Lămuriri despre GRAŢIA COSMICĂ – REÎNTOARCEREA LA SURSĂ
30/01/2015
Tom Kenyon – Șuvoiul hathorian de lumină
02/02/2015
Show all

Graţia Cosmică -Întoarcerea la sursă

INTERVIU LILOU MACE – DRUNVALO MELCHIZEDEK

GRAŢIA COSMICĂ

18 Ianuarie 2015

Partea a 1–a  – Traducere: Pasztori Geza

Traducere şi transcriere după video-interviu, sursa:

https://www.youtube.com/watch?v=3yk6qnRoXOI

L: Salutare co-creatori frumoşi. Sunt Lilou, mă aflu la Sedona, sunt în studio deoarece afară plouă. Dru, eşti şi tu aici! Nu suntem afară pe Stâncile Roşii, dar suntem înconjuraţi de ele. Este un loc frumos, este casa ta….

D: Da, am venit aici cu 20 de ani în urmă, încerc să trăiesc cât mai înţelept posibil. E atâta culoare aici – stâncile roşii, cerul albastru, copacii… încât oriunde m-aş duce mi se pare ca mediul de acolo este doar alb-negru…

L: Este foarte frumos aici, este un loc perfect pentru seminarii. Știu că trebuia să conduci în această săptămână un workshop despre starea de fiinţa (de a fi), workshop nou care a fost amânat pentru luna martie. Îmi pare rău că nu se ţine acum workshop-ul, dar cum ai spus se va ţine cândva în martie

D: Da, a trebuit să amân, aşa s-au aşezat lucrurile. Seminarul era complet, dar mi-am dat seama că o mică parte nu a fost suficient pusă la punct. Acum câteva zile am primit şi informaţia lipsă, astfel încât workshop-ul va fi (mai) complet. Mai am însă nevoie de puţi timp ca să integrez şi în corpul meu informaţia primită.

L: Cum îţi obţii informaţiile? Mă gândesc că intri în meditaţii , după care…

D: Nu există o metodă explicabilă logic, lucrez deodată pe mai multe planuri, sunt în legătură cu tot felul de maeştri înălţaţi, care îmi furnizează informaţiile când şi cum am nevoie. Această ultimă bucăţică de informaţie se referă la un al treilea tip de electricitate, toată comunitatea ştiinţifică încearcă să desluşească tainele acestui tip de electricitate. Lucrez cu un savant care cunoaşte multe despre acest tip de electricitate. Am studiat şi am înţeles cele descoperite de acest savant, am înţeles şi cum pot să integrez în învăţăturile mele aceste informaţii. Sunt extrem de emoţionat de această nouă cunoaştere.

L: Să înţelegem, este electricitatea pe care toţi o cunoaştem, mai este….

D: Da, este electricitatea care o avem la priza de curent de pe perete, şi mai este electricitatea cunoscută ca Field Aligned Current (curenţi aliniaţi cu liniile câmpul magnetic) / curenţii Birkeland. Aceşti curenţi au legătură şi cu formarea câmpurilor de plasmă, sunt curenţii cu care lucra şi Tesla la vremea lui. Cei mai mulţi oameni habar nu au cu ce se ocupa Tesla. Abia acum înţelegem ceva din ceea ce făcea Tesla. Lumea ştie câte ceva despre aceste două tipuri de curent….

(n. tr. curenţii Birkeland care circula de-a lungul liniilor magnetice ale / magnetosfera Pământului şi prin ionosferă. Au fost descoperite de savantul şi exploratorul danez Kristian Birkeland, în anul 1903 – sursa: Wikipedia)

Și mai există un al treilea tip de curent, toată comunitatea ştiinţifică intuieşte că aceasta trebuie să existe, lucrez acum cu cineva care l-a descoperit şi l-a descris şi ştiinţific. Lucrează în domeniul supraconductivităţii, acest om a creat o superbobină care este cu peste 60% mai eficientă decât orice altă bobină existentă în acest moment. Această bobină poate ajunge în starea de supraconductibilitate şi la temperatura camerei, nu este nevoie ca ea să lucreze la temperaturi extrem de joase.

Curenţii Birkeland – Sursa imagine: Wikipedia

L: De ce este importantă această descoperire pentru omenire, de ce ai ales să integrezi această cunoaştere în seminarul tău?

D: Predau în primul rând acest material pentru că aşa mă sfătuieşte ghidul interior. Aşa că nu am încotro. Folosirea acestui fenomen este o cunoaştere atât de secretă încât din câte ştiu eu sunt doar vreo 400 de oameni care ştiu să folosească aceşti curenţi. O parte sunt dintre budiştii din Tibet, alţii sunt în Columbia, indienii Kogi, poporul Arhuaco, înţelepţii lor – mamas

(n.tr. poporul Arhuaco este un popor indigen care trăieşte in văile râurilor Piedras, San Sebastian, Chichicua, Ariguani, Guatapuri din zona înaltă a muţilor Sierra Nevada de Santa Marta din Columbia. Sursa şi informaţii suplimentare: http://en.wikipedia.org/wiki/Arhuaco_people )

ADN-ul acestor două grupuri de oameni este similar, aparţin aceluiaşi trib, aceşti oameni au această cunoaştere, dar când ajung să folosească cunoştinţele lor, pur şi simplu sunt ascunşi omenirii, continuă să trăiască în peşteri, în adâncul Pământului, în aşa fel încât conştiinţa umană să nu aibă acces la ei. Dacă cumva întâlneşti vre-unul dintre ei îţi dai seama instantaneu că sunt cumva altfel. Sunt în stare să leviteze, emit lumină în întuneric – asta ca urmare a unui fenomen electric care se petrece în corpul lor. Vrem să demonstrăm şi noi că acest lucru este posibil. Cred că oricine care are cunoaşterea necesară poate să ajungă în această stare. Trebuie însă să ai cunoştinţe/experienţe solide în arta meditaţiei. Ca să participi la acest seminar este nevoie să fi participat la un seminar ATIH, nu sunt necesare cunoaşterile dobândite la seminarul Floarea Vieţii (n. tr. Flower of Life – seminar predat anterior ATIH-ului de către Drunvalo) – oricum aceste informaţii sunt integrate pe altă cale la seminarul ATIH;  absolvirea ATIH-ului nu înseamnă că ai dobândit informaţiile pe care le prezint în acest workshop, dar fără cunoaşterea dobândită la ATIH nu poţi să înţelegi / să integrezi noua cunoaştere.

L: Seminarul ATIH (Trezirea Inimii Iluminate) este un seminar frumos, un „must do”, accesul în micul spaţiu şi spaţiul sacru al Inimii, vibraţia de acolo…. Cred cu tărie că dacă am crea cu toţii din acel spaţiu ar fi o lume extrem de frumoasă pe Pământ.

D: Da, dacă toţi am fi în spaţiul mic al inimii, nu ar fi conflicte, am fi toţi ca fraţi şi surori, ne-am iubi necondiţionat.

L: Este complexă, complicată noua cunoaştere?

D: În acest nou seminar iau informaţia din cele două volume ale cărţii Floarea Vieţii şi le predau la un nivel mult mai înalt, mult mai superior. Este şi nu este complicat. Când te ocupi de geometrie sacră, prima dată pare complicat. Odată ce ochiul şi mintea se obişnuieşte şi poate să îl pătrundă devine mult mai simplu, mult mai facil.

L:  Să luăm lucrurile simple – este vorba de/să vorbim de inimă şi/sau de minte….

D: De amândouă. Doar că toţi, bine nu toţi, dar cei mai mulţi oameni trăiesc în minte / creier, în cap, iar acest lucru creează ego. Egoul se consideră cel mai avansat şi face tot feluri de lucruri..

L: Egoul creează din creier, din dualitate, astfel invariabil orice creaţie pozitivă este însoţită de partea ei negativă….

D: Creierul creează polarizat. Are două emisfere polarizate, una de natură feminină, alta de natură masculină. Nu are cum să creeze nepolarizat. Inima însă este nepolarizată. Știţi acele linii de câmp electromagnetic in forma unui tor care trec prin inimă ( similar cu liniile magnetice ale Pământului)… Liniile sunt polarizate. În momentul în care se întâlnesc în micul spaţiu îşi pierd polaritatea. Când se despart devin din nou polarizate. Dacă suntem prezenţi în punctul în care liniile de câmp se întâlnesc, suntem într-un punct / spaţiu nepolarizat din Univers. Iar fiecare spaţiu nepolarizat al Universului este interconectat. Inimile noastre sunt în fapt conectate între ele. Însă dacă fiinţăm în cap / creier nu ne ajută cu nimic că suntem interconectaţi. Dacă nu există acolo prezenţa unei conştiinţe…

L: Acest mic spaţiu face parte din lucrurile studiate la seminar? Pentru că dă impresia că este de natură electrică. E şi energie sexuală, atâta atracţie există în acel loc. Aşa şi ajungem acolo, urmând acea atracţie din acel loc.

D: La ATIH (re)conectăm inima cu creierul. Noi suntem cei care facem acest lucru. Facem în acest fel ca să neutralizăm egoul, să îl scoatem din procesul creaţiei. Astfel că putem face multe lucruri care înainte nu erau în puterea noastră. Putem activa acele raze, beam-uri, creăm acel halo din jurul capului, reconectăm glandele (gl. pituitara, gl. pineala şi mai sunt alte două) în acest fel activăm al treilea ochi şi îl conectăm cu inima. În fapt inima este cea care vede prin al treilea ochi, nu creierul. Nu este un fenomen psihic, e fenomen legat de inimă.

L: Este un fenomen electric acesta? Sau mai bine enunţat, când, în care moment se produce aceea electricitate, aceea electrizare?

D: Conform cu cercetările mele prana / qi / ki şi electricitatea sunt acelaşi lucru în stări/condiţii diferite. Vom descoperi că prin tubul pranic circulă atât de sus cât şi de jos qi-ul şi se întâlneşte (qi-ul venind de sus cu cel care vine de jos) în punctul care îl dorim noi, în cazul nostru în chakra inimii, unde creează o sferă luminoasă de qi care se extinde în sfera Leonardo (îl numim aşa pentru că el a fost primul care a desenat această sferă care există în jurul corpului nostru)

L: Această extindere a sferei de qi în sfera lui Leonardo activează merkaba ?

D: Nu, nu îl activează automat. În seminarul Flower of Life activam merkaba cu ajutorul unor mudre, cu modalităţi specifice de respiraţie, proceduri care trebuiau repetate zilnic timp de doi ani, altfel exista posibilitatea să mori în 47 de ore. La ATIH însă interconectăm inima cu creierul, facem ca acestea două să funcţioneze strâns legate împreună. La un moment dat ar trebui sa respirăm cu intenţia să activăm merkaba, dar acest lucru este automat cunoscut de către inimă care transmite comanda în cauză către creierul nostru, astfel că merkaba se activează fără intenţia noastră exprimată/comandată specific din/către creierul nostru, se întâmplă (oarecum) automat. E ca şi cum ai primi maşina, îţi sunt înmânate cheile, şi poţi să o conduci fără să ştii detaliile legate de construcţia ei. Adică nu e nevoie să ştii toate informaţiile predate la seminarul Flower of Life, fenomenul se produce de la sine. Merkaba se şi activează diferit. Merkaba sintetică, creată la workshopul Floarea Vieţii  trebuia să o îngrijeşti, să aştepţi să crească, să o ajuţi să se stabilizeze, să devină permanentă. Cea naturală, ceea care se creează datorită parcurgerii seminarului ATIH este din primul moment stabilă, permanentă, completă şi va fi activă pe tot parcursul vieţii tale.

L: Sunt mai multe forme de merkaba? Diferă merkaba activată la Flower of Life de merkaba activată la ATIH?

D: Nu, este vorba de aceeaşi merkaba în ambele seminarii, doar activarea se face în alt mod. Da, există multe forme de merkaba, Universul cunoaşte 100200 de forme ale merkabei, fiecare se comportă ca o lentilă, ca un filtru prin care priveşti unica realitate existentă. Vedem în momentul de faţă realitatea dualităţii pentru că privim prin filtrul celor doi ochi fizici conectaţi la creier. Dacă privim realitatea prin alte lentile, prin alte merkabe, percepţia noastră, experienţele trăite de noi se schimbă în totalitate.

L: Merkaba este un vehicul? Aşa cum e descrisă în Talmud, de exemplu?

D: Da, cuvântul merkaba provine, dacă este scrisă mer-ka-ba, din Egipt, mer însemnând un câmp de lumină care se roteşte în sens opus, ka înseamnă spirit/suflet iar ba înseamnă corp. Astfel că merkaba este un vehicul care permite deplasarea atât al spiritului cât şi al corpului în oricare punct al Universului. Cu excepţia navelor noastre spaţiale propulsate cu rachete, toate celelalte nave spaţiale se deplasează cu ajutorul merkabei. Tot ceea ce există se deplasează prin Univers cu ajutorul merkabei.

L: Am înţeles că pe lângă sfera lui Leonardo, în exteriorul ei mai există încă o sferă.

D: Da, în volumul 2 al cărţii Floarea Vieţii ( n. tr. The Ancient Secret of the Flower of Life), paginile 361 la 365 explic mai pe îndelete fenomenul merkaba. Exista acolo un desen care conţine un cerc care reprezintă sfera lui Leonardo, numită acolo sfera alfa, iar în afara acestuia, la o distanţă de 55-60 de ft. ( n. tr. 16,8 – 18,3 metri), în funcţie de înălţimea fiecăruia, există încă o sferă, numită sfera omega, sfera care este legată de ceva care ne permite nu numai să ne deplasăm în spaţiu din punctul A în punctul B, ci să ne putem modifica şi mărimea. Mărimea este mult mai importantă decât timpul şi spaţiul – putem pătrunde (având corpul nostru potrivit pentru a pătrunde în aceste spaţii) în spaţii mici de dimensiunea unei neutron sau putem cuprinde spaţii cu dimensiuni uriaşe, care altfel nu le putem cuprinde, nu ni le putem imagina. Viaţa, în general, funcţionează în acest mod. Doar că noi am uitat aceste lucruri.

L: Revenind la seminarul nou Graţie Cosmică (Cosmic Grace), cum se potrivesc aceste lucruri în acest seminar? Cum putem să ne conectăm cu tot ceea ce este, Cum putem fi iarăşi Unul?

D: O să încerc să explic aceste lucruri. La început, chiar înainte de seminarul Flower of Life ştiinţa merkaba a fost predată în alt mod, cel natural similar cu ATIH-ul, maeştrii înălţaţi au lucrat cu patru femei, în locaţii diferite ale globului pământesc – se conecta creierul cu inima, apoi inima cu organele genitale, inima era conectata si la energia sexuală, tantrică. Când aceste femei au ajuns să predea la rândul lor cunoştinţele dobândite, s-a constatat că erau interesate de această cunoaştere majoritar numai femei (raportul era de un bărbat la o sută de femei). Pe vremea aceea bărbaţii nu simţeau energiile subtile, nu erau interesaţi de aceste lucruri. Între timp lucrurile s-au mai schimbat, dar atunci (prin anii  ´80) asta era situaţia. Maeştrii înălţaţi, observând că timp de patru ani participanţii erau doar femei, pentru că trebuie să existe un echilibru, trebuie să participe si bărbaţi la aceste seminarii, au hotărât ca să inverseze ordinea în care este prezentat workshop-ul. Iniţial despre merkaba se discuta doar la sfârşitul seminarului; la seminarul Floarea Vieţii se prezenta prima dată geometria sacră şi merkaba, lucruri matematice şi logice, în aşa fel încât să fie atraşi şi bărbaţii. Astfel proporţia participanţilor la seminar s-a modificat la un raport de 40 de bărbaţi şi 60 de femei.

L: Au fost probleme, au existat efecte adverse, nedorite?

D: Da, au fost şi efecte nedorite. Am fost extrem de neliniştit cât predam în acest fel. Mă temeam că fără a fi conectat creierul cu inima, cu ego-ul în plin control, cu acesta descoperind forţa merkabei, oamenii puteau să folosească merkaba în scopuri nepotrivite – pentru a controla alţi oameni sau pentru a face bani pe seama altora. În perioada aceea am avut şi efecte nedorite multe pe care nu le-am putut corecta, nu ştiau nici maeştrii înălţaţi ce să facă. Dar pentru că doar în acest mod puteau să îşi facă lucrarea au permis desfăşurarea seminarului Floarea Vieţii. Mulţi oameni au luat merkaba şi au schimbat proporţiile şi vitezele de mişcare ale părţilor componente. Nu poţi să faci aceste modificări, merkaba riscă să devină instabilă, sunt parametri care au fost atent cercetaţi, s-a ajuns la ele în decursul a miliarde de ani. Mii de planete au fost distruse din cauză că s-au experimentat forme nepotrivite ale merkabei. Iniţial acele merkabe păreau funcţionale, dar cei care le-au creat nu aveau cum să prezică efectele pe termen lung. În să zicem 1000 de ani cei care făcea experienţele au distrus planeta respectivă şi au murit şi ei.  Din aceste experimente nereuşite Universul a adunat multă cunoaştere. Sunt peste 500 000 de variante de merkaba care nu sunt utilizabile pentru că nu sunt perfect funcţionale, creează probleme. Sunt 100 200 de merkabe care sunt perfect funcţionale. Universul ştie exact care sunt acestea.

L: Au fost oameni care au participat la seminariile acestea, după care a folosit cunoaşterea în mod nepotrivit?

D: Da, a fost un bărbat din Australia, care a participat la workshop, au fost 9 seminarii de acest tip, el a participat la unul dintre acestea, a luat un model de merkaba pe care l-am creat la workshop pentru o planetă care a murit acum 500 ani, data exactă este consemnată şi în calendarul mayaş, o merkaba pentru planetă care nu este potrivită pentru oameni. Acest om a început să predea modalitatea de a activa această merkaba la diverşi oameni. Era o merkaba foarte mare, de dimensiunea unui sistem solar, potrivită pentru o planetă. Datorită lui doar în patru – cinci ani au ajuns şi au rămas permanent în azile pentru bolnavi mentali  peste două sute de persoane. Acest lucru este însă un alt aspect….

L: Deşi nu se încadrează în tematica discuţiei noastre de astăzi, e foarte important de ştiut cum pot  oamenii să-şi aleagă învăţătorii spirituali, la ce seminarii să participe, ce să-şi integreze în viaţa de zi cu zi…. alegere care are consecinţe nu numai local, personal, dar şi global, pe toată planeta, în tot universul. Care ar fi sfaturile ale?

D: În primul rând e nevoie de foarte mult discernământ. Înţeleg de ce unii oameni au ales/aleg să facă ceea ce au făcut/fac…  La un moment dat maeştri înălţaţi au considerat că datorită seminarului Floarea Vieţii omenirea s-a schimbat suficient, a început să se intereseze mai mult de energiile subtile, cred că în anul 2010 s-a petrecut această schimbare, şi mi-au cerut să predau din nou în modul original, vechi. Nu am început cu energiile sexuale, a fost o întreagă discuţie pe această temă, am preferat ca să învăţ oamenii să intre în inima lor, am început cu inima. Să intre în inima, să trăiască de acolo, să funcţioneze de acolo, să îşi activeze merkaba prin conexiunea dintre inimă şi creier, să înveţe procesul de creaţie din inimă, lucruri de care au nevoie în spaţiul de conştiinţă mai înaltă. În acest fel oamenii primesc ceva complet.

L: Spune-mi câteva cuvinte despre aceea schimbare de la energiile masculine la energiile feminine. Spui că este pui accentul foarte mult pe fiinţă, pe a fi. Trebuie să fie şi ceva integrat în organism pentru acest lucru.

D: E destul de greu de transpus în cuvinte. Lasă-mă să mai explic ceva. Participând la ATIH obţinem informaţia completă, inclusiv cum să accesăm / să mergem în conştiinţa mai înaltă. Această informaţie este postată pe site-ul Școlii Reamintirii (School of Remembering), unde toţi cei care au parcurs seminarul ATIH îl pot accesa, este singura modalitate de a avea acces la aceea informaţie. (n. tr. este vorba de „Ultima întoarcere de 90 de grade” – „The Last 90 Degree Turn”). Acesta este  metoda care a fost folosită şi de către cei cca. 8000 de maeştri înălţaţi pentru a atinge nemurirea. Astfel ştim că metoda pusă la dispoziţie este solidă şi cu siguranţă funcţionează. Cum am mai spus, informaţia este completă.

Viaţa este însă altfel, mai în mişcare. Nu există mai bine sau mai rău. Nu înseamnă că e mai bine să te înalţi, să învii sau pur şi simplu să accesezi dimensiunea mai înaltă trecând prin procesul morţii. Nu despre asta e vorba. Viaţa este să trăieşti toate experienţele posibile, să înţelegi procesele ei la toate nivelele. Astfel încât recent, în anul 2013, îngerii mi-au cerut, pentru că tot eram aici pe Pământ şi tot deţineam anumite informaţii, să creez o nouă cale, să fac un nou seminar. M-am îndreptat astfel către o direcţie care credeam că era cea indicată de îngeri, dar s-a dovedit că am greşit, a trebuit să reiau totul de la zero. Acum simt, ştiu că sunt pe calea cea bună. În trecut puteam să mă bazez pe cercetări ştiinţific, de exemplu ruşii au demonstrat, au măsurat existenţa merkabei. Aveam o foarte bună documentare atât spirituală, cât şi ştiinţifică. De data asta este diferit. Tot ce percep este documentat  de o nouă ştiinţă, care nu are nici nume încă. Este ceva peste teoria cuantică. Tot ce a produs fizica cuantică – teoria relativităţii, teoria specială a relativităţii, teoria stringurilor, teoria superstringurilor –  are serioase lacune. Nici unul dintre ele nu reuşeşte să cuprindă forţa gravitaţională. Fiecare reuşeşte să explice bucăţele din întregul fenomen, suficient de exemplu pentru crearea bombei atomice, dar nici unul nu ştie să explice gravitaţia. Sunt prea multe excepţii de la regulile găsite, astfel încât fiecare om de ştiinţă care ştie despre ce este acolo afară simte că nu se îndreaptă cu cercetările către o direcţie bună. Nu au încotro, trebuie să continue pe drumul început, au o problemă de integritate. În curând se vor lovi ca de un zid, toată vechea ştiinţă va fi suprascrisă de către această nouă ştiinţă care emerge. Există un grup de circa 40 de savanţi numit The Electric Univers (Universul electric) care pot explica toate fenomenele, toate procesele Universului exclusiv bazându-se pe teorii referitoare la curenţii electrici. Totul se explică prin electricitate – energia sexuală este un anumit tip de electricitate, energia kundalini la fel, unele lucruri aparent foarte complicate pot fi uşor înţelese prin prisma electricităţii. O formă a electricităţii este cea din conectorii din casele noastre, conduse de conductori electrici, perfect măsurabili, inclusiv câmpul electromagnetic creat de circulaţia curentului prin conductori. Mai este apoi Tesla, care abia începea să înţeleagă, abia a început să acceseze un al doilea tip de curent electric. Oamenii nu au înţeles, nici măcar cei bine pregătiţi, care cred că posedă o anumită cunoaştere la ce anume lucra în fapt Tesla. Este vorba de curenţii Birkeland, redescoperiţi de ştiinţa modernă în anul 1969, le-au numit atunci curenţi de suprafaţă aliniaţi cu liniile câmpului magnetic (field aligned currents). Acest tip de curenţi a fost observat prima dată de către Kristian Birkeland în anul 1903, ulterior aceşti curenţi au fost numiţi după acest savant  şi explorator danez. Aceşti curenţi sfidează toată fizica pe care o cunoaştem în prezent. Majoritatea dintre noi ştiu că cea mai mare viteză posibilă este cea a luminii, acel 300000 km/s (n. tr. mai exact 299 792 458 m / s ). Este însă foarte puţin faţă de viteza de deplasare prin univers. Dacă la deplasarea curentului pe conductorii electrici putem observa întârzieri, curenţii Birkeland ajung la cele mai mari distanţe, în capătul celălalt al universului, nici măcar instant – în nanosecunde, ci fără nici o întârziere, în timp zero. Prin cercetarea curenţilor Birkeland, presupunând că Universul este de natură electrică, atunci ajungem la concluzia că trebuie să mai existe un al treilea tip de curenţi, pe care îl caută savanţii. Cum informaţiile mele vin din diferite surse, astfel doar am cerut să aflu şi am obţinut un contact al unui savant care a reuşit să demonstreze ştiinţific existenţa acestor curenţi. A devenit faimos datorită descoperiri acestui curent. Ceea ce nu ştiu ei, comunitatea ştiinţifică, să facă – ei nu ştiu cum să utilizeze această nouă descoperire.

Majoritatea oamenilor nu înţeleg care este impactul acestor descoperiri, atât ce îi priveşte personal, cât şi global. Savanţii în cauză nu au studiat ştiinţa merkabei, cu excepţia unuia dintre ei cu care am avut marea plăcere de a purta o discuţie extrem de interesantă, astfel că ei trebuie să găsească o cauzalitate strictă ştiinţifică a fenomenelor. Au nevoie de mult timp să parcurgă toţi paşii. Eu văd lucrurile în ansamblu. Cum totul, fără nici o excepţie, din univers de bazează pe ştiinţa merkabei, iar eu cunosc această ştiinţă, cunosc cum între sfera alfa ( a lui Leonardo) şi sfera omega are loc un anumit schimb de energie; savanţii îmi arată cum curg anumite fluxuri de energie prin spaţiu/ceruri (n. tr. Drunvalo foloseşte cuvântul heaven = rai, ceruri);  până acum savanţii nu ştiau că aceste fluxuri de curenţi sunt de natură electrică, acum au aflat şi acest lucru. Curentul electric curge într-un anumit fel, după care se supraîncălzeşte şi creează câmpurile de plasmă, culorile acelea frumoase, de la poli, aureola boreală. Să luăm relaţia dintre Pământ şi Soare. Oamenii de ştiinţă au observat prima dată în anii ´90 fenomenul. A avut loc atunci o erupţie majoră de masă coronală (CME – coronal mass ejection). Această erupţie este literalmente ca o relaţie sexuală între Soare şi Pământ. Este o energie sexuală (e vorba de acei curenţi Birkeland) care coboară de la Soare (coboară este un fel de a spune pentru că ea există simultan peste tot) şi loveşte Pământul. În anii ´90 se ştia că ceea mai mare viteză posibilă este cea a luminii, pe baza acestuia au calculat că ar fi nevoie de 8 minute şi 18 secunde ca energia emisă de Soare să ajungă pe Pământ. Au fost savanţi care au constatat că în momentul emisiei nişte animale microscopice reacţionau imediat, fără întârziere, în timp zero. Chiar dacă aceşti savanţi nu ştiau despre ce fel de energie este vorba, au reuşit să observe legătura dintre emisia solară şi reacţia animalelor. Astăzi se ştie că este vorba de acei curenţi Birkeland care urmează liniile câmpului gravitaţional al Pământului şi ating Pământul imediat, fără nici cea mai mică întârziere. Este vorba de o energie sexuală care atinge Pământul, care la rândul ei, fiind partea feminină din relaţie, răspunde cu un puternic flux de energie care se ridică pe direcţia axei Pământului, trece prin apa oceanelor (aici este cheia fenomenului), fluxul/curentul se supraîncălzeşte şi generează acele câmpuri colorate de plasmă. Putem vedea acele cercuri, poate puţin defazate, care apar centrate deasupra polului nord, care nu sunt altceva decât masă de particule ionizate care formează acele câmpuri de plasmă frumos colorate. Astfel aureola boreala este consecinţa, produsul actului sexual dintre Soare şi Pământ.

L: Care este legătura dintre acest fenomen şi fiinţa umană?

D: Suntem exact ca Pământul şi Soarele. Suntem înconjuraţi de câmpuri electromagnetice similare, suntem capabili să facem aceleaşi lucruri care le fac şi ei. Putem face asta individual, putem să facem în doi, putem să facem chiar şi în trei (partea feminină, partea masculină şi partea neutră – copilul). La începuturi, poate aţi citit cărţile mele, primele două fiinţe care au devenit nemuritoare au atins această stare concepând un copil. Concepând fiinţa neutră – copilul – au dat naştere la curenţi Birkeland care i-au cuprins foarte strâns. Dacă înţelegi cunoaşterea care stă în spatele merkabei poţi aplica întreaga teorie şi la nivel de individ. Putem şi noi să emitem un astfel de flux de curent prin corpul nostru în aşa fel încât fluxul să ajungă la sfera omega şi la reţeaua cristică de forma icosadodecaedrului, care este un strat ca o coajă aflată imediat în interiorul sferei omega, formă de icosadodecaedru care corespunde cu reţeaua christică a Unimii din jurul Pământului (precum jos aşa şi sus), în interiorul căreia este o reţea de formă de icosaedru care corespunde apei .. nu văd ce ne-ar lipsi să putem emite curenţi Birkeland care trecând prin stratul de apă să se supraîncălzească şi să genereze acele câmpuri de plasmă.

(n. tr. detalii exacte găsiţi în volumul doi al cărţii Floarea Vieţii /  The Ancient Secret of the Flower of Life,  paginile 361 la 365)

Partea a 2–a – URMĂTORUL NIVEL AL EXISTENŢEI

Traducere: Irina Cruceru

Lilou (L): Dacă planeta va intra brusc într-un întuneric deplin şi nu va mai fi nimic, se va instaura haosul, toate tehnologiile vor colapsa, cum se vor întâmpla toate astea? Există previziuni în legătură cu acest moment dramatic?

Drunvalo (D): Ruşii au făcut astfel de previziuni, ca de exemplu, Marina Popovich, căreia îi voi lua un interviu în curând şi care susţine această posibilitate. Ruşii pretind că au descifrat codurile cercurilor din lanuri din întreaga lume, care indică faptul că foarte curând va avea loc o catastrofă. Iar primul semn va fi căderea reţelei electrice pe întreaga planetă. Ei nu se tem cel mai mult de asta, ci de cel de-al doilea fenomen ce va apărea, căruia omenirea nu i-ar putea supravieţui. Şi va trebui să învăţăm ce ar trebui să facem în acele condiţii, să înţelegem despre ce vorbim acum. Trebuie să învăţăm cum să trecem la următorul nivel al existenţei pe Pământ. Iar dacă ruşii au dreptate, la nivelul la care suntem acum, am putea reuşi. Nu ştiu dacă ar trebui să detaliem prea mult aceste două direcţii.

L: Eu cred că ar fi bine, pentru că sunt atât de multe predicţii şi scenarii, încât e bine să vorbim despre ele, pentru că ceea ce spun ruşii poate fi o posibilitate, dar nu suntem siguri, şi oricum, nu există decât momentul prezent, dar cunoaşterea acestei tehnici ne poate îmbunătăţi vieţile şi poate face mai uşoară trecerea prin toate aceste turbulenţe, pentru că lumea noastră e oricum haotică. Desigur, se pot întâmpla lucruri şi mai rele, dar…

D: Da, mult mai rele. Dar pentru noi va fi bine; eu nu mă tem pentru Pământ şi nici pentru fiinţele umane, pentru că ştiu că toate, până la ultima, vor trece cu bine prin acest proces, chiar dacă vor muri. Dar e misiunea mea, ca reprezentant al conştiinţei Melchizedek, să vă ofer şi alte opţiuni. Iar această ultimă opţiune e diferită de toate celelalte nivele ale Înălţării care au fost făcute cunoscute pe Pământ. Pentru că celelalte nivele parcurg anumite stadii succesive ale conştiinţei, trecând prin nivele dimensionale. Sunt 144 de Dimensiuni, iar noi ne aflăm, chiar acum, în Dimensiunea a 3-a. Şi ar trebui să trecem prin 4D, 5D, 6D, 7D, 8D…pînă să ajungem în 144D. Asta ar necesita foarte mult timp. Eu am făcut acest lucru, şi pot spune că trecerea prin toate nivelele durează peste un miliard de ani. Şi după ce ajungi acolo, ţi se oferă şansa de a te reîntoarce la Sursă sau poţi alege să mai faci o tură. Eu am ales cea de-a doua variantă. Mă bucur că am optat pentru ea, pentru că e cu adevărat interesant. Acest nou workshop ne oferă popsibilitatea de a merge din Dimensiunea în care ne aflăm, direct în vârf, instantaneu.

L: Dacă ar fi să definim vîrful, cum l-ai descrie?

D: E vorba de cea de-a 144-a Dimensiune, din care putem merge în 145D, care reprezintă următorul nivel al existenţei în care urmează să ajungem. De fapt, jumătate din Maeştrii Înălţaţi, adică 4.000 dintre cei 8.000 sunt deja acolo, stau acolo, trăiesc acolo. Cealaltă jumătate se află încă aici. Ei au ajuns până acolo, dar s-au întors aici pentru a se asigura că noi toţi vom parcurge cu bine această călătorie.

L: Dar noi avem chiar acum acces la acei Maeştri Înălţaţi, din Micul Spaţiu al Inimilor noastre, nu-i aşa?

D: Da, avem.

L: Suntem în prezenţa înţelepciunii lor.

D: Da, eu am vrut să-i aduc pe oameni în acel punct, pentru că de acolo, ei pot ajunge oriunde, pot obţine din interiorul lor tot ceea ce-şi doresc, pentru că acolo află ce le este cu adevărat necesar.  Aceasta e starea ideală. În Micul Spaţiu, înveţi de la Univers cum să obţii accesul în lumea ta lăuntrică.

L: Aşadar, nu sunt necesari 144 de paşi.

D: Dacă aplici ce am învăţat în cadrul ATIH, aceşti paşi sunt necesari. Primul pas este trecerea Pământului în 4D, iar apoi mai sunt necesari câţiva ani pentru a învăţa cum să ajungi în 5D…şi tot aşa. Sunt peste 100.000 de nivele diferite.

L: Ne poţi spune de ce i-ai dat acestui proces numele de “Graţia Cosmică”?

D: Pentru că este exact asta, această capacitate de a merge instantaneu de la cel mai jos nivel al conştiinţei, la cel mai înalt nivel la care putem visa.

L: E vorba de razele indigo?

D: Te referi la copiii-indigo?

L: Mă gândeam la razele indigo, la razele universale, cum le numeşti tu, la razele cosmice.

D: Nu, e vorba de Graţia Cosmică; i-am dat procesului acest nume pentru că Universul ne face darul incredibil de a ne putea conecta instantaneu cu întreaga viaţă de la toate nivelele existenţei. Pentru mine, acesta e aspectul cel mai incitant, pentru că nu am ştiut niciodată de acest lucru.

L: Cuvântul „graţie” denotă foarte multă energie feminină şi ideea de cale naturală. Iar acum tu o legi de noţiunea de „cosmic”.

D: Aşa este, e vorba de tot ceea ce există. Voi încerca să explic mai clar. Curenţii Berkeley se deplasează dintr-un punct în altul în timp zero, parcurgând orice distanţă. De fapt ei nici măcar nu se mişcă. În momentul în care se conectează cu câmpul gravitaţional, şi noi credem acum că e vorba de câmpul neutrino, din interiorul câmpului gravitaţional, care se află peste tot, sunt şi ei pretutindeni, nu merg de la punctul A la punctul B, ci sunt prezenţi la toate nivelele existenţei, la toate nivelele dimensionale, înalte sau joase, sunt peste tot, în acelaşi timp. Şi conştiinţa noastră asta trebuie să facă: prin intermediul curenţilor Berkeley, noi devenim Universul la toate nivelele existenţei.

L: E impresionant! Este ceva ce ai vrea să menţionezi în mod deosebit? Sunt multe subiecte pe care le-am putea aborda. Aş vrea să fiu şi eu prezentă la evenimentul din Sedona, pentru 4 sau 5 zile, parcă începând cu 9 martie, nu-i aşa?

D: De pe 9, până pe 13 mai, vom face o prezentare în faţa unui public, care va fi limitat la 99 de participanţi, pentru că vrem ca lucrurile să decurgă mai uşor, dar toţi cei care fac parte din Şcoala Reamintirii sau oricine altcineva care deţine această cunoaştere pot, prin intermediul şcolii noastre, să urmărească transmisia video, indiferent unde se află în lume. Intenţia noastră este să ne adresăm unui public cât mai larg.

L: Da, sunt o mulţime de lucruri care se transformă în jurul tău, iar tu eşti profesorul, şi trebuie să ajungi la cât mai mulţi oameni.

D: Eu consider că am acordat mult ajutor şi că lucrurile se mişcă prea încet, dar sunt suişuri şi coborâşuri în orice domeniu. Dar cred că lucrurile se mişcă în direcţia bună. Aş vrea să mă refer acum la acest pas final, pe care încercăm să-l înţelegem, şi  fizicieni de peste tot încearcă şi ei acelaşi lucru. Şi totul duce la inima umană, pentru că ea face ce trebuie să facem noi la un nivel mai mare, dar cu energia sexuală, nu cu energia electrică a inimii. Este exact acelaşi lucru. Problema e că nimeni nu prea ştie cum funcţionează inima, dar eu ştiu acum. Ştiu exact ce face inima. Inima are şapte regiuni în interiorul ei, şi începe de sus, din partea stângă, unde sunt celulele „pacemaker”*, iar una dintre aceste celule creează o mică baterie, o baterie fizică, ce conţine calciu, magneziu şi potasiu, care produce mică o scânteie de energie electrică ce se deplasează într-o altă zonă, iar celulele din acel loc fac acelaşi lucru şi se deplasează într-o altă regiune…şi tot aşa, prin toate cele şapte regiuni.

NT: *PACEMAKER: regiune a inimii unde ia naştere excitaţia motrice

Iar ştiinţa încearcă să descopere cum se petrece acest fenomen. Stafford, de la HeartMath, a descoperit că acea scânteie mică e capabilă să creeze un câmp magnetic de 8 – 10 picioare în jurul corpului uman. Câmpul biomagnetic e un câmp viu şi are conştiinţă. Iar ei pot vedea cum se creează acest câmp, pentru că ştiu cum o cantitate infimă de electricitate se poate transforma într-o cantitate uriaşă de electricitate pentru a crea un câmp magnetic de mari dimensiuni. Acum, ei au evaluat acest câmp la 15 picioare; dar el poate ajunge la 55 – 65 de picioare. De fapt, 55 de picioare este dimensiunea cea mai realistă. Noi folosim acel câmp în workshop-urile noastre, iar câmpurile noastre se conectează cam la o lungime de braţ. Şi poţi afla totul despre o persoana cu care te conectezi, poţi ştii imediat cine e ea cu adevărat, ce e bine şi ce e rău în legătură cu ea, iar noi explorăm acest lucru. Oamenii de ştiinţă trebuie să demonstreze aceste conexiuni. Nu e doar o idee, ele au fost demonstrate ştiinţific. Institutul HeartMath a reuşit să demonstreze că, câmpul nostru magnetic este conectat cu câmpul geomagnetic al Pământului. Aşadar, orice om de pe această planetă este conectat în mod direct cu câmpul magnetic al Pământului; asta e o realitate, deci noi suntem deja conectaţi unii cu alţii, numai că nu ştim acest lucru. Când vom deveni conştienţi de asta, şi noi facem acest lucru în workshop-urile noastre, ne putem conecta cu omenirea, cu lumea câinilor sau cu tot ceea ce e viu. Şi totul depinde de fiecare dintre noi, de ceea ce alegem în minţile noastre. Sunt multe de spus.

L: Voi veni şi eu, în martie, pentru versiunea completă.

D: Sper că aşa va fi. Când am început să mă ocup de aceste lucruri şi să le predau, prin anii 80`, eram entuziasmat de acest câmp de energie din jurul corpului şi eram fascinat să lucrez cu el, să îl simt. Dar timpul a trecut, deşi nu a ajuns la mine ceva cu adevărat nou. Prin trezirea inimii iluminate, am înţeles mai multe lucruri despre cum funcţionează creierul. Şi sunt plin de entuziasm pentru că pot vedea că suntem capabili să ne conectăm cu întregul Univers, cu alte lumi, cu tot ce este viu pretutindeni. E ceva foarte important. Şi eu am făcut asta înainte de a-i învăţa pe alţii cum să o facă. Dar odată ce învăţăm cum reuşeşte inima să facă acest lucru, iar eu ştiu cum, şi ar fi foarte mult de vorbit, am realizat că ce trebuie să facem acelaşi lucru sau să practicăm Tantra, prin energia sexuală. Trebuie să atingem orgasmul de multe ori, să sărim peste timp, de fapt să-l amplificăm de 64 de ori, comparativ cu orice orgasm pe care l-am trăit vreodată.

L: Mi-ar plăcea să vorbim într-un interviu doar despre acest subiect. De 64 de ori mai intens? Uau!

D: Acesta e un flux care, de fapt, e energie electrică.

L: Şi nu e periculos?

D: Nu, viaţa face asta peste tot, stelele fac asta…  E doar o manifestare mai puternică. Am învăţat să fac acest lucru până la un anumit nivel, însă mai era acel ultim pas pe care încă nu-l înţelesesem pe deplin, dar a apărut acest tip, Macus Rudin, pe care deocamdată nu l-am întâlnit, dat i-am citit lucrările. El a devenit cunoscut în lumea ştiinţifică pentru că a rezolvat o problemă cu care s-au confruntat toţi fizicienii. Orice atom este format din proton, electron şi neutron. Protonul şi neutronul se află centru, iar electronul se roteşte în jurul atomului asemenea unei planete. Dar cum poate acel electron să se rotească miliarde de ani fără niciun impuls energetic? Iar acum ştim cum, pentru că el îşi poate induce singur starea de supraconductibilitate. Când ceva se află în starea de supraconductbilitate, acel ceva se mişcă încontinuu, fără a se opri vreodată; nu întâmpină nicio rezistenţă. Electricitatea care trece prin conductori întâmpină o mare rezistenţă – căldura, lumina care se produc – se mişcă cu greutate.

În spaţiu, electricitatea se mişcă liberă. Mai este şi o a treia formă de electricitate, care urmează un anumit tipar, iar când se află în acel tipar, intră în starea de supraconductibilitate şi devine ceva nemuritor. Iar pentru ştiinţă, asta înseamnă, şi toţi oamenii de ştiinţă ştiu deja, că supraconductibilitatea poate schimba lumea în mod radical. Şi fiinţele umane se vor putea schimba peste noapte, iar noi ştim cum să facem asta. Iar el a aflat acest lucru de la Gurdjieff, sufistul rus care a introdus eneagrama. Dacă ai 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 – de jur împrejurul unui cerc – într-o anumită ordine, iar energia merge de la 1 la 2, la 4, la 8, apoi la 7, la 5 şi înapoi la 1. Iar el a înfăşurat o rolă ce urma tiparul respectiv, de 16 ori de jur împrejurul acestuia, care determina numere foarte mari. Totul este binar, dar nimeni nu a observat acest lucru, nici măcar cei care au studiat în profunzime eneagrama şi au scris adevărate enciclopedii despre ea; acest lucru nu a fost menţionat nicăieri. Dar e clar, dacă mergi de la 1 la 2 – e binar (NT: constituit din două elemente), de la 2 la 4 – e dublu, apoi la 8 – care este dublul lui 4; dar apoi mergi la 7, şi algoritmul pare să se oprească, dar următorul număr este 16, iar 6 + 1 = 7, iar următorul număr e dublul lui 16, este 32, şi duce la 5, fiindcă 3 + 2 = 5, iar următorul număr e 64 (dublul lui 32), care merge la 1, pentru că 6 + 4 = 10, care de fapt e 1. Iar asta continuă, 64 merge la 128, care e 2…şi continuă în acest fel, iar noi am ajuns la 3 miliarde. Iar apoi, poţi desface fiecare element în două părţi, şi ele continuă să se succeadă în jumătăţi, astfel încât ai 0,5 – 0,25 – ş.a.m.d., iar numerele continuă să creeze numerele 1, 2, 4, 8…Această înjumătăţire şi dublare reprezintă unele dintre lucrurile primordiale din Univers. Mi-ar plăcea să vă arăt toate astea. Putem arăta diapozitivul?

Am vorbit despre această imagine în volumul 2, iar acum o vedeţi pe ecranul vostru, şi dacă priviţi unul dintre cercurile interioare, dacă îl dublaţi, ajungeţi la următorul cerc, dacă-l dublaţi şi pe acesta, ajungeţi la următorul…ş.a.m.d. Oricare ar fi cercul cu care începeţi, dacă mergeţi la jumătatea lui, iar apoi, la jumătatea acestuia din urmă, asta e exact ceea ce v-am spus mai devreme. Asta e o versiune tridimensională, iar această imagine se extinde în timp şi spaţiu pretutindeni. E ceea ce aduce totul la locul său, pentru că două lucruri nu pot fi deodată în acelaşi loc, în acelaşi timp. Toate nivelele dimensionale se bazează pe acelaşi principiu. Aşadar, deosebirea dintre 3D şi 4D e doar o problemă de mărime. Când mergi la nivele mai înalte de conştiinţă, devii mai mic, nu mai mare. Acelaşi lucru se întâmplă în matematică. Dacă mergi în sus, în 4D, nivelul energiei creşte.

L: Poate de aceea, când am început să lucrez cu Merkaba, am simţit că sunt foarte, foarte mică şi că mă pot deplasa oriunde.

D: Poţi deveni atât de mic, încât nici nu te mai poţi vedea. Indiferent unde te afli în Univers, ai dimensiunea pe care o alegi, şi asta are legătură cu aceste cercuri succesive. Eşti într-un loc, priveşti în sus, spre cer, şi totul ţi se pare mai mare, şi tot mai mare, şi ajungi cu privirea într-un loc în care nu mai poţi vedea ceva şi mai mare; e vorba de aşa numita linie a orizontului găurii negre (event horizon). Iar dacă priveşti în jos şi tot mai în jos, ajungi într-un punct în care nu mai vezi nimic, totul devenind minuscul, e o altă limită a liniei orizontului tău. Dacă îţi imaginezi că ai un corp de un miliard de ori mai mare, vei părea la fel şi vei trăi acelaşi fenomen în care vei vedea lucruri mult mai mari, dar şi lucruri mult mai mici decât tine. Şi te poţi mişca între aceste nivele diferite; nu înseamnă că doar te deplasezi de pe o altă planetă sau

într-o altă regiune a spaţiului, acesta este un câmp de energie care e infinit în atâtea feluri, încât e greu de imaginat. Şi un ultim lucru, aş vrea să mă refer la profeţiile mayaşe, care se apropie de finalul estimat. Mayaşii nu au vorbit de o a doua parte a profeţiilor lor, pentru că s-au temut că îşi vor pierde credibilitatea. Eu am vorbit cu ei şi mi-au spus că atunci când ciclul se va termina şi vom încheia şi noi acest capitol, vom avea capacitatea de a fi în orice loc din Univers, acolo unde ne dorim să fim, fără a avea un corp fizic. Şi vom putea vorbi în orice limbă posibilă, vom face lucruri pe care nici nu ni le putem imagina acum. Vom putea comunica oriunde, cu orice rasă, şi ne vom simţi acasă. Asta pare atât de exagerat, încât ei preferă să tacă. E greu de înţeles. Indiferent de formă, spiritul nostru este divin, iar noi şi Dumnezeu suntem una.

L: Superb! Îţi mulţumesc, Drunvalo, pentru că ţi-ai rupt din timpul tău preţios pentru acest interviu. Îţi dăruim toată iubirea noastră.

D: Şi eu vă doresc să fiţi fericiţi; chiar dacă lumea exterioară pare haotică, în inimile voastre totul e minunat şi veţi găsi calea. Ştiu că aşa va fi. Vă iubesc!