încercăm toate posibilităţile, şi dacă avem orice fel de posibilitate, trebuie să o încercăm. Iată ce se va întâmpla aici. Nicio persoană nu este mai bună decât alta, noi nu facem altceva decât să explorăm diferitele posibilităţi, iar rezultatul este că vom ajunge cu toţii în acelaşi loc şi vom fi în aceleaşi condiţii şi va fi pentru toţi la fel, în toate privinţele. Deci fie că mori, fie că învii sau te înalţi, nu va fi nicio diferenţă. Dar totuşi, faceţi tot ce puteţi mai bine. Acesta este îndemnul pe care îl primim de la Sursa Vieţii, asta este ceea ce trebuie să facem în inimile noastre. Aşadar, faceţi tot ce puteţi mai bine; dacă înţelegeţi acest lucru, aşa să faceţi. Sper că am răspuns la întrebarea ta.
Acum, să mergem la Mabel.

M: În legătură cu ultima întoarcere cu 90 de grade, despre care apar informaţii pe site-ul tău, este posibil să practicăm această întoarcere sau o predau profesorii în cadrul workshop-urilor?

D: Ei bine, v-aş cere să nu faceţi acest lucru. Tu sugerezi că se adresează întregii lumi, dar nu poate oricine să folosească aceste informaţii. Le pot folosi doar aceia care înţeleg ce înseamnă Înălţarea. Mai sunt alte grupuri de oameni în lume, pe lângă cele care studiază Trezirea Inimii Iluminate, care cunosc aceste informaţii, cum sunt budhiştii, grupuri care se ocupă de kundalini sau practică Kundalini Yoga. Aceştia pot folosi aceste informaţii, dar ei le primesc oricum în practicile lor. Aceste cunoştinţe nu au nicio valoare pentru oamenii care nu înţeleg sensul lor. Când eşti în Micul Spaţiu din Inimă şi îţi conectezi inima cu creierul prin intermediul limbii şi ai activată lumina şi toate conexiunile făcute, atunci poţi folosi aceste informaţii. Eu am pus personal aceste informaţii pe site, pentru ca fiecare elev al şcolii noastre să aibă acces la ele. Aceste informaţii sunt foarte precise, e mai bine ca şi profesorii să le obţină de pe site-un nostru şi să le aplice exact aşa cum este prevăzut acolo, pentru că ştim că atunci când predau mai pot face greşeli, dar în acest caz, în care lucrurile sunt atât de importante, este mai bine să acceseze site-ul şi, după ce şi-au însuşit aceste informaţii, să le împărtăşească celor care participă la cursurile lor. Încercăm să fim cât de eficienţi este posibil şi să ne asigurăm că nu se fac greşeli.
După acest răspuns, mai e ceva legat de acest subiect pe care ai vrea să îl clarifici?

M: Am înţeles răspunsul tău, dar aş vrea să mă refer la experienţa unor elevi care au intrat în Micul Spaţiu al Inimii.

D: Înălţarea este o experienţă extrem de complexă şi nu există un răspuns general valabil, depinde de fiecare persoană. Oamenii au venit pe Pământ, în corpuri umane, din întregul Univers. O persoană poate fi un suflet foarte avnsat. Unii oameni vin aici şi sunt foarte evoluaţi, iar ei primesc informaţiile şi trec foarte repede prin toate, ştiind exact cum trebuie să facă. Există în lume oameni speciali, care au venit aici de la alte niveluri mai avansate, şi poţi vedea persoane care pot face lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le pot face.
Voi citi eu ultima întrebare:
Având în vedere faptul că energia şi kundalini se află acum în America de Sud şi procesul de trezire de pe acest continent, putem trage concluzia că aceste conflicte sociale şi politice, cum ar fi deprecierea valutară, guvernele corupte, insecuritatea, violenţa şi problemele de mediu, cum este poluarea, dezastrele ecologice etc. se manifestă în America de Sud din cauza acestui proces de schimbare?

Nu, nu cred că aceasta este cauza. Chiar dacă kundalini se află în acea zonă, ea influenţează întreaga lume, iar probleme ca cele cu care vă confruntaţi voi se manifestă în întreaga lume. Nu este un fenomen local. Vor fi fenomene care vor porni din America de Sud, dar nu vor fi atribuite doar acestui continent. Iar fenomenele la care te referi sunt globale, nu se manifestă doar în America de Sud.
Începând cu 10 februarie, voi conduce un seminar online Trezirea Inimii Iluminate, şi toţi cei care doresc vor putea intra în legătură cu noi. Este prima noastră experienţă de acest gen, este un test pentru noi să interacţionăm cu atât de mulţi oameni, şi vom repeta acest eveniment în aprilie.

Vă mulţumesc tuturor şi sper că răspunsurile mele vă sunt utile.