Ştiinţa Spiritului – 22:3
21/12/2014
Lămuriri despre GRAŢIA COSMICĂ – REÎNTOARCEREA LA SURSĂ
30/01/2015
Show all

Portalul Luminii Christice si Frecventa Geniu

“Cel care intreaba: Deci, unde ne aflam noi acum, in raport cu ceasul cosmic?
MaYaRa: Preaiubitilor, va aflati pe marginea eternitatii.”

ATI CITIT FRECVENTA GENIU?
ESTE O CARTE VENITA DIN VIITOR. ORICINE A REUSIT SA O CITEASCA CU SERIOZITATE, STIE ASTA!

Incepand cu 21 mai 2015 s-a deschis pentru noi toti un Mare Portal al energiei Christice, al trezirii spirituale. Stim ca anul 2012 a fost un an “special”, pentru ca a declansat si accelereaza procesul de reamintire a cine suntem noi, cu adevarat. Tema acestui an a fost clara. Acum, totul s-a accelerat, am trecut dincolo de granita.

Inainte de 2012, pe vremea in care am aflat despre ce va urna, mi se parea ca anul 2012 este undeva departe… ca parca niciodata nu il voi atinge. Acum, ca traiesc timpul de dupa, imi dau seama ca imaginea pe care o proiectam catre viitor nu are nimic comun cu ceea ce acum se petrece. Credeam ceva aiurea, de genul ca ma voi trezi intr-o dimineata si imi voi da seama ca Universul a facut o minune si, nu stiu cum, imi spune totul despre mine si pur si simplu stiu cine sunt eu. Nu-mi imaginam atunci ca voi participa – constient, cu liber arbitru – la acest proces cu toata fiinta mea, pas cu pas, prin tot ceea ceia ce fac, cred si gandesc, ca de mine depinde TOTUL!

Cand mi-am dat seama ca am fost “înţărcaţi” si ca suntem pe cont propriu, am avut un soc. A trecut de mult si asta. Ingerii mei din nou m-au ajutat. Acum mi-e clar, STIU, ca fara participarea noastra nimic nu se va schimba – si ar fi pacat sa pierdem o asemenea oportunitate.

Ierarhiile Divine, prin Lucrarea lor, vin sa ne sustina, mai mult si tot mai mult, intr-un ritm tot mai accelerat si intr-o maniera tot mai specifica, de parca ar vorbi cu fiecare dintre noi in parte. Un astfel de moment il vom parcurge si in zilele ce vor urma.

Unii dintre noi au insamantat samanta Christica, altii am trait in timpurile lui Iisus si tot mai multi am dus peste timpuri invataturile Lui. Fiecare dintre noi, indiferent de religie sau credinte, am contribuit cu cate cava la reconstruirea Retelei Christice.

Am ajuns vremea ca, ajutati de CERURI, sa ne retraim istoria, sa ne REAMINTIM si asa… sa facem pasi mai hotarati catre noi insine, sa micsoram distanta dintre Eul fals si cel Divin, sa ne apropiem de Unime.

O carte care pe mine m-a ajutat sa inteleg mesajul Christic este Frecventa Geniu – de John Falone. Va ofer un citat pentru a va incita la a o reciti/citi:

Faptul ca Iisus Christos a ales sa se manifeste ca intrupare fizica este, in el insusi, un subiect de proportii enorme, care cere raspunsuri la intrebarea: De ce ar simti cel care emana direct din Creatorul Unic dorinta de „a descinde” sau de a se manifesta intr o forma extrem de restransa, in cadrul legilor densitatii pamantene, cand o astfel de entitate nu ar avea nevoie sa faca asa ceva? Vedeti voi, atunci cand intrebarea este formulata cum trebuie, nu este necesar sa inlocuiti o doctrina sau un concept cu altul; este nevoie doar sa traiti experienta celor sapte niveluri de intelegere. Numai atunci se poate ajunge la Adevar si nu doar la o ecuatie partiala a entropiei.
Astfel, „crucificarea” este un eveniment care cuprinde fizica spatiului/timp, cat si a altor dimensiuni ale realitatii. Deci, faptul ca invatatura lui Christos a fost data pe sapte niveluri este o concluzie inevitabila care explica nevoia de a folosi parabole. Poate ca acum veti putea intelege ca, pe langa faptul ca a fost crucificat pe o cruce de lemn – crucea reprezentand trupul uman nascut din spatiu/timp – exista si crucea pe care este crucificata constiinta, atunci cand o entitate se naste in taramul vostru – in dimensiunea densitatii.

Cel care intreaba: Da, multumesc. Acum imi aduc aminte de multe pasaje din Biblie in care se mentioneaza „sfarsitul veacurilor”. Aceasta capata dintr-o data un nou inteles, in lumina a ceea ce tocmai mi ati comunicat. Ati putea dezvolta aceasta afirmatie criptica?

MaYaRa: Intr adevar, cand incepeti sa va deschideti mintea catre Frecventa Geniu, multele niveluri ale constientei vor converge spre un Mare Adevar, care va da noi profunzimi intelesului afirmatiilor – altfel de neinteles – folosite de catre Maestri de a lungul mileniilor.
Atunci cand privim afirmatia: „Eu voi fi cu voi pana la sfarsitul veacurilor”* sau, in alte traduceri, „pana ce lumea se va sfarsi” – care este o manifestare spatiu/timp – daca privesti lucrurile dintr-o perspectiva tridimensionala, te afli imediat fata in fata cu o enigma. Vom folosi puterea Frecventei Geniu pentru a arunca lumina asupra acestei afirmatii „criptice”, indepartand-o de contextul cultural al istoriei si religiei si asezand-o pe Panza Divina a mintii voastre – astfel incat ea sa se poata extinde si sa si dezvaluie secretele, prin patrunderea pana in miezul lucrurilor. Aspectele de suprafata ale intrebarii sunt: daca invatatura aceasta este centrata in jurul vietii eterne, atunci in ce context este folosit Omega – sau sfarsitul veacurilor?

* compara Matei XXVIII, 20. Noul Testament. N.T.

Afirmatia „sfarsitul veacurilor” este validata, chiar si in vremurile noastre, de catre disciplinele fizicii si geofizicii, care au analizat diferitele cicluri ale atomului in stare de fisiune si fuziune – cat si Pamantul vostru, in termeni de cataclism geologic, de placi tectonice etc.
Asa ca nu este greu de inteles ca o entitate, cum ar fi un Maestru care poseda puterea de a stapani, in mod constient, insasi integritatea celulara a trupului la un nivel ultra/intra dimensional, nu se poate sa nu cunoasca astfel de concepte inaintate. Fapt este ca Pamantul, ca toate corpurile fizice, are un ciclu de viata structurat prin factori de entropie, care se micsoreaza proportional cu armonicele si subarmonicele sale. Ceasul Pamantului este potrivit pe multipli de 12 mii de ani. La scurgerea unui astfel de ciclu, Pamantului i se da o fata noua, o noua orientare. Constiinta care, la acel moment, a evoluat suficient, este ridicata inspre dimensiuni mai inalte de frecventa – iar cea care nu a evoluat este reciclata. La acest moment, sau faza a ciclului, se refera vechile invataturi ca fiind „seceris”.* In cele din urma, afirmatia nu este atat de criptica – ba este chiar foarte directa.

* compara Matei XIII, 30, 39. N.T.

UN DRUM LIN SPRE INALTARE.

Pe curand,
Elena Cocis