Robert Monroe – 9 înregistrări videao
25/02/2017
Bruce Lipton – Utilizarea creierului
30/03/2017
Show all

Lauren Gorgo – Raport 5D martie 2017

Convergență: implozia trecutului și viitorului


De Lauren, 20 martie, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

Echinocțiu fericit! În mod oficial, ne apropiem cu repeziciune de un punct culminant final –de fuzionare a masculinului cu femininul și de separare totală a programelor realității (liniile temporale) 3D și 5D – ce va iniția stadiul final al întrupării pentru cei pregătiți, dispuși și capabili.

Aceasta va însemna o perioadă de transformare puternică.

A facilita înălțarea pe această planetă sau pe orice planetă implică a deveni UNA cu planeta.

Ultimele 4 săptămâni le-am petrecut în mare parte plutind-înnotând-înecându-ne în vidul potențialului nostru; și totuși, dincolo de suprafață se întâmplă un număr ATÂT DE incredibil de lucruri. În sfârșit, astăzi Soarele intră în Berbec, începe noul an astrologic, iar potențialele recent activate vor începe acum să-și croiască drum spre lumea fizică.

În timp ce ne pregătim să semănăm semințele pentru această etapă foarte nouă, asistăm de asemenea la apariția uluitoare a noului nostru model necesar experienței noii vieți. Ne deschidem, devenim mai profunzi și ne pregătim pentru activarea totală a acestui model, încă de la Paștele/echinocțiul trecut, finalizând toate contractele karmice și unificând orice dualitate rămasă în noi.

Cei care au triumfat pe parcursul acestei perioade de 12 luni, de pregătire FOARTE riguroasă, încep acum să dea naștere creațiilor și experiențelor cu totul noi, bazate pe tiparul perfecțiunii inerente modelului nostru divin ce găzduiește identitatea reală a sufletului nostru, precum și contribuției personale adusă lumii, în calitate de IUBIRE.

Tiparul Adam Kadmon constituie cerința esențială, harta și suportul pentru etapa finală a întrupării, ce urmează după încheierea etapei învierii, și ne facilitează aliniere/acordarea celulară cu Sinele solar-sufletesc/Christic. (mai multe despre asta în secțiunile de mai jos)

El conține de asemenea configurarea vibrațională pentru planul Raiului, ce face parte integrantă din noul nostru sistem de operare uman. Asta înseamnă, printre foarte multe alte lucruri, debutul noului nivel, mai înalt, de slujire ca prototipuri divin-umane… conștientizarea scopului cel mai înalt al sufletului.

Pe măsură ce avansăm mai mult în noul anotimp, ajungem la o uniune mai profundă cu noul nostru Sine și cu noua noastră viață. Acest fapt aduce cu el numeroase începuturi și ocazii de a explora noi aspecte ale ființei noastre, în timp ce cauterizăm trecutul și îl depășim pentru totdeauna.

La ora actuală energiile sunt pornite să năucească, fiecare nivel al ființei noastre fiind fără îndoială bombardat de frecvențe extrem de înalte… DAR suntem echilibrați și pregătiți pentru un început fără egal. Ființele galactice precizează faptul că niciodată până acum nu a mai existat pe pământ un astfel de moment și nici nu va mai exista.

Ceea ce se află acum în fața noastră este atât de unic pentru acest moment, o ocazie atât de extraordinară, și totuși constituie o mică parte din ceea ce urmează.

Fiți deschiși către lucruri uimitoare!

Punctul alfa și omega

De-acum ar trebui să fie evident imediat faptul că ritmul în care asimilăm frecvențele Noului Pământ și rapiditatea cu care ajung acele frecvențe în peisajul nostru intern și extern se accelerează exponențial.

Ne-am aflat într-o perioadă de inerție ȘI accelerare, ce este stimulativă și solicitantă în același timp, din cauza presiunii enorme ce se acumulează în interior… presiune care ne aduce imediat la o uniune mai profundă/curajoasă cu noul nostru sine exterior, cu noua noastră viață și lume, în timp ce ne împinge de asemenea să alegem din creațiile trecute rămase.

Această comprimare este rezultatul a/va duce la ceea ce pare a fi un punct culminant ce se apropie în mod inevitabil… pe care cei din Consiliu îl numesc și l-au numit de mulți ani, momentul Big Bang-ului personal:

În acest sens, aflați că vă apropiați rapid de un punct culminant în care veți uni trecutul și viitorul în experiența momentului UNIC de acum.

Acest punct culminant este începutul și sfârșitul, punctul alfa și omega, și aduce cu el un fel de Big Bang, pe măsură ce implozia vieților voastre, a eurilor voastre din trecut și viitor, se unesc într-o SINGURĂ experiență unificată.

Apogeul desăvârșirii acestui nivel de autoritate va însemna unificarea trecutului cu viitorul/masculinului cu femininul/spiritului cu materia/cerului cu pământului, dar va reprezenta și o separare totală a liniilor temporale 3D și 5D… un punct de rupere din care celor pregătiți le va fi îngăduit să se mute permanent în unitate și să lase în urmă ceea ce nu le mai servește în căutarea de tărâmuri mai vaste, navigând pe oceane mult mai întinse.
Această scindare de linii temporale este în prezent întru totul posibilă deoarece un număr suficient de oameni de pe planetă s-au ridicat individual deasupra conștiinței separării/datoriilor karmice stabilite, într-o asemenea măsură încât lumea fizică trebuie să reflecte acum acea întreagă nouă realitate către/pentru noi. Precum în interior, la fel și în exterior. La rândul lui, acest fapt face ca realitatea 5D să fie nu doar fizică, dar și accesibilă întregii omeniri, dacă ea ar alege-o.

Altfel spus, cei aflați în frunte au conceput în sens foarte literal Noul Pământ (conceptual), l-au dezvoltat în ființa lor (au susținut spațiul necesar maturizării lui), iar acum îl predau lumii fizice, pentru ca toți să ia parte (întruchipându-l). Destul de incredibil.

Confuzia convergenței

Accelerarea convergenței, care inițiază atât eliberarea de vechiul nostru model, cât și activarea noului model, duce la un moment destul de neobișnuit din călătoria noastră deja neobișnuită, în care parcurgerea acestei perioade (inclusiv portalul de eclipse din care tocmai am ieșit și care a adus foarte multă reorientare) a fost deosebit de complexă… captivantă și eliberatoare, plus derutantă și contradictorie.

Consiliul precizează că, din cauză că această comprimare crescândă a constituit o experiență atât de intensă, unii dintre voi au ajuns în situația de a-și pune serios sub semnul întrebării drumul și scopul. Adăugați la acea listă deja lungă a ingredientelor convergenței, experiența existențială mereu omniprezentă, specifică semnului Peștilor, și aveți rețeta perfectă pentru o criză de identitate totală.

Dacă vă luptați/v-ați luptat cu această etapă, înțelegeți că scopul oricărei crize de identitate este acela de a muri atât de total față de cine am fost, încât să putem da voie să apară cine SUNTEM cu adevărat, după moartea sinelui nostru trecut. În acest moment este imperios necesar să alegem din orice poveste trecută eliberând „povestea eului”… chiar și – și în special – povestea vindecării/înălțării noastre.

Rețineți faptul că disoluția identității este o cerință obligatorie pentru a renaște… dacă ne identificăm cu orice altceva decât esența noastră pură, ca IUBIRE, nu putem încheia cu succes această sarcină importantă. Ruptura de viața și identitatea din trecut nu numai că va elimina rezistența, tensiunea și suferința… ci vă va dezvălui în final și Sinele autentic.

Zodia Peștilor ne conduce uluitor de profund în ape neexplorate… iar datorită eclipsei efectul se dublează… dar numai atunci când suntem dispuși să ne pierdem total ne putem găsi pe noi înȘine într-un mod foarte autentic. Ei bine, de când Soarele a intrat în semnul Vărsătorului, călătoria a fost un pic cu hopuri… dar nu vă temeți deloc, căci a sosit Berbecul!
În aceste momente finale este esențial să avem încredere că lumina lăuntrică a crescut suficient de mult pentru a o vedea cu adevărat, pentru a înțelege cu adevărat că toate limitările noastre din trecut (atât în gând, cât și în faptă) sunt într-adevăr foarte încheiate… chiar și în timp ce noile aspecte ale luminii încă mai lucrează pentru a arde datoriile karmice din trecutul nostru.

Tot acel timp petrecut plutind în oceanul din semnul Peștilor, al potențialului nostru neconștientizat, va da roade în nenumărate feluri, pe măsură ce ieșim treptat la suprafață din vidul apos, ne uscăm sub Soarele Berbecului cel aprig și ne redobândim fundamentul în noua lume. În acel moment vom înțelege mult mai deplin ce anume a produs toată acea scufundare adâncă și cum s-o folosim în viața noastră.

Sinteza trecutului și viitorului

Contopirea eului nostru din trecut cu cel din viitor este, în esență, un proces de dizolvare în lumină, dar pentru că facem acest lucru din corpul nostru fizic, simțim AMBELE fațete ale tranziției: orgasmele unduioase ale morții, dacă vreți, în timp ce ne eliberăm plini de extaz de modelul vieții noastre din trecut și aducem la viață noul model, dar acest fapt aduce cu el și toată polaritatea restantă (umbra neintegrată), stârnirea oricăror limitări pe care le mai avem cu privire la călătorie, la proces și chiar la procesul călătoriei NOTĂ: Întrucât Venus e retrogradă, cea mai mare parte a muncii cu umbra e focalizată în prezent pe chestiuni ale inimii.

De asemenea, am fost mobilizați să înfruntăm cu seriozitate orice iluzii pe care continuăm să le prețuim (grație influenței Peștilor/lui Neptun), să aducem echilibru în locurile/polaritățile unde am fost poate prea optimiști… acele aspecte fragmentate ce pot contribui la idealism neîntemeiat, pasivitate și/sau evitare etc. Acum e necesar să ne fuzionăm lumina cu orice aspecte neclare ale vieții pe care încă le mai evităm, cu orice unghiuri moarte lipsite de claritate, pentru a ne fixa picioarele cu fermitate pe Noul Pământ.

Mai avem ceva timp/spațiu în care să ne ocupăm de aceste elemente capricioase, dar mi s-a arătat de la începutul anului că, după echinocțiu (primele două săptămâni din aprilie sunt clar subliniate), apare o „etapă foarte nouă”, prin urmare intrăm într-o perioadă favorabilă de potențial crescut de a ne elibera pentru totdeauna de tiparul karmic, de a renunța la tot ce conține trecutul, ca și cum am desface fermoarul unei haine uzate. Celor pregătiți, această eliberare le va accelera considerabil asimilarea noului model.

În esență, disoluția tiparului karmic este posibilă prin construirea tiparului luminii.

Prin aceasta vrem să spunem că, pe măsură ce vă construiți tiparul corpului de lumină, dizolvați concomitent straturi după straturi de condiționare karmică, ce au avut putere asupra corpului vostru pământesc, fapt ce grăbește la rândul lui asimilarea fizică a noului vostru tipar.

Este un efect sinergic și un proces care are provocările lui de depășit, căci pe măsură ce intrați în această nouă stare radioasă de a fi, pătrunzând în creația plină de viață a Pământului făgăduinței personal, simțiți de asemenea stratul acestui nou nivel de conștiință cu ultimele rămășițe ale trecutului vostru foarte învechit.

Acest lucru poate să arate și să vă dea senzația că, în același timp, ați fi ‘ajuns’ și ați fi încă ‘înțepeniți’ în holograma vieții voastre cauzale.

Întrucât vechiul și noul/trecutul și viitorul se întâlnesc în planul fizic, lucrăm foarte asiduu ca să sintetizăm ambele lumi, făcând din ele UNA. Atunci când interacționează aceste două lumi, avem senzația că am ține piciorul atât pe pedala de accelerație, cât și pe cea de frână… cum ar fi a face alegeri noi dintr-o stare de conștiință nouă, eliberată, dar pentru că acele alegeri mai trebuie să se însămânțeze în solul de sub picioarele noastre, cam depunem eforturi fără rezultate.

Cât timp ne-am aflat în semnul Peștilor, am fost precum un vas fără cârmă, rătăcind în atât de multe posibilități, dar nefiind în stare să FACEM nimic cu ele, și totuși, această fuziune se poate manifesta și în modul opus (masculin), în care viața e plină dintr-odată de ocazii (viitoare), dar pe măsură ce avansăm și valorificăm aceste întreprinderi noi și riscante, ‘facem lucrurile fără tragere de inimă’, în timp ce așteptăm să apară sentimentele și/sau finanțele.

Aceste dinamici opuse ale energiei se vor întâlni la mijloc și se vor echilibra destul de curând și, atunci când o vor face, vor produce amestecul potrivit de energii necesar pentru a ne dezvălui Sinele Creator original… cel care în mod oficial deschide poarta raiului pe pământ, portalul nostru către conștiința prosperității.

Între timp, dacă debordați de sentimente noi de expansiune și nelimitare, pe lângă acele sentimente supărătoare de constrângere și deconectare de forța voastră vitală creatoare, mențineți direcția în următoarele câteva săptămâni. Conștientizați faptul că asocierea acestor sentimente și experiențe, ce au fost de obicei separate de timp și spațiu, este acum concomitentă! Spre exemplu, în trecut, escapadele polarității noastre de conectare/deconectare (la/de 5D) erau despărțite de luni, săptămâni, zile… pe când acum suntem capabili să simțim, să trecem prin ambele realități exact în același timp.

Ca ajutor vizual, mi se dă imaginea cu expunerea dublă din domeniul fotografiei… metoda suprapunerii a două expuneri într-un singur cadru… doar că noi suprapunem două linii temporale/programe ale realității într-un singur moment al experienței întrupate. Acest fapt poate duce la multe momente schimbătoare, dar fiți siguri că experiența acestei „vieți duble”, deși neobișnuită, este o parte foarte normală a convergenței.

La acestea noi spunem ca în zilele rămase din martie să dați voie pur și simplu să se manifeste instabilitatea proprie acestei luni…

Sincronizarea cu ciclurile terestre

Pe măsură ce continuăm să ne integrăm mai plenar corpul de lumină cu corpul pământean, ne vom simți mai profund sincronizați cu planeta și ciclurile ei… deoarece devenim în sfârșit UNA cu pământul. Această armonizare este/va fi rezultatul finalizării întregii întrupări a sufletului, a întregii aprofundări ce a avut loc și în direcția căreia am lucrat cu atâta sârguință din 2012.

În ultimii ani ne-am trezit în pragul alinierii totale cu ciclurile planetare, prin urmare se poate să fi avut impresia că am fost mereu ATÂT DE APROAPE, în timp ce încă mai încercam să „prindem din urmă” (de cele mai multe ori în zadar) anotimpurile pământului, în scopul de a ne coordona cu ele… de a ne împleti în mod organic creațiile în uniune cu ciclul anual de dezvoltare al Gaiei… dar întotdeauna există un decalaj de timp/spațiu (citiți: separare), mai multă integrare de făcut, mai multă întrupare necesară pentru a ne unifica cu lumea fizică.

Ne-am petrecut foarte mult timp din trezirea noastră aliniindu-ne cu ciclurile cosmice/cerești, pe măsură ce ne-am unit cu Sinele de nivel galactic, dar mulți dintre noi sunt acum pregătiți să se simtă UNA cu pământul… ca o parte integrantă a planetei, și totuși, transcenși din ea.

Căci am spus de multe ori că intrați într-o comuniune cosmică mai profundă pe măsură ce intrați mai adânc în rădăcinile voastre pământești… că deveniți concomitent mai umani, ÎN TIMP CE deveniți mai divini, mai galactici.

Aceste părți aparent separate din voi sunt pe cale de a se unifica de asemenea manieră, încât vă veți simți simultan mai umani, mai pământeni ca niciodată… și totuși mai VOI în mod divin, mai mult ca niciodată.

Imaginați-vă puterea potențialului nostru creator atunci când suntem total sincronizați, în acord armonios cu ciclurile de creație ale pământului. Cine creează mai bine, mai din abundență, mai sistematic, mai cu dărnicie, decât Mama Supremă? Și să ne gândim că și Gaia este pe cale de a se contopi cu sufletul ei!

Sperăm să fi clarificat faptul că această călătorie a întrupării reprezintă doar asta – adâncirea Sinelui vostru solar-sufletesc în sinele pământesc, căci aceasta e singura cale de a efectua transformări reale.

A facilita înălțarea pe această planetă sau pe orice planetă implică a deveni mai întâi UNA cu planeta.

Odată ce aduceți totalitatea adevărului vostru divin în cea mai densă dintre dimensiuni, în masă, viața pe pământ va fi ameliorată radical, într-o manieră evoluționară… în cele mai directe moduri.

Acest proces de fuzionare cu pământul este o pregătire pentru unii pași importanți de avansare în viața noastră fizică și, ca atare, el a provocat în mod sigur absolut toate zonele de rezistență și/sau locurile din noi unde am fost îndrumați greșit… toate acestea în numele alegerii unei traiectorii mai înalte pe care să călătorim.

Expresia biologică a acestei unificări explică de asemenea deschiderea de noi circuite în celulele noastre fizice… mai ale în zona lombară, șold, vintre, picioare, genunchi, glezne și labele picioarelor… toate aceste părți ale corpului legate de ‘mișcarea fizică de înaintare’ vorbesc într-adevăr mai tare în timp ce corpul lucrează ca să se adapteze la noile frecvențe și să se alinieze cu noul model.

Pășim la propriu într-o experiență de viață cu totul nouă, așa că ni se cere să ne asumăm responsabilitatea în toate privințele, să atragem cu certitudine această viață nouă. În corpul fizic acest fapt ne evidențiază toate zonele unde există congestie și/sau folosire excesivă… acele locuri unde ne simțim încă blocați și care au nevoie să intre în ele mai multă Forță de viață, pentru a-și redobândi în totalitate mișcarea fluentă… SAU acele locuri unde ne mișcăm prea mult, fiind mereu ocupați ca să evităm, să opunem rezistență adevărului ce apare în nemișcarea FIInței.

Recalcitranță este cuvântul exact ce-mi este dat, în timp ce deschidem locurile în care am fost în opoziție cu curgerea deplină a vieții.

Înflorirea noastră în plină dezvoltare

În mod oficial, astăzi începem un nou anotimp planetar, iar la echinocțiul din martie are loc întotdeauna o schimbare puternică, pentru că trecem de la întuneric la lumină… făcând tranziția de la vidul potențialității noastre, specific zodiei Peștilor, la scânteia fizică a (luminii) energiei din Berbec, care creează viață nouă. În emisfera nordică acest fapt este exact, întrucât începem de asemenea să ne reorientăm spre anotimpurile mai călduroase, având mai multă lumină solară… adică impactul este un pic dublu.

În timpul șederii noastre în vidul adânc al adevărului cosmic… unde am deliberat suficient cu modelul nostru divin… fiecare dintre noi a dat peste unele aspecte foarte noi ale eului, aspecte ce poartă și conțin semințele pe care ne pregătim să le semănăm în solul sacru al scopului cel mai înalt al sufletului nostru.

Așa cum ne adâncim mai mult în tărâmurile pământului, tot la fel ne îmbogățim viața cu aceste potențiale noi, căci ele dețin codurile necesare înfloririi depline a acestor potențiale… nu doar pentru acest an, ci pentru următorii 9 ani ai ciclului de creație (universală).

Datorită acestui punct important de cotitură din viața noastră, perioada inactivă din semnul Peștilor a fost în unele privințe foarte importantă.

În acest sens, vrem să precizăm că noul nivel al scopului vostru și rolul lui în planul divin pentru Pământ și omenire e codificat pentru a se activa prin intermediul noilor nivele de lumină ce se revarsă asupra planetei.

Așa cum lumina Soarelui trezește inteligența adormită din plante, la fel este trezit și în voi nivelul nou/superior al informațiilor genetice, cu ajutorul nivelului nou/mai înalt de fotoni, accesibil celor care și-au dezvoltat modelul corpului de lumină suficient de mult pentru a-l activa.

Acest lucru vine cu unele avertismente. În primul rând, nu toată lumea are nivelul de pregătire necesar pentru asta…

La ultima întâlnire a consiliului intergalactic s-a discutat faptul că deși unii oameni se pregătesc foarte mult să înflorească în potențialul lor întru totul uman, în realitate mai puțin de 1% din populația umană este în prezent conștientă de înălțarea planetară… iar dintre cei conștienți, mai puțin de 1% sunt pregătiți (spiritual, mental, emoțional) pentru a-și facilita înălțarea personală în acest moment.

La prima privire, ar părea niște cifre descurajante, dar vă asigurăm că efectele cuantificabile ale fiecărui suflet în parte ce se întrupează au o sferă de acțiune astronomică.

NOTĂ: Înțelegeți faptul că trecerea în 5D nu este un eveniment ce are loc doar o dată… ușa (potențială) tocmai se deschide, devenind accesibilă pentru prima dată celor care au rezolvat/eliberat orice frică, dar în viitor vor exista numeroase momente de alegere pentru ca sufletele ce evoluează să traverseze oricare dintre numeroasele punți pe care noi înșine le-am construit între lumi.

În al doilea rând, pentru cei care în prezent își activează noul model și ADN-ul nou/superior, echipat cu conștiința noului corp/superior… nu ar trebui să fie o surpriză faptul că vom trece la o experiență umană foarte diferită. Remarcabilă, da, dar totuși diferită, întrucât descoperim lumea/linia temporală nouă/mai înaltă/pentadimensională prin intermediul propriilor celule și al nostru înșine… că, în esență, noi suntem a doua venire. (Și acest subiect a fost discutat la „masa rotundă galactică”, împreună cu rezultatele posibile ce se corelează cu căi particulare de înălțare fizică.)

Au fost menționate trei puncte esențiale ce corespund felului în care sunt stabilite aceste căi: echinocțiul (20 martie), Luna nouă din Berbec (27 martie) și Duminica Paștelui (16 aprilie)… dar evident că între 1 și 16 aprilie există și unii jucători importanți de pe cer, care implică Centrul Galactic.

Indiferent ce ar fi acesta/ce rol joacă, el indică spre un eveniment important care (după cum estimez eu) ar părea să fie încheierea separării lumilor 3D și 5D, ce mi s-a arătat în decembrie anul trecut. În fiecare an pe vremea asta suntem centrați pe potențialul înălțării noastre, adâncindu-ne în pregătirea noastră colectivă… anul acesta ne aflăm într-un moment de oportunitate profundă de a o transpune în realitate. Ca întotdeauna, timpul ne va spune!

Primul val al acestei energii este deja aici, prin intermediul echinocțiului, dar anul acesta Duminica Paștelui este deosebit de semnificativă pentru două motive:

1) Într-o conversație avută cu Maestrul Iisus în ajunul Anului Nou, el a menționat că la acest Paște mulți dintre cei aflați pe calea autorității vor finaliza călătoria învierii. Deșteptarea noastră din morți (citiți: coma inconștienței) a fost o acțiune de proporții, care a inclus o crucificare chinuitoare pentru fiecare dintre noi, dar care a fost necesară pentru a ne transcende rănile de bază/cele mai mari frici, astfel ca în cele din urmă să ne putem întrupa Sinele divin real… adică să devenim „carnea și sângele lui (unui) Christos”.

2) De asemenea, Paștele vine imediat după ce Venus staționează în mișcare directă, încheind călătoria de înviere a inimii. Pentru mulți, aceasta este/a fost ultima rundă în care să ne reexaminăm și să ne reînviem IUBIREA (de sine) totală și adevărul inimii… ce va face posibilă finalizarea fuziunii inimii superioare (christificate) cu mintea superioară (christificată)… care a trecut și ea printr-o călătorie a învierii foarte riguroasă, cu ajutorul ciclului de Mercur retrograd din decembrie anul trecut.

NOTĂ: Consiliul atrage atenția asupra faptului că, chiar dacă Mercur (mintea) va intra iar în mișcare retrogradă (pe 9 aprilie – Duminica Floriilor), cu puțin timp înainte ca Venus (inima) să intre în mișcare directă… va avea loc un nou schimb de energie a Sursei între arhetipuri, ce reprezintă o legătură masculin-feminin foarte nouă… poate dinamica (5D) întâietății principiului feminin, ce dă naștere celei de-a treia entități sacre, copilul divin al creației, în fiecare dintre noi.

În timpul acestui ciclu retrograd al lui Venus, ni se cere tuturor să ne întărim deciziile de a reveni la totalitate prin IUBIRE de sine… de a nu mai șovăi sau ieși din adevărul INIMII noastre… de a ne acorda întâietate nouă înȘine pentru ultima oară… de a ne alege pe noi înȘine în locul oamenilor/locurilor/lucrurilor care provoacă separare între noi înșine și noi înȘine… de a avea încredere în înțelepciunea Inimii, mai presus de ORICE altceva… de a ne aprecia pe noi înȘine așa cum îi apreciem pe ceilalți.

Toate cele menționate mai sus vor produce o experiență foarte nouă cu fizicalitatea noastră, ce se va desfășura succesiv pentru a ne revela primele straturi întrupate ale noii esențe umane. Această esență reprezintă revelarea Sinelui nostru (Sursei noastre) CA slujire, ce va anula sinele (separat) aflat ÎN dinamica slujirii… începutul oficial al uniunii dintre căutările noastre pământești și cele divine, ce slujește prin viețuirea noastră ca IUBIRE.

Gestionarea fluxului creator

Dacă, la fel ca mine, sunteți sensibili în special la excesul de informații (citiți: mental), e posibil să fi remarcat un șuvoi continuu aproape copleșitor de informații creative care, uneori, ni se poate părea MULT prea mult de procesat… mai ales în timp ce ne-am aflat în semnul Peștilor .… ajungând să simțim că ne este imposibil – ba chiar chinuitor – să ținem pasul cu toate inspirațiile, conceptele noi, înțelegerile profunde și ideile venite.
Ar putea fi util să înțelegem faptul că toate aceste informații pe care le absorbim acum vin direct din modelul nostru divin, prin chakra stelară a sufletului, descărcând în noi tone de pachete de potențial codificate temporal, ce conțin informațiile necesare întregului ciclu de 9 ani, pe care în prezent abia începem să le modelăm în formă fizică.

Aceste date ne informează și ne instruiesc cu privire la nivelul următor/scopul mai înalt/planul divin personal prestabilit al sufletului nostru, conținând și codurile pentru modelul divin… semințele pe care fiecare dintre noi le plan-tează individual și colectiv pentru Grădina Raiului, modelul pentru Noul Pământ.

Mai mult ca în oricare alt moment al călătoriei noastre, vă recomand f-o-a-r-t-e m-u-l-t ca anul acesta să țineți un jurnal în care să vă treceți toate informațiile viitoare ce vă sunt aduse… nu pentru că am risca să le uităm, ci pentru a ajuta mintea să se elibereze de ele și să se relaxeze în timpul acestor contracții extrem de creative, ce conțin instrucțiuni pentru acțiunile noastre viitoare. (Asigurați-vă în special să aveți un carnețel… hm, telefon/tabletă… lângă baie/duș, întrucât apa acționează ca un purtător de informații, fiind ceva obișnuit să fii bombardat cu informații de ordin mai înalt în timp ce faci baie.) Ținerea unui jurnal ajută și ea foarte mult la a face corelații între informațiile descărcate, la structurarea informațiilor în timp/spațiu.

În timp ce primim o prezentare generală a „configurației terenului” pentru întregul ciclu nou de creație, amintiți-vă că fiecare parte din planul nostru divin va înflori la momentul ei prestabilit… adică nu e necesar să ne ocupăm de toate imediat sau în același timp. (notă către sine.) E necesar doar să aducem informațiile și să păstrăm aceste potențiale în câmpul nostru, până vine momentul perfect pentru fiecare proiect, ocazie, acțiune nouă.

Având în vedere cele de mai sus, doresc să vă împărtășesc un mesaj emoționant pe care mi l-a oferit recent mama mea (din lumea cealaltă), deoarece a simțit că eram pe punctul de a derapa:

Următoarele câteva săptămâni reprezintă un punct de cotitură foarte important în viața ta. Mergi încet. Vasul care și-a început călătoria acum multe luni se pregătește să intre pe mări mai întinse. Vei avea senzația că nu mai ai timp, dar în realitate timpul e cel care va dispărea.

Modelul Corpului de Lumină

Vreau să vă spun câteva lucruri despre modelul corpului de lumină (Adam Kadmon), care să ne ajute să înțelegem câteva dintre indiciile… unele subtile, altele evidente imediat… apariției lui (în secțiunea de mai jos).

Mai întâi, ar fi util de știut că acest corp de lumină este de fapt un aspect fractalic al corpului nostru solar, corpul solar putând fi definit drept corpul inteligenței colective ce ne guvernează procesul înălțării… adică, suntem o parte din corpul solar, dar nu totalitatea lui. Corpul solar guvernează de asemenea procesul întrupării, întrucât aspectul nostru solar este cel care transmite informațiile necesare pentru a ridica/coborî corpul de lumină, pornind din corpul uman.

Atunci când putem menține (în corpul nostru) conștiința de nivel solar/Christic, pe care corpul solar ne-o oferă prin intermediul Soarelui (Soarele este portalul nostru către inteligența Sursei, prin intermediul sorilor centrali, al Centrului galactic etc… până la/pornind de la Sursă), devenim Sorii întrupați (ai lui DUMNEZEU), despre care ființele galactice au spus acum doi ani că reprezintă unul din pașii finali din autoritatea noastră personală. De aceea Soarele este componenta esențială în înălțarea/coborârea noastră, căci creația întregii noastre vieți/scopul nostru divin și planetar gravitează în jurul lui, într-un sens foarte literal.

Doar atunci când putem să dobândim și să ne menținem conștiința de nivel Christic în corpul inferior, ne putem conștientiza cu adevărat pe noi înșine ca fiind lumina veritabilă a propriei vieți… centrul propriului sistem solar-sufletesc… în care toate creațiile din viața noastră sunt echilibrate și dispersate pe orbita de rotație din jurul Sinelui nostru solar-sufletesc, la fel cum toate planetele din sistemul nostru solar se rotesc în jurul Soarelui.

Acest întreg concept de viață ca o hologramă se bazează pe înțelegerea faptului că viața noastră și tot ce există în ea sunt scoase la vedere de lumina sufletului nostru… că întreaga viață nu numai că gravitează în jurul Sinelui, dar există ca urmare a Sinelui, la fel cum orice viață planetară există ca urmare a Soarelui. – Create As LOVE™: BE the FORCE e-course (cursul prin corespondență Creează ca IUBIRE™: FII FORȚA)

Ca Sori ai lui DUMNEZEU, menținem de asemenea un canal de lumină (al conștiinței Christice) purificat pentru întreaga planetă, pe măsură ce noi înșine devenim transmițători și traductori divini ai frecvențelor luminii, emanând aceste coduri sacre pretutindeni unde mergem, convertind/modificând proprietățile energiei din preajma noastră, pentru a reflecta Sursele mai rafinate de lumină din cadrul realității mai dense.

Acest fapt creează nu numai ocazii pentru ca aceia din preajma noastră să se deschidă spre potențialul lor cel mai înalt, dar lumina noastră are impact și asupra întregii planete, lăsând o amprentă profundă peste tot pe unde mergem, asupra tuturor celor pe care îi întâlnim. Acesta e motivul pentru care începând din acest an mulți dintre noi sunt chemați să se alăture din nou vieții și societății în maniere mai substanțiale… în calitate de canale purificate, vom implanta aceste coduri ale luminii ce vor regla echilibrul necesar în lumea 3D polarizantă, și care de asemenea vor activa și trezi energia kundalini în cei pregătiți să fie inițiați, prin transferul energiei Christice. (gândiți-vă la shaktipat)

În raportul din septembrie am menționat faptul că acest nivel mai înalt de slujire (transmiterea de coduri divine) va constitui o parte importantă din Planul Divin care începe anul acesta, prin noul ciclu de creație.

Acum înțeleg că pe durata acestui anotimp (între echinocțiu și solstițiu) și cu ajutorul câtorva ajustări ale câmpului nostru toroidal, acest fapt devine o realitate pentru unii.

Configurarea noului model

În acest moment ar trebui să mai existe puține îndoieli cu privire la faptul că se activează noul model și că suntem ghidați să ne ocupăm activ de întruparea noastră.

Mai întâi de toate, înțelegeți faptul că asimilarea noului model uman nu reprezintă un schimb mental sau emoțional, ci o inteligență întrupată care comunică prin instinctele și impulsurile noastre.

De aceea, e posibil să fi sesizat că răspunsurile spontane pe care le dați vieții se schimbă brusc și radical… și chiar vă surprind.

În timp ce configurarea tiparului nostru karmic s-a bazat pe frici (separare) și factori declanșatori rezultați din rănile ulterioare bazate pe separare, configurarea noului model se bazează pe totalitate/adevăr divin/nelimitare… stabilite potrivit coordonatelor reale ale sufletului pentru călătoria noastră exaltată în unitate… așa că, pe măsură ce ni se face cunoscut acest model nou, instinctele noastre naturale se schimbă, de la a „ne proteja” (de pericole/amenințări percepute), la a „ne permite” (să trăim nestânjeniți).

Aceste instincte noi sunt atât de „normale”, atât de organice pentru sufletul nostru și atât de lipsite de efort, încât atunci când ne mobilizează la acțiune e posibil să fim împinși să ne amintim sau să ne conectăm cu impulsurile/răspunsurile vechiului model, bazate pe realitatea pe care am trăit-o înainte. Acest fapt ar putea duce la numeroase momente de amnezie, în care va fi necesar să vă opriți și să vă gândiți de ce nu ați făcut tot timpul aceste lucruri „atât de normale pentru suflet”… de ce v-ați simțit atât de restricționați/blocați/limitați, chiar dacă știți foarte bine că doar în urmă cu o lună nu ați avut capacitatea de a accesa în voi acest spațiu.

E ca o ușă închisă de care ne-am izbit cu capul de milioane de ori, până când s-a deschis pe neașteptate… aparent fără niciun alt motiv decât acela că a venit timpul… dar și pentru că ultimul cod (divin) al cifrului a devenit în sfârșit clar.

Autoritate asupra vieții fizice

În tabloul de ansamblu, atunci când descuiem ușa sacră către Pământul propriu al făgăduinței, dobândim din nou și autoritate asupra nivelului fizic al vieții… inclusiv asupra corpului fizic.

Fiți atenți. Acest lucru vă va schimba complet cooperarea cu viața.

Vreme de foarte mulți ani, în timp ce transcendem planul fizic, a fost foarte greu, dacă nu imposibil, să creăm din cadrul lui. Această deconectare a avut rolul de a-i ajuta pe cei aflați pe calea autorității să dobândească stăpânire asupra corpului spiritual, mental și emoțional… lucru la care mulți dintre noi au lucrat începând din 1999… astfel că acum putem în sfârșit să dobândim mai multă autoritate asupra corpului fizic/lumii noastre fizice, în uniune cu el/ea.

Această autoritate fluidă asupra experienței vieții noastre fizice… mișcându-ne împreună cu fluxul constant, spontan al dorinței divine… înseamnă UNItate în acțiune, creație în timp real, capacitatea de a trece la acțiune din fiecare moment ACUM, în locul programării trecute sau a proiectării viitoare. Ea este definiția eliberării, adevărata libertate de expresie a sufletului nostru.

Una din formele în care acest lucru s-a manifestat recent în viața mea a fost apariția spontană a unei acțiuni decisive, întrupate, ce s-a tradus prin a-mi rezerva primul meu concediu din 2006. Din acel an și până luna trecută am fost atât de adânc cufundată în metamorfoza mea interioară, încât a interacționa cu lumea exterioară (în timp ce eram vulnerabilă emoțional) pentru vreo perioadă lungă de timp a fost absolut imposibil. Chiar și „gândul” la concediu a fost de neconceput… dacă nu chiar înspăimântător.

Dar acum acele gânduri/sentimente pur și simplu dispar… ajungând să fiu în stare să pornesc fără efort la acțiune, de pe o poziție nouă care nu e deloc cu adevărat nouă, ci reprezintă apariția modelului divin, care nu are nicio legătură cu acea versiune veche a mea. Iar în timp ce fac ceva atât de simplu și organic pentru dorințele sufletului meu, bineînțeles că procesez și polaritatea opusă, cu întrebări precum… cum Dumnezeu a durat atât de mult?!! Ce m-a putut bloca timp de ZECE ANI?!!

Chiar dacă știu foarte bine ceea ce m-a împiedicat cu exactitate în toți acei ani, acest gen de amnezie viscerală e normal, pentru că noul model nu conține acele amintiri celulare vechi. Este un grad nou de trezire ce mă face să mă simt de parcă aș fi eliberată în sfârșit, după o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani… dar atunci când mă obișnuiesc din nou cu societatea mă plâng de asemenea de faptul că am pierdut atât de mult din viață.
În cuvintele cântăreței Gwen Stefani: „acest rahat e o tâmpenie… t-â-m-p-e-n-i-e”

Pe măsură ce revenim la viață, după toțiiiii acești ani de incubație, este normal și constituie o parte importantă a integrării polarității noastre să observăm/acceptăm/asimilăm ambele fețe ale monedei libertății. Din fericire, noul model nu are afinitate pentru nicio fațetă, dar probabil vom avea de trecut prin unele sentimente incomode, în timp ce continuăm să ne eliberăm de tiparul karmic.

Da, noul model aduce noi posibilități și experiențe de viață ce iau naștere din realități noi… nu din cele cu care suntem obișnuiți sau din ceea ce am plăsmuit din cadrul călătoriei cauzale… dar pentru că avem atât de multe năzuințe sufletești încă nerealizate, amânate din cauza călătoriei epice de recuperare, multe din aceste „noi” experiențe de viață vor însemna materializarea acelor dorințe adânc/îndelung păstrate, care abia acum se pregătesc să se coacă.

Această mișcare circulară, de revenire în punctul din viața noastră din care am plecat, ne arată o revenire clară la expresiile autentice ale Sinelui și pasiunilor noastre, dar de data aceasta de pe poziția întregirii… a autorității reale.

Indiciile noului model

Pentru că noul model conține echilibrul perfect al energiilor noastre masculine/feminine, ne crește capacitatea de a avansa în viață într-o manieră nouă, mai echilibrată… și cu mai multă convingere.

Aceste convingeri se manifestă în lucrurile simple… cum ar fi să acceptăm brusc un gând pe care nu l-am avut/nu l-am putut avea niciodată înainte (îți mulțumesc minte nouă-superioară-christificată) sau să ne permitem să acționăm sau să fim mobilizați pur și simplu de dragul bucuriei, al DISTRACȚIEI aduse de acel lucru, fără alt motiv decât acela de a fi încântați (îți mulțumesc inimă nouă-superioară-christificată).

Atunci când inima și mintea superioară lucrează în tandem, creațiile noastre iau naștere în echilibrul acelei uniuni, în care gândurile noastre noi, mai înalte, invocă scântei noi, ce aduc posibilități noi de a ne dedica potențialului nostru mai vast. Acest lucru sună foarte PRETENȚIOS, dar înseamnă momentele cele mai neînsemnate ce deschid calea spre experiențe de viață mai vaste.

Pe măsură ce ne ocupăm de contrapartea noastră înviată de curând, învățăm de la început lucruri despre viață, dar având intactă perspectiva opusă… prin simțuri noi, cu aptitudini noi ce dezvăluie o nouă expresie echilibrată a Sinelui și scopului. Din această cauză, e posibil să constatați că sunteți subit atrași spre lucruri noi… genuri noi de muzică, culori, forme, stiluri vestimentare noi… începând dintr-odată să purtați haine în culori neutre, în loc de culori vii și îndrăznețe sau invers… atrăgând în viața voastră oameni/parteneri de alt nivel și… fiți atenți… dorindu-vă chiar să-i înțelegeți și să vă ocupați de ei. Imaginați-vă asta!

Poate că ați planificat spontan o călătorie… ați început un curs nou de artă sau dans… lecții de muzică/cultivarea vocii sau chiar de călărie… ați participat la un nou atelier de lucru, ați luat parte la un eveniment comunitar, v-ați alăturat unui nou club… sau poate creați un parteneriat nou, o afacere, o practică sau o pagină de internet/blog nouă… renunțați la un loc de muncă, începeți un alt serviciu ori faceți planuri să faceți asta… înțelegeți ideea.

Atunci când devenim ființe întregi/cu energiile masculine-feminine unificate, impulsurile de viață se schimbă, așa că începem să interacționăm deliberat cu – și să exprimăm – acele lucruri ce i-au părut ieșite din comun eului nostru vechi sau la care ne-am simțit blocați să ajungem.

O altă temă predominantă ce apare și simbolizează într-un sens foarte literal noul model al corpului o constituie achiziționarea unui vehicul nou… Aș merge până într-acolo încât să spun că mulți dintre voi care citesc aceste rânduri fie au în vedere să-și cumpere o mașină nouă anul acesta, fie și-au cumpărat deja, fie le-a fost sădită ideea că ar fi timpul s-o facă. Nu mai putem conduce acea versiune veche a noastră.

Trezirea activității noii emisfere cerebrale stângi/drepte – deși se află abia în etapele foarte timpurii – este un indiciu foarte binevenit al schimbării ce înmugurește, neobișnuit constituției noastre. De exemplu, dacă ați avut o natură în principal artistică/creativă, e posibil să observați acum mai multă activitate a emisferei stângi… o capacitate de a raționa și folosi mai ușor conceptele de timp/spațiu pentru a vă structura creativitatea și a vă folosi timpul într-o manieră mai constructivă. În mod similar, dacă sunteți înclinați spre banda mai logică, e posibil să vă simțiți brusc atrași spre căutări mai creative/fanteziste sau să observați că apare un talent nou care până acum a existat în stare latentă.
Toate aceste lucruri sunt foarte captivante, fiind necesar să ne menținem atenția asupra lor în timp ce schimbările continuă să se desfășoare în noi și în jurul nostru.

În general, trecem la un nou mod de a exista, ce ne reorientează atenția de la „a trebui să” la „a dori să”… de la „nu pot să” la „pot să”… în care simțim că lucruri care nu au fost posibile devin dintr-odată posibile. Uneori avem senzația că efectiv debordăm de viață nouă, plină de potențial… în timp ce alteori tragem de timp, dormim sau ne pierdem concentrarea mentală. Totul e perfect exact așa cum este.

Între timp, corpul nostru devine cu rapiditate inteligența și aliatul nostru cel mai important și, împreună, toate aceste sentimente ale capacității noastre crescânde ne ajută să ne îndrăgostim iar de viață… să TRĂIM din nou, dar de data aceasta doar ca să ne bucurăm de ea.

Am petrecut nenumărați ani destrămând paradigme vechi și fondând structuri pentru o viață nouă. Acum, în timp ce ne întrupăm noul model și devenim UNA cu pământul, vom ajunge în sfârșit să ne implicăm cu totul în ele!

Urez fiecăruia dintre voi un anotimp sfânt cu totul sacru!

♡,

Lauren