Portalul Luminii Christice si Frecventa Geniu
23/12/2014
Graţia Cosmică -Întoarcerea la sursă
01/02/2015
Show all

Lămuriri despre GRAŢIA COSMICĂ – REÎNTOARCEREA LA SURSĂ

DRUNVALO MELCHIZEDEK lămuriri despre

GRAŢIA COSMICĂ – REÎNTOARCEREA LA SURSĂ

(16 decembrie 2014)

 Traducere: Irina Cruceru

 Important: Primul workshop cu aceasta temă a fost susţinut live pe internet intre 9 – 13 martie si este destinat doar celor care au absolvit cursul TREZIREA INIMII ILUMINATE (ATIH).

Informatii gasiti pe site-ul lui Drunvalo Melchizedek:

 Vorbind despre Ghizii lăuntrici, Îngerii au venit şi mi-au spus că trebuie să creez un workshop nou, iar eu am început la lucrez la unul care credeam că ar putea reprezenta nivelul următor. Şi am făcut o variantă, dar ne-am dat seama că nu va funcţiona. Dar de atunci şi până recent, în martie, ba chiar înaintea acelui moment, am primit o serie de informaţii care au schimbat totul. Tot ce ştiam, dar era greu de demonstrat, cum ar fi curenţii Birkeland şi câmpurile plasmatice şi ce ar însemna toate astea pentru noi, ca fiinţe umane.

Asta am căutat să relev întreaga mea viaţă şi era atât de important, încât am încercat să schimb totul, aducând în prim plan aceste informaţii noi. Şi s-au conturat două direcţii în acelaşi timp, iar cea de-a doua direcţie am aprofundat-o în august şi era coerentă într-un mod special, iar din august până în octombrie, lucrurile au decurs mult, mult mai bine. Dar în acea lucrare era o informaţie ce trebuia cunoscută şi înţeleasă de întreaga lume. Ea fusese recunoscută de 40 de oameni de ştiinţă, care însă nu ştiau ceva, şi anume cum de inima, cu o scânteie, literalmente o scânteie produsă mecanic, poate genera un câmp energetic atât de mare. Ei au declanşat o scânteie cu ajutorul unor substanţe chimice; au luat calciu, magneziu, fosfor şi au făcut o baterie mică, asemănătoare unui stimulator cardiac, care, montată într-o anumită zonă a inimii, declanşează o mică scânteie ce se deplasează prin cele şapte compartimente ale inimii, iar când iese în afară, nu mai este acea scânteie minusculă, ci e uriaşă, are o energie imensă, suficientă pentru a crea câmpul magnetic ce înconjoară corpul uman – câmpul biomagnetic – şi nimeni nu ştie cum se petrece acest fenomen. Nimeni nu înţelege cum de acest lucru este posibil, pentru că se încalcă toate legile matematicii şi fizicii şi tot ce ştiam până acum. Şi deşi pare imposibil, acest fenomen este posibil, pentru că oamenii de ştiinţă îl pot demonstra practic. Toţi aceşti oameni care studiază curenţii Birkeland şi toate lucrurile astea încearcă să înţeleagă cum de acest lucru este o realitate.

Din momentul în care am venit aici pentru prima oară şi mi s-a cerut să îi învăţ pe alţii, eu am urmat câteva reguli pe care trebuia să le respect şi care se refereau la faptul că nu aveam voie să folosesc un nivel de conştiinţă mai elevat, ci doar nivelul conştiinţei umane… şi nimic altceva. Pentru că dacă eu nu reuşeam să folosesc conştiinţa umană, cum ar fi putut altcineva să facă acest lucru? Aşadar, trebuia să jucăm după aceste reguli. Iar acesta a fost un pas evolutiv. Am învăţat şi am înţeles anumite lucruri, cum ar fi geometria sacră şi modul în care totul se bazează pe ea. Timp de 14 ani, nu am făcut altceva decât să o studiez. Când am înţeles cum funcţionează în toate aspectele ei, atunci am înţeles şi limbajul pe care trebuia să îl folosesc pentru a începe să înţeleg toate celelalte lucruri.

Din geometria sacră a apărut Merkaba, iar noi am înţeles ce însemna ea. Dar, în momentul în care am primit aceste informaţii, nu ştiam ce urma să apară în viitor şi, cu atât mai puţin, ceea ce învăţ chiar acum. Ei au dezvăluit aceste informaţii şi le-au lăsat să fie absorbite de oamenii din întreaga lume, dar, ulterior, am descoperit că inima era o parte esenţială a Merkabei, lucru despre care nu vorbisem în primele mele două cărţi. Dar în cea de-a treia, „A trăi în inimă” (Spaţiul sacru al inimii, ed. For You), pornind de la acea informaţie, a urmat „era ATIH”, cum am numit-o noi, pe care am dezvoltat-o pe această bază. Iar în această combinaţie, prin folosirea geometriei sacre şi a tuturor celelalte descoperiri, am reuşit să punem în valoare acele informaţii.

De asemenea, Maeştrii Înălţaţi, care sunt cei care au valorificat pentru prima oară acele informaţii, m-au ajutat să înţeleg despre ce era vorba, dar întotdeauna din perspectiva fiinţei umane. Avem tot ce ne trebuie; dacă nu am fi avut, nu am fi fost capabili să ajungem aici. Este adevărat că suntem un tot unitar, perfect, în noi înşine, trebuie doar să ştim cum să rearanjăm lucrurile şi să le vedem în mod diferit. Şi atunci, vom putea atinge un nivel mai înalt de conştiinţă. Iar acest lucru îl facem împreună acum, în plină desfăşurare a „erei ATIH”, iar când ni se spune că e vorba de mai mult, va trebui să înţelegem şi alte lucruri, iar eu mă ocup de acest lucru, studiez, pentru că modul în care văd eu lucrurile trebuie adaptat la puterea voastră de înţelegere.

Pentru a ajunge la aceste informaţii speciale, trebuie să ştii cu precizie cum să faci, iar asta nu-mi era nici mie foarte clar. Apoi, am fost adus într-un câmp energetic, cu o mulţime de matematicieni şi alţi oameni de ştiinţă, şi de acolo am înţeles că o noua ştiinţă iese la iveală, o ştiinţă necunoscută mie până atunci. După ce am studiat-o, din martie până acum, pot spune că înţeleg destul de bine ce spun ei, care sunt parametrii şi toate celelalte aspecte, dar înţeleg şi faptul că toţi aceşti matematicieni şi fizicieni au o mare problemă – ei nu pot înţelege modul în care inima poate să transforme această mică scânteie într-o energie masivă. Ei încearcă acum să înţeleagă acest fenomen, pe baze matematice, ştiinţifice. Şi eu am trecut prin diverse etape şi am înţeles harta colorată a celor şapte componente ale câmpului toroidal şi că asta era cheia. Am fost sigur de acest lucru, iar ceea ce se întâmplă astăzi îmi confirmă pe deplin acest lucru.

Dar mai este un alt aspect al spiritualităţii, pe care tocmai l-am descoperit acum două zile, despre schimbările ce se petrec, pe care le înţeleg acum şi ştiu şi care sunt piesele-lipsă. Şi nu trebuie să căutăm niciunde, trebuie doar să integrăm toate elementele unele în altele – şi putem face acest lucru. Pentru întâia oară, simt că avem tot ce ne trebuie, toate sunt la locul lor (şi de aceea schimbăm puţin formatul workshop-ului nostru), pentru că vreau ca atunci când prezint aceste lucruri, totul să fie complet şi perfect. Iată de ce sunt atât de incitat, pentru că nu vă pot împărtăşi încă ceea ce am înţeles acum câteva zile, deoarece nu există un punct de referinţă la care voi, dragii mei, să vă puteţi raporta pentru a înţelege la ce mă refer. Dar o veţi face, veţi înţelege curenţii Burton şi câmpurile plasmatice şi cum este conectat întregul Univers chiar acum, prin electricitate şi mijloacele de comunicare.

Ceva neştiut de nimeni se dovedeşte a fi adevărat, şi asta e o piesă importantă, dar piesa finală o reprezintă modul în care o persoană poate realiza această conexiune cu întreaga viaţă de pretutindeni. OK, avem toate aceste date, trebuie doar să le integrăm în corpul uman, iar noi ştim cum să facem acest lucru; despre asta e vorba în noul workshop. Din acest motiv voi schimba numele acestuia, pentru a fi mult mai precis: îl voi numi „Graţia Cosmică”, pentru că este ceva ce va dura pentru totdeauna.

Ajungem la un anumit nivel, iar aceste raze cosmice pătrund în noi şi facilitează procesul nostru de tranziţie. Şi nu cred că va fi dificil; dacă parcurgem procesul ATIH şi trecem prin procesul de Înălţare – care are loc prin trecerea de la o dimensiune la alta – este nevoie de mai mult timp. Dar această nouă cale este mai rapidă şi e legitimă şi mai mult de jumătate din Maeştrii Înălţaţi au devenit nemuritori pe această cale; iar pentru unii oameni poate fi mai uşor, pentru că există şi această posibilitate, care este o a treia formă a electricităţii, pe care întreaga lume o caută. Noi putem dovedii acest lucru într-un mod absolut ştiinţific, pentru că el deja s-a realizat, doar că abia acum îi este dezvăluit lumii.

 

Ceea ce tocmai am aflat este uimitor pentru mine şi abia aştept să vă vorbesc despre toate acestea, pentru că atunci când veţi înţelege ce poate face inima voastră referitor la Merkaba şi modul în care se integrează acestea două, cred că veţi fi atât de incitaţi, încât nu vă va veni să credeţi că sunteţi capabili să faceţi aşa ceva. Şi nu este doar o chestiune ce ţine de practică. Ca timp, acest lucru se poate realiza în câteva luni, cca. 3 luni sau cam aşa ceva. Nu e dificil, un student sau un profesor  ATIH ştie că, pornind de la ceea ce ştim deja, nu e vorba de a face un pas major, ci de a pune mai multe lucruri laolaltă şi astfel să te poţi conecta cu întregul Univers, iar dacă faci astfel, poţi vorbi direct cu Dumnezeu, cu întreaga viaţă de pretutindeni. Şi e ceva foarte personal.

Cunosc anumiţi creştini care spun că pot vorbi în mod direct cu Dumnezeu, şi poate că e adevărat, dar acest lucru este posibil doar pentru câţiva oameni. Este ceva cu totul aparte. Dacă poţi face asta şi asta şi asta… iată ce se va întâmpla; există o cale masculină şi o cale feminină de a I te adresa lui Dumnezeu, în acest fel. Dar când combini toate acestea, aproape toată lumea poate face acest lucru, nu doar anumiţi oameni sau sfinţi sau cineva care a stat într-o peşteră timp de 45 de ani; putem lua pe cineva de pe stradă, cineva care nu ştie prea multe, printr-o instruire corespunzătoare devine capabil să atingă aceste nivele înalte. Niciodată nu am fost atât de convins cum sunt acum, în acest moment, pe baza lucrurilor pe care le-am aflat.

Întrebare: Aşadar, dacă cineva vrea să lucreze cu tine în noul format, trebuie, înainte de toate, să cunoască toate aceste lucruri?

Drunvalo: Am început în iunie; erau prezente vreo 12 – 13 persoane care nu urmaseră cursurile ATIH şi cu toţii au avut probleme (grupul de bază nu a avut nicio problemă). Au avut probleme pentru că nu ştiau cum să pătrundă în inimă, nu ştiau ce înseamnă acest lucru şi nici cum să respire… erau atâtea informaţii necesare pe care nu le aveau. De aceea, aceste persoane nu au reuşit să parcurgă procesul. După ce s-au integrat în grupul instruit în domeniul ATIH, totul a devenit mai uşor, simplu şi minunat, iar totul a decurs foarte bine, deşi, la acea dată, nici noi nu cunoşteam acel mic detaliu pe care eu tocmai ce l-am aflat.

De fapt, o persoană nu trebuie neapărat să ştie cum lucrează fasciculele de lumină (beam-urile), ci trebuie să ştie cum să pătrundă în Micul spaţiu al inimii şi este esenţial să cunoască geometria Merkaba. Dar aici nu discutăm despre Înălţare, ci despre conexiunea cu întreaga viaţă de pretutindeni, nu să treci prin toate cele 144 de nivele, ci de la nivelul 1, la nivelul 144. Am învăţat cum să fac acest lucru acum două zile; încă nu l-am făcut, dar ştiu că îl pot face şi ştiu că oricine va urma acest curs va fi capabil să îl facă, iar această experienţă va fi uimitoare, pentru că ştiu că va trebui să te răsuceşti şi să te întorci prin şapte nivele dimensionale majore şi încă nu ştiu dacă această experienţă face de fapt conexiunea; pot doar să presupun, dar o vom putea face.

Aş vrea să-i iau un interviu celui de la care tocmai am aflat despre acest pas final pe care el l-a făcut, pentru că cred că dacă voi şti mai multe despre această experienţă pe care a trăit-o el, o voi putea avea şi eu. Vreau neapărat să-l întâlnesc şi cred că el merită o imensă recunoaştere şi preţuire pentru ceea ce face. Este o stare foarte, foarte elevată şi sunt puţini care se află acum în această stare – poate 400 de oameni în întreaga lume. Ei nu fac altceva decât să stea şi să viseze că cineva ca mine (sau ca cel la care m-am referit înainte) va putea atinge starea respectivă pentru ca ei să se poată mişca liberi prin lume, deoarece aceşti oameni trebuie să rămână acolo unde se află acum pentru a asigura continuitatea lumii.

Aşadar, există oameni care au fost “plantaţi” în această lume, eu nu sunt singurul, suntem mai mulţi cei care urmărim acest moment crucial din istoria acestei lumi, iar acesta va fi cu siguranţă cel mai important moment din întreaga istorie. El face ca orice altceva, cum ar fi bomba atomică sau alte descoperiri de genul acesta să pară insignifiante. Vorbim de un alt stadiu al evoluţiei. Cred că atunci când toate aceste lucruri vor ajunge la oameni ( prin emisiuni TV etc.) totul va exploda pur şi simplu

Am ezitat să spun când şi dacă acest lucru se va întâmpla, pentru că nu ştiam cât de mult va dura. Ştiam că voi fi ajutat, dar nu ştiam când va avea loc. Dar ei au grăbit lucrurile. Iar când vezi lucrurile din punct de vedere matematic, dar şi modul în care ele se produc, vei fi 100% convins că aşa este. Nu poţi nega ceea ce vezi cu ochii tăi. Iar apoi, când vezi ce se întâmplă în inima umană, atunci când declanşezi acea scânteie mică, ea se deplasează printr-o serie de compartimente, de fapt şapte la număr, iar dacă într-unul dintre acestea produci o scânteie electrică, acea scânteie se dublează în următorul spaţiu. Deci energia se dublează. Iar dacă mergi la următorul, se dublează din nou, amplificându-se de patru ori… şi se dublează din nou, în acelaşi fel, de la 8 la 16, apoi la 32 şi la 64, într-un singur ciclu. Aşadar, energia pe care o pui acolo printr-o singură scânteie se amplifică de 64 de ori faţă de energia iniţială. Acest lucru produce o cantitate uriaşă de electricitate care creează acest câmp magnetic. Dar o poţi circula de mai multe ori, de jur împrejur, şi poţi ajunge la miliarde, astfel încât o singură scânteie produce suficientă energie pentru ca o navă cosmică să poată străbate întregul Univers, dacă ai vrea să faci acest lucru.

Iată cum are loc acest proces, pentru că, vedeţi voi, un alt lucru ce a stârnit de la începuturi curiozitatea oamenilor de ştiinţă din întreaga lume a fost descoperirea atomului, pentru că avem protonul, neutronul şi nucleul, iar apoi este acest micuţ atom electric ce se roteşte în afară. Cum a fost posibil să existe această energie, cum a putut exista materia, timp de 13,4 miliarde de ani? Pentru că acel electron se mişcă încontinuu şi nu dispare niciodată. El trebuie să primească energie de undeva! Iar acum ştim cu precizie care e sursa de energie, iar acest lucru a fost demonstrat ştiinţific, iar oamenii de ştiinţă ştiu la ce mă refer.

Această persoană la care mă refer a demonstrat efectiv acest lucru, modul în care electronul poate să genereze suficientă energie care să-i asigure mişcarea continuă, pentru totdeauna. În acelaşi mod funcţionează şi inima.

Există un tipar după care se mişcă energia, nu e un tipar evident, deci nu l-am putea observa niciodată, pentru că mişcarea lui este bizară, dar când se mişcă, el alunecă în forma respectivă. Un electron se mişcă în acel tipar cu o supra-conductibilitate în care rezistenţa este zero. Iar cu o rezistenţă zero, un electron se poate mişca la nesfârşit. Tot ce trebuie să facă este să se mişte după acel tipar. Exact acelaşi lucru îl face şi inima şi asta trebuie să facem şi noi pentru a ne conecta cu Universul; exact acelaşi lucru. Ajungi în starea respectivă şi rămâi permanent în ea, exact aşa cum face electronul, şi nu mori niciodată. Vei continua să exişti, şi nu e vorba doar de o bătaie a inimii; am văzut calculele matematice şi vorbim de un nivel de 10 miliarde de ori mai puternic la vârsta de adult, de la 1 la 2, la 4… până la 10 miliarde, iar matematica este perfectă, aşa încât nu există niciun motiv să credem că viaţa se poate sfârşi.

Dacă vă amintiţi, într-unul din workshop-urile mele am arătat nişte diapozitive din ce-a de-a doua carte a mea, „Floarea Vieţii”, în care era un cerc pe care îl dublam în exterior şi rezulta coeficientul de mişcare a electronului pentru a putea atinge starea de supraconductibilitate. Când priveşti această imagine poţi vedea cum acel tipar se multiplică în întregul Univers. El este perfect şi pătrunde în interior şi merge în afară în mod continuu şi pentru eternitate. Este calea de aur care creează de fapt ceea ce există, totul fiind determinat acolo. Şi exact la fel face şi inima, şi exact la fel poate face şi fiinţa umană.

Acum dispunem de toate informaţiile necesare, nu ne mai trebuie nimic altceva. Cred că, în cca. două luni, voi putea demonstra acest lucru într-un mod ce ne va permite să-i învăţăm pe oameni ce şi cum anume să facă. Odată ce ai înţeles este uşor şi cred că-i poţi învăţa pe toţi, chiar şi pe cei mai puţin familiarizaţi cu această cunoaştere. Dacă îi dai cuiva o maşină foarte sofisticată şi îi spui: „Asta e cheia, astea sunt frânele” – persoana respectivă o poate conduce fără să aibă nici cea mai vagă idee despre modul în care funcţionează. Prin analogie, sunt câteva lucruri importante de cunoscut: cum să intri în inimă, care e tiparul şi cum să respiri într-un anumit fel. Şi în acest moment, cred că îi putem învăţa pe oameni despre acest proces fără ca aceştia să deţină o mulţime de informaţii. Asta simplifică lucrurile; iar pe de altă parte, e foarte încurajator pentru mine, pentru că, dacă toţi participanţii la noul workshop ar trebui să stăpânească multitudinea de informaţii pe care le-am predat de-a lungul anilor, numărul lor ar fi, probabil foarte mic. E important să respiri într-un anume fel, să abordezi practica din punct de vedere feminin şi masculin, şi cred că, în cele din urmă, abordarea feminină va fi calea de urmat de către toţi cei ce vor trece prin acest proces.

Dar referitor la partea secretă ce se află în spatele evidenţelor matematice, vor fi întotdeauna oameni care vor dori să cunoască şi aceste aspecte, dar categoric, femeile nu vor avea nevoie de toate astea. Dacă vor vedea că lucrurile funcţionează, pentru ele va fi suficient şi vor trăi experienţa cu relaxare. Dar chiar şi ele trebuie să ştie cum să pătrundă în inimă.

Locul de unde vin toate astea îi poate şoca pe mulţi. Adevărul este că ruşii sunt cei care au aflat acest secret. Pe la sfârşitul secolului XVIII, Gurdjieff* a vorbit despre Eneagramă**, care arată şi modul în care se mişcă inima. Dar sunt lucruri în legătură cu Eneagrama pe care nimeni, nicio fiinţă umană de pe Pământ nu le ştie. Eu am studiat cam tot ce se ştie despre acest subiect şi am constatat că nimeni nu a ştiut vreodată ceea ce ştia acea persoană.

Sunt foarte incitat de toate aceste lucruri, acum totul a devenit un obiectiv personal, pentru că ne raportăm la corp. Pe mine mă interesează impactul acestor experimente ştiinţifice asupra corpului uman, a sufletului, a inimii noastre. Asta mă interesează cu adevărat. Iar dacă alţi oameni pot demonstra ştiinţific acest impact, e în regulă, dar ce vreau eu să înţelegeţi este că e uşor, aşa că sper că sunteţi şi voi foarte interesaţi şi vreţi să trăiţi această experienţă, pentru că vă veţi bucura că aţi făcut-o.

Le mulţumesc tuturor prietenilor mei ATIH din întreaga lume.

 

 

NT: *George Ivanovitch GURDJIEFF (1866-1949) – filozof, pedagog, coregraf si compozitor, a fost un influent maestru spiritual al începutului de secol XX.

NT: **O  idee de bază a sistemului lui Gurdjieff este Eneagrama. Eneagrama este un simbol fundamental care condensează într-o formă sintetică legile fundamentale ale Universului, Legea lui Trei şi Legea lui Şapte. Este constituită dintr-un cerc împărţit în 9 părţi egale şi o serie de linii. Aceste linii formează un triunghi echilateral cu vârful în sus, expresie a Legii lui Trei, iar cele şase puncte se constituie într-o expresie dinamică, procesuală, a Legii lui Şapte. Eneagrama a fost revelată în Occident pentru prima oară de către Gurdjieff, care a aplicat foarte des această diagramă în cadrul metodelor sale de trezire spirituală.

Întrebări pentru Drunvalo

cu privire la noua lucrare „Graţia Divină” Cosmic Grace

Întrebare:

  • Este ATIH-ul o lucrare completă? Ce anume a inspirat „Graţia divină”?

Drunvalo

Ei bine, vechiul workshop ATIH – Trezirea Inimii Iluminate – este complet. Este absolut complet. Nu este nevoie să ştii nimic altceva, poti să mergi pe acest drum şi să aprofundezi ultima întoarcere de 90 de grade şi va funcţiona.

Dar viaţa şi-a urmat cursul iar acum mi s-a spus: „Ai făcut această lucrare dar mai există ceva dincolo de ea şi cum este încă timp să trecem la treabă!”. Pe scurt cam aceasta mi s-a spus. Şi treptat am început să înţeleg ce anume era această nouă lucrare. Este vorba despre ceva ce cu toţii ştim în inimile noastre că aşa este, şi anume că întreaga viaţă este interconectată şi comunică cu sine însăşi şi cu tot ceea ce există. Este, deci, doar o altă oportunitate care nu este chiar pentru toată lumea. Este doar pentru anumite persoane care ştiu în inimile lor că sunt aceste persoane. Aşadar dacă eşti un absolvent de ATIH, foloseşti tot ceea ce ţi-ai reamintit şi ai primit la ATIH şi eşti mulţumit doar cu atât este foarte bine, nu este necesar să mergi mai departe.

Dar, dacă îţi doreşti cu adevărat să mergi mai departe, dacă eşti pasionat şi observi că ai această dorinţă de a aprofunda, această nouă lucrare este incredibilă. Este cea mai uimitoare lucrare la care am participat vreodată. Iar acum că văd încotro se îndreaptă, către ce evoluează, nici nu vă pot spune cât sunt de încântat, abia că pot sta locului. Se întâmplă ca atunci când îngerii au venit prima oară la mine în 1971 şi au început să mă înveţe despre MERKABA, iar eu levitam tot timpul şi eram extrem de însufleţit. Cu trecerea timpului acest fapt a devenit parte din viaţa mea, iar acum este ceva natural pentru mine.

Dar, acum ni se dezvăluie un nou nivel despre care nu ştiam că există şi despre care aproape nimeni nu ştia că există. Eu ştiu că sunt doar două grupuri în lume care ştiu despre această lucrare. Pe de o parte sunt budiştii tibetani care ştiu aceste lucruri dar le ţin secrete, nu ai acces la cărţile lor, la lucrările lor, la nimic despre ce vorbim aici. Ei cunosc foarte bine ceea ce eu vă spun dar nu vă vor spune despre ce este vorba. Mai este încă un grup alcătuit din triburile Kogi şi Arhuaco din Columbia. Sunt cam 200 de oameni care trăiesc în peşterile din munţi şi care plutesc deasupra pământului şi strălucesc în întuneric. Şi ei cunosc aceste lucruri. Amândouă aceste grupuri – probabil sunt câteva mii de călugări tibetani care de asemenea plutesc deasupra pământului (levitează) şi strălucesc în întuneric, pentru că şi ei cunosc aceste lucruri – mi-au spus că mă vor ajuta să înţeleg despre ce anume este vorba. De asemenea mai este şi X din Giza, care vrea să ne ajute să înţelegem acest lucru. Cu toţii îşi dau seama că acest lucru este imens, că este un pas pe care omenirea abia dacă l-a făcut de când ADN-ul său a apărut. Şi iată-ne aici învăţând ceva dintr-o perspectivă umană despre cum să facem acest lucru. În acelaşi timp, pe măsură ce aceasta se întâmplă, ştiinţa se apropie de aceeaşi perspectivă pe care Kogii, indienii Arhuaco si tibetanii o au şi începe să vadă ceea ce ei văd deja.

Tot ceea ce facem în noua lucrare este susţinut şi ştiinţific pentru a vă arăta că nu este vorba despre ceva de domeniul fantasticului ci sunt lucruri reale. Din punctul meu de vedere, dacă eşti încântat de viaţă şi vrei să mergi mai departe această lucrare este cu adevărat copleşitoare la toate nivelurile. Pentru cei care au participat la primele trei workshop-uri vă spun că prima oară nu a fost prea bine pentru că abia învăţam, a doua oară a fost mult mai bine, iar al treilea a fost mult îmbunătăţit. În acest nou workshop voi introduce un nou corp de informaţii despre care habar nu aveam că există.

Întrebare:

  • Este ATIH-ul un punct de plecare pentru această nouă lucrare?

Drunvalo

Iniţial am crezut că sunt două lucrări complet diferite. Mi-e clar acum că nu este adevărat. Pentru a putea face această nouă lucrare este necesar să ai înţelegerile pe care ATIH-ul le aduce: razele de lumină (beam-urile), micul spaţiu al inimii. Să ştii cum funcţionează ele nu este ceva opţional, chiar este necesar să ştii. Am aflat acest lucru chiar la primul workshop „Cosmic Grace” care a fost disponibil atât absolvenţilor ATIH cât şi celor care nu urmaseră ATIH-ul, dar urmaseră alte discipline, bănuind că vor fi ştiind deja destule care să îi ajute să urmeze această lucrare. Nu a mers. Cei care nu urmaseră ATIH-ul nu au fost capabili să facă această lucrare. Aşa că la al doilea workshop am hotărât că pentru a participa este necesar să fi urmat mai întâi ATIH-ul. Acum, după atâtea luni, ştim că această lucrare presupune să ştii ce se face la ATIH pentru a putea fi capabil să o faci.

Întrebare:

  • Care este următorul pas pentru studenţi?

Drunvalo

Îmi doresc ca ei să ştie şi să înţeleagă ceea ce se face la ATIH. Este crucial! Odată ce au înţeles acestea, pentru ei acest următor pas este relativ uşor. Cu toate acestea este mai greu decât primul pas, pentru că este o viziune a tuturor lucrurilor mult mai expandată decât cea prezentată la ATIH. Aşa cum am spus deja, mi-e clar că această lucrare este doar pentru câţiva oameni, este o lucrare pe care restul lumii nu o va înţelege neatingând încă acest nivel de conştiinţă. Dar cred că aproape toţi cei în jur de 40.000 de oameni care fac parte din Şcoala Reamintirii pot înţelege aceste lucruri. Dacă au înţeles ce s-a făcut la ATIH pot înţelege şi ce se face acum aici. Noile înţelegeri care vin acum şi sunt prezentate în acest nou workshop sunt uluitoare.

Întrebare:

  • Poţi să ne spui pe scurt cam ce ne aşteaptă la „Cosmic Grace”?

Drunvalo

Din prima zi vom avea de a face cu HeartMath şi vom începe să învăţăm cum să ne unim câmpurile noastre magnetice cu cele ale altei persoane. A doua zi urmează Claudette şi ne arată pe parcursul întregii zile maniera feminină de percepere a acestei informaţii. În a treia zi desăvârşim [înţelegerea privitoare la] câmpul biomagnetic şi vă arătăm cum să vă conectaţi câmpul biomagnetic cu cel al unei alte persoane şi cu câmpul magnetic al Pământului – s-a demonstrat că acest lucru este posibil de către cei de la HeartMath. Deci nu este vorba despre ceva inventat de către cineva şi care ar putea fi sau nu adevărat, ci este vorba despre ceva adevărat, ceva ce chiar poţi realiza.

Îndată ce ştii cum să te conectezi, să te uneşti cu câmpul magnetic al Pământului şi cu reţeaua unităţii, atunci eşti conectat la Conştiinţă, eşti literalmente conectat la fiecare fiinţă de pe Pământ, nu doar la oameni, ci la întreaga viaţă şi aceasta începe să schimbe cine eşti şi cum percepi tot. Acesta este doar începutul, pentru că odată ce înţelegi noua ştiinţă – care este prezentată spre mijlocul celei de a treia zi de workshop – şi abordăm aceste noi maniere de a percepe, putem merge mai departe. În ziua a patra introducem lucrări incredibile ale unor oameni despre care nici n-am ştiut, cum este de exemplu Marko Rodin care a creat o bobină, numită bobina Rodin, care depăşeşte în performantă orice bobină de pe Pământ cu mai bine de 60 de procente. Şi noi avem aşa ceva în noi, avem această bobină în noi. Noi suntem o bobină Rodin. Rodin spune că atunci când atingi acest model (când devii această bobină) intri în superconectivitate şi respiraţia sau energia pe care o pui în mişcare nu se opreşte niciodată. Aceste lucruri despre care oamenii au visat, acum devin realitate. Este incredibil!

Întrebare:

  • Ne mai întâlnim cu Merkaba?

Drunvalo

Da, revenim la Merkaba. Vom lua Merkaba pe care o ştim de la ATIH şi o vom expanda până la ceva ce nu se găseşte în nicio carte sau în altă parte şi o vom duce către ceea ce este cu adevărat. Vă vom arăta cum puteţi activa tot ceea ce este în interiorul vostru şi cum vă puteţi conecta cu sfera voastră care este cam 9,14 metri de jur împrejurul vostru (raza); nu doar cu sfera lui Leonardo, ci cu toate celelalte aspecte din jurul vostru. Iar când acestea sunt unite/conectate eşti în situaţia de a-ţi face treaba dincolo de lumea umană şi cred că acum ştiu cum să facem acest lucru.

Bobina Rodin se bazează – deşi el nu o vede chiar în exact acest fel – pe eneagramă, pe munca lui Gurdjieff. Gurdjieff credea că această lucrare se bazează doar pe sunet, iar Nicoll şi ceilalţi autori care i-au citit lucrările au creat o enciclopedie pornind de la munca sa, dar nicăieri nu este vreo discuţie cum că se poate folosi electricitatea pentru a face această lucrare.

Bobina Rodin are nevoie doar de o scânteie şi poate produce o cantitate uriaşă de energie, iar aceasta este cheia pentru noi. Noi vom privi spre cer şi vom vedea cum curenţii Birkeland care se mişcă extrem de rapid în jurul Universului conectează comunicarea cu orice formă de viaţă de oriunde, cu întreaga viaţă, peste tot. Acestea au fost doar visurile inimilor noastre, dar acum se dovedesc tehnic valabile şi putem începe să lucrăm pe aceste niveluri. Care este scopul ultim al aducerii în realitate a acestor lucruri nu cred că putem spune acum. Este ceva mult prea mare. Vorbim despre a deveni Universul, conectaţi la el în toate felurile. Este ceva ce depăşeşte cu mult conştiinţa umană, iar ce poate însemna aceasta nici eu nu pot spune, dar este un pas uriaş. Aceste lucruri le-au făcut doar câţiva oameni în ultimii 2000 de ani, dar nimeni nu a făcut-o şi a împărtăşit-o lumii. Au ţinut ascunsă această învăţătură în munţi, nu au permis nimănui să-i vadă făcând aceste lucruri, deşi acum tibetanii permit să fie văzuţi plutind deasupra pământului, deci permit să se întâmple aceste lucruri. Este un moment perfect pentru noi.

Întrebare:

  • Ne poţi oferi un scurt sumar al workshop-ului Cosmic Grace?

Drunvalo

Workshop-ul „Graţia divină – întoarcerea la sursă” este exact ceea ce spune şi numele său. Este „Graţia Divină” pentru că atunci când începi să faci aceste conectări, Universul începe să te susţină altfel pe tine ca individ; este un mod complet nou de a fiinţa. Este „întoarcere la sursă” pentru că chiar aceasta se petrece în această lucrare. Vom începe să facem ceea ce vedem că fac corpurile imense din spaţiu – ca de exemplu supernovele când explodează şi imense câmpuri plasmatice sunt emanate, sau precum Pământul însuşi care se conectează cu emisiile de masă coronală (CME) de la Soare şi se creează astfel aurorele boreale şi australe, aceste cercuri imense de plasmă. Noi putem face aceste lucruri, putem avea această curgere de plasmă; conectându-ne în acelaşi mod în care Pământul se conectează cu Soarele, noi ne putem conecta cu întregul Univers.

Repet nu pot spune ce anume înseamnă aceasta sau ce va însemna pe termen lung pentru omenire, dar vă pot spune că doar şi cunoscând această informaţie vă va transforma, chiar şi fără a face niciuna dintre meditaţii, care în mod cert vă vor schimba viaţa. Sunt foarte încrezător în tot ceea ce vom face la acest workshop şi sunt foarte încrezător în modul în care ştiinţa vine să susţină toate cele despre care vom vorbi. Pentru mine acesta este cel mai important workshop pe care l-am făcut în viaţa mea.

Întrebare:

  • Cum pot participa la Cosmic Grace?

Drunvalo:

Workshop-ul are loc în perioada 9-13 martie în Sedona toate locurile fiind deja ocupate, dar va fi transmis şi online. Poţi deci participa direct de la tine de acasă, poţi vedea şi experimenta totul în direct, poţi trimite mesaje, pune întrebări în scris ş.a.m.d. De asemenea dacă eşti profesor ATIH şi doreşti să predai şi Cosmic Grace, va conta chiar şi faptul că ai participat online la acest workshop. Ultima oară când am predat aceste lucruri a fost în iunie 2014 şi am transmis online către 1300 de oameni, iar răspunsul avut a fost extraordinar. Oamenii au fost foarte încântaţi pentru că au putut simţi, au văzut despre ce este vorba. Aşa cum am spus deja, doar să ai acces la această informaţie şi e deja incredibil, darămite să o poţi aduce în structurile tale şi să o transpui în realitate prin meditaţie. Feedback-ul primit de la aceşti 1300 de oameni a fost: „Ne-ai făcut foarte fericiţi!. A fost copleşitor şi constructiv!”

Cu adevărat, aşa cum am mai zis, acesta este cea mai uimitoare lucrare în care am fost implicat vreodată. Nici nu-mi pot imagina unde se poate merge mai departe de aici. Cred că este foarte relevant pentru oricine a făcut ATIH-ul, pentru că dacă ai atins acel nivel, următorul nivel este mai uşor pornind de aici [de la ATIH]. Aşa că mergeţi în inimile voastre şi dacă ele vă spun să faceţi această lucrare faceţi-o pentru că veţi fi fericiţi!

Vă mulţumesc pentru aceste întrebări.