Graţia Cosmică -Întoarcerea la sursă
01/02/2015
Ştiinţa Spiritului 22:4
09/02/2015
Show all

Tom Kenyon – Șuvoiul hathorian de lumină

O meditație acustică hathor

prin Tom Kenyon

Din cauza stresului foarte mare pe care multe persoane îl resimt și vor continua să-l resimtă în viața lor, hathorii m-au rugat, de săptămâni întregi, să postez această meditație acustică.

Meditația aceasta acustică e delicată și subtilă, dar beneficiile ei sunt ample, pentru că îți permite să te eliberezi cu blândețe de tensiunea rezultată din circumstanțele tale actuale și, dacă alegi să continui să lucrezi cu ea, te poate ajuta să îndepărtezi negativitatea din trecutul tău.

Meditația durează 12 minute, iar cel mai bine este să o asculți cu căști stereo. Dacă dispui de spațiul necesar, îți sugerez să te întinzi și să-ți sprijini picioarele astfel încât să fie mai sus decât capul și pieptul, întrucât această poziție simplă te va ajuta să te relaxezi mai profund.

Respiră făcând inspirații lungi și line și expirații blânde și relaxate, lăsând fiecare expirație să fie mai relaxată decât cea precedentă.

Sunetele care alcătuiesc meditația provin de la o apă curgătoare de pe insula pe care locuiesc, fiind însoțite de sunete hathor corespondente tărâmurilor luminii, în scopul de a elibera stresul și de a activa rețele de lumină în corpul tău.

În timp ce asculți meditația, imaginează-ți că un șuvoi de lumină fluidă curge prin tine, din creștetul capului, prin spațiul din corp, și iese prin picioare și mâini, ducând cu el stresul și încordarea, într-o manieră blândă.

Menține-ți atenția în corpul fizic, în timp ce asculți sunetele apei curgătoare și ale hathorilor. Procedând astfel, îi vei permite energiei vibratorii de vindecare și eliberare să se miște în adâncul organelor și a altor zone din corp care ar putea fi încordate și contractate.

După ce ai ascultat-o, îți sugerez să te odihnești câteva minute cu ochii închiși, în scopul de a simți energiile subtile ce au fost puse în libertate în tine. Poți repeta meditația de câte ori vrei, pentru a crea o ședință de ascultare cât de lungă dorești.

Click aici pentru a asculta și/sau descărca Hathorian Stream of Light Sound Meditation/Meditația acustică șuvoiul hathorian de lumină.

https://tomkenyon.app.box.com/s/ia1zlq48ioeyy1oe81wxhvwni3rdaopo

Informații care nu au legătură directă cu acest mesaj

Kenyon_Biophotonic-Human_CasewrapMeditația șuvoiul hathorian de lumină a fost extrasă dintr-o meditație acustică mai lungă, ce apare într-un set de CD-uri de la un atelier de lucru numit Biophotonic Human/Ființa umană biofotonică.

Acest atelier de lucru hathorian/arcturian a avut loc în 2014 și a explorat modalități de activare a rețelei biofotonice personale. Poți examina, gratuit, fișa de informații de la curs, în care sunt enumerate diverse website-uri accesibile ale oamenilor de știință și nespecialiștilor, în care e dezbătută știința biofotonicii. Pentru a găsi fișa, mergi la secțiunea Articles/Articole, articolul intitulatBiophotonics – Class Handout/Biofotonica – fișa de informații de la curs.

Pentru mai multe detalii despre acest set de CD-uri neobișnuit și care stimulează gândirea, click aici sau mergi la Store/magazin, de pe adresa www.tomkenyon.com

O meditație acustică hathor transmisă în direct pe internet

Conscious Life Expo din Los Angeles va oferi o transmisie live gratuită pe internet, a Ceremoniei de deschidere a conferinței, care va cinsti moștenirea lăsată de Masaru Emoto, autorul cărții Mesajele ascunse din apă. Ca parte din această prezentare, Tom va conduce o ședință acustică de zece minute, în care va transmite prin channeling sunetele/energia hathor, către apele de pe Pământ, folosindu-și vocea, care acoperă aproape patru octave, și bolul de cristal. Ca parte din această ședință de intonare de sunete, hathorii și balenele vor cânta împreună, pentru nașterea unui nou Pământ.

Transmisiunea va avea loc vineri, 6 februarie, la ora 18:00 PST (sâmbătă, ora 04:00, ora României. N.tr.).

Sperăm să înregistrăm sesiunea lui Tom și să o oferim gratuit la secțiunea Listening, cândva în viitor.

Pentru informații despre accesarea acestei transmisiuni gratuite în direct pe internet, intră pe www.consciouslifeexpo.com și fă click pe „livestreaming”, apoi defilează în jos, până la Opening Ceremonial Tribute.