Din înţelepciunea mayaşă – Akbal de ton 7
30/10/2015
Prognoză energetică pentru noiembrie 2015 – Lee Haris
07/11/2015
Show all

Lauren Gorgo – Învierea: începe ciclul unei vieți noi

Învierea: începe ciclul unei vieți noi

varianta integrala

Lauren Gorgo – raportul din 22 oct

 

Traducere: Ana Nicolai

Începând din 10 octombrie, mulți dintre cei aflați în frunte au încheiat un ciclu de viață foarte important și au intrat într-un spațiu de așteptare, pregătindu-se să înceapă un capitol nou-nouț de viață, pe 11 noiembrie.

Luna septembrie și toate binecuvântările celeste ce au însoțit-o ne-au adus forța… codurile frecvenței Sursei (creației), necesare pentru ciclul noii noastre vieți… în timp ce octombrie ne-a purificat spațiul din corp (salutare, activitate solară deosebit de intensificată), pentru ca acele energii să pătrundă și să se ancoreze în părțile fizice din viața și lumea noastră. Noiembrie (lună universală UNU) ne va dezvălui noul drum/scop într-un mod mai clar, împreună cu componentele fizice necesare pentru a-l crea.

Deocamdată ne aflăm într-un spațiu vid foarte fluid, în care toate parcă plutesc într-un abis, având puțină structură – până la deloc – și/sau capacitatea de a descifra încotro ne îndreptăm sau de ce… cei mai mulți dintre noi nu-și pot mobiliza motivația de a se sinchisi. Există totuși o nouă constantă creativă și stabilă ce se raliază mereu sub noi, pulsând prin noi, chiar dacă uneori foarte puțin perceptibil… o plasă vibrațională de siguranță palpabilă, ce ne împiedică să cădem pradă trecutului, lumii (subterane) din care am ieșit foarte recent.

Voi sunteți însăși țesătura FORȚEI,

la fel cum sunteți conștiința ce o animă.

În aceste perioade de upgradare/reconectare/recalibrare, covorul ne poate fi tras de sub picioare… până în punctul în care ne pierdem poziția sigură… forțându-ne să ne întoarcem în interior, așa că viața obișnuită ni se poate părea subit stresantă și/sau copleșitoare. Aceste energii creatoare nu se vor modera în mod sigur și, apropo, nici noi, așa că atunci când ne pierdem poziția sigură, ajungem să ne învârtim roțile… foarte repede… ca și cum am apăsa accelerația până la podea, cu frâna trasă. Oficial vorbind, e un scenariu deloc amuzant, dar oriunde privim sunt o grămadă de lucruri din trecut de care să ne ocupăm, pe care să le finalizăm, ca să ne pregătim pentru viața nouă… grămada se tot mărește și nu se întrevede vreun sfârșit.

Știm din prea multă experiență că, atunci când lucrurile se accelerează, e absolut necesar să reducem ritmul, să ne liniștim, dar chiar și simplul fapt de a fi într-un corp e un efort în clipa de față, pe măsură ce ne întrupăm mai în adâncul ființei/celulelor noastre și ne curățăm/purificăm/detoxifiem continuu, ca să ne adaptăm la frecvențele de Acasă.

Potrivit ființelor stelare, în prezent facem două lucruri importante: 1) ne triem părțile din noi și din trecutul nostru pe care le vom/nu le vom lua cu noi în noua lume și 2) ne smulgem din vechea viață orice fragmente ale sufletului rămase acolo, ca să putem intra întregi în unitate, cu tot Sinele intact. Pe măsură ce ne întregim, vindecăm de fapt ruptura din structura vieții însăși, revenind la locul și poziția noastră legitimă… dinaintea căderii din grație… ca ființe total conștiente.

Acest proces de triere și recuperare reclamă să ne concentrăm în totalitate asupra noastră, așa că ni se poate părea ca și cum am fi într-o bulă, iar toate lucrurile care contează pentru noi sunt anulate… retrăgându-se și/sau încheindu-se. Acest lucru e doar temporar și face parte din perioada inactivă… inspirația dinaintea următoarei expirații… care, din câte aflu, începe pe 11 noiembrie, portalul ce marchează începutul fuziunării integrate.

Există totodată un sentiment clar de separare a lumilor (dualitate/ unitate), pe măsură ce multe ființe se pregătesc să treacă de partea cealaltă… CU eul lor fizic… în sistemul noii realități. Înțelegeți că aceste experiențe de tranziție pot fi interpretate de corpul fizic și emoțional ca o moarte reală, așa că rețineți acest lucru, dacă aveți vreo senzație de apăsare sufocantă, senzații de claustrofobie/de a fi prinși (ca și cum ați fi împrejmuiți de ziduri) și/sau observați că aveți gânduri/sentimente trecătoare legate de moarte. Toate acestea sunt efecte secundare „normale” tranzitorii, ale mutării într-o realitate cu o vibrație mai înaltă.

NOTĂ: În aceste perioade de ființare între lumi, vălul se subțiază, până în punctul că, pentru un timp, putem simți că tânjim mult după/suntem mult mai aproape de Acasă, și/sau după oamenii pe care îi iubim, aflați de cealaltă parte. Aceasta poate fi o experiență derutantă, în special atunci când ne simțim deconectați de aproape toate lucrurile din lumea fizică. Să știți că e doar o fază tranzitorie, ce apare înaintea oricărei renașteri foarte importante. Ca întotdeauna, și asta va trece.

Așa că, da, suntem întinși și frământați, storși și, poate împinși prea departe pentru gustul nostru, dar toate astea ca pregătire pentru ceea ce pleiadienii numesc o continuare a schimbării accelerate… pentru unii asta înseamnă să pătrundă mai adânc în faza de înviere.

Deși în această călătorie am cunoscut în mod cert multe învieri și renașteri (spirituale, mentale și emoționale), efectele trebuie încă să se manifeste în totalitate în corpul și viața noastră fizică. Potrivit Surselor mele, acest lucru se schimbă acum… până în punctul că am putea chiar dori să ne consemnăm experiențele:

Vă apropiați de destinul vostru, ca DUMNEZEI manifestați în plan fizic.

În ciclul ce vine vor fi multe lucruri la care veți asista, de care vă veți aminti, pe care le veți consemna, pe măsură ce deveniți conștienți de splendoarea a ceea ce înseamnă să trăiești neîngrădit de lumea de jos a formei.

Da, sunteți pe punctul de a fi martori la temelia unei noi societăți umane. – Consiliul Suprem Pleiadian

NOTĂ: Transmisia ce urmează mi-a fost dictată de la o întrunire ținută de Liga Națiunilor Galactice (LNG), cu privire la încheierea procesiunii foarte transformatoare a Lunii sângerii. (LNG reprezintă membrii consiliului galactic de conducere, din multe națiuni stelare. Inclusiv reprezentanți ai semințelor stelare de pe Pământ.) Mi s-a cerut să vă prezint fără întârziere mesajul.

Noua frecvență

Salutări, emisari pământeni, ambasadori stelari, reprezentanți a numeroase și diverse civilizații galactice! Salutări tuturor. Ne reunim azi în scopul de a-i aduce omenirii un mesaj special din înalturi.

În primul rând, am vrea să vorbim despre noua frecvență în care sunteți acum.

Această frecvență nouă, frecvența de Acasă, să spunem, e punctul destinației voastre. Vrem să spunem că ați reușit, la timp și în masă, să aduceți vibrația de Acasă, care să vă asigure numeroasele resurse necesare pentru a vă reconstrui societatea pământească, într-un mod nou.

Acesta a fost primul pas, deși foarte mare, în asigurarea destinului galactic al Pământului.

Noi, ca și comitet al consiliului galactic, supraveghem mecanismele acestei energii noi, întrucât au de-a face cu dezvoltarea voastră evolutivă, ca societate. Ca să spunem așa, sarcina noastră e să păstrăm legătura cu reprezentanții noștri pământeni, pentru a asigura că toți cei care doresc aceste informații au acces la ele. Ca atare, am vrea ca mai întâi să vă mulțumim pentru dedicarea voastră în slujba planului mai vast, dar și să felicităm pe fiecare în parte, pentru postul vostru de ambasadori de seamă.

Vi se deschide o lume cu totul nouă… sunt multe de explorat.

Ciclul unei noi vieți

În săptămânile următoare, aceia dintre voi care și-au încheiat reconectarea circuitelor necesare vor intra într-o perioadă de transformare fizică accelerată.

Dorim să precizăm că schimbările la care ne referim în acest moment sunt de natură biologică… că urmează ceea ce ați numi o înviere pentru corpul fizic, ce va contribui la procesul de modificare a formei voastre umane.

Atunci când spunem ‘modificarea formei voastre umane’, ne referim mai ales la modurile în care biologia voastră va începe să se adapteze la aceste frecvențe noi și în care vă veți schimba la nivel celular, pentru a găzdui rezonanța ADN-ului vostru superior.

Să fim mai exacți…

Începeți nu doar un nou ciclu din viața voastră, ci, concomitent, începeți ciclul unei vieți cu totul noi. Ca atare, am numi momentul prezent, punctul renașterii voastre fizice… momentul când schimbările naturii voastre dimensionale superioare fuzionează cu sistemul corpului inferior și încep să înfăptuiască schimbarea la nivelul fizic.

Asta va însemna unele lucruri pe care am vrea să le clarificăm, pe măsură ce avansați în această fază, căci nu toată lumea va simți aceste schimbări la fel și în același timp.

Codurile Sursei conținute în noua frecvență declanșează o reorganizare totală a vieții, așa cum o cunoașteți. Pe măsură ce întreaga viață trece la o vibrație mai înaltă, la o realitate dimensională superioară, această energie de saturare activează și hrănește semințele, în scopul iluminării tuturor. Ca atare, structurile atomice și subatomice din sistemul stratificat al corpului vostru se reacordează treptat, pentru a se armoniza cu aceste frecvențe ce apar.

Aflați că e posibil ca această frecvență rafinată să stârnească perioade de purificare temporară dar accelerată… pe care le-ați putea numi ‘crize de vindecare’… pe măsură ce ea coboară în straturile fizice ale sistemului realității voastre.

Pentru unii, această rafinare înseamnă înviere. Pentru alții, ea va însemna o reorganizare suplimentară a tuturor structurilor mentale, emoționale și fizice ce continuă să fie păstrate de sistemul vechii realități și participarea lor la el.

Cei care în acum vă concentrați în totalitate asupra învierii, aflați că, în timp ce dictăm acest mesaj special pentru voi, călătoria voastră de excavare emoțională se apropie de final. Ultima Lună sângerie din procesiune a constituit ultimul val mare, dacă vreți, de soluționare emoțională principală pentru cei aflați în frunte… cei care se pregătesc să intre în unitate însoțiți de eul fizic. Pentru voi, apare o noutate la nivelul fizic al experienței voastre de viață, care începe cu corpul fizic, dar care bineînțeles că nu se încheie acolo.

Fără îndoială că ne dăm seama de provocările implicate în a deveni Dumnezei fizici, căci în mod sigur există puține cuvinte care să poată descrie forța și durata trudei și travaliului vostru în această perioadă unică de pe Pământ, dar aceia dintre voi care trec fizic la starea Christică, înțelegeți următorul lucru: făptura voastră vă cheamă acum să deveniți una cu Sinele vostru DUMNEZEU.

Aflați că orice disconfort pe care îl simțiți vă ajută foarte mult, făcându-vă semn să înlăturați toate obstacolele dintre voi și VOI… să lăsați grația să curgă prin voi, ca să vă puteți deschide sincer pentru a vă primi darul din înseși celulele voastre.

Deși știm că printre cei aflați în acest grup există multe niveluri diferite de conștiință, dorim să precizăm acum că, indiferent de linia temporală în care vă aflați, înțelegeți faptul că rezonanța contează cel mai mult. Vrem să spunem că, dacă rezonați cu aceste cuvinte, cu aceste informații, stați liniștiți, în cunoașterea faptului că faceți parte dintre primii care trăiesc experiența a ceea ce voi ați numi: trupul omenesc al lui DUMNEZEU.

Pentru că, în virtutea legilor universale ce guvernează rezonanța, cum ar putea fi altfel?

Trupul omenesc al lui DUMNEZEU

Să fim mai exacți cu privire la lucrurile la care ne referim atunci când spunem trupul omenesc al lui DUMNEZEU, căci în mod sigur va da naștere la numeroase interpretări.

Potrivit standardelor noastre, trupul omenesc al lui DUMNEZEU înseamnă nimic mai mult sau mai puțin decât transpunerea în realitate a divinității, în corpul uman.  Înseamnă manifestarea esenței Sursei, în absolut fiecare persoană ce s-a eliberat de dimensiunile zgurei și care și-a curățat vehiculul fizic de emoțiile umane inferioare.

Acesta e dreptul din naștere a absolut oricărei ființe umane.

Acestea fiind spuse… și poate că lucrul cel mai important pe care îl au de conștientizat cei ajunși la acest nivel de realizare… sentimentele și asocierile pe care le-ați putea avea cu termenul de înviere s-ar putea să vă surprindă, deoarece experiența voastră contemporană diferă foarte mult. Un prim exemplu constă în lipsa de efort a mutației, un fapt destul de remarcabil la acest nivel. Veți sesiza că, fără ca voi să vă îndreptați și să vă concentrați energia asupra câmpului cauzal, divinitatea voastră își va asuma fără niciun efort locul legitim în starea voastră fizică, să spunem.

Acelora dintre voi care au idei sau noțiuni preconcepute despre acest proces, dorim să le potolim orice neliniști, cu înțelegerea faptului că acest proces e foarte organic și are loc la nivelurile superioare ale conștiinței. Da, e adevărat că sunt puțini pe pământ care au atins aceste niveluri de conștiință, dar asta nu înseamnă că procesul, prin însăși natura lui, nu e natural. În adâncul vostru, sunteți foarte conștienți de acest proces și de felul în care corpul funcționează în el.

Dorim de asemenea să vă spunem deschis că, într-adevăr, în experiența voastră cu acordarea celulară vă veți schimba fizic… în felul în care simțiți, da… dar și în care arătați, atât față de voi, cât și de ceilalți, întrucât corpul și sângele lui Christos au calități eterice. 

Vrem să spunem că veți observa că apare o versiune mai bună sau, ar trebui să spunem, o versiune a voastră mai rafinată, ce reflectă puritatea stării voastre lăuntrice proaspăt dobândită… o noutate ce vi se va părea imediat proaspătă, dar profund familiară.

Vehicule noi – teren nou

Odată cu această noutate vor veni conștientizări mai profunde cu privire la vehiculul vostru fizic, la funcțiile lui și serviciul adus vouă, CA DUMNEZEI.

Mai exact, au loc deblocări de siguranțe codificate prin frecvență, ce dezvăluie continuu noi niveluri de înțelepciune provenită din corp… inteligență din structura voastră celulară concretă (ADN). Această inteligență de ordin divin e aici ca să vă ajute în următoarea voastră aventură ca oameni divini și este, ca să spunem așa, noul sistem de operare… vehiculul cel mai avansat și modernizat, necesar pentru a străbate noul teren.

Și, la fel ca în cazul achiziționării unui automobil nou, veți începe să vă simțiți corpul ca nou-nouț. Vor fi de asemenea de descoperit tehnologii noi, pe măsură ce învățați să vă conduceți noul vehicul, să-i explorați posibilitățile și să simțiți cum funcționează la un nivel mai înalt.

Da, va cam fi o aventură pe teren accidentat… dar, în explorările voastre, veți ajunge să înțelegeți că aceste tehnologii mai importante vă susțin mai total comenzile, în ce privește autosustenabilitatea și ingeniozitatea.

Experiența de nivel galactic

Într-adevăr, desfășurarea acestei noi experiențe fizice de pe pământ începe în voi, în biologia voastră, căci, așa cum s-a spus de multe ori și în multe moduri diferite, corpul ESTE vehiculul vostru pentru înălțare.

El este însă mai mult decât atât, căci acum el a cuprins în el întreaga inteligență… atât din lume cât și din afara ei… pentru a vă conduce pe culmile experienței de nivel galactic. Da, va exista o curbă a învățării și va fi nevoie de răbdare, în a vă aminti mecanismele acestor aplicații avansate, dar noi afirmăm că în prezent corpul are tehnologia activată în el… tot ceea ce e necesar pentru această expediție de nivel galactic a noului om.

Vor urma mai multe informații despre acest subiect…

Păstrătorii sacri 

Etapa de (re)construire a Pământului începe cu reconstruirea corpului vostru biologic, pentru că acum nu mai există în voi îndoiala că lumea în sine poate reflecta doar conștiința voastră. Prin acel pas, cei care intră în această perioadă de înviere… și sunt mai mulți decât ați putea gândi… vor fi păstrătorii sacri ai planului pentru Noul Pământ, Modelul Raiului.

Asta înseamnă că aceia care pot deja să-și imagineze partea lor din planul divin și sunt gata să ia măsuri în vederea îndeplinirii lui sunt cei care susțin planul (Raiului) activat pentru toți, inclusiv modelul Adam Kadmon pentru prototipul omului divin/nou. Pe măsură ce mai mulți dintre voi se trezesc către acest nivel al experienței și o întrupează, mai mulți dintre voi activează și ancorează această inteligență divină în rețeaua Pământului, până când e făurit Raiul și e reinstaurată Epoca de Aur.

Într-adevăr, așa va fi creat raiul pe pământ… cu câte o inimă, o viziune pe rând. Da, este un plan cuprinzător, dar un plan în care sunteți responsabili doar pentru voi, pentru implementarea dorințelor inimii voastre.

Cu siguranță că aceste două caracteristici, cuprinzător și simplu, pot coexista…. de fapt, succesul oricărui plan măreț depinde de acest lucru.

Modelul templului original

Să vorbim despre reconstruirea templului vostru, pe baza modelului Adam Kadmon.

Creați din nou această planetă nu doar ca să rămâneți fideli modelului Raiului, ci de asemenea vă creați din nou Sinele ca să rămâneți fideli modelului Adam Kadmon original.

Căci am mai spus de multe ori că nu voi sunteți în această lume, ci lumea e în VOI. Potrivit acestei noțiuni, deveniți chiar lucrul pe care vreți să-l vedeți în lumea voastră. Prin asta vrem să spunem că, pentru a crea raiul, e necesar ca voi să întrupați raiul. – Consiliul Suprem Pleiadian (în raportul precedent)

Vehiculul corpului 5D – cu mult superior vehiculului corpului 3D – ia locul aptitudinilor tehnice ale corpului vostru actual. Pe măsură ce vă re-creați templul, pentru a respecta modelul original pentru om, la început veți începe să observați că sistemul corpului vostru e foarte receptiv… că sunteți dintr-odată mai capabili să-i comandați inteligenței corpului vostru, precum și să vă conștientizați capacitatea de a-i ordona, în moduri nemaiatinse până acum.

Factorul interesant de avut în vedere – ceea ce ați putea numi o ironie – este că, pe măsură ce veți dobândi o mai mare autoritate asupra vehiculului corpului vostru, vă veți da seama concomitent că trupul vostru are „nevoie de mai puține comenzi”. Înțelegem că aceasta e una din acele dileme paradoxale, dar hai să explicăm un pic mai mult…

Pe măsură ce vehiculul corpului trece la o stare de conștiință mai înaltă, nu mai e bombardat cu/de frecvențele discordante ce alcătuiesc lumea inferioară, așa că veți observa că el are nevoie de un aport mai mic, ca să spunem așa, pentru a funcționa optim. Această stare nou dobândită de suspensie vă va aduce bucurie multă și durabilă și veți constata că ușurința de a fi într-un corp depășește cu mult orice experiență de până acum, din viața umană actuală sau oricare alta anterioară.

Deși există experiența de a vă afla la înălțime, de a fi deasupra zgurei, în această stare de echilibru… pe care  o numim „suspensie deprinsă”… vor exista și momente în care e posibil să aveți nevoie să cooperați cu vehiculul vostru… în care va fi suficient un ordin conștient, un program bazat pe intenție. În plus, veți ajunge să observați că acolo unde corpul reclamă mai puțin, e de asemenea capabil să ofere mai mult… că, pe baza comenzii voastre, corpul se poate adapta mai fără niciun efort și mai rapid dorințelor voastre.

Sinele alimentat solar/sufletește*

(* Unul din jocurile de cuvinte ale lui Lauren, soular, în care soul înseamnă  suflet, iar solar, solar. N.tr.)

Înțelegeți că, în 3D, primiți de la corp ceea ce introduceți în el, în timp ce, în 5D, primiți de la corp ceea ce-i ordonați să facă în continuare. Această dinamică devine posibilă deoarece corpul nu mai e dependent doar de susținerea voastră.

La fel ca tehnologia celulelor solare de pe pământ, în care lumina Soarelui e absorbită și convertită în energie, prin intermediul siliciului cristalin, și genetica cristalină a omului original/nou e concepută să absoarbă fotoni și să convertească lumina în energie, prin intermediul mitocondriilor (bateriei) din fiecare celulă… chiar dacă o face mult mai eficient.

Și, la fel ca tehnologia voastră energetică, atunci când nu sunt disponibili suficienți fotoni pentru a fi convertiți în electroni, aveți opțiunea de a recurge la alte forme de convertire a energiei… în acest caz, corpul poate să convertească întotdeauna hrana, pentru a alimenta cu combustibil, ca o baterie de rezervă, ca să spunem așa.

Pe măsură ce învățați să vă generați energia proprie, în esență, vă îndepărtați de rețea, ca să spunem așa. Da, așa cum sistemele din societatea voastră se îndreaptă spre un viitor sustenabil, la fel și fiecare dintre voi începeți să fiți susținuți de sine, să fiți alimentați de Sine cu energie. Cu toate că, în termeni holografici, se întâmplă exact opusul… pe măsură ce oamenii devin mai avansați în tehnologia lor solară/sufletească, la fel va deveni și societatea.

Întrucât genetica voastră cristalină e încărcată prin intermediul luminii, Sursa energiei voastre este de asemenea ceea ce ați considera a fi energie curată,deoarece ea nu produce „deșeuri”. Având acest nivel de independență, sunteți liberi să vă folosiți reSursele regenerabile, pentru performanțe de realizare mult mai mari.

Această libertate este ceea ce ați decretat să aveți mai departe, în dorința voastră de a deveni susținuți în mod independent, ca DUMNEZEI oameni, și exact acest lucru vă este oferit… nemaifiind dependenți de rețeaua pământului, ci de aptitudinea voastră solară/sufletească de a autogenera energie.

Pe măsură ce vă dezvoltați această aptitudine… însemnând cu cât puteți autogenera mai multă energie… cu atât deveniți mai puțin dependenți de resursele pământului, pentru a fi susținuți.

Restructurarea valurilor de fericire

Acum, se poate să întrebați… cum puteți discerne că organismul se restructurează?

Aflați că, pe măsură ce traversați acest spațiu tranzitoriu, dintre a fi în totalitate umani și divin de umani, veți simți valuri periodice de fericire transcendentă, ce vor crește ca durată și intensitate, PE MĂSURĂ CE forma voastră celulară e echipată să gestioneze aceste codificări solare. Până atunci, corpul emoțional și fizic vor continua să oscileze continuu între transcendență și densitate, pe măsură ce lumina își face treaba de a împrăștia zgura, de a elibera și face loc în celulele voastre solare/sufletești.

Aceste valuri de fericire, să le spunem, sunt realmente responsabile de manifestarea divinității voastre în corp fizic… ele sunt particulele fundamentale (fotonice) ale luminii, ce activează codurile necesare pentru a pune în libertate rezervele vitale abundente ale corpului, ce sunt păstrate în siguranță, până la atingerea maturității spirituale depline, pentru momentul în care inima a revenit la puritate.

Pe măsură ce corpul își dezvoltă capacitatea de a susține o schimbare solară/sufletească totală… și veți ști, după cât de ușor faceți față la activitatea solară turbulentă… veți observa că după ce valurile pleacă nu mai aveți senzația de mahmureală, ce apare de obicei în corpul fizic în curs de transformare. În loc de asta, veți constata că aceste întâlniri cu fericirea sunt urmate de schimbări fizice ce reprezintă apariția noilor caracteristici ale planului vostru divin.

Acest lucru va fi pentru mulți o schimbare binevenită, o schimbare pe care suntem la fel de bucuroși să v-o facem cunoscută, pe cât de bucuroși veți fi să o primiți.

FIȚI FORȚA

Dorim să facem diferențierea că, pe măsură ce aceste energii creative se izbesc de țărmurile naturii voastre umane, pot provoca uneori destulă agitație sau poate, am spune noi, un vârtej de schimbare. Înțelegeți că aceste energii ce sunt responsabile de recrearea vehiculului vostru fizic sunt aceleași energii aflate aici ca să învie planeta.

Știm că am mai vorbit înainte de acest subiect, dar vrem să confirmăm din nou faptul că energiile creatoare creează… că această energie nu poate fi diferențiată după scopul ei, ci doar după rezultatul ei.

Vrem să spunem că energiile folosite pentru corpul vostru fizic în curs de înviere sunt aceleași energii care sunt folosite pentru lumea voastră în curs de înviere, prin voi,iar după acel pas, toți cei care au aptitudinea de a participa la aceste energii trebuie să înțeleagă că e o dinamică ce acționeză dinspre interior spre exterior.

Energia uni-versală este o forță mascată, de oportunități egale… cu cât sunteți mai capabili să valorificați această energie în voi, în structura celulară, cu atât veți fi mai capabili să creați cu ea. Nu sunteți separați de această energie, SUNTEȚI chiar țesătura forței, la fel cum sunteți conștiința care o animă. (pentru a afla mai multe, vezi cursul electronic Create as Love)

Acest lucru nu poate fi subliniat îndeajuns de mult. De fapt, l-am rosti strigând, dacă am putea, pentru că unii dintre voi care citesc aceste rânduri încearcă să întrebuințeze aceste energii amplificate în moduri ce nu vor fi sprijinite… însemnând că nu puteți recurge la forța de creație în arta voastră, în meseria voastră, în venitul vostru,  dacă nu ați întrupat mai întâi această energie.

Mai simplu spus, înainte să puteți modela forța, trebuie să deveniți forța.

Există un moment de înălțare sufletească, în care noua energie vine cu un elan puternic și într-o asemenea manieră încât aveți impresia că o puteți stăpâni cu mult succes, dar să știți că de fiecare dată când acele energii se integrează la nivel fizic, vă vor readuce la locul interior din care ați plecat, în scopul de a face mai mult spațiu în voi, ca să întrupați mai multă lumină. Așa se derulează procesul de a deveni întrupați ca DUMNEZEU.

Adresăm aceste cuvinte acelora dintre voi care sunt relativ noi în ce privește experiența înălțării, cei care nu sunt, încă, total conștienți de echilibrarea lor karmică sau care nu și-au încheiat-o… în ce vă privește, această energie vi se va părea magică în unele momente, când vă veți simți în al nouălea cer, să spunem, dar e posibil ca acele înălțimi să dispară rapid și să vă readucă la locurile din voi care încă au nevoie de IUBIREA voastră.

Vă spunem asta nu ca să vă descurajăm sau să vă facem să vă răzgândiți, ci ca să vă facem să fiți conștienți de faptul că, dacă cădeți de pe val, nu înseamnă că faceți ceva greșit… că orice semn de retragere spre natura voastră umană, ca să spunem așa, arată doar că există lucruri nerezolvate. Drumul spre transcendență e un drum al neutralității, al detașării de oricare din extremele spectrului polarității.

Vouă vă recomandăm să priviți aceste urcușuri și coborâșuri, aceste reușite și eșecuri, doar ca pe niște ocazii de a învăța să plutiți pe valuri, așa cum cei dinaintea voastră le-au stăpânit cu adevărat. În prezent vă este disponibil foarte mult sprijin, multe experiențe de viață reală, care să le fie de folos celor care sunt noi pe cale.

Vorbiți fără teamă sau ezitare, în scopul de a ajuta

Acesta e un moment nemaintâlnit de pe pământ – acest lucru ar trebui să fie foarte clar – și vrem să spunem că, pe măsură ce pătrundeți mai total în aceste noi experiențe umane, e posibil să vi se pară că e ceva rușinos, indecent sau de prost gust să vorbiți despre ele. E adevărat că procesul de întrupare te smerește, prin sacralitatea lui. Astfel încât, odată ce experiența a fost trăită, nu mai există niciun motiv de a vorbi despre ea, ca nu cumva acest lucru să-i diminueze bogăția.

Acestea fiind spuse și deși acest lucru ar putea fi foarte adevărat, există unii care trebuie încă să ajungă în totalitate la această experiență, așa că vă rugăm să vorbiți, să ieșiți în față cu procesul vostru, în slujba celor care stau în fața voastră, cerând să știe. Vom face tot ce putem ca să cuprindem ambele lumi și experiențe… desigur că aceia care au avut experiențele pomenite nu vor avea nevoie de confirmarea lor, dar pentru cei care nu le-au avut, aceste cuvinte vor servi ca un indicator.

Și, cu toate că vă putem furniza cuvinte, viziuni și înțelegere, doar cei care au fost în chinurile acelor experiențe pot îndruma sincer, prin exemplu personal.

Sperăm că veți ține cont de aceste cuvinte.

În încheiere

În final, vrem să spunem că, pe măsură ce intrați în această perioadă următoare și foarte așteptată de realizare, discerneți modurile în care vă cheamă viața nouă. Vor apărea ocazii favorabile simultane, ce vor coincide cu corpul vostru fizic în curs de dezvoltare, iar ambele vor căpăta prioritate în viața voastră.

Petreceți-vă restul anului în dedicare continuă manifestării voastre, cunoscând faptul că, în holograma vieții voastre, nu există nimic mai important ca VOI, pentru că sunteți DOAR voi, în holograma vieții voastre.

Rețineți de asemenea că energia de creație creează… că această energie nu poate fi diferențiată după scopul ei, ci doar după rezultatul ei. Nu există separare între ceea ce SUNTEȚI și ceea ce creați… că pe măsură ce vă construiți pe voi înșivă într-un mod nou, vă făuriți viața într-un mod nou. Asta înseamnă de asemenea că, în timp ce treceți printr-o perioadă de activitate continuă, veți asista concomitent la lucruri noi legate de viața și corpul vostru, zi de zi.

Vă recomandăm să folosiți grația acestui moment, pentru a fi conștienți de experiența – și un observator total al ei – devenirii voastre… întrupate.

Deocamdată de-abia atingem un subiect care e atât de vast, încât va avea garantat multă longevitate. Da, sunt foarte multe lucruri pe care dorim să le explorăm și să le discutăm cu voi, dar, la drept vorbind, camarazilor… toate la timpul lor.

Între timp… fiți bine, fiți în bucurie și așteptați-vă la lucruri neașteptate! Acesta e punctul de răscruce nu doar din viața voastră, dar și din destinul vostru ca omenire… pentru planeta voastră și dincolo de ea. Sunt foarte multe lucruri de așteptat cu nerăbdare, foarte multe de descoperit, foarte multe de digerat.

Suntem Liga Națiunilor Galactice, în slujba lui UNU și pentru binele TUTUROR.

Până pe data viitoare, adonai, comandanți.

Pe măsură ce vă conștientizați capacitățile înnăscute de a vindeca… de a întregi, transforma, regenera, reînnoi… veți ajunge să vă cunoașteți puterea de Dumnezeu.

Acesta e, dragi prieteni, începutul unei noi rase umane… ce va fi vestită de VOI, ‘prototipurile unei noi naturi omenești’.

Toată lumea se poate alătura… adunați-vă acum în jurul acestor cuvinte și primiți-vă binecuvântările din înalturi.

Vă e disponibil un nou stil de viață și, prin acel pas, veți fi martori la lumea extraordinară, la fel cum suntem noi aici, ca să fim martori la lumea extraordinară din VOI. –

Cell Speak™: self-regeneration technique

Sursa: Editura For You