Detoxifierea psiho-spirituala
01/09/2016
Spirala Înălțării – inima și plămânii (8)
09/09/2016
Show all

Lauren Gorgo – De la eclipse la echinocțiu: acțiunea finală de echilibraru

De la eclipse la echinocțiu: acțiunea finală de echilibraru

Lauren, 28 august 2016, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Energiile noii luni încep deja să apară, vestind începutul unor eforturi eroice de echilibrare (masculin-feminin), stabilite să aibă loc în sistemul corpului nostru inferior, ca pregătire pentru 2017… an în care planeta va avea nevoie de cât mai mulți oameni posibil ancorați în starea de neutralitate divină.

Intrăm într-o perioadă de împământare, de integrare profundă a noului ciclu de creație accelerată, ce s-a amplificat exponențial în timpul Porții Leului și care devine total viabil la echinocțiul din 22 septembrie, ce urmează imediat după ultima eclipsă din acest an.

Știu că mulți se simt ușurați de faptul că luna august se încheie, dar energia Leului a ajuns să fie un adevărat infern de înflăcărare creativă, ce a fost foarte necesar pentru ciclul care vine. Ea a adus numeroase beneficii, dar și multe provocări, întrucât ni s-a cerut să ardem tot ce mai împiedica întreaga exprimare împuternicită (divină) a Sinelui nostru. Avantajul este că am înțeles, având perspectiva justă, că flăcările iadului sunt doar cele ale transmutării… stăruitoare în hotărârea lor de a ne împuternici să devenim liderii propriei vieți.

Iar din câte aflu, foarte mulți au avut succes în maniere ce vor schimba nu doar cursul creației întregii noastre vieți, ci și întregul curs al istoriei umane.

Suveranitatea înseamnă să trăim cu încrederea că primim în mod spontan ce avem nevoie, CÂND avem nevoie.

În timpul portalului 8-8 am descărcat de asemenea codurile necesare pentru a accesa planul pentru anul următor al creării noastre… viziuni iluminate/idei inspirative/concepte creative ce se vor dezvălui în cursul anului 2017 și care sunt intrinsec legate de planul (Raiului) pentru Pământ. În luna ce vine vom integra aceste informații în corpul și în viața noastră, în scopul de a avansa cu planurile de implementare și producție.

În timp ce dezarhivăm fișierele pentru noul nivel al creațiilor noastre, începem de asemenea procesul de finalizare a creațiilor din acest an. Adăugați la aceasta 1) încă două eclipse, 2) echinocțiul și faptul că 3) suntem în a 9-a lună din an, 4) încheind un ciclu universal de 9 ani și… ei bine… avem în față un septembrie serios, de care să ne aducem aminte.

Pe lângă încheierile inevitabile (și chiar monumentale) ce se apropie, vom fi chemați să stăpânim folosirea echilibrului în viața noastră, întrucât vom trece imediat pe noile noastre poziții, finalizând detalii importante, necesare să ne asigure o oarecare rezolvare necesară  (în unele cazuri vieți întregi de rezolvare), în timp ce, simultan, ne odihnim/ne recalibrăm/ne retragem în interior, ca să primim noi directive importante ale sufletului.

Această acțiune de echilibrare, în esență între a FI și a FACE (dar în realitate mult mai mult decât atât), se dovedește a fi o adevărată muncă de dedicare, rafinament și acuitate… chiar ingeniozitate… precum și o perioadă în care să fim deosebit de flexibili, deschiși și pregătiți pentru orice. Vom învăța cum să fim în stări înalte și joase/în interior și exterior, în același timp. Productivi și totuși liniștiți. Poate părea imposibil, dar asta e ceea ce oferă transcendența celor dispuși/pregătiți/capabili să lase în urmă căile dualității pentru totdeauna.

Toate acestea sunt rezultatul crescând al procesului nostru de contopire interioară masculin-feminin, ‘uniunea mistică’ aflată în prezent în desfășurare pentru mulți, ce ne permite să ne simțim aspectele/dorințele/intențiile umane și divine ca fiind UNA. NOTĂ: Uniunea mistică reprezintă contopirea energiilor glandelor pituitară (încărcată masculin) și pineală (încărcată feminin), ce au inițiat nașterea conștiinței noastre multidimensionale… unirea spiritului cu materia. Salutare, senzație de amețeală.

În cele din urmă, suntem pe cale de a învăța cum să fim fim cu adevărat părinți pentru noi înșine… cum să trăim ca IUBIRE, având inima deschisă și pe poziție de întâietate, în timp ce aducem în prim plan noua energie masculină divină (pe pământ), pentru a susține și ocroti femininul interior sacru cu mentalitatea (superioară) și granițele necesare pentru a trăi din nou în mod plenar, deschis, vulnerabil și în lume. Învățăm să ne bizuim total pe noua relație echilibrată a mamei și tatălui nostru divin lăuntric, pentru a ne orchestra în totalitate viața acum.

În procesul echilibrării  plină de măiestrie a acestor polarități, ne amintim în plină acțiune de faptul că a fi suveran înseamnă a trăi cu încrederea deplină că vom primi spontan (vom comanda) ce avem nevoie în fiecare clipă, CÂND avem nevoie… că singura noastră s-a-r-c-i-n-ă e să înaintăm prin viață cu încredere, ca întrupare a IUBIRII în Sine, îngăduindu-i Forței de creație să creeze fiecare detaliu al fiecărei cereri divine a noastre, pentru fiecare nouă experiență de viață.

Momentul de încheiere

Pentru mulți aflați în curs de întrupare, recentul portal Poarta Leului a marcat un moment important de încheiere al gradului de autovindecare din inițiere, precum și începutul noului grad mai înalt/de măiestrie al inițierilor pentru anul ce vine. Nu toți sunt aici în acest moment pentru a se întrupa ca maestru (înălțat) al luminii, dar pentru cei care o fac, acesta este un moment extraordinar de urmărit.

Pentru cei care conduc planeta spre destinul ei suprem, acesta e momentul când veți trece la ceea ce noi am numi ritm sincopat cu universul, în timp ce vă pregătiți să aduceți în prim plan adevărul întrupat a cine sunteți în mod autentic, în corp fizic.

După 9 luni de gestație interioară, într-un fel sau altul, toți ne pregătim să trecem la un nou capitol din procesul de transformare. Pentru unii, asta va însemna în cele din urmă înviere, dar pentru toată lumea, luna ce vine inaugurează anotimpul nașterii… momentul de materializare, când numeroasele roade ale travaliilor noastre divine se coc și încep să se dezvăluie în corpul fizic.

Pe măsură ce intrați în ultimele eclipse din an, unii dintre voi vor pătrunde și mai adânc în alchimia învierii. Drept rezultat, vă apropiați de o perioadă de progrese extraordinare în forma fizică.

Pe măsură ce vehiculul corporal vi se aliniază mai total cu nivelul înălțat al Sinelui, veți ajunge să vedeți că multe reflectări ale adevărului sufletului vostru încep să radieze în afară, datorită activării și materializării conștiinței corpului vostru superior.

Potrivit ființelor galactice, scopul nostru din acest an a fost ‘revelația’ și, din câte aflu, încă mai urmăm această direcție… însemnând că am realizat acel scop/rezultat. Asta îmi spune că ultimele 4 luni din 2016 vor fi și mai comprimate/accelerate decât au fost cele de până acum.

Că septembrie este a 9-a lună dintr-un an universal de vibrație 9 (având în plus două porți stelare 9-9-9, deosebit de puternice), ce va duce sigur la unele încheieri importante, dar și la noi alegeri și schimbări ce marchează viața, ca pregătire pentru anul următor (vibrație 1), când realmente o „luăm de la început”. Ca să reiterez, aceste încheieri și noi începuturi sunt nu doar rezultatul muncii lăuntrice din acest an, ci și ciclul cuprinzător al ultimilor 9 ani ce au condus până la acest moment.

Dacă acesta a fost anul de ori la bal, ori la spital (gândiți-vă: val după val de lumină, fără pauză între ele), necesar pentru a duce la bun sfârșit cerințele pentru înălțare/coborâre, pentru a finaliza ceea ce a trebuit să finalizăm/lăsăm în urmă/depășim… septembrie pare să fie deschiderea spre noua lumină de la capătul unui tunel foarte lung/în mare parte întunecat… momentul în care apogeul a foarte multe cicluri puternice, întrețesute, promite să aducă toată dedicarea noastră spirituală, mentală și emoțională în planul fizic… și să o ancoreze aici.

De asemenea, în fața voastră se vor dezvălui noi momente, momente ce vă invită într-adevăr la noi cicluri creative, noi aventuri ale sufletului… căci libertatea naturii voastre suverane începe să prindă rădăcini și să vă conducă într-o etapă cu totul nouă a autorității fizice.

În această etapă ce se apropie, mulți dintre voi vor aduce în prim plan noi aspecte ale lor, pe măsură ce își recuperează părți din ei ce dețin înțelepciune străveche, esențială pentru aceste vremuri.

Această înțelepciune în dezvoltare are de jucat un rol extraordinar în acest nou ciclu de creație, întrucât mulți dintre voi vor avea nevoie să folosească aceste informații în următorul nivel al misiunilor lor de slujire.

Conștientizarea totală a Sinelui

Cei care au finalizat gradele de autovindecare din inițiere, necesare pentru autoritate divin-umană pe parcursul portalului 8-8, au trecut prin ceea ce aflu că se numește portalul spre conștientizarea totală a Sinelui.

Puteți fi siguri că portalul Leului din acest an este/a fost foarte special… de aici și intensitatea puterii lui extraordinare, în unele cazuri îngenunchindu-ne… deoarece a conținut codurile necesare pentru a ne activa conștiința corpului superior, până în punctul în care să putem cunoaște în sfârșit transcenderea fizică. Mai multe detalii pe această temă mai jos…

Chiar dacă nu sunteți încă total conștienți de acest nou nivel al experienței, aflați că conștientizarea totală a Sinelui este un pas necesar în direcția întrupării Sinelui nostru cosmic, așa că am trecut printr-o perioadă destul de riguroasă de (re)examinare de sine/testare continuă a hotărârii noastre, ca pregătire pentru această etapă nouă a autorității.

Ele se manifestă într-o multitudine de forme, dar declanșatorii cei mai comuni ai autorității asupra realităților inferioare ne testează capacitatea de a ne echilibra în continuumurile polarității, în următoarele domenii: iubire de sine/valoare (merit versus lipsa meritului), relații (iubire versus pierdere), abundență (prosperitate versus lipsă) și starea fizică de bine (sănătate versus boală). Și desigur că niciunul din ele nu e separat de celelalte, dar fiecare din noi are un domeniu particular (sau 3) unde există conflict, cu care e posibil să lucrăm de vieți nenumărate și pentru care suntem acum aici, în această viață, pentru a-l pune în ordine pentru totdeauna. #nicio presiune#

În principiu, aceste „teste”… care nu sunt pe atât de mult teste, cât un cifru ce așteaptă  codul corect pentru a da acces la nivelul următor/mai înalt al experienței. În mod oficial, acel cod este 528 (Hz)… IUBIREA/neutralitatea divină/punctul zero… ce poate fi dobândită doar prin absența reacției la aceste teste/declanșatori. Foarte similar, dacă nu exact la fel, cu jocurile video/pe computer, în care nu putem avansa la nivelul următor al jocului, dacă nu îl stăpânim pe cel în care ne aflăm.

Și chiar și atunci când ne neutralizăm în sfârșit declanșatorii karmici… când alegem IUBIREA în locul fricii, în acele momente critice… când rupem legăturile cu programul unei realități vechi… vine întotdeauna un moment în care ni se cere să înaintăm în suveranitatea noastră și să luăm măsurile necesare pentru a integra și adopta acel nou grad de conștiință în viața noastră fizică.

Anul acesta, acești pași de expansiune au adus cu ei ceea ce s-ar putea numi examenele inițierii finale, punct în care mulți dintre noi se află/s-au aflat, îndeosebi de la mijlocul lui august, când Saturn a staționat și a intrat în mișcare directă. În acest caz, poți avea senzația că fiecare rană/coșmar/zonă de întuneric a apărut simultan sau într-o succesiune continuă, pentru a ne oferi o ultimă analiză a acelor limitări/învățăminte foarte familiare, înainte de a avansa pentru totdeauna. Vestea grozavă este că aceste ultime examene sunt într-adevăr examene de admitere (în lumea noii conștiințe), ceea ce înseamnă că, odată trecute (neutralizate total), ni se acordă nu doar amnistie, ci și o ședere permanentă în stările de conștiință înălțată.

Conștientizarea totală a sinelui este adevărata răsplată, ce delimitează clar natura umană de cea divină, deși cele două sunt atât de întrețesute, încât par a fi o singură expresie vie omogenă, în corp fizic.

Aici, în această stare, începeți să vă respectați dorințele umane și divine ca fiind UNA… fără a o subjuga pe una în favoarea celeilalte, ci învățând ce înseamnă să mergi în aliniere cu amândouă, să o onorezi pe fiecare separat, dar în mod egal și total.

Autoritatea întrupată

Pe întreaga durată a acestei perioade de eclipse, mulți vor fi chemați să treacă la grade mai înalte ale autorității Sinelui, iar pentru unii asta va însemna că în vehiculul fizic va avea loc un nou grad de trezire… care grăbește intrarea în conștiința noii lumi, ce începe în mod oficial și total pe 22 septembrie, în timpul echinocțiului.

Acest grad nou de trezire celulară este descris ca fiind cel mai străvechi și că, deși este puternic, este și un proces organic, profund de regenerator… ce va schimba foarte multe lucruri, atât în interiorul, cât și în jurul nostru. Mai aflu că acest fapt creează nu doar intrarea în noua noastră existență umană, dar și că trezirile corpului fizic generează o pătrundere reală în lumea nouă/ciclul de creație accelerată, pentru cei care o/îl aleg.

Interpretarea pe care o dau acestor informații se referă la ‘revelarea întrupării sufletului’… și anume, pe măsură ce devenim exemple întrupate despre ceea ce este posibil tuturor, creăm breșa spre sistemul acelei realități potențiale, prin dovada vie despre ceea ce este cu putință.

În săptămânile ce urmează, mulți dintre voi se vor apropia de un punct din evoluția lor personală ce va schimba însăși natura înălțării și ceea ce înseamnă ea nu doar pentru voi, dar și pentru planetă, ca întreg.

Întoarceți pagina, trecând la un capitol nou din viața umană, iar această lună foarte influentă ce se așterne în fața voastră aduce cu ea elemente noi-nouțe care vă susțin noul grad de autoritate, ca DUMNEZEI în corp fizic.

Ce va însemna asta pentru fiecare dintre voi va varia ca sferă de acțiune, dar singurul lucru ce va fi exact pentru toți îl reprezintă capacitatea voastră crescândă de a transcende planul fizic și influența lui asupra voastră.

Transcenderea fizică

Momentul conștientizării Sinelui nostru ca maeștri întrupați ne devine accesibil, pe măsură ce devenim mai încântați de viață, din acestă realizare elevată recentă, de conștiință unificată, peste care dăm din nou. Capacitatea noastră de a ne echilibra forțele interioare sacre este de primă importanță pentru această stare independentă, detașată de FIInțare, o stare la deprinderea căreia lucrăm de mulți ani, deși nu mai mult decât din acest an.

Datorită acestui fapt, e posibil să simțiți că această neutralitate divină vi se infiltrează în celule de la portalul 8-8, care a deschis un culoar permanent către transcenderea noastră fizică… starea în care suntem capabili să luăm parte la lumea fizică, dar dintr-o stare de conștiință exaltată. O stare pe care am dobândit-o într-o măsură foarte mare. La modul propriu.

Unele semne de transcendere fizică sunt lejeritate sesizabilă ca de copil/caracter jucăuș al spiritului… râs spontan… senzație de relaxare/sprijin/plutire în planurile fizice… distanțare sesizabilă și invariabilă de sentimentele și/sau reacțiile bazate pe frică… întărirea încrederii/siguranței/puterii ce se bazează strict pe Sine… un flux nou de energie creatoare… gândire foarte clară… vizualizarea unui spectru mai larg al culorilor vizibile… senzația că viața se desfășoară pe pilot automat, susținându-se fără efort, potrivit directivelor principale ale sufletului nostru, fără controlul sau interferența noastră… reapariția poftei de viață… neimplicare emoțională totală cu ceilalți, chiar și în special cu cei apropiați… înțelegerea întrupată despre faptul că nimic din ceea ce dorim/avem nevoie nu provine din planul fizic, ci apare ÎN planul fizic prin, pentru și potrivit cu noi.

Cu cât conștientizăm mai mult Sinele, cu atât depășim mai mult conceptele lumii 3D și încurcăturile ei codependente complexe. Din acest spațiu elevat, nu suntem deconectați, ci putem observa lumea de pe poziția siguranței limitării la Sinele nostru. Acest fapt ne oferă un asemenea avantaj în această perioadă de pe pământ, încât vom putea rămâne martori la lumea din jurul nostru, cu tot haosul ei, fără să preluăm nimic în vibrația personală/să simțim empatic suferința celorlalți în moduri foarte debilitante.

Această stare de detașare este modul/momentul în care ajungem cu adevărat la cea mai înaltă slujire adusă lumii… când putem să ne menținem neutralitatea divină/să acceptăm totul exact așa cum este, fiind martori la suferință fără a o prelua. Cu siguranță că este extrem de neînțelept să ne amestecăm în lumea de jos, dar asta nu înseamnă că suntem scutiți de a fi una cu ea. Acum vom avea instrumentele necesare pentru a prospera și nu doar pentru a supraviețui pe pământ, așa cum am făcut-o prea mult timp, ca s-o spun pe șleau.

În această privință, aflați că lucrul care a fost cea mai mare slăbiciunea a voastră va deveni acum cel mai mare punct forte al vostru… căci ați lucrat îndelung și asiduu pentru a stăpâni singularitatea polarității… aspectele lui cine ați crezut, atât de mult timp, că NU sunteți voi înșivă.

În această viață v-ați păstrat cu vigilență constituția personală și totuși, ați primit deschis părțile aparent opuse ale voastre, cu multă responsabilitate, pentru a deveni maeștrii întrupați ai lumii fizice, ce sunteți meniți a fi.

Dragi regi și regine divine, acesta e un moment grozav de sărbătoare, căci învățați ce înseamnă să fiți propriul câmp de forță de frecvențe… propriul mecanism deliberat al creației vieții… aspectul vostru individualizat, dar interconectat, din TOT ceea ce există.

Într-adevăr, pe măsură ce unificați fuziunea spiritului cu materia, a Mamei și Tatălui DUMNEZEU ca UNUL, vă veți ridica și veți domni ca un suveran asupra împărățiilor slavei voastre.

Păstrătorul împărăției voastre

Pe măsură ce pătrundem mai adânc în starea adevăratei sustenabilități de Sine, recuperându-ne suveranitatea, ca ființe autoritare din creație, autoritatea noastră conștientă asupra universului propriu se mărește. Devenim nu doar autorii propriei vieți, devenim arhitecții, inginerii și constructorii creației întregii noastre vieți și a tot ce conține ea.

Transcenderea noastră, de la lumea de jos, înseamnă trecerea la un nou stil de viață, ce ne va cere lucruri noi… noi modalități de cooperare cu legile creației, noi moduri de a FI în lume din nou, noi metode de interacțiune cu lumea, noi forme de relaționare cu ceilalți etc.

Ca păstrător desemnat de Sine al împărăției noastre, suntem responsabili de crearea propriei vizuini, la fel cum suntem responsabili de menținerea ei. Și totuși, aceasta nu mai este un „loc” în care ne retragem, ci un spațiu sacru din noi, un spațiu pe care acum îl putem purta tot timpul cu noi.

Sanctuarele noastre sacre (citiți: peșteră, vizuină, cuib, cocon, crisalidă, ascunzători) în care am trăit în timp ce ne-am defragmentat/revendicat Sinele autentic… spațiul nostru de confort și „ocrotire de duritatea lumii inferioare”… este acum într-un mod atât de intrinsec o parte din noi, încât atunci când vom intra în acest nou ciclu de creație, vom descoperi că avem tot timpul în interior securitatea limitării la Sinele nostru. Limitarea la Sinele IUBIRII proprii înseamnă de asemenea că nu vom mai fi atât de afectați/epuizați de energiile neiubitoare… spuse ea, cu un sentiment puternic de ușurare… deși firește că va fi necesar să învățăm ce înseamnă asta, prin intermediul noilor noastre stări/inițieri ale autorității.

Acesta este/va fi un nou grad de progres pentru o mare parte din colectivul în curs de înălțare… cu certitudine că, din cauza energiilor din jurul nostru, nu a existat întotdeauna o senzație puternică de siguranță sau un sentiment de protecție, în timp ce ne transmutam/depolarizam/lingeam rănile… în unele cazuri sentimentele de vulnerabilitate extremă ne-au făcut să ne izolăm și să ne rupem de societate, într-o manieră singuratică. Aflu însă că acum, pe măsură ce intrăm în lunile rămase din an, vom simți din ce în ce mai mult calmul propriei Forțe vitale care ne susține… chiar și îndeosebi în fața agitației sau încordării exterioare, vom avea acces la starea de calm și liniște interioară.

Vă revine să păstrați acest echilibru nou-descoperit, dragi camarazi… el este ‘câmpul de forță de protecție’, pe care l-ați dorit, l-ați chemat, ați tânjit să-l simțiți în lumea fizică și totuși – după cum puteți confirma și voi acum – sentimentul acesta poate veni doar din interior.

Ca atare, și pe măsură ce pătrundeți mai adânc în acest nou spațiu al echilibrului interior și al încrederii de creator, veți ajunge să constatați că lumea voastră exterioară începe să vă oglindească dintr-odată chiar siguranța pe care în prezent începeți să o simțiți venind din voi înșivă.

Da, aceste sentimente noi de siguranță în lume sunt exact ceea ce va crea experiența lor. Drept rezultat, veți observa că lumea voastră se transformă în fața ochilor, pe măsură ce holograma voastră personală se transformă în coconul de care ați fost îngrijiți în toți anii de până acum.

Acel cocon, acea plasă de siguranță a IUBIRII Sinelui, ce a fost țesută într-un mod atât de elaborat în câmpul vostru energetic și în jurul lui, este de fapt merkaba sacră pe care ați construit-o… în unele cazuri fără să știți… pentru voi, ca să puteți cunoaște viața pe pământ în felul vostru, în condițiile voastre și dinăuntrul sursei de hrănire a Sinelui vostru.

Merkaba activată este Câmpul de forță al IUBIRII divine ce vă înconjoară acum, vă duce spre culmi înalte și este ceea ce am numi noul vostru vehicul 5D… care vă permite cu adevărat să trăiți în această lume și nu din ea… cel care vă transportă spre și de la orice experiență de viață pe care o alegeți, pe care o creați.

De aceea am spus că înălțarea are loc într-adevăr chiar în celulele voastre, căci contrar credinței populare, vehiculul vostru fizic este și a fost mereu adevăratul vostru bilet spre libertate.

Adevărata LIBERtate

Luna plină în Vărsător din 18 august – pe care unii au numit-o ‘aproape eclipsă’ – a constituit o activare importantă ce ne-a susținut eliberarea de lumea inferioară. CSP a numit această Lună un moment de demarcație (deși s-a manifestat mai mult ca un moment de declanșare a transcendenței pe care mulți o simt, pe măsură ce ne eliberăm de cauzalitate)… a cărei esență ne-a împins să subliniem/eliberăm limitări legate de decretarea adevăratei noastre libertăți, astfel ca să o putem aduce la deplinătatea exprimării ei.

În mod ironic, a transcende lumea fizică înseamnă a ne integra autoritatea divină prin experiența lumii fizice. Este un concept categoric de „în-și nu din lume”, că tot ce dorim să trăim ÎN planul fizic nu poate fi creat DIN planul fizic, dar e necesar să fim total prezenți ÎN planul fizic, pentru a crea aici.

Atunci când ne ridicăm deasupra conflictului, ca să spun așa, când ne deschidem spre nivelul mai înalt al realității noastre, coborâm în formă acea realitate. Această ancorare a IUBIRII divine dinăuntrul corpului, chiar dinăuntrul pământului, este exact calea de obținere a autorității întrupate… ironia rămâne însă aceea că pentru a ne elibera de pământ, e necesar să pătrundem mai adânc în el.

Pe măsură ce coborâm mai adânc în natura noastră umană, din punctul și din perspectiva naturii noastre divine, ne eliberăm de fapt de complicațiile din sistemul realității inferioare. Este o cerință ca mai întâi să ne construim templul de lumină din spațiul nostru sacru, înainte să-l putem întrupa total, dar pe calea dobândirii autorității vine un moment în care e necesar să pătrundem în viața și lumea noastră CA fiind acea lumină, pentru a ne elibera de vechile moduri de a ne raporta la acea viață și lume.

Cu alte cuvinte, pe măsură ce ne întrupăm templul de lumină și îl ancorăm în viața noastră, ni se cere să ne reanalizăm și să ne antrenăm din nou răspunsurile față de el. Din această cauză, e posibil să constatați că sunteți/ați fost atrași din nou în anumite situații și circumstanțe, în scopul de le re-aborda din totalitatea voastră, ca IUBIRE.

Consiliul explică că, în special pe durata acestei apropiate perioade de Mercur retrograd (30 august), vom avea o multitudine de ocazii de a răspunde altfel la situațiile de viață, de a ne privi trecutul având o perspectivă mai înaltă/degajată, de a vedea lucrurile într-o lumină nouă, la modul propriu… având mai multă IUBIRE în inimă (compasiune detașată) și mai multă lumină în minte (perspectivă mai înaltă) și că în unele cazuri chiar vom avea șanse de a închega relații pe care se poate să nu le fi considerat niciodată cu putință.

Acest lucru devine posibil și va părea chiar natural și lipsit de efort, deoarece ne retragem din/părăsim o întreagă hologramă a experienței de viață, pentru una cu totul nouă, și nu putem lăsa în urma noastră nicio urmă de nefinalizare.

În acest sens, veți descoperi că nu nutriți sentimente ostile și că, în schimb, veți dori soluționare, încheiere și pace, între voi și lumea pe care o lăsați în urmă.

E posibil ca în unele cazuri să aveți chiar momente de mâhnire, întrucât senzația de încheiere vă este foarte clară… poate chiar și sentimente sporadice de dor pentru ceea ce a fost cândva. Acest lucru este normal și de așteptat, pentru că vă aduceți înapoi toate părțile din voi, toate fragmentele voastre din toate acele învățăminte esențiale de viață, din acele situații pe care le-ați dus acum la bun sfârșit, prin lunga sălășluire în cauzalitate.

Această lună de încheieri care vine (9) va aduce de asemenea multe începuturi în această privință, dar dorim să precizăm din nou faptul că septembrie aduce cu el mai mult decât sentimentele obișnuite de încheiere, el va aduce și o senzație de finalitate.

De la eclipse la echinocțiu

Pe măsură ce vara/iarna se apropie de final, iar eclipsele (1 septembrie de Soare și 17 septembrie de Lună) dau prioritate la schimbări de viață definitorii, mulți dintre noi se vor simți chemați să ia parte la viață în moduri cu totul noi (eliberate)… moduri ce răspund noilor noastre dorințe nestânjenite.

Aceasta este categoric o schimbare ce vine din interior… nu ceva pe care să-l căutăm sau să-l atingem, ci pur și simplu o cunoaștere/un sentiment lăuntric că vremea autovindecării a ajuns la bun sfârșit și că sunteți suficient de bine stabilizați în autoritatea voastră, pentru a începe să vă împărtășiți lumina cu lumea. De fapt, veți ști asta prin simplul fapt că nu veți mai putea ignora acest imbold… care este cu mult mai mare decât voi/eu/noi.

Această dorință de a ne împărtăși pe noi înșine și darurile noastre trebuie să vină din chemarea inimii și să fie onorată astfel încât să fie autentică și unică nouă… fără a încerca/a depune efort/a împiedica… astfel ca să-i putem îngădui Forței vieții noastre să ne arate în mod organic cea mai armonioasă curgere, în fiecare clipă.

Eclipsele în sine vor aduce fiecăruia dintre voi noi circumstanțe de viață, pe măsură ce roata destinului se învârte în cele mai vizibile moduri… asta se referă atât la scară micro, cât și macro.

Lumea va vedea multă schimbare în lunile rămase din an, dar pentru cei care lasă în urmă manierele vechi de a fi o ființă umană și tiparul 3D care le susțin, veți observa efectele acestor eclipse, într-un mod foarte profund.

În acest sens, dorim să îndemnăm pe fiecare dintre voi să aibă în vedere faptul că a avut un an de pregătire intensă pentru acest culoar și că, în unele cazuri, ați depășit cu mult așteptările despre ceea ce era posibil, în valurile de lumină intensă ce au precedat venirea lor.

De aceea, datorită eforturilor voastre colective de a transforma atât de multe din interiorul vostru și atât de rapid, ultimul suflu de IUBIRE ce vine pe pământ în acest an va fi unul în care imposibilul va deveni posibil.

Aceia dintre voi care au absorbit cea mai multă lumină vor realiza cel mai mare potențial existent în acest culoar apropiat și spunem asta cu atât de multă recunoștință, uimire și entuziasm, întrucât pe fiecare dintre voi îl așteaptă o multitudine de experiențe ce va schimba cu adevărat însăși structura societății… ale cărei sfere de acțiune este de neînțeles în acest moment.

CSP precizează de asemenea că imediat după ultima eclipsă de Lună și pe măsură ce ne apropiem de echinocțiul din 22 septembrie va avea loc o recalibrare interioară/exterioară foarte necesară, ce îl va aduce pe fiecare dintre noi la o aliniere mai profundă/totală cu conștiința lumii noi, astfel ca să putem începe să ne deschidem, să ne adaptăm și să ne cufundăm în frecvențele lui 2017… energii ce sunt prezentate drept: „foarte neobișnuite”.

În timp ce acest an a fost atât de incredibil de valoros pentru călătoria voastră per ansamblu, este într-adevăr foarte urgent să vă simțiți ancorați în Sinele divin, pentru anul care aduce și mai multă transformare planetară.

Aceia dintre voi care sunt chemați pe poziție se pregătesc exact din această cauză…

Slujire de nivel mai înalt

Un nivel nou al menirii, creații ale noii vieți, noi relații centrate pe suflet, mutări fizice, noi inspirații creative… în unele cazuri, toate astea la un loc… sunt AICI-ACUM.

Unii dintre voi se pregătesc să se avânte în misiuni de slujire de un nivel nou… slujire care este nu doar direcționată și susținută de Sine, dar care face parte de asemenea din tabloul planetar mai amplu și cei care participă la el.

Eclipsele aduc întotdeauna schimbări în viață, în unele cazuri pe neașteptate, dar în toate cazurile spre binele nostru cel mai înalt. Pe durata anotimpului următor, unii dintre noi se vor reuni cu alții, în noi co-activități ale inimii… reconectându-se cu mai mulți membri din familia noastră de suflet, cu care am co-creat, în unele cazuri de mii de vieți, în direcția acestui scop.

Aflați că atunci când vă asociați ca să creați cu alți membri ai echipei de suflet, de fapt vă reuniți cu misiunile voastre divine/galactice de slujire, ce preced cu mult această misiune terestră și care au rădăcini adânci în modelul planului sufletului vostru.

În lumea mea, asta a însemnat nașterea lucrării mele noi/de nivel mai înalt, în co-creare cu sora mea, dar în toate cazurile se apropie o lansare extraordinară în planul vostru propriu, ce se va face cunoscută în zilele ce vin. Ca întotdeauna, sugestia este să rămâneți flexibili și deschiși la ceea ce apare în viața voastră în timpul portalului eclipsei, căci e posibil să fim atrași brusc într-o direcție neașteptată. Rețineși că eclipsele au întotdeauna un scop important în a ne ajuta să ajungem undeva mai sus/mai aliniați cu planul sufletului nostru… chiar dacă pe moment nu pare așa.

Pe măsură ce numeroase piese noi din puzzle-ul vostru divin încep să devină vizibile, rămâneți ancorați în cunoașterea inimii voastre. Multe vor deveni clare, iar în zilele ce vin o mare parte din acea claritate se va ivi din spațiul inimii voastre.

Modificarea vehiculului corporal

Apare în prim plan atât de multă schimbare, încât va fi necesar să rămâneți focalizați atât în interior, cât și în jurul vostru… dar în cea mai mare parte CA fiind voi.

Devenim foarte repede capabili să ne ținem departe de lumea inferioară, de gândurile sumbre ce ne țin legați de gravitație și de sentimentele dense ce ne țin legați de matricea falsă… care ne stoarce de energia creativă (sacrală), în scopul manipulării maselor.

Acest lucru este important, pentru că pe măsură ce transcendem matricea lumii 3D, ne detașăm total de tiparul (corpului) 3D ce ne-a susținut acolo. Se pare că ne menținem ambele tipare 3D și 5D, în timp ce ne transformăm și suferim mutații, pentru a ne alinia pe deplin cu modelul 5D/înălțat, dar pe măsură ce intrăm în conștiința noii lumi, aducem cu noi doar noul tipar corporal, guvernat de conștiința corpului superior. Acest tipar nou reprezintă harta pentru perfecțiunea corpului nostru, modelul fizicalității bazat pe expresia Sinelui nostru solar-sufletesc/christificat.

Acest lucru aduce cu el numeroase recompense, căci veți începe să vă cunoașteți corpul și să vă raportați la el ca la aducătorul eliberării voastre, în locul ‘celulei’ de închisoare ce v-a ținut încarcerați, îngrădiți de limitările conștiinței corpului inferior.

Inteligența modelului corpului înălțat ne ghidează fără efort pe parcursul mișcării vieții… în loc să fie împiedicată de ea. Consiliul explică că pe măsură ce învățăm să ne echilibrăm și să rămânem autonomi în vehiculul nostru corporal, vom observa de asemenea schimbări ce au loc în forma noastră fizică… să sperăm că de natură agreabilă.

Vehiculul corporal, care până în prezent a fost susținut în principal din surse exterioare de întreținere, începe acum să se adapteze și să răspundă la adevărata lui Sursă de hrănire, Forța vitală ce vă animă sufletul și actualul ei container.

Din această cauză, veți începe să treceți prin unele schimbări ce se poate să vă surprindă, în sensul că începeți să simțiți apariția treptată a ceea ce am numi ‘libertatea trupului omenesc’.

Corpul fizic a tânjit după aceleași sentimente de siguranță pe care începem să le simțim ca urmare a merkabei noastre ce se activează și doar acum începem să interacționăm cu adevărat cu această capacitate finală de a‘ne elibera trupul omenesc’.

Așa cum noi învățăm să ne stabilizăm și să ne menținem câmpul Forței, pe perioade tot mai lungi, tot la fel și corpul nostru posedă capacitatea de a se susține și întreține pe perioade de timp mai lungi. Această capacitate crescândă va constitui un parteneriat pe care e necesar să-l dezvoltăm, alături de noua noastră relație cu încrederea, pe măsură ce vehiculul nostru corporal se conformează noii noastre perspective transcensă (condusă de inima/mintea superioară.

Cea mai mare libertate a noastră e cea care ne permite să ne cunoaștem și să ne decretăm fără întrerupere dorința inimii… libertatea de a putea fi martori și de a angrena viața, fără să fim împovărați din cauza ei. Asta este ceea ce își dorește și corpul nostru în final și este exact ceea ce noi, în parteneriat cu noi înșine, vom aduce la viață, ca noile prototipuri umane.

Urez fiecăruia dintre voi schimbările și revelațiile cele mai aducătoare de împliniri și schimbări de viață, în călătoria voastră de eclipse, în necunoscut!

,

 Lauren

 

ThinkWithYourHEART.com  ©As LOVE, Inc. 2016 Toate drepturile rezervate.

 

Traducere: Ana Nicolai